SACCSIV – blog ortodox

Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way”

Posted in Lady GaGa, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on martie 13, 2011

Clipul il puteti viziona la:

VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA RASA

Asa cum v-am promis, prin stradania unei surori, va prezint azi traducerea analizei Lady Gaga’s “Born This Way” – The Illuminati Manifesto facuta de cei de la Vigilant Citizen.

Fac insa precizarea ca ceva a inceput sa nu-mi placa la ei. Vom vedea cum evolueaza, insa deja inclin sa cred ca sunt catalogabili in aceeasi categorie cu:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Global Research.ca, meditatia si religia …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Trezirea spirituala globala a umanitatii prezentata de DAVID ICKE

Datorita lungimii materialului lor, il voi analiza insa separat, intr-un viitor articol. Unele pasaje chiar pot sminti, deci nu va formati inca o parere definitiva pana nu-l dezbatem si din alt punct de vedere.

Iata traducerea:

Piesa lui Lady Gaga „Born This Way’’ ii introduce pe spectatori in nasterea unei „noi rase” si o lume noua, prin folosirea imaginilor complexe si naratiunii precise. Este o calatorie psihedelica plina de simboluri oculte si arhetipale, explicand procesul unei nasteri cosmice si unor noi idealuri. Cu toate acestea, in spatele mesajului sau exterior acceptabil, se afla un mesaj si mai sinistru imprimat in simbolismul videoclipului.



Toata lumea, Laday Gaga s-a intors. Si are coarne pe frunte. E in spatiu si face muzica de dans din anii 90. Si capul mi-a explodat pur si simplu. Dar acum serios, Born This Way pare sa provoace in oameni doua reactii opuse, depinde de cunostintele fiecaruia despre simbolism ocult. Aceasta este fie „Ce a fost asta?” sau „ Este chiar neplacut’’ Motivul este simplu. Videoclipul contine noi elemente ciudate care ar putea induce o confuzie telespectatorilor dar contine de asemenea si simbolism care este extrem de vechi. Desi actiunea videoclipului se petrece intr-o lume viitoare, intergalactica, se ocupa cu conceptul cel mai primordial al omenirii: maternitatea. Joaca pe fascinatia arhitepala a omului si/sau repulsia fata de procesul nasterii de copii.

Desi versurile piesei sunt despre acceptare neconditionata, cu o atentie speciala pe homosexualitate, actiunea videoclipului merge cu mult dincolo de subiectul orientarii sexuale. Narareaza nasterea unei noi rase din interiorul rasei umanitatii. Laurieann Gibson, regizorul de creatie a videoclipului descrie acest concept:

„La inceput, cand m-am gandit la nasterea unei noi rase si adaugarea proteticilor, m-am gandit ca poate ei ar trebui sa mearga intr-un mod specific sau sa se miste intr-un mod specific, dar apoi am realizat ca de fapt este o rasa provenita din rasa noastra: este o mentalitate”.

Source

Gaga nu da nastere unei fiinte umane ci unei „noi rase”, din interiorul rasei umane. Simbolismul din video arata clar ca, nasterea nu este naturala, ci provocata artificial. O conceptie imaculata sucita. Cum este cazul in mai toate clipurile lui Lady Gaga, tema controlului mintii este importanta in video. Este procesul prin care va avea loc metamorfoza.

In termenii programarii Monarch, asistam la nasterea unui personaj nou din „personalitatea de baza” a omenirii. Nasterea se petrece in mintile oamenilor si este reprezentata vizual prin coarnele faciale infioratoare.

(Daca nu ati citit articolele precedente de pe acest site, programarea de control a mintii este procesul prin care un manipulant provoaca intr-un subiect „nasterea” unui personaj nou, care poate fi programat dupa voie, prin trauma si abuz. Este o procedura reala folosita de CIA – MK-Ultra, si simbolism care se raporteaza la aceasta practica este prezent pe scara larga in cultura populara. In contextul videoclipului, programarea nu se intampla unei singure persoane, ci la nivel de masa – o noua rasa).

Mai mult, imaginile ezoterice din videoclip descriu o schimbare a lumii care se petrece ca un proces alchimic: crearea de magie prin unificarea fortelor opuse portretizata prin folosirea simbolurilor si mesajelor arhetipale. Da, inca mai vorbim despre un videoclip al lui Lady Gaga.

Regizorul

Desi Born This Way este considerat nou si inovator, este o continuare perfecta a temelor exploatate de precedentele videoclipuri ale lui Lady Gaga. Nick Knight, regizorul videoclipului, aduce un aspect si un sentiment diferit mesajului lui Gaga, insa ramane foarte „elite friendly’’. Fotograful de moda este cunoscut pentru fotografiile sale vizual uluitoare si a lucrat cu Alexander McQueen, Calvin Klein, Christian Dior, Kylie Minogue, Gwen Stefani si multi altii. Lucrarile sale din trecut contineau de asemenea aluzii la programul de control al mintii, Monarch.

Una dintre cele mai celebre imagini ale regizorului Nick Knight pentru Alexander McQueen. Cicatricea de pe fruntea manechinului presupune „joaca cu capul ei (mintea ei)’’.  Privirea in gol si ochiul lipsa (simbolic controlului Iluminati) accentueaza si mai mult tema de control al mintii in aceasta imagine.

Stilul distinctiv al lui Knight in Born This Way a fost inspirat de pictori suprarealisti ca Salvador Dali and Francis Bacon. Sa privim la simbolismul videoclipului.

Imaculata Conceptie

Videoclipul incepe cu suprapunerea a doua simboluri evocatoare:

Un unicorn in interiorul unui triughi roz inversat.

Triunghiuri roz orientate cu varful in jos erau folosite in lagarele de concentrare naziste pentru a indica barbatii homosexuali. Acelasi triunghi roz orientat cu varful in sus a devenit un simbol al paradei gay si drepturilor homosexualilor. La nivel ezoteric, triunghiuri cu varful in jos sunt simboluri arhetipale reprezentand femininul sacru (in opozitie cu triunghiul orientat in sus care reprezinta masculinitatea falica). Triunghiul inversat este emblematic pantecelui mamei, uterului. Este principiul pasiv in asteptarea principiului activ.

In interiorul triunghiului se afla un unicorn, o creatura mitologica veche emblema puritatii, iluminare spirituala si cruzime – cornul este adeseori privit ca un simbol al unirii cu Dumnezeu. In termeni ezoterici se refera la al treilea ochi sau glanda pineala.

In simbolismul crestin, Unicornul este un simbol al lui Hristos. De asemenea, este adesea asociat cu Fecioara Maria.

„Simbolic, unicornul este o reprezentare a lui Iisus, cornul reprezinta unitatea lui Iisus si Dumnezeu, despre cruzimea si sfidarea lui se spune ca ar fi o aducere aminte asupra faptului ca nimic nu-L poate controla pe Iisus impotriva vointei Sale, si dimensiunea mica a animalului reprezenta smerenia lui Iisus.’’

-Heater Changeri, The Virgin and the Unicorn

Legatura dintre unicorn si conceptul de feciorie a fost popularizat de un mit medieval care descria cum sa vanezi creatura. Pentru a prinde un unicorn, o fecioara este adusa in camp; animalul apoi vine la ea si este prins, deoarece se aseaza in bratele ei.

Fecioara si Unicornul de Domenichino (1602), o poveste care probabil a fost inspirata de simbolism crestin (sau invers). Potrivit lui Honorius de Autun in lucrarea sa Speculum de Mysteriis Ecclesiae: „Hristos este reprezentat de acest animal, iar puterea lui inbatabila de catre cornul acestuia. El, care S-a salasluit in pantecele Fecioarei, a fost prins de vanatori; adica El a fost gasit sub forma de om de catre cei care-l iubeau’’.

Acest unicorn este in interiorul pantecelui reprezentat simbolic de triunghiul inversat, si prin urmare, asteptand simbolic nasterea. Concepul puritatii asociat cu unicornul sugereaza o „zamislire neprihanita’’ deoarece nu a fost nevoie de o relatie sexuala pentru a produce aceasta sarcina cosmica (da, tocmai am spus „sarcina cosmica’’). Gaga insasi s-a referit la acest cantec in termeni similari.

„Am scris „Born This Way” in 10 minute. Si este o melodie cu un mesaj absolut magic. Iar dupa ce am scris-o, portile pur si simplu s-au deschis si melodiile au continuat sa vina. A fost ca o conceptie imaculata”.

– Lady Gaga, Our Lady of Pop, Vogue Magazine

Potrivit lui Carl Jung, ori ca ne uitam la sensul religios sau ocult al unicornului, totul se termina cu acelasi concept: unirea fortelor aparent opuse (de ex. puritatea si forta).

Functia cea mai vitala a unicornului a fost ca si un simbol, fie al puterii sau virilitatii, fie al puritatii sau a combinarii opuselor, a cornului masculin si a corpului feminin.

Multi interpreti moderni considera acest ultim rol ca si unul crucial si il leaga de simbolismul sufletului ca o scanteie de lumina in intunericul materiei si a raului, a trupului, si de conceptul de hermafrodit ca uniune perfecta a opuselor.”

-Carl Jung, Man, Myth and Magic

Astea sunt o gramada de cuvinte pentru a explica un singur cadru al videoclipului. Este totusi un cadru important deoarece aduna intr-o singura imagine intregul concept al videoclipului: nasterea unei entitati spirituale/galactice/metaforice dintr-o conceptie imaculata.

Dar ce anume se naste? In naratiunea ei, Gaga spune ca este o rasa noua, dar videoclipul si regizorul videclipului, sugereaza ca este vorba de o rasa nascuta din rasa existenta, din propriile minti ale oamenilor. In videoclip, o imagine simbolica inlocuieste unicornul.

Masca de pe ceafa lui Gaga

Gaga are doua fete, asemenea lui Janus, zeul portilor si al inceputurilor. In termenii de control al mintii, masca presupune existenta unei alte personalitati programate. Mastile de portelan sunt utitlizate in realul (si oribilul) proces de programare Monarch, efectuat asupra sclavilor si manipulantilor (in video, Gaga pare sa intruchipeze ambele roluri)

„Tortura cu foc si ceara topita sunt folosite pentru a face copilul victima sa creada ca fata lui a fost arsa. Apoi programatorul da cu generozitate celor traumatizati o masca de portelan. Personalitatii alternative care obtine o fata de Portelan i se da o „bijuterie’’ hipnotica precum Jade, si aceasta devine numele lui secret. Exista multe alte metode diferite valabile de aplicat in programarea fetelor de portelan.

Au fost o multime de mulaje de portelan facute dupa fetele oamenilor si apoi masti facute din acestea. De fapt cand un manipulant moare, cel putin intr-un caz manipulantul inlocuitor a purtat o masca pentru a arata asemenea celui precedent.’’

-Fritz Springmeier, Formula Iluminati folosita pentru a crea un sclav total controlat mintal nedectabil

Masca din interiorul triunghiului presupune nasterea unei fiinte sintetice, o contructie umana: o mentalitate pre-stabilita pentru umanitate. Dupa aceasta, Gaga isi incepe „Manifestul Mamei Monstru’’, descriind mentalitatea.

Manifestul mamei monstru si nasterea

Gaga anunta nasterea unei rase noi intr-un discurs cu tonalitati oculte grele, care contine referiri la principiile vechi ermetice.

„Acesta este manifestul Mamei Monstru: pe G.O.A.T., un teritoriu extraterestru detinut de guvern, a avut loc o nastere de proportii magnifice si magice.’’

Nasterea magica a avut loc pe un „teritoriu extraterestru detinut de guvern’’ –  este o aluzie la faptul ca nasterea are loc sub supravegherea si aprobarea puterii, care sa fie: elita, Iluminati. De asemenea, este o modalitate foarte buna pentru a forma acronimul G.O.A.T. (Tap) si o modalitate foarte buna pentru al afisa pe Baphomet.

Cum Gaga spune „GOAT”, o constelatie in forma de cap de tap se arata in video, o aluzie la Goat of Mendez si/sau Baphomet. Este de asemenea si in forma unui uter. Filmul Pan’s Labyrinth face de asemenea o legatura intre capul incornorat al faunului (zeu al padurii) si forma uterului – o poarta simbolica spre un alt taram.

Gaga jucand rolul fecioarei ce e pe cale sa dea nastere, este aratat simbolic in interiorul capului de tap, care accentueaza natura oculta si ritualistica a nasterei ce are loc. Baphomet, reprezentat de un cap de tap, este simbolul magiei create prin unirea fortelor opuse, de aici si androginismul sau (vezi simbolul falic erect si sanii feminini)

Baphomet cu cap de tap, precum a fost descris de Eliphas Levi.

Androginitatea lui Baphomet si gestul mainilor lui „Precum sus asa si jos’’          ilustreaza intreg conceptul important de unire a fortelor opuse si toate sunt reprezentate vizual in Born This Way.

Baphomet este de o mare importanta in Thelema lui Aleister Crowley – o filosofie moderna oculta care pare a fi o sursa de inspiratie pentru Manifestul lui Gaga. Potrivit lui Crowley, Baphomet este un reprezentant de natura spirituala a spermatozoizilor, fiind in acelasi timp simbol al „copilului magic’’ produs in urma sexului magic. Ca atare, Baphomet reprezinta Unirea Opuselor, mai ales precum sunt mistic personificate in Haos si Babilon, combinate si manifestate biologic cu sperma si ovulul unite in zigot.

„El este „Diavolul’’ din Cartea lui Troth, si emblema lui este Baphomet Androginul, care este hieroglifa perfectiunii arcane…el este deci Viata, si Iubire. Dar mai mult, litera lui este ayin, Ochiul, astfel el este Lumina; si semnul lui zodiacal este Capricorn, acel tap saltaret al carui atribut este Libertatea.’’ – Aleister Crowley, Magick Book 4

Concepte similare celor exprimate de Crowley sunt incorporate si in Manifest:

„Dar nasterea nu a fost finita. A fost infinita. Cum pantecele s-a strans si mitozele viitorului au inceput, s-a perceput ca acest moment infam in viata nu este temporar, ci este etern. Si astfel a inceput inceputurile unei rase noi, o rasa din interiorul rasei umanitatii, o rasa fara prejudecati, fara judecati, ci cu o libertate fara margini.”

Sunt mitozele viitorului’’ echivalente cu „noul eon’’ al lui Crowley? Accentuarea termenului „libertate’’ ar putea fi o referire la etosul lui Crowley „Fa ceea ce vrei’’, un concept care cheama la cautarea  „Adevaratei vointe” a cuiva, fara a tine seama de limitele eticii, principii morale sau conceptele de bine si rau. Imbratisarea ambelor concepte, de bine si rau este in continuare portretizata in video.

In timp ce Gaga spune aceste cuvinte, ea este prezentata dand nastere la…ceva. In timp ce acest ceva este impins afara, apar niste fluturi.

Fluturi iesind din uterul lui Gaga.

Fluturi (in special fluturi Monarch) sunt simbol al programarii Monarch. Sclavii controlului mintii care creaza cu succes o personalitate alternativa sunt comparati cu fluturii care ies din gogoasele lor. Aceasta sugereaza ca „noua rasa” sau „noua filosofie” al lui Gaga nu este ceva ce va avea loc natural in societate. Este mai degraba ceva care se va impune cu forta omenirii prin tehnicile de control al mintii.

Lipsite de suflet, clonele nou nascute ale lui Gaga si niste fluturi zburand in jurul lor.

Crearea acestei rase „frumoase” conduce la nasterea unei entitati malefice, care aparent exista pentru a-si proteja interesele si pentru a-si impune propria voie asupra lumii.

Dar in aceeasi zi, cum plutea eterna mama in multivers, o alta nastere si mai infricosatoare a avut loc; nasterea raului. Si in timp ce ea insasi se rupe in doua, rotindu-se in agonie intre doua forte extreme, pendulul alegerii si-a inceput dansul. Pare simplu, iti imaginezi, sa gravitezi instantaneu si fara ezitare spre bine. Dar ea s-a intrebat, cum pot proteja ceva atat de perfect fara ajutorul raului?

In timp ce aceste cuvinte sunt spuse, camera se indreapta in sus spre Gaga, formand semi-ascuns un craniu format din trupuri de oameni, simboluri ale sacrificiului reprezentand raul care a rezultat din nasterea creaturii „pure”. Acest concept este ilustrat de simbolul ying si yang si de podeaua sah masonica, unde negrul si alb coexista intr-o structura infinita.

Craniu uman semi-ascuns deasupra unei structuri piramidale alcatuita din trupuri umane rosii.

Forta malefica este reprezentata de cranii umane, care reprezinta simbolic cultura-mortii a elitei, care celebreaza sacrificiile pentru a da nastere unei „vieti noi”. Pentru a infatisa aspectul „politic si guvernamental” al acestui concept Gaga este aratata tragand cu o pusca in timp ce clopotele bisericii bat (anuntand moartea maselor de oameni).

Gaga tragand cu o pusca, o celebrare a depopularii si a sacrificiilor umane. Ea isi vantura parul blond in timp ce trage cu pusca, o continuare a Agendei de a face opresiunea guvernamentala si violenta „sexy”.

Raul este, prin urmare, descris ca fiind o forta necesara pentru a echilibra existenta binelui (sau ce o fi descris ca fiind bine in video, pentru ca, controlul mintii nu este niciodata „bun’’).

Ati crezut ca aceasta piesa este despre parada gay? Se pare ca nu. Oh, si apoi incepe cantecul.

El sau E-L

Cantecul incepe cu o declaratie ciudata:

„Nu conteaza daca il iubesti pe El, sau pe E-L cu litere mari”

Cine este „Him” (El) si mai important cine este capitalul „H-I-M” (E-L)? La prima vedere, „El” poate fi interpretat ca un iubit, in conformitate cu aspectul de „parada gay” a cantecului. In acest caz, cine sau ce este „capital E-L”? O fi Dumnezeu? Se refera ea prin asta la distanta dintre homosexualitate si religiile traditionale? EL (HIM) este de asemenea si numele unei formatii rock finlandeze al carei ancronim reprezinta „His Infernal Majesty” (Maiestatea Sa Infernala). In acest context, oare spune Gaga ca „Nu conteaza daca il iubesti pe El (Dumnezeu),sau capital E-L (Satana)”? Daca acesta e cazul, cu siguranta s-ar potrivi cu dualismul, bine versus rau, mesajul videoclipului si tema Thelemica a manifestului ei.

Mai departe in cantec, alte versuri declara:

„Un iubit diferit nu este un pacat

Crede-l pe capital E-L (hei, hei, hei)’’

In acest context spiritual, este „iubitul obisnuit” Dumnezeu si „iubitul diferit” Maiestatea Sa Infernala?

Dualismul continua sa fie reprezentat vizual de-a lungul videoclipului prin scene care celebreaza viata si iubirea  alaturi de scene care celebreaza moartea.

Strigoi cu creieri-morti – soarta celor ce nu fac parte din noua rasa „incornorata”

Restul videoclipului este mult mai putin intensiv din punct de vedere simbolic, pentru ca atentia se muta pe coregrafie si pe femeile care se pipaie. Nici un videoclip al lui Gaga (sau al oricarui pion din afacerea muzicala) nu este complet fara semnul Ochiului Atotvazator.

Iluminati aproba acest Manifest al Mamei Monstru.

Videoclipul se incheie cu o imagine simbolica, una care era de asteptat atunci cand intelegi tema dualista portretizata de-a lungul videoclipului.

Gaga strigoaica in interiorul unui triunghi roz cu varful in sus.

Ultima secventa a videoclipului este opusa primei, deoarece triunghiul roz este cu varful in sus. Acest fapt face aluzie la insusirea acestui simbol nazist de catre miscarea pentru drepturile homosexuale si rasturnarea lui.

La nivel ezoteric, triunghiul cu varful in sus este raspunsul triughiului inversat si semnalizeaza incheierea procesului alchimic. Reprezinta unirea opuselor, in vederea realizarii Marii Lucrari: transformarea oculta a oamenilor. Cand sunt combinate, triunghiul cu varful in sus si triunghiul inversat devin o stea cu 6 colturi, un simbol cunoscut ca fiind Piatra Filozofului sau Sigiliul lui Solomon.

Sigiliul hermetic a lui Solomon compus din doua triunghiuri cu varfurile indreptate in directii opuse.

„Intersectarea triunghiurilor sau literelor delta simbolizeaza unirea a doua principii sau forte, cea activa si cea pasiva, masculin si feminin, care umple universul…Cele doua triunghiuri, unul alb si celalalt negru, intersectandu-se, personifica combinarea opuselor aparente in natura, intunericul si lumina, erorile si adevarul, ignoranta si intelepciunea, raul si binele, de-a lungul vietii omului.’’

– Albert G. Mackey, Encyclopedia of Freemasonry

Daca videoclipul a inceput cu un unicorn in interiourl triunghiului inversat, simbolizand nasterea iminenta a unei fiinte spirituale pure, acesta se incheie cu energia opusa, moarte si putreziciune. Strigoaica-Gaga, raul produs de schimbarea impusa de G.O.A.T. Pentru ca magia sa aiba loc, ambele triunghiuri sunt necesare si ele trebuie sa fie unite.

Semnificatia videoclipului

Melodia in sine are un mesaj inaltator: sa iubesti si sa te accepti neconditionat, asa cum ne-a creat Dumnezeu. Totusi (intotdeauna exista un „totusi” cu Gaga), videoclipul ia lucrurile la un alt nivel…literalmente. „Manifestul Mamei Monstru” si simbolismul sau da piesei o insusire de batalie cosmica intre bine si rau, impletita cu vestirea unei rase noi si, ca sa folosim terminologia lui Crowley, un nou neon.

In contextul videoclipului, Born This Way este de fapt o poveste despre Renastere si transformare. Asa cum a declarat coregraful lui Gaga, este o rasa in interiorul rasei noastre; este o mentalitate. Aceasta schimbare de mentalitate nu este portretizata ca urmare a unei evolutii naturale, ci mai degraba ca o schimbare fortata simbolizata de imagini Monarch de control al mintii. Toate acestea se petrec pe teritoriul extraterestru detinut de Guvern, un mod inteligent de a declara ca aceasta rasa noua este ceva ce elita oculta vrea sa vada ca se intampla. In videoclip, Gaga (si sutele de clone) sunt create intr-un laborator de inalta tehnologie detinuta de guvern. Promovam noi cu adevarat „fara prejudecati, fara judecati, ci libertate fara margini”? Idealurile Manifestului, prin urmare, se aplica rasei noi, o rasa creata cu forta, care se distinge de oamenii „normali” prin coarne. Este acesta un semn de superioritate? Sunt coarnele mai diferite cu ceva fata de triunghiul roz folosit pentru a distinge homosexualii din timpul regimului nazist?

Cei care nu adera la aceasta rasa controlata mintal vor simti aparent mania lui „Gaga ce rea” si vor fi omorati deoarece, dupa cum spune ea, „Cum pot sa protejez ceva atat de perfect fara ajutorul raului?”

Videclipul contrazice si rastoarna mesajul de libertate a cantecului si il tranforma in ceva mai degraba opresiv si tulburator. „Noua rasa” sunt masele Noii Ordini Mondiale, aflate sub influenta controlului mintii aplicat la scara larga si impinse spre un anumit fel de spiritualitate, ce se aseamana cu versiunea pentru tampiti a Thelemei lui Crowley. Aceasta metamorfizare a lumii este perceputa de elita oculta ca o transfomare alchimica, o Mare Lucrare. Este vizual reprezentata de fortele opuse ilustrate de-a lungul videoclipului. Procesul este menit sa creeze ceva „pur si perfect”, o noua lume care este separata de elementele ei nedorite (portretizarea unei Noi Ordini Mondiale ca rezultat final al unui proces alchimic este adesea afisat in arta elitista – vezi aticolul Analiza Simbolurilor Oculte de pe picturile murale din sediul Bank of America. Din punctul de vedere al maselor, care trebuie sa treaca prin aceasta renastere fortata, procesul este foarte urat, terifiant si cu totul rau. Videoclipul totusi, – ca cele mai multe oferte ale culturii pop – portretizeaza punctul de vedere al elitei.

In concluzie

Pentru a mentine tineretul interesat si atras de agenda elitei, creatorii videoclipurilor pop combina inteligent imagini vizuale noi cu repetarea amortitoare de minti. Fiecare videoclip nou incearca sa aduca un element nou sau socant pentru a genera un oarecare interes,dar pana la urma mesajul esential ramane cu incapatanare la nivelul agendei Iluminatilor. Born This Way, foloseste tehnica clasica de duplicitate, care poate fi definita ca „dublarea contradictorie a gandurilor, limbajului sau actiunii; mai ales, ascunderea adevaratelor intentii a cuiva, prin cuvinte sau actiuni inselatoare”. Versurile piesei spun un lucru, dar simbolurile puternice din cadrul videoclipului merg in directia opusa. Acest fapt duce la o contradictie pe care mintea noastra incearca sa o rezolve: este „libertatea fara limite” echivalenta cu noua lume constrangatoare zugravita de Gaga?

In ciuda excentritatii superficiale a piesei, Born This Way este despre conformare si aderare la o mentalitate predefinita, o filosofie care este compatibila cu o Noua Ordine Mondiala. Aceasta nu este viziunea lui Gaga, ci viziunea lor. Este starea mintala pe care ei vor sa o adopti pentru ca ei sa continue cu agenda lor fara opozitie. Asta e ceea ce vor ei sa gandesti. Nu exista valori sau coduri morale importante: binele si raul sunt ceva neclar si sa fii un strigoi fara minte este cool. Daca gandesti in acest fel, „esti pe calea cea buna, baby’’. Eu nu. Banuiesc ca nu m-am nascut in acel fel.

Cititi va rog si:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Analiza simbolurilor oculte de pe picturile murale din sediul Bank of America

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 13, 2011 at 8:34 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Gabi M. said, on martie 15, 2011 at 8:39 pm

      Scuza-ma frate saccsiv,dar era necesar sa publici EREZIA chiar acuma ca suntem in Sfantul si Marele Post al Pastilor?!? Cred ca ar fi mai bine sa scrii despre acest lucru,pe care l-am copiat de pe un alt blog de crestin: Iertare!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      Apreciază

  2. Inkorect Politik said, on martie 13, 2011 at 8:36 pm

    Off Topic: Japonia inainte si dupa

    http://www.vg.no/nyheter/utenriks/jordskjelv-i-japan/bilder.php

    Plimbati cursorul pe imagini.

    Apreciază

  3. Fulger said, on martie 13, 2011 at 8:59 pm

    Ce parere ai frate Saccsiv :
    ,,In simbolismul crestin, Unicornul este un simbol al lui Hristos. De asemenea, este adesea asociat cu Fecioara Maria.,,

    Mi se pare o blasfemie ce a spus el , sau nu inteleg eu prea bine.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 13, 2011 at 9:13 pm

      Fulger

      Tocmai ce am scris ca il analizez amplu separat si tu imi ceri s-o fac de acum …

      Apreciază

      • Fulger said, on martie 14, 2011 at 5:42 pm

        Am inteles Saccsiv , o sa am rabdare.

        Apreciază

  4. Radu said, on martie 13, 2011 at 9:15 pm

    Bravo, analiza este foarte buna. Este si incompleta, dar buna.

    Revin cu insistenta catre tine Saccsiv. Trebuie sa vezi ZEITGEIST – MOVING FORWARD:
    http://www.onlyus.ro/downloadfilme/zeitgeist-moving-forward-2011/

    In clipul Gagai sunt simboluri, insa pasii sunt explicati foarte clar in filmul acesta.
    E foarte clar din film ca e importanta disparitia banilor lichizi, noua rasa de care se vorbeste in clipul Gagai, in film apare ca un exemplu al societatilor kibutz si mormone, revolutia mondiala, excluderea Lui Dumnezeu si inca multe multe alte subiecte foarte importante.

    Filmul nu il recomand oricui. Cei slabi de inger pot fi usor prostiti.
    Vazand filmul intelegi cat de puternica va fi inselarea lui satan. Daca antihristul va veni cu conceptele din film, toti il vor urma. Filmul contine 90% adevar si 10% otrava.
    Filmul are scene care va vor emotiona foarte tare, in sensul bun, dar un crestin va intelege perfect pericolul.

    Saccsiv, inca o data. E un lucru bun analiza clipului Gagai. Mai demult ti-am facut chiar eu o analiza a unui clip Depeche Mode.
    DAR E PIERDERE DE TIMP.
    Trebuie sa vezi ZEITGEIST – MOVING FORWARD caci in film sunt prezentati clar pasii. Filmul nu mai sta cu simboluri si vrajeli ca Gaga, ci explica un plan concret de actiune.
    De aia se si cheama moving forward, adica mergand mai departe sau mai pe romaneste, trecerea la actiune.

    Filmul poate fi downloadat de la linkul de mai sus. E si o subtitrare acolo dar nu stiu cat e de buna.
    De aceea, recomand aceasta subtitrare care este foarte buna:
    http://www.2shared.com/document/CwfFEYvN/Zeitgeist_III_-_Moving_Forward.html

    Apreciază

  5. marius said, on martie 14, 2011 at 12:32 am

    Numai prostii face gaga asta. Și treaba e că tineretul nostru o place. BEndeac o are favorită pe facebook.

    offtopic
    Vor evreii bani. Am văzut articole în Adevărul că sprijină returnarea proprietăților evreilor confiscate în timpul holocaustului cu trimitere la adresa http://www.heartwebsite.org

    Și iată ce scrie la adresa http://www.heartwebsite.org/Historical.aspx, că am returnat Transilvania Ungariei.
    ROMÂNIA
    22 ianuarie 1938: România a implementat prima dintre numeroasele legi antievreieşti.
    28 iunie 1940: Basarabia şi nordul Bucovinei au fost anexate
    30 august 1940: Nordul Transilvaniei a fost returnat Ungariei.
    7 septembrie 1940: Dobrogea a fost returnată Bulgariei.
    23 noiembrie 1940: România s-a alăturat puterilor Axei.
    Iulie/august 1941: Basarabia şi nordul Bucovinei au fost recuperate de către România.
    30 august 1941: Transnistria — o zonă de 16.000 km pătrate între râurile Bug şi Nistru — a fost cedată României.
    23 august 1944: România s-a alăturat URSS-ului în războiul împotriva Germaniei.
    31 august 1944: Trupele URSS au intrat în Bucureşti.

    Apreciază

  6. suveranul said, on martie 14, 2011 at 6:56 am

    http://suveranitate.wordpress.com/ Este vremea cernerii: Iisus sau mamona? exercita-ti dreptul(darul) de libera alegere. http://suveranitate.wordpress.com/

    Apreciază

  7. Laurentiu said, on martie 14, 2011 at 8:21 am

    OFF-TOPIC:

    Cardurile de sănătate, nesigure…
    http://www.telegrafonline.ro/1300053600/articol/155210/cardurile_de_sanatate_nesigure8230.html

    Apreciază

  8. oarecare said, on martie 14, 2011 at 8:42 am

    constelatia aia de fapt are forma unui uter .

    Apreciază

    • infiniteladder said, on martie 14, 2011 at 11:49 am

      O observatie foarte buna, o explicatie mai aproape de adevar.

      Apreciază

  9. Tardea Raluca Diana said, on martie 14, 2011 at 5:40 pm

    Am o ura incomensurabila pt Lady Gaga,fiindca Dumnezeu ne va pedepsi,daca vine in Romania!Un dispret total,nu ma pot abtine sa n-o injur macar ca este Postul Pastelui.Daca vine,am sa-i cer despagubiri de inmormantare pt persoanele pe care le pot pierde in urma maniei lui Dumnezeu.

    Apreciază

  10. Tardea Raluca Diana said, on martie 14, 2011 at 5:43 pm

    Voi,cei din Bucuresti faceti un miting de protest pt. a nu fi invitata in Romania!Din cauza ei vom avea cu totii de suferit!Ne spurca aerul,pamantul,fiinta romaneasca!Nu are ce cauta in tara acesta caricatura!

    Apreciază

  11. […] LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita de Iuda Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O […]

    Apreciază

  12. […] Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” […]

    Apreciază

  13. […] Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” […]

    Apreciază

  14. […] Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” […]

    Apreciază

  15. […] Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” […]

    Apreciază

  16. […] Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” […]

    Apreciază

  17. […] Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.