SACCSIV – blog ortodox

Sa ne gandim la modele de foi volante cu mesaje ANTI-CIP. Apoi sa le multiplicam si sa le distribuim

Posted in 666, CIPURI, SEMNUL FIAREI by saccsiv on octombrie 24, 2010

   Iata comentariul cititorului abc, postat la articolul ANTI-CIP: Simpozionul, petitia sau mitingul sunt departe de a fi suficiente. Ba chiar pot dauna …:

avem nevoie de un text bine conturat si concentrat despre pericolul cipului din documente ca sa poata trezi oameni la toate nivelele de pregatire si apoi sa incepem o ampla distributie stradala a acestor pliante dar nu mai mult de jumate de pagina caci oamenii sunt comozi si nu au prea mult timp sa citeasca ,, cum suntem bombardati cu reclame la ori ce market am putea si noi sa facem acelas lucru ,, eu sunt dispus sa multiplic si sa distribui dar e nevoie de text .. Doamne ajuta !!

   Am primit mesaje asemanatoare de la mai multi cititori si consider ca trebuie abordata foarte in serios si aceasta tema. N-am vazut inca materiale de acest gen de cand SISTEMUL ne-a anuntat ca demareaza rapid si in forta actiunea eRomania, buletine si carduri de sanatate cu cip. Probabil ca totusi exista sau unii lucreaza deja la ele.

   Ei bine, sa ne gandim si noi: ce scriem pe ele si cum sa procedam. Acesta e motivul pentru care am postat acest articol.

   Consider ca intr-adevar textul trebuie sa fie scurt dar sa aiba si 1-2-3 foto color expresive.

   Ma gandesc insa si la CD-uri. Desigur, una e sa multiplici 100 de fluturasi si alta e sa multiplici 100 de CD-uri, care costa mult mai scump. Insa, fiecare dupa puteri: luna asta cineva poate doar 10, luna viitoare poate 100, iar vreodata poate 1 000. Astept sugestii: ce anume sa cuprinda un CD sau DVD.

   Revenind la foile volante, consider ca va fi nevoie de vreo 3 variante de text, in functie de publicul tinta. Caci daca le distribuim in biserici, este evident ca putem scrie clar de semnul fiarei 666 si de mesajul marilor duhovnici. Daca insa le distribuim in alte medii, trebuie vorbit mai pe limba lor de incepatori. Desigur, incepator nu inseamna neaparat incult, deci pentru ei trebuie cel putin doua tipuri de text: pentru cei cu carte multa si pentru cei cu mai putina.

   Astept sugestii si legat de fluturasi. Ganditi-va la texte si postati-le aici, ca sa le vada cat mai multi si sa ne putem da cu presupusul. Dupa ce stabilim care vor fi formele finale, le postez in articole separate, astfel incat cine vrea, le poate copia, multiplica si imprastia.

   Unul din 10, dintre cei ce deja cunosc in mare cum sta treaba, daca va fi astfel determinat sa multiplice si el, e bine. Unul din 100 de adormiti, daca se trezeste prin astfel de materiale, este foarte bine. Unul din 1000 de adormiti, care nu doar se trezeste, dar se si implica la randul sau in miscarea anti cip, este exceptional.

   Noi sa ne facem datoria si sa nu uitam ca bunul Dumnezeu lucreaza.

   Doamne ajuta!

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 24, 2010 at 1:48 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • IOAN said, on octombrie 24, 2010 at 4:19 pm

      CÂND AM SPUS UNUI PREOT CĂ VINE ANTICHRIST…PREOTUL A ZIS CĂ-L AŞTEAPTĂ LA MASĂ……MESAJE DE TIP PLIANTE SUNT BINE VENITE. O ALTĂ METODĂ ESTE SĂ TRIMITEM MESAJE ELECTRONICE DIRECT PE TELEFOANELE MOBILE ALE OAMENILOR.

      Apreciază

  2. un fir de praf said, on octombrie 24, 2010 at 2:11 pm

    in primul rand problema este sa vrei ,pt ca cunosc pe cineva care viziteaza acest site dar e imun la cip pt ca si-a luat deja permisul nou.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2010 at 2:19 pm

      un fir de praf

      Adica nu-i pasa de cip? Problema lui. Mai sunt insa multi altii ce trebuie sa afle. Probabil proportia celor ce li se vor aprinde beculetele va fi cea de care am scris in articol.

      Trebuie sa intelegem ca fluturasul sau DVD-ul nu-i lamureste neaparat, insa ii poate determina sa-si puna intrebari si sa caute raspunsuri.

      Apreciază

    • codrut said, on octombrie 24, 2010 at 3:59 pm

      referitor la permis….permisul nu contine microcip…doar pasaportul contine , si de la anu’ si buletinul…e mai periculos cardul bancar cu microcip decat permisul…nu va mai agatati atita de permisul auto daca nu aveti DOVEZI CLARE CA ARE MICROCIP…eu personal am avut o discutie pe tema asta cu mai multi parinti si mi-au spus ca atita timp cat nu are microcip DOVEDIT pot sa il iau…..mi-au spus ca nimeni pana acuma nu a dovedit ca are microcip…in schimb la carduri e evident…ca si la pasaport…asa ca nu-i acelasi lucru

      Apreciază

  3. fanu said, on octombrie 24, 2010 at 2:42 pm

    Părerea mea este că trebuie să fim echilibraţi în privinţa aceasta.

    Părintele Iustin Pârvu prin comunicatul anticip a reuşit să cuprindă destul de mult şi lumea în ciuda tuturor pesimismelor ştie despre acestea.

    De asemenea se ştie şi de acele semnături dar şi de ignoranţa autorităţilor.

    Dacă dăm copy paste la ceea ce s a făcut nu cred că se vor face mai multe decât ceea ce s a făcut deja.

    Mai mult există în blogosferă cărţi precum Dictatura Biometrică, Apocalipsa 13 şi multe alte titluri care sunt şi în comerţ consider că aici trebuie eventual orientativ recomandat.

    O carte bună face de mii de ori mai bine decât un comunicat sau nişte fluturaşi veniţi de la o sursă care nu cred că ar avea o autoritate atât de puternică precum autorii cărţilor anticip.

    Mai mult decât atât în Biserici nu poţi să distribui decât comunicatul Părintelui Iustin Pârvu fiindcă este o autoritate duhovnicească iar ca să distribui trebuie să fie de acord şi preotul Bisericii.

    O soluţie care ar implica şi Biserica direct ar fi o recomandare către Biserici (şi asta poate să o facă oricine merge la Biserică) să aducă aceste cărţi care tratează subiectul anticip (pe net nu costă mult, preţurile variază între 9 şi 24 lei) şi să le pună în vânzare cu recomandările de rigoare urmând ca drept credincioşii dacă au nelămuriri cu privire la conţinutul cărţii să întrebe preotul Bisericii.

    Consider că cea mai bună mărturisire se poate face prin şi în Biserică pe diverse căi care să fie în strânsă corelaţie cu Biserica Ortodoxă Română.

    Dacă, după comunicatul Părintelui Iustin Pârvu mai apre încă un comunicat sau dvd uri sau cd uri dintr o sursă care nu are autoritatea Părintelui Iustin Pârvu sau o asociaţie de profil ortodox există riscul de a fi trataţi distant. Şi prin fluturaşi nu ne diferenţiem de cei care protestează din raţiuni civice, etice ori morale chiar dacă tema abordată este una religioasă.

    Consider că metoda nu este tocmai K.

    Este doar o părere sinceră

    Doamne, ajută

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2010 at 2:50 pm

      fanu

      N-ai inteles ideea si compari fluturasul cu cartea. Frate, ideea fluturasului e de a-l determina pe om sa caute cuvantul parintelui Iustin sau cartea X sau site-ul Y sau documentarul Z.

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 24, 2010 at 2:57 pm

        fanu

        Cam la fel ca la campania anti vaccinare. Ca nici atunci nu se detalia pe un fluturas tot de trebuia un om sa stie.

        Desigur ca mai bun e DVD-ul dar si foaia volanta are noima ei. S-a dovedit de multe ori in istorie.

        Apreciază

      • fanu said, on octombrie 24, 2010 at 2:58 pm

        păi şi din Biserică dacă se vorbeşte cu preoţi nu pot să fie acolo unde se vând obiecte bisericeşti sau cărţi bisericeşti la intrarea în Biserică şi aceste cărţi sau acel comunicat al Părintelui Iustin Pârvu sau la ASCOR care are filiale în toate oraşele nu se poate vorbi să se facă recomandările acestea? eu la asta mă refeream la sursele orientative…

        Apreciază

    • silviu said, on octombrie 24, 2010 at 2:51 pm

      vb aiurea

      Apreciază

  4. cezar said, on octombrie 24, 2010 at 3:08 pm

    parerea mea e ca e multa nevoie de futurasi care sa se adreseze „incepatorilor”,pentru motivul ca „neincepatorii” cam sunt convinsi de pericolul cipurilor ca pasi grabnici spre pecetluire.De aceea consider foarte utili fluturasi care sa faca cumva „incepatorii”sa caute mai departe informatii despre cipuri si pericolul ce-l reprezinta.

    Apreciază

  5. fanu said, on octombrie 24, 2010 at 3:16 pm

    consider că acestea trebuie să vină din interiorul şi cu acordul Bisericii. adică fiecare dintre noi să mergem şi să discutăm cu preoţii şi cu cei din asociaţiile ortodoxe şi apoi să stabilim modalităţile de conştientizare repet prin răspândirea cărţilor şi comunicatului Părintelui Iustin Pârvu ÎN BISERICI.

    oricum acestea au valenţe doar de mărturisire spre conştientizare fiindcă statul oricum le va aplica fiindcă statului nu i pasă de opinia omului mai nou. că dăm sau nu comunicatul statul oricum le apică, nu au luat ei în considerare semnăturile de la Mănăstirea Petru Vodă nici la nivel de comunicat sau fluturaşi nu o vor face DAR dacă orientarea prin cărţi şi comunicatul Părintelui Iustin Pârvu vine din Biserică sub autoritatea preotului atunci omul va conştientiza altfel aceste aspecte şi va fi mai atent cu detaliile.

    citind Sfânta Scriptură se spune clar că vremurile sunt îngăduite şi că se vor întâmpla totul este ca la momentul vremurilor să fim tari în credinţă în primul rând şi să cam fim la zi cu practicarea rânduielilor ortodoxiei şi să fim cu duhovnicul alături asta înainte de toate asta ca să putem avea la momentul oportun puterea de coeziune.

    de aceea susţin că ar trebui ca totul să se rezume la cărţile de profil, la comunicatul Părintelui Iustin Pârvu iar sub aspectul publicitării totul să fie bazat pe a se porni fie din interiorul Bisericii în acord cu preoţii fie din cadrul ASCOR sau altor asociaţii ortodoxe (care sunt dispuse, fiindcă nu toţi sunt împotriva ecumenismului)

    Să nu ne distanţăm de Biserică şi de preoţi printr o acţiune separată care ar putea să eşueze tocmai prin faptul că nu s au luat în considerare sursele generice de reăspândire, comunicatul nu a plecat decât de la Părintele Iustin Pârvu şi nu din partea drept credincioşilor adică din Biserică spre drept credincioşi.

    Doamne, ajută

    Apreciază

    • agerstress said, on octombrie 24, 2010 at 3:46 pm

      Biserica trebuia in mod oficial sa ridice problema aceasta inaintea noastra. Din pacate s-au auzit doar cateva voci si acelea supuse unor presiuni deosebite de la varful administrativ bisericesc.
      Imi pare rau dar asta e realitatea. Masoneria a preluat controlul bisericii cel putin la nivel administrativ si de la acest nivel isi face nestingherita jocurile murdare. De ce ingaduie Dumnezeu acest lucru, nu ma intrebati pe mine, poate ca stiti si singuri raspunsul. Schimbarea trebuie sa inceapa cu noi, de jos. De la cei ce s-au vandut nu putem astepta o imbunatatire ca nu-i lasa „glasul” argintilor…

      Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2010 at 3:57 pm

      Fanu

      Frate, modelele finale de fluturasi tot le voi posta si ele foarte probabil ca se vor distribui, fie ca iti place, fie ca nu.

      Daca nu vrei sa participi la compunere, atunci da-ti o perere despre DVD. Sau vorbeste cu preotii si ASCOR sa promoveze acele carti si ce mai consideri tu ca merita promovat. Sau fa ce vrei dar fa ceva constructiv.

      Tot vorbesti ca trebuie pornit din biserica … Dar noi ce suntem? Samani? Yoghini? Ce suntem noi? Nu suntem parte a bisericii? Ce crezi ca vom scrie in fluturasi? De marii duhovnici sau de mahomed? Nu inteleg ce vrei de fapt.

      Daca stalpii ortodoxiei s-au exprimat clar, pe cine vrei sa mai intrebam de vorba? Pe tinereii de la ASCOR?

      Apreciază

      • fanu said, on octombrie 24, 2010 at 4:35 pm

        Eu, am publicat pe blog PUNCTAT despre biometrie; ba chiar am dat cu îndrăzneală şi exemplul CLAR cu tot cu IDENTITATEA MEA (ceea ce cred că puţini vor face pe blog) de buletin nou schimbat spre evitarea celui biometric tocmai să dovedesc că am făcut ceva în privinţa aceasta; aceasta am făcut o din libera mea conştiinţă de om şi creştin ortodox

        am vorbit cu preoţii din regiunea de unde sunt despre acele cărţi şi le am adus şi sursele de unde se pot procura;

        de asemenea când vorbesc cu semenii mei le mărturisesc despre biometrie şi le recomand să şi caute duhovnici care să înţeleagă vremurile (celor celor care nu au duhovnic) şi le mai recomand să fie ortodocşi practicanţi şi să nu meargă doar duminica şi de sărbători la Biserică.

        sunt coparticpant la un proiect de seri duhovniceşti unde vom chema preoţi la conferinţe pe diverse teme, una din temele pe care eu o propun este cea a biometriei unde se vor afla şi cărţi din acest domeniu şi comunicatul prătintelui Iustin Pârvu.

        atât am avut de spus, deşi preferam să nu fiu ostentativ în ceea ce fac şi ce am făcut

        eu prefer mărturisirea comunicaţional-verbală şi mărturisirea prin recomandarea cărţilor din Biserică sau Mănăstiri sau pe linia asociaţiilor sau ONG urilor ortodoxe prin intermediul cărora să fie răspândiţi fluturaşii de către acei tinerei studenţi entuziaşti pe care i am văzut şi la Cluj şi la Iaşi şi la Alba Iulia (asta ca să dau doar exemple pe unde am fost în studenţia mea)

        Am să întreb şi pe duhovnicul meu curând când mă duc la spovedanie despre acestea

        Doamne, ajută

        Apreciază

  6. abc said, on octombrie 24, 2010 at 6:38 pm

    Se apropie sarbatoarea nasterii Domnului ,moment in care la biserici se aduna foarte multi tineri carora li se pot inmina cite un pliant , se mai pot imnparti in scoli si licee , oamenilor l-e este necesara stirnirea curiozitatii caci apoi totul decurge de la sine , omul este curios din fire si multi vor cauta informatii mai multe , asa a procedat si Iisus cu ceilalti ucenici afara de apostoli , trimitindui prin cetati sa propovaduiasca si cei ce auzeau CUVINTUL si il primeau in inima lor transmiteau mai departe cele auzite. Natiunea romana nu e lenesa ,nu e proasta , nu e stricata, nu e fricoasa , dar este prost informata de televiziunile care o bombardeaza zilnic cu minciuni , eu am mare incredere in acest popor ca-si va reveni dar avem o hiba , ne revenim doar cind suntem cazuti la pamint si calcati , noi trebuie sa ridicam in fruntea tarii un lider spiritual cu frica de Dumnezeu si constitutia noastra sa fie Sfinta Scriptura doar asa vom supravietui ,cum asa a si fost adusa Ortodoxie prin veacuri incendiare de strabunii nostri pina in zilele noastre si ne-a inminato nealterata si nepingarita asa sa o predam mai departe . Doamne ajuta.

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 25, 2010 at 4:57 pm

      Subscriu… e nevoie de multă rugăciune pentru asta….

      Apreciază

  7. ioana said, on octombrie 24, 2010 at 7:10 pm

    Cred ca ar trebui sa explici de ce e semnul din Apocalipsa.Ai putea spune ca,de cand a cazut,cel rau are doar puterea de a ispiti,iar visul lui e sa aiba putere completa asupra omului si asta se poate obtine prin micro-chipuri,care pot controla mintea(s-au facut diverse experimente pe soareci si chiar pe oameni,in care un om de stiinta avea o telecomanda si omul un cip si cand apasa pe un buton,omul se clatina spre dreapta/stanga sau incotro dorea telecomanda).Cu dovezile astea,nici ateii nu vor vrea cipurile.
    Ma gandesc ca fara explicatii de acest tip,oamenii vor spune:”Ce legatura are un cip minuscul cu credinta,daca aceasta e in suflet?”

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 26, 2010 at 10:57 pm

      Evident ca are chiar mult prea mult cu credinta, ca daca ai credinta acesta inseamna sa te increzi in Dumnezeu nu in SISTEM, pentru a-ti asigura cele necasare traiului, dar problemele sint urmatoarele : 1 Materialul trebuie sa fie scurt si concis 2: Nu mai avem prea mult timp la dispozitie. Iar din propria mea experienta consider ca cel care doarme inca profund (habaucul cum spune saccsiv) trebuie trezit treptat, cu binisorul, nu merge brutal dintr-o data ca va avea o puternica reactie de respingere. Spre exemplu eu nu ii spun direct despre diavol si pecetea lui unui tinar care ma intreaba, uitindu-se la mine ca la un inapoiat „Tu chiar crezi ca exista Dumnezeu, si viata dupa moarte? Nu exista nimic. Esti doar un robotel care insa nu este alcatuit din fiare si circuite electrice ci carne oase si singe. Ai murit te-am dus la gunoi. Nu e nimic dupa aceea.” Eu unui astfel de tinar ii raspund „Calculatorul e alcatuit doar din componentele fizice (hardware) pe care poti pune mina gen hard disc, procesor memorii etc? Stii foarte bine ca fara sistem de operare (windows pentru 99% din utilizatorii obisnuiti) un calculator nu face nimic. Are acel windows o existenta fizica? poti pune mina pe el, il poti pipai? Cum crezi tu atunci ca omul care este infinit mai complex ar putea functiona fara acea parte imateriala, nepipaibila care e sufletul? Si sufletul transcede acest corp fizic. Sau crezi ca omul a „evoluat din maimuta? Calculatorul a evoluat? Din ce? Din televizor? Sau a fost CREAT? Si asta pentru inceput e suficient sa zdruncine necredinta cuiva. Daca are inteligenta si curiozitate va dori sa afle mai multe. De aceea consider ca mai intii ar trebui sa se faca o prezentare a motivelor de ordin nereligios pentru respingerea cipului. Nu interpretati gresit, nu sint adeptul solutiilor lumesti, dar in fond ce facem noi aici nu e o solutie lumeasca? Probabil unica pe care o mai putem intreprinde. Desigur daca vor fi respindite prin preajma bisericilor e bine sa fie axate mai mult pe motivatiile de ordin religios, dar daca vor fi rapindite in cutiile postale eu zic ca ar trebui sa le aratam ca amenintarea terorista este un bau-bau promovat de elite, ca atacurile de la 11 sept au fost regizate special pentru a induce teama in populatia lumii si ca scopul final al elitelor mondiale este controlul complet al omenirii. Si da evident cred ca este necesara si explicarea pasajului din Apocalipsa cap 13 unde se vorbeste despre semnul fiarei. Eventual se pot gindi si doua modele de materiale diferite si care vor fi distribuite in diferite locuri fiecare model in functie de publicul tinta al acestuia.

      Apreciază

      • Ciprian said, on octombrie 26, 2010 at 11:23 pm

        Așa e precum spui. Un singur material în care să se specifice cui se adresează e suficient. Cu un mic intro spre religie la final. Sunt prea mulți hăbăuci încă și ei sunt de ai noștri. Am pus mai jos un mesaj care explică de ce atât de puțină lume vede adevărata față a problemei…. gândurile pătimașe… trebuie cumva aici să lucrăm cu multă dragoste în aceste mesaje. Doamne Ajută!

        Apreciază

  8. Burtus said, on octombrie 24, 2010 at 7:16 pm

    Acum pe OTV se porcaresc valorile crestine si Dan Diaconescu nu primeste nici macar telefoane in direct. Lorin Fortuna ne invata cum sa ne lepadam de Hristos la o ora de maxima audienta.

    Apreciază

    • ioana said, on octombrie 24, 2010 at 7:20 pm

      ieri a fost idiotul celalalt de corut

      Apreciază

      • Burtus said, on octombrie 24, 2010 at 7:21 pm

        Ce ma revolta e ca ei vorbesc cu orele singuri si induc in eroare. Trebuia invitat si un preot macar……

        Apreciază

  9. Ciprian said, on octombrie 24, 2010 at 7:36 pm

    un posibil text:

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul
    Dragi Români, se întâmplă cu noi lucruri care depășesc orice imaginație și este peste putiință a le pricepe și crede. Transmiteți această foaie, PREFERABIL TIPĂRITĂ, repede la cât mai multă lume, după o vreme mulți îi veți da dreptate. Dacă această foaie nu va ajunge în suficiente case, puțini vor rămâne, AȘA DE GRAV stau lucrurile!!! TREBUIE SĂ NE ! OPRIM ! ȘI SĂ GÂNDIM
    TOT ceea ce se întâmplă acum e ca urmare a păcatelor noastre, e scris NEGRU pe ALB și așa ne trebuie! Sunt cele șapte surle ale Lui Dumnezeu! Cel mai important pentru vremurile ce vin este să respectăm ÎNTOCMAI cele Zece porunci DUMNEZEIEȘTI:
    1. Eu sunt Domnul Dumnezeul tău; să nu ai alți Dumnezei afară de mine. – TOT ce ne înconjoară este datorita lui Dumnezeu. De asemenea El ne-a lăsat libertatea cugetului, e foarte important să ținem seama de a nu iubi pe nimeni și nimic mai mult decât pe Dumnezeu că toate Lui se datorează. Nu vă mai atașați de bunurile materiale,rugati-vă pentru Mântuire.ÎMPĂRTĂȘIȚI-VĂ!
    2. Să nu-ți faci chip cioplit, nici altă asemănare și să nu te inchini lor. – MARE ATENȚIE! Multă tâlcuire este în această poruncă! Cea mai raspandită „altă asemănare” în zilele noastre este televizorul. Mare grijă cu TELEVIZORUL că poate să facă lucruri care nici nu poți crede că îi sunt în putință și nici nu știi că ți le face! O alta e radioul și muzica modernă manele-rock-disco-hiphop
    3. Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert. – Mulțumiți lui Dumnezeu pentru bune și rele! FITI IN SMERENIE!
    4. Adu-ți aminte de ziua Domnului ca să o sfințești pe ea; șase zile să lucrezi și să-ți faci în acelea toate lucrurile tale, iar ziua a șaptea este ziua Domnului Dumnezeului tău. – Mare importanță, nu numai tu să nu lucrezi ci nu îi fă nici pe alții care nu au strictă necesitate să lucreze, precum angajații din mall sau supermarket, Duminica e pentru Dumnezeu, biserică și familie.
    5. Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca bine să-ți fie ție și mulți ani să trăiești pe pământ. – Prin ei Dumnezeu te-a adus pe Pământ, ei sunt Mâna lui Dumnezeu care te-a adus pe tine și trebuiesc RESPECTAȚI. Decât o dojană, mai bine o rugaciune!
    6. Să nu ucizi. – Să nu ucizi OM dar și alte viețuitoare, de aici și importanța trecerii la POST și Lactate, Ouă. Dacă tu cumperi carne alții ucid pentru tine și ești la fel de păcătos pentru că altii ucid pentru că tu le dai motiv (bani). De asemenea și avortul, chiuretajul sunt mai grave decat CRIMA și încalcă această poruncă! Lăsați copii să vină sau trăiți ca frații! Sa nu vă sinucideți!
    7. Să nu fii desfrânat. – Prea multă mâncare, băuturile alcoolice au menirea de a ne adormi simțurile și cugetul. Perversiunile sexuale, masturbarea sunt împotriva firii și strică echilibrul energetic al omului. Sub fiecare plăcere este un șarpe! (A.B.)
    8. Să nu furi. – Fiecare din noi are scânteie de viața de la Dumnezeu, pe Dumnezeu îl superi pentru că iți necăjești aproapele.
    9. Să nu mărturisești mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău. – Vin multe judecăți, trebuie să ne acceptăm greșelile fără a mâhni pe alții. Cu iubire de Dumnezeu și de aproapele nostru vom găsi curajul de a mărturisi adevărul. SPOVEDIȚI-VĂ!
    10. Să nu poftești nimic din ceea ce este al aproapelui tău. – Spuneți „DOAMNE AJUTĂ!” și Dumnezeu vă va ajuta în toate bune!
    Rugați-vă cu frângere de inimă și lacrimi în ochi, că vremuri grele vin, RUGĂCIUNEA INIMII, CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE:
    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul
    – în zilele acestea PRESA e armata care trage în popor iar BĂNCILE sunt teroriștii care iși mai adjudecă câte un sinucigaș aproape zi de zi!!! Se va hotărâ presa să fraternizeze cu poporul ?!? Băncile sunt mâna necuratului și a iudeilor ce se închină lui!!!
    – renunțați la televizor, radio, telefoane cu radiații (mobile),jocuri pe calculator. Minuni se vor întampla odată cu renunțarea la televiziune! Veți fi voi inșivă! Inclusiv cele mai „nevinovate” desene sunt pline de sexualitate și mesaje ascunse ce stârnesc pofte!
    – Iertati-vă datoriile,impăcati-vă cu toți și rugați-vă inclusiv pentru dușmani! Nu cumpărați nici un imobil scos la licitație de bănci!
    – evitați folosirea cardurilor, retrageți banii din bănci și faceți milostenii,puneți-vă firmele la adăpost prin reorganizare refuzând să mai platiți dobânzi și taxe aberante! FĂRĂ credite! TOATE sunt o capcană spre CIP!! Este posibil ca banii să ajungă fără valoare!
    – lasă grija ratelor,impozite,taxe,telefoane,utilitati – așa vor cădea în propria lor capcană cei ce ne vor SCLAVI !ACUM, DE AZI!
    – renunțați la supermarketuri, au falimentat împreuna cu băncile și guvernul toți micii întreprinzători și ne transformă în cobai alimentari cu mâncăruri iradiate (Codex Alimentarius, Initium). Folosiți remedii naturiste nu medicamente chimice. Fără vaccinuri!
    – TOATE bolile sunt vindecabile cu ajutorul lui Dumnezeu prin puterea credintei POST și APĂ,nu vă mai fie frică!Frica e de la diavol!
    – consumați numai alimente crescute de țărani sau de voi, cu sămânță tradițională nemodificata genetic, fără E-uri și îngrășăminte artificiale, mâncați mai puțin și cu luare aminte, vremuri grele vin (foamete, război). Beți numai apă, preferabil de izvor. Folosiți mierea ca îndulcitor. Faceți SFÂNTA CRUCE deasupra mâncării,apei, Dumnezeu va avea grijă de ea chiar de ar fi să fie otravită!
    – MARE ATENȚIE!Când vei auzi că Hristos a venit sau S-a ivit pe pământ, atunci să ştii că acela e Antihristul,să nu cădeți în capcană!
    – nu pronunțați sau gândiți numele necuratului, înlocuiți nervii cu iubire și compasiune! EXTRATEREȘTRII SUNT DRACI! Arme împotriva necuratului: Numele Domnului, Al Maicii Sale, Crucea și smerenia, rugați-vă dimineața și seara din suflet „Tatăl Nostru”
    – mergeți Duminica la Slujbă, rugați-vă Sfantului Parinte Arsenie Boca sau mergeți în pelerinaj la Prislop la mormântul lui, locul unde mi-a venit puterea, inspirația și curajul de a scrie aceste rânduri, el vă va ajuta în toate cele bune de veți merge cu credință
    – De veți avea credința cât un bob de muștar veți putea muta munții! Întoarceți-vă la tradiții,natura,iubire și curățenie-n toate!
    – Rugați-vă la Dumnezeu să ne dea degrabă conducători Crestini-Ortodocsi cu teamă de Dumnezeu și dragoste de oameni, TOȚI cei de acum se inchină necuratului și vor distrugerea noastră și a valorilor noastre milenare sub masca progresului mincinos(UE)!
    Această foaie – MANIFEST PENTRU ROMÂNIA – a fost scrisă de cel mai păcătos dintre voi, poate că așa, trecând prin toate păcatele și multe suferințe, mi-am dat seama ce importante sunt cele zece porunci, nu mai știam cine sunt și încotro mă îndrept, am fost în iad datorită păcatelor, dar Dumnezeu și puterea Rugăciunii m-au adus înapoi, poate tocmai pentru a scrie aceste rânduri, simt că fac voia Lui. Faceți și voi începând de AZI aceasta voie, ELIBERAȚI-VĂ! CURAJ ROMÂNII MEI, CURAJ!
    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 24, 2010 at 7:46 pm

      text de mai sus încape pe un A4, PDF cine dorește http://www.2shared.com/document/T4yG5hi-/MANIFEST_PENTRU_ROMANIA.html

      atinge o problematică complexă dar trebuie un strop de credință pentru a avea aplecare spre citirea lui …

      Să avem inimă bună și Dreaptă Credință!

      Apreciază

    • agerstress said, on octombrie 24, 2010 at 9:38 pm

      Acest text foarte crestinesc dealtfel s-ar potrivi celor care mai au o cat de mica tangenta cu biserica. Ar trebui pus mai mult accentul pe problema cipurilor dar nu mai mult decat pe poruncile Dumnezeiesti pe care ai facut bine ca le-ai inclus.
      Mi se pare o varianta buna pentru o anumita categorie sociala cu mentiunea pe care am exprimat-o mai sus.
      Momentan nu am inspiratie nici eu sa aduc o completare, mi-am muncit creierul toata ziua cu tot felul de probleme tehnice incat la ora asta este practic gol de orice inspiratie duhovniceasca. Uff.. imi va lua ceva timp sa ma „adun”. In momente de genul acesta realizez cat suntem de hartuiti pe toate caile sentimental, psihic, intelectual, informational poate, poate, ne indeparteaza cumva de Dumnezeu.

      Apreciază

  10. putereortodoxa said, on octombrie 24, 2010 at 7:52 pm

    Părerea mea este că sunt necesare colaborări cu diferite asociaţii creştine care se află mai în măsură să pună în practică astfel de idei. Este nevoie ca cineva să le propună.

    Apreciază

  11. Ady said, on octombrie 24, 2010 at 8:05 pm

    CIP=PIRDEREA SUFLETULUI
    TU SI FAMILIA TA SUNTETI IN PERICOL
    IN SPATELE ACTELOR CU CIP SE ASCUNDE,DICTATURA MONDIALA SCLAVIA LUI ANTIHRIST!
    IMPREUNA SA DECIDEM VIITORUL NOSTRU SI AL COPIILOR NOSTRI.

    Apreciază

  12. Flavian said, on octombrie 24, 2010 at 8:21 pm

    Am primit la intervale de timp de la Manastirea Petru Voda mai multe tipuri de carticele, chiar si pliante anti- lepadare. Este o tipografie care acum un an cerea adrese de destinatari binevoitori care pot imparti acestea in locuri potrivite. Au tiparit cred milioane de manifeste. Si atunci chiar nu era cine sa le imparta…

    Apreciază

  13. Rapcea Mihai said, on octombrie 24, 2010 at 8:25 pm

    Modelul materialului informativ al Campaniei Anti-Cip. Va rugam sa veniti cu sugestii si observatii. Poate fi imbunatatit

    5 motive pentru care nu trebuie acceptate documentele cu cip conținând informațiile personale, starea de sănătate și datele biometrice ale persoanei (ampreente, caracteristici corporale):

    1. Scopul real al implementării acestei tehnologii este altul decât cel declarat de autorități.

    Pentru implementarea pașapoartelor electronice, s-a invocat argumentul siguranței naționale și internaționale în lupta împotriva terorismului. Așa-zisa amenințare teroristă globală nu este decât o falsă problemă, creată de un grup secret de oameni ce aspiră la dominația planetară, scopul fiind restrângerea libertăților individuale și acceptarea unui sistem de control și monitorizare al persoanei, pentru a se putea elimina orice opoziție individuală sau de grup în momentul instaurării dictaturii planetare a acestui grup masonic, cunoscută sub numele de Noua Ordine Mondială. Scopul real al implementării sistemului pașapoartelor electronice: crearea unei baze de date cu ampreente și cât mai multe date personale ale tuturor cetățenilor (precizăm că ampreentarea este o procedură penală, folosită doar cu privire la infractori); posibilitatea de a urmări prin mijoloace electronice deplasarea posesorului documentului; posibilitatea de a induce de la distanță, prin intermediul dispozitivului RFID (prin unde de joasă frecvență), anumite stări psihice, independent de voința posesorului documentului; obișnuirea populației cu acest tip de tehnologie, pentru ca în viitor oamenii să accepte fără împotrivire introducerea cipului de identificare direct în corpul lor (așa cum deja Uniunea Europeană impune să se facă la toate animalele, începând cu cele din gospodăria țăranului și până la câinii de pe stradă).

    2. Este o tehnologie ce invadează spațiul personal al cetățeanului, un instrument de supraveghere electronică, oferind autorităților (și nu numai !) mai multe date despre posesorul documentului cu cip, decât este normal (activitățile, preferințele, traseul posesorului documentului cu cip –RFID sau SmartCard – pot fi urmărite prin intermediul acestuia).

    Exemple: pașaportul biometric: dispozitivul RFID din coperta acestuia poate fi localizat cu aparatură specifică, inclusiv prin sistemul GPS, deplasarea purtătorului acestuia putând fi spuravegheată în timp real; noile cărți de identitate (buletine) electronice: va putea fi urmărită folosirea acestora prin sistemul național electronic e-România, potențialul utilizării acestui sistem în supravegherea persoanei fiind practic nelimitat; cardul RATB este emis individual, putându-se urmări traseul zilnic al posesorului prin sistemul informatic al RATB (ce mijloace de transport a folosit și la ce ore);

    3. Este o tehnologie costisitoare, de pe urma căreia câștigă financiar anumite grupuri de interese, care scot astfel un profit murdar de pe urma sărăcitului popor român.

    Comenzile provenite de la liderii Noii Ordini Mondiale își găsesc instrumentele de punere în aplicare a planurilor de control al populației în rândurile unor politicieni corupți, ce nu mai reprezintă de mult interesele cetățenilor români care i-au ales prin vot democratic. ”Momeala” cu care aceste veritabile ”cozi de topor” ale Națiunii Române sunt seduse pentru a implementa acest sistem diabolic de control prin intermediul cipurilor inserate în documentele românilor, o reprezintă BANII. Sume imense sunt câștigate fraudulos, prin licitații trucate, de către societăți comerciale ale unor foste cadre ale Securității regimului comunist și neo-comunist. O astfel de firmă este UTI, societatea care asigură linia tehnologică pentru fabricarea pașapoartelor electronice, carnetelor de conducere de tip nou (care conțin și ele micro-cipuri), cărților de identitate electronice și mai mult ca sigur, viitoarelor carduri de sănătate cu cip.

    4. Insecuritatea prezentată de noile documente cu cip.

    Există două mari temeri cu privire la securitatea datelor cu caracter personal, conținute de docuemntele electronice. Primul îl reprezintă posibilitatea clonării (copierii) datelor conținute de cip, și utilizarea acestora de către persoane rău intenționate. În ciuda asigurărilor date de către reprezentanții Statului, nu ni se oferă în mod concret nici o garanție cu privire la securitatea noilor documente electronice. În condițiile în care algoritmul de criptare al datelor înscrise pe cip, poate fi spart, fiind doar o problemă de timp și putere de calcul pentru o persoană ce deține suficiente cunoștiințe în domeniu, este evidentă lipsa de siguranță a acestui nou sistem. Pe de altă parte, autoritățile nu oferă nici o garanție în sensul utilizării cu bună credință a acestor date, fapt de natură să pună la dispoziția conducătorilor statului o putere fără precedent asupra destinelor fiecărui individ. Mai mult ca oricând, trebuie să ne întrebăm: Quis custodiet ipsos custodies ? Cine îi va supraveghea pe paznici ?

    5. Documentul electronic, pasul intermediar către cipul implantat în corpul omului.

    Datorită lipsei de securitate, care va deveni evidentă în scurt tip pentru toată lumea – dacă nu vom stopa implementarea acestui sistem diabolic, pentru sporirea securității, se va propune – și se va trece destul de repede la implantarea cipului direct sub piele, la om, fie sub formă de cip, fie la suprafața pielii printr-o tehnologie laser de ”imprimare” pe suprafața pielii a unui cip din micro-cristale, ce reunește ”calitățile” tehnologiei SmartCard cu cele ale sistemelor RFID și GPS. Deja, Hotararea de Guvern nr. 55/2009 si care a intrat in vigoare in 2010, reglementeaza folosirea dispozitivelor medicale implantabile active, si a fost publicata in Monitorul Oficial 112, din 25 februarie 2009.

    Ce putem face ?

    Un om avertizat este un om puternic, căci cunoașterea înseamnă putere. Puterea de a spune Nu cipurilor indiferent de formula în care ne sunt oferite. Refuzând cipul informând și pe alții cu privire la pericolul potențial pe care acestea îl reprezintă atât din perspectiva instaurării dictaturii planetare a Noii Ordini Mondiale, cât și din perspectivă duhovnicească (păstrarea chipului Mântuitorului Iisus Hristos, primit la Sfântul Botez – pe care masoneria dorește să îl înlocuiască cu semnul Fiarei), vom face ca acest scenariu al apocalipsei să fie – dacă nu evitat, măcar ținut la distanță pentru multă vreme.

    Apreciază

    • agerstress said, on octombrie 25, 2010 at 9:12 am

      Fraza urmatoare nu este plauzibila d.p.d.v. tehnic si ar trebui evitata pentru a nu conduce la discreditare:
      „posibilitatea de a induce de la distanță, prin intermediul dispozitivului RFID (prin unde de joasă frecvență), anumite stări psihice, independent de voința posesorului documentului”
      Explicatie: cipul din „smartcard” (cel cu contacte aurite la suprafata cardului) nu contine sursa de energie si nu este activ decat atunci cand este introdus in cititorul de carduri.
      In cazul cipului RFID care este „alta mancare de peste” se stie ca acesta isi extrage (teoretic) energia necesara functionarii din undele radio emise de catre unitatea de citire RFID. Asa spune teoria, dar practica…. Practic suntem in permanenta inconjurati si chiar strabatuti de un complex spectru de unde electromagnetice artificiale (de la televiziunea terestra, de la telefonul mobil, de la dispozitivele „wireless”, de la statia radio a taximetristului sau politistului sau a controlorului CFR, etc) si prin urmare, cipul RFID este foarte probabil sa fie in permanenta activ. Dar chiar si in aceste conditii, puterea lui de emisie este totusi infima si nu ne poate afecta starea emotionala nici de la mica distanta. Mai degraba putem fi influentati prin intermediul telefonului mobil.

      Deasemeni este foarte putin plauzibila si chestiunea urmaririi prin GPS a cipului RFID. Practic sunt doua tehnologii incompatibile cel putin in momentul de fata iar undele emise de cipul RFID sunt prea slabe pentru a ajunge la un satelit.
      Ceea ce este mult mai plauzibil si foarte probabil se urmareste deja acest lucru este plasarea de dispozitive de monitorizare RFID in intersectii si pe traseele drumurilor publice sau in apropierea anumitor obiective.

      Apreciază

    • danutza said, on octombrie 26, 2010 at 9:08 am

      prea tehnic si se refera doar la piederea libertatilor civile. pe noi ne intereseaza mai ales pierderea mantuirii. asta e punctul in jurul caruia graviteaza discutia. mai putin drepturile civile si mai mult aspectul crestin.

      Apreciază

      • Ciprian said, on octombrie 26, 2010 at 4:42 pm

        Uiți că prea puțină lume știe sau crede în mântuire… trebuie trezită lumea iar asta e o minune a Lui Dumnezeu, noi să furnizăm informații cât mai aproape de sufletul celor „morti sufletește dar le merge vorba că sunt vii” așa cum am fost și eu până nu demult….

        Apreciază

  14. Flavian said, on octombrie 24, 2010 at 8:28 pm

    In acelasi timp am intalnit recent oameni care chiar nu aveau nici un material de acest gen si ma rugau sa le trimit. Auzisera ca Pr Calistrat Chifan la predica e de acord, si vroiau un cuvant al parintelui Justin sa se lamureasca.
    Deci initiativa e binevenita, vorba Pr Vasile de mai sus: Parintele Justin a inceput, noi sa continuam.

    Apreciază

  15. ioana said, on octombrie 24, 2010 at 9:01 pm

    Knowledge about my harassers and their modus operandi evolved slowly. More than six months went by before I knew the extent of their capability. Finally, however, I found out from experience that through the microchip implant and the computer program that operated with it, my torturers were able to perform the following actions:

    (1) Monitor my movements.

    (2) Hear and record my conversations along with those with whom I talked. The harassers occasionally played back to me through the inner ear excerpts of some of those conversations.

    (3) See my body during those movements and also when I was immobile (especially when I slept) in 3-D. They can zoom in on any part of the body and see that part much like a cat scan views the body. I do not yet know whether they view my body in true color or black and white. Nor do I know whether the device allows them to see my front and back simultaneously.

    (4) Apply a variety of torture techniques to my body. Those include: (a) sending pain and a sensation of pin pricks in my shoulders, face, elbows, and other areas, (b) bombarding my body with electrical jolts and tremors, (c) zapping my brain with laser-like rays that make a clicking/crackling sound, attempting to destroy brain cells (d) causing severe cramping, mainly in my legs, and numbness in my limbs from the base of the spinal column to my toes, (e) making me cough through pinpricking the inside of my throat and causing a partial erection by touching the inside of the urethra, and (f) causing headaches, stomach aches, and dizziness.

    (5) Transmit voices either into my brain or into my inner ear and also project voices and other sounds through objects near me, i.e., the TV, a PC, and other electrical devices and even into the open air near me. Sounds may take the form of knocking on your door (when there is nobody there), dogs barking (when there are no dogs around), and birds cooing or singing (when there are no birds).

    (6) READ MY THOUGHTS. Several manufacturers have developed microchip programs with that capability. At first, the program picked up only a few one and two syllable words. Now, however, those thoughts appear on their computer monitor in their entirety, probably somewhat like automated, computerized captions for the hearing impaired on TV. I know this because I often heard the terrorists repeating my thoughts, almost as fast as I developed them. They often used to repeat my silent prayers, with the reader’s voice only a word or so behind my words.

    Apreciază

  16. ioana said, on octombrie 24, 2010 at 9:04 pm

    What are the objectives of the perverted cowards who use microchips instead of facing their opponents? Each group of the perverts has its own agenda, but in general here is what they seek to do:

    (1) Make others think that you are losing or have lost your mind. They do this by projecting you with voices whose origins you do not know, causing you to lash out at the voices and react in other seemingly strange ways. People who witness you apparently talking to yourself and making gestures assume that you have gone crazy. You lose any semblance of credibility. To the public and the medical community, you are either schizophrenic or paranoid.

    (2) Isolate you from society. By spreading rumors, sending anonymous messages to people who know you, causing irritability in you that makes you querulous and unpleasant to others, people begin to avoid you.

    (3) Cause you actually to lose your mind. By projecting the voices and other sounds, applying electronic torture, letting you know that they are watching you every second of the day and night, etc. they hope to drive you slowly into either thinking that you might be imagining those actions or actually drive you crazy out of frustration at being able to do nothing and failure to convince others of the existence of the microchip.

    (4) Reduce you to zombie status. By constantly hurling laser rays into your brain, destroying brain cells, they hope to turn you gradually into a mindless individual who from outward appearances suffers from Alzheimer’s disease or dementia.

    (5) Make life physically and mentally miserable for you. The electronic torture and mind control techniques cause you physical pain, mental anguish, and deprive you of sleep, rendering you ineffective in your work and daily life.

    (6) Often harassers seek to cause bodily harm and even death by causing vehicular and other accidents due to sleep deprivation. Through the use of the computer program that operates off the microchip, they can also cause heart attacks, gastric problems, and other ailments that might hospitalize you or kill you.

    Apreciază

  17. Iuly_an208 said, on octombrie 25, 2010 at 1:58 am

    incercati va rog sa va alaturati grupului refuzimplant@yahoo.group,iar site-urile refuzimplant.blogspot.com si ramailiber.ro au cateva modele deja de afise(mie mi se pare mai semnificativ acesta http://www.flickr.com/photos/ramailiber/3459906985/in/pool-1065193@N20/ ),dar asteapta sugestii si colaboratori pt a fi distribuiti fluturasi informativi. Un loc pe unde trec multi si ar fi bine de lasat un afis ar fi la intrarea in institutii, blocuri etc.

    Apreciază

  18. ionut ignat said, on octombrie 25, 2010 at 6:35 am

    vin si eu cu o idee (ca doar de-aia sunt idiot) : zicea cineva mai devreme ca oamenii nu mai au timp sa citeasca si vor totul de-a gata… oare s-ar putea propaga un mesaj concret prin posturile de radio pirat? cand eram militaur in termen existau o sumedenie de asemenea posturi. poate cei care detin un post de radio pirat ar putea sa ajute un pic.

    Apreciază

  19. leo said, on octombrie 25, 2010 at 7:23 am

    Un spot publicitar anticip, bine realizat, difuzat pe canalele particulare TV, cred ca este cea mai buna solutie. Am incercat anul trecut sa misc ceva dar trebuiesc multi bani.
    Este greu dar nu imposibil!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  20. acadennis said, on octombrie 25, 2010 at 9:31 am

    O idee

    Daca noi vedem util internetul, atunci putem sa-l folosim in favoarea noastra.
    Realizam cum spune leo, un spot publicitar anticip, bine realizat, dar difuzat pe internet(este gratuit) – [si aici(pe internet) trebuie sa vedem unde-l punem ca sa fie vazut de cat de multi oameni], deasemenea putem sa-l trimitem la biserici, presa, companii si alte organizatii, si chiar in email la particulari, cred ca este una dintre solutii.

    Deasemenea in fiecare localitate din Romania postate afise despre aceasta campanie in punctele cheie ale acelei localitati.

    Apreciază

  21. marcela said, on octombrie 25, 2010 at 11:34 am

    cred ca trebuie sa fie adresat tuturor virstelor
    la biserici pentru virstinci si mai putin virstinci
    pe net(youtube) pentru tineri

    Apreciază

  22. coco said, on octombrie 25, 2010 at 11:34 am

    Cu care preoti sa mai discutam ca sunt destui care au documente cu cip si nu spun nimic in biserica la credinciosi,sunt fricosi si daca sunt intrebati despre ecumenism fug si vorbesc cu tine in soapta sa nu-i auda nimeni.Cu asa preoti si episcopi fricosi nu rezolvam nimic.

    Apreciază

  23. marcela said, on octombrie 25, 2010 at 11:36 am

    sau trimis direct pe mail
    pe mess sub froma de virus sa se transmita automat

    Apreciază

  24. acadennis said, on octombrie 25, 2010 at 11:47 am

    Dragi fraţi şi surori în Hristos,

    Cu toţi putem vedea ca timpul de pe urma este aproape. Dupa primirea acestui mesaj, vă rugăm să îl transmite mai departe pentru ca toată lumea să ştie.

    Semnul Fiarei (666) RFID

    “ Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mîna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
    Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şase zeci şi şase.”
    Apocalipsa 13:16-18

    666 Este sistemul SISTEMUL GUVERNARII MONDIALE,

    In prezent sistemele de identificare biometrice asistate de calculator sau dezvoltat rapid şi au fost acceptate ușor în societatea noastră. Aceste acte de identificare biometrica sunt pasul intermediar către cipul implantat în corpul omului.
    Chipuri in miniatura folosind tehnologia RFID (identificarea prin radiofrecvenţă ), deja au fost încorporate în dispozitive electronice, mărfuri, animale şi fiinţe umane. Acest lucru nu este o fictiune din viitor – se întâmplă astăzi.
    În multe părţi ale lumii, mari Corporatii Digitale aplica implanturi umane de tip RFID microcip – (VeriChip) utilizate pentru a diagnostica diferite boli precum boala Alzheimer, bolii mintale, diabet, probleme cardiace şi sunt utilizate de asemenea pentru a prevenirea răpirilor.
    În viitorul apropiat, acest tip de microcip va fi acceptat pe scara larga și implantat pentru identificare personala, protecție, monitorizare, urmărire, comerţ şi alte utilizări încă de neimaginat.
    Din păcate, aceste microcipuri inmagazineaza date personale și informațiile obținute din utilizarea acestuia vor fi stocate şi păstrate într-o baza de date electronică.
    Corpul tau devenind un mijloc de etichetare care va fi monitorizat și ale cărui comportament va fi urmărit. Implementarea microcipului în corpul uman modifică o persoană fizic – mintal şi în cele din urmă – spiritual.
    Problema care apare din utilizarea microcipurilor la om este mai mult decât o problemă estetica, medicala, politica sau juridica.
    Satana este în lume, şi el isi formeaza oamenii şi societatea pentru realizarea obiectivelor sale. Deliberat sau nu, anticristul va forţa oamenii sa-l asculte si să-i urmeze agenda, care va părea a fi în interesul oamenilor, dar aceasta va aduce doar durere şi suferinţă până la a doua venire a Lui Hristos. ”
    Agentii satanei îi înşeala pe toti locuitorii pamantului cu acest tip de technologie.
    Va veni timpul când societea şi viaţa noastra va fi condusă de un sistem autoritar unde omenirea va fi monitorizată, analizată, măsurată şi evaluată de computere. În acele timpuri, oricine refuză să accepte acest sistem va fi persecutat, torturat si probabil ucis.
    Vom fi convinsi că vom trăi o viaţa mai sigura, mai uşoara, mai bogată şi mai plăcută utilizând tehnologia pentru a gestiona aspectele de zi cu zi din viaţa cotidiană.
    Într-o societate care cere o gestiune financiară automata, comunicare rapida şi securitate, nu este departe pentru ca microcipurile RFID sa fie implantate în organisme aducand o noua societate fara bani care nu vor mai putea fi furati, pierduti sau ascunsi.
    Dupa acceptarea actelor biometrica de identificare intr-un viitorul apropiat:
    1) Toti oamenii vor fi obligati să aibă un microchip. In toate operațiunile financiare se va utiliza acest microcip astfel înlocuind schimbul monetar de azi.
    2) Dreptul la libertate si la o viata privata va înceta să existe.
    3) Un lider carismatic, care este anticristul, va conduce întreaga lume printr-un sistem care este interconectat și interdependente.

    Semnul Fiarei in actele de identitate sau in corpul uman nu trebuie acceptat .
    1) acceptarea acestui semn este actul ireversibile de vânzare a sufletul tău lui Satan. Acest păcat este instopabil şi nu poate fi inversat eliminând fizic marca (Rev. 14: 9-11).
    Sufletul tău aparţine lui Dumnezeu. Prin urmare, dacă primiţi acest semn, veti aparţine lui Satana.
    2) În cazul în care primiţi acest semn, vă incredintati credinţa ta în om, şi nu în Dumnezeu.

    Nu acceptati actele biometrice.
    Dumnezeu sa ne ajute!

    Apreciază

  25. cb said, on octombrie 25, 2010 at 12:44 pm

    Tip de mesaj scurt

    CIP = Dispare CREDINTA
    CIP = Dispare Familia, Dispare Speranta, Dispare Viata
    CIP = Apare SCLAVUL

    ITI DORESTI SA FII SCLAV?

    Apreciază

  26. cb said, on octombrie 25, 2010 at 1:40 pm

    mesaj scurt:

    E-GUVERNARE = E-SCLAVIE

    Apreciază

  27. danutza said, on octombrie 25, 2010 at 3:37 pm

    fratilor, va spun din experienta ca ideea cu fluturasii prinde la oameni. eu am avut astfel de actiuni anul trecut cand am multiplicat diverse articole de pe acest blog sau altele si le-am impartit la biserica. in fiecare duminica veneau oamenii si ma intrebau daca le-am adus ceva materiale. am cumparat si Dictatura biometrica , Dictatura pseudo-stiintei si revista Atitudini si le-am dat gratis in biserica la enoriasi. nu o spun ca sa ma mandresc, ca e mare pacat asta si nici nu as fi spus cuiva, dar o spun ca sa va conving ca e buna ideea cu fluturasii sau ca puteti face acelasi lucru cu cartile.
    ideea este sa fie raspandita informatia.
    eu am luat un model de fluturas de pe blogul Apologeticum ( au publicat ei anul trecut un model), la fel si tabelul etc.
    se pot face afise, foi volante, fluturasi, etc. trebuie doar sa vrem si sa avem curaj sa o facem.
    initial, mie mi-a fost cam jena, iar unii ma priveau piezis, dar pana la urma oamenii au fost f receptivi.
    mesajul trebuie sa fie scurt, dar concludent. neparat cu citarea marilor duhovnici.

    eu am mai dat liste cu linkuri ale blogurilor importante, de unde se puteau informa oamenii.
    si, parerea mea, fratele saccsiv nu trebuie sa renunte la ideea cu cartea. noi sa ne mobilizam sa-l ajutam. la fel, ideea cu documentarul a fost f buna ( gen ingerul digital). pt asta insa, trebuie sa gasim finantare si oameni experimentati care sa ne ajute ( manuela harabor, mariana buruiana, etc).

    Apreciază

  28. danutza said, on octombrie 25, 2010 at 3:39 pm

    http://economie.hotnews.ro/stiri-7963353-cardul-contactless-sau-cum-nu-iti-uiti-niciodata-banii-acasa.htm
    e interesant, nu-i asa??
    cam asa vor actiona.

    Apreciază

  29. danutza said, on octombrie 25, 2010 at 3:47 pm

    În timpul unei conversaţii, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relaţiilor Externe (CRE) – Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitaţia, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar păsa de „sclavi”.

    „L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveţi toţi banii din lume, aveţi toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând): „Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea”.

    Apreciază

  30. danutza said, on octombrie 25, 2010 at 4:45 pm

    http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/19/feriti-va-de-mintea-sataniceasca-dracii-arhiconi-incep-propovaduirea-antihristului/:
    acceptarea actelor electronice, incepand chiar cu actualul buletin ce cuprinde CNP-ul, inseamna recunoasterea din partea omului a „stapanului” – Satana.

    par Parvu: Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte masuri luate pentru controlul absolut al fiintei umane. Dragii mei, dupa cum proorocesc Sfintii Parinti, primirea acestui semn este lepadarea noastra de credinta. Sa nu credeti ca putem sluji si lui Dumnezeu si lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiti acest însemn diavolesc care va rapeste ceea ce va apartine prin mostenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, la unicitate si originalitate, al fiecarei fiinte umane!”

    http://apologeticum.wordpress.com/2009/02/20/proiectul-nasa-%e2%80%9cblue-beam%e2%80%9d-simularea-holografica-a-venirii-%e2%80%9csalvatorului%e2%80%9d-noii-ordini-mondiale/
    Părintele NICOLAE STEINHARDT :
    despre trei fenomene ale timpului: invazia verticală a barbarilor (expresia e a lui Rathenau), domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade.

    Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.

    Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ignoranţi ce se află.

    Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi”. (Părintele NICOLAE STEINHARDT – 1937, Paris).

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/12/verichip-face-progrese-implant-cu-microcip-pentru-a-corela-datele-medicale-istoricul-creditelor-si-securitatea-sociala-mai-dormim-mult/
    https://saccsiv.wordpress.com/2009/01/24/big-brother-cipuri-implanturi-microcipuri-666-semnul-fiarei-faza-finala-a-experimentului-inceput-de-colaborarea-ibm-nazism-coordonarea-masoneriei/

    par paisie Aghioritul:
    „Asadar, in spatele „sistemului perfect”, al „cartelei de ajutorare”, al computerului de asigurare, se ascunde dictatura mondiala, sclavia lui Antihrist. „… ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc. 15, 16-18)”

    „Părintele Paisie: Cei care primesc pecetluirea se leapădă de Hristos. Chiar şi atunci când primeşte buletinul electronic, tot se leapădă de Hristos. Dacă, de pildă, nu mi-ar fi cerut să semnez pe buletin, pot să spun că… mi-ar fi dat o hârtie.

    Ţi-ar fi spus: „Acesta este buletinul tău”. Să zicem că nu ar fi contat. Dar atunci când are pe el simbolul diavolului şi este vorba de identitatea mea, oare voi semna? Iar aceasta (adică a primi buletinul în acest fel) nu este un lucru neînsemnat. Prin urmare, arăt că primesc acest lucru (se referea la simbolul diavolului: 666). Dar Evanghelistul Ioan ce spune? Sfinţii Părinţi ce spun? Ai citit cât de puţin? Lucruri foarte clare! Este lepădare!”

    „Parinte, ce legatura are acest buletin de identitate cu pecetluirea ?
    – Buletinul de identitate nu este pecetea; este introducerea pecetluirii”

    http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/08/666-semnul-si-pecetea-satanei-si-lui.html -monahul ioan despre 666 si pecetea antihristului

    Părintele Arhimandrit Justin Pârvu:
    „Cei ce acceptă în cunoștință de cauză documentele biometrice și nesocotesc proorociile mântuitoare și protectoare, ar putea săvârși păcat împotriva Duhului Sfânt, dacă persistă în necredință și împietrirea inimii, deoarece acest păcat grav constă în respingerea, indiferența, viclenia, împotrivirea și lupta contra evidențelor revelației dumnezeiești.”
    „Fiecare este dator să-şi mântuiască sufletul. Fiecare să se intereseze şi să vadă că ne aflăm în faţa unui moment de cumpănă în care ai de ales: să-ţi pierzi sufletul sau să-ţi salvezi sufletul. Cel care nu s-a interesat până acum, nu e târziu încă să afle şi să se dumirească”.

    „Primirea acestui semn dat oamenilor va avea sensul acceptarii unui stapan si domn strain. Pentru ca, in timp ce Botezul si Mirungerea se fac in numele Domnului nostru Iisus Hristos, acest semn se leaga de numele sau de numarul numelui Antihristului.” (IEROM. HRISTODUL AGHIORITUL, “LA APUSUL LIBERTATII)

    „Numele codificat în sistem bar-code adaugã la identitatea sufleteascã umanã o identitate a unei fiinte satanice (prin încadrarea celor trei de „6”) luptãtoare împotriva lui Iisus Hristos” (Monah Teodosie Chiril)

    „Nu va temeti. Frica este de la diavol.” ( par arsenie Boca)

    „Cel ce Ma va marturisi pe Mine in acest neam il voi marturisi pe el inaintea Tatalui Meu cel din ceruri; sau cel ce se va rusina de Mine, de cuvintele Mele, in acest neam pacatos si Eu Ma voi rusina de el inaintea Tatalui Meu din ceruri”.(Matei :10 -32)

    si o stire: Trupa „Implant pentru refuz” va face o piesa rocknumita „Refuz pentru implant” care va deveni portavoce a miscarii impotriva implantarii cipurilor

    Apreciază

  31. Ortodox pe stil vechi said, on octombrie 25, 2010 at 6:13 pm

    Revin cu o alta problema spinoasa.Vorbim cum se vorbeste in procentaje din 100 la% se rupe de pe ideia celor care nu vor aceste acte biometrice sa ziceam doar 40% sunt care nu vor fi deacord cu aceste zapisuri biometrice ,din acestia 30% nu stiu de aceste zapisuri caci sunt pentru a-ti vinde sufletul si daca le vor da doar sa zicem carduri cu cip cum de altfel la Bugetari din nefericire li sa dat carduri deocamdata fara cip dar mai apoi li se vor schimba se mai ramane cu 10% din acestia iar li se mai da alta trepta de dezbinare si anume care mai raman din 10% si acestia trebuie sa lupte impotriva egumenismului si minciunilor lui Anticrist.Nu as dori sa iasa ce procentaj am zis as dori sa luptam strans doar Sufletesc si impreuna cu O Inima Infranta si Smerita sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maici Domnului Sa ne ajute sa ne dam sfaturi de intarire si chiar daca uneorii sunt sfaturi mai spinoase sa cautam sa le zicem din inima caci Dumnezeu nu vrea Moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu. Doctrina lor pe langa Dezbina si Cucereste astazi e mai sinpla dupa creatia lor a masmediei „SCAPA CINE POATE”Omul are patru etape de maturitate.
    Prima data e o oaie inocenta este mintita si slefuita pentru a deveni lup.dupa ce devine lup a-si bate joc de oite.A treia etapa lup inbracat in piele de oaie.Cand asi minte atat oitele cat si lupii.Iar Ultima etapa de maturitate cand intradevar constientizeaza pericolul Iadului si din Dragoste devine o Epava care stie sa mearga spre ultimul drum acela Sufletesc alaturi de Adevaratul Dumnezeu Intreit celei de o fiinta.
    Trebuie un pliant care sa aiba schitata un card cu cip zicanduse clar zapisul lui Adam .Salveaza-ti sufletul fi alaturi De Dumnezeu si mergi spre drumul cel bine placut lui Dumnezeu.slefuieste-ti Inima cu armele launtrice Credinta,Nadejde,Dragoste sufleteasca,Statornicie ,Smerenie si Rabdare.
    Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

    Apreciază

  32. agerstress said, on octombrie 25, 2010 at 8:11 pm

    Ia vezi aici Vasilica tata:
    http://www.metacafe.com/watch/2190052/interview_with_aaron_russo_about_rockefeller_nwo_eng_sub_ita/

    Apreciază

    • agerstress said, on octombrie 25, 2010 at 8:15 pm

      Era o replica la o replica a lui Vasile fata de comentariul -danutza said, on octombrie 25, 2010 at 3:47 pm_-
      Intre timp a disparut Vasile… dar a ramas adevarul.

      Apreciază

  33. Ciprian said, on octombrie 25, 2010 at 8:58 pm

    @saccsiv

    Lasă te rog comentariul ăla a lui Vasile cu texemars deja mă disperă mi-a venit de vreo 20 de ori pe mail… și poate și un răspuns mic poate fi binevenit, din punctul meu de vedere avem de învățat câte ceva de la sectari (NU DIN CELE LEGATE DE DOGMĂ!!!) ei aflânduse în luptă cu dușmanul de mult mai mult timp…. păcat că sunt rătăciți și mai trag și pe alții după ei în lloc să recunoască Adevărul mărturisit prin Ortodoxie… Doamne Ajută!

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 25, 2010 at 9:02 pm

      Mă refer la pervertirile promovate de sistem prin muzică, filme, libertăți sexuale, droguri etc., ei le-au avut la ei acasă de prin anii 50 la noi au venit după „revoluție” bine a zis Părintele Arsenie… „comunismul va cădea dar aveți grijă cu ce va fi înlocuit…”

      Apreciază

  34. […] Sa ne gandim la modele de foi volante cu mesaje ANTI-CIP. Apoi sa le multiplicam si sa le distribui… […]

    Apreciază

  35. vasilica said, on octombrie 25, 2010 at 10:32 pm

    Dumnezeu ne-a salvat de Comunism…dar Satana ne-a predat MATERIALISMULUI…

    Apreciază

  36. Ciprian said, on octombrie 26, 2010 at 11:16 pm

    Mulți nu vor crede orice am scrie (dar asta nu înseamnă să nu o facem) deoarece sunt indraciti de propriile patimi – si aici, atentie! – nu e vorba de ultimul stadiu de posesie demonica, ca cel din Evanghelie. Astazi, spun Sf.Parinti, diavolul nu mai doreste un astfel de stradiu deoarece se “decamufleaza” si cea mai mare arta a lui este deghizarea.Ii este suficient doar sa indraceasca mintea, sa o tina sub imperiul gandurilor demonice. Astfel în mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă și rezultatele se văd prea bine.
    Putem „ataca” cu aceleași arme pe care le folosește și sistemul (prin apelarea la frică) sau, mai bine, prin iubire, un mesaj făcut din iubire cu multă dragoste față de om astfel ca și cea mai învârtoșată inimă să se coboare a cerceta. Pentru început să fim noi schimbarea ce o dorim în lume prin post, spovedanie după îndreptar, rugăciune! Să avem inimă bună și Dreaptă Credință!

    Apreciază

  37. wingman said, on mai 29, 2014 at 9:08 am

    Este bine ca totul sa fie exprimat scurt si la obiect in cateva fraze pentru ca cititorul sa aiba curiozitatea sa citeasca. Daca vede un text foarte lung nu va acorda atentie fluturasului si cel mai probabil nu-l va citi. Fotografiile atrag de cele mai multe ori atentia.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.