SACCSIV – blog ortodox

EXAMENUL BATE LA USA: Din toamna postasul ne va aduce acasa CARDUL NATIONAL DE SANATATE CU CIP. Este inca un moment al adevarului: SA-L REFUZAM

Posted in CARD NATIONAL DE SANATATE, CIPURI, SEMNUL FIAREI by saccsiv on aprilie 19, 2011

Citez din articolul Din toamna vom avea cu totii cardul national de sanatate. Afla ce contine:

Faceti loc in portofel si pentru cardul national de sanatate, cel care le va spune medicilor ce grupa de sange aveti, ce alergii si daca vreti sa deveniti donator.

Pana acum, Imprimeria Nationala a tiparit cateva milioane de documente in alb si urmeaza sa le personalizeze. Ni le va aduce postasul din toamna si vom plati pentru ele cate 2 euro. Intai si intai le vor primi cei care sufera de maladii cronice.

Toti romanii care au peste 18 ani si sunt asigurati vor primi cardul national de sanatate.

Acesta va contine, pe langa nume si prenume, un numar de identificare a posesorului, altul decat codul numeric personal. In plus, va avea un cip pe care vor fi trecute de catre medicul de familie si alte date medicale ale omului: grupa de sange, Rh-ul, eventuale alergii, date referitoate la posibile tratamente cu medicamente anticoagulante.

Dupa ce veti primi cardul prin posta, trebuie sa mergeti cu el la doctorul de familie, care il va incarca cu datele dumneavoastra medicale.

Vor putea fi folosite apoi la spital sau la farmacie si intr-un final in toata reteaua informatica a Casei de Asigurari.

In viitor, autoritatile spun ca pacientul va avea posibilitatea sa-si acceseze datele medicale de pe card, prin internet, cu ajutorul unui cod PIN ori al unei parole.

Iata si articolul fratelui Apologeticum ATENTIE! Vor fi puse in circulatie 8 milioane de carduri de sanate; le veti primi acasa. SOLUTIA: le returnati cu mesajul: REFUZ CIPUL!:

Dupa cum ne asteptam, sistemul merge dictatorial mai departe. Cu toate dezbaterile publice pe tema cardului de sanatate cu cip, ignorand refuzul documentelor cu cip a milioane de oameni, iata ca ne vom trezi cu aceste carduri acasa. Ce alternativa vor asigura cei de la sanatate, romani sau mai putin romani, pentru persoanele care refuza cardurile cu cip?

Mediafax ne informeaza ca: Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat, luni, ca a primit primele carduri nationale de sanatate realizate in perioada de proba si ca urmeaza personalizarea lor, astfel incat pana la sfarsitul lui 2011 sa fie finalizate aproape opt milioane de documente, jumatate din cele comandate la Imprimerie.

“Saptamana trecuta a fost finalizata perioada de proba a cardurilor nationale de sanatate. Saptamana viitoare vom avea deja un numar insemnat de carduri. Pasul urmator este personalizarea cardurilor. Vor fi realizate cam doua-trei milioane de carduri pe luna, dar in acest interval vor putea fi personalizate in jur de un milion de acte”, a spus ministrul Sanatatii.

Pana la sfarsitul lui 2011 vor fi realizate si distribuite aproximativ opt milioane de carduri, dintr-un total estimat de 15 milioane de documente, a adaugat Cseke Attila.

Cardul va fi trimis prin posta persoanelor asigurate (peste 18 ani) si va costa aproximativ doi euro, valabilitatea acestuia fiind de cinci ani.

Asiguratii care vor sa devina donatori de organe trebuie sa faca o declaratie notariala in acest sens. In baza declaratiei notariale, pe cardul national de sanatate va fi inscrisa mentiunea donator de organe, a explicat Cseke Attila.

   Dupa distribuirea documentelor, asiguratii vor trebui sa prezinte cardul la accesarea oricarui serviciu public de sanatate, mai putin pentru cele de urgenta si epidemiologice, in caz contrar urmand sa plateasca serviciile medicale solicitate.

Pe cardul national de sanatate sunt introduse toate datele medicale ale pacientului, inclusiv acceptul acestuia de a i se preleva organe, dupa moarte, pentru utilizarea in transplanturi. De asemenea, pe acest document vor fi trecute datele de identitate, codul numeric personal, codul asiguratului, data expirarii, numarul de identificare si acronimul casei de asigurari de sanatate care il emite, precum si numarul de identificare a cardului.

Cardul va contine si date care vor fi stocate pe un cip, privind diagnostice cu risc vital, grupa sanguina si Rh-ul asiguratului, tratamente speciale, proteze, statusul acestuia (sanatos sau bolnav cronic), precum si daca este donator de organe. In cip vor fi gasite si informatiile privind numarul de solicitari de servicii medicale, plata contributiei pentru asigurarile sociale de sanatate, dar si datele despre medicul de familie – nume, prenume, contact sau mentini despre coasigurati.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Parintele IUSTIN ne indeamna SA NU LUAM CARDUL DE SANATATE CU CIP. Asadar, sa nu ne luam dupa cei ce ne mint ca fara card vom muri in chinuri …

Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI IN CHINURI DACA NU-L LUAM?

FOTO: Cum arata CARDUL NATIONAL DE SANATATE CU CIP

VIDEO: 100 000 de greci cu preoti in frunte au manifestat IMPOTRIVA CARDULUI CETATEANULUI. Ati vazut ceva la tv? La noi stirile ii prezinta pe Oana si Pepe …

Asadar de clara. Ce vom face? Le refuzam si punct. Atentie mare insa la intrusi, care se vor agita si vor promova luarea lor, caci cica altfel ne vom tavali in dureri si vom muri in santuri.

Cardul asta de sanatate cu cip e insa inca un moment al adevarului. E un examen. Deja sunt cativa ani de cand ne tot laudam ca refuzam cipurile. Ei bine, sa vedem daca o vom si face. Sa vedem daca ne punem nadejdea in bunul Dumnezeu sau in SISTEMUL dracesc ce pregateste terenul semnului fiarei.

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 19, 2011 at 7:42 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • florin said, on aprilie 20, 2011 at 7:07 pm

      buna,
      un coleg dew al meu a facut posapoarte fiicelor lui.
      fiecare pasaport are un CIP, holograma a fetei, amprenta digitala si alte ghidusii „de securitate”.
      a intrebat de pasaport normal si a primit un raspuns sec: NU exista alt tip de pasaport !!!

      Apreciază

      • Kerkyra said, on aprilie 20, 2011 at 8:15 pm

        @florin

        mai exista se pare acel pasaport temporar, numai ca de acolo poti invoca ori maxima urgenta, ori se gaseste un functionar care sa treaca cu vederea:

        Uite ce am gasit scris aici: http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexBucuresti.htm

        Paşaportul simplu temporar are valabilitatea de 12 luni si se eliberează în termen de cel mult 3 zile lucrătoare, în următoarele situaţii:

        1.
        pentru persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru eliberarea unui paşaport simplu electronic;
        2.
        în cazul în care titularul declară în scris că urmează să călătorească în state în care există stare de beligeranţă ori conflict diplomatic şi are aplicată în paşaportul simplu sau în paşaportul simplu electronic o ştampilă ori o viză eliberată de statul cu care ţara în care călătoreşte se află în conflict;
        3.
        când titularul deţine paşaport simplu sau paşaport simplu electronic care conţine vize valabile, dar filele au fost epuizate;
        4.
        când titularul a depus paşaportul simplu sau paşaportul simplu electronic pentru obţinerea unor vize şi trebuie să călătorească urgent în străinătate;
        5.
        când minorul urmează să se deplaseze în străinătate pentru studii, concursuri oficiale, pentru a urma un tratament medical fără de care viaţa îi este pusă în pericol şi nu există timpul necesar pt.obţinerea acordului celuilalt părinte;

        Pentru eliberarea pasaportului simplu temporar in oricare din situatiile mentionate mai sus se percepe tariful suplimentar de 100 lei prevazut de Legea nr.248/2005.

        Apreciază

  2. Ioan C. said, on aprilie 19, 2011 at 8:01 am

    Sa vedeti santaje intre politicieni pe probleme de ordin medical acum ca e totul la vedere.
    S-au descarcat informatii de pe net ilegal, sigur vor fi descarcate si informatiile legate de probleme de sanatate.
    Unde mai e respectul la viata privata si dreptul la intimitate?

    Apreciază

    • tdr said, on aprilie 19, 2011 at 8:10 am

      respectul la viata privata si dreptul la intimitate e trecut pe card :)) deci n-ai card n-ai respect , in curand o sa dai cu cardul si cand pleci de acasa asta daca nu exista deja prin cine stie ce tari „civilizate”

      Apreciază

  3. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 19, 2011 at 8:14 am

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  4. Cosmin S. said, on aprilie 19, 2011 at 8:18 am

    „Cardul va contine si date care vor fi stocate pe un cip, privind diagnostice cu risc vital, grupa sanguina si Rh-ul asiguratului, tratamente speciale, proteze, statusul acestuia (sanatos sau bolnav cronic), precum si daca este donator de organe.”

    Deci este un card care va fi mereu updatat, care ne monitorizeaza starea de sanatate in permanenta. Informatiile de pe card vor intra intr-un circuit informational medical la nivel mondial. Astfel se va sti exact compatibilitatea intre organe.

    Iata un scenariu:
    ” Domnul Popescu din Romania, 25 ani, stare de sanatate buna dupa toate update-urile de pe cardul de sanatate. Are organe compatibile cu persoana X-ulescu din Israel.
    Seful de la transplanturi pe spitalul Y din Bucuresti, il gaseste pe Popescu in baza de date ca fiind compatibil cu X-ulescu din Israel, la sesizarea facuta de la clinica Z din aceeasi tara.

    La un control periodic obligatoriu, domnul Popescu este gasit „bolnav” (intentionat) de boala Q. I se recomanda operatie de urgenta. Anestezistul, in legatura stransa cu seful de la transplanturi al spitalului Y din Bucuresti, ii face felul, il adoarme pe Popescu definitiv. Ceilalti medici sar sa-l cioparteasca. Inima si rinichii lui Popescu sunt trimise de urgenta in Israel pentru domnul x-ulescu care asteapta de ceva vreme niste organe.”

    Pare SF, dar asta mi-a trecut prin minte cand am citit articolul. E un scenariu. Nu cer sa fie luat in seama.

    Apreciază

  5. Colaps said, on aprilie 19, 2011 at 8:56 am

    Să ne ajute bunul Dumnezeu să facem întocmai după spusele şi făgăduinţele noastre. Să ne ajute să nu fim trădători, ipocriţi şi mincinoşi, ci să refuzăm cu desăvârşire această drăcovenie şi să mărturisim că pentru Hristos o facem!

    Spunea odată la o predică părintele Amfilohie: Mulţi vor fi cei ce vor spune şi vor trâmbiţa că vor face dar puţini cei care chiar vor pune mâna la treabă.

    Să luăm aminte. Mai ales cei ce au casnici nu tocmai în duhul Adevărului. Să ne străduim să îi aducem pe calea cea bună şi nu îi lăsăm în beznă.

    Doamne ajută! Pentru Hristos!

    Apreciază

  6. radu' said, on aprilie 19, 2011 at 9:53 am

    cu cardul acesta se va face probabil trecerea a un sistem de sanatate dupa modelul SUA. Vedeti documentarul lui Michael Moore „Sicko” si veti intelege. Asigurarile de sanatate vor fi private si iti vor refuza sau vor creste costul daca tu ai o boala mai rea sau poate tratamentul tau cu citistatice va depinde de un functionar ce intelege doar cifrele.

    Apreciază

  7. Ioan C. said, on aprilie 19, 2011 at 10:00 am

    Trebuie sa ne inarmam cu mai multa credinta:
    ” Şi Iisus i-a zis: Eu sunt învierea şi viaţa; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.
    Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta?
    Zis-a Lui: Da, Doamne. Eu am crezut că Tu eşti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu, Care a venit în lume.”
    ( Ioan 11, 25- 27).

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on aprilie 19, 2011 at 10:13 am

    Vreau sa pun in discutie o tema la care m-am gandit foarte mult si ii rog pe toti sa-si exprime parerea. Eu m-am gandit sa-l accept si sa-i sparg cipul cu un cui inrosit in foc si apoi sa scriu tot cu cuiul pe el STOP RFID 666 drept marturie pentru toti ca nu l-am luat. M-a tem ca daca nu-l iau o sa zica vreunul ca l-am luat si indemn lumea sa nu-l ia si sunt fariseu. Mentionez faptul ca nu voi face la fel si cu celelalte acte cu cip ci le voi refuza categoric.

    Apreciază

    • Ioan C. said, on aprilie 19, 2011 at 10:14 am

      Pe urma o sa fii acuzat de distrugere de documente oficiale, mai bine nu il primesti.

      Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 19, 2011 at 10:17 am

      STOP RFID 666

      Consider ca nu e bine. Nu-l iei, deci nu semnezi ca l-ai luat si e mai bine asa.

      Si daca nu-l iei si zic habaucii ca l-ai luat, ce-ti pasa? Oricum multe minciuni se spun despre noi, cei ce indemnam sa nu fie luat. Cu mult mai multe se vor spune pe urma, dupa ce chiar nu le luam.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on aprilie 19, 2011 at 10:53 am

        Frate saccsiv consider ca esti mai intelept ca mine si nu-l voi accepta si nu voi semna. Daca ma intreaba postasul de ce nu-l iau ii spun ca-mi incalca drepturile si credinta. Amin.

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on aprilie 19, 2011 at 11:14 am

        Frate saccsiv consideri ca trebuie sa ne unim sau nu cu aceia care nu primesc acte cu cip? Daca da de ce, daca nu de ce? Gandeste-te ca printre acestia sunt yoghini, musulmani si alte secte.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 19, 2011 at 11:29 am

        STOP RFID 666

        Consider ca nu trebuie sa facem hora mare anti cip cu yoghini, sectari, etc.

        Apreciază

    • tataia said, on aprilie 19, 2011 at 8:23 pm

      N-are sens sa il distrugi. Nu declara razboi satanei pe fata. Nu il lua si gata. Iar postasului nu trebuie sa ii explici de ce nu il vrei.

      Apreciază

  9. stefanmihai said, on aprilie 19, 2011 at 10:19 am

    bine că ştiu, am să vorbesc la poştă să nu mi l aducă…

    Apreciază

  10. Florin said, on aprilie 19, 2011 at 10:22 am

    Sub ce forma trebuie sa fie refuzul? Cum ar trebui procedat?

    Apreciază

  11. zina said, on aprilie 19, 2011 at 10:56 am

    chiar, cum trebuie sa procedam? vine postasul acasa cu cardul si poate nu-ti spune ce e si tu semnezi si-l iei, dupa care te dumiresti ce e de fapt, cred ca n-o sa stea postasul sa-ti explice prea multe

    Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 19, 2011 at 1:00 pm

      il intrebi pe postas inainte de a semna orice, ca el stie. si nu iei plicul. nu semnezi. pur si simplu.

      Apreciază

  12. MIhaela said, on aprilie 19, 2011 at 1:33 pm

    Plicul va avea probabil antetul CNSAS,iar cardul va fi palpabil in plic.Eu voi scrie :Refuz card cu cip. Dumnezeu sa ma ajute si sa ne ajute!

    Apreciază

  13. RTshadows said, on aprilie 19, 2011 at 3:52 pm

    Or sa aibe succes cu cardul asta , din cauza ca marea majoritate tanjesc dupa medicamente ,tratamente ,etc pe gratis ! Asa ca cine nu e informat ,nu are de unde sa stie ce semneaza ,fata de cel informat care se ia cu ciomagu dupa postas ! 🙂

    Apreciază

  14. Paul said, on aprilie 19, 2011 at 4:10 pm

    Dupa ce ca ne opreste atata din salariu pt asigurarea de sanatate, ne mai baga si pe gat blestematele de cipuri.
    Haideti sa ne aliem si sa nu le mai platim nici asigurarea de sanatate. Ne streangem mai multi bani din salariu si mergem la cabinete private. Ma gandesc ca ar fi o posibila solutie.
    O alta solutie ar fi fabricarea unor fluturasi sau a unor panouri ca populatia neinformata sa nu ia acest card de sanatate.Scriem ceva de genul:” Vrei sa ti se doneze organele pe piata straina?Vrei sa nu mai fii inmormantat crestineste si intreg asa cum e normal si cum a fost posibil pana acum?etc si toate celelte motive.Sa se faca ceva de genul cum s-a facut cu panourile contra homosexualitatii.

    Apreciază

  15. Paul said, on aprilie 19, 2011 at 4:21 pm

    Uitati cate motive pe Apologeticum pt a le trece pe cele mai grave pe panou si pe fluturasi. Totusi cred ca pensionarii cu atatea probleme de sanatate si complicatii constituie un segment destul de greu de convins.Dar daca sunt totusi niste adevarati crestini…
    http://apologeticum.wordpress.com/2011/02/03/de-ce-trebuie-oprita-aparitia-cardului-anti-national-de-sanatate/

    Apreciază

  16. STOP RFID 666 said, on aprilie 19, 2011 at 6:16 pm

    Frate saccsiv eu cred ca preotii care iau aceste acte cu cip isi pierd harul. Eu nu voi mai merge in biserici unde preotii au luat acte cu cip. Sa ne amintim de profetia Sfantului Lavrentie care ne indeamna sa nu intram in aceste biserici ca acolo va fi toata tabara draceasca.

    Apreciază

    • Florin said, on aprilie 20, 2011 at 5:51 am

      pai si ce o sa faci? o sa-i intrebi pe preoti daca au sau nu card? si daca au o sa pleci la alta biserica? si acolo iar o sa intrebi?

      Apreciază

  17. Kerkyra said, on aprilie 19, 2011 at 7:06 pm

    Cum e cu acest card? Fara card se poate apela la prestatori particulari de servicii medicale?adica sa platesti integral tot de acolo, fara sa ai nevoie de contributii la sanatate si card sau ti-l cer si aceia sa-l ai? Sa inteleg ca fara card femeile vor putea naste totusi la spital la stat, in ideea ca intra la servicii medicale de urgenta?

    Undeva spunea cineva ca asta e mai important si ca buletinu, in sensu ca ti se va cere cam peste tot. intreb deci, cand se termina actiunea asta si s-au trimis toate cardurile, ce intentii mai au? va fii nevoie de card ca sa te angajezi? fara card nu te mai poti angaja cu forme legale? si asta se va extinde si pentru strainatate? Vor pune cip si pe cardu european de sanatate, (ala de e valabil 6 luni si e ca un fel de asigurare de sanatate pt calatorii – gratuita, si strainii o cam cer)? Iar in caz ca sunt plecat din tara, si vine postasu aducand cardu, nu ma gaseste si ce face, ma tot cauta peste alte 2-3 luni pana revin?

    Rog raspuns de la cei ce se pricep, pt intrebarile astea tehnice.

    Inteleg ca cei in varsta desi nu vor cardul se tem pentru bolile lor tratate cu bani grei prin spitale. Dar cei tineri? cu sanatatea o dregem si fara sa avem nevoie de card si spitale, cum spunea Pr. Iustin. dar ne vor ataca pe de alta parte? se va cere la angajare sau la mai stiu eu ce relatii cu alte institutii ale statului? daca e asa, apai chiar ca e un examen greu si serios.

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on aprilie 19, 2011 at 7:32 pm

      Kerkyra

      Inca te mai uiti in spate dupa sistem? M-ai poti apela doar la cei privati pe bani si la medici crestini care sa te trateze si fara card. Toata nadejdea trebuie sa ne-o punem in Dumnezeu si nu in sistemul lor satanic. Toata treaba e facuta cu cap. PENTRU SISTEMUL RFID 666 NU AI CARD NU EXISTI PUNCT. Adica cine nu e cu dracu nu poate sa se tavaleasca in noroiul acestei lumi. Adica esti un dusman al NOII ORDINI MONDIALE. Adica trebuie sa-ti iei crucea in spate si sa astepti rastignirea si invierea. Adica nu ai nici un drept. Adica trebuie sa te retragi la tara si sa te descurci alaturi de alti crestini cu ce cultivi tu.

      Apreciază

      • Kerkyra said, on aprilie 19, 2011 at 7:58 pm

        Inteleg, imi confirmi ce se spunea: „cardu de sanatate e mai important si decat buletinu, ti-l va cere peste tot” Nici nu mai are vreo relevanta cand anume baga cipu in buletin, l-au bagat deja in asta, si fara asta, vorba ta, NU EXISTI.

        Multumesc de sfaturi, foarte bune. Insa in multe cazuri in tara noastra sunt niste bani de dat pe la banci, din vremuri mai vechi, cand inca nu era furtuna. Dar exista rezolvare si pentru asta, vinzi una alta, sau te executa aceia silit, ca oricum nu mai ai ce face cu ele daca vine haosul.

        Apreciază

      • ion said, on aprilie 20, 2011 at 2:47 pm

        nu ai unde sa te retragi ! ca si la tara vin astia sa adune pamanturile de la oameni…amenzile pentru necultivarea pamantului , fara a analiza posibilitatea omului de a-l munci, fara obligaita de a exista asociatii care sa il ia in arenda…..

        Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 20, 2011 at 5:20 pm

      @ kerkyra
      nu stiu daca il vor cere la angajare sau la servici. deja platim contributiile sociale la CNSAS (degeaba ca oricum dam spaga la greu, ca altfel nu suntem bagati in seamain spitale). cel putin in prima faza. iar urgentele le vor trata; si acum trateaza urgentele, chiar daca nu esti asigurat (angajat). trebuie sa intervina la urgente. cel putin pentru inceput. in schimb mi-a scapat faza cu nasterile…aici e cam aiurea treaba. ca ma gandeam ca daca pana acum nu am avut probleme de sanatate, o sa ma ajute Dumnezeu si de acum incolo, ca tot cu voia Lui am fost sanatos si pana acum. insa mi-a scapt problema nasterii… Cred ca Dumnezeu va avea grija de noi.

      Apreciază

      • Kerkyra said, on aprilie 20, 2011 at 8:10 pm

        Cred ca se poate rezolva si cu nasterile, tatal meu s-a nascut acasa, la tara, fara sa existe curent sau instalatie de apa pe vremea aceia. Se gasesc cred femei credincioase care sa asiste nasterile. Asta pentru cazul in care stramtorarea va fii mare incat fara card sau buletin cu cip vei fii refuzat.

        Cu serviciu/angajatu nu stiu nici eu cum e. daca nu ai datorii sa zicem si nu esti dependent de numerar, te poti intretine si din auto-cunsum, cultivarea pamantului/cresterea animalelor. Nu spun ca eu m-as descurca asa, sau ca ma ghidez dupa ce am vazut la rusii aceia, care par oricum cam excentrici, dar din ce spune si STOP RFID 666 si altii, se pare ca e posibil.

        In cazul in care ai datorii (iar daca ai datorii/credite scapatu de ele e prima grija) sau ai copii mici care nu pot lucra sau la facultate sau esti tu insuti student in cautarea unui job ca sa te intreti, atunci te intereseaza cum e cu munca platita.

        Oricum, se poate trece si peste asta, insa nu va fii usor, examenu e foarte serios, NU TREBUIE LUAT CARDU CU CIP, ca dupa aia degeaba te mai opui la celelate examene ca deja esti prins in hora. Si asta vreau sa subliniez, trebuie de la inceput sa fii deplin constient de toate greutatile si sa refuzi in consecinta. Caci daca refuzi din militantism, si peste 2-3 luni-un an dai de greu tu sau familia ta si vezi ca toti cunoscutii tai care au luat cardu sunt bine mersi, te poti rataci si razgandi si atunci nu ai rezolvat nimic.

        Nu ma asteptam sa vina asa repede treaba asta- cardul de sanatate, eram concentrat mai mult pe pasaport/buletin. Anu trecut se facea inca pasaport temporar si cred ca si acum in anumite conditii (dinacela fara CIP), iar buletinul mi l-am schimbat cu ceva luni mai devreme tocmai pentru ai da valabilitate in actualu format. Dar iata ca vine sistemu cu gaselnita asta de card de sanatate. La asta nu mai ai ce-i face, ca nu au lasat alternative ca la pasaport, nu-l iei si gata. Sa ne intareasca Dumnezeu ca nu e usor.

        Daca va randui Dumnezeu sa traim vremile le vom trai si vom vedea si va avea grija de noi.

        Apreciază

  18. agerstress said, on aprilie 20, 2011 at 8:50 am

    Pentru cine inca mai ezita, un raspuns poate gasi si aici:
    http://apologeticum.wordpress.com/2011/04/18/pastorala-de-pasti-a-ps-sebastian-al-slatinei-iisus-sau-baraba-confuzia-creata-de-cei-ce-spun-raului-bine-si-binelui-rau/

    In final ce alegeti? Sistemul satanic sau imparatia Lui Dumnezeu? Asta e miza, nu „asigurarea de sanatate”. Oare va poate da cineva mai multa sanatate decat stapanul vietii? Si chiar daca viata va veti pierde-o, la El o viata noua gasiti in schimb sistemul de unde sa va dea ceva ce nu are si nu a avut niciodata? Aceste cuvinte se adreseaza in special celor pragmatici, practici, obsedati de logica.

    Refuz cipul!

    Apreciază

  19. STOP RFID 666 said, on aprilie 20, 2011 at 10:41 am

    Frati crestini sa va spun care este parerea mea despre cardul de sanatate dupa ce am studiat 10 ani NOUA ORDINE MONDIALA si trei ani de cand studiez CIPURILE SPION RFID 666 si la ce concluzii am ajuns. Cardul de sanatate cu microcip RFID 666 este un mijloc prin care toate datele noastre medicale sunt stocate intr-o baza de date la care evident noi nu vom avea acces.
    Microcipul RFID 666 va contine date referitoare la< bolile suferite, diagnostice, tratamente, grupa de sange, toate analizele medicale, alergii, prezumtia de donare de organe ( adica se presupune ca sunteti de acord sa va donati organele) daca nu faceti o cerere la notar si alte date medicale care vor fi adaugate pe parcurs. Toate analizele medicale evident sunt platite de fraieri. Pentru persoanele naive si nestiutoare si mai ales necredincioase este necesar sa avem card de sanatate pentru ca putem avea mai usor acces la serviciile medicale si in felul acesta ni se va putea salva viata. Dar adevarul nu este acesta si din pacate foarte multi care vor accepta acest card vor murii. De ce? Odata formata o baza de date medicala aceasta va fi accesata de oameni care au bani si sufera de diferite boli si asteapta un transplant de organe. Un multimilionar care ar avea ficatul praf din cauza bauturii va asigur ca ar face orice pentru a-si salva viata. El va plati o suma mare de bani pentru ca sa gaseasca persoana care este compatibila cu el si sanatoasa. Datorita cardurilor de sanatate cu cip cu un simplu clik pe calculator istoricul nostru medical va apare pe calculator. Daca noi suntem compatibil cu multimilionarul nu avem nici o sansa de scapare. De ce? Datorita acceptarii cipurilor spion in acte toata viata noastra va fi afisata pe calculator si vom fi urmariti pas cu pas datorita unor aparate speciale si asta fara interventia omului.Deci sistemul functioneaza singur este de sine statator. Ne vor gasi in orice moment si va asigur ca nu vor ezita sa ne rapeasca si sa ne goleasca de organele de care au nevoie. Va fi un sacrificiu pentru satan. Vom devenii banci de organe mergatoare gata oricand de sacrificiu(satanic) daca un bogatas va avea nevoie de un organ. Din acest angrenaj al infernului vor face parte traficanti de organe, medici si alte unelte ale statului dornice de imbogatire rapida. Cardul de sanatate va va transforma in jucaria medicala si in cobaiul pe care se va testa medicamente si alte dracii din lada intunecata a lui lucifer. Asta pentru oamenii sanatosi. Pentru oamenii cat de cat bolnavi sistemul RFID 666 va avea foarte multe surprize neplacute si va cauta sa-i imbolnaveasca si mai rau sau sa-i ….. omoare. Cum? Actele cu cip inseamna de fapt haos in viata omului. Datele pot fi sterse, modificate sau adauga altele noi fara stirea proprietarului actului si asta de la distanta in timp ce dumneavoastra aveti actul in buzunar sau poseta. ATENTIE! DACA PE ACTUL CU CIP SCRIE CA SUNTETI OSAMA BIN LADEN EI VOR CREDE CE SCRIE ACOLO CHIAR DACA DVS. AVETI DOAR 20 DE ANI. Daca dvs. suferiti de o boala vi se da un medicament pentru alta boala si din aceasta cauza puteti chiar murii si nimeni nu va raspunde. ATENTIE! UNDELE RADIO RFID 666 VA DISTRUG MINTEA SI NU VETI MAI PUTEA FACE DIFERENTA INTRE BINE SI RAU. SE POT INDUCE STARI DE EUFORIE ASEMENEA DROGURILOR, STARI DE FOAME, DE SETE, SI ALTELE STIUTE SI NESTIUTE. AVIZ CELOR CARE TOT MAI VRETI SA LE LUATI. Trebuie sa nu luam actele cu cip deoarece sunt uneltele diavolului care ne robesc pe vesnicie. Cine va crede se va mantui iar cine nu va crede se va osandi. Oricine se atinge de acest sistem al actelor cu cip va suferii cum nici macar nu-si imgineaza. NOTA<RFID 666=dispozitive de identificare prin unde radio=cipuri spion=semnul fiarei. ATENTIE! Cipurile din acte au aceeasi tehnologie cu cipurile implantabile si sunt conectate la acelasi calculator fiara care se afla in subsolul orasului Bruxelle. Dumnezeu Hristos sa ne ajute, sa ne intareasca si sa ne lumineze caci vremuri cumplite vor venii. Amin. Invatati aceasta rugaciune pe de rost si spuneti-o tot timpul. Doamne IIsuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu care vei venii sa judeci vii si mortii, miluieste-ne pe noi pacatosii, iarta caderile noastre in pacat din aceasta viata si ne acopera pe noi de fata antihristului in pustia tainica a mantuirii Tale. Amin.

    Apreciază

    • Florin said, on aprilie 20, 2011 at 11:27 am

      Exagerezi cu rapirile de persoane.

      Apreciază

      • agerstress said, on aprilie 20, 2011 at 2:49 pm

        Nu cu rapirile exagereaza ci doar cu undele RFID care „distrug mintea”. Daca ar fi avut sistemul aceasta capacitate ar fi folosit-o de mult si in multe situatii. Mai face si o confuzie intre RFID (cuplat prin unde radio) si „smartcard” (cuplat prin contact electric), in rest, e pe-aproape de adevar.
        Chiar daca cartela (asta e denumirea corecta in limba romana) de tip „smart” este mai sigura decat cea cu RFID, pericolele principale (scurgerea de informatii cu toate consecintele care decurg de aici, vulnerabilitatea la modificare a informatiilor, monitorizarea abuziva, violarea intimitatii persoanei si a confidentialitatii actului medical si nu in ultimul rand stafia lui 666) raman valabile si in cazul acesteia.

        Apreciază

  20. Fulger said, on aprilie 20, 2011 at 2:45 pm

    Nu sunt sigur daca chiar vor introduce acest card national de sanatate cu cip in toamna , la fel au spus si anul trecut ca il vor introduce la inceputul anului acesta.

    Apreciază

  21. Luiza said, on aprilie 20, 2011 at 8:02 pm

    Subscriu la ce a scris mai sus STOP RFID 666. Simt pe propria piele cum undele aflate in televizor, receptoare tv,telefoane mobile… si multe altele, ne modifica comportamentul. De cand am s-a stricat receptorul tv si a trebuit sa primesc din tara altul cu CIP, viata mea s a schimbat. E ca atunci cand cineva stie ce vreau sa fac si-mi schimba gandurile. Cu greu ma pot ruga. Am simtit de multe ori cum parca cineva sau ceva, parca ma impinge sa fac cu totul alte lucruri decat sa ma rog. Si asta am observat in timp. Cand citeam aici pe blog despre cipuri, ramanea totul la stadiu de letura. In timp analizand lucrurile am facut legatura. Sant sigura ca mai sunt si alte persoane care simt aceleasi stari. Doamne ajuta!

    Apreciază

    • agerstress said, on aprilie 20, 2011 at 9:13 pm

      Mai degraba te influenteaza ceea ce vezi pe ecranul televizorului si ceea ce auzi in difuzorul lui. „Mesajele subliminale” nu sunt o noutate si nici tehnicile de „programare neuro lingvistica” („neuro linguistic programming” – cauta pe google pentru informatii suplimentare – este vorba de tehnici de psihologie aplicate abuziv). Si mai sunt si duhurile necurate care te asalteaza si ele fara a-si desconspira prezenta.
      Care ar fi solutia? Cat mai putin timp petrecut in fata televizorului (pornit…); rugaciune; o candela aprinsa; tamaie si aghiasma si nu in ultimul rand o sfestanie la casa si un duhovnic bun pentru indrumare si spovedanie. In acest fel sigur vei reusi sa te detasezi de influentele negative. Indrumarea de la duhovnic va fi evident mult mai cuprinzatoare si mai detaliata decat am incercat eu sa sintetizez aici in cateva randuri. Tocmai uitasem sa mentionez postul… ajuta foarte mult.
      Doamne ajuta!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.