SACCSIV – blog ortodox

Urmatoarea intrunire BILDERBERG va fi in SPANIA, la Sitges, intre 3 si 6 iunie?

Posted in Bilderberg, Jr. by saccsiv on aprilie 13, 2010

   Citez din articolul BILDERBERG FOUND!, scris de James P. Tucker, Jr.:

   Grupul Bilderberg va ţine următoarea întâlnire anuală între 3 şi 6 iunie în Sitges, Spania (un mic şi exclusivist oraş-staţiune, la o distranţă de aproximativ 32 km de Barcelona), în spatele unui zid de gărzi armate care vor ţine închisă staţiunea, într-o încercare zadarnică de a păstra evenimentul secret.

   Întâlnirea Bilderberg o urmează pe aceea a grupului-geamăn, Comisia Trilaterală, care se va aduna la hotelul Four Seasons din Dublin, Irlanda, între 6 şi 10 mai. Liderii Bilderberg se întâlnesc şi la Comisia Trilaterală pentru a pune la punct agenda comună. Aproximativ 300 de membri participă la întâlnirile Comisiei Trilaterale, care sunt ţinute în zona etajelor închise şi păzite ale hotelului. Circa 100 de persoane vor participa la Bilderberg, care închide întreaga staţiune în spatele unor plutoane de poliţişti în uniformă şi de securitate privată.
   Bilderberg  speră să menţină recesiunea globală pentru cel puţin încă un an, potrivit unui consultant financiar internaţional care intră în contact personal cu mulţi dintre cei din grup. Aceasta este pentru că, printre alte motive, Bilderberg speră în continuare să creeze un „departament de finanţe” global sub Uniunea Naţiunilor. Bilderberg s-a angajat în această misiune la ultima întâlnire avută primăvara trecută în Grecia, dar efortul a fost blocat de către naţionalişti din Europa şi de către SUA. „Naţionaliştii” (un cuvânt murdar pentru Bilderberg) au obiectat împotriva cedării suveranităţii în faţa Uniunii Naţiunilor.
   Sursa AFP a indicat spre declaraţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy de la discursul din 29 martie, de la Universitate Columbia, cunoscută pentru orientarea ei de stânga, unde a spus „Ar trebui să inventăm o nouă ordine monetară globală”. (VIDEO – Nicolas Sarkozy: “O NOUA ORDINE MONETARA INTERNATIONALA”)

   În mod clar se referea la recent propusul „departament de finanţe” mondial.   
   Scopul final al Bilderberg remâne neschimbat: transformarea Uniunii Naţiunilor într-un guvern mondial cu „naţiuni-stat” care devin doar referinţe geografice. Uniunea Europeană va deveni o entitate politică de sine stătătoare, urmată de „Uniunea Americană” şi, în final, de „Uniunea Asia-Pacific”. „Uniunea Americană” va include întreaga emisferă vestică, inclusiv Cuba şi alte insule.

   Precum UE, „UA” va păstra legislatura, comisia executivă şi şeful statului, care poate impune legi asupra naţiunilor membre. Va exista o monedă comună asemănătoare cu cea din UE, eliminând simbolul suveranităţii fiecărui stat. „Uniunea Asia-Pacific” sau „UAP”, va urma o cale similară.
   Dar creşterea sensibilizării opiniei publice asupra agendei Bilderberg şi a Triateralilor a devenit o barieră importantă. De zeci de ani, până în 1975, când a apărut „The Spotlight”, camuflarea a fost completă 100% în întreaga lume. (Spotlight este strămoşul direct al AFP – Agence France-Presse).

   Astăzi, în Europa, cele mai importante ziare metropolitane şi staţii TV dau atenţie de primă pagină ambelor grupuri. În SUA, ziarele independente şi staţiile de difuzare oferă Bilderberg o acoperire extensivă.
   Dar ziarele importante şi staţiile de difuzare menţin o nepăsare completă asupra subiectului în SUA. Aceasta se datorează faptului că executivii acestora au participat la aceste întâlniri în schimbul promisiuni păstrării secretului. Proprietarii ipocriţi ai The Washington Post au participat la întâlniri din 1954. Preşedintele The Washington Post, Donald Graham, şi editorul asociat, Jimmy Lee Hoagland, au participat la fiecare întâlnire de ani de zile.
   Dar, pe măsură ce conştientizarea publică creşte, aşa se întâmplă şi cu rezistenţa patriotică. Este o rezistenţă puternică în Europa în ce priveşte creşterea puterilor UE, cu preţul suveranităţii naţionale. În SUA, este o rezistenţă crescută asupra propusei Înţelegeri pentru Comerţ Liber din America de Nord, care va elimina graniţele între SUA, Mexic şi Canada. NAFTA se va extinde, sub planurile Bilderberg- ComisiaTrilaterală, pentru a include întreaga emisferă şi pentru a evolua către „Uniunea Americană”.
   În anii ’90, Bilderberg era încrezător că „Uniunea Americană” va fi stabilită până în 2000. 10 ani mai târziu, încă se mai luptă – şi pierd – în această bătălie.

petrecut mulţi ani ca membru al media de „elită” în Washington. Din 1975, el s-a bucurat de recunoaştere, atât aici, cât şi peste hotare, în urmărirea ştirilor de la faţa locului care raportau intrigile unor blocuri de putere globală precum Grupul Bilderberg.

   Comentariu saccsiv:

   Anul trecut intalnirea are loc in perioada 14-17 mai, la hotelul Nafsika Astir Palace din Vouliagmeni, Grecia. Aratam in articolul Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE ca ELITELE planetare au declansat de fapt voit aceasta recesiune, ca parte componenta a unei mega crize, formata dintr-un cumul de crize ce va mai cuprinde: razboi, ample manifestari de strada si foamete, pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu „solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

   Inca de cand a fost creat, in 1954, Grupul Bilderberg a lucrat tenace pentru edificarea visului ELITELOR camatariei planetare si ale varfurilor masoneriei de edificare a acestuia. Trebuie inteles ca nu este o intalnirea a celor ce iau decizii ci mai degraba o prezentare a deciziilor deja luate de ELITE catre marionetele de rang inalt si o dezbatere a modalitatilor de punere a lor in practica. 

   Interesant este ca la un moment dat, un ofiter SIE a luat pe cont propriu studierea acestuia, insa raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca subiectul … nu prezinta interes. Cititi va rog si articolul:

VIDEO: Ion Cristoiu discuta cu un fost ofiter SIE despre Grupul Bilderberg

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

    Cititi va rog si:

NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG

  Cat despre Comisia Trilaterala, aceasta a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   Consider ca scurgerile de informatii din interior din ultima vreme, nu sunt un efect al patriotismului ce i-ar fi lovit brusc pe unii dintre participanti, ci fac parte tot din plan. Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 13, 2010 at 10:45 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. clement said, on aprilie 14, 2010 at 9:26 am

  Succes baruchhasem. Asteptam imagini.

  Apreciază

 3. stefan said, on aprilie 14, 2010 at 7:28 pm

  mai mai…
  Nu stiu daca asa a fost de la inceptie dar in ultima vreme blogul asta a fost sub un asalt continuu.
  Ca sunt ori sectari ori schismatici ori papistasi ori new-ageisi ori buimacito-zapaciti … totul este doar sub aceeasi umbrela.

  Asta reprezinta o dovada , o proba clara, ca saccsiv are succes atat in a contribuii la trezirea unora ce cauta cat si in a scormonii in lucruri in care nu se vrea a se scormonii.

  🙂 iar zic eu, ca cel care ajuta la potentiala mantuire a aproapelui se ajuta pe sine insusi.

  Apreciază

 4. baruchhashem1 said, on aprilie 14, 2010 at 7:37 pm

  Ca sa-ti raspund sincer , nu este cald ci innorat , dar nu plua!

  Apreciază

 5. stefan said, on aprilie 14, 2010 at 7:40 pm

  Mneata crezi de-a devaratelea ca am de gand sa incerc cat de putin sa conversez cu unul ce debiteza asa gogomanii?

  Apreciază

 6. stefan said, on aprilie 14, 2010 at 7:41 pm

  oh bun, daca vorbim in totalitate despre productia de portocale si vreme atunci este ok.

  Apreciază

 7. baruchhashem1 said, on aprilie 14, 2010 at 7:45 pm

  Spune-mi te rog o singura gogomanie pe care am debitat-o, caci tot ce am afirmat , e din Sfanta Scriptura. Ori tu crezi cel putin ca Biblia este Cuvantul Lui Dumnezeu?

  Apreciază

 8. stefan said, on aprilie 14, 2010 at 7:51 pm

  „Spune-mi te rog o singura gogomanie pe care am debitat-o”

  „Sunt CRESTIN”

  Apreciază

 9. stefan said, on aprilie 14, 2010 at 7:56 pm

  Ce te face sa crezi ca am de gand sa accept a ma lasa inervievat?

  Apreciază

 10. stefan said, on aprilie 14, 2010 at 8:19 pm

  Eh , acum fiecare dupa portu-i si sigur ca-i mai bine.
  Mai nasol este cand unu se da ceva ce nu-i.
  Ma gandesc eu cu mintea mea proasta ca tocmai asta este caracteristica de baza a agentului… si apoi de, ei sa nu aiba joburi?

  Apreciază

 11. […] Urmatoarea intrunire BILDERBERG va fi in SPANIA, la Sitges, intre 3 si 6 iunie? […]

  Apreciază

 12. eugenia said, on aprilie 15, 2010 at 10:05 pm

  baruch, esti adventist, asa-i?
  Frumos pseudonim ti-ai ales!
  Acum, cum ii stiu pe adventisti buchisitori indarjiti ai Scripturilor iti recomand sa citesti, musai cu creionul in mana, si scrierile lui Origen. Ai in aceiasi lucrare atat textul in greaca cat si cel in ebraica. Maaare, mare atentie la interpretari!
  Nu uita sa citesti concomitent si referirile Sfantului Grigorie de Naziaz la scrierile lui Origen. Imi permit a te sfatui sa nu te atingi de gnostici. Ia-o catinel, ca sa nu te tulburi.
  Ocolitul casei de rugaciuni cu gandul la Ierihon, poate fi util, ai grija doar ce strigi.
  Am mari indoieli ca ne vei trimite imagini cu tine apostrofandu-i pe bilderbergieni.

  Sacciv, imi pare rau dar a fost mare ispita.

  Apreciază

 13. stefan said, on aprilie 16, 2010 at 1:19 pm

  „Poti sa fi din orice cult crestin,daca nu-L ascult pe Tatal cersc in ceea ce spune si nu esti tu ascultata cand te rogi , esti o “arama sunatoare si un chimval zanganitor”. ”

  Inca una bucata gogomanie… pe nivele multiple.

  Apreciază

 14. clement said, on aprilie 16, 2010 at 3:53 pm

  Sa revenim „la cestiune”.

  PE 9 MAI 2010, ORA 10,30 LA PARIS, PLACE DES PYRAMIDES, VA AVEA LOC O MANIFESTATIE IMPOTRIVA MONDIALIZARII.

  Organizatori: C9M, NPD, MNR, RF, TP, GUD si JNR.
  In acelasi timp la Dublin se intruneste COMISIA TRILATERALA.
  Cine are mijloace de a participa la actiunea de la Paris, sa nu ezite.
  Cred ca si in Romania s-ar putea organiza concomitent o manifestare de aceiasi natura.
  Inca nu este prea tarziu sa afirmam ca Papusarii trebuie sa iasa din joc.
  Avand in vedere ca este nevoie de aprobari de la primarie si de instiintarea celor interesati m-am gandit ca ar trebui sa se miste toata lumea altfel, tot ce zicem noi pe Saccsiv si pe alte cai, e inutil.

  Apreciază

  • stefan said, on aprilie 16, 2010 at 4:39 pm

   „tot ce zicem noi pe Saccsiv si pe alte cai, e inutil.”

   Nu ma pot abtine sa spun ca nu sunt de acord cu ce spui dumneata cu aceasta afirmatie.
   Ceea ce se spune aici „pe saccsiv” sau in alte parti este, in unele cazuri, incredibil de util.

   „Inca nu este prea tarziu sa afirmam ca Papusarii trebuie sa iasa din joc.”
   Oare, cand am afirmat altceva?
   Doar ca , re-gandind raspunsul, se poate spune cu usurinta ca „afirmatia” respectiva o face fiecare dintre noi in sine insusi – iar apoi concluzionand pune in practica zilnica schimbarea.
   Schimbarea unui rau de obste nu se face decat dupa ce a survenit o schimbare personala.

   Apreciază

 15. kosk said, on aprilie 16, 2010 at 4:37 pm

  clement pe la tine cum ii vremea?

  Apreciază

 16. clement said, on aprilie 17, 2010 at 4:22 pm

  kosk, vreme-i mereu buna de spus Adevarul, la miting, acasa, printre prieteni, dusmani, in Sfanta Biserica…. Pentru cel ce marturiseste puterea, frumusetea si maretia FERICIRILOR – corolar al poruncilor crestine, poate ploua cu tot ce-i al acestei lumi: pietre, cenusa, gloante. Nu are nici o importanta.
  Eu personal am mers la mitinguri si pe ger si pe arsita. In alta ordine de idei, daca vrei sa sugerezi ca ai acces la adresa mea e-mail, nu-i bai…In orasul Monicai Lovinescu, al lui Brancusi si Cioran este insorit, fara ca vremea sa fie …buna.
  Cum ramane cu „cestiunea”?

  Apreciază

 17. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:56 pm

  […] Urmatoarea intrunire BILDERBERG va fi in SPANIA, la Sitges, intre 3 si 6 iunie? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: