SACCSIV – blog ortodox

Previziuni sumbre asupra viitorului foarte apropriat (ascunse de catre autoritati)

   Am considerat necesara postarea textului de mai jos ca urmare a constatarii ca majoritatea prietenilor, cunostiintelor, inclusiv a comentatorilor articolelor INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? si Pregatirea pentru vremurile din urma – ce era mai important din mesajul parintelui Iustin, nu realizeaza ce urmeaza a se petrece iminent pe plan global, cu toate ca in general imi dau dreptate referitor la informatiile si concluziile ce le prezint in cuprinsul acestui blog. Randurile de mai jos se adreseaza in egala masura crestinilor si necrestinilor, celor convinsi ca sfarsitul vremurilor bate la usi sau din contra.

   Multumita bunului Dumnezeu am avertizat de peste un an asupra unor evenimente ce intre timp deja s-au infaptuit (declansarea voita a crizei economice, alegerea lui Obama, etc.) dar si asupra celor ce se vor petrece incepand cu anul acesta. Acest articol nu reprezinta de fapt decat o grupare la un loc a previziunilor mele asupra viitorului foarte apropriat, cateva scurte explicatii si link-uri spre articole foarte detaliate si utile pentru intelegerea pe ansamblu a evenimentelor ce se vor derula de acum incolo intr-un ritm ametitor.

   Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse :

   Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

    Pentru inceput, consider folositoare citirea pe indelete a articolului:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   Veti intelege astfel ca sub ochii nostri se desfasoara ultima etapa a unei munci indarjite pe care ELITELE o duc de peste 200 de ani: edificarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. O munca dusa cu tenacitate dupa un plan pregatit minutios ce a tranformat istoria moderna intr-o foarte lunga revolutie cu impact in toate domeniile activitatii umane. O revolutie continua punctata la intervale de timp de teribile crize (revolutii mai „mici”, crize economice planetare sau razboaie mondiale) declansate de acesti maestrii ai tenebrelor practicanti ai cultului paladin pentru realizarea din cand in cand a unor „salturi”, a unor etape pregatitoare strict necesare folosite pe post de fundatie solida a viitorului imperiu mondial.

   Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

   “ Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

   Terifiant este insa faptul ca aceasta revolutie continua inceputa odata cu crearea SUA si declansarea revolutiei franceze, nu se limiteaza doar la construirea unui imperiu economic si militar la nivel planetar, ci lucreaza de zor si la rasturnarea valorilor traditionale, la distrugerea tuturor conceptelor de baza ce au definit umanitatea timp de milenii. Se duce un efort sustinut pentru stricarea insasi a definitiei de om valabila pana nu demult in toate societatile de pe intreg cuprinsul globului si inlocuirea ei cu un surogat, cu un fals, totul pentru transformarea maselor in unelte, in cetateni de rang doi, inferiori, cu mentalitate de albine intr-un urias stup.

   Bertrand Russell scria in 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Si tot Bertrand Russell adauga in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

   În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie, să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   Imperii mai mari sau mai mici au tot fost, este insa pentru prima data in istorie cand se procedeaza astfel. Acelea se edificau militar, prin cuceriri, acesta lucreaza nu doar militar, ci si din interiorul statelor ce il vor forma, folosind precum in cancer, celule proprii. Ca aceste celule initiale sa se strice, s-a folosit insa, cum bine spunea Dan Puric, o tactica similara celei din evul mediu: in timpul asediului unei cetati, atacatorii aruncau peste ziduri trupuri de ciumati. Acesti ciumati au fost toti cei din lista lui Churchill si multi altii asemenea lor, straini si dusmani ai oricaror popoare in mijlocul carora s-au nascut, ce au declansat in sanul mega revolutiei de care vorbesc mai sus si o sinistra revolutie impotriva pruncilor nenascuti si alta revolutie sexuala, au fost activisti ai homosexualitatii, ai eugeniei, ai anticrestinismul, teoreticieni ai STANGII finantati de mereu aceleasi ELITE. Multumita bunului Dumnezeu am reusit sa aduc la lumina multe din aceste informatii. Cititi va rog si articolul:

„ IARNA DEMOGRAFICA „ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Revenind la etapele instaurarii GUVERNULUI MONDIAL, sa le trecem rapid in revista pe cele mai importante:

   Declansarea primului razboi mondial, avand drept rezultat infiintarea Ligii Natiunilor. Cititi va rog si articolul:

ENDGAME – ALEX JONES , subtitrare in limba romana , analiza documentarului

   Declansarea celui de al doilea razboi mondial, avand drept rezultat infiintarea ONU, FMI, Banca Mondiala si nu in ultimul rand crearea unui formidabil zid concentric protector in jurul elitelor sioniste. Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   In afara evenimentelor globale, au creat imense laboratoare ale NOII ORDINI MONDIALE la nivel de continent. Cititi va rog si articolele:

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE                  

PAPUSARII – Uniunea Europeana

   Pe plan religios, au facut pasi uriasi in pregatirea mentalului maselor pentru acceptarea antihristului. Cititi va rog si articolul:

„ INGERUL DIGITAL „ ( Digital Angel ) documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa

   Si ajungem astfel si la ceea ce ne doare de cateva zile incoace: cipurile. Dar aceasta problema n-a aparut acum un an sau zece, ci este si ea de mult pregatita. Cititi va rog si articolul:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   PREVIZIUNI:

   Pentru ultima etapa, cea tocmai declansata, au nevoie insa de un cumul de crize atat de grave, incat chiar oamenii sa zbiere deznadajduiti: vrem imperiu, dati-ne un imparat. De aceea criza economica o vor coordona in asemenea masura incat sa se ajunga la foamete, care va duce la ample manifestari de strada, moment in care vor intra in scena anarhistii, cea mai perversa dintre toate „altenativele” anti-sistem. Cititi va rog si articolul:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

   Se cuvine sa zabovim un pic asupra acestui aspect, deoarece foarte multi cad in aceasta plasa, ba chiar si dintre crestinii incepatori ce isi inchipuie benefica o astfel de alianta. Observati va rog cat de larg este frontul luptei anti-cip: ortodocsi si alte culte crestine, yoghini, atei, partide mai mult sau mai putin neo-naziste. In afara de crestini, toti ceilalti nu doresc decat inlocuirea ELITELOR existente cu altele. Altele cred insa ei ca ar fi, in naivitatea lor, neintelegand ca la varf, acestea, ca si celelalte, sunt inchinatoare acelorasi draci, ba chiar ca au si relatii stranse intre ele. De aceea in Romania, ortodocsii trebuie sa fie cu foarte mare luare aminte, caci multi dintre ceilalti se vor folosi de ei pentru a-i rataci in falsele lor “religii” dar si ca masa de manevra pentru tulburarile de care insasi SISTEMUL are nevoie … Trebuie insa sa intelegem ca, de faptul ca sunt folositi, nu-si dau seama nici marea masa a necrestinilor luptatori pe frontul acesta mare anti-cip. Aici este marea viclenie a diavolului.  

   Si ca dezastrul sa fie total, va mai urma si un cumplit razboi, cum n-a mai fost de cand este om pe pamant. ACESTA ESTE PLANUL. Ca este sau nu acesta sfarsitul vremurilor, doar Tatal Ceresc stie. Nu-i rau insa sa fim pregatiti ca si cum ar fi:

Cuvant GRAV al unui preot: cei ce se opun noilor pasapoarte sunt ERETICI

 

   In incheiere vreau sa subliniez ca ceea ce ni s-a pregatit are proportii gigantice si nu mai poate fi oprit decat de Dumnezeu, nu prin mitinguri de protest la adresa autoritatilor inregimentate lojelor obediente ritului scotian antic si acceptat ( NOTA 1 ), nu prin petitii catre marionete ale ELITELOR, nu prin oricare din „alternativele” lumesti necrestine. De aici incolo sunt doar doua variante. Sau bunul Dumnezeu va pune capat mega nebuniei ELITELOR planetare si ii va starpi El stie cum. Sau chiar sfarsitul vremurilor este la usi. In ambele cazuri noi crestinii nu avem decat o solutie: aceea pe care a avut-o si biserica primara: nadejdea in Domnul si Stapanul vietii noastre. Caci in oricare din cazuri, de prigoana tot vom avea parte, caci NOUA ORDINE MONDIALA se doreste a fi, prin insasi definitia ei data de catre cei ce au gandit-o inca de la inceput, cea mai teribila forma de anti-crestinism de doua mii de ani incoace.

   Ce putem face? Cat mai repede sa luam cat mai in serios cele spuse de Sfanta Scriptura, de Sfintii Parinti si de marii duhovnici. Sa constientizam pe cat mai multi, sa-i trezim prin orice mijloace: marsuri de avertisment (ATENTIE DECI, O MARE DIFERENTA FATA DE MITINGURILE DE PROTEST), conferinte, bloguri, care sunt ziaristi sa lase orice obedienta politica si cu riscul de a fi dati afara sa propovaduiasca Cuvantul delimitandu-se insa si de „alternative”. Mai mult, sa ne adresam rudelor, prietenilor, cunoscutilor. In acelasi timp insa, sa ne pregatim si de ce va fi lumesc mai rau. In acest scop, sa facem precum ne-au invatat profetiile. Sa lasam in urma stilul de viata cu care ne-am obisnuit si sa ne pregatim cu unul nou. Ca sa pricepem si mai bine, sa citim cu atentie capitolul 24 din Matei:

 

3.Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?  

4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.  

5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.  

6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.  

7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.  

8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.  

9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.  

10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.  

11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.  

12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.  

13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.  

14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.  

15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă  

16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.  

17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.  

18. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.  

19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!  

20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.  

21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.  

22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.  

23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.  

24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.  

25. Iată, v-am spus de mai înainte.  

26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.   

27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.  

28. Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.  

29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.  

30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.  

31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.  

32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.  

33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.  

34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.  

35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.  

36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.  

37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.  

38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,  

39. Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului.  

40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.  

41. Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa.  

42. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.  

43. Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.  

44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.  

45. Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp?  

46. Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa.  

47. Adevărat zic vouă că peste toate avuţiile sale o va pune.  

48. Iar dacă acea slugă, rea fiind, va zice în inima sa: Stăpânul meu întârzie,  

49. Şi va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce şi să bea cu beţivii,  

50. Veni-va stăpânul slugii aceleia în ziua când nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l cunoaşte,  

51. Şi o va tăia din dregătorie şi partea ei o va pune cu făţarnicii. Acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.  

 

   Sa observam ca de cand a spus Domnul Iisus vorbele acelea, niciodata evenimentele istorice n-au semanat atat de mult cu cele descrise in acest capitol, ca cele ce tocmai se desfasoara sub ochii nostrii.  De aici incolo, actiunile de protest nu mai sunt folositoare, din contra, precum am aratat, sunt folositoare SISTEMULUI. Ba mai mult, minimalizeaza chiar in ochii crestinului proportiile reale ale dezastrului. Ce este nevoie de atata inginerie? Refuzam noile acte si gata. Incepem o altfel de viata. Orice calcul de genul: facem intai proteste si pe urma vom mai vedea, nu doar ca le foloseste ELITELOR, dar ne face sa pierdem si timp pretios.

 

   ( NOTA 1 )

 

   Din nefericire sunt unii care considera ceva de bine aceasta loja. In sa si ea si altele sunt in aceeasi tabara. Sa vedem cum gandesc gradele lor inalte:

 

   Albert Pike ( 1809 – 1891 ), mason, gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma” :

   Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „ Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „

   In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un grandios monument in cinstea sa.

    Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ), gradul 33, mason, ritul scotian . In 1934 , Hall fondeaza Philosophical Research Society .

   In cartea „ The Lost Keys of Freemasonry „ , pag. 48 , a scris :

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Karl Marx

   Karl Heinrich Marx ( 1818 – 1883 ) , evreu , Germania , celebrul filosof , sociolog , teoretician politic , revolutionar , idol al comunismului . S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England .

   Karl Marx a fost mason , s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul . Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess ( 1812 – 1875 ) care a fost si unul din fondatorii socialismului . Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern , cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx :

   Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca , atat fierarilor cat si calailor …

   Război de moarte creştinismului” răcnea Fr. Viviani.

   Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului„, ţipa Gambeta

   In 1881, francmasonul belgian Flerie scria: „Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

   In 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea: „Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva duşmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile”.

   Un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn l-a avut Eliphas Lévi ( 1810 – 1875 ) . Acesta spunea :

   „ Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului . Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Este ( nu pot scrie cea mai mare hula, cea impotriva DUHULUI SFANT ) . Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal „

   Madame Blavatsky

   H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , legaturi apropiate cu ritul scotian ( Albert Pike )

Lucrarea sa „ The Secret Doctrinea fost sursa de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .

   In 1875 fondeaza Theosophical Society .

   Ulterior incepe sa viziteze India .

   In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului .

   Dupa deces a fost INCINERATA .

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .

   Aceasta scria in The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

   In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

   lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp

   DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

 

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] CONTINUAREA SI MAI MULTE DETALII AICI […]

    Apreciază

  2. bătăiosu said, on februarie 10, 2009 at 9:50 pm

    Saccsiv, Dumnezeu actioneaza prin oameni, iar raul nu se starpeste decat prin triumful binelui, adica prin induhovnicirea omului. Fiecare dintre noi, astia care ne pretindem crestini, daca am urma cu adevarat Calea lui Dumnezeu, forta de care dispune Oculta la ora actuala ar fi mult diminuata. In loc sa ne lamantam, strigand: „gata, vine sfarsitul!”, mai bine ne-am ridica la lupta cu incredere in purtarea de grija a lui Dumnezeu. Dracul e puternic asupra noastra pentru ca noi ii permitem asta, forta lui e slabiciunea noastra. Sta in puterea noastra sa schimbam lumea, asa a fost mereu, si va fi mereu! Singura solutie de contrabalansare a raului este trairea in duhul Ortodoxiei. Aici si acum!

    Pe mine ma supara cand vad atat de multi frati ortodocsi toba de carte, dar cu o viata duhovniceasca saraca. Oameni ce scriu despre Dumnezeu, dar fara ca sa-L fi intalnit macar o singura data. Crestini care vorbesc despre capcanele diavolului, dar fara sa-l fi vazut vreodata!

    Ridica-te si lupta, omule! Sfarsitul lumii nu a venit, si nu va veni, atata timp cat tu te vei sfintii!

    Atragem atentia la semnele vremurilor, dar credinta noastra trebuie sa fie de neclintit! Pot muta muntii daca vreau, pot tine timpul in loc daca imi doresc, pot schimba soarta Romaniei daca-mi propun. Asta inseamna credinta adevarata! Si atata timp cat eu stau drept, nici o putere vazuta sau nevazuta nu ma poate indoii!

    Aveti incredere in Dumnezeu, ca nu ne va lasa la greu! Tara asta amarata este Scaunul lui Dumnezeu, aici au fost facuti Adam si Eva, aici sunt ingropati, aici se sfintesc toate apele, aici e buricul pamantului, si tot aici va straluci fata Dumnezeului cel Viu! Au zis unii ca Romania va fi centrul spiritual al lumii. Cine ne opreste pe noi, cei care ne consideram crestini, sa credem ca florile din Gradina Maicii Domnului vor inflori din nou? Unde e credinta cu care ne laudam? Unde sunt darurile cu care ne impaunam? Sa ne aducem aminte de vorbele Mantuitorului referitoare la puterea credintei: „Aveţi credinţă în Dumnezeu. Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te şi te aruncă în mare, şi nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice. De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.” (Marcu 11, 22-24) Roaga-te ca Romania sa fie o tara cu oameni sfinti, crezi ca deja romanii sunt sfinti, si lucrul asta se va implini! Asta e credinta, si oricine zice altceva, vorbeste dupa mintea lui!

    “A proorocit avva Neofit Pustnicul ca vor fi cu miile cei ce vor Urma Calea cea de Taina a Isihiei. Grele vor fi schimbarile Lumii, dar tot asa de minunate vor fi si Renasterile Spirituale ale multora. Va cobora din Munte si din Pesteri Lucrarea cea de Taina a Isihiei pana in Inima Oraselor si multi Tineri, aparent nestiutori, se vor Trezi cu tarie la o Viata de Duh asemanatoare celei din vechime. Minunata va fi aceasta Inviere tocmai acolo unde moartea se crede stapana! Duhul Cel Prea Sfant isi va arata Puterea mai presus de toate. Lucrarea cea de Taina a Isihiei va inflori in pustiul multor Inimi ce vor deveni apoi Ceruri Intrupate […] Lucrarea cea de Taina a Isihiei va fi Taina Viitorului Lumii noastre. Istoria ce vine va fi cea mai teribila confruntare dintre Lumina si intuneric, dintre Duhul Vietii si al mortii. Dar Puterea Luminii va fi atat de mare incat va depasi toate legile firesti. Amin!” (Testament Avvei Arsenie, in Gheorghe Ghelasie – Isihasm. Dialog in Absolut, Ed. Axis Mundi, Bucuresti)

    Cu Dumnezeu inainte!

    Apreciază

  3. […] Scris de preugen pe februarie 11, 2009 Blogul lui saccsiv. Un articol despre implicatiile refuzului. […]

    Apreciază

  4. ion adrian said, on februarie 11, 2009 at 12:56 pm

    Excelent fir, incepi sa faci sinteze si cerneri. Sper sa nu-l uiti pe Sutton.

    Apreciază

  5. Ratzushca adormita said, on februarie 11, 2009 at 1:07 pm

    Impusca-te!

    Apreciază

  6. ion adrian said, on februarie 11, 2009 at 1:17 pm

    Saccsiv,
    Nu te contrazic in linii mari. Separat de ce se intampla eu spun tuturor care mai au gospodarii la tara sa nu renunte sa le pastreze ca vine si iarna energetica si iarna climatica si iarna hranei intr-un cuvant iarna resurselo in fata careia Papusarii nu au alte solutii decat cele distructive.
    Dar asta nu impiedeca sa ne comportam inca in mod normal adica sa reactionam la nivelul civilizatiei si dreptului actual ptr care s-a murit foarte mult si mai ales crestinii adevarati.
    Dar trebuie ca in plan intelectual sa afirmam cele aflate cu retinere si cu beneficiul macar al unei minime indoieli , adica sa fie clar eu nu sunt si nici nu vrea sa fiu nici Icke si nici Jan van Helsing , ci mai degraba Antony Sutton si Ruso si chiar Jones, adica eu nu i-as putea face nimic lui X.Y, si nu din motive crestinesti, ci laice, nu am toate dovezile necesare ptr a -l declara infractor la legile existente si dusman al umanitatii.
    O sa spui ca el a facut legile. De acord dar cu sprijinul meu si pana nu incerc sa intorc foaia si sa-i retrag acest sprijin nu cred ca trebuie sa ma grabesc sa ma haiducesc, sigur trebuie ca orice om prevazator sa-mi pregatesc varianta asta.
    Dar nu crezi ca daca am vrea sa realizam o rezistenta acesta ar trebui sa se antreneze mai intai intru rationalitate si actiune in lume, caci Dumnezeu ne-a comunicat legea fundamentala a logicii ca sa lucram asupra lumii caci ne-a trimis in lume, Dumnezeu este si logica nu numai transcendenta si ne-a dat logica dupa chipul si asemanarea lui ca sa cunoastem lumea creata, si simtul divinului, al transcendentei ca sa-l cunoastem pe Tatal si cand a dorit EL ni l-a trimis pe Fiul si apoi pe Duhul Sfant(Mangaietorul) ca sa-LLcunoastem itrutotul prin Cuvant.
    Nu sunt teolog dar asa simt eu si-ti spun si tie.
    Doamne ajuta.

    Apreciază

  7. YODA said, on februarie 11, 2009 at 2:52 pm

    Oameni buni, noi deja suntem monitorizati de foarte mult timp, serios.

    Apreciază

  8. Ion de la Chiuiesti said, on februarie 11, 2009 at 6:54 pm

    @yoda:
    Stim ca suntem monitorizati. In prima faza asteapta-te la intimidari. Trebuie sa ne organizam intr-o organizatie.

    Apreciază

  9. ion adrian said, on februarie 11, 2009 at 7:21 pm

    Yoda,
    Tehnic vorbind, cum iti dai seama de asta?

    Apreciază

  10. sceptik said, on februarie 11, 2009 at 8:06 pm

    nu-i rau articolul dar fa ceva cu thema asta.

    fa un sondaj asupra aspectului 🙂

    trebuie sa ne concentram pe viata duhovniceasca si sa nu fim asa de optimisti. Luptam, in sensul de marturisire nu de revolutie. Nu putem schi9mba nimic, pentru ca Taina Faradelegii trebuiue sa vina iar la implinirea ei se lucreaza de sute de ani. Sa nu ne amagim ca facem petitii si schimbam lumea. Le faem si pe ele dar ca marturisire. Lupta duhovniceasca cu noi insine si cu uniunea europeana trebuie sa mearga in paralel.

    si sa nu ne ambalam cu sfarsitul ca mai sunt profetii de implinit.. sa asteptam in priveghere…

    Apreciază

  11. Terra Mater said, on februarie 12, 2009 at 12:21 am

    Si totusi, nu putem sa stam cu bratele incrucisate. Dumnezeu te ajuta, dar e bine sa incepi tu a te ajuta. El va desavarsi lucrarea ta.
    Va invit sa vizitati www. restulstirilor.blogspot.com. Veti gasi doua articole recente, care trateaza aceeasi problematica si de unde veti fi trimisi spre alte linkuri nu de mai putina importanta, ceea ce va va oferi posibilitatea de a aprofunda argumentul.

    Apreciază

  12. Terra Mater said, on februarie 12, 2009 at 2:10 am

    Pentru ca daca ar prezenta deschis adevaratele meniri ale acestora, intreaga populatie s-ar rebela si s-ar opune, ceea ce daca nu le-ar da peste cap planurile, cel putin ar duce la intarzierea punerii lor in aplicare. Ori, ei si-au stabilit bine timpii.

    Apreciază

  13. Emanoil said, on februarie 12, 2009 at 1:43 pm

    Fratilor, nu o spun eu ci multi preoti: ca sa mai putem face ceva pt noi si pt toti cei pt care ne rugam trebuie sa ne despatimim. Este foarte frumos ce scrieti multi dintre voi, dar cat mai putem si exista biserici vii, sa nu lipsim de la nici o Sfanta Liturghie (unde se savarseste Jertfa cea nesangeroasa), sa ne spovedim cu inima infranta si smerita, sa ne plangem pacatele noastre personale si ale neamului [caci vom fi judecati si ca neam (vedeti multele avorturi-milioane-aici putand fi incluse si „anticonceptionalele”]. Domnul ne-a spus: „cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul” si nu: faceti sex, adica impreunati-va pt obtinerea placerii si avand grija de „planificarea familiala”. Abia dupa aceea (canon de la duhovnic) ne putem impartasi cu Sfintele Taine fara sa ne „ardem” (asa cum m-am ars eu, impartasindu-ma cu nevrednicie). O fi sunand dur ceea ce spun, dar o spun in cunostinta de cauza, eu insumi fiind un nemernic si un pacatos (ani de zile mi-am trait viata in curvie si desfranare, ceea ce este uraciune in fata Domnului)
    Numai astfel luptand, impotriva propriilor noastre patimi, vom putea fi precum copiii (la suflet) si astfel vom putea dobandi Imparatia Cerurilor. „Nimic necurat nu va intra in Imparatia cerurilor”.
    Iertati-ma, nu am vrut sa fac pe lupul moralist, dar asta am inteles (in special citind „Cararea Imparatiei” si „Ridicarea casatoriei la inaltimea de Taina” de parintele Arsenie Boca. Bineinteles ca mai sunt multi alti sfinti parinti care ne dau aceleasi invataturi.

    Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti si sa ne ajute in lupta impotriva intunericului. AMIN

    Apreciază

  14. Check said, on februarie 12, 2009 at 2:25 pm

    oameni buni noi trebuie sa ne opunem, nu trebuie sa acceptam, trebuie sa credem in Dumnezeu si sa urmam caile Lui

    Apreciază

  15. Marian said, on februarie 12, 2009 at 3:42 pm

    domnilor! urmarind de ceva vreme acest blog am ajuns sa retractez tot ce am spus si tot ce am gandit dealungul timpului despre Torchemada si institutia pe care o conducea acest si anume inchizitia. sa ma ierte Bunul Dumnezeu dar acestor monstri le erea locul in acele temnite ale iadului in frunte cu madame blavatski si prieteni ei non umani. Mamaia mea este nestiutoare de carte i-am povestit in mare despre acesti ticalosi diabolici si ea uimita a zis: Sa se aleaga praful de ei maica. Amin.

    Apreciază

  16. brushvox said, on februarie 12, 2009 at 6:44 pm

    O prostie legată de o alta conduce la o teorie halucinantă, dar neconcludentă.
    Vorbiţi de Scripturile Sfinte, dar de multe ori am impresia că nu le-aţi citit niciodată…cum nu cred că aţi citit nici marx sau Elifas Levi, doar câteva citate scoase din context… Jale! Bine că nu doare…

    http://brushvox.wordpress.com/2009/02/06/sase-666/

    Apreciază

  17. ion adrian said, on februarie 12, 2009 at 6:54 pm

    @Nomad,
    As fi inclinat sa-ti dau dreptate si daca nu-ti dau, nu este de vina celalalt nick al tau, desi de fapt nu stiu care te reprezinta mai bine.
    Iti sunt recunoscator ca ai fost cinstit, caci puteam sa mor si sa nu fac nici-o legatura intre cele doua tipologii, sa-mi fie imposibil sa le asociez . Mi-ai dat ,ne-ai dat o arma serioasa, acum eu unul am dobandit ce-mi lipsea, incepusem sa ma lamursc, incepand cu Maier, caci Clej este o cantitate neglijabila…
    Dar sa revin : nu cred ca este cum spui, ptr ca a mai fost unul, un om deosebit si care a trait putin,a murit de boala asa ca nu-l are nimeni pe constiinta ca pe cativa presedinti ai SUA care nu erau de acord cu tine, dar a spus enorm, care a observat ce-ti spun eu mai sus ca am constatat, si el se numeste George Orwell.
    Asa dar eu nu vreau sa las niste porci mai egali, sa ma tina in sclavie si voi lupta cat pot contra lor pana ma vor eutanasia daca vor reusii. In rest ai dreptate trebuie sa ne organizam si o s-o facem, caci avem resurse inimaginabile de forta si inteligenta, dar fiind lenesi si visatori nu le punem la treaba decat cand se ingroasa glima si totul se arata astfel adica gluma s-a ingrosat, si cu minciuna nu se poate lupta decat cu aghiasma adevarului.

    Apreciază

  18. ion adrian said, on februarie 12, 2009 at 7:02 pm

    PS: Postul de mai sus este raspunsul meu la postarea lui Nomad alias 666 si vreau sa fie inteles .
    Saccsiv permite-mi sa retranscriu postarea lui Nomad primita de mine dar vad ca este disparuta este mult mai interesanta deacat tampeniile unora , arata fata reala a adversarilor nostrii care nu se mai feresc s-o arate asa ca lasa te rog acesta postare ingrozitoare care-l uneste pe Nomad cu 666.

    Author: Nomad
    Comment:
    Saccsiv, ma uitam prin blogul tau si trebuie sa apreciez efortul de a aduna atatea texte din wikipedia&co laolalta. Atata timp, atata energie, atata fervoare ! Decat sa faci o sinteza de ce nu treci mai bine la actiune, fa-ti o organizatie, puneti ban cu ban si faceti o colonie ceva. Deschideti drumul spre altceva. O lume mai … altfel.
    Mie imi place asta, nu pentru ca e perfecta ci pentru ca e perfectibila, pentru ca, inca cred, ca omenirea nu a vazut zile mai bune. Mai rele a vazut, dar mai bune nu. Nu inca.
    Nu cred in conspiratii (in sensul celor de mai sus), nu pentru ca in teorie nu e posibil, ci ca pentru ele ar contine oameni. Iar oamenii (ma refer la majoritate) sunt inca maimute, sau mai potrivit zis: caini.
    Toti sunt isterici privind guvernele, liderii, elitele, dar hai sa recunoastem odata: Nu sunt in stare sa se guverneze singuri. Toti se simt oprimati dar nu sunt in stare sa se organizeze, si nici macar sa gandeasca un pic dincolo de ei, ceea ce ar insemna altceva decat: vreau case, masini, bani si p.z.e bune. Care e diferenta intre om si caine ? la nivelul asta, al majoritatii din pacate ? NICIUNA.
    Atata timp cat exista elite mai mult sau mai putin organizate, cainele nu musca si nici nu fu.. pe cine vrea. Cu alte cuvinte cainele trebuie tinut in zgarda pana invata „maniere” – se numeste dresaj. Apoi devine „prietenul cel mai bun al omului”.

    Te rog crede-ma e mai bine asa , cat timp nu sunt vulgaritati, ci doar ticalosie astea trebuie sa fie vazute ca sa vada si altii mai creduli cu cine au de a face.

    Apreciază

  19. ion adrian said, on februarie 12, 2009 at 7:17 pm

    Sacsiv ,
    Si ca sa inteleaga toti: acesta este postarea lui 666(alias Nomad), la parintele Savatie pe un fir, pe care apoi a incecat s-o dreaga, dar vezi ca nu se poate disimula total si i-a revenit obsesia cu cainele stapanul si dresajul.
    Identitatea dintre Nomad si 666 mi-a dezvaluit-o pe firul unde ma insulta Fernand si unde s-a prezentat ca Nomad si in blana de miel, dar si acolo a avut un mic acces de furie, in apararea dasteptului acela.

    666 spune:

    ianuarie 29, 2009 la 9:40 pm
    Savatie, sper sa intelegi ce-ti zic, caci nu ma astept sa lasi commentul: Degeaba aruncam frimituri la caini. V-am dat atatea ca vine o vreme cand trebuie sa va eutanasiem. Sunteti in plus. Latratul asta nu face decat sa ne dezguste. Si nu numai ca latrati dar chiar mushcati mana stapanului ! Cat o sa va mai rabdam !

    Apreciază

  20. kosk said, on februarie 12, 2009 at 9:47 pm

    @ion adrian/ala de care spui(si altii),posteaza si ei pe unde pot ca daca’i ordin cu placere.”secreti”din astia spameaza mai ales pe ag.de presa si siteuri atee.ce sa-i faci asta e propaganda dezlantuita(deocamdata)pe net si in presa.nu are rost sa raspunzi la diversiuni din astea.ps.sa vezi alte comment-uri,pe unele situri,asta-i”subtire”.

    Apreciază

  21. ion adrian said, on februarie 13, 2009 at 8:39 am

    @Kosk,
    Nu ce spune unul ma deranjeaza ci disimularea adica cele doua fete din care fata aratata de 666 nu este aratata, una este sa insulti sa jignesti si alta este se scotila iveala cuvatul eutanasiere care este un fel de alt holocaust pe care ar trebui sa-l sufere crestinii de parca ei l-a fi organizat pe cel nazist, si atitudinea de stapan absolut fata de goim(spun asta pentru ca 666(Nomad) mi-a comunicat ca este evreu si deci eu sunt goim. Este mult mai grav ce am prezentat eu decat ce spui tu si faptul ca ramanem in lene spirituala , eu iti atrag cu prietenie atentia, nu este un atu pentru noi .
    Numai bine si Dumnezeu sa ne ajute.

    Apreciază

  22. ion adrian said, on februarie 13, 2009 at 8:41 am

    Erata:..din care fata aratata de 666 nu este aratata deobicei….

    Apreciază

  23. Nomad said, on februarie 15, 2009 at 9:02 am

    pentru ca mi-au fost sterse comentariile e ultima oara cand mai scriu aici.

    Apreciază

  24. primadona25 said, on februarie 15, 2009 at 9:30 am

    De unde sa stiu ca tot ce se vorbeste aici nu este {si asta } o manipulare. De unde sa sti ca toate cuvintele spuse nu sint decit o orientare spre o anumita religie! Eu cred ca trebuie sa ne pastram sufletul curat, sa nu ne facem tot felul de idoli, si mai ales sa nu incepem sa ne vinam intre noi, crezind ca aflam pe cel rau. Tot ce apare in media ne face sa traim cu frica sa fim suspiciosi si ce e mai rau, sa pornim o lupta! Nu stim impotriva cui, dar sa luptam,sa pindim, sa nu vedem ce trebuie, sa fim manipulati… Cei ce se tem sint mai usor de stapinit! Eu nu cred in oameni care sint mai aproape de D-zeu, care detim mesaje pe care trebuie sa ni le transmita. D-zeu nu are nevoie de intermediari. Legatura noastra cu el este directa, cei ce au creat atitea religii ne-au indepartat de adevarul absolut. Si asta e o forma de manipulare. Eu ce sa mai inteleg din toate acestea? In alta ordine de idei trebuie sa credem in progres. Ce era innainte de antibiotice? sau de vaccinuri,sau de alte leacuri bune pentru inima ,ficat, stomac etc…sa negam si aceste lucruri pentru ca sunt facute de elite? Toata aceasta putere a mintii este lasata de la D-zeu. EL ne-a ingaduit sa mergem pe aceasta scara a cunoasterii. Asa ca eu in care preot sa cred? SInt ortodoxa si imi place cunoasterea. Inima imi e deschisa spre D-zeu adevarat si sint convinsa ca EL nu vrea sa ne chinuie,si sint convinsa ca tot ceea ce se intimpla este cu stirea si vointa lui. Noi trebuie sa fim buni, sa nu ne urim ,sa nu rivnim la bunurile altora, sa nu dorim raul nimanui. Daca asa am fii nu ar trebui nici o noua ordine. Pina una alta nu faceti jocul nimanui. Aceasta omenire are sigur traectoria ei, scrisa chiar diin prima clipa…

    Apreciază

  25. ion adrian said, on februarie 15, 2009 at 4:29 pm

    @Nomad,
    Vai, dar ti l-am repostat eu, ca sa-ti pot raspunde, inteligibil si tu nu-mi multumesti… Mai aveai un postl pe care nu l-am preluat, caci era idiot, adica demn de Fernand si deci postabil la acel fir unde da boii pe ghiata dl Fernand. Oricum ai fi, ai alta clasa fata de Fernand, adica vreau sa spun ca esti mult mai periculos, asa ca eu in locul lui Saccsiv te-as tine pe langa mine 🙂

    Apreciază

  26. Terra Mater said, on februarie 15, 2009 at 7:54 pm

    Incercati sa gasiti timpul necesar pentru a urmari cu atentie ceea ce este prezentat aici:

    http://isettepiani.myblog.it/archive/2008/11/24/microchip-l-olocausto-dell-anima.html

    Daca Dumnezeu ma va ajuta si sanatatea imi va permite, am sa incerc sa traduc in romana si sa public la http://www.restulstirilor.blogspot.com

    Apreciază

  27. Cosmin S. said, on februarie 16, 2009 at 6:03 pm

    Bataiosule,explica-mi si mie faza asta,citez:

    „Tara asta amarata este Scaunul lui Dumnezeu, aici au fost facuti Adam si Eva, aici sunt ingropati, aici se sfintesc toate apele, aici e buricul pamantului, si tot aici va straluci fata Dumnezeului cel Viu! Au zis unii ca Romania va fi centrul spiritual al lumii.”

    O dai in scranteli sectare de genul Noul Ierusalim?
    Ia uite aici:Profeţia“ lui Sundar Singh despre România.Sundar Singh (1889-1929) a fost un creştin evanghelist indian care la inceputul secolului XX a intreprins o calatorie prin Europa. Se spune că, cu această ocazie, el a facut mai multe „revelatii“ despre viitorul Romaniei.
    Punem botul la vrajlile unui boschetar sectar risipite prin tot internetul?

    Apreciază

  28. andrei said, on februarie 17, 2009 at 12:07 am

    Incredibila afirmatia lui Cristoiu pe Antena 3 : Proiectul lui Barack Obama – A TREIA CALE – O solutie la actuala criza economica = eliminarea notiunii de mostenire, mostenitori ….. http://www.gandeste.org

    Apreciază

  29. George said, on februarie 17, 2009 at 12:42 am

    20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.

    Am mai postat odata comentariul intrun loc gresir.

    Vreau sa vad un articol sau o idee cu privire la ziua de odihna.

    Apreciază

  30. gabbyb said, on februarie 17, 2009 at 8:52 am

    Da este adevarat sfarsitul e aproape, depinde care sfarsit, a unora din noi poate fi chiar azi. Important e sa ai o relatie cu Dumnezeu si cu isus Cristos Fiul sau, sa-l cunosti cu adevarat astfel oricare dintre sfarsituri vor veni pentru tine nu sunt o tragedie pentruca te intorci acasa la Tatal tau care te-a creat si vei fi o vesnicie cu el.
    pentru mine acest lucru este cel mai important si stiu ca celelalte se vor rezolva de la sine pentruca El se va ingriji de mine in orice situatie, eu trebuie sa stau in bratul Lui si sa ma incred in El.

    Apreciază

  31. Ion de la Chiuiesti said, on februarie 17, 2009 at 9:21 am

    @Cosmin S.:
    Vezi ca Bataiosu nu este sectar, iar cele scrise redau doar cele spuse de altii. Te lasa pe tine sa reflectezi la adevarul sau minciuna continuta in acele vorbe. Te repezi ca fata mare, judeca intai!

    Apreciază

  32. Cosmin S. said, on februarie 17, 2009 at 11:06 am

    Stiu ca Bataiosul nu e sectar.Dar felul cum si-a redactat comentariul lasa loc de interpretari in privinta convingerilor lui.Asa ca n-am putut sa trec cu vederea si am fost un pic incisiv.
    Sunt unii care le place sa creada ca Romania e buricul Pamantului.
    Ce sa mai reflectam……?

    Apreciază

  33. ion adrian said, on februarie 17, 2009 at 12:45 pm

    ion de la chiuiesti,
    Dar si cand alegem sa-i citam pe altii sa nu luam chiar orice …sau atunci sa explicam motivul citatului, nu crezi?

    Apreciază

  34. ion adrian said, on februarie 17, 2009 at 1:37 pm

    @Andrei,
    Tu crezi ca foaia de hartie are doua fete?

    Apreciază

  35. Ion de la Chiuiesti said, on februarie 17, 2009 at 8:41 pm

    ion adrian
    Uneori mai lasi si pe altii sa gandeasca, nu dai tot pe tava.

    cosmin
    Romania e buricul pamantului! Cel putin pentru unii. Doar nu crezi ca vom inceta sa iubim tara asta in favoarea anomaliei numita UE. Asa cum orice cioara isi iubeste puiu’ chiar daca e negru si croncane, tara asta ramane dragostea noastra. Buna, rea cum e , era a noastra. Acum ne expropriaza jigodiile din propria tara. Nimeni nu va invinge niciodata sentimentul national. Niciunde in lume. Razboiul de secesiune s-a terminat in America de o suta si ceva de ani, si sudistii raman sudisti, nordistii nordisti. In Italia la fel. Bavarezii la fel in Germania. Un marseillez nici nu se intelege cu unul din Pas de Calais,scotianul si irlandezul raman conservatori. Noi romanii de ce am renunta sa iubim pamantul asta?

    Apreciază

  36. Cosmin S. said, on februarie 18, 2009 at 3:00 pm

    Ion Adrian.De acord cu tine.Dar sunt „unii” din vest,care exploateaza patriotismul prin miscari de genul „Noul Ierusalim de la Pucioasa”.O miscare eretica ;care imita ortodoxia si o schimonoseste cladind totul pe un patriotism plin de niste prorocii fantastice despre Romania de genul:”Romania va fi centrul spiritual al lumii,v-a fi izbavita de apocalipsa,aici s-au nascut Adam si Eva,aici este Scaunul Lui Dumnezeu,etc.” Niste abureli scornite ca sa castige adepti.Deci atentie mare.
    Si eu imi iubesc tara si la fel ca orice francez care considera Franta buricul Pamantului sau german care considera Germania buricul Pamantului si noi ca romani avem buricul nostru al Pamantului,Romania.Doar in sensul asta putem considera Romania centrul lumii.

    Apreciază

  37. Cosmin S. said, on februarie 18, 2009 at 3:01 pm

    Ion de la Chiuiesti.De acord cu tine.Dar sunt „unii” din vest,care exploateaza patriotismul prin miscari de genul „Noul Ierusalim de la Pucioasa”.O miscare eretica ;care imita ortodoxia si o schimonoseste cladind totul pe un patriotism plin de niste prorocii fantastice despre Romania de genul:”Romania va fi centrul spiritual al lumii,v-a fi izbavita de apocalipsa,aici s-au nascut Adam si Eva,aici este Scaunul Lui Dumnezeu,etc.” Niste abureli scornite ca sa castige adepti.Deci atentie mare.
    Si eu imi iubesc tara si la fel ca orice francez care considera Franta buricul Pamantului sau german care considera Germania buricul Pamantului si noi ca romani avem buricul nostru al Pamantului,Romania.Doar in sensul asta putem considera Romania centrul lumii.

    Apreciază

  38. Mad Mike said, on februarie 18, 2009 at 10:20 pm

    Traiti in minciuna si duhniti a naivitate…..mama ei de doctrina religioasa….vorbiti de unii si de altii dar nu va uitati deloc in ograda voastra. Religia este o fictiune si voi faceti parte din ea.

    Apreciază

  39. Ion de la Chiuiesti said, on februarie 19, 2009 at 5:12 pm

    @Mad Mike:
    de ce nu ne lasi pe noi cu religia noastra si sa stai in mocirla ta?

    Apreciază

  40. Mad Mike said, on februarie 19, 2009 at 9:17 pm

    Bai Ioane ..asta si aveam de gand …sa va las in „seama” voastra. Nu duc steagul nimanui , nu merita. Greseala mea ca m’am bagat in gura lupului turbat. Pace voua luminatilor si regrete eterne.

    Apreciază

  41. ion adrian said, on februarie 21, 2009 at 12:26 pm

    Mad Mike,
    Si te simti mai fericit daca ii insulti pe crestini?
    Cine pe lumea asta se bucura de respetul sau poate chiar si de dragostea ta?
    Te intreb chiar daca nu mai vei trece pe aici dar intrebarea e valabila la urma urmei pentru orice muritor.

    Apreciază

  42. […] Previziuni sumbre asupra viitorului foarte apropriat (ascunse de catre autoritati) […]

    Apreciază

  43. mihaela said, on martie 6, 2009 at 2:59 pm

    interesante comentarii ,iar pt cei care nu le convine ce se spune mai sus am si eu 2 cuvinte:mai bine sa fim informati si oameni cititi decat niste ignoranti in viata asta.

    Apreciază

  44. andrei said, on martie 8, 2009 at 9:46 pm

    Incestul – între infracţiune şi… legalitate http://gandeste.org/general/incestul-intre-infractiune-si-legalitate/1289/

    Pana unde urmam EUROPA fara a socoti ceea ce ni se „impune” ?!
    Pana unde consideram valorile occidentale mai bune decat cele stramosesti ?!
    Cat timp mai credem in slogane precum „UNITATE IN DIVERSITATE” ?!
    Cat timp nu reactionam la ce hotarasc altii pentru noi ?!
    Cu siguranta incep deja a fi mai mult decat simple coincidente, intamplari sau chestiuni disparate !
    ESTE UN PLAN ! UN PLAN DIABOLIC !
    Poate ar trebui sa facem ceva sau sa facem cu mult mai mult decat am facut pana acum .
    GANDESTE ?!

    Apreciază

  45. Terra Mater said, on martie 21, 2009 at 6:02 pm

    Incercati sa obtineti cartea „Cartea pe care biserica ta nu te-ar lasa niciodata sa o citesti”. Va voi reda un citat din cuvantul inainte:
    ” De la originile ebraice ale Islamului la misterul Mariei Magdalena, de la masacrele efectuate de cruciati in Europa si Orientul Mijlociu la genocidele savarsite de urmaritorii lui Mahomet, Cartea pe care biserica ta nu te-ar lasa niciodata sa o citesti” este, in acelasi timp, o riguroasa contraistorie a religiilor si o invitatie la a nu inceta niciodata sa gandesti cu propriul cap.”
    Azi am citit pe unul din forumurile de pa 9am, ceea ce a postat una dintre forumistele cele mai active: Karol Wojtilla (Papa Ioan Paul al II-lea) ar fi fost inginer chimist, fabricant de Cyclon B, coparticipant la gazarile din lagarele de exterminare naziste; papa Benedictus al XVI-lea membru in Hitlerjunged-organizatie din care ulterior se recrutau cei care erau inrolati in SS-Sonderkommando si in legiunea Totenkopf (Cap de mort). mai spunea si ca, amandoi ar fi recunoscut public aceste „pete” ale trecutului lor….

    Apreciază

  46. ion adrian said, on martie 21, 2009 at 8:43 pm

    nu se poate inghitzii chiar orice.

    Apreciază

  47. George said, on iunie 15, 2009 at 7:44 am

    Saccsiv: „[…] Ce este nevoie de atata inginerie? Refuzam noile acte si gata. Incepem o altfel de viata. […]”

    Multumesc, Saccsiv. Consider intreg acest nou articol de mai sus o incercare de raspuns si la intrebarea mea de ieri.
    Dar nu intrevad ce sansa de viata mai are un om dupa refuzul cipuirii, cand se va afla in afara acestei ordini lumesti. Linii mari: fara serviciu, bani (sau biti in cont, tot aia), casa.
    O altfel de viata? Cum?
    Nomazi intre bandele de raufacatori?

    Nu zic ca viata de cipuit merita traita.

    Insa nu vad ca alternativa decat asumarea mortii. De fapt, ti se ofera alegerea de a muri cipuit, procesat direct de SISTEM, sau a muri necipuit, procesat indirect de acelasi SISTEM, prin mana devoratorilor de energie obtinuta prin volenta (te iau ei ca sclav pentru bani, sex, viata) care fac legea in strada.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.