SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei: Pesticidul BAYER ne da alergii – medicamentul BAYER ne scapa de alergii …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 15, 2018

Iata comentariul cititorului Calator postat la USR salveaza Romania de ceaiuri si tincturi printr-un proiect de lege.:

 

In noua realitate artificiala pe care o construiesc, nu e loc de natura adevarata. Nefiind falsificata, natura autentica nu are cum sa aiba efect intr-o realitate falsificata in care doar produse de genul anti-alergicului „Claritine” de la BAYER (asa cum sugereaza reclama pe care stapanii web-ului au insinuat-o chiar aici pe pagina) pot functiona.

Ma bucur ca imi dau ocazia sa ma refer la aceasta reclama interesanta, care imi tot atrage atentia de cateva saptamani incoace, pentru ca mi se pare ca ne ajuta sa intelegem mai bine niste lucruri. Mi s-a parut foarte „catchy” sloganul suprapus pe imaginea rurala, bucolica, din fundal: „Intoarce-te la natura ta.” Am inteles atunci instinctiv, automat, ca nu e vorba de natura pe care o stiu eu din copilarie, care, cu nesemnificative exceptii, nu imi produce neplaceri de tipul alergiilor, desi de cativa ani incoace aproape ca m-am confundat cu ea. Desi am dus o viata predominant urbana, dupa ce m-am reintors in natura de vreo cativa ani si petreceam mult timp cu nasul in vegetatie sau bot in bot cu animalele, nu doar ca nu ma deranja vreo alergie, dar nici macar viroze sau raceli banale nu mai prea faceam. Cum tot ce e bun si natural trebuie „imbunatatit”, de vreo trei-patru ani incoace au inceput strategii sa imbunatateasca si natura din ograda mea, cu niste stropeli nesolicitate din ce in ce mai rau mirositoare, mai persistente si mai agresive, care au culminat toamna trecuta cu un atac chimic de nedescris. Dupa ce eu si alti concetateni scandalizati am incercat sa aflam care e natura produsului cu care si noi si toate celelalte vietati din jurul nostru am fost bine poleiti pe dinafara si pe dinauntru, prin inhalare repetata, substantele fiind in mod clar persistente, am aflat ca respectiva substanta e un produs al companiei… BAYER, aceeasi companie care produce si anti-alergicul Claritine.

Trec deocamdata peste informatiile absolut ingrijoratoare pentru orice persoana cu instinctul de supravietuire inca functional, pe care le puteti citi in fisa produsului Aqua K-Othrine (Deltametrin) si pe care va rog sa o studiati cu atentie:

https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.pestcontrol-expert.ro/uploads/Fisa_de_securitate_AQUA_K-OTHRINE.pdf&ved=2ahUKEwjU_9CQ8YfbAhVFZVAKHQSXDtsQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw0UNXhV3gKvFrHqJncni5Aq

Dar ma opresc la efectele de scurta si lunga durata pe care le-am simtit pe pielea mea si nu pot sa nu remarc cat de interesant e faptul ca o mare parte din simptome mimeaza foarte bine simptomele virozelor, racelilor, gripelor si… alergiilor pe care tot strategii le pun mai nou in seama unei plante care a devenit tap ispasitor si motiv pentru alte intervenii chimice si financiare foarte profitabile.

In concluzie, in timp ce compania Bayer ne propune insistent pe paginile Web si probabil si prin mass-media, produsul Claritine, ca si remediu pentru eliminarea unor simptome de aparenta alergie la natura (simptome foarte similare celor de intoxicatie cu anumite pesticide/ biocide), tot compania BAYER, in stransa colaborare cu vechilii de pe mosia autohtona si europeana, ne propun cu forta tratarea noastra si a vechii naturi romanesti, pentru a se transforma din vechea natura vie, parfumata, plina de fluturi, ciripeli si sezonierele insecte deranjante, in „natura mea” (expresie in stilul johannescian deja consacrat), o noua natura, toxica, cu un miros insuportabil si persistent (pe termen neliminat, din cauza repetarii aplicarii) pentru cei cu un miros sensibil, in care viata asa cum a fost ea lasata de Dumnezeu nu mai e posibila. In noua lor natura nici macar vechile noastre plante de leac, acum otravite, nu mai pot face bine. Dar bine ca exista Claritine, nu-i asa?

 

Cititi va rugam si:

UE urmează să aprobe ‘căsătoria încheiată în iad’ între BAYER si MONSANTO

COLOSII DIAVOLULUI: IG Farben – Rockefeller / De la sustinerea masinii de razboi naziste la Codex Alimentarius si Big Pharma

 

Tagged with: , , ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pamaio said, on mai 15, 2018 at 10:19 pm

    sa ne mai destindem…
    https://www.viral-kittens.com/en/m/brown-cat-christmas-lights-196.html

    Apreciază

  2. Calator said, on mai 15, 2018 at 11:03 pm

    Daca tot am deschis discutia despre pulverizarile aeriene cu biocide, care, daca am inteles bine, fac parte dintr-o strategie integrata si coordonata la nivel european, prin care se alege produsul de aplicat, care se schimba cam la doi ani, vreau sa insist asupra lui, fiindca aceste actiuni de stropire a zonelor populate cu substante extrem de toxice, chiar daca foarte diluate, mi se par una din cele mai mari amenintari la adresa sanatatii fizice, psihice si inevitabil duhovnicesti a oamenilor din zonele respective si o distrugere treptata a lumii vii in general.

    Cred ca a devenit o problema la fel de grava, daca nu chiar mai grava decat chemtrails, dar cred in acelasi timp ca e mai abordabila si mai rezolvabila, pentru ca informatiile pot fi obtinute mult mai usor si consecintele sunt mai evidente si mai usor de legat de cauze. Problema asta ar putea fi atacata rapid si foarte puternic, daca anumite informatii ar ajunge la grupuri cu greutate demografica mare (parinti, de exemplu). S-a vazut deja ca o coalizare cum a fost cea apicultorilor sau a celor cu sensibilitate chimica (care reactioneaza puternic la expunerea la substante chimice) din strainatate, de exemplu, a dus la anumite modificari care s-au transmis pana si in anumite locuri din Romania si s-au facut ceva modificari in programul de stropire si pe alocuri se anunta cu ceva timp inainte actiunea. In alte parti ale lumii s-a ajuns chiar la inlocuirea produselor chimice cu unele organice, asa cu ar fi fost firesc sa se faca de la inceput. Cred ca spre deosebire de chemtrails, presiunea si teama de expunere ar putea schimba foarte repede lucrurile in cazul asta, pentru ca lucrurile sunt prea verificabile.

    Aducerea in discutie publica a legalitatii si utilitatii pulverizarii obligatorii cu substante toxice, in ansamblul ei, a nocivitatii substantelor folosite si consecintelor pe termen scurt si lung se poate face prin foarte multe metode. Si momentul asta cred ca e foarte bun pentru ca produsul de la Bayer pare foarte discutabil si in acest moment, din informatiile primite de la primaria din localitate si informatiile pe care le-am gasit pe Internet in privinta pulverizarilor in alte localitati, se pare ca in multe zone din Romania pulverizarile sunt facute in aceasta perioada cu Aqua K-Othrine, in care se adauga uneori si un anumit procent de naftalina.

    Atunci cand exista o gramada de metode netoxice de protectie colectiva si personala impotriva tantarilor si altor tipuri de insecte, cum poate fi justificata aplicarea, nediscriminatorie si fara aprobarea persoanelor expuse, a unei substante toxice care persista luni de zile in mediul in care un om traieste?

    Cine are dreptul sa expuna pe cineva fara acordul lui/ei la o substanta care poate avea ca efecte:

    – parestezia pielii şi ochilor (care poate fi severă, trecătoare, cu remisie până la 24 ore), iritarea pielii, ochilor şi a membranelor mucoase, tuse, strãnut, neplăcere în piept, tahicardie, hipotensiune, ameţeală, durere abdominală, diaree, vărsături, tulburări de vedere, dureri de cap, anorexie, somnolenţă, comă, convulsii, tremurături, prostaţie, hiperreacţie de rutã aerianã, edem pulmonar, palpitaţie, contracţii musculare, apatie?

    Si ale carei efecte sunt, mai ales pentru persoanele sensibile chimic (intre 9-30% din populatie), pe termen lung?

    Din studiile pe bietele animale rezulta ca Deltametrinul cauzeaza efecte neurocomportamentale şi/sau schimbări neuropatologice (hiperactivitatea tranzitorie tipică pentru neurotoxicitatea piretroizilor) si toxicitate la dezvoltare la doze toxice pentru femele.

    Sa arunci in aerul respirat de atatia oameni substante cu efecte neurocomportamentale si neuropatologice, fie ele si „doar de” anxietate tranzitorie, cand ai deja o populatie foarte stresata si dezechilibrata nervos e o nebunie. De toxicitate la dezvoltare ce sa mai vorbesc.

    In fisa am gasit si informatii neconforme cu realitatea (apreciere pe care o fac pe baza experientei de expunere la produsul lor), referitoare la simptome sau la caracterul toxic, persistent si bioacumulativ..

    Ce se intampla cu campaniile astea de pulverizare e sinistru. Se folosesc substante periculoase persistente in concentratii pe care majoritatea populatiei inceteaza sa le mai perceapa dupa pulverizare, dar care prin inhalare repetata si contactul repetat cu pielea produc tot felul de simptome care sunt atribuite altor cauze si sunt urmate de tot felul de tratamente care nu fac decat sa complice lucrurile si mai mult. Cel mai frecvent sunt confundate cu alergiile, virozele, gripele, dermatitele, si in loc sa se rezolve problema prin decontaminarea mediului si interzicerea folosirii de substante toxice, se utilizeaza alte chimicale. Si totul continua intr-o spirala descendenta.

    Spre deosebire de ceilalti, persoanele sensibile la chimicale pot percepe prezenta in mediu a substantelor pulverizate si dupa luni de zile de la contaminare (pentru ca de contaminare este vorba) si fac mult mai usor legatura intre tot felul de simptome care ii dersnjeaza si substantele respective. Pacat ca, asa cum se intampla si in alte asemenea situatii, oamenii pe care Dumnezeu i-a inzestrat in beneficiul tuturor sa functioneze ca sisteme de alarma ale societatii, nu sunt de obicei bagati in seama decat daca se dau de ceasul mortii incercand sa ii trezeasca si pe ceilalti.

    Apreciat de 3 persoane

  3. clement said, on mai 16, 2018 at 1:38 am

    Trei neonicotinoide care ucid albinele- clothianidin, imidacloprid și thiamethoxam au fost interzise în Uniunea Europeană, nu insa si fungicidele pe baza de initium, comercializate de BASF.
    Pentru rememorare : http://gazetadebistrita.ro/ciolos-nume-direct-legat-de-experimente-cu-substante-cancerigene-pe-agricultura-romaneasca/

    „Coriandrul este unul din cei mai eficienţi detoxifianţi ai corpului de mercur, metale grele, pesticide dăunătoare. Are o aromă deosebită şi nu este greu să-l introduci în alimentaţie. Îl poţi consuma şi sub formă de tinctură”.- Dr. Virginia Faur
    Toate nenorocirile despre care discutam ar putea fi evitate daca s-ar dezmetici romanii si ar cultiva legume si fructe pe terenurile lasate de izbeliste, pe terase si in balcoane. Urzicile, papadiile, usturoiul sunt ingrasaminte si erbicide naturale.

    Apreciază

    • Calator said, on mai 16, 2018 at 6:17 pm

      La ceva de genul asta ma gandeam si eu – adica la folosirea resurselor naturii ( plante, insecte benefice, pasari si chiar bacterii – exista deja produse naturale care folosesc bacterii care exista in mod natural in sol pentru controlul diverselor specii de insecte si care au fost deja adoptate in anumite comunitati din strainatate ca inlocuitori pentru cele toxice) pentru controlul natural al insectelor daunatoare sau periculoase. Natura are propriile ei metode de control al populatiilor, mult mai eficient si mai corect decat orice ar gandi omul, si nu cred ca e rolul omului sa functioneze ca exterminator de insecte.

      Pe de alta parte, trebuie facut ceva urgent la nivel national si european pentru oprirea acestor pulverizari toxice aeriene sau la sol, pentru ca in momentul asta are loc o intoxicare zilnica a populatiei cu substante care nu doar ca slabesc imunitatea si capacitatea organismului de a lupta impotriva agresorilor de toate felurile, dar afecteaza grav functionarea cognitiva si emotionala. Doar in.cazul Aqua K-Qthrine vorbim de anxietate, somnolenta, apatie, stari care afecteaza in mod direct capacitatea noastra de a gandi si de a reactiona la ceea ce ni se intampla. Atunci cand am vazut apatia in lista de simptome, mi-am amintit ce spunea Putin despre fluorurarea apei, practicata nu doar in Occidentul de azi dar si in lagarele de prizonieri rusesti din cel de-al doilea razboi mondial. O populatie apatica, somnolenta si anxioasa e visul oricarui dictator. Daca nu facem ceva acum, foarte curand vom deveni incapabili sa ne mai controlam vietile in vreun fel. Cei anxiosi vor deveni foarte violenti sau irationali si vor fi scosi din societate pe motiv de infractionalitate sau nebunie, cei apatici nu vor mai avea forta sa se impotriveasca niciunei masuri totalitare – nici macar cipuirii. Nu mai avem timp.

      Apreciază

  4. octavpelin said, on mai 16, 2018 at 9:42 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  5. Inca o reduta a fost doborata in medicina: S-a facut, in premiera, "transplantul de memorie" said, on mai 16, 2018 at 9:46 am

    Transferul de memorie e un subiect care dintotdeauna a fascinat. Iata, insa, ca deja a trecut de stadiul de proiect, devenind realitate.

    O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea din California a reusit sa transfere o forma de informatie genetica, numita ARN, de la un melc la altul, arata BBC.

    Concret, mai multi melci din specia Aplysia californica au primit socuri electrice de mica intensitate la nivelul cozii, dezvoltand reactii defensive – contractii si retragere, micsorarea, pentru ca socurile sa nu-i mai ajunga.

    Molecule de ARN din sistemul lor nervos au fost apoi injectate unor melci care nu trecusera prin acelasi tratament. In urma procedurii, s-a observat ca melcii si-au insusit reactiile celor de la care primisera molecula de ARN. Practic, ei nu au mai trecut prin procesul de invatare, fiindu-le transplantata direct informatia.

    „E ca si cum am fi transplantat memorie”, a explicat profesorul David Glanzman, unul dintre autorii studiului.

    In plus, potrivit acestuia, in cursul experimentului niciun melc nu a avut de suferit.

    Mai mult, s-a mai tras o concluzie. Amintirile par sa nu fie pastrate in sinapsele creierului, asa cum se credea. „Daca amintirile erau pastrate in sinapse, atunci experimentul nostru nu ar fi functionat”, a spus cercetatorul.

    Scopul experimentului nu a fost transferul de memorie, asa cum s-ar putea crede, ci studierea in amanunt a moleculei ARN, care joaca un rol important in aparitia unor boli ale creierului, asa cum sunt Alzheimerul sau tulburarea de stres post-traumatic.

    Dar de ce au fost alesi melcii marini pentru experiment? Potrivit cercetatorilor, celulele si procesele moleculare care au loc in organismul acestor vietati sunt similare cu ale noastre. Asta, chiar daca un melc are circa 20.000 de neuroni in sistemul nervos central, pe cand omul aproximativ 100 de miliarde

    http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/creier/inca-o-reduta-a-fost-doborata-in-medicina-s-a-facut-in-premiera-transplantul-de-memorie-1513705

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on mai 16, 2018 at 9:07 pm

    Daca vrei sa devii fraier, cumpara produse Bayer!!!

    Apreciază

  7. Flavius said, on mai 20, 2018 at 9:18 pm

    Marturi ale unor victime ale razboiului psihotronic din Marea Britanie, Oameni inteligenti si cu mintea deschisa care are putea reprezenta o piedica in noua lume spre care ne indreptam, sunt transformati peste noapte in noi disidenti https://www.ti-television.com/targetedindividualcommunity.

    Exista o teorie care spune ca in urma Chemtrails pe corpul nostru se depune o bacterie impreuna cu particule nano metalice care acopera incet tot corpul si transforma individul intr-o antena ce poate fi identificata individual in reteaua electromagnetica. detali si remedi propuse, in engleza la http://lookoutfacharlie.blogspot.co.at/

    Apreciază

  8. Flavius said, on mai 21, 2018 at 1:36 am

    Apreciază

  9. Flavius said, on mai 21, 2018 at 1:38 am

    Apreciază

  10. Flavius said, on mai 21, 2018 at 9:40 pm

    Sabine K McNeill fighting UK child kidnap in EU Parliament

    Apreciază

    • Flavius said, on mai 21, 2018 at 10:49 pm

      Sabine McNeil spune ca 1000 de copii sunt luati in fiecare luna din famili in Marea Britanie

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.