SACCSIV – blog ortodox

In Romania copii au fost voit infectati cu SIDA in timpul campaniilor de vaccinari impotriva hepatitei B …

Posted in SIDA by saccsiv on aprilie 18, 2011

Citez din articolul Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România în timpul campaniilor de vaccinări împotriva hepatitei de tip B:

Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România în timpul campaniilor de vaccinări împotriva hepatitei de tip B

Mai mult de jumătate din copiii bolnavi de SIDA de pe întreg globul sunt români!

Cum este posibil aşa ceva în condiţiile în care rata răspândirii acestei boli în România la adulţi este mult mai redusă?

În ceea ce priveşte situaţia din România există unele dovezi tulburătoare în privinţa infectării premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinări împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul că deşi vaccinul împotriva hepatitei de tip B nu a fost suficient testat şi cu toate că, de fapt, campania de vaccinări costă enorm (motiv pentru care Ministerul Sănătăţii din Franţa a refuzat aceste campanii de vaccinări) totuşi Ministerul Sănătăţii din România cu implicarea directă a fostului ministru Iulian Mincu sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuită şi obligatorie a copiilor din România (repetăm, în condiţiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).

În Decretul Guvernamental numărul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B realizat în cadrul Programului naţional de imunizări se menţionează: “În România infecţia cu HVB este prevalentă începând cu primul an de viaţă. Rata portajului de Ag HBs fiind estimată la 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă integrarea vaccinării universale a nou-născuţilor în programele naţionale de vaccinare până în anul 1995 în ţările unde rata portajului de VHB este de cel puţin 8% şi în toate ţările, până în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuită şi obligatorie pentru toţi copiii născuţi începând cu data de 01-10-1995”.
Constatăm că în România deşi rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni, Ministerul Sănătăţii din România în frunte cu fostul ministru al sănătăţii Iulian Mincu s-a grăbit să realizeze aceste atât de controversate vaccinări. Ne punem firesc întrebarea oare de ce?

Ceea ce au plănuit anumiţi lideri francmasoni în “Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni” se realizează în zilele noastre

Un reputat ziarist italian susţine că are dovezi ce probează infectarea intenţionată cu HIV a unor copii români. Ştirea publicată de “Evenimentul Zilei”, potrivit căreia în România mulţi copii au fost infectaţi cu virusul HIV, care provoacă SIDA, a făcut vâlvă în Italia. Ziaristul italian Mino Damato a declarat că are dovezi certe despre cel puţin şase cazuri de copii infectaţi în acest mod cu HIV. Damato, care în Italia are o reputaţie foarte bună ca ziarist de televiziune serios şi independent, a fost de multe ori în România după 1989. El a strâns un milion de dolari pentru copiii bolnavi de SIDA, fond gestionat de fundaţia pe care o conduce, “Bambini in emergenza”.

“Atunci când am vorbit cu fostul ministru al sănătăţii Iulian Mincu, acesta m-a asigurat că toate cazurile au fost provocate prin transmiterea virusului de la mamă la făt”, a declarat Damato agenţiei italiene de presă AGI. “Eu, în schimb, mi-am format o altă convingere. În cel puţin şase cazuri, infecţia a fost rezultatul unui act voluntar şi am constatat acest adevăr vizitând spitalele din România, unde acţionează fundaţia mea”. De menţionat că din banii strânşi de asociaţia italiană s-a construit un nou pavilion pentru copiii bolnavi de SIDA, la spitalul “Victor Babeş“ din Bucureşti. “Sunt informaţii înfiorătoare, dar susţinute de medii ştiinţifice”, a adăugat Damato. Ziaristul a trimis un apel guvernului de la Bucureşti, cerând să se facă lumină asupra acestei tragedii, să fie identificaţi şi pedepsiţi cei responsabili pentru aceste crime.  (PAOLO GIANFELICI; ” Evenimentul Zilei” – 25.02.1997, nr.1418)

O nouă confirmare cutremurătoare că în România contaminarea copiilor cu virusul HIV a fost făcută intenţionat

Descoperire surprinzătoare a specialiştilor ieşeni: SIDA a fost transmisă intenţionat, în leagănele de copii din România, dintr-o sursă unică. Se confirmă astfel ipoteza infectării orfanilor în scopuri de cercetare.
Specialiştii ieşeni ai Laboratorului de Virusologie de pe lângă Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iaşi, în colaborare cu specialiştii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reuşit să centralizeze după 5 ani de cercetări, rezultatele privind cazurile de HIV-SIDA înregistrate la copiii din România. Autorul cercetării este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” şi cadru didactic la UMF Iaşi. Rezultatele au confirmat, în premieră, faptul că virusul HIV, cu care au fost infectaţi copiii din leagăne, provine dintr-o sursă unică. Ipoteza infectării voite cu HIV a copiilor români din leagăne pentru a se putea efectua cercetări şi a se căuta antidotul bolii se confirmă prin cercetări ştiinţifice.

Virusul HIV nu provine din infecţii intraspitaliceşti

Lucrarea referitoare la structura ramurii virusului HIV cu care a fost infectată populaţia de copii din leagăne a fost publicată în ultimul număr al Revistei Medico-Chirurgicale a Societăţii de Medici şi Naturişti din Iaşi. Din datele pur tehnice menţionate în articolul doctorului Cristian Apetrei a rezultat o concluzie fără echivoc: “Studiul nostru confirmă responsabilitatea subtipului F în producerea epidemiei de infecţie HIV 1 la copiii din România. Izolarea unui unic subtip din toate provinciile istorice al ţării permite demonstrarea caracterului unitar al epidemiei şi confirmă descrierea grupului de risc al copiilor din unităţile de îngrijire. Similitudinile structurate între diferitele tulpini izolate sugerează posibilitatea evoluţiei epidemiei dintr-o unică sursă”

Sângele infectat a fost distribuit intenţionat în zonele în care s-a produs infecţia

Descoperirea medicilor ieşeni şi francezi este de cea mai mare importanţă. Ea probează faptul că infectarea din aceeaşi sursă nu s-a produs prin transfuzie, deoarece atât donatorii cât şi structurile de alimentare cu sânge ale sistemului sanitar nu sunt şi nu erau centralizate, nici înainte de 1989. “Această sursă continuă să rămână obscură, dacă ţinem seama că sistemul de asistenţă pediatrică este organizat la nivel regional, iar sângele pentru transfuzii nu este distribuit din aceeaşi sursă în întreaga ţară”, mai menţionează articolul semnat de Cristian Apetrei.

Sistemul sanitar românesc este absolvit de vina infectării copiilor din leagăne

Cercetările mai sunt susţinute şi de datele statistice ale cazurilor de HIV înregistrate în România. În ţara noastră există, potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste 50% din copiii infectaţi cu HIV din lume. Totodată, infecţiile cu HIV la copii reprezintă în România 85% din total. În plus, materialul mai subliniază că tipurile de virus întâlnite la maturi, care sunt, fapt vizibil, infectaţi din surse multiple, sunt cu totul altele decât tipurile înregistrate la copiii din leagăne. Studiul sugerează degrevarea sistemului sanitar românesc de vina infecţiilor cu HIV din leagănele de copii, singura responsabilitate virtuală fiind în cazul copiilor din familiile care s-au dovedit a fi seropozitive. În cazul de faţă, în România, infecţia la copiii internaţi în leagăne este cu atât mai “ciudată” cu cât, nici în ţările vecine, care au avut sisteme de îngrijire medicală similare, nici la copiii din familie, nici la maturi, incidenţa epidemiei nu a fost comparabilă numeric.

O ipoteză terifiantă: copiii cobai

Datele la zi privind infectarea cu HIV în România, în februarie 1997, sunt următoarele: 2975 persoane cu HIV, din care 85% copii şi 4446 persoane bolnave de SIDA, din care 4005 copii. Datele oficiale şi recentele descoperiri confirmă ipoteza susţinută de unele declaraţii ale unor medici, sub rezerva anonimatului. Potrivit acestora, a existat în ţara noastră un program dirijat de infectare cu HIV a copiilor din leagăne, în scopul studierii bolii SIDA şi al găsirii remediului. Acest program ar fi fost lansat în anii 1987-1988 şi ar fi implicat o serie de cercetători în imunologie.

(IULIAN CHIFU; “Evenimentul Zilei” – 20.02.1997; nr.1414)

Cititi va rog si:

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 18, 2011 at 9:19 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • Gheorghe said, on aprilie 18, 2011 at 9:39 pm

   Legat de asta cred ca este si:

   EXTERMINAREA Romanilor – STERILIZAREA FETITELOR si FEMEILOR

   Apreciază

   • Gheorghe said, on aprilie 18, 2011 at 9:40 pm

    sau asta:

    EXTERMINAREA Romanilor – IN 2050 vom fi DOAR 16 MILIOANE, majoritatea batrani !

    Apreciază

 2. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 18, 2011 at 9:35 pm

  […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

  Apreciază

 3. lucian said, on aprilie 19, 2011 at 3:40 am

  offtopic:
  de ce oare? stiu ei ceva ca vine, nu? au inceput deja!

  http://www.antena3.ro/externe/in-premiera-miliardari-rusi-refugiati-in-iglu-urile-din-siberia-123246.html

  Apreciază

 4. Remus said, on aprilie 19, 2011 at 4:23 am

  Dar Dumnezeu când făcea urgiule împotriva copiilor lui Israel, nu se mânia la fel? Sau poate mai rău? Același sistem este și acum. Oricine are un dumnezeu, trebuie să treacă prin pustie foarte multă vreme pentru ca mai apoi să fie trimis direct la război în numele creației universului pentru cucerirea unei patrii care acum cică ar fi UE. Să dăm slavă dumnezeului care ne-a scos din comunism și să nu cârtim ca să nu murim.

  Apreciază

  • Mihai said, on aprilie 19, 2011 at 5:51 am

   Nu am inteles nimic din comentariul tau, iertare… Articolul, dupa mine, e inveninat din umbra: nu exista sistem de centralizare a donatorilor si structurilor de alimentare. asta e rampa spre urmartoarea afirmatie ce o vor face: „cardul medical cu cip trebuie impus neaparat”. aici vor sa ajunga defapt. nu cred ca ii intereseaza atat de mult situatia bietilor copii infectati premeditat. saracutii de ei…

   Apreciază

 5. Cristynel said, on aprilie 19, 2011 at 5:27 am

  http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/din-toamna-vom-avea-cu-totii-cardul-national-de-sanatate-afla-ce-contine.html CARDUL NATIONAL DE SANATATE CU CIP DIN TOAMNA.

  Apreciază

 6. Cosmin S. said, on aprilie 19, 2011 at 7:41 am

  Vaccinurile distrug sistemul imunitar, uneori atat de grav incat „medicii” vor spune ca esti infectat cu hiv, bineinteles conform testelor de sange brevetate de OMS.
  Testele HIV nu sunt teste HIV – Henry H. Bauer Ph.D
  (Testele pentru detectarea virusului „HIV“ (human immunodeficiency virus) nu detectează „HIV“; ele răspund prin „pozitiv“ la o largă gamă de afecţiuni.)
  http://www.quibono.net/testele_hiv_nu_sunt_.html
  http://www.quibono.net/hiv_aids_1.html
  http://nuexistasida.wordpress.com/

  Acei copii au fost vaccinati cu o doza atat de criminala de otrava, incat sistemul lor imunitar a colapsat. Apoi au fost diagnosticati cu hiv-sida si supusi imediat tratamentului anti-hiv care de fapt este cea mai criminala otrava.
  De fapt tratamentul anti-hiv este o toxina imunosurpresoare care produce tocmai ea sindromul imunodeficientei.
  Deci, un om cu sistemul imunitar afectat, trebuie ajutat sa-si fortifice sitemul imunitar, nu sa-l distrugi prin imunosurpresoare gen AZT.
  http://www.quibono.net/p_ntrebari_2_raspuns.html

  Pana la urma virusul hiv nu exista, este o inventie. Si nu exista hiv,… pentru ca nu exista virusi. Exista microbi, agenti patogeni, bacterii, care se pot vedea la microscopul electronic dar nu virusi pe care nu i-a vazut nimeni niciodata.

  OMS inventeaza virusi, cu asta se ocupa ei. Inventeaza virusi la modul teoretic, nu practic. Virusi de cancer, hiv, hepatite, papiloma, h1n1…etc.
  Ei, si la toate aceste nascociri, se inventeaza vaccinuri si medicamente, care nu vindeca nimic, dar in schimb te imbolnavesc mortal.

  Pentru studiu recomand: http://www.quibono.net/virus-mania.html
  Un site extraordinar.

  Partea proasta este ca bolnavii de sida sunt considerati in continuare infectati cu hiv si li se prescrie ca tratament imunosurpresoare gen AZT(o substanta atat de toxica, incat cei care o manipuleaza sunt avertizati ca este extrem de toxica si este pericol de moarte).
  Acesti oameni au nevoie sa fie ajutati sa-si fortifice sistemul imunitar si atat, fara tratamente toxice anti-hiv si au sanse mari sa-si redobandeasca sanatatea.

  Este usor de inteles ca nu ne vrea nimeni sanatosi, cand ne gandim cine conduce la varf tot sistemul medico-farmaceutic.
  Singurul loc unde medicina moderna isi demonstreaza utilitatea este medicina de urgenta. In rest e condamnare la moarte cu ambalaj stiintific.

  La noi, asistentele si medicii sunt terorizati de minister sa prezinte lista cu vaccinari. Cand vin inspectiile, nu intreaba daca sunt medicamente, daca au consumabile suficiente, daca este sapun si prosop la baie, daca este sau nu este mucegai ici colo….nuuu, ei cer doar lista cu vaccinurile facute, altfel e jale.

  Apreciază

 7. Cosmin S. said, on aprilie 19, 2011 at 4:26 pm

  Mihai,
  Si in cazul hepatitei este exacat la fel.
  Hepatita nu este cauzata de un virus, indiferent care ar fi ea, hepatita a b c d e f g h…
  Hepatita este o afectiune a ficatului, produsa de toxine sau de orice altceva dar nu de virusi, pentru ca virusi nu exista.
  Hepatita se vindeca prin regim si …stiu eu!!!…hepatoprotectoare..etc. dar nu cu antivirale care sunt toxice si tocmai ele afecteaza ficatul.
  Hepatitele tratate cu interferon degenereaza in ciroze. Deci tratezi ficatul cu niste otravuri extrem de toxice.

  pentru studiu informativ propun:
  „Hepatita C: ca explicaţie, ajung toxinele ca alcoolul, heroina si medicamentele
  (pentru o mai bună înţelegere a testelor efectuate în Hepatita C, citiţi şi Capitolul precedent, despre AIDS, ambele afecţiuni fiind provocate de retrovirusuri, şi terapiat în mod foarte asemănător).”

  aici:http://www.quibono.net/62.html

  Apreciază

 8. razvan said, on aprilie 19, 2011 at 8:29 pm

  de unde tot inventati stiri de astea cum ca in romania sunt jumate din populatia globului bolnava de sida? pai si cu continentul african ce facem?
  copii de acolo unde sunt numarati,
  unele studii sunt si de manipulare si dezinformare

  Apreciază

 9. hhhh said, on iunie 19, 2018 at 6:02 pm

  Campania anti-sida a inghitit foarte multi bani si nu era nevoie. Nu au existat copii bolnavi de sida decat in situatiile lor mincinoase. In ’81 cand se spunea ca sida a explodat in Romania, eram internata intrun spital mare in Bucuresti, cu fiul meu, care facuse reactii post vaccin di am ramas in spital o luna si jumatate. Intro luna si jumatate am vazut fisa medicala a mii de copii, ma interesa care sunt copii, cum se transmite boala si reactiile. Nu era scris pe nicio fisa sida. Un singur copil avea o pancarda deasupra patutului ” imunodeficienta”. Deci nu se ascundeau cazurile. Copilul se nascuse fara val palatin si nu putea manca, asa ajunsese in situatia adta. Provenit de la orfelinat, nu l-a operat nimeni si pe el, saracutul. Deci. Niciun caz de sida.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: