SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA RASA

Posted in Lady GaGa, satanism by saccsiv on martie 5, 2011

Iata comentariul cititorului Pr.Gabriel postat la articolul De la studenti sa inceapa oare REVOLUTIA IN ROMANIA?:

Ultimul clip al satanistei gaga este tulburator …

Urmareste saccsiv intre min. 6:37-6:44 si ai sa vezi ca nebuna asta isi declara apartenenta insa si.. originea?..”Satan, I was born this way”… sa fie rezultatul unei desfranari intre satanisti, sau indraciti?

Saccsive, daca ai sti cati copii de “familii bune” ii fredoneaza melodiile si isi pun la “avatar” insemnele ei..
Sa ne pazeasca Domnul de astfel de sminteala..


Iata si ce putem citi in articolul Noul videoclip al lui Lady Gaga: Artista dă naştere unor monştri – VIDEO:

Vedeta a ilustrat în videoclip ideea melodiei, aceea de procreere, astfel că „Born this Way” este povestea naşterii noii rase.

Lady Gaga o întruchipează pe Mama Monstru, care la începutul videoclipului povesteşte cum a fost creată o nouă rasă extraterestră.

În videoclipul care durează 7 minute vedeta apare îmbrăcată în bikini negri din piele în timp ce dansează alături de mai mulţi bărbaţi şi femei, face gesturi obscene şi mişcări cu tentă sexuală. De asemenea, Gaga apare îmbrăcată într-un costum bărbătesc, cu faţa pictată precum un craniu.

Cele mai şocante scene din videoclip sunt însă cele în care artista dă naştere unor creaturi pe care le numeşte „monştrii ei”.

Lady Gaga a şocat publicul de la începutul campaniei de promovare a piesei „Born this Way”. La gala premiilor Grammy, artista a „eclozat” dintr-un ou uriaş ce a fost transportat pe scenă, unde cântăreaţa americană a interpretat noul ei single.

Citez si din Lady GaGa a nascut un monstru. VIDEO:

Dupa declaratia socanta din cadrul unui interviu televizat, cand a marturisit ca perechea de coarne pe care o are in frunte este cat se poate de reala, acum Lady GaGa revine cu un videoclip care te lasa mut de uimire.

De la un videoclip la altul, Lady GaGa isi depaseste propriile performante. Dupa „Alejandro”, un tribut pentru homosexualii din intreaga lume, artista a lansat clipul piesei „Born This Way”, iar  materialul este de-a dreptul socant.

Cum ideea melodiei este aceea de nastere, procreare, era de asteptat ca si videoclipul sa respecte tema.

Clipul, care are o durata de peste 7 minute, prezinta povestea  nasterii noii rase, asa cum spune Mama Monstru (GaGa).

In clipul regizat de Nick Knight si Laurieann Gibson, Lady GaGa este filmata in timp ce da nastere unor oameni diformi pe care-i numeste monstrii ei.

Cititi va rog si:

The cheek of it! Lady Gaga struts around in a leotard and fishnets in freezing temperatures

LADY GAGA: „Coarnele mele sunt naturale”

Video si foto: LADY GAGA cu COARNE la Premiile Grammy 2011

BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New York Post

VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

FOTO: Sa ne obisnuim cu COPITELE? Vedetele promoveaza o incaltaminte bizara …

E din ce in ce mai pe fata. Umarind evolutia ei, dar si a celorlalti „artisti”:

Despre Babilonul din MUZICA

Putem constata cum intr-un timp relativ scurt, industria muzicala a reusit sa obisnuiasca publicul, etapa cu etapa, de la an la an, cu teribilele imagini si personaje ce le vor vedea cat de curand si in realitate. Si nu doar sa se obisnuiasca, ci sa se si bucure la vederea dracismelor si sa-i si iubeasca pe draci, pe antihrist si pe slugile lor.

Are dreptate Pr.Gabriel, multi tineri ii canta melodiile, inclusiv Born This Way:

Voi analiza mai pe larg videoclipul si versurile intr-un viitor articol.

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 5, 2011 at 5:15 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • intrus117 said, on martie 5, 2011 at 7:24 am

      Ei bine, daca depravata asta va naste vre-o data, acela are toate sansele sa fie Anticrist. Depravata indeplineste toate „cerintele” scrise in Sfanta Scriptura .

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 5, 2011 at 7:38 am

        intrus117

        Sau e o alta pista falsa. Precum Madonna. Ca sa fim atenti in alte parti, pe cand antihristul sa se fi nascut deja.

        Apreciază

      • Roxie said, on martie 7, 2011 at 5:15 pm

        Eu din cate stiu antihristul va creste in ascuns si se va arata lumii doar la varsta de 30 de ani pt. ca imita tot ce a facut Iisus Hristos. Intr-o profetie a Sf Lavrentie de Cernigov se spune „Antihrist va proveni dintr-o femeie curvă, o evreică dintr-al doisprezecelea neam de preadesfrânaţi […]La încoronare, antihristul va avea mănuşi pe mâini, iar când le va da jos ca să-şi facă Sfânta Cruce, Patriarhul va observa că el în loc de unghii are gheare şi aceasta îi va întări bănuiala sa că acesta este antihristul.” ( https://saccsiv.wordpress.com/2009/01/08/apocalipsa-traim-vremurile-din-urma/ )

        Oricum am remarcat ca o mare parte din vedetele ‘masonizate’ poarta manusi de multe ori la diverse evenimente sau pe scena(Michael Jackson, Rihanna, Madonna, etc..) sau monarhii, ca si moda masonior si mi se pare ca e inadins ca asa-zisele personalitati apar asa in public pt. ca doar asa va trece neobservat antihrist pana la momentul incoronarii cand probabil va fi obligat sa se arate.

        Apreciază

      • Roxie said, on martie 7, 2011 at 5:16 pm

        In alta ordine de idei sunt interesante numele pe care le au diverse vedete ‘masonizate’ din show-biz (Adam, Eva, Madonna, etc.) sau datele lor de nastere. ‘Madonna dupa divortul de regizorul britanic Guy Ritchie a avut o relatie cu un tanar model numit … Jesus Luz!!! ( luz = lumina ) intentionat pt. a genera stiri de tabloid care sa folosesca un joc de cuvinte murdar!

        Apoi cantareata Pink! e nascuta pe 8 septembrie ! Alte doua gemene (gemenii sunt o alta pasiune Illuminati) The Veronicas sunt nascute pe 25 decembrie!. Si apropo de gemeni multe vedete intamplator sau nu s-au cuplat cu persoane cu nume similar probabil simbolizand tot gemenii, ex: Paris Hilton cu Paris Latsis, om de afaceri grec, Nathalie Portman (evreica, tatal ei este medic care se ocupa cu fertilizare artificaiala si reproducere asistata! Iar Nathalie si mama ei sunt nascute in aceeasi zi, 9 iunie chestie ce doar unui medic care se ocupa cu natologia i-ar putea iesi – in acest articol : ‘Natalie Portman pisicuta Kabalista’ – http://pseudoccultmedia.blogspot.com/2009/11/natalie-portman-kabbalistic-kitten.html, autorul articolului sugereaza ca este programata prin MK prin experimente facute in lagarul de la Auschwitz pe ancestori, de catre dr Mengele, alt argument in acest sens fiind faptul ca stra-bunica ei de origine romana! a fost spion britanic pe durata celui de-al doilea Razboi Mondial – majoritatea spionilor fiind programati) s-a intalnit la un moment dat cu Nathaniel Rothschild! iar alt iubit s-a numit Nathan Bogle, sau numele de familie incepe cu aceeasi litera ca si prenumele ex Jessie J, Diane Darren etc

        Apreciază

      • Roxie said, on martie 7, 2011 at 6:41 pm

        off topic sau nu neaparat uitasem sa precizez ca Marilyn Monroe(M.M.) a fost printre primele vedete care a fost programate cu MK ultra, probabil de aceea este preluat imaginea ei asa zis ‘iconica’ de catre celelalte ‘papusi'(ex: Lindsay Lohan L.L.).

        Si alta chestie pe care am aflat-o de pe acest site : http://pseudoccultmedia.blogspot.com/ care mi se pare deosebit si foarte bine facut pt ca analizeaza foarte multe vedete programate cu MK Ultra), este ca majoritatea modelelelor(daca nu toate) de top sunt de fapt sclave sexuale pt elite; si multe alte vedete din muzica provin din familii destramate si sunt abuzate de mici uneori chiar de proprii tati, care devin ulterior ‘manuitorii’ lor( ex Miley Cyrus, Britney Spears, Amy Winehouse etc..).

        Daca saccsiv va considera util un articol despre lumea modellingului cred ca ar fi binevenit pt ca sunt sigura ca multe alte fete viseaza asa cum am facut-o si eu la un moment dat (pt. ca imi inchipuiam ca mai exista abuzuri dar ma gandeam ca e vorba doar de agentii de astea obscure de 2 lei sau agentii care precizeaza expres ca e vorba si de escorta si ma gandeam eu ca implica si altceva, dar nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca agentiile de top sunt chiar cele care furnizeaza ‘marfa’ pt elite, asa se explica de ce foarte multi barbati trecuti de prima tinerete apar pe la diverse evenimente insotiti de modele tinere si frumoase – nu pt. ca ele ar fi toate niste materialiste cum ma gandeam eu intr-o vreme).

        Un articol detaliat este facut pt Karen Mulder http://pseudoccultmedia.blogspot.com/2009/06/karen-mulder-depersonalized-monarch.html (recrutata de catre ‘ELITE Model Management’ !!!), in care se vorbeste si despre faptul ca ea a aparut in 2001 intr-un show ‘Tout le monde en parle'(Toata lumea vrobeste despre asta) pe France 2 in care a sustinut ca a fost violata in repetate randuri de catre personalitati din Franta si din afara, inalte personalitati politice, inclusiv Printul Albert de Monaco, cunoscut ca fiind mare ‘iubitor’ de modele – http://pseudoccultmedia.blogspot.com/2009/10/lawsuit-claims-woman-performed-sex-act.html( apare in fotografii cu modele ca Linda Evanghelista, Claudia Schiffer, Carla bruni, Naomi Cambell sau chiar cantareata franceza Alizee), moment in care show-ul a fost oprit si celor din sala care inregistrasera emisiunea li s-au cerut casetele care ulterior au fost sterse. Si uneori daca ‘iubirea’ e chiar mare indivizii din ‘inalta’ societate se mai si casatoresc cu pisicutele.

        Adeseori aceste modele apar in fotografii imbracate in haine cu print leopard care sugereaza programarea ca ‘pisicute sexy’, sau ca niste papusi lipsite de viata, inconjurate de oglinzi – sugereaza faptul ca li se creaza personalitati multiple sau cu parul roz purtat si de multe alte celebritati : http://pseudoccultmedia.blogspot.com/2008/12/pink-panthers.html.

        Se pare ca genul asta de programare se ‘sparge’ cand subiectii sunt in jurul varstei de 30 de ani si atunci isi amintesc din abuzurile la care au fost supusi – dupa ‘caderea’ de pe France 2 Karen Mulder a fost internata la un centru de reabilitare (se pare ca multe centre de dezintoxicare/reabilitare-rehab sunt centre unde sunt ‘reprogramati’), la fel a fost Britney Spears care in perioada cand era tunsa cheala a spus ca a facut acest gest(sa se tunda) pt. ca s-a saturat SA FIE ATINSA de toata lumea(cred ca am vazut asta intr-un clip de pe YT dar nu sunt sigura ca il gasesc acum), sau Lindsay Lohan, Amy Winehouse etc. Iar in alte cazuri aceste vedete incep sa vorbeasca cu accent britanic (preferat probabil de majoritatea ‘elitei’ anglo-saxone) ex: Madonna, Britney Spears, Beyonce etc..

        Apreciază

      • Roxie said, on martie 7, 2011 at 7:00 pm

        PS: Scuze vroiam sa zic stramos in loc de ancestor.

        Apreciază

    • Roxie said, on martie 7, 2011 at 8:05 pm

      Off topic si nu prea despre AntiHrist – dupa ce am vazut atatea simboluri oculte impregnate in clipurile tuturor vedetelor in voga, am zis ca o sa ma ‘indrept’ spre spatiul francofon in ideea ca acolo nu au proliferat asa de mult ca in spatiul anglo-saxon dar si aici e aceeasi poveste : http://pseudoccultmedia.blogspot.com/2010/09/mind-controlled-lolitas-french-touch.html (asa am dat peste blogul asta).

      Dar ascultand cu atentie o piesa de la Mylene Farmer am auzit ‘et tombe l’ange Gabriel’ sau ‘l’envie de fremir c’est … PHARAONIQUE’ iar in alte clipuri ca si cel de la ‘oui mais non’ am vazut de unde s-a ‘inspirat’ gaga – demult avea Mylene un clip in care barbati efeminati ca si cei din Alejandro apar in alb si negru, sau in unele clipuri Gaga apare intr-un fel de substanta lipicioasa – si Mylene are in clipul ‘comme j’ai mal’ o imagine in care apare invelita intr-un fel de substanta lipicioasa ca panza de paianjen – folosita des pt. vedetele programate cu MK Ultra – li se spune ca vor deveni niste fluturi frumosi (de aici si imaginile cu fluturasi pe cercei, haine etc. folosite la multe vedete), sau Mylene apare cu parul strans in doua cocuri ca niste coarne, cu tocuri uriase sau in ipostaza de ‘inger cazut’ etc… in interviuri se comporta f ciudat cam ca si Gaga si are ochii foarte tristi. Colaboreaza des cu Laurent Bouttonat (care cred ca e un fel de manuitor) si impreuna au lansat-o pe Alizee.

      Am remarcat-o pe Mylene Farmer pe cand avea un clip pe M6! – ‘L’instant X’ (adica Momentul X), in care apare ca un fel de spuma care inunda tot iese din canale, chiuveta, wc etc.. – banuiesc ca era o referire la smoala!? si arata mereu un ceas ca si cand urmeaza sa se intample ceva, urmeaza un moment important iar versurile cu atat mai graitoare Bloody lundi (Luni sangeros)
      Mais qu’est ce qui (Dar ce anume)
      Nous englue la planète(Ne face planeta cu clei)
      Et embrume m’a comète(Si incetoseaza cometa)[..]
      Mais, c’est l’instant X (Dar este momentul X)
      Qu’on attend comme le messie(Pe care il asteptam ca pe Mesia)
      Comme l’instant magique(Ca pe un moment magic) [..]
      Mais pour l’heure, dis(Dar la ora zisa)

      Papa Noël quand tu descendras du ciel(Mos Craciun cand vei cobori din cer) – interesant ca-i zice Mos Craciun [..]

      L’an 2000 sera spirituel(Anul 2000 va fi spiritual)
      C’est écrit dans ” ELLE „(Este scris in EA)
      Du fun pour une fin de siècle(Amuzament pt. sfarsitul secolului) [..] si altele de genul.

      Alizee la un moment dat a rupt legatura cu ei am inteles datorita la diverse certuri pe tema textelor. Si ma gandeam ca o fi ‘scapat’, dar nici vorba apare cu clipuri cu masti ca si in eyes wide shut … si a scos un cantec care se numeste ‘L’enfant du siecle’ (Copilul Secolului) – cred ca este mai mult decat clar la cine se refera ambele cantece. Iar dupa parerea mea genul asta de artisti pe langa faptul ca ii inchina cantece de lauda celui rau fac aceste cantece si pt. a lauda si pregati venirea Antihristului.

      La un moment dat cand eram mai mica am intrebat pe cineva ce fel de muzica este bine sa asculti si mi s-a raspuns ca DOAR muzica religioasa, in sensul de muzica ce se canta in biserica (nu chestii ce se canta pe la diverse secte), nici macare muzica cu si despre iubire … si in momentul ala s-a parut o exagerare absoluta, insa constat ca daca vreau sa caut muzica si sa fiu sigura ca e ‘curata’, nu mai sunt sanse …

      Apreciază

      • Roxie said, on martie 8, 2011 at 11:09 am

        Mai uitasem sa precizez ca pe blogul respectiv se insinua ca Natalie Portman ar fi putea fi spion pt. ca are mai multe caracteristici demne de remarcat: are memorie foarte buna, o fizionomie foarte obisnuita (mie cel putin mi-a fost greu multa vreme sa ii retin figura) si seamana bine cu Keira Knightley (K.K.) sau Winona Rider; in plus apare in diverse fotografii cu personalitati ca Printul Albert de Monaco, Hilary Clinton, a avut un spot publicitar in care l-a sustinut pe Obama si deci poate transmite informatiile rapid invartindu-se prin mediul politic etc.. si n-ar fi prima data cand se plaseaza genul asta de femei pe langa presedinti, a mai fost Marylin Monroe care si ea era evreica, Mata Hari si la noi Elena Lupescu – au un stil al lor de a opera…

        Apoi Natalie Portman nu e singura actrita care e prietena la ‘catarama’ cu personalitatile politice, mai e Angelina Jolie care a ajuns ambasador ONU, Arnold Schwarzenegger care a devenit guvernator … e interesant ca actorii ajung politicieni in S.U.A.

        Referitor la cantecul lui Mylene Farmer ‘L’instant X'(Momentul X), am vazut ca apare des X-ul ala, e X factor, X files(Dosarele X), si e X-mas sau X-tina ca sa nu se mai pronunte cuvantul Christ … crucea in forma de x e un fel de cruce satanista si mai apare in imaginea cu oasele incrucisate de la Skulls And Bones…

        Apreciază

      • Roxie said, on martie 8, 2011 at 1:45 pm

        Si ce mai e de retinut este ca toate aceste vedete au pierce-uri sau tatuaje sau cu zana TinkerBell sau cu Marilyn Monroe(ex Megan Fox, – inseamna ceva de genul model prezidential) un fel de indiciu al tipului de ‘programare’ folosit(Rihanna, Lindsay Lohan si Lilly Allen au tatuat pe degetul aratator „Shh…” – un fel de conspiratie a tacerii).

        Apropo de articolul : https://saccsiv.wordpress.com/2011/02/13/crestinul-si-tatuajul/
        bunica-mea, Dumnezeu sa o ierte zicea ca astia cu pierce-uri sau tatuaje sunt ca viteii de la colectiv, si eu ziceam ca nu stie ea ce e modern … si pana recent credeam ca e doar o chestie ce o fac vedetele ca sa para ‘cool’, asa aiurea in tramvai, dar e mai de atat …

        Apreciază

      • Roxie said, on martie 8, 2011 at 1:48 pm

        .. respectivele desene tatuate sau fraze reprezinta indicii ale frazelor care trebuie rostite pt. ca respectivul model sa intre intr-o anumita stare … sunt un fel de comenzi.

        Apreciază

    • Roxie said, on martie 8, 2011 at 11:14 am

      saccsiv, imi cer scuze ca am ‘dat buzna’ asa cu multe comentarii unele dupa altele insa profit de putin timp liber sa postez o parte dintre informatiile peste care am mai dat de-a lungul timpului, pt. ca nu stiu daca voi mai avea timp curand pt. asa ceva.

      Apreciază

      • Roxie said, on martie 8, 2011 at 11:49 am

        PS: Mylene Farmer mai are un clip la piesa ‘Degeneration’ in care apare ca si Gaga pe un fel de masa intr-un fel de laborator nazist in care se fac experiemente, la fel mai este un clip al canteretei islandeze Bjork la ‘All is full of love’ unde apare ca un robot intr-un laborator la care lucreaza mai multi medici.

        Apreciază

  2. gerik64 said, on martie 5, 2011 at 6:20 am

    Toti artisti de teatru, film, muzica cei ce aduna pe stadioane si salii. de sporturi poporul sunt dusmani ai lui Dumnezeu.Fotbalul care aduna zeci de mii de oameni este inchinat diavolului.Cine scoate pe oameni si ii duce in alta parte decat biserica lui Iisus Hristos vor vedea iadul.

    Apreciază

    • Cristina said, on martie 5, 2011 at 3:25 pm

      Am citit de mult in viata Sf. Varsanufie de la Optina ca Staretul avertiza oamenii in privinta „noului sport”, fotbalul, spunand ca este adus in lume de diavol…

      Apreciază

    • Roxie said, on martie 7, 2011 at 7:17 pm

      Asa e, toti care au idoli, sau devin celebritati si accepta ca altii sa ii aiba idoli, sa-si puna poze cu ei pe pereti (in loc de icoane) si sa-i sarute gresesc (am citit ca anti vine din greaca si nu inseamna impotriva cum m-as fi asteptat ci ‘in loc de’ sau ‘inlocuitor de’ – adica cel ce vrea sa il inlocuiasca pe Hristos) pt. ca incalca porunca a doua ‘Sa nu ai alti Dumnezei afara de mine’.

      Apreciază

  3. gerik64 said, on martie 5, 2011 at 6:33 am

    Iar idolii fie mari fotbalisti,citareti cum e papusa diavolului Gaga s-au fiul diavolului Elton John si altii artisti homosexuali (care distrug suflete tinere care ii iau ca modele de urmat )vor juca fotbal si vor cinta in iad alaturi de diavoli…vesnic.

    Apreciază

    • Ciprian said, on martie 5, 2011 at 2:41 pm

      @gerik64

      Crezi că e bine să dăm noi verdicte? Nu cumva îi judecăm pe alții? Nu ar fi fost mai bine să adaugi „dacă nu se pocăiesc” (pocăința taină ortodoxă)… nu de alta dar s-a și tras un articol pe baza comentariilor tale, parțial justificat dar are și el lacunele lui sesizate acolo care le pun și aici

      http://garduldefier.wordpress.com/2011/03/05/iti-place-fotbalulesti-suportermergi-la-stadionai-sa-arzi-in-iad-in-chinurinu-asa-oricum/
      ________________________________
      No Responses Yet

      1.
      pe 05/03/2011 la 11:01 | Răspunde Ciprian
      Comentariul tău e în așteptare.

      Răspundeți sincer următoarelor întrebări:

      1. câți din cei de pe stadioane nu și-au făcut idol echipa sau fotbaliștii ?
      2. câți dintre cei de pe stadioane se roagă cu aceeași ardoare Lui Dumnezeu așa cum se roagă de fotbaliști să dea gol ? (în cazul în care se roagă)
      3. câți dintre cei de pe stadioane nu înjură fie adversarii fie chiar echipa favorită atunci când „îi dezamăgește” chiar judecându-i ?
      4. acolo unde există concurență (cum că eu sunt mai bun decât celălalt) mai există smerenie ?
      5. câți dintre fotbaliști mai sunt exemple demne de urmat care să fie creștini, să nu fi schimbat 10 neveste și 20 de mașini, să nu fi tras pe nas e.t.c.?
      6. flegmuitorii de pe stradă răspândesc microbi peste tot, au sau nu ca model fotbaliștii care scuipă la fiecare tură de stadion dat fiind că majoritatea sunt suporteri? Asta îi timp ce ziariștii politic corect caută nod îi papură la pupatul Sfintelor Icoane, Sfintelor Moaște, Împărtășitul cu o singură linguriță etc
      7. atunci când echipa câștigă se generează sentimentul de mândrie? Știm că Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă.
      8. de ce este această tristă coincidență între denumirea galeriilor și cuvântul „curva”?
      9. care sunt cuvintele cel mai des folosite pentru „dezmierdarea” adversarilor dar și a nereușitelor?
      10. generează sau nu consum de băuturi alcoolice și alte vicii fotbalul? Dacă nu, de ce sunt pline stadioanele de reclame la produse alcoolice?
      11. câte din răspunsurile din întrebările de mai sus sunt conforme cu Cele zece Porunci?
      12. câți dintre consumatorii de fotbal și muzică cunosc că trebuie să îl iubească pe Dumnezeu înainte de toate? Se mai gândesc la El? Se spovdesc ei că au avut idoli? Nu trebuie să ne îngrijim și de ei?

      Bineînțeles ca Dumnezeu ne așteaptă pe toți la pocăință și a presupune că merg cu toții în iad înseamnă a judeca aproapele ceea ce e păcat dar un semnal de alarmă trebuie tras cu bună cuviință.

      Dumnezeu să ne ajute și să ne lumineze.

      Apreciază

      • Doktoru said, on martie 5, 2011 at 3:31 pm

        Si Sf Ioan Gura de Aur condamna teatrul ,actorii si prin extrapolare evident ca inclusiv sportivii si mai ales fotbalistii ,pt ca e un sport cu o gramada de adepti care sunt pierduti definitiv pe stadioane in loc de biserica,cam nasol pt microbisti nu i invidiez si nici nu i condamn …doar constat,

        Apreciază

    • Ciprian said, on martie 5, 2011 at 3:28 pm

      13. care e cel mai pariat sport și cât de ortodoxe sunt pariurile sportive?

      Apreciază

  4. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on martie 5, 2011 at 6:50 am

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  5. gerik64 said, on martie 5, 2011 at 6:57 am

    O simbolistica a fotbalului care goleste biserica lui Dumnezeu poatefi asa: arbitru Satana jucatorii diavolii si pacatele,Mingia paminrul si sufletele noastre, terenul intreg pamintul,Poartile =tot iadul. Spectatori toti cei ce nu luam aminte la la invataturile sfintilor si orbecaim in plasa (ca de paianjen) a diavolului.

    Apreciază

  6. colaps said, on martie 5, 2011 at 9:31 am

    Ca de obicei …nu mă pot uita până la sfârșit la asemenea spurcăciune de video.
    Îți întinează cugetul, te murdărește pur și simplu. E foarte greu să te uiți la așa ceva, nu te lasă conștiința.

    Vai de săracii tineri cu conștiința atrofiată !

    Apreciază

  7. Fulger said, on martie 5, 2011 at 9:52 am

    Nu stiu daca ati obsevat dar inca de la inceput videoclipul incepe cu un triunghi cu varful in jos care il reprezinta pe Satan si in el se afla un unicorn care tot pe el il reprezinta ,unicornul il puteti vedea si in harry potter. Poate face Vigilent Citzen o analiza amanuntita la acest videoclip.

    Apreciază

  8. gabitza said, on martie 5, 2011 at 10:11 am

    Eu pot sa spun ca detest fiinta asta ,satanista asta.

    Apreciază

    • tataia said, on martie 5, 2011 at 11:43 pm

      Eu nu o detest pe lady Gaga, detesc insa ceea ce face.

      Apreciază

      • gabitza said, on martie 6, 2011 at 9:12 am

        Da..e mai corect spus asa.

        Apreciază

  9. ana said, on martie 5, 2011 at 11:18 am

    Este interesant cine ar putea face tarnscriptul acestei melodii macar pana la minutul 2 si ceva cat vorbeste ea practic, vorbeste despre o lume in care este pace si libertate, apoi vorbeste despre „a birth of evil”(pasarea raului). Zice apoi „cum as putea proteja ceva ce ce este perfect fara ajutorul diavolului?” Nu inteleg 100% ce vorbeste dar ceva ceva am inteles si e ingrozitor ce spune.

    Apreciază

    • tataia said, on martie 5, 2011 at 11:41 pm

      De multe ori nu se pot intelege 100% toate cuvintele unei melodii. Uneori asta se intimpla chiar si daca acea melodie e cintata in limba materna. Dar exista un remediu foarte simplu la acesta problema. Se poate gasi foarte usor pe net textul (transcriptul) cintecului. Oricum eu unul nu am rezistat sa ma uit la videoclip pina la sfirsit. Este scirbos, grotesc, infiorator. Imi ajunge cit am vazut si cit am inteles si chiar nu sint curios sa aflu mai mult.

      Apreciază

  10. ionut ignat said, on martie 5, 2011 at 11:33 am

    @ana, corectare fara suparare: birth of evil inseamna nasterea raului, iar nu pasarea raului (bird of evil)

    Apreciază

    • ana said, on martie 5, 2011 at 11:44 am

      Scuzati, aveti dreptate, stiam aceste cuvinte practic dar nu stiu de ce am gresit, eram pur si simplu uimita de ce aud in acest videoclip.

      Apreciază

  11. claudiu said, on martie 5, 2011 at 1:53 pm

    individa asta e dementa..nici nu merita prea multa atentie
    este dementza pura..

    Apreciază

  12. Fratele Ioan said, on martie 5, 2011 at 6:20 pm

    Cei ca „maitreia” au fost , sunt si vom mai auzii de ei cat de curand .Noi trebuie sa ne tinem pe calea cea dreapta alui Iisus.Un credincios al lui IISUS nici nu i-a in seama acesti „maitreia”.

    Apreciază

  13. TheSpiritOfCaptain said, on martie 6, 2011 at 12:08 am

    @gerik64

    a spune toti ,a generaliza,nu e un lucru bun !

    Parintele Arsenie Papacioc a fost fotnalist in tinerete,era iubit de suporteri,dar asta nu l-a impiedicat sa se desavarseasca in viata monahala !

    Este un fotbalist la Vaslui,Buhus,care este foarte credincios,si a vrut chiar sa se calugareasca dar nu l-a lasat familia !
    Sau Eduard Bundi de la Rapid,care era faorte credincios,fotbalist,tinea pilde coechipierilor
    la vestiare,si s-a calugarit apoi,e la manastirea Neamt !

    Eu eram inebunit dupa fotbal,dar acum nu mia sunt,rareori cand joaca Steaua sau nationala ma mai uit la cate un meci,si poate mai caut o stire posrtiva,ceva,desi mi-e sila sa vad pe site de sport o gramda de femei goale,si trimiteri la site obscene €!
    Acolo intra foarte multi copii, din clasa 7-8 tot intram pe site de sport,dar nu erau ca acum,cam de 1 an ,in special pe sport.ro si prosport e plin de poze obscene si trimiteri la site deoacheate si alte scarbosenii,trebuie sa ma feresc de ele ! Special fac astia asa,e abuz sexual impotriva copiilor !

    Cand ne gandim la Lady Gaga,satanista,saula fotbalistii din reclame Adidas,care devin chiar idoli,copii care devin obsedati de ei,de clipuri cu ei,meciuri,abonamente,tricouri,poze prin camere,peste tot,devin idoli,si promovati de mass media,sa devina modele pentru copii !

    Blgoerul fanu,care are psoturi foarte bune,ravnitor crestin,si fan U Cluj,e idolatru?

    Pentru un calugar e pacat sa mearga la stadion,cum e cel din Grecia,dar ca miream daca placere nu consider pacat….
    E o tampenie ca unii dau numai pe cnale de sport,si atatea posturi mai ales pe antena digitala,toata ziua numai la meciuri se uita…… dar o iesire la sfarsit de saptamana,cu prietenii,sau familia,la stadion,te mai destinzi putin,daca doresti,daca ai placere,nu sa stai taota ziua sa asculti stiri si zvonuri din sport !

    Daca ascult Irina Loghin,sau Fuego,merg la un concert,cand nu e zi de sambata seara sa fie a 2 zi slujba,sau in post,nu consider ca e pacat !
    Fiecare cum doreste ,daca simti ca te opreste din ravna religioasa,nu mai aprinde tv,sau nu te uita la meciuri,nu merge la stadion !
    Acum cand sunt atatia golani la stadioane,si batai,e mai bine sa stai acasa,zic eu,nu am mai fost de mult in tribuna sa vad un meci ! Detest climatul acela vulgar de ultras,acolo se folosesc injuraturi si spurcari,imi place sa vad linistit un meci !
    De preferinta nu lasati copii la PC,sa intre pe site sportive si cu lady caca,e bine sa fie supravegheati copiii !

    Apreciază

  14. tutenstine said, on martie 6, 2011 at 5:30 am

    http://www.metrolyrics.com/born-this-way-lyrics-lady-gaga.html
    transcriptul

    Apreciază

  15. cyp said, on martie 7, 2011 at 8:53 am

    Se pare ca in acest videoclip (nu l-am vazut pana la capat dar am citit transcriptul) GaGa promoveaza mai multe idei anti crestine populare in acest moment:
    1. ideea dualitati bine-rau din budism
    2. ideea ca raul nu e rau e doar ceva natural
    3. ideea ca superficialitatea in privinta aspectului personal (prezenta mai nou si la barbati) care aduce incasari colosale companiilor de parfumuri si cosmetice e ok si chiar normala
    4. Ideea ca Homosexualii, trasvestitii si altii nu au de ce sa se simta vinovati deoarece asa s-au nascut (Dumnezeu i-a facut asa)-mare blasfemie
    5. Ideea ca nu exista dragoste adevarata intre doua persoane de sex opus si ar trebui sa ne multumim cu relatii pasagere deoarece nu exista cineva pentru fiecare. Mai mult se promoveaza ideea ca un cuplu poate avea relatii extra-„conjugale” fara sa insemne ca nu se mai iubesc si fara sa fie privite ca o greseala (pacat).
    6. Ideea iubirii de sine, anume ca omul trebuie sa fie el insusi pe primul plan si tot restul pe plan secundar. Dumnezeu ne zice sa iubim pe ceilalti macar ca pe noi insine, insa GaGa si altii ne zic sa ne iubim intai pe noi si pe urma pe restul , Dumnezeu ajungand pe locul 3 sau chiar mai jos dupa tine, oameni, animale si mai stiu eu ce.
    7. Ideea ca nasterea de copii ar fi ceva grotesc in mod normal, ceva din filmele de groaza.

    Desi nu sunt idei care apar direct din videoclip, in subconstient aceste idei sunt fundamentate si intarite de clip.

    Apreciază

  16. […] ce este indragostita de Iuda Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA… LADY GAGA: „Coarnele mele sunt naturale” Video si foto: LADY GAGA cu COARNE la Premiile […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA… […]

    Apreciază

  18. cristytepes said, on august 23, 2013 at 8:16 pm

    Reblogged this on We Are The Impaler – Noi Suntem Țepeș-ul.

    Apreciază

  19. […] VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA… […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA… […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.