SACCSIV – blog ortodox

In timp ce California intra in colaps, iata ce legi semneaza ARNOLD SCHWARZENEGGER. Detalii despre partea intunecata a personajului

Posted in Arnold Schwarzenegger, CALIFORNIA by saccsiv on octombrie 16, 2009

  Citez din articolul What Laws Will Maria Shriver Break Next Year?:

   Ii acordam o bila alba Guvernatorului Californiei Schwarzenegger pentru ca macar are simtul umorului. 

   Dupa ce TMZ a prins-o pe prima doamna Maria Shriver [Maria Owings Shriver, sotia lui Arnold] incalcand legea semnata de Schwarzenegger impotriva vorbitului la telefon in timpul condusului masinii, chiar si cu un dispozitiv hands-free, Stejarul Austriac a replicat pe Twitter: “Multumesc pentru ca mi-ai adus la cunostinta aceasta incalcare, va urma o actiune rapida.” (vezi aici🙂 

   Partea ne-amuzanta a povestii, lasand la o parte ca ofera inca un exemplu ca legile astea suparatoare sunt facute sa fie urmate de oameni care arata ca niste criminali, este ca saptamana aceasta, Schwarzy, in mijlocul caderii financiare libere a statului sau, a semnat inca un rand de legi idioate. Iata o lista superficiala a acestora:   

   * O lege anti-paparazzi (vezi aici), ce face o crima din a face si a vinde fotografii ne-autorizate ale celebritatilor in activitatile lor personale sau familiale, targetand totodata si entitatile media ce cumpara aceste fotografii, iar cei ce incalca legea fiind pasibil de amenzi de pana la 50 000 de dolari.  
   * O lege ce cere vanzatorilor de arme si munitii sa creeze si sa mentina un registru cu toti clientii platitori (vezi aici
   * O lege care cere celor ce au fost condamnati pentru condus sub influenta alcoolului in 4 districte, sa-si instaleze in masini dispozitive de control al respiratiei care sa deblocheze masina pentru ca sa o poata porni. (aici
   Actul de prevenire al luptelor de caini, care “va creste substantial penalitatile pentru spectatorii prinsi ca asista la o lupta de caini, pana la un an de inchisoare si o amenda de 5000 de dolari.” (aici)  
   * O lege ce va interzice companiilor de asigurare sa taxeze mai mult pe femei decat pe barbati. (aici
   * O lege ce creste penalitatile pentru pescuitul illegal si braconaj la cel putin 5000 de dolari si pana la 40000 de dolari si un an de inchisoare. (aici
   * O lege ce creste de 10 ori amenzile pentru uzul inadecvat al pancardelor pentru handicapati cu scopul de a parca pe locurile acelea albastre. (aici
   * O lege ce permite echipei de fotbal San Francisco 49ers sa ignore cerinta de a solicita licitatie pentru construirea stadionului lor.  
   * Legea Donda West, ce face ca “cecurile de sanatate si o aprobare scrisa sa fie obligatorii inainte de a se permite o operatie de chirurgie plastica in statul California.” 
   * O lege ce re-confirma regulile pentru autobuzele scolare de a opri motoarele la o distanta de 100 de picioare de scoala.  
   * O lege ce creeaza o noua si sustenabila eticheta pentru mancarea marina, contingenta cu practicile de pescuit.  
   * O lege ce creste penalitatile pentru operatorii de autobuze ce nu sunt in complianta cu regulamentele de siguranta si licentiere.  
   * O lege ce dubleaza penalitatile pentru abandonul unei barci. 

   Si as putea continua toata ziua – sunt sute de astfel de chestii.

   Da … Cu multe si marunte se mai ocupa Schwarzenegger, in conditiile in care:

Va deveni CALIFORNIA primul stat american ce intra in COLAPS?

   Multi dintre voi il stiti doar ca un celebru culturist si actor, devenit mai apoi guvernatorul statului California. Consider ca ar fi cazul sa aflam cateva detalii despre partea intunecata a lui ARNOLD SCHWARZENEGGER, unul din simbolurile omului de tip nou …

Foto: http://www.moonbattery.com/archives/arnold-schwarzenegger.jpg

   Ca tot se vorbeste de legi in articolul mai sus citat, iata una mai veche, prin care dovedeste ca este si un “ terminator “ al familiei traditionale. Cititi va rog:

  ‘Mom’ and ‘Dad’ banished by California 

   Cu alte cuvinte, cea mai scabroasa dintre actiunile de promovare a homosexualitatii …

   Fiu de nazist, este de asemenea si membru Bohemian Grove. Fondata la sfarsitul secolului 19, aceasta este o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul „Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

   Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

   Lista membrilor o gasiti la:

Personalitati si organizatii: BOHEMIAN GROVE

   In 1976 declara pentru Rolling Stone: “Doar cativa sunt lideri, restul ii urmeaza. Eu sunt nascut pentru a fi lider. Urasc sa fiu cel condus. Am urat aceasta inca de cand eram baietel. Nu ma refer la bani, ci la faima, la a fi ceva maret. Visam sa devin un fel de dictator intr-o tara sau un salvator precum Iisus

   Iata-l mai jos intr-o fotografie alaturi de primarul evreu Bloomberg:

arnold deaths belt buckle

Foto: http://noorslist.wordpress.com/2008/02/22/arnolds-nazi-death-belt/

   Observati cu atentie catarama. Este un craniu pe doua oase, simbol SS. Cititi va rog:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

  Ce cauta atunci acest evreu in compania sa? Simplu. Bloomberg face parte din categoria evreilor ce-l sustin, iar cu totii din grupusculul ELITELOR ai caror stramosi chiar au finantat national-socialismul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Iata-i pe cativa dintre acesti sustinatori ai lui Schwarzenegger:

   Warren Edward Buffett (1930-), miliardar, CEO al Berkshire Hathaway, unul din cei mai mari investitori si actionari in diverse mega companii.

   In 2006 anunta ca va dona 83% din avere catre Bill & Melinda Gates Foundation.

   In 2003 a fost consilierul pe probleme de finante in campania pentru guvernator al Californiei al celebrului culturist si actor. Sprijinitor al candidaturii lui Barack Hussein Obama II.

   Membru Alpha Sigma Phi . Membru Bohemian Grove

   Prieten apropiat cu Katharine Graham

   Haim Saban (1944-), evreu, nascut Egipt, mogul mass-media. In Franta promoveaza animatia japoneza sau seriale americane. In 2001 el si News Corporation vand Fox Family Worldwide catre The Walt Disney Company pentru ABC, formandu-se ABC Family Channel.  In 2006 conduce un grup de investitori ce cumpara Univision, cea mai mare televiziune de limba spaniola din SUA .

   A fost cel mai mare contribuitor catre partidul democrat . Totusi , impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg il sprijina pe Arnold Schwarzenegger pentru postul de guvernator republican al Californiei .

   In 2002 Brookings Institution (finantari enorme din partea Rockefeller si Ford Foundations) a intemeiat organizatia pro israeliana Saban Center for Middle East Policy , denumire in onoarea mogulului media Haim Saban care a donat mari sume de bani catre aceasta .

   Jeffrey Katzenberg (1950-), evreu, CEO al DreamWorks Animation, chairman al The Walt Disney Company, producator american de film: Shrek, Shark Tale, Madagascar, Over the Hedge, Bee Movie si Kung Fu Panda.

   Asistent al lui Barry Diller (Chairman al Paramount Pictures) are succes cu Star Trek: The Motion Picture (1979). Continua munca si devine presedinte de productie sub Chief Operating Officer (COO) Michael Eisner.

   DreamWorks, LLC, cunoscuta si ca DreamWorks Pictures, DreamWorks SKG sau DreamWorks Studios este unul din cele mai importante studiouri de film americane , producator si distribuitor inclusiv de jocuri video si programe de televiziune .

   A inceput in 1994 ca proiect ambitios al mogulilor Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen ( de unde si initialele SKG ) beneficiind de sprijinul lui Paul Allen , cofondatorul Microsoft . In 2006 o parte importanta din actiuni sunt cumparate de un grup condus de George Soros

  Steven Allan Spielberg (1946-), evreu, regizor, scenarist, producator Jaws, E.T. the Extra-Terrestrial, Jurassic Park, Indiana Jones , War of the Worlds , Schindler’s List. Membru Theta Chi Fraternity. Co propietar DreamWorks. Interes in video games.

   Pro casatorie intre homosexuali.

   A fost acuzat de catre Diana Napolis de practicare a unor abuzuri in timpul unor ritualuri satanice (in cadrul carora se presupunea ca sunt omorati sau abuzati sexual copii). Interesant este ca acest tip de ritualuri incepusera sa creeze panica in randul opiniei publice din SUA si chiar si din alte tari, mai ales in anii 80, insa dupa ce mass-media a inceput o campanie de linistire a populatiei, la sfarsitul anilor 90 a inceput sa se uite subiectul.

   Cititi va rog si articolul:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL

Foto: http://blog.4st.ch/wp-content/uploads/2009/02/arnold_schwarzenegger_blaue.jpg

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 16, 2009 at 7:03 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Mihai said, on octombrie 16, 2009 at 10:17 pm

    multe din legile alea sunt ok – nu inteleg care e problema sa le interzici paparazzilor sa faca poze vedetelor intr-un cadru intim/familial…
    deja se exagereaza cu cautarea raului in orice, nu zic ca nu e cazul aici

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 17, 2009 at 3:30 am

      Ai citit articolul despre California? Daca da, vei intelege ca aceste legi sunt precum vorba aceea veche „tara arde si baba se piaptana”.

      Apreciază

  3. intrus117 said, on octombrie 17, 2009 at 8:03 am

    Afla cine va fi presedinte.Voteaza-l TU
    VOTEAZA-TI PRESEDINTELE AICI : http://salvatiromania.wordpress.com

    Apreciază

  4. Navig8r said, on octombrie 17, 2009 at 7:04 pm

    Nu stiu daca locuiesti in California. Oricum, nu mor caii cind vor ciinii. Mie mi se par ca aceste legi sunt necesare si nu vad nimic anormal. Dupa acest articol ar trebui sa ne mutam in Romania sa traim sub dictatura lu basescu.

    Apreciază

  5. […] Impreuna cu prietenii sai Jeffrey Katzenberg si Haim Saban l-au sprijinit pe Arnold Schwarzenegger pentru postul de Governor of California. Pro casatorie intre homosexuali […]

    Apreciază

  6. […] catre partidul democrat. Totusi , impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg il sprijina pe Arnold Schwarzenegger (membru Bohemian Grove) pentru postul de guvernator republican al […]

    Apreciază

  7. […] Impreuna cu prietenii sai Jeffrey Katzenberg si Haim Saban l-au sprijinit pe Arnold Schwarzenegger pentru postul de Governor of California. Pro casatorie intre homosexuali […]

    Apreciază

  8. Lyrc said, on ianuarie 16, 2012 at 3:07 pm

    Ar trebui sa postezi mai multe informatii despre activitatile oculte ale lui Arnold Schwarzenegger.

    Apreciază

  9. […] ARNOLD SCHWARZENEGGER – Detalii despre partea intunecata a personajului […]

    Apreciază

  10. […] catre partidul democrat. Totusi , impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg il sprijina pe Arnold Schwarzenegger (membru Bohemian Grove) pentru postul de guvernator republican al […]

    Apreciază

  11. […] partidul democrat . Totusi , impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg il sprijina pe Arnold Schwarzenegger pentru postul de guvernator republican al […]

    Apreciază

  12. […] catre partidul democrat. Totusi , impreuna cu Steven Spielberg siJeffrey Katzenberg il sprijina pe Arnold Schwarzenegger (membru Bohemian Grove) pentru postul de guvernator republican al […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.