SACCSIV – blog ortodox

S-A CREAT SCLAVUL AMERICAN: 75% dintre elevii de liceu din Oklahoma nu cunosc nici macar numele primului presedinte al SUA

Posted in SUA by saccsiv on septembrie 21, 2009

   Conform articolului 75 Percent of Oklahoma High School Students Can’t Name the First President of the U.S.:

   „Dupa cum mentioneaza un studiu comunicat recent , numai unul din 4 elevi de liceu din statul Oklahoma sunt capabili sa spuna numele  presedintelui SUA.

   Studiul a fost comandat de Consiliul pentru afaceri publice,cu ocazia zilei Constitutiei.

   Brandon Dutcher ,conservator,a specificat faptul ca s-a dorit sa se  evalueze nivelul cunostintelor civice  la elevii de liceu din Oklahoma.

   Dutcher a spus ca „s-au folosit intrebari preluate de la examenul de promovare pentru dobandirea cetateniei  americane”.

   S-au pus 10 intrebari unui numar de 1000 elevi, selectati dintre cetatenii americani ,precum si  de  la serviciile de imigrare.

   Candidatii pentru cetatenia americana  trebuiau sa raspunda  corect la 6 intrebari pentru a deveni cetateni americani.

   Aproximativ 92% din populatia  care da testul pentru dobandirea cetateniei il iau din prima incercare,conform datelor statistice de la serviciile de imigrare.

   In schimb ,elevii din Oklahoma ar fi trecut numai in proportie de 3% acest test.

   Dutcher a spus  ca aceasta nu este doar o problema  a statului Oklahoma.

   El a precizat ca si in Arizona s-au obtinut rezultate similare, fapt care l-a determinat sa presupuna ca este o situatie generala.

   „Jefferson a spus ca nu ne putem astepta  ca o natiune sa fie si nestiutoare, si libera”,a spus Dutcher.”Acest lucru subliniaza o problema serioasa:nu mai putem ramane si ignoranti, si liberi „.

   Intrebari ale testului

   Care este legea suprema a tarii?(raspunsuri corecte :28%) (Constitutia)

   Care sunt cele doua parti ale congresului SUA?(27%) (Camera Reprezentantilor si Senat)

   Cati judecatori sunt la Curtea suprema ?(10%) (noua)

   Cine a scris Declaratia de indepententa ?(14%) (Thomas Jefferson)

   Ce ocean este in estul SUA?(61%) (Atlantic)

   Care sunt cele 2 partide importante in SUA?(43%) (democrat si republican)

   Pentru cati ani este ales un senator in SUA?(11%) (sase)

   Cine a fost primul presedinte al SUA?(23%) (George Washington)

   Cine se ocupa de activitatea executiva?(29%) (Presedintele)

   Bine spus: „nu mai putem ramane si ignoranti si liberi „. Dar tembelizarea maselor nu s-a produs de la sine … ci asa s-a dorit: prin mass-media, sistemul de invatamant, „cultura cool” (cititi si DOCUMENTARE CELEBRE: „The Merchants of COOL”), muzica (VIDEO: Simboluri masonice si ale noii ere la Madonna, Beyonce, Rihana si multi altii), medicatie, etc.

   Bertrand Russell spunea:

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   „În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie…

   Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Cititi va rog si:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 21, 2009 at 11:22 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. parereamea said, on septembrie 21, 2009 at 11:50 am

    Titlul e tradus gresit. E vorba de PRIMUL presedinte al SUA, adica George Washington.
    zice…the First President of the U.S., deci nu actualul.

    Apreciază

  3. cristina said, on septembrie 21, 2009 at 12:45 pm

    Dar garantez ca-l stiu pe cel al 42-lea presedinte.

    Apreciază

  4. fane said, on septembrie 22, 2009 at 12:49 pm

    nu stiu de ce trebuie sa va mire asta : pentru mine americanii reprezinta poporul cel mai indolent , cel mai needucat din lume , cultura lor generala este la pamant cu toti banii din sistemul de invatamant si cu toata stabilitatea sistemului lor de educatie . Ei au un cu totul mod de a privi lucrurile : invat tot despre ceva . La noi s-a mers si se va merge pe principiul : invatam cate un pic din toate si un pic mai mult din ceva . Oricati specialisti ar avea americanii , prefer totusi un roman scolit la noi . De ce ? Va mai amintiti bancul cu becul si militienii ? ( de cati militieni este nevoie pentru a schimba un bec -de 5 , 4 invart masa si al cincilea tine becul ) . Cam asa si cu americanii : trebuie sa aduci si un electrician si un inginer mecanic care sa calculeze daca scara rezista sub greutatea electricianului si un mecanic sa monteze scara .
    In fond , aproape toate personalitatile lor sunt de imprumut , de fapt , ei ca natie , sunt de imprumut , ma si revolta atitudinea lor de superioritate pe care o afiseaza in fata noastra a tuturor . Ce sunt ei de fapt daca nu o adunatura ? De unde spirit american , traditii , etc. Au scornit toate tampeniile legate de tot felul de sarbatori pagane pe care fraierii lumii le-au imprumutat repede pentru a fi in trend .
    In timp ce noua , in comunism ni se preda despre materialism , ei il traiau , americanii nu au nimic spiritual , educatia lor este PUR materialista , religiile de pe cuprinsul Americii nu vor putea sustine infranarea , smerenia , pentru ca nu ar avea adepti . Este terenul Satanei , acolo si-a scolit adeptii , de acolo vine putregaiul . Orice domeniu veti analiza veti ajunge la aceeasi concluzie : tot ce s-a „importat” de la ei s-a facut dupa ce acel produs a fost corupt pentru ca odata cu produsul sa intre si microbul .
    Trebuie sa recunosc totusi ca poporul american mi-a produs personal si o mare satisfactie : noi am fost mintiti ca in decembrie `89 a fost revolutie , americanii insa au avut un 9/11 care a depasit orice scenariu pus la cale in lume , au invadat absolut gratuit un Afganistan si un Iraq si culmea culmilor : ar face-o din nou pentru ca dupa atatia ani ei inca mai cred ca 9/11 a fost neregizat .

    Apreciază

  5. cristina said, on septembrie 22, 2009 at 4:54 pm

    Ha, ha…cum cred unii povesti de adormit copiii. Ride ciob de oala sparta.

    Apreciază

  6. […] S-A CREAT SCLAVUL AMERICAN: 75% dintre elevii de liceu din Oklahoma nu cunosc nici macar numele prim… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.