SACCSIV – blog ortodox

Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 5, 2016

„Prima reacţie a fost să-i iau în braţe şi să-i apăr cu corpul meu. Aşa mi-au fost rupte coastele. Andreea a sunat la poliţie. La venirea poliţiei, executorii judecătoreşti au înhăţat copiii, i-au urcat în maşina socialului şi au disparut. Abia dupa ce copiii au fost răpiţi, socialul a făcut decizia de preluare a copiilor în plasament“.
   Cititi va rog multe la:

Coşmarul unei doctoriţe române în Finlanda. Angajaţii statului nordic i-au smuls copiii din braţe: „Am vrut să-i apăr cu corpul meu. Mi-au fost rupte coastele“


   Iata si ce putem citi la Ambasada României din Finlanda: poziție oficială în cazul doctoriței Smicală! de pe Mesagerul de Neamt:

Preluarea copiilor doctoriței Camelia Smicală, acum Jalaskoski, de către autoritățile finlandeze se află în atenția Ambasadei României la Helsinki. Medicul, stabilit în Tampere, are o fată de 16 ani dintr-o căsătorie anterioară, și doi copii de 6 și 7 ani, al căror tată este un om de afaceri finlandez. După divorțul părinților, cei doi copii mici au rămas în îngrijirea mamei, însă tatăl lor a făcut o plângere în instanță și a cerut custodia completă, pe motiv că mama ar avea de gând să-i aducă în România.

” Locuiesc din 2005 in Finlanda si lucrez din 2008 ca medic in Finlanda,Tampere”, a scris Camelia Jalaskoski în mail-ul trimis Mesagerului de Neamț .M-am casatorit cu un cetatean finlandez, Petri Jalaskoski, care m-a agresat incepanad cu 2006 ,atat fizic, cat si psihic. In 2007 a incercat sa ma omoare prin strangulare. Am primit certificat medico-legal care atesta agresiunea si am fost dusi la o casa de siguranta. In 2010 a fost o noua tentativa de omor, in urma careia am divortat si m-am mutat cu copiii in alt oras.

In tot acest timp, politia finlandeza a refuzat sa cerceteze agresiunea, nu am primit translator , fostul meu sot a fost folosit ca traducator . Timp de 8 ani protectia copilului si poliția finlandeza au refuzat sa ne asculte. Tatal copiilor nu a platit niciodata pensie alimentara si toti oficiali finlandezi ne-au agresat psihic,din motive de rasism, aparand tatal care ne-a agresat. Sistemul juridic finlandez a aparat tatal, lui i s-a dat avocat din oficiu. Eu nu am primit avocat si nici copiii.

Copiii au refuzat sa-si vada tatal agresor si ca urmare,sistemul juridic finlandez m-a obligat sa platesc amenzi uriase, chiar daca eu nu m-am opus relatiei tata-copii. Cei trei executori judecatoresti care au venit la noi acasa nu au prezentat nicio hartie oficiala ci ne-au agresat pe mine si pe copii. Copiii au fost dusi la casa de copii, fara nicio hotarare oficiala. Nu ma pot apara pentru ca nu stiu despre ce este vorba, nu am primit nici o hotarare oficiala si nimeni nu mi-a prezentat nici un argument.

Legea finlandeza spune ca si copiii trebuie ascultati, nu ai voie sa obligi in nici un fel copiii. Scoala, psihologul copiilor si alti oficiali au prezentat rapoarte din care reiese cum ca sunt foarte bine ingrijiti, foarte fericiti si bine educati.

Consider ca timp de 10 ani,oficialitatile finlandeze ,din motive rasiste, au incalcat toate drepturile omului in cazul nostru ,precum si legile finlandeze.

Cer ajutorul statului roman

Camelia Jalaskoski”.

Silviu Jipa, responsabil cu Direcția de comunicare din cadrul Ambasadei României la Helsinki,a trimis un răspuns oficial la solicitarea Mesagerului de Neamț: „Ambasada României cunoaște situația femeii cu dublă cetățenie, română și finlandeză, ai cărei copii ar fi fost preluați abuziv de către autoritățile din localitatea Tampere, Finlanda.

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale competente în domeniul protecției minorilor, inclusiv prin atașatul însărcinat cu probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei, pentru a obține clarificări în ceea ce privește situația celor doi minori, precum și circumstanțele care au determinat preluarea acestora de către serviciile sociale finlandeze.

Totodată, reprezentanții misiunii diplomatice au comunicat persoanei în cauză faptul că ambasada nu se poate opune executării unei hotărâri judecătorești, competențele misiunilor diplomatice fiind limitate în asemenea situații.

Menționăm că la nivelul misiunii diplomatice române nu există nicio solicitare din partea mamei minorilor privind înregistarea/înscrierea nașterii acestora în registrele de stare civilă românești, minorii nefiind în posesia unor documente de identitate românești, deși prin efectul legii au dobândit cetățenia română la naștere.

În context, trebuie subliniat faptul că reprezentanții misiunilor diplomatice nu au calitatea procesuală de a reprezenta un cetățean român în fața instanțelor de judecată străine și nu se pot substitui avocaților. În acest sens, consulul ambasadei a pus la dispoziția cetățenei române o listă de avocați care au drept de practică pe teritoriul finlandez și care o pot reprezenta în fața instanțelor de judecată ale statului finlandez, inclusiv în ceea ce privește exercitarea căilor de atac împotriva hotărârii judecătorești.

Consulul României la Helsinki a acționat conform competențelor și i-a furnizat persoanei în cauză toate explicațiile necesare în vederea clarificării aspectelor semnalate de către aceasta.

De asemenea, se impune precizarea că, în conformitate cu reglementările comunitare direct aplicabile în toate statele membre UE (Regulamentul CE nr. 2201/2003), competența jurisdicțională în materie de exercitare a răspunderii părintești asupra unui minor aparține instanțelor judecătorești din statul membru pe teritoriul căruia minorul își are reședința obișnuită la momentul sesizării instanței, în speță instanțelor finlandeze”.

Comentariu saccsiv:

   De ce insa ambasada Germaniei a reusit mai multe in cazul unui cetatean german?

BRAVO GERMANY / SHAME ROMANIA. Statul german a recuperat copiii familiei Schabel, rapiti in Norvegia de Barnevernet

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sica said, on iunie 5, 2016 at 9:14 pm

    -Raport socant: de la 9/11 incoace, mai multi americani au fost ucisi de politie in propria tara, decat au murit ca soldati in razboaie!
    http://www.activistpost.com/2016/05/shock-report-more-americans-killed-by-police-since-911-than-soldiers-killed-in-war.html
    – Departamentul de Stat al US le cere cetatenilor sai „sa nu viziteze Europa pe timpul verii anul acesta ” din cauza atacurilor teroriste potentiale!
    https://www.rt.com/usa/344968-state-department-europe-advisory/
    -US Airforce a comandat un supliment de bombe inteligente de la Boeing, in valoare de 3,2 miliarde dollari!
    http://sputniknews.com/us/20160601/1040579090/us-air-force-bomb-kits.html
    – Departamentul Apararii US, vrea sa dezvolte un protocol cu inaltii functionari guvernamentali, prin care sa se poata „prezice” persoanele care ar putea devenii „tradatori” sau „gornisti pentru presa”!
    http://sputniknews.com/world/20160601/1040573351/dod-tries-to-preempt-whistleblowers.html
    https://georgevalah.wordpress.com/

    Apreciat de 1 persoană

  2. valentindortodox said, on iunie 5, 2016 at 9:26 pm

    să piară toţi blestemaţii de la faţa lui Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Apa trece, pietrele raman said, on iunie 5, 2016 at 9:40 pm

    Scrisoare deschisă către PF Daniel despre Sinodul din Creta

    http://www.petitieonline.com/scrisoare_deschis_ctre_pf_daniel_despre_sinodul_din_creta

    Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on iunie 6, 2016 at 1:13 am

      Pai ori cu Ciobotea, ori cu Savu, tot aia e. Amandoi slujesc la cei cu sortulete si manusi albe.

      Apreciază

  4. mirela said, on iunie 5, 2016 at 9:58 pm

    Asta – i democratia, si drepturile omului despre care se tot vorbeste…. sistem satanic din vremurile de apoi.

    Apreciază

  5. energein7 said, on iunie 5, 2016 at 10:32 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  6. Metatron said, on iunie 5, 2016 at 11:04 pm

    Imi place la nebunie cand vad astfel de articole si va explic dece, pt ca multi romani cred ca dincolo sunt mai buni ca noi, na crepati de ciuda si vedeti ca cei de dincolo nu au 2 perechi de oua si nu sunt mai putin violenti ca romanasi nostri, chiar mai rai decat romani nostri.

    Apreciază

  7. Stefan said, on iunie 5, 2016 at 11:18 pm

    TOATE LUCRURILE SUNT ZADARNICE ,ATATA TIMP CAT NU PUTEM SA NE UNIM CU TOTI CEI CARE AU INCERCAT SA AFLE ADEVARUL ,ADICA AU LUPTAT CU ,,MATRIX-UL”SATANIST,IAR APOI TREBUIE REALIZATA O INTALNIRE SAU O ADUNARE INTR-UN LOC DIN TARA.DACA VA RAMANE LA NIVEL VIRTUAL ,TOT VIRTUAL SE VA PRODUCE SI O MULT ASTEPTATA SCHIMBARE.
    ,,LEGIUNEA” A CUCERIT SI ROMANIA IN PROPORTIE DE 70%…IATA CAPITALA E CONDUSA DE O FEMEIE- CA IN AFARA UAI…DA UAI CA-NAFARA! ATACURILE ,,LEGIUNII” SUNT PA TOATE FRONTURILE,IAR DUHUL OAMENILOR DISPARE INCET, INCET ,TOTI FIIND CAPTIVATI DE ,,UIMITORUL PARADIS PAMANTEAN”.LEGALIZAREA GAYLOR+FEMEIA=BARBAT+HUUUAAA CU B.O.R+NUDISMUL ROMANESC (C-ASAI AFARA UUUAAAIII!!)+LEGALIZAREA AVORTURILOR+MAREA MAJORITATE A PREOTILOR SUNT POPI+INMULTIREA SECTANTILOR (MAI ALES CATOLICII) ,APROAPE AU PREGATIT SI ROMANIA PTR INSCAUNAREA DRACULUI. ROMANII CARE SE DECLARA ORTODOXI HABAR N-AU NIMIC DESPRE ORTODOXIE SAU DUMNEZEU (II VEZI IN BISERICI ,ORI CASCA SI NICI NU ASCULTA CUVINTELE PREOTULUI ,ORI SE MANDRESC CU NISTE LUMANARI DE 2-3 METRI LUNGIME ).ASA CA DACA NU VOM STABILI O INTALNIRE SI CU ALTI ROMANI DE PE ALTE BLOGURI SAU ZIARE ONLINE,TOTUL ESTE IN ZADAR.

    Apreciază

  8. stef said, on iunie 5, 2016 at 11:26 pm

    Experimente sinistre in desfasurare –
    Kabala NOM testeaza pe prostime noi droguri sintetice – Efecte de posedare demonica – Filmele cu zombie au devenit realitate!

    Apreciază

  9. mircea.v said, on iunie 5, 2016 at 11:48 pm

    „Am divortat si m-am mutat in alt oras”
    „Am divortat si am venit definitiv in Romania, si m-am facut medic de tara, si nu-mi lipseste nimic, si….”

    Sa le ajute Dumnezeu sa vina in tara, mama si copiii!

    Apreciat de 2 persoane

  10. […] Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania […]

    Apreciază

  11. […] Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania […]

    Apreciază

  12. […] Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania […]

    Apreciază

  13. ROSCA BIANCA said, on ianuarie 16, 2017 at 10:54 am

    Daca se face o petitie voi semna.

    Apreciază

  14. […] Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania. […]

    Apreciază

  15. […] Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.