SACCSIV – blog ortodox

OPERATIUNEA NORTHWOODS. Oare asa ceva s-ar mai putea planifica in zilele noastre?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 29, 2016

Foto: http://www.investigatingtheterror.com/documents/Operation_Northwoods_Document_Collection.htm

Iata ce putem citi la Operatiunea Northwoods:

In anul 1997, ca urmare a uciderii lui J.F. Kennedy, un numar de 1500 de pagini de documente care poarte denumirea de “Operatiunea Northwoods” au fost declasificate. In ani 1960, Statele Unite ale Americii se pregateau sa intre in razboi cu Cuba. Pentru pornirea acestui razboi era necesar suportul publicului american.
In consecinta, Secretarul american al Apararii a prezentat un document intitulat “Justificarea intervenitiei Armatei Statelor Unite pe teritoriul cubanez”. Astfel, conducatorii Statelor Unite au avut nevoie sa prezinte opiniei publice o intreaga gama de provocari, cum ar fi atacuri teroriste care implicau incendierea unor baze militare si distrugerea acestora, deturnarea unor avioane militare americane si multe astfel de “provocari”.
Aceste false atacuri teroriste fantoma urmau sa fie prezentate populatiei, scopul final fiind acela de a le insufla cetatenilor americani teama fata de Fidel Castro si de a produce un motiv pentru inceperea razboiului. Cu toate acestea, planul nu a fost niciodata implementat. Planul a fost refuzat in cadrul unei intalniri tainice intre presedintele Kennedy si Generalul Lyman Lemnitzer. De data aceasta se pare ca nu a functionat…

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

Alte operatiuni insa n-au ramas doar la nivel de proiect:

OPERATIUNEA GLADIO. Oare asa ceva s-ar mai putea produce in zilele noastre?

Din aceeasi categorie:

9/11

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Pearl Harbour

Cu zece zile inaintea atacului japonez de la Pearl Harbor, Henry Lewis Stimson isi nota in jurnal celebra acum discutie de la intalnirea cu presedintele Roosevelt: “cum putem sa-i manevram pe japonezi in pozitia in care sa  traga primul foc, dar  fara prea mare pericol pentru noi?

Henry Lewis Stimson (1867 – 1950) a fost Secretary of War, guvernator general in Filipine si secretar de stat. Cunoscut pentru efortul sau in al doilea razboi mondial, coordonand recrutarea celor 12 milioane de soldati, directionarea celor 30 de procente din industrie spre campurile de lupta, construirea si decizia lansarii bombelor atomice. L-a supervizat direct pe generalul Leslie Groves, seful Manhattan Project. Cititi va rog si:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Membru Skull and Bones.

Membru marcant Council on Foreign Relations.

A fost influentat decisiv in activitate de Elihu Root, pe care l-a avut ca model. A continuat activitatea aceluia de reorganizare a armatei. Sa ne reamintim ca Elihu Root a fost membru fondator Council on Foreign Relations si primul ei chairman.

Lusitania

Aleister Crowley a fost pentru foarte mult timp si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in al doilea razboi mondial. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele … nemtesti The Fatherland si The International.

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Templier said, on iulie 31, 2016 at 9:58 am

    Pentagonul a ordonat evacu­area de urgenţă
    https://templierblog.wordpress.com/2016/07/31/pentagonul-evacueaza-familiile-militarilor-americani-de-la-incirlik/

    Apreciază

  2. […] OPERATIUNEA NORTHWOODS. Oare asa ceva s-ar mai putea planifica in zilele noastre? […]

    Apreciază

  3. […] OPERATIUNEA NORTHWOODS. Oare asa ceva s-ar mai putea planifica in zilele noastre? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.