SACCSIV – blog ortodox

Catolicii vor impartasi SODOMITII declarati? Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Posted in catolici, homosexuali celebri, HOMOSEXUALITATE, IMPARTASANIE, SODOMIE by saccsiv on martie 5, 2010

   Citez din articolul Iaca şi un triumf al societăţii civile asupra Bisericii – despre gay şi împărtăşanie:

   Consiliul presbiterial al catedralei catolice din oraşul olandez Den Bosch a permis ca homosexualilor declaraţi să li se ofere, de acum, împărtăşania.

   În timpul liturghiei duminicale, vreo 200 de homosexuali au “ocupat” catedrala şi şi-au manifestat dezacordul cu faptul că preotul unei parohii săteşti refuzase împărtăşania unui homosexual – evident, pentru că era homosexual. Tipul cîştigase titlul de “Prinţ al Carnavalului” la carnavalul sătesc de Lăsata Secului, luna trecută, iar preotul a refuzat să respecte tradiţia carnavalului şi să-l împărtăşească pe “prinţ”. Episcopul din Den Bosch, de care ţine parohia cu pricina, s-a solidarizat iniţial cu preotul şi a amintit că biserica catolică nu doreşte să-i împărtăşească pe homosexualii “practicanţi”, dar că decizia finală în materie aparţine fiecărei parohii în parte. Ei bine, la liturghia de duminică, episcopul s-a trezit cu cei 200 de homosexuali veniţi la împărtăşanie, împreună cu un drapel cu un triunghi roz şi cu inscripţia “Iisus nu închide uşa nimănui”. Iniţial, episcopul anunţase că nu va împărtăşi pe nimeni în ziua respectivă, moment în care homosexualii au început să plece făcînd gălăgie şi bombănind. Asociaţiile pentru apărarea drepturilor homosexualilor au anunţat imediat că vor protesta zgomotos în faţa catedralei în următoarele şase duminici, şi, ca să se evite scandalul, episcopia a decis să li se dea şi homosexualilor împărtăşania. Explicaţia dată de un membru al consiliului presbiterial a fost “fiecare credincios care a fost botezat şi trăieşte în acord cu Biserica şi cu Hristos este binevenit să primească împărtăşania”. După anunţarea deciziei, protestele duminicale au fost, evident, anulate.

   Ştirea are, în opinia mea, morala unei fabule. A devenit evident, într-o societate a libertăţilor civile, a drepturilor individuale, multiculturalismului şi toleranţei (toate garantate de un stat de drept ca la carte) cum e Olanda, că reperele anacronice ale creştinismului trebuie schimbate. Şi că Biserica, (pentru cine are nevoie de precizare, mă refer aici deopotrivă la biserica-instituţie şi la biserica-spirit) trebuie supusă presiunilor reformiste chiar de către mădularele ei, enoriaşii. Scriam în articolul precedent despre un compromis asemănător la care tind să ajungă episcopii anglicani din Marea Britanie. Cred că, asociate, cele două ştiri pot crea un precedent argumentativ pentru schimbarea anumitor perspective. Nu mă aştept să văd aşa ceva prea curînd la noi – nici vreun protest din partea ortodocşilor homosexuali, nici vreun compromis social din partea clerului BOR. La mentalităţile colective feudale ale conaţionalilor mei, a-ţi recunoaşte homosexualitatea în România înseamnă încă, pentru mulţi, a risca statutul de paria social şi chiar mai rău – şi, oricum, pînă să ajungi să spui preotului că eşti gay sau lesbiană, te linşează toleranţii de enoriaşi.

   Ceea ce-mi pare mie, însă, relevant, pentru români în povestea de mai sus poate fi rezumat în două sintagme: puterea comunităţii şi solidaritatea dezinteresată. Ambele valori, specifice unei societăţi democratice sunt, pe plaiurile noastre, în mare suferinţă.

   Puterea comunităţii pare să fie, la noi, o frază de dînşii inventată. Am ajuns un neam de cîrcotaşi clevetitori şi toleranţi doar cu abuzurile pentru că nu avem cultura contractuală a drepturilor şi obligaţiilor şi pentru că nici acum, în mileniul III, românii nu ştiu nici ce sunt drepturile individuale şi colective, nici ce înseamnă acţiune civică. În ţara în care mămăliga nu explodează decît în situaţii-limită, privim pasivi şi dăm cu gura la grand-guignol-ul social dat zilnic la televizor. Nu ne place starea de criză de toate felurile care guvernează societatea, dar nu ştim decît să arătăm cu degetul spre un “ceilalţi” vag şi, de cele mai multe ori, suprapus cu puterea politică, “autorităţile” etc. De cîte ori cîţiva îşi iau inima-n dinţi şi-şi revendică drepturile sau nemulţumirile public, marea majoritate preferă să chicotească de pe margine sau să cîrcotească din sufragerie (“Ia uite-i, bă, şi pe ăştia, altă treabă n-au? Poate n-au ce face cu timpul” etc.). Nu mă refer la proteste sindicale, ci la indivizi care îşi apără interesul colectiv ameninţat de influenţe exogene. Îmi amintesc cîteva exemple recente, ajunse în presă, de comunitate care-şi apără interesul -de pildă, protestele unor enoriaşi ne/mulţumiţi de preotul din sat, care au cerut eparhiilor locale fie să-l schimbe, fie să nu-l înlocuiască.

   Alte exemple recente – halucinante, dar elocvente pentru consecinţele filosofiei iertării din ortodoxia românească – sunt demonstraţiile de solidaritate ale locuitorilor din Râmnicu-Vâlcea şi Craiova faţă de primarii lor certaţi cu legea. Mii de oameni care cauţionează corupţia – sau suspiciunea de corupţie – în numele unor fapte utile comunităţii care, oricum, erau obligaţii de serviciu pentru un edil. Şi statutul de cetăţean de onoare pentru primarul de la Vâlcea, şi demonstraţia mai mult sau mai puţin spontană a peste o mie de craioveni pentru primarul recent arestat sunt, în ciuda fundamentelor prozaice şi profund antitetice statului de drept, exemple de reacţie a comunităţii cum nu vezi în fiecare zi în România.

   Că tot veni vorba de solidaritate, exemplul celor 200 de homosexuali care au luat apărarea unuia singur prin protest civic mi se pare “de manual” şi, din nou, aproape utopic la noi. Românul îşi cumpără binele dînd pomeni la biserică, bani la cerşetori sau ne-venalizînd vreun gest colegial/amical. Exemple reale de solidaritate pînă la limita sacrificiu din dragoste de aproapele sunt, însă, foarte rare – or eu trăiesc orb într-o societate a oamenilor funciarmente buni şi nu văd nimic din marea solidaritate a românilor. De altfel, aş fi onorat ca cei care vor dori să comenteze pe marginea acestor rînduri îmi vor da cîteva exemple de gesturi de solidaritate comunitară spontană la români (în afara teledoanelor şi a altor gesturi cu sms). Invariabil, ajung la aeeaşi concluzie deloc flatantă – că românilor le trebuie o criză de conştiinţă şi că, înainte de a a-şi aroga orice calitate, ar trebui să încerce să-şi explice de ce au, la nivel social şi individual, atîtea neajunsuri.

   Iata si comentariul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT postat la articolul Razboiul impotriva familiei crestine escaladeaza noi trepte:

   Desi ne cam intrebam daca are vreun sens sa demontam “argumentatiile” aduse in articolul de mai sus, vom face cateva precizari, de dragul ratiunii.

   In primul rand, miscarea de militare pentru drepturile homosexualilor este o miscare de lobby politic agresiv si puternic, care are o agenda ideologica inradacinata in filosofia multiculturalismului si o metoda de accedere la putere tipic leninista (vezi teoria lui Lenin cu privire la partidul revolutionar si la existenta revolutionarilor de profesie. Lideri ai miscarii pro-homosexualitate s-au inspirat de aici, conform marturiilor istorice). Exista cercetari pe aceasta tema (vezi si Presa Ortodoxa nr. 1). Pe agenda se afla si unele lucruri mentionate mai putin de sustinatorii miscarilor de acest gen, cum ar fi pedofilia (vezi idem, nr. 5).

   In al doilea rand, observam ca miscarea politica de militare pentru drepturile homosexualilor a trecut la a doua etapa de cuceriri strategice – daca prima etapa era legata de puterea politica si de obtinerea unor legi favorabile, care sa desfiinteze institutia casatoriei in forma sa traditionala, a doua etapa este atacul si cucerirea Bisericii, sau, ma rog, a confesiunilor crestine.

   Avand in vedere aceste lucruri, este un abuz – intelectual si nu numai – incalificabil identificarea miscarii pro-homosexualitate cu societatea civila. Nu poti subsuma societatea civila, autonoma, neinregimentata ideologic, cu gruparile para-politice ale homosexualilor. Dar, fie si admitand acest lucru, Biserica este si ea parte a societatii civile. Si, cum traim intr-o societate postmoderna in care niciun grup nu poate pretinde ca detine o superioritate ideologica asupra celuilalt in spatiul public, rezulta ca nimeni nu are dreptul sa incalce ograda comunitatii vecine pentru a isi impune propriile sale reguli. Asistam, asadar, la un razboi civil in cadrul societatii civile, in care o grupare, sustinuta masiv de institutiile statului si cele europene, forteaza o alta grupare, lipsita de un suport echivalent, sa isi schimbe regulile dupa bunul plac al primeia. Caci nimeni nu ii impiedica pe homosexuali sa isi faca propriile congregatii – care si exista deja in multe tari. Dar pe ei nu ii intereseaza asta. Ei nu vor ca societatea sa fie compusa din nise comunitare in care fiecare sa traiasca dupa regulile etice specifice. Ei vor aplatizare, uniformizare, vor cucerirea spatiului privat si a celui comunitar.

   In ceea ce priveste propaganda de tip “religios” a miscarilor pro-homosexualitate, nu este o noutate faptul ca exista. Deja e un domeniu larg de “queer theology”, o cumplita si jalnica stalcire a sensului biblic, facuta in asa fel incat sa rezulte ca, de fapt, Biblia nu condamna pacatul homosexualitatii. Acum ne aflam insa, cum spuneam, in alta etapa, a actiunii propriu-zise de implementare a acestor reguli “queer” in biserica. Si ajutorul politic de care se bucura miscarile este apreciabil – spre exemplu, in Marea Britanie, agenda pro-gay beneficiaza chiar de sprijinul liderului Partidului… Conservator (David Cameron), care a inceput sa aiba revelatii “mistice” despre Iisus, cerand, pe un ton categoric, ca Biserica Anglicana sa imbratiseze deplin comandamentele noii teologii adaptate pentru homosexuali. Argumentul sau este: “Daca Domnul nostru Iisus Hristos ar fi fost in preajma, astazi, ar fi sprijnit o agenda agresiva asupra egalitatii si drepturilor egale (referitor la drepturile min. sexuale -n.n.), si nu ar fi judecat oamenii dupa sexualitatea lor(citat in revista pro-gay Attitude). Comentatorul conservator britanic Gerald Warner, ironizand pretentia de a “talcui” Evanghelia de catre un lider politic, rastalmacind pana si cele mai elementare sensuri ale sale, a pus in evidenta faptul ca “daca asa a fost, atunci de ce Domnul nostru Iisus Hristos, cand chiar a fost prin preajma, nu a sprijinit aceasta agenda? De ce, de exemplu, nu a spus femeii prinsa in adulter sa nu mai pacatuiasca, in loc sa asume o viziune relaxata asupra relatiilor trupesti dintre oameni? Daca discutia ar fi fost despre armele nucleare, ar putea fi spus, in mod plauzibil, ca Hristos nu a invatat contemporanii Sai despre ceva ce nu puteau sa conceapa; dar cu certitudine existau in sec. 1, in Iudeea, anumiti indivizi de o anumita orientare, vamesi si pacatosi care nu erau ca alti vamesi si pacatosi, – daca intelegeti ce vreau sa spun – si nu a sprijinit si nici nu a luptat pentru aceasta conduita, care era puternic condamnata de legea Iudaica.”

Iata, asadar, ca nu e nevoie de mari cunostinte teologice pentru a vedea ceea ce e evident. Dar, mai ales, pentru a intelege ca problema miscarilor pro-homosexuale nu tine de societatea civila, nici de comunitate, nu tine de toleranta sau drepturi, ci tine de o agenda agresiva politica. Fata de aceasta agenda, nu poti sa ai niciun fel de intelegere si nu poate fi facut niciun fel de compromis.

   Comentariu saccsiv:

   Sa facem o scurta incursiune in istorie si sa ne amintim de doctrina NOII ORDINI MONDIALE conceputa acum peste 200 de ani:

   1) Abolirea monarhiei;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea crestinismului.

   Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   Printre masurile luate pentru infaptuirea ultimelor puncte din program, cu peste 100 de ani in urma a inceput o vasta actiune ce a beneficiat dupa cum vom vedea de sustinerea si finantarea acelorasi ELITE ce stapanesc sistemul financiar bancar, economicul si politicul. Pentru aceasta au deschis ei mai multe fronturi: latura nefasta a emanciparii femeii, distrugerea conceptului de familie, avortul, revolutia sexuala, promovarea homosexualitatii, eugenia. Toate sub umbrela STANGII. Va prezint in cele ce urmeaza cativa dintre greii implicati in aceasta miscare:

   Magnus Hirschfeld (1868 – 1935), evreu, fizician german, cercetator pe probleme de sex, a fost printre primii sustinatori ale drepturilor homosexuale. Inventatorul cuvantului “ ravestit“. In 1897 fondeaza Scientific Humanitarian Committee si sub conducerea lui strange peste 5000 de semnaturi intr-o petitie impotriva “paragrafului 175“. Printre ei: Albert Einstein, Hermann Hesse, Käthe Kollwitz, Thomas Mann, Heinrich Mann, Rainer Maria Rilke, August Bebel, Max Brod, Karl Kautsky, Stefan Zweig, Gerhart Hauptmann, Martin Buber, Richard von Krafft-Ebing, Eduard Bernstein si Leo Tolstoy.

   Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee, WhK) a fost fondata in Berlin in 1897 pentru sustinerea unei campanii pro homosexualitate. Prima de acest fel din lume. Tunurile au fost puse pe Paragraph 175 al codului penal imperial care pedepsea aceasta perversiune.

   In 1919 , in atmosfera liberala a Weimar Republic, lui Hirschfeld i se da un fost palat regal in care isi instaleaza Institut für Sexualwissenschaft (Institutul pentru Cercetari Sexuale) vizitat de oameni din intreaga Europa.

   In 1921 Hirschfeld organizeaza primul congres pentru reforme sexuale, care a dus la formarea World League for Sexual Reform

   Emma Goldman (1869 – 1940), evreica, activista anarhista, oratoare, o avocata a revolutiilor criminale si violente.

   A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort. In 1906 fondeaza jurnalul anarhist Mother Earth. A promovat ateismul, iubirea libera (a fost o critica acerba impotriva casatoriei pe care o vedea ca pe o forma de sclavie), homosexualitatea, controlul nasterilor. L-a inspirat pe Roger Baldwin, unul din fondatorii American Civil Liberties Union. A reprezentat un idol mai tarziu, in anii 1970, al miscarilor feministe . 

   Iubita lui Alexander Berkman, a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice, atata timp cat se parea ca bolsevismul va fi inceputul Noii Ordini Mondiale si nu doar o etapa intermediara, cea a unui urias macabru laborator. De asemenea a participat la razboiul civil din Spania. 

   Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger 

   Cititi va rog si articolul:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

   Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica, importanta activista a avorturilor, eugenista, fondatoarea American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood. Amica cu Emma Goldman.

   John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei) cu a ei the American Birth Control League (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti). Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

   Clarence J. Gamble, stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala.

   Unul dintre cei mai importanti eugenisti, Charles Benedict Davenport (1866 – 1944) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office.

   In 1911, acesta scrie cartea sa de referinta  Heredity in Relation to Eugenics. Apoi in 1929,  Race Crossing in Jamaica, in care arata degradarea la care ajung indivizii prin amestecarea raselor alba si neagra. 

   Cu astfel de idei, a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial. De notorietate este contributia sa la Festschrift, pentru Otto Reche (1879 – 1966, antropologist, fost membru al partidului nazist. A facut studii referitoare la grupele sanguine si rase. Avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor).

   In 1904 , The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics. Intre 1910 – 1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin.

   Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate.  

   În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich.

   În 1924, Hitler a scris „Mein Kampf” (sau „Lupta Mea”) şi a creditat eugenistii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american şi conservator, Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, „Trecerea marii rase”, Biblia sa.

   Familia aceasta Rockefeller are o pasiune macabra de a se ocupa cu tot ce este uraciune in fata lui Dumnezeu. Un alt exemplu este John D. Rockefeller III .

   In afara de a fi fost membru al Council on Foreign Relations (cum ii sta bine unui reprezentant ai omniprezentei familii, organizatie de fapt stapanita si controlata de ei)  a fost foarte activ pe domeniul, populatie, crestere demografica, controlul nasterilor, familie .

   In 1952 infiinteaza si finanteaza Population Council. Cu toate ca a fost controversat, avandu-si radacinile in miscarea eugenie, consiliul si-a vazut linistit de treaba. Cel mai important obiectiv al sau a fost family planning.

   Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future, cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte . Presedintele Nixon a dat o importanta mare acestor comisii, creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea . Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane (daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice).

   Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau:

   Legalizarea avortului

    Educatia sexuala in scoli

    Equal Rights Amendment – oferirea tuturor eforturilor pentru interzicerea discriminarilor pe baza de orientare sexuala .

   Iata preocuparile acestui stricator de valori crestine si umane, Equal Rights Amendment :

   NOW and Abortion Rights/Reproductive Issues ( avorturi ) :

http://www.now.org/issues/abortion/

   NOW and Lesbian Rights :

http://www.now.org/issues/lgbi/

   Edward Carpenter (1844 – 1929), socialist, poet, filosof. Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster.

   In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia indiana.

   A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale .

   In 1892 il sprijina pe Fred Charles (Walsall Anarchists).

   In 1893 fondeaza, impreuna cu George Bernard Shaw, Independent Labour Party.

   Printre primii activisti pro homosexualitate. Cartea sa din 1908, The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru LGBT movements in secolul 20 . Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA.

   A scris „Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning „, una din lucrarile folosite de Peter Joseph, realizatorul documentarului Zeitgeist, pentru atacul ateu acerb impotriva crestinismului. Cititi va rog si articolul:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

   In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor, avorturi, sterilizari, aspecte legate de prostitutie.

   Membru Fabian Society .

   Nadine Strossen (1950 -), evreica, actual presedinte al American Civil Liberties Union, membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, membra Phi Beta Kappa

   American Civil Liberties Union (ACLU) , “drepturi si libertati “, fondata in 1920 de Crystal Eastman, Roger Baldwin

   Sprijina :

   separatia bisericii de stat, opunandu-se simbolurilor religioase in spatii publice, ceremoniilor religioase oficiale sau in scoli Walter Nelles, este succesoarea National Civil Liberties Bureau. Finantari din partea Ford Foundation, Rockefeller Foundation, Carnegie.

   contraceptie si avort

   casatorie intre homosexuali

   Evan Wolfson (1957 -), evreu, fondatorul si directorul executiv al Freedom to Marry, organizatie pentru promovarea casatoriei intre homosexuali, fondata in New York in 2002

   Human Rights Campaign (HRC) este cel mai mare comitet de actiune politica, lobbying group lesbianism, homosexualitate, bisexualism din SUA, fondat in 1980. Din 2002 sediul se afla intr-o cladire cumparata de la B’nai B’rith International.

   Sponsori principali:

   BP (companie succesoare Standard Oil Rockefeller)

   Citigroup (vezi din nou Rockefeller)

  J.P. Morgan Chase (idem)

  IBM

   Human Rights Watch are ca pricipale prioritati (din punct de vedere al numarului de actiuni si al fondurilor investite) avortul prin si homosexualitatea.

   Daca ne uitam pe site-ul lor oficial, la rubrica staff (si este bine sa ne uitam si sa citim cu mare atentie numele)

http://www.hrw.org/reports/1993/WR93/Hrw-10.htm

   il observam pe Aryeh Neier in pozitia de director executiv. Aceste este unul din fondatorii organizatiei dar si presedinte al Open Society Institute (a lui Soros).

   Si daca vorbim de evreul George Soros, observam si prezenta acestuia in conducerea organizatiei. Cititi va rog si articolul:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA , lista lui Soros

   Warren Edward Buffett (1930 -), miliardar, CEO al Berkshire Hathaway, unul din cei mai mari investitori si actionari in diverse mega companii.

   In 2006 anunta ca va dona 83% din avere catre Bill & Melinda Gates Foundation pentru proiecte de control al populatiei.

   In 2003 a fost consilierul pe probleme de finante in campania pentru guvernator al Californiei al celebrului Arnold Schwarzenegger . Sprijinitor al candidaturii lui Barack Hussein Obama II .

   Membru Alpha Sigma Phi. Membru Bohemian Grove.

   Prieten apropiat cu Katharine Graham.

   Uniunea Europeana

   In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana . Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.

   Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta . In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

   ” Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason. ”.

   Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene

   “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti. „

   Ce mai inseamna UE, cititi va rog in articolul:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   Bella Savitsky Abzug (1920 – 1998), evreica, SUA, congresmena, lidera a miscarii de femei. Suportera a Equal Rights Amendment

   Bettina Aptheker (1944 -), evreica, SUA, faimoasa activista lesbiana si feminista.

In memoriile sale declara ca a fost molestata de tatal ei intre 4 si 13 ani. Ca majoritatea lesbienelor, adaug eu.

   Lionel Blue (1930 -), rabin reformist din Marea Britanie. Jurnalist . Homosexual. Primul rabin pro homosexualitate   Patron al organizatiei de homosexuali Kairos. Epileptic si bolnav de cancer.

   Clara Fraser (1923 – 1998), evreica, feminista si politiciana socialista, co fondatoare a Freedom Socialist Party si Radical Women. A impartasit ideile lui Leon Trotsky impotriva stanilismului alaturandu-se in 1945 Socialist Workers Party

   Fraser si partidele ei au promovat avortul in randurile negrilor. Au coordonat de asemenea printre primele marsuri homosexuale

   Betty Friedan (1921 – 2006), evreica, nascuta Betty Naomi Goldstein, SUA , feminista, activista, scriitoare. Initiatoare a Second Wave, a scris The Feminine Mystique. Cofondatoare a National Organization for Women careia i-a fost si primul presedinte intre 1966 – 1970. Nu era de acord cu egalitatea feminism lesbianism, care o speria.

   Fondata in 1966 , National Organization for Women (NOW) este cea mai mare organizatie feminista americana. In anii 1970 a promovat Equal Rights Amendment catre U.S. Constitution. NOW considera ca rasismul si homofobia sunt legate intre ele, ca ar fi forme de opresiune folosite pentru a tine puterea si privilegiile in mana catorva.

   Sonia Pressman Fuentes (1928 -), evreica, Germania, SUA, lider feminist si avocata. Co fondatoare National Organization for Women (NOW) si Federally Employed Women (FEW) . A fost prima femeie in Office of the General Counsel la Equal Employment Opportunity Commission (EEOC).

   David Geffen (1943 -), evreu, record executive, producator de film si teatru american, homosexual:

Personalitati si organizatii: DAVID GEFFEN

   Dr. Franklin E. Kameny (1925 -) , evreu,  una din cele mai importante figuri ale miscarii gay din SUA. In 1961, impreuna cu Jack Nichols, fondeaza Mattachine Society, o organizatie cu manifestari agresive pentru “drepturile“ homosexualilor.

   Thomas Peter Lantos (1928 – 2008), evreu, membru democrat in United States House of Representatives din 1981 si pana la moartea sa. Sotia sa Katrina este membra The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. Era un suporter al casatoriei intre homosexuali si al avortului. Chairman al United States House Committee on Foreign Affairs.

  Joseph Isadore „Joe” Lieberman, (1942 -), evreu. Suporter al statului Israel , al avortului si al homosexualitatii (inclusiv adoptia de copii de catre acestia)

   Membru al societatii secrete Elihu Club si Council on Foreign Relations

   Suporter al Central America-United States-Free Trade Agreement (CAFTA) si North American Free Trade Agreement (NAFTA) , principalul proiect al Council of the Americas, fondat in 1965 la initiativa lui Rockefeller si despre care Henry Kissinger spunea:

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   Co autor al US–China Relations Act.

   Ca si ceilalti, agita bau-bau-ul pericolului terorist pentru implementarea supravegherii de tip Big Brother. Din pozitia de Chairman al Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs a facut eforturi deosebite pentru Intelligence Reform and Terrorism Prevention Act si Implementing Recommendations of the 9/11 Commission Act of 2007

   Casatorit cu Hadassah Freilich Tucker (1948 -), fiica de rabin, in trecut, Research Analist la Lehman Brothers, director de politici, planificari si comunicare la mamutul farmaceutic Pfizer.

   In 2005 senior counselor Hill & Knowlton ce apartine de WPP Group plc cel mai mare communications services group si advertising din lume .

   Steven Allan Spielberg (1946 -), evreu, regizor, scenarist, producator Jaws, E.T. the Extra-Terrestrial, Jurassic Park, Indiana Jones, War of the Worlds, Schindler’s List. Membru Theta Chi Fraternity. Co propietar DreamWorks. Interes in video games.

   Impreuna cu prietenii sai Jeffrey Katzenberg si Haim Saban l-au sprijinit pe Arnold Schwarzenegger pentru postul de Governor of California. Pro casatorie intre homosexuali .

   DreamWorks, LLC, cunoscuta si ca DreamWorks Pictures, DreamWorks SKG sau DreamWorks Studios este unul din cele mai importante studiouri de film americane , producator si distribuitor inclusiv de jocuri video si programe de televiziune .

   A inceput in 1994 ca proiect ambitios al mogulilor Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen (de unde si initialele SKG) beneficiind de sprijinul lui Paul Allen, cofondatorul Microsoft. In 2006 o parte importanta din actiuni sunt cumparate de un grup condus de George Soros.

   Iata deci cativa dintre greii din tabara pro sodomie. Cititi va rog si:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homosexuali

SPURCAREA PLANETEI CONTINUA: Argentina da unda verde casatoriilor intre homosexuali

SPURCAREA PLANETEI CONTINUA: primul episcop homosexual din lume este o lesbiana suedeza …

VIDEO: Houston, cea mai mare localitate din SUA cu primar homosexual ales

VIDEO: In Mexico City HOMOSEXUALII se vor putea casatori si VOR PUTEA ADOPTA COPII …

VIDEO: Washington – Liber la CASATORII INTRE HOMOSEXUALI

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale

Stiinta in slujba POLITICII CORECTE: un studiu “demonstreaza” raspandirea comportamentului homosexual la aproape toate speciile de animale

Nou STUDIU politic corect: HOMOSEXUALITATEA are rol EVOLUTIONIST …

Revista UNICA isi aduce aportul in promovarea LESBIANISMULUI. Cat de curand anormalul va deveni firesc iar normalii vor fi considerati ciudati …

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

Un site spurcat: „INCLUSIVE ORTODOXY”

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

In Uganda homosexualii vor fi expulzati sau condamnati pe viata?

Bolile homosexualilor: un document medical la zi

   Dar indiferent cat de grei ar fi acestia, consider extrem de grav faptul ca acei catolici au acceptat sa impartaseasca homosexuali ce-si fac din oribilul lor pacat un titlu de glorie. Papisasii nu uita sa urle in ocazii festive cat de crestini sunt ei. Asta insa nu e crestinism … Sfintii Mucenici din timpul marilor prigoane, ce sunt si in calendarele lor, s-au lasat torturati si nu s-au lepadat. Iar acesti catolici ce fac? Imbratiseaza politicul corect la primele ragete ale sodomitilor. Si chiar daca s-au facut presiuni in spatele usilor inchise, tot nu conteaza.

   Dar nu-i de mirare:

Articolul zilei (08.07.2001): Papa vrea Guvern Mondial

CATOLICUL Massimo Introvigne despre ILLUMINATI si filmul “Îngeri şi demoni”

Lista albumelor muzicale recomandate de VATICAN reflecta deschiderea acestuia spre NOUA ORDINE MONDIALA …

Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter

Papa Benedict al XVI-lea va vizita o biserica luterana din Roma

VATICANUL, incotro? Spre NOUA ORDINE MONDIALA …

VIDEO (si transcriptul): Alte mici motive sa ne unim cu catolicii …

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 5, 2010 at 6:00 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fane said, on martie 5, 2010 at 7:24 am

    iata exemple de creiere spalate in articolul de mai jos :

    http://www.romanialibera.ro/reportaj/a179284-miscarea-pentru-extinctia-voluntara-a-umanitatii-nu-avem-dreptul-sa-mai-aducem-copii-pe-lume.html

    Credeti-ma , nu ma mai mira nimic din ceea ce aud zi de zi , dar inca ma mira ritmul cu care se misca elitele si slujbasii lor . Deznadejdea va atinge culmi de nebanuit din cauza impactului tuturor acestor subiecte de actualitate : cutremure , posibile razboaie , incalzire globala , vaccinari , otraviri , avorturi , crime , sinucideri , exaltarea sexului , somaj , saracie , virusi , atacuri psihologice si energetice , ecumenism , blasfemii , deteriorarea in ritm exponential a educatiei morale a copiilor , acordarea de drepturi exagerate minoritatilor indiferent de ce natura .
    Toate acestea vor avea efecte devastatoare asupra psihicului marei mase a populatiei intr-un timp foarte scurt incat misiunea elitelor si a sefului lor , antihristul , va fi una foarte usoara . Abia acum se vede rolul extraordinar de important jucat de mass-media in propagarea isteriei mondiale . Este deja cutremurator si mai este mult de vazut din acest film real .
    Doamne , ajuta-ne , invata-ne , intareste-ne , fii alaturi de noi tot timpul impreuna cu Sfintii Tai !

    Apreciază

  3. Claudiu Adrian said, on martie 5, 2010 at 10:29 am

    Titlul Catolicii vor impartasi SODOMITII declarati este impropriu. O versiune viabila este Papistasii vor da painica si vinisor SODOMITILOR declarati.

    Fiindca ceea ce fac papistasii nu se este Impartasanie si nu cred ca noi are trebui sa o denumim astfel. Pornind de la aceasta premisa, intreg dramatismul acestui post dispare fiindca ceea ce intra in gura ‘spurcata’ a acelor homosexuali nu este Trupul si Sangele Domnului ci painica si niste vin diluat. Deci … ce ne poate ingrijora?

    Lumea se duce de rapa. Daca o haita de gay poate intoarce asa usor un preot … indiferent de secta … vai de noi.

    Apreciază

    • ROrtodox said, on martie 5, 2010 at 5:25 pm

      Si pe mine m`a lasat masca.
      M`a lasat masca faptul ca cineva urmareste blogul asta si e fan al ratacirilor demonice gen calendar maias, i ching, nostradamus ( etc, nici nu merita enumerati ).
      BA TREZESTE-TE !

      Apreciază

  4. Un pacatos said, on martie 5, 2010 at 11:53 am

    Am ramas blocat la citirea urmatoarei fraze „Nu mă aştept să văd aşa ceva prea curînd la noi – nici vreun protest din partea ortodocşilor homosexuali, nici vreun compromis social din partea clerului BOR. ” .
    Saccsiv eu cred ca homosexualii sunt doar homosexualii nu si catolici sau Doamne fereste ortodocsi .

    Apreciază

  5. stefan said, on martie 5, 2010 at 1:02 pm

    @ Claudiu Adrian ‘painica si vinisor’ :D, haios dar ai dreptate.

    @Un pacatos,
    Probabil ca a avut loc o usoara greseala in exprimare si punere in fraza in ceea ce il priveste pe saccsiv.
    Cat despre homo’s…ceva stramb nu poate fii si drept simultan.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 5, 2010 at 1:10 pm

      stefan

      Un pacatos citeaza ceea ce am citat eu din articol. Si pare a-mi atrage atentia. Nu stiu daca a inteles ca e un citat. Nu stiu ce doreste exact. Dar nu stiu exact nici tu ce zici.

      Apreciază

  6. stefan said, on martie 5, 2010 at 4:46 pm

    saccsiv,

    Cred ca ne-am incurcat unii pe altii, adica eu oi fii inteles prost ce-a inteles el si dupaia tu n-ai inteles …. oricum nu conteaza – scuze pt deruta cauzata

    Eram eu insumi derutat citind la http://www.hexaimeron.ro/Hexaimeron/Facerea.html
    si alte scrieri in paralel, pe de o parte, si ma gandeam la cum de cateva sute de ani incoa suntem constant otraviti…

    scuze

    Apreciază

  7. Diego said, on martie 5, 2010 at 5:42 pm

    Sodoma a fost distrusa prin foc, urmam noi printr-un razboi nuclear mondial, sodomitii sunt peste tot, mania Domnului se va abate.
    Ce este foarte grav este ca bisericile incep din in ce, in ce mai mult sa acepte casatorile intre homosexuali, in Sodoma nu cred ca aveau loc casatorii, doar practicile sodomiei.

    Apreciază

  8. pcd said, on mai 20, 2010 at 12:22 pm

    ne aflam in preajma primului razboi mondial ingrozitor descris de Apocalipsa(al doilea este Armaghedonul)… acesta va dura 5 luni si va ucide ‘a treia parte din oameni’ adica marea majoritate a populatiei pamantului. orasele vor fi pustii(cum scrie la Isaia), iar ‘iarba’ si ‘apele’ otravite de ‘foc’ si ‘pucioasa’ care ies din ‘cozile’ otravite. adica pe fata arme nucleare cu toata otrava lor, din rachete nucleare……viata pe pamant dupa razboi va fi foarte grea. toate apele poluate, toata planeta radioactiva. oamenii vor face ‘bube rele’ si vor muri pe capete. nu vor mai ramane decat cateva tari si starea generala va fi ingrozitoare. asta ne asteapta pentru acceptarea sodomiei de catre oameni; arderea prima a pamantului cu arme nucleare, intr-un razboi global si distrugere de nemaivazut. turcii ii vor ataca pe greci iar rusii ii vor ataca pe turci. rusii cuceresc Constantinopolul si se indreapta catre Palestina. acolo sunt atacati cu arme nucleare si ei raspund la fel. razboi global distrugator, iar rusii sunt distrusi. israelitenii ingroapa pe rusi ‘7 luni’ cum zice la Iezechiel. grozavii mari….. cititi talcuirile Apocalipsei(a lui Skartsiuni Dumitru e mai noua si foarte buna) dar dupa halul in care arata oamenii nu ma mira ca am ajuns aici. nu aveti impresia de ‘asteptare grea’? si eu si toti cunoscutii mei mai crestini, avem impresia acuta ca ne asteapta un eveniment urat, mare, rau. acelasi lucru il simteau oamenii inainte de al doilea razboi mondial. toata lumea stia, simtea ca se va intampla ceva. acum, toti crestinii simt lucrul asta. mai mira pe cineva ca de cativa ani au inceput sa planga Icoanele Maicii Domnului? plang pentru ce ne asteapta pe noi….

    Apreciază

  9. Blog Okidochi.com said, on iulie 29, 2010 at 4:59 pm

    Cum sunt vânaţi utilizatorii de DC++ şi cei de torrente…

    I found your entry interesting thus I’ve added a Trackback to it on my weblog :)…

    Apreciază

  10. […] Catolicii vor impartasi SODOMITII declarati? Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea […]

    Apreciază

  11. […] Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea […]

    Apreciază

  12. MUCKY said, on mai 21, 2012 at 5:14 pm

    SACCSIV`S…oare PCD (comentariu putin mai sus) ARE DREPTATE ? Oare chiar as va fi?
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIE-TI MILA DE NOI PACATOSII SI NU NE LASA .NU NE JUDECA PE NOI DUPA FAPTELE NOASTRE …. CI MILUIESTE -NE DUPA MARE MILA TA ! BINECUVANTAT SA FI TOTDEAUNA HRISTOASE DUMNEZEULE ! AMIN! AMIN! AMIN!

    Apreciază

  13. […] Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea […]

    Apreciază

  14. […] Catolicii vor impartasi SODOMITII declarati? Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.