SACCSIV – blog ortodox

UN SISTEM TICALOSIT PANA LA CAPAT: Fetita „VANATORULUI DE PEDOFILI”, lituanianul DRASIUS KEDYS, a fost data mamei … cea care o daduse initial pedefililor …

Posted in Drasius Kedys by saccsiv on mai 18, 2010

fetita-lui-drasyus-kedys-data-pe-mana-pedofililor

   Citez din articolul TULBURATOR. Fetita lui Drasyus Kedys data din nou pe mana pedofililor, dupa moartea eroului. Lituanienii se rascoala si fac zid in fata autoritatilor. Sustinatorii cauzei sunt chemati sa protesteze la Ambasadele Lituaniei din intreaga lume:

   Corespondenta din Londra: Drama lui Drasius Kedys continua

   Dupa descoperirea cadavrului “vanatorului de pedofili”, instanta a decis ca fetita abuzata si violata in grup de un cerc de pedofili din “inalta societate”, sa fie data tot mamei ei. Aceeasi fiinta perversa care organizase si asistase chiar la actele de dementa sexuala, dupa ce o vanduse pe micuta pedofililor si hom0sexualilor, dintre care doi au fost ucisi de Drasius Kedys, dupa ce a asteptat luni de zile dreptatea care nu mai venea. Pentru a impiedica autoritatile sa puna in practica decizia ticaloasa, sute de lituanieni revoltati stau de veghe de mai multe zile si nopti, instaland si corturi in fata casei unde locuieste fetita in acest moment, cu bunicii ei. Pana in prezent au avut loc mai multe altercatii cu politia, fetita fiind de-a dreptul terorizata. Parca pentru a demonstra existenta conexiunilor in toate mediile decizionale ale acestor retele de bestii pedofile si homosexuale, mass media “oficiala”, europeana, nu relateaza nimic despre tulburatorul caz. Alti aparatori ai cauzei lui Drasius Kedys, din intreaga lume, se organizeaza pentru proteste la ambasadele Lituaniei, oamenii fiind rugati sa mearga sa protesteze prin aprinderea de lumanari in fata reprezentantelor diplomatice ale unei tari cu o Justitie iresponsabila, corupta si criminala. Chiar in acest moment se organizeaza la Londra o astfel de manifestatie. Romani, mergeti si voi la Ambasada Lituaniei din Bucuresti, Bulevardul Primaverii 51, si lasati o lumanare aprinsa intr-un protest pasnic, de solidaritate cu drama fetitei lui Drasius Kedys. (O cititoare a Blogului Victor Roncea)

   Comentariu saccsiv:

   Sa ne reamintim. Citez din VIDEO – CAND SISTEMUL E PUTRED, CETATEANUL ISI FACE SINGUR DREPTATE SI DEVINE EROU: Drasius Kedys a executat doi dintre violatorii fiicei sale (24 octombrie 2009):

   Povestea lui Drasius Kedys este cutremurătoare: de un an, bărbatul a luptat în zadar cu sistemul, încercând să probeze că un judecător, un politician şi un al treilea individ, căruia îi ştia doar prenumele, i-au batjocorit fiica. Când a ajuns la capătul puterilor şi-a luat armele şi a pornit la vânătoare. De oameni.

   Drama lui Drasius Kedys a început acum un an, în Kaunas, al doilea oraş ca mărime al Lituaniei, după capitala Vilnius. La acea vreme, Deimantela, fetiţa lui, avea patru ani, iar bărbatul divorţase de mama copilei. Totul a început, potrivit lui Drasius, cu rugămintea micuţei de a nu o mai duce în vizită la mama ei, pentru că “vine şi Andrius (n.r. – Andrius Usas, om politic) şi mă linge”! Acele vorbe ascundeau, se pare, un coşmar.

   În scurt timp, Drasius a înţeles că fetiţa lui era molestată, cu voia fostei sale soţii. Bărbatul a pus cap la cap piesele unui puzzle şi a ajuns la o concluzie dureroasă. Fosta lui nevastă şi Violeta, sora acesteia, le furnizau unor pedofili din lumea bună proprii copii pentru a-şi satisface fanteziile sexuale. Printre pedofili s-ar fi aflat şi un judecător. Atât Deimantela, care avea patru ani, cât şi verişoara ei, fiica Violetei, în vârstă de cinci ani, erau lăsate pe mânile acestor indivizi. Contra cost, bănuia Drasius. Mai mult, câteodată, Deimantela era molestată sub ochii propriei mame. După ce a aflat, timp de un an, tatăl a încercat să-şi facă dreptate.

   Bărbatul este căutat acum de poliţie

   A depus zeci de plângeri la Poliţie, a trimis sute de petiţii, inclusiv la Parlamentul European. A postat pe internet o mulţime de mesaje, şi-a spus povestea şi a căpătat simpatia oamenilor de pretutindeni. Drept probe, Drasius a adus mărturiile zguduitoare ale micuţei. A mai avut putere cât să-şi filmeze copila cum povesteşte prin ce a trecut.

   A “lansat” apoi înregistrările pe internet, ca un ultim strigăt al omului condamnat să moară cu dreptatea în braţe. Plângerile lui nu au fost luate în seamă. Abia după ce, pe 5 octombrie, a împuşcat doi oameni, Drasius a atras atenţia autorităţilor. Ieri, chiar preşedintele Lituaniei s-a declarat nemulţumit de cum au decurs investigaţiile în acest caz. Într-un fel ciudat, Drasius, care e căutat acum prin Interpol, a devenit erou. I-au fost dedicate cântece, oamenii i-au scandat în stradă numele, iar pe internet i-au fost transmise mesaje înduioşătoare. De pildă, cineva i-a scris simplu: “România te respectă”.

   Mărturia copilei, filmată de tăticul ei

   Înainte de a ucide pentru copilul lui, Drasius a trecut prin momente crunte. El a filmat-o pe micuţă în timp ce aceasta îi povestea prin ce a trecut. Mărturia e cutremurătoare.

   I-a tras trei gloanţe în organele genitale

   După un an în care a încercat să găsească măcar un poliţist care să-l ia în seamă, Drasius Kedys a pornit vânătoarea. Iniţial, s-a spus că ar fi ucis un magistrat şi un politician. În realitate, potrivit jurnalistului lituanian Linas Kmieliauskas, victimele tatălui disperat sunt judecătorul Jonas Furmanaviczius şi fosta cumnată a lui Drasius, Violeta.

   Pe judecător l-a împuşcat, pe 5 octombrie, foarte aproape de casa acestuia. I-a tras trei gloanţe în organele genitale şi unul în cap. În aceeaşi zi, a executat-o şi pe Violeta Naruseviciene (29 de ani) la periferia oraşului.

   Mama copilei molestate, după ce şi-a văzut sora moartă: «E rândul meu»

   Andrius Usas, politicianul, a scăpat ca prin minune. Când anchetatorii şi-au dat seama că victimele sunt pe “lista neagră” a lui Kedys, au mers urgent acasă la Andrius, unde au găsit dubiţa lui Drasius.

   Trecuse pe acolo, dar îl ratase pe Andrius. Atât politicianul, cât şi fosta nevastă a tatălui răzbunător se află acum sub protecţia poliţiei. De altfel, mama fetiţei molestate le-ar fi spus poliţiştilor după ce şi-a văzut sora moartă: “E rândul meu!”.

   Micuţa este în grija mătuşii ei

   După ce Drasius a împuşcat doi oameni şi s-a făcut nevăzut, fetiţa lui, Deimantela, acum în vârstă de cinci ani, a rămas în grija surorii tatălui ei, Laima. În tot acest timp, mama lui Drasius se îndoieşte că fiul ei e încă în viaţă. “E mort”, le-a declarat ea ziariştilor, fără să explice dacă se referă la faptul că s-ar fi sinucis ori că l-ar fi omorât cineva.

   Numele lui înseamnă «curaj»

   Presa din Lituania a întors pe toate feţele cazul fetiţei lui Drasius, (“drasius”, în traducere, înseamnă “curaj”). Cu toate acestea, se pare că cenzura este de partea familiilor pedofililor, ce aveau funcţii importante în stat. Numeroase site-uri pe care se postează de obicei fotografii şi informaţii despre pedofili, la care apelase şi tăticul distrus de ceea ce i s-a întâmplat micuţei lui, au fost blocate din ordinul poliţiei. Drasius Kedys este căutat acum prin Interpol.

   Citez din articolul VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred a invins din nou (24 aprilie 2010):

   Lituanianul Drasius Kedys, supranumit vânătorul de pedofili, care a omorât doi oameni anul trecut şi care era căutat de poliţie, a fost găsit mort la 30 de kilometri de oraşul său natal, transmite Estonian Free Press.

   Procurorul General Raimondas Petrauskas a afirmat, pentru postul LNK TV, că este 90% sigur că persoana decedată, care a fost găsită într-o casă izolată, la 30 de km de Kaunas, oraşul său de domiciliu, este Drasius Kedys. Cauzele morţii nu sunt încă cunoscute.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 18, 2010 at 6:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Utzu said, on mai 18, 2010 at 6:36 pm

    offtpc:

    În cazul în care te gândeai că la noi se închide totul, fabrici, şcoli, spitale uite că se deschide şi o nouă academie de informaţii la oradea..
    nu de alta dar nu avem suficiente servicii secrete!!!

    http://www.lefigaro.fr/international/2010/05/05/01003-20100505ARTFIG00612-les-eleves-espions-de-l-otan-font-leur-nid-en-transylvanie.php

    Apreciază

    • Utzu said, on mai 18, 2010 at 7:03 pm

      cred că eu sunt ultimul din ţară care a aflat.. poţi şterge mesajul!

      Apreciază

  3. a4m said, on mai 19, 2010 at 4:46 am

    Ce sa zic ce a facut omul asta mi se pare bine. Pacat este ca l-au amorat si nu si-a terminat treaba, dar oricum eu zic ca omul a procedat foarte corect, pacat insa ca nu a reusit sa isi termine treba cu mama fetitei, dar cu siguranta Dumnezeu are un plan special si cu ea si cu acel politician lituanian.

    Apreciază

  4. Darian said, on mai 19, 2010 at 6:22 am

    Nu va lasati amagiti de sentimente. Drasius nu trebuia sa ucida. Nu cred ca am gasit in vreo invatatura ortodoxa omorarea celor nelegiuti. La un moment dat este vorba chiar de un pacat (pedofilie) si nici macar de eretism la mijloc, care se vindeca mai greu. Sigur ca ne-am simtit mai bine stiind ca idiotii aia au fost omorati, dar asta da nota neputintelor noastre duhovnicesti.
    Dumnezeu sa ii ierte pe toti si pe noi la fel pentru gandurile noastre razbunatoare.
    Inca odata, atentie la inselare!!!

    Apreciază

  5. Adrian said, on mai 19, 2010 at 9:57 am

    @Darian

    Gresesti Darian. Crestin fiind, asa e cum spui tu, nu trebuie sa ucizi pe nimeni.
    Si nu as fi de acord cu acesta actiune extrema nici in cazul cand cineva din familia cuiva ar fi ucis ,este lege si vinovatii pot fi prinsi si pedepsiti.Pe deasupra e si nadejdea ca sufletul celui plecat e in mainile Domnului.Tot asa daca ni se fac tot felul de nedreptati nu te duci sa il omori pe vinovat, ca ai o mingaiere deoarece stii ca Dumnezeu vede si va vindeca sufletul tau si iti va raspunde la rugaciunile tale.
    Dar ce ne facem cand atentatele sexuale asupra copiilor nostrii ii vor traumatiza pentru toata viata si vor deveni unelte ale prostitutiei ,homosexualismului,departe de credinta in Dumnezeu si de o viata normala.
    Asta e una dintre cele mai incrancenate lucrari diavolesti de pe pamant si nu se vindeca nici cu legea,nici cu petitii si as indrazni sa spun aproape nici cu rugaciune.
    Atunci ce iti ramane de facut cand zbieri in gura mare si nimeni nu te baga in seama?
    Iti lasi copilul tau sa fie pierdut pentru vesnicie?Nu.Nu ai dreptul sa faci asta .Asa ca acel tata a procedat in disperarea lui asa cum se cuvine ,socot eu.

    Apreciază

  6. Darian said, on mai 19, 2010 at 11:33 am

    @Adrian.

    Dumnezeu sa ne fereasca sa trecem prin asa ceva. Nu cred ca as fi rezistat.
    Dar pe de alta parte gestul pe care l-a facut Drasius o lasa fara aparare pe viitor pe fetita. Trebuia sa intuiasca asta. Mi se rupe sufletul cand o vad in poze. Acum chiar nu mai are cine fi cu ea. Asa de voie de nevoie o ajuta sa treaca cumva, zic eu, peste tot cosmarul lor. Iti spun, eu in locul lui nu cred ca rezistam psihic.
    Privirea care o are in poza e apocaliptica. Absolut nimeni nu i-ar fi stat in cale.

    Dumnezeu sa ne ajute.

    Apreciază

  7. Aurora said, on mai 19, 2010 at 1:51 pm

    E un caz foarte compicat. E pacat sa ucizi, sa te razbuni, dar cred ca pt. pedofili nu putem avea nicio mila. Mila mi-e de Drasius si de copila.

    Apreciază

  8. Aurora said, on mai 19, 2010 at 1:53 pm

    Scuzati , e un caz complicat. Mai sar cate o litera.

    Apreciază

  9. […] UN SISTEM TICALOSIT PANA LA CAPAT: Fetita „VANATORULUI DE PEDOFILI”, lituanianul DRASIUS KEDYS, … […]

    Apreciază

  10. irismister said, on octombrie 23, 2013 at 1:24 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început ! and commented:
    Criminali sexuali de copii trebuie castrați chimic cu cyproteron și puși la munci grele pe viață în temnițe la săpat sare !

    Apreciază

  11. irismister said, on octombrie 23, 2013 at 1:34 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început ! and commented:
    Drasius și-a apărat onoarea fetiței și a numelui său. Eu nu aș fi ucis, aș fi mutilat genital pedofilii criminali dar asta este alegerea mea ! Din țara lui Țepeș, eu aș suspenda în văzul lumii pe criminalii sexuali de organele genitale o zi apoi i-aș trage în Țeapă a doua zi și i-aș expune în închisorile speciale unde aș interna la munci silnice, de greutate maximă, pe viață, pe acei criminali, pe care i-aș castra chimic , dacă nu și-au ucis victimele ! Pedeapsa exemplară !

    Apreciază

  12. Teo said, on iulie 15, 2014 at 5:22 pm

    In Polonia pedofilii sunt castrati chimic, asta in urma numeroaselor cazuri de abuzuri sexuale ale minorilor. Decizia ii apartine presedintelui polonez, aceasta lege este criticata de responsabilii cu drepturile omului[ insa eu consider asa cum a declarat conducatorul polonez ca aceste creaturi nu sunt oameni, ci doar au infatisare umanoida], pede de alta parte hotararea este apreciata de majoritatea cetatenilor polonezi.

    Apreciază

  13. […] UN SISTEM TICALOSIT PANA LA CAPAT: Fetita „VANATORULUI DE PEDOFILI”, lituanianul DRASIUS KEDYS, … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.