SACCSIV – blog ortodox

Celebrul savant anti crestin Stephen Hawking, un pervers masochist …

Posted in sex, STEPHEN HAWKING by saccsiv on august 1, 2011

Citez din articolul Fiica lui Stephen Hawking: Familia noastră a căzut într-o gaură neagră. Declaraţii şocante despre divorţuri, dependenţa de alcool şi abuzuri:

Stephen Hawking a scris, alături de fiica sa, Lucy, o serie de cărţi pentru copii bazate pe ştiinţă. Aventurile cosmice ale unui băiat pe nume George s-au vândut în număr record, cărţile fiind traduse în 37 de limbi. Cea de-a treia carte din serie poartă titlul „George şi Big Bang-ul”, scrie dailymail.co.uk.

Scrierea cărţilor a marcat un nou tip de relaţie între cei doi. Lucy spune că amestecul de faimă, fizică şi dizabilitate din tatăl ei i-a făcut chiar şi pe membrii familiei sale să se simtă „captivi într-un alt capitol din povestea Stephen Hawking”.

În 1995, Stephen Hawking a divorţat de soţie şi s-a căsătorit cu asistenta medicală care îl îngrijea, Elaine Mason. Mai târziu au apărut însă zvonuri potrivit cărora Mason îl abuza pe Hawking, deoarece el cerea frecvent tratament pentru tăieturi şi vânătăi inexplicabile.

Fiica lui Hawking a fost una dintre persoanele care au raportat bănuielile ei poliţiei, însă Hawking a refuzat să coopereze iar poliţia a abandonat cercetările.

Şi Lucy Hawking a avut probleme: un mariaj ratat şi descoperirea că fiul ei cel mic, William, are autism. Descoperirea bolii fiului ei a fost un şoc pentru Lucy.

„Când William era mic mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, dar mă gândeam că nu este posibil. Când a fost diagnosticat am fost furioasă”, spune Lucy Hawking.

În 2004 femeia s-a internat într-o clinică de reabilitare din Arizona pentru a-şi trata depresia şi problemele cu alcoolul.

Tatăl ei a divorţat de Elaine Mason în 2006.

„A fost o perioadă catastrofală. Ca familie, aceea a fost căderea într-o gaură neagră. Ca să ieşim de acolo, trebuia să facem ceva care să aibă sens. Scrierea cărţilor în colaborare cu tata pentru a inspira copiii a părut un mod de a aduce o contribuţie lumii”, a declarat fiica lui Stephen Hawking.

Ideea scrierii cărţilor a venit la ziua de naştere a fiului lui Lucy, William, când prietenii acestuia s-au adunat în jurul lui Stephen Hawking şi au început să îi pună întrebări despre fizică.

„Mi-am dat seama că îi putem face să înţeleagă informaţia dacă o prezentăm într-un mod relevant pentru ei”, a spus Lucy Hawking.

Prima carte, „George şi cheia secretă a Universului”, combină o poveste de acţiune cu eseuri scrise de Stephen Hawking şi alţi savanţi prin care sunt explicate minunile ştiinţei. Cea de-a doua carte, „George şi vânătoarea de comori în cosmos”, a fost un real succes.

Lucy este mândră de determinarea cu care tatăl ei s-a implicat în proiect.

Atins de scleroză laterală amiotrofică, o maladie paralizantă cu care a fost diagnosticat pe când avea 22 de ani, profesorul se deplasează într-un scaun cu rotile şi comunică prin intermediul unui computer şi al unui sintetizator vocal.

Scleroza laterală amiotrofică – boala Lou Gehrig – se caracterizează printr-o pierdere progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului şi măduvei spinării, denumite neuroni motori, ce comandă muşchii voluntari, care fac posibilă mişcarea. Boala este progresivă, invalidantă, fatală – mersul, vorbitul, mâncatul, înghiţitul şi alte funcţii fundamentale devenind mai dificile cu timpul. Cauzele maladiei sunt necunoscute, însă se ştie că circa 5-10% dintre bolnavi prezintă o formă moştenită a acesteia.

După diagnostic, medicii i-au spus că mai are doar câţiva ani de trăit, însă Stephen Hawking a reuşit să supravieţuiască peste 40 de ani şi a devenit un om de ştiinţă recunoscut la nivel internaţional.

Comentariu saccsiv:

Lucrurile intotdeauna se leaga si nu degeaba se manifesta din ce in ce mai furibund ca o marioneta a satanei:

Habaucul STEPHEN HAWKING: “Nu Dumnezeu a creat Universul!” …

PARALITICUL A TURBAT TOTAL. Stephen Hawking: „Nu exista Rai. Este doar o poveste inventata de oamenii care se tem de moarte”

Ce cauta paraliticul sa se „insoare” a doua oara? Ca barbat nu mai putea actiona, deci e limpede ca-si satisfacea tot soiul de fantezii dracesti. Ce-a cautat aia? Probabil ceva bani dar sigur era si ea deschisa spre aceleasi fantezii.

Monstrii fratilor. Monstrii hidosi. Ei par normali la cap, caci totul se inveleste in staniol frumos colorat. Dar daca il dai la o parte, dai de putregai. Si nu e doar cazul lor, ci al majoritatii celor ce turbeaza doar cand aud de Dumnezeu. Caci lucrurile intotdeauna se leaga …

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 1, 2011 at 10:31 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Stefan_D said, on august 1, 2011 at 10:47 am

  Dupa ce am citit asta, nu pot spune decat un singur lucru: Dumnezeu nu doarme! Dar niste stanisti orbi nu au cum sa-si dea seama de semnele divine si de faptul ca si rabdarea bunului Dumnezeu are limite.
  Sa-i ocroteasca Dumnezeu pe copiii carora le cade in mana maculatura produsa de aceste minti bolnave, pentru a nu cadea micutii in rataciri periculoase!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Prahovean said, on august 1, 2011 at 10:48 am

  Poate săracul nici nu mai vorbește el de fapt, ci prin computer vorbesc alții în numele lui…

  Apreciază

  • tdr said, on august 1, 2011 at 11:09 am

   subscriu, ar fi o sursa nesecata de aberatii, hawking a zis, a demonstrat , a cercetat dar el este doar un difuzor prin care jidanul „descopera” , masonul „cerceteaza” si toata lumea zice DA ASA ESTE !!!! a zis marele fizician care probabil e in moarte cerebrala de 15 ani.

   Apreciază

 4. Cosmin S. said, on august 1, 2011 at 1:44 pm

  tdr,

  E un fel de „audienţă la un demon mut”…

  Apreciază

 5. nea Anderthal said, on august 1, 2011 at 1:50 pm

  ..Doamne iarta-ma, cum se putea cineva casatori cu acest specimen? Astia au atins nivelul maxim al perversiunilor ! Pacat ca multa lume se lasa inselata de acesti degenerati !

  Apreciază

 6. alex said, on august 2, 2011 at 4:29 pm

  mie mi se pare foarte amuzant cum probabil milioane de oameni considera savant un nene pe care eu il consuder strain de orice realitate

  Apreciază

 7. Ionut said, on ianuarie 12, 2017 at 6:59 pm

  Si totusi e surprinzator cum vorbesc multi oameni despre el dar…nu cunoasteti decat numele si coditia fizica a acestui om precum si niste afirmatii pe care le face.
  Asta inseamna credinta totusi?
  Cunosc una-alta despre domeniul acestui om de cercetare, iar in ceea ce priveste lucrurile pe care le-a descoperit a facut niste progrese fabuloase pentru stiinta.
  Dincolo de asta conditia lui fizica il transforma intr-un monstru?
  Daca el nu crede in Dumnezeu e automat aliatul satanei?
  Cu asemenea gandire nu ne vom deosebii mult de cei care sustin Jihadul.

  Apreciază

 8. […] Celebrul savant anti crestin Stephen Hawking, un pervers masochist … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: