SACCSIV – blog ortodox

cnbs ne prezinta AFACERILE mega evreului GEORGE SOROS

Posted in George Soros by saccsiv on februarie 17, 2010

   Citez din articolul Soros Doubled Gold ETF Investment, Buys Citi:

   Fondul speculativ al investitorului miliardar George Soros si-a dublat actiunile in aur în trimestrul al patrulea, o parte din participările de capital ale firmei listate in SUA totalizand 8.8 miliarde dolari la sfârşitul anului 2009.
   Firma cu sediul in New York, de asemenea,  a dezvaluit marţi, prin documentele depuse la US Securities si Exchange Commission, că a cumpărat aproape 95 milioane de actiuni ale Citigroup în cursul trimestrului, în valoare de 313 milioane dolari pana la sfârşitul anului.

   Fundatia Soros nu au raportat deţinerile de acţiuni la banca cu probleme la sfârşitul celui de-al treilea trimestru.

   Fundatia “Soros Fund Management” deţinea 6.2 milioane actiuni ale SPDR Gold Trust, un fond de tranzacţionare la bursa care detine lingouri de aur, care la sfârşitul anului valorau 663 milioane de dolari. Cu  2,5 milioane mai multe actiuni la sfârşitul celui de-al treilea trimestru.

   Soros ca şi alti investitori remarcabili ca si John Paulson au speculat aurul ca o acoperire împotriva inflaţiei, a dificultăţilor economice sau la declinul în valoare a dolarului american. Luna trecută, la Forumul Economic Mondial de la Davos, Soros a declarat: „cel mai bun activ umflat la pret este aurul„, dar el a refuzat să spună dacă a investit în metale preţioase.

   Documentele depuse pentru sfârşitul celui de-al patrulea trimestru nu au evidenţiat nici o listare pentru producătorul de canadian produse chimice “Potash Corp Saskatchewan”, la care Soros era cel mai mare actionar la sfârşitul celui de-al treilea trimestru.

   Aceasta ar putea indica faptul că aproape 3 milioane de acţiuni au fost vândute în trimestrul al patrulea. Dar investitorii mari, ocazional, lasa deoparte tranzactionarea actiunile lor majoritare şi dezvăluie investiţiile lor  prin documente depuse confidenţial la SEC sau printr-o modificare ulterioară a raportului lor public.

    Firma nu poate comenta despre actiunile detinute, a spus un purtător de cuvânt.

    Cele mai recente documente depuse la SEC de catre Soros evidenţiază mari cumparari de actiuni ale producătorului de seminţe Monsanto şi ale gigantul brazilian in gaze şi petrol Petroleo Brasileiro, de asemenea, cunoscut sub numele de Petrobras.

   Firma detinea 3.9 milioane de actiuni la Monsanto la sfârşitul celui de-al patrulea trimestru, in crestere de la 1.1 milioane trei luni mai devreme.

   Soros a raportat, de asemenea, un pachet de 7.7 milioane actiuni US ADR (American depositary receipt – stocuri ale firmelor straine dar care se tranzactioneaza in US) la Petrobras, în valoare de 369 milioane dolari, o uşoară creştere de la 7.4 milioane actiuni detinute la sfârşitul celui de-al treilea trimestru. Fundatia a avut alte  5.9 milioane actiuni ADR, fără drept de vot, in valoare de 249 milioane dolari, valoare practic nemodificată de trei luni in urma.

    Printre altele, Fundatia Soros a raportat creşterea actiunilor sale în societatea petroliera Hess şi in compania de telecomunicaţii AT & T.

   În conformitate cu documentele depuse obligatorii, Soros Fund Management si-a marit participarea sa in producatorii de automobile cu 10.9 milioane actiuni de la 7,3 milioane actiuni la sfârşitul celui de-al treilea trimestru, când Soros a început să-si acumuleze poziţia sa.

   Fundatia a marit, de asemenea, participarea sa in compania AT&T in doua trimestre consecutive la 4,7 milioane de actiuni la sfârşitul celui de-al patrulea trimestru de la 4,2 milioane de actiuni la sfârşitul celui de-al treilea trimestru.

   Investitorii mari, precum Soros, sunt obligati să raporteze titlurile de capital, listate la bursa US, la sfârşitul fiecărui trimestru, dar nu si participatiile minoritare sau alte valori mobiliare precum obligaţiuni şi actiuni nelistate.

   De asemenea, în cazul în care actiunile sunt cumparate sau vandute la sfârşitul unui trimestru, investitorilor le este permis să raporteze confidenţial actiunile tranzactionate.

   Completari saccsiv:

   Despre John Paulson, cititi va rog si:

O parte a pretului fotoliului prezidential? ROSIA MONTANA …

   Despre Monsanto:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei 

   Despre AT&T:

VIDEO: NSA (National Security Agency) spioneaza demult populatia prin AT&T

   Despre Citigroup:

Personalitati si organizatii: CITIGROUP                            

   Despre alte ghidusii ale lui George Soros, cititi va rog si:

GEORGE SOROS despre criza: „Este finalul unei ere. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

GEORGE SOROS va sponsoriza cu 1,1 miliarde dolari initiativele pentru reducerea impactului schimbarii climei

GEORGE SOROS confirma folosirea pretului petrolului ca arma – video

Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata”

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 17, 2010 at 5:23 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. timisorean1 said, on februarie 18, 2010 at 6:40 pm

    foarte mare cresterea numarului de actiuni la monsanto in ultimele 3 luni! cea mai mare! devine tot mai important ce ne baga pe gat

    Apreciază

  3. […] cnbs ne prezinta AFACERILE mega evreului GEORGE SOROS […]

    Apreciază

  4. […] – Soros: Nu. cnbs ne prezinta AFACERILE mega evreului GEORGE SOROS ! Fondul speculativ al investitorului miliardar George Soros si-a dublat actiunile in aur în […]

    Apreciază

  5. […] cnbs ne prezinta AFACERILE mega evreului GEORGE SOROS […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.