SACCSIV – blog ortodox

Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homosexuali

Foto: http://www.novinite.com/media/images/2009-04/photo_verybig_102435.jpg

   Dupa ce atat New Hampshire House of Representatives (198 pro, 176 impotriva) cat si Senate of New Hampshire (14 pro, 10 impotriva) au votat pro, iata ca John Lynch, guvernatorul statului, si-a dat si el acordul pentru legalizarea casatoriilor intre homosexuali pe 3 iunie. Legea va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2010.

   Aceasta face ca New Hampshire sa devina al saselea stat american care legalizeaza spurcaciunea, alaturandu-se Connecticut, Iowa, Maine, Massachusetts si Vermont.

   Cititi va rog si articolele:

Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile intre homosexuali

Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

Bolile homosexualilor: un document medical la zi

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Inesss said, on iunie 4, 2009 at 2:43 pm

    Buna Saccsiv,
    Am si eu o intrebare pentru tine.Duminica,7 iunie,vor fi alegeri europarlamentare.Cum crezi ca e bine sa votam ca sa fie in interesul nostru,al cetateanului european? Esti de aceeiasi parere cu Apologeticum sau exista totusi niste candidati care promoveaza valorile morale ale ortodoxiei?Stii cumva care sunt listele cu candidati si ce promoveaza fiecare?
    Tu ce crezi?Apologeticum zice:
    http://apologeticum.wordpress.com/2009/05/30/nu-votati-pe-vanzatorii-tarii-spuneti-nu-desfrantei-europa/#comments

    Apreciază

  2. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 4, 2009 at 3:08 pm

    De parca ne-ar interesa cum americanii se prabusesc in propriul rahat!

    Apreciază

  3. Adrian P said, on iunie 4, 2009 at 4:09 pm

    Barack Obama a declarat luna iunie 2009 ca „Luna mandriei LGBT”

    El spune intr-o declaratie facuta la 1 iunie ca “Datorita in buna masura hotararii si dedicarii miscarii pentru drepturile LGBT, astazi isi traiesc viata liber mai multi americani LGBT decat niciodata .”

    „Miscarea pentru drepturile LGBT a obtinut un mare progres”, continua el, „dar mai este mult de facut. Tineretul LGBT ar trebui sa se simta in siguranta sa invete fara frica de hartuire, iar familiilor LGBT si seniorilor ar trebui sa li se permita sa-si traiasca viata cu demnitate si respect.”

    Presedintele american a ales luna iunie 2009 pentru ca in aceasta luna, spune el, se aniverseaza a 40-a aniversare a miscarii pentru drepturile homosexualilor. Miscarea a inceput in iunie 1969 la Stonewall Inn in New York, unde un grup de homosexuali s-au rasculat importiva raidurilor politiei in barurile lor. Acest eveniment este adesea citat ca fiind prima data cand un grup de homosexuali a luptat impotriva guvernului in America.
    „Din aceasta rezistenta” spune Barack Obama, „s-a nascut miscarea pentru drepturile LGBT in America. In timpul Lunii Mandriei LGBT, comemoram evenimentele din iunie 1969 si ne dedicam pentru a aduce justitie egala sub lege pentru americanii LGBT.”

    Presedintele american a determinat administratia lui sa sprijine agenda homosexualista dupa cum subliniaza in declaratia sa. „Continui sa sustin masuri pentru aducerea intregului spectru de drepturi pentru americanii LGBT”, iclusiv „inbunatatirea legilor anti-ura, sprijinul uniunilor civile si drepturi federale pentru cuplurile LGBT, eliminand discriminarea la locul de munca, asigurand drepturi de adoptie si eliminand politica „Nu intrba, nu spune” in asa fel incat sa se fortifice armata si securitatea noastra nationala.” Aceasta ultima politica interzice homosexualilor sa intre in armata.

    Sursa: http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/jun/09060208.html (traducere partiala)

    Apreciază

  4. shade said, on iunie 4, 2009 at 7:32 pm

    cred ca votezi degeaba oricum nu o sa se schimbe nimic

    Apreciază

  5. […] Saccsiv: Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homos… […]

    Apreciază

  6. Mirela said, on iunie 5, 2009 at 5:46 am

    ANUNT IMPORTANT PENTRU TOTI CRESTINII!
    Cand mergem la vot, va rog sa scrieti pe buletinul de vot asa: “Sunt crestin ortodox si ma opun cip-ului si tuturor documentelor cu cip, homosexualitatii si avorturilor! Voi nu ne reprezentati!”
    Si va rog stampilati in 3, 4 locuri ca sa nu fie valid. Sa marturisim si in acest fel credinta noastra!
    Dumnezeu si noi formam majoritatea!
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

    Apreciază

  7. Dorian said, on iunie 5, 2009 at 2:38 pm

    😐 Cei mai retrograzi oameni din galaxie traiesc in aceeasi tara cu…mine… 😦 Cu ce-am gresit? Oameni chipurile religiosi, propovaduiesc URA, si anarhia. Superb. Sublim. Romanesc.

    Mi-e sila.

    Apreciază

  8. Mihaela C (ex Mike) said, on iunie 5, 2009 at 4:59 pm

    @Dorian,
    Tu ce propovaduiesti? Unde-s argumentele pentru etichetarile pe care le faci (retrograzi, ura)? Cu ce-ai gresit? Esti singurul care stie sau poate afla. Numai bine!

    Apreciază

  9. […] Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homo… […]

    Apreciază

  10. […] Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homo… […]

    Apreciază

  11. […] PLANETEI CONTINUA: Incepand cu 1 noiembrie, SODOMITII SUEDEZI SE VOR PUTEA CASATORI RELIGIOS Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homo… Google doreste sa va controleze casele Like this:LikeBe the first to like […]

    Apreciază

  12. […] PLANETEI CONTINUA: Incepand cu 1 noiembrie, SODOMITII SUEDEZI SE VOR PUTEA CASATORI RELIGIOS Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homo… Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile […]

    Apreciază

  13. […] PLANETEI CONTINUA: Incepand cu 1 noiembrie, SODOMITII SUEDEZI SE VOR PUTEA CASATORI RELIGIOS Spurcarea planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homo… Google doreste sa va […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.