SACCSIV – blog ortodox

POLONIA: De urmarit traiectoria lui Andrzej Olechowski, o importanta marioneta a ELITELOR

Posted in Andrzej Olechowski, Polonia by saccsiv on aprilie 15, 2010

   S-ar parea ca Andrzej Olechowski va candida pentru functia de presedinte al Poloniei.

   Nascut in 1947, fost ministru de externe si al finantelor, este membru Comisia Trilaterala, ce a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   De asemenea este membru European Council on Foreign Relations (ECFR), organizatie finantata de catre George Soros. Despre acest ultim personaj, cititi va rog si:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

cnbs ne prezinta AFACERILE mega evreului GEORGE SOROS

Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata”

GEORGE SOROS va sponsoriza cu 1,1 miliarde dolari initiativele pentru reducerea impactului schimbarii climei

GEORGE SOROS, caderea euro si NOUA ORDINE MONDIALA

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

GEORGE SOROS despre criza: „Este finalul unei ere. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”

   Revenind la polonez, a fost economist la BANCA MONDIALA:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   A fost in board-ul Goldman Sachs. Despre acest colos, cititi va rog amanunte la:

EVREII de la GOLDMAN SACHS spun ca fac LUCRAREA LUI DUMNEZEU. Care dumnezeu? Detalii importante despre gigantul bancar

Citigroup, JP Morgan si Goldman Sachs sunt principalii finantatori ai producatorilor BOMBELOR CU FRAGMENTARE

Gigantii CITIGROUP, GOLDMAN SACHS, JP MORGAN au platit bonusuri uriase pricipalilor angajati din banii … contribuabililor

   Participant intruniri Bilderberg Group (2003). Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954:

Urmatoarea intrunire BILDERBERG va fi in SPANIA, la Sitges, intre 3 si 6 iunie?

   Cititi va rog si:

Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu lumea?

CIUDATENIE: Televiziunea care a alarmat populatia cu falsa invazie a Georgiei, a informat de asemenea IN MARTIE ca PRESEDINTELE POLONEZ A MURIT INTR-UN ACCIDENT DE AVION …

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 15, 2010 at 7:51 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cris said, on aprilie 15, 2010 at 8:33 am

    Mda, este o intrebare cheie despre ce se va intampla de acum in Polonia. Dupa cum aminteam ieri, Komorowski este de asemenea o figura cheie si totodata invatacelul politic al lui Andrzej Olechowski. Astfel ca amandoi par a avea obiective similare, de a implementa noua ordine si in Polonia. Viitorul ne va elucida veridicitatea acestor suspiciuni.

    Apreciază

  3. abc said, on aprilie 15, 2010 at 8:37 am

    sa mai vedem ce se intampla la intalnirea Bilderberg de anul acesta 3-6 iunie din Sitges, Spania. sa vedem daca acest domn e si el printre invitati. daca da, atunci e clar, se vede cu ochiul liber

    Apreciază

  4. radui said, on aprilie 15, 2010 at 9:04 am

    Saccsiv ia uite cum isi fac reclama la chemtrails
    Brain Washing At It’s Fimest
    http://www.chemtrailcentral.com/forum/album_showpage.php?pic_id=418&sid=0031c365c500c550eb39b45621caf95d

    Apreciază

  5. Radu said, on aprilie 15, 2010 at 9:27 am

    Pai pana in acest moment i-a mers bine Poloniei. La ce bun sa ne uitam la ce s-a intamplat pana acum?
    Pana acum stim ce s-a intamplat:
    1. Polonia nu a acceptat vaccinul ucigas. (E interesant de studiat pe partea aceasta ca nici Rusia nu a folosit vreun vaccin.)
    2. Polonia nu a acceptat scutul american deoarece dorea relansarea relatiilor cu Rusia.
    3. Polonia nu a acceptat imprumut FMI.
    Intrebarea care se pune e CUI BONO?
    De ce sa nu urmarim evolutia ulterioara a Poloniei? Pai nu?
    Punem pariu pe 100 euro ca Polonia va lua in urmatorul an un imprumut FMI masiv conform politicii duse de masonii noii ordini mondiale? Daca te tine si esti sigur pe ce vorbesti scoate banu’.
    P.S. „…i-a vezi tu evol…” – acolo se scrie „ia” legat. ia de-aici, ia vezi tu, ia scoate banu’, ia uite despteptu’. in toate cazurile se scrie „ia” legat.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 15, 2010 at 9:34 am

      Radu

      Lasa-l, ca-i spalat pe creier. A mai postat comentarii pe blog dar i le-am sters, ca nu prea mai timp si chef de cei asemenea lui.

      Apreciază

  6. Radu said, on aprilie 15, 2010 at 9:54 am

    Salut SACCSIV,
    Am citit un fapt interesant aici:
    http://momento24.com/en/2010/04/13/croatian-girl-wakes-up-from-coma-speaking-fluent-german/
    Am gasit stirea in Adevarul de seara si am cautat pe net si sunt multe articole cu ea. Este inca o dovada impotriva evolutionismului.
    O fetita din Croatia s-a trezit din coma si nu mai poate vorbi limba croata absolut deloc. Dar vorbeste in schimb limba germana la perfectie. Au testat-o chiar si cu niste lingvisti si fata cunoaste si subtilitati ale limbii germane specifice doar nativilor.
    Ba mai mult, au testat-o cu psihologi si acestia spun ca fata nu se preface sub nicio forma, chiar nu intelege limba croata. Familia fetei e deranjata pentru ca nu poate comunica cu fata decat prin translatori caci nimeni in familie nu stie limba germana.

    Aceste cazuri s-au mai intalnit pe pamant. Oameni care treceau prin experiente extreme (ex. coma) vorbesc alte limbi pe care nu le cunosteau inainte. Lucru confirmat si biblic. Apostolii s-au dus sa predice unor comunitati intr-o limba straina.
    Cred clar ca exista ceva sub fiecare limba vorbita pe acest pamant. Un sublimbaj comun tuturor. Dumnezeu a amestecat limbile dar in mod cert acest sublimbaj e pastrat.
    Cred asta cu tarie ca am experimentat si eu ceva asemanator. Am fost plecat din tara o perioada si in tara unde am fost vorbeam in limba engleza, pe care o cunosc foarte bine. Vreau sa spun ca si cand stateam singur, in intimitate si ma gandeam la ceva, „ma gandeam” in limba engleza. Stii cum vorbesti in minte cu tine insuti? Spre exemplu, iti spui in minte, am nevoie de o cafea. Ei bine o gandeam in engleza: I need a coffee. Si tot asa.
    DECI, undeva sub exprimarea gandului, gandul se formeaza intr-o zona unde se vorbeste o limba comuna. Apoi gandul se materializeaza sub forma „I need a coffee”.
    Daca nu ar fi asa, si am fi specii evoluate cum spun unii, in mod cert, astfel de cazuri nu ar trebui sa se intample. Am remarcat ca exista si o frica a specialistilor in a recunoaste niste adevaruri biblice pentru a nu-si pierde credibilitatea. Pacat!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • ROrtodox said, on aprilie 15, 2010 at 1:17 pm

      Frate asta nu se poate explica DECAT prin faptul ca fata e posedata date fiind circumstantele. Apostolii, ceea ce faceau, se numeste ” vorbire in limbi „. Ei vorbeau in limba lor ! si fiecare, prin Harul Duhului Sfant, care traducea, intelegea in limba lui. Sunt relatari si de pe Muntele Athos parca, cand o frantuzoaica vine sa vorbeasca cu un parinte si acela vorbea greaca, ea franceza, si se intelegeau.
      Dar cazul concret prezentat de tine, eu sincer zic ca e clar o inselare. Ma mir ca nu s-a ajuns la concluzia ca ” intr-o viata anterioara a fost nemtoaica ” ca atunci ar fi fost clar totu`.

      Apreciază

      • vio said, on aprilie 15, 2010 at 5:47 pm

        Pe muntele Athos nu este interzis accesul femeilor?

        Apreciază

      • ROrtodox said, on aprilie 15, 2010 at 8:11 pm

        M .. ba da :-). Cred ca am gresit locatia, oricum stiu ca am citit de curand treaba, dar nu stiu unde sau daca era calugar de pe Athos in ce circumstante.
        Ideea ramane .

        Apreciază

      • ioana said, on aprilie 16, 2010 at 9:39 am

        Parintele Porfirie vorbea greaca si doamna franceza. Nu erau in Athos, dar parintele era un athonit, ca de acolo a fost scos de boala, nu din voia lui…
        Asa ca, ROrtodox, nu gresesti.

        Apreciază

      • Witness said, on aprilie 17, 2010 at 8:22 pm

        Corect!

        Apreciază

  7. kendo said, on aprilie 15, 2010 at 11:03 am

    Iceland’s volcanic ash halts flights in northern Europe
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/8621581.stm

    Apreciază

  8. spellmaker said, on aprilie 15, 2010 at 4:05 pm

    @Rortodox,se mai poate explica si altfel nu neaparat prin posedare.S-a observat ca in urma unor accidente ,care au vizat partea „cerebrala a lucrurilor” ,in unele cazuri au aparut niste modificari ale frecventei de lucru in neuroni si unele persoane vorbeau total sau partial limbi straine lor.E o enigma pentru noi,dar se pare ca unii oameni de stiinta i-au dat de cap fenomenului,incat au realizat un microcip caruia i se face reclama din cand in cand ca ar putea sa ii ofere purtatorului capacitatea de a cunoaste instantaneu o limba straina.Se pare ca totul consta intr-o frecventa de lucru care activeaza un element comun tuturor oamenilor,care ar putea in functie de frecventa indusa sa induca un efect controlat in acest fel.Asta da poti sa zici ca e o chestie draceasca si inca una majora.Intr-o anumita masura Radu a intuit corect.Exista ascuns in fiinta umana un limbaj stravechi dar este o taina mult prea mare pentru noi.Cat despre relatarea de pe muntele Athos ,probabil ca este vorba de un francez,nu de o frantuzoaica pentru ca femeile acolo nu au voie.Cat despre Polonia o sa ajunga langa noi,adica jos de tot.Uitandu-ma la imaginile televizate am observat o chestie interesanta in sensul ca avionul a lovit copacii intr-un loc foarte departe de pista.ERa mult prea jos iar pista a ramas mult in spate.Dar poate ma insel ca nu sunt expert in asa ceva.Ramane de vazut.

    Apreciază

  9. koba said, on aprilie 15, 2010 at 6:39 pm

    o chestie tare , e drept offtop
    CFR-ul a scos un raport pe 13.04.2010 (Council Special Report) The Russian Economic Crisis (http://www.cfr.org/publication/21803/) in care se cere UE si SUA sa se implice in spatiul ex sovietic pentru a-l reocupa( s-a pierdut Ucraina) , a include Rusia in sistemul economic mondial, a sprijini asa zisele reforme ale lui Medvedev in speranta demantelarii regimului semi autoritar al lui Putin .Practic este vorba de o declaratie de razboi contra lui Putin personal, care nu are decit doua solutii
    1.negocieri- sa le dea ce vor acum( sa nu sprijine Iranul de exemplu) – in speranta ca-l vor lasa in pace – solutie falsa cred.
    2.bataie- toti cei ce au cedat inainte au pierit – si Milosevici, Saddam . Kissinger a recunoscut cu cinism ca e mult mai periculos sa fi aliat al SUA decit dusman.Putin trebuie sa se bata sa-si salveze viata pur si simplu.Cred ca vin vremuri singeroase.

    Apreciază

  10. spellmaker said, on aprilie 15, 2010 at 7:16 pm

    Asa e.vin vremuri sangeroase.cred ca si Rusia face parte din acelasi „sistem”.Cred ca Tzarul Putin asculta si el de „altii”.Cuiva ii trebuie doua tabere ca sa iasa marele balamuc.Treaba asta miroase a StarWars din ce in ce mai mult.Cred ca tipul care a scris scenariul la filmul asta a stiut ceva.Probabil ca eroii vom fi noi. LOL

    Apreciază

  11. Witness said, on aprilie 17, 2010 at 8:24 pm

    Daca faci abstractie de mustata si de privirea ceva mai inteligenta, seamana teribil cu Geoana! Cand am vazut prima data poza am crezut ca el e..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.