SACCSIV – blog ortodox

DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?)

   Cei care ati vizionat filmul „Digital Angel(NOTA 1), ati constatat importanta care i se da miscarii new age, ca fiind pregatitoare venirii antihristului. Ce este in fapt acest mare ghiveci religios cu influente orientale (preponderent tibetane)? Urmariti va rog urmatorul excelent documentar:

   Veti afla de inceputurile folosirii unor termeni de tip „forta„ sau „open mind„ sau „unitate si diversitate„. De parerea membrilor ei ca oamenii ar fi dumnezei si divinitatea sta in ei. De Shambala. 

   La minutul 25:53 incepe o frumoasa destainuire a unui mistic indian, provenit dintr-o casta de preoti, care a descoperit crestinsimul.

   Oamenii sunt atrasi prin povesti cu tehnici de levitatie. Veti asculta dezvaluiri ale unor fosti membri convinsi ca manifestarile erau demonice.

   Filmul este bine construit chiar daca fiind realizat in 1983 nu are la dispozitie tehnica  productiilor lui Alex Jones. Este remarcabil caci este facut la inceputurile pandemiei new age. Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media (NOTA 2) era mult mai mica decat cea actuala. Oameni care isi exprima temerea unei NOI ORDINI MONDIALE (NOTA 3) cu 6 ani inaintea caderii blocului comunist !!! Oameni care vedeau semnele inca de atunci si trageau semnale de alarma . Oameni care sesizau pericolul indroducerii conceptelor anti crestine de tip new age in sistemul educational, in emisiunile pentru copii, in cartile pentru copii, pline cu stelute cu cinci varfuri, ce le explica micutilor ca pot deveni Iisusi Hristosi. Ca Domnul nostru este acelasi cu Budha.

   In documentar se mai aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul „ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate.

   Mai aflam despre Clubul de la Roma,  rosicrucieni si Alice Bailey (NOTA 4). Sunt semnalate simboluri moderne ca fiind vechi paganisme (daca ar mai trai acum si ar vedea cum ne sufoca acestea …) 

   Sunt constatate simboluri comune new age si nazism (NOTA 5) si se avertizeaza: asa cum au pregatit religios venirea lui Hitler, pregatesc si noul imperiu.

   Se sesizeaza „coincidenta„ aparitiei in aceeasi perioada a superproductiilor evreului Steven Spielberg (NOTA 6) sau a exploziei de studii parapsihologice din URSS.

   Un alt documentar pe aceeasi tema gasiti la:

Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age)

   Cititi va rog si articolul:

NEW AGE, religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

 

   NOTE:

   (NOTA 1)

   Documentarul il gasiti la:

„INGERUL DIGITAL„ (Digital Angel) documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa

   (NOTA 2)

   Cititi va rog si articolul:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL  

   (NOTA 3)

   La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog si articolul:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   (NOTA 4)

Foto: http://www.the-tribulation-network.com/dougkrieger/what_the_antichrist_is_not_pt5_files/image002.jpg

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

Foto : http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/un01_05.jpg

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii , Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   (NOTA 5)

   Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

   (NOTA 6)

Foto: http://images.rottentomatoes.com/images/celeb/top_100/steven_spielberg.jpg

   Steven Allan Spielberg (1946-), evreu, regizor, scenarist, producator Jaws, E.T. the Extra-Terrestrial, Jurassic Park, Indiana Jones , War of the Worlds , Schindler’s List. Membru Theta Chi Fraternity. Co propietar DreamWorks. Interes in video games.

   Impreuna cu prietenii sai evrei Jeffrey Katzenberg si Haim Saban l-au sprijinit pe Arnold Schwarzenegger (membru Bohemian Grove, tatal nazist) pentru postul de Governor of California. Pro casatorie intre homosexuali.

   A fost acuzat de catre Diana Napolis de practicare a unor abuzuri in timpul unor ritualuri satanice (in cadrul carora se presupunea ca sunt omorati sau abuzati sexual copii). Interesant este ca acest tip de ritualuri incepusera sa creeze panica in randul opiniei publice din SUA si chiar si din alte tari, mai ales in anii 80, insa dupa ce mass-media a inceput o campanie de linistire a populatiei, la sfarsitul anilor 90 a inceput sa se uite subiectul.

    Este considerat cel mai important propovaduitor new age din industria de film.

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) […]

    Apreciază

  2. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) […]

    Apreciază

  3. […] „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) […]

    Apreciază

  4. […] In articolul DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui […]

    Apreciază

  5. […] Stirea de mai sus a tulburat mintile unor crestini. In articolul DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui […]

    Apreciază

  6. […] In articolul DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui […]

    Apreciază

  7. […] In articolul DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui […]

    Apreciază

  8. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) […]

    Apreciază

  9. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) […]

    Apreciază

  10. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.