SACCSIV – blog ortodox

Moartea familiei traditionale

Posted in familia traditionala, Marea Britanie, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on aprilie 17, 2009

   Statistici oficiale citate de Telegraph.co.uk confirma faptul ca familia traditionala a devenit in Marea Britanie piesa de muzeu.

   In cursul unei singure generatii se observa schimbari dramatice. Femeile sunt mai dispuse sa nasca inaintea varstei de 25 de ani, dar necasatorite. Mai multe persoane traiesc singure, mai multi copii sunt crescuti de catre un singur parinte si mai multi tineri maturi traiesc impreuna cu parintii lor decat oricand inainte.

   Britanicii au devenit o natiune de oameni ce calatoresc distante foarte lungi catre locurile lor de munca, ce isi petrec mai multe vacante in afara si care isi umplu casele cu nimicuri electrice si electronice.

   Insa cele mai radicale schimbari se observa la cresterea copilului si la casatorie. Cifrele arata ca 30% dintre femeile sub 30 de ani sunt necasatorite dar au copii. Din ce in ce mai multe considera ca expresia unei vieti adulte este intai nasterea unui copil si abia apoi casatoria.

   Statisticile mai scot in evidenta ca intr-o singura generatie:

   Numarul adultilor ce traiesc singuri s-a dublat.

   Numarul familiilor “monoparentale” s-a triplat.

   Procentul cuplurilor cu copii a scazut de la 52% la 36%.

   Cifrele au fost publicate la doua luni dupa ce statisticile oficiale aratau o crestere spectaculosa a tinerelor sub 20 ani insarcinate (inclusiv in randul adolescentelor).

   Dr Richard Woolfson observa ca: “Natura vietii de familie s-a schimbat major in ultimii 30 de ani. Familia traditionala cu doi parinti si cu o medie de 2,4 copii a devenit piesa de muzeu”. Si se intreaba ce fel de familii vor crea cei ce azi sunt copii?

   Se considera ca Divorce Reform Act din 1969 ce faciliteaza divortul ar fi una din cauzele principale ale acestor schimbari radicale. Insa totul este special gandit spre a se merge pe directia aceasta. Gordon Brown de exemplu a reusit sa impuna un sistem de ajutor social mai mare pentru mamele singure decat pentru cele casatorite. Au aparut de asemenea legi ce interzic folosirea in scolile britanice a conceptului de familie tata-mama-copil, pentru a nu discrimina … homosexualii. SISTEMUL a reusit sa-i transforme pe britanici intr-o populatie de consumatori-unelte si din multe puncte de vedere acea insula figureaza printre tarile transformate in sumbre laboratoare ale NOII ORDINI MONDIALE. Caci din nefericire despre asta este vorba, iar problema grava de mai sus, a disparitiei familiei traditionale, reprezinta unul din principalele puncte ce le au ELITELE de rezolvat … Sa ne amintim ca la 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   Iar Bertrand Russell subinia in 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Razboiul acesta impotriva familiei a inceput in forta acum 100 de ani cand s-a declansat o sinistra „revolutie„ ce a inclus feminismul, sexualitatea, macelul impotriva pruncilor nenascuti, dusa de aceeasi care promovaza homosexualitatea, eugenia, anti crestinismul, teoreticieni ai STANGII finantati de ELITELE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul, declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii (economice, revolutii, razboaie), etape ale edificarii GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE, viitoarea societate formata din doua clase: ei si plebea sclava lor. Cititi va rog si articolul:

 

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. quintus said, on aprilie 17, 2009 at 3:26 pm

    Uite ce mai face „prietenul” Obama:
    http://www.cnsnews.com/public/content/article.aspx?RsrcID=46667

    Apreciază

  2. […] Saccsiv: Moartea familiei traditionale […]

    Apreciază

  3. Dan said, on aprilie 19, 2009 at 8:19 am

    Saccsiv, ai auzit cumva de filmul Charlie Jade III (sau asa ceva) dat pe AXN mai demult? E foarte interesant, e un SF in care se prezinta lumea viitorului. In mare oamenii sunt impartiti pe 3 categorii in viitor conform filmului: A – elitele cu acces nelimitat la orice facilitate; B – clasa de mijloc, ce are acces limitat, fiind tinuta in general pentru munca; C – oamenii saraci fara nici un privilegiu, tinuti in conditii mizere si care muncesc sa supravietuiasca.
    Ce e interesant la film e ca viitorul, dupa acesta, nu e condus de un dictator sau de un anumit stat (gen SUA) ci de o companie numita VeriChip. Nu pare numele cunoscut? Parca am auzit de acest nume si in lumea noastra, desi nu-mi amintesc unde.
    Oricum, cred ca filmul respectiv a fost fabricat ca si alte productii hollywoodiene pt. obisnuirea maselor cu viitorul pregatit de antihristi.

    Apreciază

  4. vladenachescu said, on aprilie 19, 2009 at 11:17 am

    dar l anoi se tinde in mod absolut accelerat catre o dispersare a familiei ca si „institutie” mai ales ca parintii ajung prin straintate iar copiii sunt lasati in seama oricui.

    Apreciază

  5. gadjodillo said, on aprilie 23, 2009 at 7:35 am

    incepe ok, ca o analiza sociologica, continua paranoic.
    cauzele caderii familiei traditionale sint complexe, dar la indemina oricui. nu tre’sa ai informatii despre conspiratii mondiale ca sa intelegi ce s-a intimplat.

    Apreciază

  6. […] Moartea familiei traditionale […]

    Apreciază

  7. i. said, on iunie 15, 2012 at 5:11 pm

    De ce abolirea patriotismului?

    Apreciază

  8. […] Moartea familiei traditionale […]

    Apreciază

  9. […] Moartea familiei traditionale […]

    Apreciază

  10. […] Moartea familiei traditionale […]

    Apreciază

  11. […] Moartea familiei traditionale […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.