SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): “MASONERIA romana isi retrage sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului”

Posted in FRANCMASONERIA, Marea Loja Naţionala a României, MASONERIA, MASONERIE by saccsiv on septembrie 12, 2009

   Urmariti va rog inregistrarea VIDEO

   Iata si transcriptul:        

   “Pana la aceasta zi, Marea Loja Naţionala a României a declarat si a facut-o, sustinand presedintia, guvernul Romaniei, dar din pacate, pentru ca in toti acesti opt ani si-au manifestat o ignoranta fata de institutia francmasonica, avem si s-a hotarat in aceasta dimineata in tinuta de mare consiliu, de retragere totala a sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului unde intra inclusiv presedintia si guvernul “

   Declaraţia a fost făcută azi de Viorel Danacu, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale a României, la ceremonia de deschidere a noului an masonic.

   Tot azi, francmasonii au inaugurat un nou templu ridicat în memoria lui Nicu Filip, primul conducător al masonilor dupa 1989.

   Interesant … Cu toate ca PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei sunt marionete ale PAPUSARILOR planetari, cu toate ca multi politicieni sunt masoni, cu toate Romania si-a distrus economia si este cu totul la mana ELITELOR, iata ca se vine cu o asemenea declaratie.

   Se cheama ca lucreaza in forta. Vor mult mai mult si fac presiuni. Se stie ca masoneria este pe sistem piramidal, iar o loja mica este obedienta uneia mare, in cazul de fata Marea Loja Naţionala a României este obedienta Ritului Scotian Antic si Acceptat:

http://www.grandlodge.ro/ro/prezentare/

   Iar membrii ei, indiferent ce functii au in societate, asculta de cele ce li se spune de catre cei de grad mai mare. Deci inclusiv politicienii. Trebuie sa se inteleaga ca masoneria nu-si retrage sprijinul acordat acestora ci este vorba despre o retragere totala a sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului si aceasta pentru ca s-a manifestat o ignoranta fata de institutia francmasonica. Tinand cont ca interesele masoneriei sunt crearea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, consider ca vom asista in continuare la actiuni de fortare a recunoasterii “valorilor” promovate de catre aceasta, concomitent cu slabirea institutiilor statului in detrimentul celor globale.

   Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 Ritului Scotian Antic si Acceptat (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma„:

   „Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

Dr. Nicolae Paulescu: „SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL ŞI FRANCMASONERIA”

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

VIDEO: Parintele Amfilohie despre masonerie si evrei

Lista cu loje masonice implicate in Child Identification Program

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

SILVIU PRIGOANA recunoaste ca este MASON, ataca crestinismul si promoveaza cipurile – video

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 12, 2009 at 9:21 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. quintus said, on septembrie 13, 2009 at 7:16 am

    Dai o atentie prea mare unui impostor .Au si masonii…demnitatea lor.
    Citeste de exemplu aici:
    http://badeadan.blogspot.com/
    Adevaratii papusari nu fac niciodata astfel de declaratii.Atunci cand te pupa poti sa fii sigur ca te executa.

    Apreciază

  3. spellmaker said, on septembrie 13, 2009 at 9:24 am

    @Quintus….ce demnitate poate sa aiba un individ care nu are onoare? ei au doar frica de cei mai mari in grad.daca nu il ai pe Dumnezeu (si masonii nu il au) nu ai nimic din calitatile manifestate de acesta.Asa ca….

    Apreciază

  4. mucenicul said, on septembrie 13, 2009 at 4:23 pm

    Acesta e un mesaj public pentru Basescu prin care i se spune ca n-are rost sa mai candideze ca tot nu o sa fie ales. Jocurile sunt deja facute.

    Apreciază

  5. Hubert Cumberdale said, on septembrie 14, 2009 at 7:35 am

    Nu e important ce face Danacu.
    Important e ce face Chirovici.

    Apreciază

  6. redboy said, on septembrie 26, 2009 at 5:30 pm

    Am dat din intamplare de acest loc…sincer nu prea intru pe acest gen de site
    Vreau sa fac o observatie chiar daca stiu ca este cam tarziu si poate cineva mai in tema sa ma corecteze daca gresesc.
    Genul acesta de declaratie este atat de stravezie incat ma gandesc ca este facuta pentru altcineva si am cateva ipoteze:
    1.este un anunt de mica publicitate…incearca sa gaseasca noi adepti
    2.este un anunt pentru membrii lojii…li se da un semnal…insa aici trebuie sa recunosc ca ar putea sa trimita mesajele mult mai bine in interior si mai eficient…deci este un membru influent care a vrut acest mesaj cu orice pret sau…a platit pentru acest mesaj cineva

    Apreciază

  7. un crestin said, on octombrie 27, 2009 at 6:09 pm

    masoni nenorociti voi vreti sa candidati si la presedentie ? voi care sunteti dusmanii poporului.afara din tara asta diavolilor nenorociti voi care va ti facut palate prin jertfa poporului pana nu vine mania lui Dumnezeu asupra voastra si a copiilor vostri.vreti sa ne dati cu forta si cipurile biometrice ca sa ne lepadam de Hristosul nostru si sa ajungem in iad cu voi spurcatilor.pocaiti va spurcatilor ca se apropie judecata lui Hristos si o sa platiti pentru ca va ti razvratit impotriva lui Dumnezeu.Doamne Atottiitorule Dumnezeul Parintilor nostri A lui Avraam,Isaac si Iacob si al semintiei celei drepte a lor Cel ce ai facut cerul si pamantul cu toata podoaba lor nu ne lasa pe noi pacatosii pe mana ereticilor si hulitorilor ca sa piara faptura ta arunca Harul Tau peste acest popor necajit cauta din cer si ii da darul pocaintei apara ne de toata lucrarea cea rea a satanei si randuieste ne un Conducator bun si un Patriarh cum au fost Sfintii Patriarhii din vechime sa apere poporul acesta si intareste ne Doamne sa nu ne lepadam de tine in vreme de stramtorare.Amin

    Apreciază

  8. inlucescu said, on ianuarie 6, 2010 at 8:43 am

    Draga spellmaker

    Dupa cum spui tu ar rezulta ca „[…] masonii nu il au […]” pe Dumnezeu.
    Draga spellmaker ai pornit pe un drum gresit! Afla ca este o conditie necesara de aderare la Ordin!
    Asa cum bine spune si Hubert Cumberdale nu conteaza declaratiile unuia… care nu are regularitatea „necesara”.

    Draga doru
    Cu regret (…oare???) iti spun ca esti in afara de orice logica … dreptate ai ce-i drept .. dar nu si logica… probabil esti „bombardat” zilnic de stiri despre conspiratii si ai ajuns sa crezi ca ai si tu parte de un scenariu. Dormi linistit (sau fa altceva util ..) nu esti vizat!

    In ceea ce priveste rugaciunea ad-hoc impotriva masonilor a unui credincios …. e ce-i drept interesanta!
    In seara alegerilor te-ai rugat la fel ?!

    Apreciază

  9. elisabeta said, on ianuarie 9, 2010 at 9:16 am

    „Nu va vindeti sufletul!!!” Dumnezeu a dat un Mesaj pe Pamantul Romaniei. A trimis incredere si spperanta, ca nu vor fi lasati „dreptii, credinciosii pamantului” n chinurile din Apocalipsa.
    Noi trebuie cu toata puterea sa invingem pe falsul dumnezeu Lucifer.
    Ca sa aflati mai multe, cititi cartea : Roman-Religios-Ortodox „IESITI DIN EA, POPORUL MEU!”
    http://www.agonia.ro/index.php/author/0026738/Elisabeta_Branoiu
    pagina 1

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.