SACCSIV – blog ortodox

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Posted in Aleister Crowley, droguri, LUCIFER, NEW AGE, revolutia sexuala, rock, satanism by saccsiv on aprilie 9, 2009

Foto: http://www.xprojectmagazine.com/archives/books/images/aleistercrowley.jpg

   Va invit sa urmariti partea a treia a excelentului documentar „Si-au vandut sufletul pentru Rock N’ Roll”. Desi nu este subtitrat, in analiza sa am tradus pasaje din film, astfel incat poate fi urmarit si inteles si de catre necunoscatorii limbii engleze. Celelalte parti le voi prezenta si completa pe larg intr-un viitor articol.

   Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele; 

Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie, 

Lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine, 

Trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu

   Epistola a doua către Timotei a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 3

   Acestea le observam in zilele noastre intr-o proportie din ce in ce mai mare si la varste din ce in ce mai mici. Iar principala modalitate de promovare a acestor „valori” este … revolutia satanica inceputa in anii 60.

1. Iar despre ani şi despre vremuri, fraţilor, nu aveţi nevoie să vă scriem,  

2. Căci voi înşivă ştiţi bine că ziua Domnului vine aşa, ca un fur noaptea.  

3. Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.  

4. Voi însă, fraţilor, nu sunteţi în întuneric, ca să vă apuce ziua aceea ca un fur.  

5. Căci voi toţi sunteţi fii ai luminii şi fii ai zilei; nu suntem ai nopţii, nici ai întunericului.  

6. De aceea să nu dormim ca şi ceilalţi, ci să priveghem şi să fim treji.  

7. Fiindcă cei ce dorm, noaptea dorm; şi cei ce se îmbată, noaptea se îmbată.  

8. Dar noi, fiind ai zilei, să fim treji, îmbrăcându-ne în platoşa credinţei şi a dragostei şi punând coiful nădejdii de mântuire;  

9. Că Dumnezeu nu ne-a rânduit spre mânie, ci spre dobândirea mântuirii, prin Domnul nostru Iisus Hristos,  

10. Care a murit pentru noi, pentru ca noi, fie că veghem, fie că dormim, cu El împreună să vieţuim.  

11. De aceea, îndemnaţi-vă şi zidiţi-vă unul pe altul, aşa precum şi faceţi.  

   1 Tesaloniceni, 5, 1-11

   Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui  sef secret “, creaturi non umane din zona Tibetului ce au influentat si au dictat lucrari theosofice precum cele ale lui Madame Blavatsky, Alice Bailey (toti trei considerati a fi stalpi ai new age) sau Benjamin Creme (cel ce spunea in 1959 ca acestia i-au transmis ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“, iar in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ … In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “. Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca Do what thou wilta influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii

   A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.

   Stranse legaturi cu iluminatii.

   Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.

   A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.

   Dupa cum bine se observa in documentar, lucrarile malficei unelte a satanei au o influenta determinanta incepand cu anii 60 asupra muzicienilor de succes, Ozzy Osbourne, solistul formatiei Black Sabbath (sabatul negru) numindu-l “un fenomen al timpului sau” si dedicandu-i melodia “Mr. Crowley”. Iata cateva versuri din lirica celebrei formatii:

   Urmeza-ma si nu vei regreta

   Paraseste viata pe care o aveai inainte de a ma intalni

   Tu esti primul care primesti aceasta iubire a mea

   Impreuna cu mine pana la sfarsitul vremurilor

   Acum te am sub puterea mea

   Iubirea noastra devine din ce in ce mai puternica, cu fiecare ora

   Uita-te in ochii mei si vei vedea cine sunt

   Numele meu este lucifer, te rog da-mi mana

   Crowley este considerat de majoritatea “legendelor rock” ca fiind patronul acestui tip de muzica, iar in epoca de glorie a lor, acestia umpleau stadioane cu tineri. Acum acei spectatori indobitociti sunt maturii care isi educa propriile odrasle … In ce spirit si ce valori le prezinta?

   Crowley spunea:

   Mi-am dorit sa fiu chief of staff al diavolului

   Lucifer este ingerul meu pazitor. Satana nu este inamicul omului, el a facut bine rasei noastre, el cunoaste binele si raul si initeaza

   Iata si versuri ale formatiei Mercyful Fate:

   Ma dezic de Iisus Hristos

   Amagitorul

   Si ma lepad de credinta crestina

   Dispretuind-o

   Jur acum

   Sa-mi dau   

   Mintea mea

   Trupul

   Si sufletul meu

   Ajutor

   Stapanului nostru satan

   Iar ca refren repeta:

   Do what thou wilt

   Trebuie sa fie o singura lege

   Alti propovaduitori ai filosofiei lui Crowley au fost de asemenea si Led Zeppelin, Jim Morrison, Clash, Marilyn Manson (adept infocat al satanismului lui Anton Szandor LaVey), Beatles, Red Hot Chili Papers (care la decernarea premiilor MTV multumea lui satan), Ministry (albumul “Psalmul 69” fiind una din culmile mizeriei umane), Rolling Stones, Sting, David Bowie

   Rock-ul a reprezentat o revolutie muzicala care a promovat insa alte doua rele dupa el: drogurile si desfraul. Daca germenii revolutiei sexuale aparusera cu 50 de ani inainte, explozia consumului de stupefiante este insa strans legata de aceasta revolutie satanica si a lovit in plin tocmai acolo unde plamada era mai frageda: la tineri. Crowley spunea:

   Lasati-ma sa-i ademenesc pe baieti … Apoi acesti baieti devenind barbati vor edifica noua lume

   Tot el considera ca ideile sale prind foarte bine promovandu-se intens homosexualitatea si ca atare declara in lucrarile sale familia traditionala ca fiind inamicul public numarul 1. De aceea revolutia satanica are o tinta clara: tinerii rebeli, ce lupta pentru evadarea din normele familiei. In anii 60 sodomia era interzisa in toate statele americane, azi …

   Ce-l mai mare impact l-a avut in anii 60 formatia Beatles, creand in mintile tinerilor iluzia ca de atunci incolo ei vor decide ce vor face, cum sa se imbrace, cand si cu cine sa faca sex, etc. Totul era insa controlat, nu li se oferea decat o „alternativa” spre iad. Aceasta formatie a fost folosita si in alt scop: „evadarea” din traditie a reprezentat si o intoarcere a spatelui de la valorile crestine si o indreptare a tinerilor spre cultura indo-tibetana. Tinerii hippie nu mai cautau adevarul in Biblie, ci pe la tot felul de guru. Evident tot de atunci s-a raspandit masiv yoga si ratacirea reincarnarii. Formatia ajunsese atat de cunoscuta incat mass-media i-a declarat “mai faimosi ca Iisus Hristos”. Dar nimeni nu ajunge faimos in epoca moderna daca nu este promovat iar interesul celor din spatele intregii actiuni era clar: odata cu muzica lor se promovau si “invataturile”.   

Foto: http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/sgt_peppers_large.jpg

 

   In documentar este prezentat si unul din produsele extreme pe care le-a creat revolutia satanica: criminalul Charles Manson

   Vedeta Marilyn Manson, pe numele sau real Brian Hugh Warner (1969-), si-a pus acest pseudonim dupa Marilyn Monroe si Charles Manson. Acesta spunea:

   este timpul ca lumea lor sa fie distrusa (a crestinilor). Este timpul pentru new age, epoca lui horus.”

   Nici Iron Maiden (fecioara de fier, dupa numele vestitei unelte de tortura) nu se lasa mai prejos:

   Aduti fiica

   Aduti fiica

   La sacrificare

   Firesc, caci tot ei „explica”:

   Ne referim la chestii precum tarot si la idei precum cele ale lui Aleister Crowley

   Dupa cum observati, revolutia satanica are diferite segmente si nu tuturor li se ofera varianta dura. Multi adepti a avut „flower power” o „alternativa” ingaduita de SISTEM si spre care au bulucit cei ce doreau pace pe pamant si care erau in opozitie cu politica oficiala a statelor vestice.

   E limpede ca muzica lor nu putea avea un asemenea succes daca nu era promovata. Iata mai jos detalii ale catorva personaje ce s-au ocupat de aceasta, toti evrei:

 

   Don Arden (1926 – 2007), nascut Harry Levy, Anglia, manager in muzica, afacerist, promotor al grupurilor rock Small Faces, Electric Light Orchestra si Black Sabbath

   Este socrul lui Ozzy Osbourne (Black Sabbath)

   Gerry Bron, record producer britanic. Promotor Motörhead si Uriah Heep

   Edgar Miles Bronfman, Jr. (1955 -) , fost vice-chairman al Vivendi Universal, CEO al Warner Music Group, face parte din una dintre cele mai influente familii evreiesti din Canada.

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   Bradford Phillip Delson (1977 -), SUA, muzician, chitarist, fondator grup Linkin Park. De asemenea A&R Representative al Machine Shop Recordings.

   Bob Dylan (1941 -) , nascut Robert Allen Zimmerman, cantaret, poet si pictor american

   Brian Samuel Epstein (1934 – 1967), managerul formatiei The Beatles. Homosexual, a murit din cauza unei supradoze de drog.

   Bob Ezrin (1949 -), muzician si record producer: Alice Cooper, Lou Reed, Pink Floyd, Peter Gabriel si Kiss. A produs The Wall.

   David Geffen (1943-), record executive, producator de film si teatru american, homosexual.

   Vechi coleg cu Barry Diller, fondeaza in 1970 Asylum Records unde au inregistrat Jackson Browne, The Eagles, Joni Mitchell, Bob Dylan, Tom Waits, Linda Ronstadt si J.D. Souther. Compania se uneste in 1972 cu Elektra Records si devine Elektra/Asylum Records in care ramane pana in 1975 cand pleaca la studiourile de film Warner Brothers ca Vice Chairman.

   In 1980 fondeaza Geffen Records si il recruteaza ca presedinte pe Ed Rosenblatt de la Warner Brothers Records. Inregistreaza Donna Summer, Asia cu Steve Howe si John Wetton, Elton John The Fox album, Cher, Sonic Youth, Aerosmith, XTC, Peter Gabriel, Lone Justice, Blink-182, Guns N’ Roses, Pat Metheny, Sloan, Nirvana, The Stone Roses, Neil Young, Weezer si Rufus Wainwright. Marca este vanduta in 1990 catre MCA, azi fiind parte a Interscope-Geffen-A&M divizie a succesorului MCA, Universal Music Group.

   In 1994 cofondeaza studiourile DreamWorks SKG impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg. Cititi va rog si articolul:

   L-a sprijinit pe Barack Obama in campania prezidentiala. Despre sotii Clinton spunea : “Toti in politica mint , dar ei o fac atat de usor, incat devine suparator “.

   Albert Bernard Grossman (1926 – 1986) , antreprenor si manager in muzica folk . Managerul lui Bob Dylan.

   Allen Klein (1931 -), afacerist american. I-a promovat pe The Beatles si The Rolling Stones.

   David Knopfler (1952 -), chitarist, pianist, cantaret si compozitior englez. Fondatorul trupei Dire Straits.

   Artie Kornfeld (1942 -), nascut Arthur Lawrence Kornfeld, musician , record producer american. Impreuna cu John Roberts, Joel Rosenman si Michael Lang, planuiesc si produc Woodstock Rock Festival in 1969.

   Andrew Loog Oldham (1944 -), producator englez, impresar : The Rolling Stones.

   Georgios Kyriacos Panayiotou (1963 -), cantaret englez, fost la trupa Wham!, homosexual.

   Sumner Murray Rothstein (1923 -), actionar principal si Chairman of the Board al National Amusements. Impreuna cu familia sa actionari principali CBS Corporation, Viacom, Midway Games, MTV Networks, BET, Paramount Pictures DreamWorks si  MovieTickets.com.

   A cumparat Blockbuster Entertainment (inclusiv compania de productie Aaron Spelling), cea mai mare retea de inchiriei DVD si jocuri video din lume.

   Bernard Rhodes a fost managerul legendarei trupe punk rock engleze The Clash.

   Sir Howard Stringer ( 1942 – ), Chairman si CEO al Sony Corporation, corporatie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ), responsabil cu intreaga activitate Sony, inclusiv subsidiarele media si electronica precum: Sony Computer Entertainment, Sony Music Entertainment, Sony Electronics, Sony Pictures Entertainment si Sony Financial Holdings.

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   Despre multi altii cititi va rog in articolul:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL  

   Pentru a intelege mai bine ce este cu napasta aceasta numita new age, cititi va rog si:

NEW AGE, religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

 

   Promovarea homosexualitatii si distrugerea familiei a explodat in anii 60, insa n-a inceput atunci. Cititi va rog si articolul:

 

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

92 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 2. Mirela said, on noiembrie 19, 2013 at 10:31 am

  Comentariile arată cât de uşor se cred oamenii feriţi de eroare şi „posesori” ai discernământului, ce permite să vezi clar ce e bine şi ce e rău. Cât e de uşor să crezi că altul e orb, prost sau îndoctrinat/ignorant, în timp ce noi suntem deştepţi, instruiţi şi luminaţi!
  Pe de altă parte, se vede cât de lesne îşi creează unii un creştinism după propriile criterii şi valori/”valori”/slăbiciuni, fără să fie interesaţi de acodul acestor valori cu Scriptura, cu Sfinţii Părinţi şi cu vieţile lui Hristos şi ale sfinţilor. O dată în plus, se arată ceea ce citeam cândva la un sfânt despre argumentele cu care mulţi creştini vor accepta pecetea antihristică: raţiunea găseşte argumente pentru orice vrea.
  Nu e atât de greu să demonstrezi că întunericul e lumină şi lumina e întuneric, dacă vrei.

  Apreciază

 3. LISTA MASONI celebri | said, on decembrie 27, 2013 at 1:44 pm

  […] Aleister Crowley […]

  Apreciază

 4. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 5. […] cu o puternica influenta asupra societatii contemporane precum Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley. Voi prezenta cateva detalii despre aceste ultime personaje, ce toate au vorbit despre GUVERNUL […]

  Apreciază

 6. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 7. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 8. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 9. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 10. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 11. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 12. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 13. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 14. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 15. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 16. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 17. […] Aleister Crowley a fost pentru foarte mult timp si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in al doilea razboi mondial. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele … nemtesti The Fatherland si The International. […]

  Apreciază

 18. […] dacă vorbim de trupe mai „soft” precum cei de la Beatles. Aceștia au compus piese pentru cel mai mare satanist al secolului al XX-lea, Aleister Crowley. De asemenea, morbidul Crowley apare și pe coperta albumului „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club […]

  Apreciază

 19. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 20. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 21. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 22. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 23. […] de consumul de droguri psihedelice. O mare influență asupra liderilor mișcării, a avut-o infamul Aleister Crowley. El este autorul unei cărți despre yoga, numită Eight Lectures on […]

  Apreciază

 24. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 25. […] de multe marionete, incat nici nu se mai stie de unde a plecat. Reamintim noi insa. De la vorba lui Aleister Crowley “Do What Thou Wilt”, intr-o engleza veche. Personajul a fost unul dintre stalpii new age, mare […]

  Apreciază

 26. liberlandraceblog said, on decembrie 18, 2018 at 7:25 pm

  A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:
  Very interesting.

  Apreciază

 27. […] Minutul 1:21. Toată legiunea stă sub aripile fluturelui. Reclama, cu simbolul mk-ultra, fluturele monarh, din stânga imaginii fiind singura care se stinge și se aprinde, în timp ce o voce iți ordonă să îți trăiești viața fără limite. Fii fără limite. Aceelași îndem satanist Do what thou wilt. […]

  Apreciază

 28. […] cu o puternica influenta asupra societatii contemporane precum Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley. Voi prezenta cateva detalii despre aceste ultime personaje, ce toate au vorbit despre GUVERNUL […]

  Apreciază

 29. […] barbati dar declara ca sunt femei. Utimele facand parte din sfera new age „Do what thou wilt” (Aleister Crowley), adica, “la majorat imi aleg sexul” sau “din barbat ma declar a fi femeie”, atunci si […]

  Apreciază

 30. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 31. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 32. […] Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesa… […]

  Apreciază

 33. […] 11 a zilei de 11.11.1918. Multi de 11. Intamplare? Nu cred. Papusarii iubesc mult numarul 11. Iar Aleister Crowley o […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: