SACCSIV – blog ortodox

Plaga aprobarii casatoriilor intre homosexuali se extinde si in Marea Britanie

Posted in casatorii intre homosexuali by saccsiv on februarie 6, 2013

Preiau articolul: Proiectul căsătoriilor homosexuale, aprobat de Camera britanică a Comunelor

Proiectul, care divizează profund Partidul Conservator, a fost aprobat cu 225 de voturi pentru şi 175 împotrivă, informează Sky News.

Potrivit surselor citate de Sky News, 139 de parlamentari conservatori au votat împotriva proiectului.

Controversatul proiect al căsătorilor gay riscă să fragilieze şi mai mult poziţia lui David Cameron

Proiectul căsătoriilor homosexuale riscă să divizeze Partidul Conservator britanic şi să fragilizeze şi mai mult poziţia premierului David Cameron, expus oricum criticilor aliaţilor liberal-democraţi şi opoziţiei laburiste din cauza convocării referendumului privind apartenenţa ţării la UE.

Numeroşi conservatori britanici l-au criticat asupru pe David Cameron, invocând argumente religioase şi morale pentru a respinge proiectul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Unii lideri conservatori consideră că proiectul nu era o prioritate şi creează clivaje care nu sunt necesare.

„Nu este vorba de o evoluţie, ci de un regres”, a declarat deputatul conservator Edward Leigh, conform Reuters. „Prin natura ei, căsătoria este o formă de comuniune heterosexuală”, adaugă el.

Conform presei britanice, proiectul riscă să divizeze Partidul Conservator şi să fragilizeze şi mai mult poziţia premierului David Cameron, expus oricum criticilor aliaţilor liberal-democraţi şi opoziţiei laburiste din cauza convocării referendumului privind apartenenţa ţării la UE.

Cititi si:

 

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mishuleu said, on februarie 6, 2013 at 9:14 pm

  Elita isi continua munca luciferica. Era de asteptat sa se intample in tara in care se gasesc unii din cei mai grei si mai mari dusmani ai ortodoxiei.

  Apreciază

 2. mishuleu said, on februarie 6, 2013 at 9:14 pm

  „Ruptură” între Beijing şi Phenian. Presa oficială chineză scrie despre ultimul avertisment înaintea unui test nuclear iminent.

  http://www.mediafax.ro/externe/ruptura-intre-beijing-si-phenian-presa-oficiala-chineza-scrie-despre-ultimul-avertisment-inaintea-unui-test-nuclear-iminent-10546059

  Apreciază

 3. mishuleu said, on februarie 6, 2013 at 9:18 pm

  Anomaliile unui sistem medical dominat de haos. „Fiul meu a asteptat 9 ore pe hol, cu mana rupta”.

  Criza sistemului medical si haosul din administratia locala duc la situatii tragice. Satui sa astepte ore in sir, pana sa fie tratati, zeci de pacienti s-au revoltat la Spitalul Judetean din Tulcea.

  http://stirileprotv.ro/stiri/social/revolta-la-spitalul-din-tulcea-fiul-meu-a-asteptat-8-ore-pe-hol-cu-mana-rupta.html

  Apreciază

 4. vic said, on februarie 6, 2013 at 9:24 pm

  comunitatea draceasca de la Sant’ egidio s-a reunit din nou. s-au rugat , printre altele, pentru ” preoti buni pentru biserica viitorului. de la noi a participat episcopul tulcii.comunitatea draceasca de la Sant’ egidio s-a reunit din nou. s-au rugat , printre altele, pentru ” preoti buni pentru biserica viitorului. de la noi a participat episcopul tulcii.

  Apreciază

 5. crestinul ortodox said, on februarie 6, 2013 at 10:54 pm

  „si dupa roade ii veti cunoaste …”
  si tot dupa roade va fi si PLATA …
  Amin!

  Apreciază

 6. Ioan Pelasgul said, on februarie 6, 2013 at 11:14 pm

  Cameron e evreu. Stramosii lui au lucrat cu Rothschild.

  Apreciază

 7. blue said, on februarie 7, 2013 at 12:38 am

  Nu e bine. Oamenii astia nu citesc Scriptura? Nu stiu ce se va abate asupra lor? Cum pot accepta aceasta si numi crestini in acelasi timp? Daca este cineva care traieste printre englezi, ar fi interesant sa ne povesteasca despre starea lor sufleteasca.

  Apreciază

 8. gerica64 said, on februarie 7, 2013 at 5:31 am

  Din ce in ce mai multi homosexuali.O metoda diabolica de a reduce populatia pe langa otravurile din hrana,aer,apa.Illuminati au un fix cu reducerea populatiei la 500 de milioane.Anormali astia nu pot face copii asa ca asta este planul cu ei si scarboseniile lor.In Anglia in City se afla crema francmasoneriei asa ca nu tre sa ne mire ca sunt varf de lance a toate rautatile din lume.

  Apreciază

  • Radu said, on aprilie 4, 2014 at 8:04 pm

   nu Anglia ci UK e mai corect spus…Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord asta e numele complet…

   Apreciază

 9. abc Marin said, on februarie 7, 2013 at 8:51 am

  mai grav va fi cînd o să fie obligatoriu .
  un moș cu dăsaga în băț vroia să treacă granița și vameșul mirat ; unde mergi moșule ? moșul ; măi tată când eram copil homosexualii erau condamnați , am crescut și tot î-mi era rușine să pronunț cuvântul , mai târziu m-i sa cerut să fiu tolerant ! vameșul mirat și nedumerit ; păi și nu înțeleg motivul plecării din țară ? moșul ; măi tată mă tem să nu devină obligatoriu !!!

  Apreciază

 10. Astor said, on februarie 7, 2013 at 9:53 am

  Dupa ce englezii au ales sa schimbe pe actele de nastere din mama si tata in parinte 1 si parinte 2 la ce v-ati asteptat sa urmeze?In plus exista trei feluri de sex pe acelasi certificat de nastere: masculin, feminin si …altele.

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on februarie 7, 2013 at 10:36 am

   APOSTAZIA NEAMURILOR DIN APUS CE S-AU OTRAVIT BAND DIN otrava curvei babylonului …
   si PLATA spurcaciunii este URGIA SI MANIA DUMNEZEIASCA ce va matura pe acestia precum toata pleava si neghina de pe pamint … si va ramine nesecerat doar graul curat SPRE SLAVA SI LAUDA DOMNULUI SAVAOT
   SFANT , SFANT SFANT ESTE DOMNUL SAVAOT , LAUDATI-L SI PREAMARITI-L
   in veci
   amin!

   Apreciază

 11. studentperole said, on februarie 7, 2013 at 11:00 am

  Lăsaţi băncile să „crape”

  La recenta reuniune de la Davos a Forumului Economic Mondial al cărui slogan a fost „Criza din Europa este departe de a se fi terminat”, Preşedintele Islandei, Olafur Ragnar Grimsson, a declarat pentru un post TV că este mai bine ca băncile să fie lăsate să „crape”, oferind exemplul ţării sale care acum a scăpat de criza economică şi se reface rapid, după ce băncile din Islanda au dat faliment.

  Reporterul întreabă: „De ce este Islanda o rază de speranţă, de ce Islanda a supravieţuit în timp ce Europa încă se scufundă? Ce aţi făcut dvs. diferit?”

  Răspunsul preşedintelui Islandei este edificator:

  „Islanda nu a urmat măsurile economice „ortodoxe” din economia occidentală (referindu-se la salvarea băncilor de către Occident), ba chiar a lăsat băncile să „crape”; Islanda nu a adoptat nici-o măsură de austeritate, aşa cum s-a făcut în toată Europa. Rezultatul este că după numai 4 ani, Islanda se reface rapid, în timp ce restul Europei încă suferă de pe urma crizei.”

  „De ce se consideră că băncile sunt „sfintele biserici” ale economiei moderne, peste tot în Europa? De ce nu se permite băncilor private să dea faliment, ca orice companie comercială? Teoria că băncile trebuie salvate este aceea că bancherii să fie lăsaţi să beneficieze de favoruri uriaşe, iar greşelile lor să fie plătite de către oamenii simpli prin creşterea taxelor şi a altor măsuri de devalorizare financiară, toate sub scuza austerităţii. Trebuie să vă daţi seama că oamenii nu vor accepta asta la nesfârşit.”

  Apreciază

 12. Maria said, on februarie 7, 2013 at 11:44 am

  Si la noi „capurile luminate in frunte cu masonul Isarescu ” au facut imprumuturi externe ,nu pentru salarii si pensii asa cum s-a manipulat prin mass-media ticalosita ,ci pentru a capitaliza toate bancile ,care sunt cu capital strain ,sa impiedice falimentul acestora ,ca asa a dorit Uraciunea Europeana .
  S-a declarat eronat ca doar 50%din imprumuturi au mers la BNR si restul in buget ,dar nu-i adevarat ,pt ca toti banii au mers la bancile straine ,sa le salveze de la faliment .

  Apreciază

 13. Cosmin M said, on februarie 7, 2013 at 11:54 am

  Si noi prostimea pentru pacatele noastre platim. Nu are rost sa dam vina pe altii, noi toti romanii suntem de vina ca am parasit pe Dumnezeu si avem conducere pe masura.

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on februarie 7, 2013 at 1:06 pm

   autorul articolului este un slugoi fidel sistemului de altfel din care face si parte , educat in stilul bolsevico-comunist dupa cum suna si titlul articolului …
   draga d-le Florin Iaru faceti confuzie grava biserica srl NU ESTE SI BISERICA LUI HRISTOS …
   vedem toti apostazia ierarhilor in bor cei ce au vandut pe HRISTOS precum iuda si ingropat pe HRISTOS sau ADEVARUL precum ana si caiafa dar asta nu inseamna a improsca cu noroi , mizerie si uraciune asupra BISERICII LUI HRISTOS
   Un Sfant A spus candva „putregaiul va cadea singur din Biserica ”
   si a si Cazut acest putregai …in apostazie … ramine doar cei ce suntem in BISERICA ORTODOXA ADEVARATA -BISERICA LUI HRISTOS , SA SCOATEM ACEST PUTREGAI si MIZERIE AFARA nu de alta dara sa nu ne strice si spurce si mai mult Ce este SFANT si CURAT – BISERICA LUI HRISTOS Cea Dupa SFINTELE CANOANE Ale SFINTILOR PARINTI si APOSTOLI , BISERICA Cea Una Sobornica si Apostolica ce portile iadului in veci nu o vor birui
   Amin!

   Apreciază

 14. mishuleu said, on februarie 7, 2013 at 2:53 pm

  Ungaria ameninta cu masuri diplomatice daca Romania interzice arborarea steagului secuiesc.

  Ungaria va lua masuri diplomatice in privinta interzicerii de catre Romania a arborarii steagului secuiesc pe cladirile oficiale, a declarat secretarul de stat in Ministerul ungar de Externe Zsolt Nemeth, joi, pentru postul public de radio Kossuth.

  Ungaria este deschisa la negocieri cu Romania pe aceasta tema. El a repetat insa pozitia Ministerului ungar de Externe, potrivit careia Romania este cea care trebuie sa rezolve situatia.

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/ungaria-ameninta-cu-masuri-diplomatice-daca-romania-interzice-arborarea-steagului-secuiesc.html

  Apreciază

 15. mishuleu said, on februarie 7, 2013 at 3:08 pm

  „Daca ma duc la munca e ca si cum m-as duce la dracu”. De ce si-a dat demisia un barbat.

  Walter Slonopas, din Clarksville, Tennessee, Statele Unite, angajat ca muncitor de intretinere la o companie importanta, Contech Casting, a inghetat de groaza cand a primit formularul prin care trebuie sa isi declare veniturile la Fisc. Acesta primise numarul de inregistrare 666.

  “Daca accepti acest numar e ca si cum ti-ai vide sufletul diavolului. Pentru mine, in acest moment, a merge la serviciu e ca si cum m-as duce la dracu”, a spus barbatul.

  http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/daca-ma-duc-la-munca-e-ca-si-cum-m-as-duce-la-dracu-de-ce-si-a-dat-demisia-un-barbat.html

  Apreciază

 16. mishuleu said, on februarie 7, 2013 at 3:19 pm

  Si-a platit fiica sa nu mai intre pe Facebook.

  Un barbat din Massachusetts, SUA, a semnat un acord scris cu fiica lui pe nume Rachel prin care aceasta se obliga se renunte la contul de Facebook, in schimbul sumei de 200 de dolari.

  Rachel crede ca faimosul site de socializare ii distrage atentia de la lucrurile cu adevarat importante si este o pierdere de timp.

  http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/si-a-platit-fiica-sa-nu-mai-intre-pe-facebook-ce-suma-a-primit-adolescenta-sa-renunte-la-prieteni.html

  Apreciază

 17. Instigare la Viata said, on februarie 8, 2013 at 10:37 pm

  Prima data nu am vrut sa scriu acel text pentru ca ma durea ce li se intampla copiilor din America. Acum, insa, copiii nostri, ai romanilor, sunt supusi unui atac mult prea grav…

  http://instigarelaviata.blogspot.ro/2013/02/atacul-asupra-copiilor-2.html

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on februarie 9, 2013 at 9:46 am

   asa ne tampesc , spurca copiii si nu numai …

   Apreciază

 18. Radu said, on aprilie 4, 2014 at 8:18 pm

  Britanicii in marea lor majoritate sunt normali ca noi sunt sigur ca mai toti s-au suparat sau sunt dezamagiti de ceea ce se intampla la ei…cine stie putin istorie intelege de ce…
  de pe vremea lui Henry VIII 1533 era o crima capitala, in 1627 in marina engleza puteai sa fii spanzurat de verga arborelui mare pe fregata sau galion….in 1806 au fost mai multi cei care au fost spanzurati pentru sodomie decat pentru ucideri in Marea Britanie…pana in 1861 pentru sodomie a fost mentinuta pedeapsa capitala
  dupa 1861 pana in 1967 cand din nefericire a fost legalizat acest pacat capital vinovatul primea cel putin 10 ani de inchisoare…
  Asta dovedeste faptul ca omenirea se afla in decadere morala si nu numai
  dar si faptul ca britanicii ca mai toti europeni erau totusi oameni de onoare si morali in secolele trecute

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: