SACCSIV – blog ortodox

Ce spunea CRISTIAN TUDOR POPESCU acum 15 ani despre HOMOSEXUALI si EVREI si ce spune acum …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 1, 2016

35ed49b802dd02387c623e1b94b85cdf09ba0714

Foto: http://republica.ro/autor/cristian-tudorpopescu

Iata ce putem citi la CTP, 2001: „Homosexualitatea, IMORALĂ şi DEVIANTĂ”. CTP, 2016: „Iubirea între două persoane de acelaşi sex nu e imorală, stimaţi 3 milioane de concetăţeni!” de pe Tribuna:

Când Ema Zeicescu silabiseşte tâmpenii la televizor, nu-i niciun bai. Nici loc de panică nu e. Probabil că cineva ţine morţiş s-o facă de râs, de-o lasă pe sticlă. Când liniştea bălţii e făcută ţăndări de bâta cetepeului, cum să te prefaci că nu te-a stropit şi pe tine? Ia uite cum ţi-a udat fâşul!

S-a întâmplat acum câteva zile când deontologul neamului a certat nici mai mult, nici mai puţin decât „Trei milioane de oameni din această ţară care încă nu au învăţat principiile fundamentale ale democraţiei” pentru că doresc, netrebnicii, definirea constituţională a căsătoriei drept uniunea dintre – Ptiu, drace! – bărbat şi femeie.

„3 milioane de concetățeni de-ai mei au semnat petiția inițiată de Biserica Ultrafericitului Daniel, care ar interzice căsătoria civilă între persoane de același sex prin modificarea în acest sens a Constituției. Trei milioane e cifra pe care nu pot să o ironizez în niciun fel. Ce vor cei 3 milioane? Vor ca nişte concetăţeni ai lor care plătesc impozite ca şi ei, care sunt egali cu ei în faţa legii supreme a ţării, vor să le refuze acestor oameni un drept civil pe care îl au şi ei. Nu vorbesc de căsătoria religioasă. Biserica are tot dreptul să dea o circulară că în bisericile din România se oficiază doar căsătorii între un bărbat şi o femeie. Are dreptul să facă asta.

Dar cu ce drept vrei să schimbi Constituţia care priveşte toată populaţia şi să le iei acestor oameni un drept al omului?

Omul acela are un comportament sexual care nu îl face cu nimic imoral, homosexualitatea nu e imorală. Dar iubirea între două persoane de acelaşi sex nu e imorală, stimaţi 3 milioane de concetăţeni! Dacă iubesc un bărbat, de ce să nu am dreptul să împart cu el, printr-un act civil, patrimoniul, moștenirea, reprezentarea, spațiul locativ, așa cum am cu o femeie? Sau invers”, a afirmat Cristian Tudor Popescu. Bineînţeles că despre dreptul meu, al tău, ba chiar şi al lui de a nu vedea cupluri de hăndrălăi hârjonindu-se, bărbăteşte, prin parc ori la terasă, doar fiindcă îi lasă legea, nimic. Mucles. Nici măcar cu o vorbă nu şi-a împopoţonat deontologul discursul. Era să scriu delirul. Cu toate că delirul abia începe:

”Dar cu ce drept nu îngăduie BOR zisa Mântuitorului, «Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți», Iisus neprecizând dacă aproapele e femeie sau bărbat? Cu ce drept se amestecă în Constituția care e pentru toți, credincioși sau ne, hetero sau homo?”, se întreabă CTP.

Acum 15 ani, însă, când păcatului puteai să-i mai spui păcat şi virtuţii virtute, fără să-ţi sară în cap tot soiul de soioşi organizaţi în organizaţii, iar homosexualitatea nu era una dintre priorităţile guvernului şi ale Curţii Supreme a SUA, Cristian Tudor Popescu avea cu totul alte păreri decât cele exprimate la Digi, îşi aminteşte activenews.ro.

Într-un editorial postat în ziarul Adevărul, în momentul în care Parlamentul discuta abrogarea articolului 200 din Codul Penal, CTP se exprima vehement împotriva manifestărilor publice ale homosexualilor. Argumentele pe care, azi, CTP le proclamă în favoarea căsătoriilor homosexuale, erau ironizate de acelaşi jurnalist cu 15 ani în urmă.

CTP compara homosexualii cu necrofilii, zoofilii sau pedofilii, afirmând că aceasta este o formă „aberantă” a sexualităţii umane. I-auzi:

„Nu numai ca pederaştii şi lesbienele trebuie lăsaţi în legea lor, să se pipăie şi să se lingă în văzul lumii, dar trebuie să fim democraţi şi toleranţi până la capăt, nu pe porţiuni. Mai sunt şi alte minorităţi sexuale care suferă din pricină că nu sunt înţelese de societate. Necrofilii, de exemplu, cei care fac amor cu cadavre, ei cum să-şi trăiască pasiunea vieţii când nu au acces neîngrădit în cimitire? Ca să nu mai vorbim de morgă, unde se iroseşte atâta prospătura. Apoi zoofilii, dedicaţi animalelor, care-şi au şi ei câte o Claudia Schiffer cu uger de nota 10 sau un măgăruş pe post de Antonio Banderas. S-a gândit cineva că, odată cu dezastrul din zootehnia românească, zoofililor li se reduc posibilităţile de a avea o relaţie? Ce, ei nu sunt oameni? Există, de asemenea, categoria celor care obişnuiesc s-o facă cu statui – literatura medicală denumeşte asta pygmalionism; deunăzi tocmai a încercat unul pe la Bacău cu monumentul eroului necunoscut. Ce jale trebuie să-i bântuie de atâţia ani pe pygmalionişti, de când superexcitantul Lenin a fost dat jos de pe soclu şi înlocuit cu două steaguri impracticabile”, scria el.

„Vulgaritatea, obscenitatea mă deranjează indiferent daca sunt homo sau hetero. Totuşi, nu cred ca se pot pune pe acelaşi plan sexualitatea normală şi vreo forma aberantă a ei, fie şi pentru simplul motiv ca umanitatea există ca rezultat al împerecherii heterosexuale – o omenire homosexuală ar dispărea stearpă în câteva zeci de ani, într-o decrepitudine de sfârşit de lume”, continua CTP.

Ironia face ca articolul respectiv să se încheie cu nişte previziuni pe care CTP le considera sumbre atunci, dar care s-au îndeplinit întocmai şi al căror avocat este jurnalistul, azi.

„Odată ce se grupează în organizaţii legalizate, homosexualii se pot promova unii pe ceilalţi în diverse structuri, pot să devină din discriminaţi închipuiţi nişte factori agresivi de dislocare pe tăcute a heterosexualilor, cum în Vest deja se întâmplă – enclavele se pot construi şi altfel decât geografic sau etnic”, afirma editorialistul de la Republica.ro.

În loc de concluzie: 15 ani i-au trebuit deontologului ca să nu mai întoarcă spatele homosexualilor. Ce l-o fi convins oare să le-ntoarcă faţa? „Senilitatea sau oportunismul?”, se-ntreabă activenews.ro. Sau, ia stai: mă, dacă abia acum e uns cu toate alifiile?

   Comentariu saccsiv:

Acum peste 15 ani, la Marius Tuca Show, acelasi Cristian Tudor Popescu se arata deranjat ca un mare dirijor evreu nu venise in Romania pentru a se interesa de copiii supradotati, ci pentru a-i critica pe romani ca i-ar discrimina pe tigani.

Si explica el tot atunci ca evreii au creat in jurul lor cercuri concentrice cu tot soiul de minoritati, de la homosexuali si pana la tigani.

Cititi va rog si:

Anti crestinul CRISTIAN TUDOR POPESCU: Viata de apoi este o escrocherie. Biserica a fost inventata pentru a controla oamenii

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bacosca Antoanela Iustina said, on iunie 1, 2016 at 11:48 am

    Un golan ! Un mare golan! Iti vine sa-l azvarli in fundul pmantului. Un criminal pentru ca pervertese oamenii prin propaganda si minciuna. Le omoara sufletele. CTP=mortul viu.

    Apreciat de 1 persoană

  2. gabyel1995 said, on iunie 1, 2016 at 11:50 am

    Intre timp fiul lui a crescut mare . Si el este de acord si promoveaza ideile fiului sau .
    Are un fiu poponar si mare iubitor de diavoli . Adica satanist .
    Amintiti-va comentariile facute in urma rugului de la Colectiv in timp ce se demonstra pe strazi pt caderea guvernului incomod condus de Ponta .

    Apreciază

    • el said, on iunie 2, 2016 at 4:02 am

      gabyel 1995

      „Intre timp fiul lui a crescut mare . Si el este de acord si promoveaza ideile fiului sau .”_____ aschia nu sare departe de trunchi . pidosnic ( in ascuns INCA) tatal PIDOSNIC si fiul ! „armonie” totala intre ei si nevoia de a se „justifica” in public ca „respectabili” !

      Apreciază

  3. valentindortodox said, on iunie 1, 2016 at 12:53 pm

    după logica lui antihristul ar ajunge să fie Dumnezeu

    Apreciat de 1 persoană

  4. mihai said, on iunie 1, 2016 at 1:31 pm

    Frate vasile ,,interesanta” poza iai facut, zici ca arata a boschetar ori scapat de la socola. Inseamna ca o fi si poponaut aceasta aratare de om

    Apreciază

  5. vreausaspun said, on iunie 1, 2016 at 4:37 pm

    oamenii se schimba…

    Apreciază

    • smellthebell said, on martie 7, 2020 at 7:35 pm

      Nu este exclus ca oculta sa fi trimis special pe cineva la fiul sau pentru a-l face sa devina homosexual.De ce? PENTRU A DETURNA O VOCE PUTERNICA DE LA O CAUZA ANTISISTEM , LA UNA PRO-SISTEM.Miza este mare, pervertirea popoarelor crestine la caile satanei(vezi scoala de la Frankfurt,condusa de catre evreii germani, asa zis ,,filozofi”)

      Apreciază

  6. octavpelin said, on iunie 1, 2016 at 5:15 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  7. ioana L. said, on iunie 1, 2016 at 5:37 pm

    Cu ce pasare de prada seamana? Vai de capul lui!

    Apreciază

    • el said, on iunie 2, 2016 at 3:59 am

      ioana L.

      nu seamana nu cu o pasare( lucru MINUNAT facut de Dumnezeu) ci cu un CADAVRU SINISTRU ambulant si cu un homosexual intunecat si INDRACIT !
      asa arata CACATUL asta de om FARA chip …. pidosnic fiul pidosnic si tatal (tatal ctp mai fatararnic NU vrea sa faca INCA publica deviata lui )

      Apreciază

  8. ioana L. said, on iunie 1, 2016 at 5:40 pm

    https://pixabay.com/p-851007/?no_redirect

    Apreciază

  9. cosminmatiu said, on iunie 1, 2016 at 6:10 pm

    Pentru sustinatorii homosexualitatii:

    Poporul roman este crestin ortodox.
    Cei care se simt lezati ca nu acceptam homosexualitatea sunt niste rebuturi (la fel ca si piesele acelea dintr-o linie de productie la fabrica care ies prost din turnare si nu au nici o valoare). Acele piese vin topite inapoi, la fel va va topi si Dumnezeu pe voi in focul cel vesnic, nu o spun eu, o spune Dumnezeu.
    Nu va place voua intre oameni normali, mergeti in tari occidentale mai emancipate (indracite) si lasati-ne in pace, nu va tine nimeni cu forta aici.

    Apreciază

  10. marian said, on iunie 1, 2016 at 8:52 pm

    Cristian tudor popescu este un model de prostituată sau dacă vreţi de presstituat/a. Dacă are un copil degenerat la fel ca şi el asta nu trebuie să surprindă pe nimeni pentru ca aşchia nu sare departe de trunchi. Referitor la imaginea din poza eu nu văd un om ci un musulman sau dacă îmi daţi voie as spune că văd un răufăcător care isi ascunde mutra. Va rog sa ma iertati dacă am vorbit prea mult fiind si incorect politic.
    Scapă-mă Doamne!

    Apreciază

  11. ion hodor, said, on iunie 1, 2016 at 8:57 pm

    CTP are un fiu poponar”?! bine atunci sa io traga el,si sa lase tara asta asa cum a facut-o Dumnezeu.Auzi ;Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti,:dar nu a spus nimic de Sodoma si Gomora,nimic din cea ce a spus Sf Ap Pavel ca :Nici desfranatii,nici sodomitii nu vor intra in imparatia cerurilor,CTP pe homalai la ce categorie ii bagam,dar pe ficiortul(s-au fica-ta,ca nu stiu ce e!!!) IADUL vrea drepturi.

    Apreciază

  12. anonim said, on iunie 2, 2016 at 11:00 am

    Astea sunt vremurile in care trebuie sa-L marturisim pe Hristos, cine e cu El sau impotriva Lui. Dumnezeu sa ne intareasca pe toti, AMIN.

    Apreciază

  13. Dan Sebastian Vacarciuc said, on iunie 5, 2016 at 4:36 am

    Și acești viermi cu chip asemănător omului au rolul lor printre noi așa cum vrăjmaşul mântuirii noastre ne prezintă păcatele ca fiind bune şi atrăgătoare urmând ca prin liberul nostru arbitru să decidem dacă mergem cu el sau cu Dumnezeu. Dacă îi vei spune omului din zilele noastre că există o rânduială ce trebuie respectata, va crede ca atentezi la libertatea lui. Liberul arbitru este complet opus libertatii pe care ne-a daruit-o Dumnezeu. Această libertate dă voie oamenilor să aleagă să fie cu Dumnezeu, fără de El sau împotriva Lui. În acest înţeles rosteşte şi Mântuitorul Iisus Hristos cuvintele: « Oricine voieşte să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie » (Marcu 8, 34)

    Apreciază

  14. palcauioan66 said, on iunie 5, 2016 at 12:00 pm

    omul asta a crezut toata viata lui ca e un intelectual,ca are creier de da peste,adica capul lui e prea mic pt creierul sau…a dat-o pe jurnalistica…nah,prea mica treaba pt el…a dat-o pe la tv…nah prea mica ,domnule!…am impresia ca o are prea mica de tot! un om al sistemului,o lepadatura,o scursura,un om had in interior si in exterior…locul lui e la balamuc…nah prea mic pt el! daca continui sa pui mizerie inauntru,vei continua sa scoti mizerie afara,mereu,si asta-i crunta realitate a adevarului,iar el nu face exceptie de la regula

    Apreciază

  15. […] Ce spunea CRISTIAN TUDOR POPESCU acum 15 ani despre HOMOSEXUALI si EVREI si ce spune acum… […]

    Apreciază

  16. […] Ce spunea CRISTIAN TUDOR POPESCU acum 15 ani despre HOMOSEXUALI si EVREI si ce spune acum… […]

    Apreciază

  17. […] Ce spunea CRISTIAN TUDOR POPESCU acum 15 ani despre HOMOSEXUALI si EVREI si ce spune acum… […]

    Apreciază

  18. […] Ce spunea CRISTIAN TUDOR POPESCU acum 15 ani despre HOMOSEXUALI si EVREI si ce spune acum… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.