SACCSIV – blog ortodox

SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata

   Am primit de la fratele Horia urmatorul material pe care il postez integral:

 

Dupa cum probabil unora dintre Dvs am apucat sa va relatez intamplarea personal, am decis insa sa procedez si la „asternerea” ei pe ecranul monitoarelor:

Personal, fiind client al BCR, mi s-a propus de catre angajatii amintitei banci in cursul anului 2008 sa primesc un dispozitiv numit token cu ajutorul caruia sa pot efectua tranzactii financiare prin telefon sau internet. Avantajele fata de sistemul clasic de efectuare a platilor la ghiseu sunt net evidente, de genul comision perceput minim sau inexistent, posibilitatea de initializare a platilor si in afara orelor de program a bancii si din orice tara a lumii, acces permanent la starea finaciara a posesorului, eliminarea timpilor de asteptare de la ghisee si multe altele, pe care eu din lipsa de interes nici nu le-am retinut.

Click pe: BCR

 

Recunosc, am utilizat aceasta modalitate alternativa de plata si am beneficiat de facilitatile oferite de catre sistemul e-banking, la momentul de fata isa reusind sa ma debarasez de aceasta inovatie menita sa ne inrobeasca.

Primele semne de intrebare privitoare la onestitatea acestei mode bancare mi le-am pus odata cu observarea faptului ca angajatii tuturor bancilor, nelimitandu-ne doar la BCR, promoveaza de cateva luni bune cu o asiduitate de nemaiantalnit E-BANKING-UL, ca o alternativa a viitorului la sistemul clasic bancar cu care de voie, de nevoie am fost obisnuiti de ceva timp.

Si care este partea rea?

Coroborand aceste lucruri, pentru unii probabil marunte, cu scopul final al pecetluirii oamenilor si functionalitatea care i se va da microcipului implantat in corpul uman, ce va permite incheierea de tranzactii doar de catre posesorii acestora, bine ne putem da seama ca tinta principala la momentul de fata a elitelor finaciare este eliminarea banilor cash de pe piata.

Descriu in continuare o intamplare banala prin care am trecut, din care va veti putea face o impresie asupra contextului creat si presiunii exercitate de banci pentru ca oamenii sa se predea din proprie initiativa sistemelor alternative: Cu aproximativ o luna de zile in urma, la Agentia BCR din Bucuresti situata la intersectia dintre Sos.Panduri si Calea 13 Septembrie, intr-o zi de luni, am intrat pentru a face niste operatiuni bancare. Aici am constatat ca din cele patru ghisee existente, cu publicul lucra doar unul singur, celelalte fiind inchise. La rand asteptau nu mai putin de 16 persoane, deci este clar ca se impunea suplinirea unicului ghiseu cu cel putin unul, daca nu chiar cu toate trei. Povestirea continua… Persoanele erau nervoase, unele dintre ele devenind chiar irascibile, cerand explicatii de la angajatii bancii pentru umilirea la care erau supuse. Concomitent, in incinta bancii puteau fi observate o multime de angajate care se indeletniceau cu diverse, numai cu satisfacerea pretentiilor clientilor nu. In paralel, cativa ofiteri de credit, stand netulburati la birouri, ofereau o solutie la toata nemultumirele a oamenilor: PLATILE ELECTRONICE, apeland la diverse tactici de vanzari pentru ca oamenii sa primeasca acele token-uri. Inclusiv eu am fost reintrebat in acest sediu de banca daca nu cumva doresc sa optez in sens favorabil.

Am reusit sa imi dau seama ca toata aceasta stare tensionata nu se datora acelor mici „finantisti” care sunt stimulati prin comisionele primite si nici casieritelor care nu mai apareau la ghiseu, ci tocmai mai marilor sistemului bancar, aserviti scopurilor murdare ale masoneriei, care impun in cunostiinta de cauza o asemenea tactica in relatiile fata de clienti.

Vreau sa mai fac precizarea ca situatia din acea zi de luni nu a fost determinata de vreo sedinta de inceput de saptamana la nivelul bancii sau vreo alta stare de exceptie, caci marea majoritate a oamenilor erau revoltati tocmai de faptul ca in vinerea dinainte intampinasera aceeasi grava problema.

La catva timp dupa acel neplacut moment, am intalnit o cunostinta careia i-am relatat cele ce mi se intamplasera, astfel ca si acea persoana a putut de asemenea sa imi relateze o situatie oarecum asemanatoare, dar de aceasta data petrecuta intr-o agentie/sucursala/filiala a BRD, cand i s-a replicat in mod deschis de catre o angajata  a acesteia ca va trebui sa accepte ideea ca in scut timp toate platile se vor face doar prin intermediul cardului.

Iar, unii cititori probabil vor spune ca este este doar problema acelora care au ales sa lucreze cu bancile, care sunt in prezent in Romania institutii private. Eu le spun insa ca trateaza subiectul cu maxima indiferenta, iar prin lipsa de importanta pe care o acorda unui atat de grav subiect, nu fac decat sa se faca partasi PREDARII TOTALE a intregii populatiei in fata scopurilor oculte urmarite prin lucrarea bancilor. Nu uitati faptul ca toti angajatii institutiilor de stat au fost constansi de catre autoritati prin act normativ, fara voia lor, sa accepte primirea salariilor prin carduri, deci obligatoriu creanduli-se adiacent acestora si cont.

Cata marsavie: i s-a dat in mod deliberat si gratuit obiect de activitate sistemului bancar coordonat dupa cum bine stim din afara tarii de catre consortii private patronate de catre elite financiare sioniste.Vezi:

 

Personalul din institutiile publice va primi salariul pe card, din 2008

 

si multe alte surse mult mai exacte, aceasta fiind prima care mi-a fost la indemana.

Pe de alta parte si pensionarii sunt ademeniti spre acceptarea cardurilor pentru primirea pensiilor, una din tactici fiind imputinarea factorilor postali si supraancarcarea cu atributii a acestora, ceea ce duce uneori la intarzieri in onorarea platilor prin Posta Romana.

In momentul de fata in tara exista peste 18 milioane de titulari de depozite si mereu suntem avertizati si pregatiti mental spre primirea crizei de lichiditati, astfel ca prin „dotarea” aproape a intregii populatii cu carduri si prin sporirea numarului de utilizatori de e-banking, sa se poate in sfarsit sa se declare imposibilitatea de a se mai elibera bani cash pentru tranzactii, ele putand fi realizate in continuare in mediul virtual nestingherit, caci banii „exista”, dar nu ni-i pot da.

Se va urmari in viitorul apropiat ca prin comisioanele in crestere aplicate pentru operatiunile la ghiseu, cei ramasi „neafiliati” sistemului sa vina singuri de bunavoie si sa solicite permisiune de a fi acceptati.

Sa nu cumva sa credem ca aceste intentii ale lor nu ne vor afeca pe noi datorita faptului ca nu toata lumea va accepta aceste sisteme! In acelasi tip de capcana pot intra si persoanele care poseda vechiul buletin de identitate cu termen de valabilitate nelimitat sau carte de identitate cu termen de expirare peste 30, 40 sau 50 de ani (ambele sunt situatii de exceptie pentru persoanele in varsta; nu cunosc cu exactitate varsta  de la care se aplica) si care s-au gandit ca nu vor fi putea fi constansi de aplicarea tehnicilor biometrice.

Tocmai prin aceste cartele de material plastic prin intermediul carora avem sau vom avea acces la banii sau valoarea banilor nostri, mai mult ca sigur se incearca IN PREZENT impunerea metodelor biometrice de „securizare” de catre cea mai mare banca din Romania, BCR, care este cel mai agresiv angrenata in ducerea la indeplinire a scopurilor mai sus prezentate (cu toate ca in trecut in Romania deja se emiteau de catre ING ING a lansat primul card cu cip emis in Romania

si BRD BRD a lansat primele sale carduri cu cip asemenea carduri cu cip).

 

Diferenta pentru cazul de fata este data de amploarea promovarii. Acum a facut un pas mai mult decat indraznet, prin oferirea uni produs tip card de credit cu cip incorporat pentru un anumit segment al populatiei, deci nu obligatoriu, dar in „viitorul mediu” directorul diviziei de carduri din cadrul BCR, Igor Zgajer, a lasat clar sa se inteleaga faptul ca toate carduri de credit emise de amintita banca vor fi de tipul acesta. Click pe:

 

http://ziua.net/display.php?data=2009-03-10&id=250338

 

Si mai evident pentru noi este faptul ca de fapt toate tipurile de carduri, deci si cele de debit prin care ne luam salariile si pensiile vor fi numai de acest fel.

Vedem clar ca acesta initiativa a elitelor finaciare are loc tocmai in momentul cand intr-una din tarile membre UE, Romania, se desfasoara poate cea mai puternica ofensiva impotriva catuselor electronice promovate de catre autoritatile statale prin documentele de identitate, ce a ajuns sa fie purtata chiar si in Parlament. Ce rapid s-au repliat in avanposturi?

Tocmai acum cand populatia este pe cale sa se dezmeticeasca, constientizand ca de fapt decizia inca s-ar parea a fi in mainile sale, intra in arena sistemul privat bancar prin cea mai bine pusa la punct de pana acum tactica de promovare a unui produs de tip card si care pe viitor se doreste a deveni indispensabil oamenilor. De ce? Scopul lor este evident…

Daca statul nu prea ar fi avut ocazia si posibilitatea sa apeleze la publicitatea agresiva stradala si din mediul audio-vizual, bancile nu vor ezita sa o faca.

Va rog sa fiti atenti pe strazile tuturor oraselor, pentru a observa ca de aproximativ o saptamana de zile,marile panouri de afisaj publicitar au fost deja ocupate de campania PowerCard BCR. Probabil ca si la televizor ruleaza deja un clip corespunzator, eu neavand pana la momentul de fata cunostinta despre aceasta.

Ce sume imense sunt angrenate in acest joc haotic de naucire a populatiei…

 

Link-ul acestei campanii demonice este: https://www.bcr.ro/powercardbcrro

 

Sa nu uitam faptul ca cipul respectivului card face exact corelatia cu numele titularului sau. Principul de accesare a datelor de pe acesta este exact ca cel din cazul documentelor biometrice.

NU MINIMALIZATI PROBLEMA, crezand ca doar documentele biometrice ar trebui respinse.

DACA AM CEDAT PUTIN, INSEAMANA CA AM CEDAT TOTUL !

 

Doamne, ajuta!

 

   Comentariu saccsiv:

   Este limpede ca semnul fiarei, fara de care nu vom putea vinde sau cumpara, se implementeaza mai bine prin disparitia cash-ului. Foarte bine a observat fratele Horia si faptul ca prin promovarea cardului cu cip se realizeaza un pas urias (chiar mai mare, consider eu, decat in cazul pasaportului) spre viitorul act universal , total, unic, ce va include toate actele (pasaport, buletin, carnet sofer, card bancar) intr-unul singur, ce mai apoi va fi miniaturizat si implantabil in corpul uman.

   Cititi va rog si articolele:

 

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?

 

Ce mancam dupa ce refuzam noile acte cu cip incorporat?

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ion said, on martie 14, 2009 at 3:06 pm

  am primit si eu o oferta ceva de genul asta de la ing.imi dadea dispozitivu gratis,nu percepea taxa,dar l-am refuzat

  Apreciază

 2. cristian said, on martie 16, 2009 at 8:52 am

  Eu nu l-am refuzat si-l folosesc de aproape un an. Insa, atentie!… asa numitele avantaje nu sunt decat niste comisioane mai mici dar mai multe, pentru oamenii normali, fiindca doar la tranzactii cu sume foarte mari sunt mai avantajoase, iar pentru noi oamenii de rand la care ne intra doar salariul si vrem sa platim online doar 2-3 facturi relativ mici ca valoare, NU SE MERITA!!
  Asta doar ca argument strict financiar.
  Celelalte argumente sunt in articol si, din pacate, nu sunt paranoice si caracteristice unor extremisti… ci reale!
  Doamne-ajuta-ne!

  Apreciază

 3. […] SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata – marturia unei experiente personale a unui crestin, legata in principal de “politica” […]

  Apreciază

 4. Florin said, on martie 16, 2009 at 7:32 pm

  De anul trecut si alocatiile de la stat oferite elevilor nu se mai dau folosind caernet de cec-uri.
  Astfel ne-a determinat sa ne facem carduri de bunavoie.Exista si posibilitatea sa fie ridicata de la Posta dar din comoditate sau din alte imprejurari majoritatea si-au facut card-uri.

  Apreciază

 5. Dan Petre said, on martie 17, 2009 at 12:44 pm

  faceti-va voi o banca crestina.

  daca e sa ma iau dupa voi o sa aiba clienti.

  dar nu ma iau si va spun ca o sa dea faliment.

  Apreciază

 6. | CĂLĂUZĂ ORTODOXĂ said, on martie 17, 2009 at 9:20 pm

  […] * SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata […]

  Apreciază

 7. razvan said, on martie 21, 2009 at 7:02 pm

  Poate va pune pe ganduri urmatoarea interpretare dupa Apocalipsa lui Ioan.Poate fi un scenariu plauzibil.

  APOCALIPSA
  INTERPRETARE – PREVIZIUNI

  1. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta – GRUPUL G7.

  ARGUMENTE :

  Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi – GRUPUL CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE – deasupra cărora şade femeia – UNIUNEA EUROPEANA – BISERICA CATOLICA-PAPALITATEA.

  2. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.

  CEI 7 IMPARATI SUNT CEI SAPTE PRIM MINISTRII AI CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

  3. Cinci tari au cazut din cauza crizei financiare din America si Europa: Germania, SUA, Franta, Marea Britanie si Italia.” Unul mai este”: Canada nu a fost afectata de criza financiara.”Celalalt inca nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme ».Este vorba de Japonia care inca nu a ajutat financiar America si Europa, dar care va ajuta, insa va fi exclusa din planul globalizarii, va fi inlaturata, va sta putina vreme.

  Ministrii economiei si finantelor ai tarilor G7 au declarat ca “s-au angajat sa ia masuri decisive si sa se foloseasca de toate mijloacele disponibile” pentru a face fata crizei financiare si au anuntat un plan in cinci puncte pentru pentru a scoate economia mondiala din criza, anunta BBC. Ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 s-au reunit vineri, la Washington, in plina accelerare a crizei care face ravagii pe pietele financiare din intreaga lume.

  Dupa inchiderea burselor, Grupul celor 7 a declarat ca este nevoie de adoptarea unor “masuri urgente” pentru a stabiliza sistemul financiar din intreaga lume. Reprezentantii G7 au precizat ca analizeaza diverse mijloace pentru a preveni falimentul celor mai importante institutii financiare si au asigurat ca bancile pot atrage capital si din surse publice, si din surse private.

  La intalnirea din capitala americana au participat ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 (Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

  Japonia va propune G7 crearea unui fond de urgenta de circa 200 miliarde de dolari (146 miliarde de euro) pentru a imprumuta tarile mici afectate de criza financiara mondiala, scrie vineri presa japoneza citata de AFP.
  SURSA: EXTRAS DIN HOTNEWS.RO

  4. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.

  AL OPTULEA IMPARAT ESTE RUSIA CARE S-A ALATURAT GRUPULUI G7.

  “Intrunirea ministrilor de finante si a guvernatorilor bancilor centrale din grupul G7 plus Rusia a dus la crearea unui plan de actiune pentru stabilizarea pietelor financiare. Stategia prezentata publicului, structurata in cinci puncte majore, nu a oferit insa si detalii asupra modului de implementare ».
  SURSA : EXTRAS ARTICOL – ALEXANDRA POPA – http://WWW.CONSO.RO

  5. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

  Dupa umila mea parere, cei zece imparati sunt urmatoarele state : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican.

  6. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei – UniunII EUROPENE-PAPALITATII.

  7. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.

  Urmarile crizei financiare vor fi devastatoare.Oamenii vor declansa revolte nemai intalnite impotriva guvernelor tarilor mentionate, datorita crizei financiare profunde din intreaga lume.Acesti oameni sunt cei care au participat la sustinerea guvernelor si care au profitat de toate bogatiile fiarei, cei care au acceptat semnul fiarei( microcipul de identificare ).Prabusirea sistemului financiar mondial va conduce la disparitia banilor si iminenta implantare a oamenilor cu microcipul de identificare(sclavie).Cei care nu vor accepta semnul sunt alesii mielului – Isus Cristos – si armatele tarilor implicate in acest dezastru planetar, in cele din urma vor porni razboi impotriva acestora, deci, implicit impotriva lui Isus Cristos – fiul lui Dumnezeu.Se va declansa, in cele din urma, cel de-al 3-lea razboi mondial care va fi si ultimul.Isus Cristos impreuna cu cei alesi vor invinge coalitia fiarei, indiferent de forta acesteia care este insignifianta fata de forta lui Dumnezeu.

  8. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

  Acest paragraf din Apocalipsa descrie ceea ce am mentionat mai sus: Multimea de oameni din intreaga Europa va declansa revolta( mentionez ca in Europa se vor declansa mari revolte populare).

  9. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.

  Cele zece state – Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican – nu vor mai ajuta financiar Europa, datorita revoltelor populare foarte puternice si in cele din urma, continentul european va fi distrus.Orasele mari din Europa vor arde si vor fi pustiite de furia multimii.

  10. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

  Cei care conduc aceasta lume nu realizeaza nici acum in al 12 – lea ceas ca indeplinesc voia lui Dumnezeu si se indreapta spre pierzanie.

  11. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

  Femeia, asa cum am aratat mai sus reprezinta UNIUNEA EUROPEANA – BISERICA CATOLICA care stapaneste toti sefii de state si de guverne din intreaga lume.

  12. Şi a strigat cu glas puternic şi a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare şi a ajuns locaş demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, şi închisoare tuturor păsărilor spurcate şi urâte.

  13. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile şi împăraţii pământului s-au desfrânat cu ea şi neguţătorii lumii din mulţimea desfătărilor ei s-au îmbogăţit.

  INTR-ADEVAR, IN URMA REVOLTELOR POPULARE, UNIUNEA EUROPEANA SE VA PRABUSI DATORITA FAPTULUI CA TOTI BOGATII – BANCHERI, SEFI DE STATE, SEFI DE CORPORATII MULTINATIONALE, FRANCMASONI, SIONISTI – TOTI S-AU IMBOGATIT PE SEAMA POPOARELOR PE CARE LE-AU ASUPRIT SI LE-AU TINUT IN STADIUL DE SCLAVAGISM, DIN CELE MAI VECHI TIMPURI SI PANA IN PREZENT.

  14. Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei;

  15. Fiindcă păcatele ei au ajuns până la cer şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nedreptăţile ei.

  DUMNEZEU II AVERTIZEAZA PE CEI CREDINCIOSI INTRU ISUS CRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU, PE CEI CARE NU VOR ACCEPTA SEMNUL FIAREI(MICROCIPUL), SA NU SE FACA PARTASI LA PACATELE SAVARSITE DE CEI CARE AU ACCEPTAT SEMNUL SI CARE AU PROFITAT IMPREUNA CU CEI BOGATI LA DESFRAU SI LACOMIE. SA NU SE ALATURE LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC( CACI REVOLTELE VOR FI DECLANSATE DE CATRE CEI CARE AU ACCEPTAT ACEASTA SITUATIE, CARE AU AVUT DE PROFITAT DE PE URMA CELOR BOGATI PRIN FUNCTII, PRIVILEGII SI BOGATII SI PE CARE, IN CELE DIN URMA, LE-AU PIERDUT DATORITA CRIZEI FINANCIARE).DE NOI CEI SARACI CARE NU AM FOST PARTASI LA INFAPTUIREA ACESTUI DEZASTRU, DUMNEZEUL ARE GRIJA PRIN SIMPLUL FAPT CA, NU AM DEVENIT SCLAVII FIAREI SI NU AM ACCEPTAT SEMNUL EI(MICROCIPUL).DE ACEEA, VA SFATUIESC SA NU VA IMPLICATI IN REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CURAND IN INTREAGA EUROPA.

  16. Daţi-i înapoi, precum v-a dat şi ea şi, după faptele ei, cu măsură îndoită, îndoit măsuraţi-i; în paharul în care v-a turnat, turnaţi-i de două ori.

  DUMNEZEUL NE SFATUIESTE SA-I DAM EUROPEI CEEA CE NE-A DAT SI EA : SARACIE, HAOS, CRIME, DESFRANARE SI MULTE ALTE PACATE.SA-I DAM CHIAR INDOIT.ACEASTA INSEAMNA SA-I LASAM PE CEI BOGATI SA DEVINA SI EI DE DOUA ORI MAI SARACI DECAT NOI.SA-I LASAM PE TOTI ACEIA CARE AU SAVARSIT ACESTE FAPTE SA DEVINA DE DOUA ORI MAI DESFRANATI, CRIMINALI, IDOLATRII.SA NU PARTCIPAM ALATURI DE ACESTIA LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CHIAR DACA VOM AVEA MULT DE SUFERIT.SA NE INTARIM IN CREDINTA.DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE NOI SI NE VA OCROTI.VOM AVEA VIATA VESNICA ALATURI DE DUMNEZEU SI FIUL SAU ISUS CRISTOS.

  17. Pe cât s-a mărit pe sine şi a fost în desfătări, tot pe atâta daţi-i chin şi plângere. Fiindcă în inima ei zice: Şed ca împărăteasă şi văduvă nu sunt şi jale nu voi vedea nicidecum!

  EUROPA, IMPREUNA CU SEFII DE STATE, CU CEI BOGATI SI TOTI CEI CARE I-AU ACEPTAT PE ACESTIA, AU FOST AROGANTI, S-AU CREZUT DUMNEZEI INVINCIBILI, S-AU DEDAT LA DESFATARI SI LACOMIE DE BOGATII, NE-AU PRIGONIT PE NOI CEI SARACI SI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS.DUMNEZEU NE SFATUIESTE SA-I LASAM SA SE DISTRUGA, SA SE CHINUIE LA FEL CUM NE-AU CHINUIT SI EI.SA-I LASAM SA-SI PLANGA PROPRIILE LOR FAPTE.BOGATII LUMII SI AI EUROPEI NU AU VAZUT SAU NU AU VRUT SA VADA BATJOCURA LA CARE NE-AU SUPUS.

  18. Pentru aceea într-o singură zi vor veni pedepsele peste ea: moarte şi tânguire şi foamete şi focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă.

  PRIN VOIA LUI DUMNEZEU, TOTUL SE VA IMPLINI FOARTE RAPID.REVOLTELE POPULARE VOR FI INECATE IN SANGE DE CATRE ARMATELE FIAREI PENTRU APARAREA PRIVILEGIILOR CELOR BOGATI.EUROPA VA ARDE LA PROPRIU DE FURIA OARBA A CELOR NECREDINCIOSI IN ISUS.

  19. Iar împăraţii pământului, care s-au desfrânat cu ea şi s-au dezmierdat cu ea, se vor jeli şi se vor bate în piept pentru ea, când vor vedea fumul focului în care arde,

  Stând departe de frica chipurilor ei, şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, Babilonul, cetatea cea tare, că într-un ceas a venit judecata ta!

  BOGATII STATELOR LUMII CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI VOR REGRETA ENORM DISTRUGERILE PE CARE EI INSISI LE-AU DECLANSAT.

  20. Şi neguţătorii lumii plâng şi se tânguiesc asupra ei, căci nimeni nu mai cumpără marfa lor,

  Marfă de aur şi de argint, pietre preţioase şi mărgăritare, vison şi porfiră, mătase şi stofă stacojie, tot felul de lemn bine mirositor şi tot felul de lucruri de fildeş, de lemn de mare preţ şi marfă de aramă şi de fier şi de marmură,

  Şi scorţişoară şi balsam şi mirodenii şi mir şi tămâie şi vin şi untdelemn şi făină de grâu curat şi grâu şi vite şi oi şi cai şi căruţe şi trupuri şi suflete de oameni.

  Şi roadele cele dorite de sufletul tău s-au dus de la tine şi toate cele grase şi strălucite au pierit de la tine şi niciodată nu le vor mai găsi.

  Iar neguţătorii de aceste lucruri, care s-au îmbogăţit de pe urma ei, vor sta departe, de frica chinurilor ei, plângând şi tânguindu-se,

  Şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, cea înveşmântată în vison şi în porfiră şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare! Că într-un ceas s-a pustiit atâta bogăţie!

  Şi toţi cârmacii şi toţi cei ce plutesc pe mare şi corăbierii şi toţi câţi lucrează pe mare stăteau departe,

  Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!

  Şi îşi puneau ţărână pe capetele lor şi strigau plângând şi tânguindu-se şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogăţit din comorile ei toţi cei ce ţin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!

  IN URMA ACESTOR REVOLTE POPULARE SI A RAZBOIULUI CARE SE VA DECLANSA, EUROPA VA FI PARJOLITA.TOTI CEI CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI, A BOGATIILOR EI, TOTI BANCHERII, COMERCIANTII, INDUSTRIASII CARE AU FACUT AVERI INCOMENSURABILE, FARA SA REDISTRIBUIE ACEASTA BOGATIE IN MOD ECHITABIL TUTUROR OAMENILOR PE CARE I-AU TRANSFORMAT IN SCLAVI, SE VOR TANGUI DIN CAUZA PIERDERII ACESTOR BOGATII SI SE VOR TINE DEPARTE DE ACESTE EVENIMENTE.VOR ASISTA CU UIMIRE LA DISTRUGEREA SI PUSTIIREA EUROPEI.

  21. Veseleşte-te de ea, cerule şi voi sfinţilor, şi voi apostolilor, şi voi proorocilor, pentru că Dumnezeu a pronunţat judecata voastră asupra ei.

  TOTI OAMENII CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, TOTI APOSTOLII, SFINTII SI PROROCII LUI DUMNEZEU VOR FI RAZBUNATI PRIN ACEASTA DREAPTA JUDECATA.

  22. Şi glasul celor ce cântă din chitară şi din gură şi din flaut şi din trâmbiţă nu se va mai auzi de acum în tine şi nici un meşteşugar de orice fel de meşteşug nu se va mai afla în tine şi huruit de mori nu se va mai auzi în tine niciodată!

  Şi niciodată lumina de lampă nu se va mai ivi în tine; şi glasul de mire şi mireasă nu se vor mai auzi în tine niciodată, pentru că neguţătorii tăi erau stăpânitorii lumii şi pentru că toate neamurile s-au rătăcit cu fermecătoria ta.

  Şi s-a găsit în ea sânge de prooroci şi de sfinţi şi sângele tuturor celor înjunghiaţi pe pământ.

  IN EUROPA, DATORITA REVOLTELOR POPULARE SI A RAZBOIULUI DEVASTATOR, TOTUL VA FI DISTRUS SI PARJOLIT.NIMENI NU VA MAI PRODUCE SI VA VINDE, BOGATII LUMII VOR DISPAREA, NU VOR MAI EXISTA ASUPRITI SI ASUPRITORI.

  SA NE BUCURAM NOI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, CACI DREAPTA VA FI JUDECATA LUI DUMNEZEU PENTRU CEI CARE AU LUAT IN BATJOCURA NUMELE DOMNULUI.

  BANUIESC CA ATI URMARIT LA STIRI CE SE INTAMPLA LA PARIS DIN CAUZA FAPTULUI CA IN CURAND VOR FI APROX.2 MIL.DE NOI SOMERI.DACA SE EXTIND ACESTE EVENIMENTE LA NIVELUL INTREGII EUROPE?

  Apreciază

 8. razvan said, on martie 21, 2009 at 7:04 pm

  Si inca ceva, SUA are putere de la Uniunea europeana – Biserica Catolica.

  “Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur.”-coarnele mici ca ale mielului descrie ce am spus eu – istoria recenta a SUA.Graieste ca un balaur – forta armata impresionanta a SUA.
  “Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata”. SUA prin forta militara si NATO da putere fiarei celei mari(UE – Biserica Catolica).SUA vor determina prin lege(decret papal)ca toti locuitorii pamantului sa se inchine Bisericii Catolice – acesta este semnul.Cei care nu il vor accepta vor fi prigoniti, tarati in inchisori(Guantanamo) si ucisi de catre armata SUA.Biserica Catolica a primit in decursul istoriei o rana de moarte dar s-a vindecat – actualmente Biserica Catolica a recapatat puterea teribila din trecut – vor urma oare crimele din perioada inchizitiei catolice?
  ” Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor” – banuiesc ca recunosti aici puterea impresionanta a SUA( politica, economica si militara).
  “Si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata”
  “Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei”.
  ” Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
  ” Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
  ” Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” –
  sunt curios ce chip vor fi fortati sa faca oamenii Bisericii Catolice la care sa se inchine( “sa nu-ti faci chip cioplit”).Sau poate chipul a fost facut deja.Cumva imaginea papei care se crede inlocuitorul lui Dumnezeu pe Pamant – ” VICARIUS FILII DEI” este titlul bisericii catolice si a papei.Te rog sa te documentezi ce reprezinta acest titlu, sa inlocuiesti literele cu cifrele, sa aduni si sa afli rezultatul.Este 666.” Cine are intelepciune sa socoteasca, este numar de om si este 666″.

  Alte argumente din Apocalipsa care ne arata ca biserica catolica este fiara: ” 1.Si a venit unul din cei sapte ingeri, care aveau cele sapte cupe, si a grait catre mine, zicand: Vino sa-ti arat judecata desfranatei celei mari, care sade pe ape multe,
  2. Cu care s-au desfranat imparatii pamantului si cei ce locuiesc pe pamant s-au imbatat de vinul desfranarii ei.
  3. Si m-a dus, in duh, in pustie. Si am vazut o femeie sezand pe o fiara rosie, plina de nume de hula, avand sapte capete si zece coarne.
  4. Si femeia era imbracata in purpura si in stofa stacojie si impodobita cu aur si cu pietre scumpe si cu margaritare, avand in mana un pahar de aur, plin de uraciunile si de necuratiile desfranarii ei – fiara rosie( culoarea bisericii catolice), care are sapte capete( puterea grupului G7, puterea economica si financiara) – 10 coarne – conducatorii celor 10 tarii implicate in Noua Ordine Mondiala, enumerate de mine in prima scriere.Purpura si stofa stacojie – ai urmarit ritualuirle preotilor catolici si papei?Sunt toti imbracati in stacojiu, imbodobiti cu pietre pretioase si margaritare.
  5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfranatelor si a uraciunilor pamantului – pe frontispiciul Bisericii Catolice este scris VICARIUS FILII DEI = 666.
  6. Si am vazut o femeie, beata de sangele sfintilor si de sangele mucenicilor lui Iisus, si vazand-o, m-am mirat cu mirare mare – CEI 80.000.000 DE CRESTINI UCISI IN TIMPUL INCHIZITIEI CATOLICE PENTRU SIMPLUL FAPT CA AU INDRAZNIT SA CITEASCA BIBLIA, CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
  7. Si ingerul mi-a zis: De ce te miri? Eu iti voi spune taina femeii si a fiarei care o poarta si care are cele sapte capete si cele zece coarne.

  Apreciază

 9. razvan said, on martie 21, 2009 at 7:12 pm

  Voi explica care este rana de moarte.

  CUM ESTE IDENTIFICATA FIARA?

  FIARA=BISERICA CATOLICA=PAPALITATEA

  1.”Fiara iese din mare” – papalitatea s-a ridicat din Europa occidentala foarte populata.
  2.”Ajunge sa fie o putere mondiala” – ( catolic=universal).Biserica catolica este cea mai puternica si influenta la nivel mondial.
  3.”Huleste” – “Noi(papii) tinem pe pamant locul Dumnezeului Atotputernic” – citat din Papa Leon al XIII-lea.
  “Preotul cu adevarat iarta pacatele in virtutea puterii data de Hristos” – Catehismul religiei catolice.
  4.”Guverneaza 42 luni profetice” – 1 zi profetica=1 an literal /42 luni=1260 zile/42=1260 ani.In anul 538 este stabilita oficial ROMA PAPALA prin decretul imparatului Justinian.In 1798 papalitatea primeste o rana de moarte, papa este capturat de generalul lui Napoleon: 538-1798=1260 ani.
  5.”Primeste o rana de moarte care este vindecata” – in 1798 generalul il ia pe papa captiv in Franta unde moare exilat.Toti europenii au crezut ca este sfarsitul papalitatii.DUMNEZEU NE-A AVERTIZAT CA ACEASTA RANA VA FI VINDECATA.INSA, IN 1929, MUSSOLINI INFIINTEAZA STATUL SUPREM AL VATICANULUI.

  Rana de moarte va fi vindecata.In 1929, prin Tratatul de la Letran, Mussolini infiinteaza Statul Suprem Vatican.
  6.”Puterea religioasa care primeste inchinare” – vezi milioanele de pelerini care merg la Vatican pentru inchinare.
  7.”Face razboi cu sfintii lui Dumnezeu” – in timpul inchizitiei catolice pest 80 milioane de oameni au fost torturati si ucisi pentru simplul motiv ca citeau Biblia.
  8.”Are numarul 666″ – titlul oficial al papei, VICARIUS FILII DEI” = 666=INLOCUITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU – O MARE HULA.

  V(5)+I(1)+C(100)+A(0)+R(0)+I(1)+U(5)+S(0)=112
  F(0)+I(1)+L(50)+I(1)+I(1)=53
  D(500)+E(0)+I(1)=501
  TOTAL: 112+53+501=666

  9.”Este condusa de un om” – conducatorul suprem, papa.

  SE CAM LEAGA LUCRURILE, NU?SI INCA CEVA.SEMNUL CARE SE PUNE PE MANA SAU PE FRUNTE(MICROCIPUL)POATE FI SEMNUL FIAREI.DAR SEMNUL FIAREI ESTE INCHINAREA LA FIARA PRIN DECRETAREA DUMINICII CA ZI DE ODIHNA.CUM SE VA FACE ASTA?CRED CA ATI URMARIT CA IN UNIUNEA EUROPEANA SE VA DECRETA SAPTAMANA DE LUCRU DE 6 ZILE SI ZI DE ODIHNA DUMINICA.INTR-ADEVAR DACA SE DECRETEAZA ACEASTA SI VOM FI IMPLANTATI, VOM FI NEVOITI SA VENIM SI SAMBATA LA SERVICIU PRIN FAPTUL CA PATRONII NE VOR PONTA PRIN SCANAREA MICROCIPULUI, IAR CEI CARE NU VOR MUNCII SAMBATA ISI VOR PIERDE LOCURILE DE MUNCA(”NIMENI NU VA PUTEA VINDE SAU CUMPARA FARA SA AIBA SEMNUL FIAREI 666″ – TI-AM DEMONSTRAT CARE ESTE SEMNUL FIAREI.

  APROPO DE CE AM SCRIS PRIMA DATA.ATI URMARIT LA STIRI REVOLTELE DIN FRANTA DE LA PARIS.CAT DE MARE POATE FI FURIA MULTIMII.AI OBSERVAT CA AU INCEPUT SA DEA FOC SA SE LUPTE CU FORTELE DE ORDINE PENTRU FAPTUL CA VOR FI 2 MILIOANE DE SOMERI.OARE CE SE VA INTAMPLA DACA REVOLTELE SE VOR EXTINDE IN INTREAGA EUROPA?CUMVA CEEA CE AM DESCRIS EU?II ROG PE TOTI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS SA NU PARTICIPE LA ACESTE REVOLTE.VA FI FOARTE GREU INCLUSIV IN ROMANIA CU ACEASTA CRIZA FINANCIARA CAT DE CURAND( CRED CA INCEPAND CU LUNA IUNIE VA FI DEZASTRU).NU VREAU SA VA SPERII DAR “VREMURILE SUNT APROAPE”.

  Apreciază

 10. gonzo said, on martie 25, 2009 at 7:58 am

  acuma.. in mare sunt de acord, da’ mai filtrati-o.
  in texte se zice clar de insemnare pe frunte si mana.
  daca incepem sa fugarim fetele conspiratiste de la ghiseu si internetul ajungem inclusiv la concluzia ca site-ul asta e gazduit de un IP.. format din cifre.. freaky, nu ? 🙂

  Apreciază

  • un cetaean said, on decembrie 21, 2009 at 10:47 am

   nu inteleg. DECRETAREA DUMINICII CA ZI DE ODIHNA? pai crestinii ortodocsi nu au duminica zi de odihna?

   Apreciază

 11. […] SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata […]

  Apreciază

 12. […] SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata […]

  Apreciază

 13. […] SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata no comments yet « STRIGAT DE AJUTOR al unei tinere careia un tratament puternic i-a zdrobit coloana vertebrala […]

  Apreciază

 14. […] SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata […]

  Apreciază

 15. CAUT COLABORATORI « Saccsiv’s Weblog said, on august 17, 2009 at 4:24 pm

  […] SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata […]

  Apreciază

 16. marina said, on noiembrie 1, 2009 at 9:32 pm

  LA BCR cardurile pt studenti sunt cu cip -obligatoriu deci nu ai alta obtiune ??????!!!!

  Apreciază

 17. Rose in the Desert said, on ianuarie 24, 2010 at 5:52 pm

  Propun ca mesajul lui Horia sa fie preluat si de alte bloguri ortodoxe care urmaresc informatiile postate aici si asa cum ne-am adunat toti aici, sa discutam, cred ca ar fi bine daca am trimite toti solicitari la bancile de care apartinem DE RENUNTARE LA CARD si de pastrarea contului curent si de efectuarea automata a platilor la facturi prin debit direct.
  Renuntati la beneficii, nu trebuie sa aratati numai pe acest site ca va pasa de sufletele voastre, trebuie sa le aratati asta lor, BCR-ului, BRD-ului, etc, si daca vor vedea ca majoritatea clientilor renunta la serviciile lor, la asa-zisele beneficii, care mai tarziu vor fi fortat introduse pe scara mare.
  Tineti-va economiile acasa, sa nu ramaneti fara lichiditati, nu renuntati la cash, incercati sa fiti cat mai independenti de institutiile bancare.
  Am sa dau un link la site si pe Apologeticum si am sa postez si acolo comentariul meu pentru ca vreau ca oamenii sa fie din ce in ce mai constienti de capcanele in care sunt atrasi.

  Apreciază

 18. […] SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: