SACCSIV – blog ortodox

INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?

Posted in 666, antihrist, APOCALIPSA, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, NOILE PASAPOARTE, ORTODOXIE, RFID, SEMNUL FIAREI by saccsiv on februarie 4, 2009

   Dupa cum ati observat, majoritatea eforturilor luptatorilor anti-sistem s-au canalizat in ultima vreme pe mitinguri, petitii, actiuni judecatoresti. SA PRESUPUNEM CA:

         se vor unii pe un front comun toti cei ce se declara impotriva cipurilor: ortodocsi, alte culte crestine, yoga, neo-pagani, atei, etc.

         se va reusi urnirea a sute de mii de participanti la diferite manifestatii

         se vor umple de semnaturi petitiile

         vor apare noi si multe procese pe rol

         dar puterea va hotara emiterea de noi carnete de soferi, pasapoarte si acte de identitate cu cip incorporat

 

   CE VOM FACE? Indemnul ar fi sa le refuzam. Simplu de spus. Intre timp a mai aparut o problema: cei ce n-au stiut de existenta cipului in momentul in care le-au ridicat. Teologul Danion Vasile ne spune ca aceasta nu este o problema de acceptare, caci au facut-o din nestiinta. DUPA CE-AU AFLAT INSA, CE VOR FACE? Raspunsul logic ar fi sa renunte la ele. Iar simplu de spus.

   Daca pasapoartele pot parea pentru multi un moft la care se poate renunta, in privinta carnetelor de soferi chestiunea se complica iar in cazul actelor de identitate obligatorii ea devine deja dramatica. Un om are carnet de soferi in doua cazuri: are (sau are de gand sa aiba) cel putin o masina sau are un serviciu care depinde de acel carnet. In primul caz ar trebui sa apeleze la cei ce au carnet vechi, pana si-l schimba toti, apoi sa renunte la acel vehicul. In al doilea caz insa, e greu tare, caci ramane fara serviciu. Dar in momentul in care orice act nou de identitate va avea incorporat un cip, a-l refuza inseamna a incalca legea, caci va fi obligatoriu, apoi foarte multe lucruri nu vei mai putea face. Nu te vei mai putea angaja decat teoretic „la negru”, nu vei mai putea sa ai o afacere legala, sa faci o tranzactie ce implica acte notariale, nu vei mai putea lasa si lua mosteniri si lista este foarte lunga. Adica, esti la un pas de celebrul „nu vei putea vinde si nici cumpara”. Iar acestea de mai sus nu sunt decat prima etapa. Va urma „unificarea” tuturor documentelor intr-unul singur, apoi un proces de implantare in corp a unui cip cu toate datele acestuia iar tot acest proces se va petrece concomitent cu disparitia banilor lichizi. Acel moment va fi cumplit.   

 

   Ideea acestui articol a venit in urma comentariului cititorului Ioan Dan, pe care il redau mai jos:

   Deschide un topic pe subiectul: Pregatirea la modul concret de supravietuire in conditii extreme a celor ce se vor refugia in pesterile si vagaunile muntilor pentru a scapa de prigoana antihristului dupa cum spune Sfantul Efrem Sirul:
Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.”

 

   Prin urmare ma voi stradui sa promovez aceasta tema si ii rog pe toti cei ce o considera importanta sa faca la fel. Observam ca insemnarea cu 666 va cuprinde importante etape premergatoare, deci si abordarea chestiunii propun sa se faca in doua componente: 1) carnete de soferi, pasapoarte, acte de identitate si 2) semnul ca atare. Deocamdata suntem in etapa 1), un fel de examen pregatitor pentru toti crestinii marturisitori. Este important caci reprezinta o trecere de la vorbe la fapte. Vom vedea cati dintre noi vor face acest pas: REFUZUL cu grele si imediate neplaceri. Nu este insa un examen doar pentru cei ce ar fi nevoiti sa-si schimbe vechile acte expirate, ci si pentru ceilalti, care sunt inca „in regula”. Acum vom vedea in ce masura Biserica reprezinta un trup fiecare membru al ei fiind un madular, unul deget, altul ureche, limba, ochi, etc., fiecare cu darul sau de la bunul Dumnezeu, trup in care daca se bucura unul, se bucura toti de bucuria lui, daca il doare pe altul , de asemenea toti sufera. Sau daca nu cumva suntem doar o gramada de indivizi egoisti ce se roaga fiecare pentru el lui Dumnezeu. Spun asta deoarece cel ce va face pasul si va refuza noile acte va depinde in mare masura de intelegerea fratilor sai care sunt inca “in regula”. Il vor ajuta acestia cand acela va incepe sa intampine inerentele piedici ale sistemului? Care au posibilitati, il vor ajuta cu un serviciu? Vom fi cu totii o comunitate precum cei din biserica primara? Cei foarte bogati ii vor ajuta pe cei foarte saraci? Sau vor ramane doar sa teoretizeze? Vom vedea.

  

   In concluzie, invit pe toti cei ce au ceva de spus in privinta aceasta, s-o faca neintarziat. Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne invete ce sa facem, studiem Sfanta Scriptura, scrierile Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici adormiti. Sa-i intrebam pe duhovnicii actuali.

 

  Doamne ajuta!

122 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ion adrian said, on februarie 7, 2009 at 11:02 am

    Vad ca aici nu ma mai moderezi si ma simt ca un prost . O sa spuna imediat prietenii ca ma simt asa cum sunt asa ca le-o iau inainte. Bine ca nu am mai postat ceva care chiar nu trebuia vazut decat de tine.
    Dar revin :indica-mi un fir unde ma moderezi , este mai bine sa fiu moderat numai pe unu,l ca sa nu se piarda timp inutil, si de acolo iti voi scrie ce ti se adreseaza numai tie.

    Apreciază

  2. saccsiv said, on februarie 7, 2009 at 11:37 am

    ion adrian

    Acum am intrat pe net si stau putin. Tu scrii mult, daca ma apuc de dialoguri lungi cu tine nu mai apuc sa fac si altceva si sunt tare in urma cu articolele pe care le-am inceput , plus cartea. Pentru ceva ce trebuie sa vad doar eu, ai pe vechiul blog, in dreapta sus, optiunea de a trimite un e-mail direct mie. Dar uneori dureaza si cateva zile pana ce weblog mi-l trimite. Poti eventual alege din acel blog un articol vechi fara comentarii, scrii si dupa ce-l citesc il sterg.

    Apreciază

  3. saccsiv said, on februarie 7, 2009 at 11:53 am

    Ioan dan

    Felicitari frate. Asta doream sa subliniez si eu cu acest articol, dar majoritatea comentatorilor de aici sau de pe unde l-am mai promovat, chiar si dintre cei mai convinsi ca acesta ar cam fi sfarsitul veacurilor, se axeaza aproape strict pe „necesitatea „ petitiilor, a manifestatiilor si a luarii a tot soiul de atitudini impotriva autoritatilor statului.

    Acum un an, invatam pe oricine era dispus sa ma asculte sa nu investeasca in imobiliare, ci din contra, sa faca precum ai zis si tu. Ii avertizam ca va incepe iminent o criza cumplita, le explicam motivul declansarii ei voite, cine sunt PAPUSARII si cam ce urmeaza. Vorbeam la pereti, ba mi-am si facut dusmani printre unii din cei ce se dau acum cu caramida in piept de ce luptatori anti-sistem sunt ei si ce actiuni indraznete vor intreprinde.

    Apreciază

  4. ion adrian said, on februarie 7, 2009 at 2:47 pm

    Saccsiv,
    Multumesc ptr raspuns, asa o sa fac.

    Dar daca nu are sens sa mai actionam in stil profan cum ar spune un mason sau in stil laic cum ar spune un calugar, de ce sa ne mai ostenim, sa ne mai documentam de ce sa ne mai ostenim sa avem un fir cu titlul:

    Sa schimbam elitele planetare

    Nu e nici-o problema eu spuneam ca daca suntem multi sa renuntam si la cetatenia unui stat care nu ne mai reprezinta, tu ai inteles ca la romanitate. Nici vorba suntem romani crestini ortodoxi si asa cum as putea sa ma casatoresc doar la Biserica , botezul meu romanesc ma defineste si pot rupe orice legatura cu Anticriist si statele sale.
    Dar nici asta nu este o solutie caci nu-i mare scofala sa se procedeze ca la Waco si atunci?
    Eu cred ca previziunea apocaliptica se indeplineste ca si in cazul Sodomei. Arata-mi un singur drept si o iert . Pana sa ne retragem in munti si in trecut ceea ce se va putea face oricand nu crezi ca trebuie sa incercam acele cai pe cae chiear Dumnezeu le-ar binecuvanta daca ne-am dovedi drepti, corecti, nonviolenti si mai ales lipsiti de orgoliu pana cum tu fiind printre putinii pe care l-am simtit necuprins de aceasta ispita.

    PS Pot sa-ti spun ca, caderea celor doua banci de subprime, a fost prognozata in senat intr-o petitie, de acum doi ani de insusi contracandidatul lui Obama si la ce bun?

    Apreciază

  5. saccsiv said, on februarie 7, 2009 at 6:12 pm

    Ion Adrian

    Nu trebuie sa scoatem problema cipurilor din contextul general. El se petrece simultan cu mega criza creata artificial, care este in fapt un cumul de crize, cea economica fiind doar o componenta. Vor urma insa si ample manifestari de strada, vor intra in scena anarhistii si tot soiul „alternative” de tip partide si miscari ce vor dori inlocuirea ELITELOR planetare actuale cu altele … „Alternativele” insa vor fi dupa modelul nazismului, finantate si dirijate chiar de catre … ELITELE actuale! Va urma si un cumplit razboi. Totul pentru prezentarea mai apoi a „solutiei” salvatoare: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

    Sfarsitul Vremurilor nu este similar cu cazul Sodomei, ca daca s-ar fi gasit drepti in ea ar fi iertat-o. Si nici cu cel al Ninivei, ai carei locuitori s-au pocait.

    Sfântul Simeon Noul Teolog :

    „ Lumea asta atât o ţine Dumnezeu până se va împlini numărul îngerilor căzuţi, din sufletele drepţilor. „

    Si nu este singurul care o spune … Acel moment nu se va mai intarzia cu nici macar o clipa mai mult.

    Apreciază

  6. […] INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? […]

    Apreciază

  7. ion adrian said, on februarie 7, 2009 at 7:15 pm

    Asa este dsr numai tatal stie clipa. Si atunci pana atunci eu spun sa ne facem datoriile crestinesti fiecare dupa cum poate si rasplsta tot asa va fi caci avem liber arbitru. Dar ori nu facem decat asta si se poate ori daca facem si altceva sa n-o facem ca sa-i bucuram pe Antihristi.
    Sa stii ca nu ma laud dar sunt convins ca textul pe care l-am facut pe Clej sa-l scrie contra mea si cu care am inceput activitatea pe firul asta l-a demascat in sensul celor spuse si ce a facut el a fost un test comandat ca sa se vada daca pot chiar incepe actiunea pe care o pregatesc, text in care el spune :mai ramane doar sa ma faci jidan ca asta ar fi dorit si eu i-am spus ca evreii sunt oameni ca si mine in timp ce el nu este l-a terminat caci toti care au citit si care citisera lungile mele infruntari cu mincinosenia sa reaua lui credinta au cazut probbil pe ganduri si asta a condus la concluzia ca inca nu pot fi toti nici cumparati(pe mine au inceercat sa ma cumpere nu cu bani ca banuiesc ca stiau ca nu ma intereseaza cine stie ce ci exact ca pe alti destui colaboratori prin vanitatea de a se vedea publicati ca sa dea o aura de respectabilitate revistei ) si nici dusi de nas asa ca momentan au facut la loc comanda.
    Chiar daca am fost dur nu cred ca am pacatuit tratandu-l astfel si atunci astfel de actiuni cred ca le putem face , si trebuie sa stim ca sunt riscante eu desigur ca si tine si ca altii avem toata „biometria” 🙂 pe la dlor.
    Macar sa nu stam degeaba si sa-i privim . Putem face asta. Tu esti cunoscut in virtual vor veni destui si poate ca raspunsul pe care-l da parintele Adrian Fageteanu sa fie cel mai corect.
    De altfel eu cred ca in domeniul asta am spus ce aveam de spus si daca continul inseamna doar activism si nu stiu daca e cazul.
    Daca cineva o sa-mi puna mie intrebari la care asteapta un raspuns o sa ma mai implic .
    Ce sa fac eu sunt om de stiinta si in ipoteza in care oamenii ar fi buni, cinstiti ei astazi odata cu fantastica dezvoltare a stintelor nu ar putea evolua decat intr-o lume pe masura acestei planete inguste adica lumea unitara de dinaintea Turnului lui Babel cand le-a fost amestecata limba, si atunci ar trebui sa aiba o singura credinta care desigur ca nu ar putea fi decat credinta crestina, cea mai perfecta chiar daca o judec din afara zonei mistice, caci este cea care face din om o fiinta dupa chipul si asemanara lui Dumnezeu dar prin Isus o fiinta libera si responsabila si atunci nu vad cum cineva care ar sti ca exista Dumnezeu si cu cat vom cunoaste mai mult cu atat vom intellege si mai mult existenta lui Dumnezeu si vom sti ca El este ar putea alege o alta religie.
    Si atunci intradevar se va ajunge si la momentul acela cand toti vor avea o singura credinta si poate ca lumea se va sfarsi aici ptr a incepe altundeva?

    Este oare ceva luciferic in cele ce spun, caci atentie , oamenii egali ,liberi, da dar intre eir nu in fata lui Dumnezeu care este Tatal.
    Asta ma face sa-mi aduc aminte prin ricoseu de ceva care sper sa-ti placa, ceva ce am spus unor ziaristi care fie din prostie fie din alte motive nu au facut publicitate: Am spus cand Basarabia si-a declarat independenta , ca eu ca roman o inteleg ca o independenta fata de ce o asuprea adica fata de URSS si orice alt stat dar nu fata de mama.

    Apreciază

  8. ion adrian said, on februarie 7, 2009 at 7:18 pm

    Erata : si daca sa continui inseamna doar activism…
    PS. Iar sunt sumedenie de greseli…

    Apreciază

  9. ion adrian said, on februarie 7, 2009 at 7:19 pm

    Erata bis:Este oare ceva luciferic in cele ce spun?

    Apreciază

  10. Orthologia said, on februarie 7, 2009 at 7:31 pm

    1. Deocamdata carnetele de conducere nu contin cipuri (rfid sau de alta natura)

    Dă clic pentru a accesa brosuri.pdf

    Dă clic pentru a accesa ORDIN%20nr.%201455%20din%2025%20septembrie%202006.pdf

    Desi contin coduri de bare, nu sunt dupa standardul UPC/UPN cu acei controversati „666” care de fapt nici nu exista EFECTIV nici macar acolo.

    2. actele de identitate cu cipuri rfid se vor introduce practic si obligatoriu abia peste 2 ani.
    Pentru circulatie in interiorul UE e suficient (deocamdata) actualul act de identitate si nu trebuie pasaport.
    http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60238151

    3. Legea romaneasca nu se poate pune in dezacord cu prevederile europene, conform Constitutiei modificate de PSD.
    Actele biometrice se vor introduce mai devreme sau mai tarziu (2011 cel tarziu) iar lumea se va obisnui cu ele, mai ales ca:

    4. Sf. Sinod nu va di de acord cu „anatemizarea” codului de bare sau a actelor biometrice si a introduce dogma pre-pecetilor care a fost explicit respinsa de Biserica Rusa ca neortoxa, si dogma apocalipsei electronice.

    5. Oamenii se vor lamuri cu timpul ca nu ele sunt problema. Chiar si cei care sunt acum Gica-Contra, se vor lamuri ca majoritatea obiectiilor de natura tehnica, legala si spirituala ridicate pana acum nu exista de fapt.

    In schimb pentru o parte va fi chiar imposibil sa recunoasca ca au gresit, vor sustine in continuare „apocalipsa cipurilor” si probabil vor construi o secta paralela, „ultra-ortodoxa”.

    Intre timp, probabil, se va pune problema lepadarii de credinta intr-un mod cu adevarat problematic, dar fiind obsedati de problematica implanturilor, nu vor realiza acest lucru.
    Chiar daca vor realiza, avand in vedere ridicolul cu care s-au inconjurat stringand „lupul” cand nu era nici un lup, nimeni nu-i va lua in serios.

    Si in definitiv, toata lumea stie ca lepadarea trebuie sa fie un semn fizic, chiar un CIP pe mana sau pe frunte, nu?
    In rest..orice ar fi, se va trece cu vederea.

    Apreciază

  11. ion adrian said, on februarie 8, 2009 at 5:10 pm

    @Orthologia,
    Vad ca esti informat asa ca te rog sa-mi raspunzi:
    1. Exista azi undeva in lume acte de identitate(CI, Pasaport), taloane de conducere, carduri etc care sa aibe inscriptionat pe ele elemente care permit sau pot fi activate ca sa permita urmarirea purtatorului in modprecis si de la mare distanta si daca da de la ce distanta se poate face aceasta monitorizare?
    2. Cele ce se preconizeaza la noi(lasand deoparte problema lui 666 , vor permite ce spun eu la 1?
    Te rog scurt si tehnic lasa BOR Ue ONU, CFR , NATO, 11 sept si orice altceva deoparte si raspunde-mi sau indruma-ma unde pot afla raspunsul cert la cele doua intrebari si apoi mai vorbim

    Apreciază

  12. nostrabrucanus said, on februarie 8, 2009 at 9:56 pm

    la un articol scris de D. Tapalaga (http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5373194-video-pasaport-catre-delir-apocalipsa-viziune-romaneasca.htm ) am vazut urmatorul comentariu:

    ” totusi au fost studii despre reactia popoarelor ortodoxe la monitorizare, legat de cip implantat si cip in documente de identitate. Si acel studiu a circulat si pe la ziaristi acum niste ani buni.

    Si avea acel studiu niste concluzii interesante: popoarele ortodoxe sunt cele mai refractare la monitorizarea de acest fel, aparent mai docile la restrictiile legislative si cele mai inventive la fentarea sistemului, dar si cele mai periculoase ca potential de razvratire organizata si cu sanse mari de reusita. Monitorizarea cu cip implantat in documente de identitate aparea ca un pas important in cazul popoarelor ortodoxe, inainte de introducerea cipului implantat. La americani .. situatia nu era asa de complicata 🙂

    Tot in studiu mai existau intrebari de genul .. daca monitorizarea prin cip in documentele de identitate nu confera gradul de securitate dorit ( adica daca se intampla ceva nashpa ?? .. un pic de terorism livrat la pachet ?) , ar accepta implantul de cipuri la copii / membrii familiei?
    Si a reiesit ca ortodoxii sunt taaare incapatanati in a-si da odraselele pe mana vreunui sistem si au un fel de rezistenta la controlul prin frica; merge pana la un punct .. ei .. acel punct incerca sa-l gaseasca studiul si sa determine ce anume i-ar determina pe cei din ortodoxie sa nu ramana cuplati la Doamne Doamne ci sa accepte protectia guvernelor sau a unui anumit guvern ?!

    Acum apare intrebarea … de ce bulgarii, grecii au refuzat sistemul, rusii au facut mult zgomot etc. si la romani se aplica?! Si la ei s-au oferit bani multi!

    Apoi mai apare intrebarea … ce anume se mai poate face cu acel cip din momentul in care este implantat in corp ? Ei .. aici este ceva interesant! si merita cautat raspunsul. si are legatura cu aluminiul, cercetarile lui Tesla, campurile corpului uman, niste studii publicate inainte de 2000 si intreruperea comunicarii intre oameni .. acea comunicare de care nici macar nu suntem constienti 100% dar care conteaza enorm. Face diferenta intre putere si sclavie.”

    Am intrebat stanga – dreapta daca a auzit cineva de un astfel de studiu; un amic ziarist a spus ca a auzit vorbindu-se despre un astfel de studiu desfasurat acum aprox 10-12 ani dar NU a vazut studiul. Mi-a povestit ca .. se povesteste despre un ziarist a incercat sa vada ce si cum si a gasit pe cineva care a lucrat ca traducator iar persoana ar fi spus ca a tradus prin 94 sau 95 niste chestionare cu intrebari despre implementarea actelor de identitate biometrice dar nu-si aminteste structura chestionarelor, mai ales ca a primit la tradus pagini pe sarite. A retinut cateva aspecte pentru ca i s-a parut ceva deosebit.

    Deci totul este pe vorbe, cu „se spune ca ..” , nimic sigur, nimic publicat cel putin din ceea ce am reusit eu sa rascolesc. Ma intreb insa de la ce foc iese fumul asta?!

    Nu m-am dumirit inca ce-i cu studiile mentionate in mesajul de pe hotnews, dar mai sapam 🙂

    Apreciază

  13. […] INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?  […]

    Apreciază

  14. Alin said, on februarie 9, 2009 at 11:25 am

    ion adrian:

    In linii mari (revin cu detalii tehnice daca e necesar)

    Cip -urile rfid din actele de identitate sunt de tip semi-pasiv.
    Adica functioneaza si pot emite atat timp cat sunt intr-un camp electromagnetic de o intensitate corespunzatoare, care prin inductie creaza un curent electric ce le alimenteaza.
    Folosind acest curent + antena, ele pote receptiona si emite semnale pe o distanta de ordinul cm pana la cativa metri.

    Din motive care tin de legi fizice arhicunoscute(propagare, atenuare, densitate de energie), acest camp (generator) trebuie sa se situeze in apropierea cipului la o distanta maxima de cativa metri, dealtfel ca si antena de receptie a semnalului care vine de la cip.

    Mai mult chiar, pasapoartele au un ecranaj care nu permite interactiunea cu cipul rfid atat timp cat ele sunt inchise.
    S-a demonstrat totusi ca se poate totusi interactiona cu cip -ul de la o distanta de cca. 60 cm daca el este deschis cu 1cm.

    Problema este mai dificila in cazul actelor de identitate daca ele sunt de tip card.
    Insa posesorul lor, daca este informat si stocheaza acest act intr-un portmoneu ecranat RF (exista asa ceva), comunicatia cu cipul este iarasi imposibila.

    Permisele de conducere nu contin deocamdata astfel de cipuri.

    In orice caz, folosirea lor ca dispozitive de localizare este imposibila din motivele aratate mai sus (comunicare pe distanta extrem de limitata).

    De asemeni, daca tehnologia este implementata corect, chiar nefiind ecranat, este imposibil a se citi cu un cititor neautorizat datele din actul respectiv.

    In schimb, daca nu este ecranat, se poate sti daca cineva are la el un astfel de act (de la o distanta limitata, cm sau maxim cativa metri).

    Pentru cei care au impresia ca totusi ele ar avea capabilitati de comunicatie pe distante mai mari, ar trebui sa stie ca legile propagarii radiatiei electromagnetice nu s-au schimbat si nu exista alta tehnologie la ora actuala care sa permita transportul de informatie intr-o maniera care sa permita folosirea acestor cipuri ca dispozitive de localizare.

    In afara, binenteles de cele care le vedem in filme SF.
    Si din pacate multi din ziua de azi confunda SF (Vezi „Proiectul LUCID”, „Apocalipsa 13”) cu realitatea tehnologica.

    Daca ar fi existat, ele ar fi fost descoperite si aratate, asa cum au fost aratate si problemele de implementare ale pasapoartelor electronice.
    Ori, nu exista nici o referinta tehnica, documentata pe aceasta tema.
    Paranoia in acest domeniu este specific romaneasca si importata de la protestanti pe linia Texe Marrs.

    Se ignora totusi capabilitatile de tracking a unui dispozitiv arhifolosit: telefonul mobil.
    Care permite o localizare cu o precizie de cateva zeci de metri (posibil si mai putin).
    Practic, la ora actuala se poate sti destul de precis care e traseul zilnic al unui purtator de telefon mobil.
    Ca sa nu mai vorbim de interceptarea conversatiilor, sms -urilor.

    Iar la ora actuala, cei care nu au un telefon mobil cred ca sunt MULT mai putini decat cei care n-ar accepta un implant daca li s-ar cere si oferi suficient in schmb.

    Apreciază

  15. Alin said, on februarie 9, 2009 at 11:33 am

    „Acum apare intrebarea … de ce bulgarii, grecii au refuzat sistemul, rusii au facut mult zgomot etc. si la romani se aplica?! Si la ei s-au oferit bani multi!”

    Au facut scandal, dar le-au acceptat pana la urma, unii chiar inaintea noastra:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport#Serbia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport#Russia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_passport

    „Apoi mai apare intrebarea … ce anume se mai poate face cu acel cip din momentul in care este implantat in corp ? Ei .. aici este ceva interesant! si merita cautat raspunsul. si are legatura cu aluminiul, cercetarile lui Tesla, campurile corpului uman, niste studii publicate inainte de 2000 si intreruperea comunicarii intre oameni .. acea comunicare de care nici macar nu suntem constienti 100% dar care conteaza enorm. Face diferenta intre putere si sclavie.””

    Astfel de „raspunsuri” se regasesc in special pe site -uri de tip NewAge & MISA .
    Dar na, ei lucrand in fiecare zi cu energii, comunicare telepatica, etc. trebuie sa fie mai in temai, si e timpul sa invete si ortodocsii ceva de la ei, nu?

    In definitiv nu degeaba avocatul MISA conduce acum miscarea „ortodoxa” anticip.

    Apreciază

  16. Sebastian said, on februarie 9, 2009 at 1:21 pm

    Referitor la legatura dintre noile pasapoarte biometrice si la realitatea Proiectului L.U.C.I.D. va invit sa analizati o imagine – un stop cadru.

    – imaginea la care fac referire se gaseste in clipul „Pasapoartele biometrice, malefice?”
    postat de catre: razvan20000 pe data de February 03, 2009
    – link-ul catre clip este http://www.youtube.com/watch?v=54DMotM6eHU

    – imaginea reprezinta specimenul pasaportului biometric prezentat in mass media.

    Mi s-au parut ciudate urmatoarele:
    1. datele din in partea de jos a imaginei –>…. BELSPECIMEN <<LUCIENNE< …..
    2. datele de emitere si expirare a pasaportului – cred – nu se distinge prea bine
    pe randul de sus : 23 02 01
    pe randul de jos : 22 02 06

    – daca pun aceste cifre pe un singur rand si mai pun si niste liniute de despartire ies urmatoarele :
    2 ~ 3 02 01 ~ 22 02 ~ 06

    Oare iese fum fara foc ?

    Apreciază

  17. ion adrian said, on februarie 9, 2009 at 4:24 pm

    @Alin ,
    Tu esti in totalitate de acord cu ce se intampla, inclusiv cu verichip? Tu crezi ca azi o lume de tip orwell nu mai este dorita de nimeni si nu mai este nici posibila? Si ce anume o impiedeca?
    Te intrebi de ce la noi, dar poate peste tot a aparut ceva foarte interesant: exceptia nu mai este ca pana nu demult ceva care confirma regula, ci cea din cauza careia regula nu mai are importanta?
    E un lucru simplu, vizibil dar daca te gandesti putin vei gasi raspunsuri posibile, desigur doar posibile, interesante.

    Apreciază

  18. ion adrian said, on februarie 9, 2009 at 4:26 pm

    @sebastian,
    Care este fumul , fi mai explicit.

    Apreciază

  19. […] a constatarii ca majoritatea prietenilor, cunostiintelor, inclusiv a comentatorilor articolelor INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? si Pregatirea pentru vremurile din urma – ce era mai important din mesajul parintelui Iustin, nu […]

    Apreciază

  20. […] a constatarii ca majoritatea prietenilor, cunostiintelor, inclusiv a comentatorilor articolelor INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? si Pregatirea pentru vremurile din urma – ce era mai important din mesajul parintelui Iustin, nu […]

    Apreciază

  21. Luminita said, on februarie 11, 2009 at 2:52 pm

    Traim intr-o lume corupta. Nu toti oamenii sint rai, dar multi slujesc raul din ignoranta, pentru ca li se prezinta raul ca fiind bine. Puterea in toate domeniile (inclusiv biserica) este infiltrata de oameni care-l slujesc pe satana. Lumea este in mana celor cu bani. Ei mint si dezinformeaza intreaga omenire.

    Cipul este prezentat ca fiind ceva bun, dar nu ni se spune ca cu ajutorul lui e poate stii absolut totul despre fiecare: unde merge si de cate ori, cu cine se intalneste si cat de des si orice variatii pe aceasta tema. Cum? Datele transmise de cipuri (timp, locatie folosind satelitii, etc) vor fi transmise supercomputerelor. Analizand datele pe care le transmite cipurile se poate stabili orice miscare a fiecaruia si relatiile dintre posesorii cipurilor. Apoi ii poti santaja si poti face e vrei cu ei.

    Parintle Paisie Aghioratul spune ca cei ce accepta cipul isi vor musca limba de durere mai tarziu (probabil cancer?)

    Apreciază

  22. alexandru said, on februarie 11, 2009 at 6:08 pm

    iubirea este cea mai tare arma psihica.de ea se tem toti .cipul este o arma psihica de contro lcare blocheaza relatia noastra cu Dumnezeu si cu creatia lui . diavolul este un duh(energie) psihica care este de mai multe feluri.sant teorii ca anumite servicii secrete coopereaza cu extraterestri .folosindu-se de tehnologii inimaginabile vor putere.noi tinandlegatura cu Dumnezeu prin cerdinta,rugaciune si celelalte fapte crestinesti vom lua decizii luminate.in apocalipsa se spune ca cine nu va avea credunta in vremurile acelea nu va rezista.si e adevarat caci cuplandu-ne la o energie superioara,DUMNEZEU,putem rezista cu ajutorul LUI.in legatura cu energiile ca sant teorii new age :ortodoxia este cea mai inalta scoala psiho-spirituala.de ce ortodoxia?pt ca a ramas mai completa.lucrarile duhovnicesti,Dumnezeesti,ale Duhului Sfant pot fi interpretate ca energii.tot universul si pana la celula functioneaza pe baza de energie .noi santem niste ignoranti.dar marii smecheri au studiat si profita de ignoranta ca sa stapaneasca omenirea.lucifer a cazut ca nu stia cine-i Dumnezeu ca si marii smecheri.daca exista extraterestri rai atunci exista si extraterestri buni,iar Dumnezeu este Tatal a toata creatia.diavolul(cel care dezbina etc in greaca si alte limbi)poate fi privit si ca un virus ca in filmele sf ,importanta e informatia.Sf Ap Pavel spune sa cercetam toate si sa luam adevarul.in profetiile staretulu i Antonie se spune cand” demonii,extraterestrii cum le mai zice astazi,vor umbla printre oameni va fi si mai rau”(sf. vremurilor din urma).virusul poate fi o entitate , o energie negativa,o structura fizica,chimica,energetica,informationala,la nivel de ego etc.oameni pot fiinfluentati la nivel de subconstent,fizic,psihic,etc si dominati.spioni,agenti secreti,paranormali sant antrenati sa controleze,manipuleze,ucida deci sant malefici incalcand liberul arbitru al oamenilor si producand turbulente in creatia lui Dumnezeu.noi rugandu- ne si fiind cat mai crestini,curati si sinceri vom rezista in toate conditiile caci nu o facem cu de la noi putere.odata stiam rugati-va neincetat dar acum stiu si ,ca sa nu cadeti in ispita.sf Parinti au practicat asta si stiau multe dar din sec.4.incoace s-au pierdut multe.”indrazniti,Eu am biruit lumea”,”daca voi veti tacea pietrele vor vorbi”.cand cititi,nu cititi cu ochelari de cai,numai asta ma intereseaza sau numai cealata, totul poate avea o legatura.ignoranta e vina noastra .cineva spunea pt oameni:”cunoaste-te pe tine insuti”,dar s-ar parea ca toata lumea se cunoaste.apropo,de masoni:cum poti jura daca cunosti doar jumatate alegii pe care juri???DUMNEZEULE! Milostiv fii noua precum stii si ne ajuta!un punct de vedere care poate fi imbunatatit…….ma iertati.

    Apreciază

  23. Vremurile de mîine « Popas Alternativ said, on februarie 11, 2009 at 7:17 pm

    […] a constatarii ca majoritatea prietenilor, cunostiintelor, inclusiv a comentatorilor articolelor INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? si Pregatirea pentru vremurile din urma – ce era mai important din mesajul parintelui Iustin, nu […]

    Apreciază

  24. alexandru said, on februarie 13, 2009 at 3:04 am

    exista o teorie ca ei implanteaza cipuri la tot ce este viu ,in limita posibilului, pt a monitoriza mai usor sau ataca fiinte din lumea invizibila,ingeri,extraterestri adversi,sfinti etc.teoria ar sta in picioare gandindu-ne ca in spatele lor sta raul original.in state un grup care medita a disparut de pe radar.in Romania s-a observat ca unele manastiri cand sant la rugaciune dispar de pe radar.oricum nu li se va permite sa faca prea multe ca sa intelegem si noi si ei cine santem si ce loc avem in creatie.cum spuea si parintele Sofronie ca dupa primul razboi modial lumea nu a mai fost ca inainte.si dupa al doilea Harul intr-o mare masura s-a ridicat de la oameni.noi am construit o lume artificiala,egoista ,rupandu-ne din natural,cu visele,dorintele,nestiintele,defectele,etc.ParinteLE Paisie spune ca dupa acele incercari oamenii se vor ruga ca o obligatie,regula de zi cu zi.Probabil vor descoperi cu adevarat folosul ei.Cand vor vedea stanga- dreapta numai morti poate nu vor mai vrea sa traiasca in viitor pe spatele aproapelui.Un luptator lupta pt ca are curaj.a avea curaj inseamna sa-ti invingi frica,cu atat mai mult noi care spunem ca credem in CEL CARE NE-A EXEMPLU.Avva Pamvo:de ai inima treaza ,poti sa te mantuiesti…….ma iertati.DOAMNE AJUTA-NE!si santem ajutati mai mult decat ne dam seama.

    Apreciază

  25. ion adrian said, on februarie 13, 2009 at 8:18 am

    @Alexandru,
    Tu esti preot sau calugar?

    Apreciază

  26. Sebastian said, on februarie 13, 2009 at 3:00 pm

    @Excelent Alexandru
    Tocmai citeam si ma minunam despre demersul dlui. GALAMBOS TIBERIU legat de refuzul de a accepta noile buletine.

    Ce vreau sa spun este ca sunt convins ca suntem destul de multi in situatia de a refuza aceste noi buletine si avem mare nevoie de aceste cuvinte de intarire.

    Apreciază

  27. alexandru said, on februarie 13, 2009 at 10:19 pm

    Fratilor!,santem varza daca pt.mici chestii schimbi un sef de stat major al fotelor aeriene si ceilalti fara sanctionarea vinovatilor principali.dupa cum se stie,garda unui obiectiv se schimba din 4 in4ore,3 sau6ore.la scchimbarea schimbului se verifica sigiliile.atunci incet,incetaproape nimeni nu va mai avea curajul sa spuna adevarul ca sa poata supravetui in sistem.dar poate-i mai bine asa,te dai la fund si-i lucrezi din interior.dar cu tehnologia care o au:citire a gandurilor;exploatand informatiile din codul genetic in mod negativ, un om de siinta spunea ca rasa umana si viata pe pamant poate fi pusa in pericol;control psiho-fizic;alimentatie;vaccinuri;tot felul de arme:biologice,psihice etc etc nu ne miram de ce in viitor vor implantarea cipului.noi nu ne dam seama la ce nivel tehnologic au ajuns,si progreseaza(in ritmul in care merge stiinta oficala se spune ca au 20de ani avans dar cred ca mai mult).dar “nu mor caii cand vor cainii”.STEFAN in urma bataliei de la Vaslui a spus:”sa nu indrazneasca cineva sa spuna ca a biruit prin puterea sa,ci Dumnezeu a biruit prin noi”(ceva de genul asta).Cu DUMNEZEU INAINTE!

    „Eu?imi apar saracia si nevoile si neamul…
    Si de-aceea tot ce misca-n tara asta,raul,ramul
    Mi-e prieten numai mie,iara tie dusman este,
    Dusmanit vei fi de toate,fara a prinde chiar de veste,
    N-avem osti,dar iuburea de mosie e un zid
    Care nu se-nfioreaza……”
    O inteligenta nu poate sa taca.Prin toate mijloacele ajuta.Nu intamplator a murit asa cum a murit,Eminescu.Este intotdeauna actual.El a stiut.

    Incerc sa fiu un om.sant pe vechi.dezamagit de vechi si nou m-am apucat sa caut adevarul.Am crezut ca sant liber macar sa citesc,dar m-am inselat.Am citit pana la un moment dat ,cand am fost atacat in vis si aparat de un batran calugar la care platisem Psaltiri.Calugarul era slab,murdar,prost imbracat,papuci rupti si cam prost tratat de cei din jur din manastire.Ca deh.. santem moderni, umblam dupa functii,lux,interese,putere,etc.Nu mai stim ce e smerenia,macar modestia sau simplitatea.dar nu-i nimic le vom invata.noi nu realizam cat de jos spiritual am ajuns.

    am citit si blavatsky.cand citeam aveam o greata inconstieta.am constietizat-o dupa ce am fost trezit.dar nu-i nimic ,Dumezeu ne ajuta, si ne calim si luptam dandu-ne seama unde traim.

    vedeti si un blogger sceptik cu pasapoarte b.si celelate art.devenim vulnerabiil si oricand ni se pot pune in carca tot felul de prostii.

    prin codul genetic spiritul,sufletul lucreaza asupra corpului.prin ADN-ul care mai tarziu il vor vrea lasam un fel de urma in invizibil.si 2. vor decide cine merita sa traiasca.Dumnezeu ii asteapta pe toti dar ei nu.

    15. Avva Pamvo l-a trimis pe ucenicul său ca să vândă rucodelia sa. Şi făcând şaisprezece zile (după cum ne spunea nouă), noaptea dormea în tinda bisericii sfântului apostol Marcu; şi văzând slujba bisericii, s-a întors la bătrânul. A învăţat încă şi câteva tropare. Deci i-a zis lui bătrânul: te văd, fiule, tulburat. Nu cumva vreo ispită şi s-a întâmplat în cetate? Răspuns-a fratele: cu adevărat, avvo, întru lenevire cheltuim zilele noastre în pustia aceasta şi nici canoane, nici tropare nu cântăm. Mergând la Alexandria, am văzut cetele bisericii cum cântă şi m-am întristat că nu cântăm şi noi canoanele şi troparele. I-a zis lui bătrânul: amar nouă, fiule, că au ajuns zilele în care vor lăsa călugării hrana cea tare, cea zisă prin Sfântul Duh, şi vor urma cântărilor şi glasurilor, căci, ce umilinţă şi ce lacrimi se nasc din tropare? Când stă cineva în biserică sau în chilie şi îşi înalţă glasul său ca neputincioşii. Că dacă înaintea lui Dumnezeu stăm, suntem datori să stăm cu multă umilinţă şi nu cu răspândire, că n-au ieşit călugării în pustia aceasta ca să stea înaintea lui Dumnezeu şi să se răspândească şi să cânte cântări cu viers şi să pună glasurile la rânduială cu meşteşug, să-şi clatine mâinile, să-şi târască picioarele, ci suntem datori cu frica lui Dumnezeu şi cu cutremur, cu lacrimi şi suspini, cu glas evlavios, umilit, măsurat şi smerit să aducem lui Dumnezeu rugăciune. Că iată îţi zic ţie, fiule, vor veni zile când vor strica creştinii cărţile Sfintelor Evanghelii şi ale sfinţilor apostoli şi ale dumnezeieştilor prooroci, ştergând Sfintele Scripturi şi scriind tropare şi cuvinte elineşti. Şi se va revărsa mintea la acestea, iar de la acelea se va depărta. Pentru aceasta părinţii noştri au zis: cei ce sunt în pustia aceasta, să nu scrie vieţile şi cuvintele părinţilor pe pergament, ci pe hărtii, că va să şteargă neamul cel de pe urmă vieţile părinţilor şi să scrie după voia lor, fiindcă mare este necazul ce va să vină. Şi i-a zis lui fratele: aşadar, se vor schimba obiceiurile şi aşezămintele creştinilor şi nu vor fi preoţi în biserică să facă acestea? Şi a zis bătrânul: în astfel de vremuri se va răci dragosstea multora şi va fi necaz mult. Năpădirile păgânilor şi porrnirile noroadelor, neastâmpărul împăraţilor, desfătarea preoţilor, lenevirea călugărilor. Vor fi egumeni nebăgând seamă de mântuirea lor şi de turmei, osârdnici toţi şi silitori la mese şi gâlcevitori, leneşi la rugăciuni şi la clevetiri osârdnici, gata spre a osândi vieţile bătrânilor şi cuvintele lor, nici urmându-le nici auzindu-le, ci mai vârtos ocărându-le şi zicând: de am fi fost şi noi în zilele lor, ne-am fi nevoit şi noi. Iar episcopii în zilele acelea se vor sfii de feţele celor puternici, judecând judecăţi cu daruri, nepărtinind pe cel sărac la judecată, necăjind pe văduve şi pe sărmani chinuindu-i. Va intra încă şi în norod neredinţă, curvie, urâciune, vrajbă, zavistie, întărâtări, furtişaguri şi beţie. Şi a zis fratele: ce va face cineva în vremile şi anii aceia? Şi a zis bătrânul: fiule, în acele zile, cel ce îşi mântuieşte sufletul său mare se va chema în Împărăţia Cerurilor (de la Paladie).

    am o rugaminte,daca se poate.cine stie sa-l puna pe sit-uri,blog-uri etc care vorbesc doar despre o parte a adevarului ,nesimtind cealalta parte.intr-unul din ele cineva spunea ca datorita materialelor vazute si prezentate pe sit, a determinat-o pe sotia sa sa nu mai creada in Hristos. era un sit care spunea ca daca Dumnezeu nu exista sa ne traim viata,ceva de genul asta ca-n toata europa unde se cheltuiesc bani grei pt publicarea acestor mesaje.probabil ca altii o fac si gratis.

    probabil ca dupa raspandirea documentelor cu cip va fi un razboi,dupa cum spun profetiile.dupa aceea probabil vor face presiuni de implantare.un punct de vedere care poate fi imbunatatit……ma iertati.

    Imparate ceresc Duhul Adevarului care Pretutindenea esti si Toate le implinesti Vistierul bunatatilor si Datatorule de Viata ,Vino si te salasluieste intru noi si Mintuieste Bunule sufletele noastre.
    stiam de mult timp aceasta rugaciune,ca un robot,dar deodata i-am descoperit alt sens pe care ma lupt, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa pastrez aceasta simtire.

    astazi oamenii se nasc mai inteligenti,mai dotati din mai multe puncte de vedere.depinde si cat de curati sant. ei stiu asta si incearca sa-i intoxice pe oameni prin slabiciunile lor.ei se grabesc .nu stiu ,de ce.sant mai multe teorii.Dumnezeu sa ne lumineze!

    este aparuta o noua siinta care trateaza despre influenta apsura sistemului nervos a ceea ce citim,etc.cu atat mai mult daca citim din Evanghelie sau un psalm doi, trei.

    „Si le-a zis lor:Pentu ce sunteti asa de fricosi?Cum de nu aveti credinta?”Marcu.4.40.

    Apreciază

  28. Luminita said, on februarie 14, 2009 at 1:15 am

    Alexandru,

    Cuvinte pline de Duh vorbesti! E bine sa auzim mai des din acestea. Trebuie sa avem credinta ca toate sint in mana lui Dumnezeu. Dar tot Dumnezeu da unora sa vada capcanele pe care ni le pregatesc „elitele”. Ei incearca sa controleze oamenii prin orice metode si diversiuni: griji si frica pentru ziua de maine, ignoranta, distractii, goane dupa avutii, majoritatea promovate prin mass media „educatia” in scoli. Tot ei ne spun despre suprapopularea planetei si cauta mijloace sa scape de noi. Sida tot ei au raspandit-o in toata lumea crezand ca au gasit solutia pentru aceasta problema.

    Mai nou „oamenii de stiinta” ne spun ca „comete invizibile” pot prezenta in pericol mortal pentru planeta noastra. Spunandu-le asta ii poti mana pe oameni ca pe vite in adaposturi, iar ei pot distruge nestingheriti internetul (care ii desconspira – nu l-au prevazut in planurile lor) si orice altceva si pot da vina pe comete invizibile. Exista oameni de stiinta rai, evil, care vor otravi apele si mancare si multi oameni vor muri. Tot ei pot sa pretinda ca a aparut o noua stea pe cer (cu ajutorul tehnologiei de astazi se poate) ca sa imite antihristul venirea Domnului nostru Iisus Hristos in lume (steau de la Nasterea Domnului)

    Parintele Paisie Aghioratul spune ca daca-i vorbesti unei batrane de 90 de ani despre nunti, o sa stea sa se gandeasca cum a fost nunta ei ,etc. Daca-i spui ca maine e un praznic, cutare a murit, zice: uite, altii mai tineri decat mine mor, trebuie sa ma pregatesc si eu, si o gaseste moartea pregatita. In zilele de pe urma oamenii se vor separa: unii vor petrece si se vor distra iar altii vor sta aproape de biserica si rugaciune. Staretul Lavertie plangea foarte des pentru ca vedea cat de multe sufletele merg in iad si ce putini se mantuiesc. Ce sa faci cand te doare sufletul pentru aproapele care petrece in ignoranta?

    Apreciază

  29. ion adrian said, on februarie 14, 2009 at 10:00 am

    Cu respect, atrag tuturor atentia ca nu exista loc unde sa te poti aseza liber si nestingherit, fiind si muntii si pesterile si campiile, fie proprietate privata, fie de stat, fie publica si deci decizia este tot la stat.
    Deci daca s-ar refugia unii acolo,monumente naturale etc si ar putea fi evacuati . numai si pe motive ecologice, de higiena, de protectia de
    Numai daca cineva bogat sau o asociatie, ar cumpara niste terenuri, acolo s-ar putea face o colonie etc.

    Apreciază

  30. ion adrian said, on februarie 14, 2009 at 1:00 pm

    Erata: rescriu mesajul de mai sus avand niste greseli . scuzati-ma.

    Cu respect, atrag tuturor atentia ca nu exista loc unde sa te poti aseza liber si nestingherit, fiind si muntii si pesterile si campiile, fie proprietate privata, fie de stat, fie publica si deci decizia este tot la stat.
    Deci daca s-ar refugia unii acolo, ar putea fi evacuati . numai si pe motive ecologice, de higiena, de protectia de monumente naturale etc si
    Numai daca cineva bogat sau o asociatie, ar cumpara niste terenuri, acolo s-ar putea face o colonie etc.

    Apreciază

  31. alexandru said, on februarie 14, 2009 at 6:14 pm

    pe vremea sf.Antonie, un batran calugar isi crestea copii orfani ai surorii lui .unii dintre ei cam faceau de capul lor, de toate .Batranul nu le zicea nimic.unii parinti ii spun avvei Antonie si el spune ca la inceput batranul le-a vorbit.
    Dumnezeu poate fi privit si ca o Hiperonstiinta universala dar e putin spus.El lucreza cu fiecare din noi pt ca facem parte din creatie.depinde de fiecare cum isi foloseste constiinta.

    internetul,compiterul,televizorul,etc au si partile lor bune dar distrug f.mult daca nu suntem atenti.e o metoda de studiu a oamenilor, de localizare ,influentare,etc
    dar care-i problema o data mor.
    exista o teorie ca ar putea influenta personal,pe cei mai slabi.intr-adevar are duhul lui.
    nu vedeti cand te ridici de la el nimic nu mai funtioneza normal in tine.

    in legatura cu bel specimen lucienne e Dubios putin spus.
    de ce trebuie sa scrie mare pe fiecare pagina specimen?e o forma de control si o influenta inconstienta,o umilire.si s-ar parea ca cineva din invizibil,o constiinta artificiala trebuie sa citeasca,sant si experimente de astea.

    numai un creier rational fara celelalte, nu poate sa faca nimic.ar trebui sa fim mai tarani in tote sensurile.nu santem atat de putini, Romania e mare.izolarea nu ar face decat ca si cei caldicei sa dispere sau sa o lase balta.cand celalti vor vedea(nu mass media) cum sant tratati cei din jur multi dintre ei se vor trezi.Parintele Ioanichie Balan spunea ca am mai ramas noi cu taranii.marii imparati trecatori,unii dintre ei,nu vroiau sa transforme un om in legenda.in locurile in care santem ,noi influentam inconstient.in plus ar da si apa la moara.cine are bani poate sa o faca pe susta.in viitor izolarea va fi o supravetuire dar nu va fi ceva stabil.mutandu-ne la bloc noi ne-am rupt bio-psiho-fizic de realitate.prima oara cand te duci la tara si muncesti ai febra musculara,te simti rau,nu-ti place.dupa o perioada iti dai seama ca faci parte din creatie.ca cretia lucreza cu noi .ca totul e in armonie.in profetii se spune ca oamenii dupa acele incercari vor practica crestinismul din primele veacuri.se stiu foarte putine lucruri despre primele veacuri.putem lua exemplu.sant tarani care ar putea face asta in conditii de necesitate.se spune ca
    crestinii ar fi dat foc la biblioteca din Alexandria, dar un crestin adevarat n-ar putea face asta.

    cum zicea Becali „Cu noi este Dumnezeu”,incostienti,dar e cu noi.

    Din cauza asta ei se tem.Creatia va trece si peste asta,important ce invatam noi din
    asta.Dumnezeu stie ca vom invata.Ce semeni trebuie sa culegi.Sufleteste sa vedem cum stam.Ei sant prea pamanteni,cel putin asa se cred.

    respect e ceea ce facem.vorba multa saracia omului.un punct de vedere care poate fi imbunatatit……ma iertati.

    Apreciază

  32. Luminita said, on februarie 14, 2009 at 8:09 pm

    Clar ca sant foarte pamanteni. Ei sant cei care stau la poarta raiului, nu intra ei si nu lasa nici pe altii sa intre. I-a ispitit satan si le-a promis ca le da lor pamantul. si ei nu au zis ca Hristos „Inapoia mea satana!” Ei il au ca stapan pe tatal minciunii, ucigas si mincinos de la inceputuri.

    Cum cineva din invizibil? Ce poate sa fie din invizibil?Demoni!
    Avem ingeri pazitori, daca sintem treji spiritual ii ascultam si santem paziti.

    Apreciază

  33. alexandru said, on februarie 15, 2009 at 8:34 pm

    vezi si proiect Iisus bataiosu.ro posibil sa aiba legatura cuexperimentul din franta

    Apreciază

  34. Ghicitoare 2 « Manelist said, on februarie 15, 2009 at 9:20 pm

    […]  INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?    Dupa cum ati observat, majoritatea eforturilor luptatorilor anti-sistem s-au canalizat in ultima vreme pe […] […]

    Apreciază

  35. ion adrian said, on februarie 15, 2009 at 10:36 pm

    @Saccsiv,
    Trebuie sa ne grabim cu niscaiva terenuri cat mai gasim, 🙂 ,caci iata cum se lauda unii din importantii lumii pe:

    “Cumparam Manhattan, cumparam Ungaria, cumparam Romania si cumparam Polonia […] Cu talentul, relatiile personale si dinamismul nostru ajungem aproape peste tot.” (Shimon Peres, Presedintele Israelului, la adunarea anuala a Asociatiei Birourilor de Comert din Israel, 10 octombrie, 2007)

    Apreciază

  36. alexandru said, on februarie 16, 2009 at 3:15 am

    http://www.cianblog.com/2008/11/09/an-amazing-documentary-–-voda-water/
    Interesant e putin spus.Vom mai gasi dovezi despre ce poate face omul cu ajutorul lui Dumnezeu.Important sa fie curat,simplu,sincer……

    Apreciază

  37. Luminita said, on februarie 16, 2009 at 3:44 am

    Nu cred ca merge sa te refugiezi in grupuri … O sa trebuiasaca sa se retraga fiecare incet, incet din lume spre locuri mai putin populate . Aceasta retragere trebuie sa fie insotita de rugaciune si post prin care sa ne apropiem de Dumnezeu. Atunc El ne va acoperi cu harul Lui si ne va pazi. Cum spunea Alexandru, manastirile nu apar pe radar cand sant la rugaciune. Un parinte povestea cum il prevestea ingerul pazitor cand apareau agentii securitatii, sau cum ei (agentii) se uitau la el si nu-l vedeau. CEL ce ne-a zidit stie cum functioneaza si ochiul si urechea si mintea si cunoaste si toate inventiile create de mintea omeneasca. Lui nu-i este nimic ascuns sau imposibil. Totul e sa ne „predam” Lui, sa ajungem sa avem credinta aceea cat samanta de mustar. Tare as vrea sa ajung acolo …

    Apreciază

  38. Alin said, on februarie 16, 2009 at 9:38 am

    Alexandru:

    „l.in state un grup care medita a disparut de pe radar.in Romania s-a observat ca unele manastiri cand sant la rugaciune dispar de pe radar.”

    Aveti idee ce inseamna „radar” si cum functioneaza?
    Tind sa cred ca nu.

    Apreciază

  39. ion adrian said, on februarie 16, 2009 at 11:14 am

    PS. De fapt nici nu ma pot supara pe Sharon caci recunosc ca are humor.In schimb sunt suparat pe cei din Hamas care tin ostatec un soldat israelian de parca asa castiga ceva si mai trag(aiurea desigur si bine ca este aiurea) si cate o racheta . Lumea este literalmente nebuna…

    Apreciază

  40. Luminita said, on februarie 16, 2009 at 12:17 pm

    Alin,

    Trebuia pus „radar” si inteles prin asta ca dispar, nu mai pot fi observate fie cu ochiul fie cu instrumente de detectie/observare.

    Au fost cazuri cand agentii comunistilor au pornit sa dea afara calugarii dintr-o manastire (nu mai stiu care) si cand au ajuns acolo n-au putut vedea / gasi manastirea din cauza unei „cete” care o acoperea.

    Alt exemplu: un tanar care nu prea credea in Dumnezeu a vizitat o biserica ortodoxa (in Grecia). I s-a spus ca poate sa faca fotografii, dar ca nu poate fotografia o anumita icoana. El a incercat sa fotografieze si icoana aceea si de cate ori incerca i se bloca camera. A testat indelung, sa se convinga ca nu este o intamplare. Fotografia alte icoane, apoi se inorcea la aceea si mereu se bloca camera. A iesit din biserica foarte speriat cand s-a convins ca era acolo „ceva” care impiedica fotografierea acelei icoane.

    De asemenea satelitii nu mai pot lua imagini sau nu mai pot localiza „obiecte” daca e inorat. Probabil mai sant si alte exemple, nu stiu la ce anume s-a referit Alexandru.

    Bineinteles ca stim cum functioneaza radarul, nu-i chiar asa de complicat 🙂 🙂 cine nu stie cauta acum, ca gasesti usor pe internet 🙂

    Ion Adrian:
    In cartea „Staretii despre vremurile din urma” se spune ca „evreii se vor obraznici si vor cere sa stapaneasca intreaga Europa”

    Apreciază

  41. ion adrian said, on februarie 16, 2009 at 4:31 pm

    @Luminita,
    Cred ca este o mare greseala si de aceea si un mare pacat sa vorbim in termeni etnici.
    perechea primordiala era doar om dupa chipul si asemnarea lui Dumnezeu si apoi din ea s-au separat neamurile adica rasele etniile limbile.
    Evreii ca urmasi ai lui Sem au fost poporul carora Dumnezeu a decis sa li se releve prin Moise sunt cei care au devenit primii monoteisti crezand si cinstind pe Dumnezeu cel adevarat, pacatele lor mari sau mici cate sunt sunt intre ei si Dumnezeu, nu noi avem ai judeca.
    Din toate neamurile apare si raul. desigur ca la ei asa cum au dat si oameni mari remarcabili au dat si dau si fiinte josnice.
    Este cumva normal ca Anticristul sa se materializeze in randul lor dar dar si ei ca si noi ca si toate neamurile vor fi la fel de pecetluiti.
    Cred ca rasismul, este marele pacat si marea pacaleala cu care ne incearca Anticristul, asa ca sa renuntam la astfel de evaluari.
    Cred ca si conspiratia, asa cum credem noi ca o intelegem este o alta mare cursa ca sa scoata din noi ura catre aproape.

    Din tot ce aflam trebuie sa retinem fapte indubitabile . Crezi ca daca Sharon a spus ce a spus ceea ce poate fi si o gluma laudaroasa la urma urmei ar trebui lapidat . Eu unul nu cred.
    I-am spus lui Nomad ca este fratele meu, dar nu-i pot spune asta lui 666 caci el este frate cu Mengele si nu cu mine.

    Si daca evreii sunt in stare sa stapaneasca ceva sa stapanesca, daca nu, vor fi spulberati nu prin violenta ci de propria lor incapacitate si de altfel se pot spune multe si nimic nu este sigur.

    Isus asa incepea: adevar graiesc voua si atunci cred ca sigur este, doar sa cautam adevarul si daca suntem siguri ca l-am gasit, sa-l spunem dar sa nu-l bagam nimanui pe gat.

    Isus asa incepea: adevar graiesc voua

    Apreciază

  42. alexandru s said, on februarie 16, 2009 at 4:32 pm

    Mijloace de detectie si citire cu dferite unde,raze ,etc.Numai cu rationalul exact o vom da in bara.Subiectul parca era „Intrebare fundamentala”.S-ar parea ca nu toti facem parte din aceeasi barca.Care santeti mai sinceri intuiti,ganditi,rugati-va si vi s-e va da .Altfel ,nu cred ca vor supravetui multi dintre noi.
    Taranul roman s-ar parea ca stie mai mult(cu sufletul) ca noi astia care ne credem intelectuali.
    Credeti ca am timp de pierdut.Romani deh……ma iertati.Ajuta-ne Doamne!

    Apreciază

  43. Luminita said, on februarie 16, 2009 at 7:51 pm

    Nu vorbesc in termeni etnici si nici nu am nimic cu ei. Domnul Nostru Iisus Hristos, Maica Domnului, Apostolii, au fost evrei de neam. Cum as putea avea ceva cu ei ca natie …Spuneam doar ce scrie in carte. Ca se lauda sau nu , nu stiu. E clar ca-s foarte talentati, dar in cele lumesti. Tot in acea carte am citit ca mare parte din ei se vor increstina dupa un anumit eveniment (nu-mi mai aduc aminte ce anume eveniment). Acestea sint profetii ale parintilor purtatori de Dumnezeu cum a fost Parintele Paisie Aghioratul. Chiar daca nu a fost inca canonizat e clar ca e sfant. Dumnezeu ne vorbeste prin sfinti.

    Da au fost (sant?) poporul ales! Te si miri cum de are Dumnezeu atata rabdare si ii asteapta sa se intoarca la El.

    Apreciază

  44. Mike said, on februarie 18, 2009 at 9:37 pm

    Buna Saccsiv,
    De cand ai scris acest post voiam sa raspund. Desi sunt un novice in studiul crestinismului „aplicat” (nascut in perioada comunista…) care s-a imbuibat de literatura new age si a si experimentat nitel in sensul asta, prorpun vizionara filmelor „Left Behind” macar pentru a ne inspira spre „unde”, „cand” si „cum” sa facem in momentul in care cutitl a ajuns la os. Cred ca este important ca cei care hotarasc sa se detaseze de sistem sa formeze o comunitate. Si nu una electronica. Nu ca as avea vreo temere in acest sens, ci doar ca o comunitate care interactioneaza in mod real , este si ea reala.
    Nu consider nici ca ar trebuie sa vorbim „cifrat” pe net. Ne este frica? Mie nu atat de tare. E dificil sa te hotarasti sa devi altceva decat vor acei altii dar, o data ce m-am hotarat nu vad de ce m-as teme. Nu cred in varianta in car vorbesti cifrat pe net , doar pt ca nu te depisteaza in real caci e ilogica. Baietii, daca si cand vor te vor depista oriunde! Asadar, eu m-as comcentra pentru formarea unei comunitati reale, intr-o locatie condusa de un parinte care , sa ne fie si sustinator spiritual. Asa cum spune Iisus – acolo unde se vor strange mai multi, voi fi si eu in mijlocul lor. Nu am citat , am spus din minte. Fratilor, eu am inteles ca vorbele virtuale cat si cele reale nu vor fi liantul nostru. Faptele! Astea vor fi sprijinul nostru in vremurile grele. Ne va fi mai usor sa fim unul alaturi de altul faptic, decat sa vorbim cifrat si sub pseudonim pe net. Asta e parerea mea! Eu astept sa ma alatur unei comunitati alaturi de care s alupt pentru libertate. Libertate intru Iisus Fiul lui Dumnezeu!

    Apreciază

  45. Mike said, on februarie 18, 2009 at 9:39 pm

    scuze greseli editare … am ceva prbl cu tastatura si recunosc ca nu am mai verificat inainte de expediere.

    Apreciază

  46. Luminita said, on februarie 19, 2009 at 4:25 am

    Raspunsul la intrebarea fundamentala pusa aici este: sa ne rugam, sa postim si sa priveghem. Nu o sa ne lase Hristos! Turma Lui va fi mica la sfarsit, dar El va fi cu ea. Timpurile vor fi asa de crunte ca nimeni n-ar rezista, dar Dumnezeu va scurta zilele pentru cei cei-I vor fi credinciosi. Multi vor fi inselati de falsele minuni ale antihristului. Mai bine sa nu vrei sa-l vezi ca te va insela …

    Apreciază

  47. […] INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? […]

    Apreciază

  48. manu` said, on martie 7, 2009 at 8:25 pm

    Noi nu putem face nimic. Daca ne bazam pe propriile puteri mai bine acceptam metodologia Big Brother.

    Totusi, aceste carti de identitate sunt „acel 666?”. Pt ca deocamdata nu esti legat de ele. Cu alte cuvinte acceptarea lor inseamna acceptarea pecetei Anti-Hristului? Practic nu esti legat trupeste de ele, cum o sa fie cu cipurile.

    Apreciază

  49. […] INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? […]

    Apreciază

  50. […] INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.