SACCSIV – blog ortodox

Pentru iubitorii de REVOLUTIE si BARICADE: Imagini socante din Siria

Posted in Siria by saccsiv on august 3, 2011

Citez din articolul Imagini şocante din Siria. Mai multe cadavre sunt aruncate de pe un pod lângă Hama:

În timp ce armata siriană a pătruns în oraşul Hama cu tancuri şi mitraliere deschizând focul asupra protestatarilor, pe Internet a fost postat un clip şocant cu ceea ce se presupune a fi poliţia secretă a regimului aruncând cadavre ale protestatarilor în râu.
Autenticitatea imaginilor nu a fost confirmată încă, însă cel care a încărcat videoclipul pe Internet susţine că totul se întâmplă lângă oraşul Hama.
Conform CNN, reprezentanţii securităţii siriene susţin că este vorba despre unul dintre grupurile armate, iar cadavrele aruncate în râu sunt membrii ucişi ai forţelor de securitate.
Un membru important al activiştilor din Siria susţine că ar putea fi vorba despre un grup de fundamentalişti care au luptat şi în Irak, cărora le face plăcere să ucidă în acest fel.
Guvernul sirian a indicat, în mod repetat, că în rândurile protestatarilor există grupuri violente, înarmate, care ucid poliţişti şi incită la violenţă, însă activiştii susţin că mişcare lor pro-democraţie este una paşnică şi condamnă orice act de violenţă.

Inregistrarea o puteti viziona la:

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/813975/imagini-socante-cadavre-insangerate-aruncate-in-apa-raului-in-siria?adult_content=1

Comentariu saccsiv:

   Asadar, fiecare da vina pe tabara adversa. Adevarul insa se prea poate sa nu-l aflam prea curand.

Trebuie sa se priceapa: asta inseamna REVOLUTIA. Oriunde s-ar petrece ea. Morti, sange, ura, nu mai stii la un moment dat care pe care si cine pe cine. Dar cine castiga? Cei ce au castigat mereu:

TULBURARILE SOCIALE sunt absolut necesare instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Si pentru a fi siguri de reusita, PAPUSARII le doresc cat mai SANGEROASE …

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 3, 2011 at 6:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on august 3, 2011 at 7:49 pm

    Revolutia adevarata inseamna sa te schimbi din temelii. Adica sa renunti la patimi. Dar cum acest lucru este foarte greu, mai bine pentru unii este sa puna mana pe bata. Vai de aceia care vor apela la violenta. Dracului ii place violenta caci are motive sa te acuze si sa actioneze in planurile marsave. Pe astia nu-i inspaimanta manifestatiile ci marturisirea dreapta si purtarea crucii.

    Apreciază

    • Aquarius said, on august 4, 2011 at 12:57 pm

      Daca te schimbi ce rezolvi? Doar razboi direct cu dracul. Violenta daca e rea, cum te aperi atunci?

      Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on august 4, 2011 at 8:31 pm

        Ce intrebare mai este si asta ,,cum te aperi ?” , cu ce altceva sa se apere un crestin decat cu credinta,arma crestinului este rugaciunea.

        Apreciază

    • mihailandrei said, on august 4, 2011 at 8:58 pm

      Ungaria are gura cam prea mare pentru valoare ei militara, desi daca stai sa-i asculti, iti creaza senzatia ca pot oricand sa intre peste Romania, realitatea este de fapt de la hazlie, pentru noi, la lacrimoasa si umilitoare pentru ei!

      “Echipa de reconstructie ungara face putine lucruri pentru a face fata problemelor. Ei NU AU DREPTUL SA POARTE ARME( asta este in mod sigur o dovada de respect! Probabil ca tantalai au obiceiul sa se impuste singuri din greseala), cu exceptia cazului autoapararii, efectueaza doar cateva patrule pe strazile principale si nu desfasoara activitati contra drogurilor”, se plange americanul de blestemul ce a cazut pe capul lui cu asa aliati! Mai mult “ Dupa moartea a doi genisti unguri, Budapesta nu a mai trimis alti”, (ambasadorul american de la Kabul, Karl Eikenberry)

      Constatand prostia facuta, atunci cand Ungaria a fost primita in NATO, reprezentantul SUA continua sa se lamenteze:
      “Membrii fortelor ungare se gandesc doar la “a putea sa se intoarca teferi” dupa ce au efectuat mici actiuni de dezvoltare a relatilor cu bastinasi”.

      Pai ati auzitera fratilor mai mare rusine nationala, decat ca armata ungara sa nu aiba voie sa poarte arme?!

      http://mihailandrei.wordpress.com/2011/08/04/ungaria-probably-the-worst-army-in-the-world/

      Apreciază

  3. Ion de la Chiuiesti said, on august 3, 2011 at 8:15 pm

    Sigur ca nu fortele guvernamentale siriene fac astfel de lucruri, ci bande inarmate de serviciile straine interesate in destabilizarea Siriei. Oricum, nu mai crede multa lume minciunile mass-mediei care urmaresc demonizarea regimului libian, sirian si iranian. Scenariile se repeta cu aceleasi manipulari.

    Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on august 4, 2011 at 8:33 pm

    Ce am vazut noi e nimic pe langa ce vom vedea.

    Apreciază

    • Aquarius said, on august 5, 2011 at 9:53 am

      Sa te vad eu cum te aperi cu credinta in fata pumnilor si armelor!

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on august 5, 2011 at 10:41 am

        @Aquarius

        Prietene, dar Hristos cum s-a aparat in fata pumnilor si a armelor? Dar Sfintii inchisorilor cum s-au aparat in fata armelor si a pumnilor. Si stii ceva unii au trait 100 de ani. Iar altii care au trait in lux au trait vreo 40-50 de ani. Iti recomand ca la prima manifestatie mai ampla sa te bagi ca musca in lapte pe acolo sa vezi ce se intampla. Si apoi o sa vezi de ce zicem sa nu fii revolutionar. Fii tare si revolutionar iscusit si roteste bata cat mai sus sa te vada dusmanul.

        Apreciază

      • dora said, on august 5, 2011 at 10:06 pm

        pai aici e toata taina, sa ajungi sa nu mai vrei sa te aperi. sa te aperi ca sa salvezi ce? murind iti salvezi sufletul, dar aparandu-ti viata asta lumeasca, iti pierzi sufletul.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.