SACCSIV – blog ortodox

CTP cere arestarea ÎPS Teodosie: De ce nu este urmărit penal în stare de reţinere pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Codului penal?

Posted in Coronavirus, CRISTIAN TUDOR POPESCU, IPS TEODOSIE, Romania, vaccinare in masa by Vali on octombrie 18, 2021

Sursa: https://r3media.ro/ctp-cere-arestarea-ips-teodosie-de-ce-nu-este-urmarit-penal-in-stare-de-retinere-pentru-zadarnicirea-combaterii-bolilor-potrivit-codului-penal/

Cristian Tudor Popescu (CTP) se întreabă de ce ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu este arestat și nu i s-a deschis dosar penal, după ce a îndemnat oamenii să nu accepte obligativitatea vaccinării.

Prelatul afirmase că este dreptul cetățenilor de a refuza vaccinarea. „E o frământare foarte mare între oamenii care nu vor să accepte vaccinul.  Și au dreptul lor, de a nu-l accepta. Mai ales că nu este asumat de nimeni și sunt atâtea urmări negative.

Credincioșii noștri ar trebui să se adreseze în masă justiției. Este fără temei constituțional interdicția”, a spus printre altele, ÎPS Teodosie la Radio Dobrogea.

CTP consideră că înaltul prelat a transmis în mod deliberat informaţii false credincioşilor. „Aceasta este o minciună, pentru că omul acesta ştie foarte bine. Nu poate fi nicio supoziţie. Cum să spui că nu este asumat de nimeni? Asta este o minciună, nu este un fals. Un fals ar fi fost să spui că vaccinul face ca oamenii să aibă consecinţe grave în viitor, peste cinci ani se vor îmbolnăvi grav şi le va creşte un cap de maimuţă. Aşa ştie şi crede el şi omul spune un lucru fals. Dar ca să spui că vaccinul nu este asumat de nimeni, aceasta este o minciună.”, a declarat gazetarul. „Am citit clar că Uniunea Europeană a anunţat că vaccinul va înceta” (CTP citează din declaraţiile lui IPS Teodosie – n.r.). Nu este o afirmaţie falsă, este o minciună! A, dacă spunea ştiu eu, am eu sursele mele că o să înceteze vaccinul acesta, au venit nişte porumbei albi de la Dumnezeu şi mi-au spus că încetează vaccinul, aia era o afirmaţie falsă. Dar să spui că ai citit tu că Uniunea Europeană a anunţat – verb! – a anunţat Uniunea Europeană, asta este o minciună ordinară!”

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CTP a încheiat spunând că ÎPS Teodosie ar trebui să fie urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. „Dacă BOR, dacă Patriarhia, spune că îndemnul unui cleric împotriva vaccinării este total şi ferm dezavuat de Biserică, vă întreb: pe cine reprezintă individul acesta? Acest ins de ce nu este el arestat acum şi urmărit penal în stare de reţinere pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Codului penal?”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ce spunea CRISTIAN TUDOR POPESCU acum 15 ani despre HOMOSEXUALI si EVREI si ce spune acum…

Cristian Tudor Popescu spune ca noul vicepresedinte SUA va fi solutia impotriva virusului Donald Trump. Kamala Harris are mama din India, tata negru din Jamaica, este maritata cu un evreu si este procuroare

Cristian Tudor Popescu despre pelerinii la Sfintele Moaste: “Se duce omul unde sta acolo hoitul ala in plexiglas si vin oamenii si se duc acolo, isi scot masca, ling plexiglasul si isi pun masca la loc”

Cristian Tudor Popescu vrea expulzarea din tara a celor ce refuza vaccinarea

Anti crestinul CRISTIAN TUDOR POPESCU: Viata de apoi este o escrocherie. Biserica a fost inventata pentru a controla oamenii

Cristian Tudor Popescu VREA ARESTAREA PREOTILOR “care iau dreptul de Paşti, de Crăciun, botezuri şi înmormântări bani negri”…

Cristian Tudor Popescu vrea sa fie incinerat

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on octombrie 18, 2021 at 1:42 pm

  Bine ca au grija sa ne spună ca s-au vaccinat cu a treia doza …. Dar subiectul e CENZURA în online

  Apreciază

 2. dd_2d said, on octombrie 18, 2021 at 1:44 pm

  Asta zicea in urma cu zeci de ani ca homesexualii sunt bolnavi sau ceva de genu.

  -Istoria nu te uita si cand o devii inutil o sa iti vina si tie randul in puscarie. Ca asa se intampla ‘aia’ se uita si in trecutul tau si te fac responsabil pt ce ai zis….

  Apreciază

 3. ledpanell said, on octombrie 18, 2021 at 1:57 pm

  De-ar fi sa-l luam pe CTP pentru chestii de zadarnicire, la cat a guitzat retardul asta cu cap mai lucios decat capota masinii…ar trebui sa faca inchisoare vieti intregi. Atac la siguranta nationala, discriminare, rasism, discurs al urii cat incape, CTP fiind materializarea urii in forma aparent umana.
  Fiind caz clinic, cum ii place lui sa spuna despre altii (cine foloseste des un anume vocabular, de fapt se descrie pe sine!), se pot scrie carti intregi despre el. Fara a repeta vreo idee.
  Problema nu e acest oligofren, si nici cristoiu, pentru ca ei sunt pe scena. Cine manevreaza reflectoarele, cine le dirijeaza prezentele mediatice? Fara ordine de sus, erau ce-au fost o viata: niste mari NIMENI. Ca si grosul politicienilor, cu mici exceptii.
  Cu aure de somitati in domeniu (intreb si eu…care domenii, ce expertize, la ce se pricep concret, in afara de vorbe??) reusesc sa pacaleasca partial publicul.
  Tara asta are blocuri, strazi, a avut fabrici etc pentru ca s-a muncit la tarnacop, sapa, lopata, la utilaje in fabrici. Daca mustea si gemea de CTP-uri, cristoi si liiceni, era teren viran si paragina.Ce-au facut gunoaiele astea de pretinsi intelectuali? Au ras condescendent de popor, din care au crescut. E drept…nu alegi cand, cum, unde te nasti, se intelege. Nu pricep de ce nu s-au carat in canada, pe veci.
  De altfel, retardul CTP si sleahta lui de tradatori de tara (cap grav de acuzare, existand sute de dovezi) sunt ceva unicat, pentru ca NICAIERI IN LUME NU SE POATE TRAI CASTIGAND BANI GREI PRIN PORCARIREA SISTEMATICA A TARII SI POPORULUI. Nu intra aici emisiuni politice tip pamflet, contre televizate…astea au toate tarile. Doar in Romania astfel de indivizi nu mananca puscariile, ci din contra sunt citati ca autoritati a caror aura e incontestabila.
  Multi au scris despre acest fenomen ambulant, degeaba…nu poate fi oprit…e ca un tren deraiat cu multe vagoane si inertie mare…

  Apreciat de 1 persoană

  • Marian said, on octombrie 20, 2021 at 4:36 am

   @ledpanell CTP nu putea emigra in Canada deoarece , in afara de-a face ceea ce face…altceva nu stie . La ce te poti astepta de la un fost inginer care…s-a apucat sa scrie literatura SF si aia de cea mai joasa spetza nu de alta dar ca inginer , nu dovedise NIMIC ? Unde a scris ? Nu cumva la SCANTEIA ? Ce-mi e CTP , ce-mi e Alina Pipiddi : doi oameni care au indemnat oamenii la munca , ei insusi nepunand NICIODATA mana pe cazmaua sau tarnacopul cu care spuneti dv.stra c-a fost construita tara asta .” Tara asta are blocuri, strazi, a avut fabrici etc pentru ca s-a muncit la tarnacop, sapa, lopata, la utilaje in fabrici. ” Fix ca-n filmul lui Leone , exista doua feluri de oameni : cei care au arma si cei care sapa iar CTP a facut parte dintre cei ce-au avut arma . Pe de alta parte , mie imi pare ca BOR se cam dezice de cele mai multe ori de IPS Theodosie si chiar nu inteleg de ce intre demnitarii BOR , intre cei ce au dreptul de-a fi numiti PREASFINTI , sau PREAFERICITI exista schisme mai degraba ale Iadului decat semanand cat d e cat a Rai ! Si te-ntreb ceva onorate ledpanell ce , abia a cum am observat asta : ce treaba avem noi daca CTP vrea s a fie incinerat ? In ce fel de pacat tratat ca atare d e catre Sfintele Scripturi si de catre Sfintii Parinti , cade chestia asta , de ne pregatim s-aruncam cu bolovani in individ ?

   Apreciază

 4. Paul said, on octombrie 18, 2021 at 2:04 pm

  Prietene, dacă tace Înalt Preasfințitul Teodosie, vor vorbi pietrele!!

  Apreciază

 5. papa Francesco, cere/impune liderilor lumii, in numele lui Baal said, on octombrie 18, 2021 at 2:09 pm

  https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-lelia-munteanu-cele-9-cereri-adresate-de-papa-francisc-puternicilor-lumii-20303904

  Daca cineva crede ca Francesco cere ceva in numele lui Dumnezeu…el cere in numele lui Baal, pentru ca acestuia i se inchina si pe acesta il numeste „dumnezeu”.

  Iar cererile sunt foarte interesante: cu mama pamant / zeita Gaia, cu vaxx pentru toata populatia globului, cu binele comun si grija fata de saraci, cu stoparea fake-news si teoriile conspiratiilor => ai grija saccsiv 🙂

  Apreciază

 6. Yuki said, on octombrie 18, 2021 at 2:12 pm

  IPS ma reprezinta pe mine! Sămânță de scandal ce esti, deposedate-ar Dumnezeu si dati-ar gandul cel bun!

  Apreciat de 1 persoană

 7. Nimeni said, on octombrie 18, 2021 at 2:17 pm

  Până acum era mare comentator sportiv , tenis , înainte de tenis era cu filmele . Să ne spună și nouă cine își asumă efectele secundare ale vaccinului ? Statul în nici un caz ! Și dacă paralizezi in urma vaccinului , nu-ți folosește cu nimic despăgubirea lor . Și sunt mii de astfel de cazuri de care televiziunile se feresc să publice , deja știți de ce.

  Apreciat de 1 persoană

 8. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 18, 2021 at 3:02 pm

  E de neînțeles atitudinea lui Cristian Tudor Popescu. Vaccinul este experimental până în anul 2023. Nimeni nu își asumă responsabilitatea pentru efectele adverse ale acestuia. E dispus cumva domnul CTP? Eu cred că nu. Atunci de ce se înverșunează împotriva celor care nu susțin vaccinarea.
  Ce le reproșează antivacciniștilor? Că nu acceptă să fie cobai cuminți ridicându-și sănătatea sau chiar viața? Domnul CTP ar trebui să știe că România este o țară ortodoxă și că oamenii s-au informat și au aflat că suntem mințiți. Nimeni nu este interesat de sănătatea noastră, a românilor. PS Teodosie a înțeles că nu are dreptul lăsat de Dumnezeu de a-și minți enoriașii. Românii refuză vaccinurile din multe motive:
  1. Sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii.
  2. Au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
  3. Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu credința ortodoxă.
  4. Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă căreia îi slujește domnul CTP. Să recitească Apocalipsa și să afle că acest popor ortodox respinge acest ser experimental din motive religioase. Una e știința și altceva este această ideologie satanistă cu pretenții de știință. Una este să se dorească sănătatea populației și altceva este să dorească împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății.
  Acest ser experimental nu întrunește caracteristicile unui vaccin, deci nu este vaccin, iar furia domnului CTP îndreptată împotriva unui slujitor devotat al Bisericii care își exprimă rezervele față de acesta nu este justificată. Acest ser experimental întrunește caracteristicile peceții lui Antihrist, de aceea există atâta duritate pentru a-l impune. (Pe măsură ce lucrarea antihristică va înainta, vom vedea clar acest lucru. Va conține/ implica un semn, un număr fără de care nu vom putea vinde și cumpăra. Enzima luciferaza și hydrogelul din aceste seruri ne vor aduce multe surprize după conectarea creierelor la 5G. Întregul corp vă funcționa ca un telefon. Deja se vorbește despre internetul interuman.)
  5. Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent. Ce ne propune domnul CTP? Să ne supunem necuratului? Papa Francisc pregătește terenul pentru noua religie mondială care va fi satanistă, iar vaccinurile au menirea de a ne tăia orice legătură cu Dumnezeu prin tehnologie. Acest fapt a fost profețit în Apocalipsă, capitolele 13-14. De aceea, creștinii ortodocși nu primesc ceea ce Dumnezeu le interzice. Mai întâi facem ascultare de Dumnezeu și apoi de cezar. CTP, prin această atitudine, devine un apostol al satanei. Nimic mai mult. Dumnezeu să-l ajute să se pocăiască!

  Apreciat de 3 persoane

  • Ghe.Io said, on octombrie 18, 2021 at 4:29 pm

   Stii ce-s alea legile date dupa procesele de la Nurenberg, relationate cu injectarea/fortarea/experimentarea pe oameni a medicamentelor/injectiilor?

   Un saluT!

   Apreciază

 9. Alin Razvan said, on octombrie 18, 2021 at 6:48 pm

  Cristiene, ce-o sa-si mai scapere demonii amnarul de chelia ta …

  Apreciază

 10. Igor said, on octombrie 18, 2021 at 7:52 pm

  Eu as cere arestarea lui ctp. Nu stergeti mesajele care nu va convin.

  Apreciază

 11. tt said, on octombrie 18, 2021 at 10:07 pm

  E viu asta? Parca este mumie. Ciudat specimen. Are si coada.

  Apreciază

 12. ochiul said, on octombrie 18, 2021 at 10:51 pm

  zadarnicirea combaterii bolilor se practica pe toata planeta ca politica oficiala, prin injectarea oamenilor si lasati sa umble liber sa raspandeasca virusu, pt ca pe site CDC scrie clar ca injectatii raspandesc varianta delta , oricine poate citi

  Apreciază

 13. Tommy said, on octombrie 19, 2021 at 12:51 pm

  Parintele Efrem Vatopedinul in prima telesinaxa cu romanii de dupa vindecare, transmisa live pe Doxologia,Trinitas : ,, Vad ca destui din tara voastra sunteti impotriva vaccinurilor” ,,Nu vreau să fiţi fanatici” ,,Nu vă temeţi,nu o să păţiţi nimic! Maica Domnului o să vă binecuvânteze!”

  Apreciază

  • Mihai T said, on octombrie 19, 2021 at 3:49 pm

   Recomand să nu vă uitaţi la telesinaxele Pr. Efrem.

   Apreciază

 14. Pe linie de partid said, on octombrie 19, 2021 at 3:38 pm

  Securistul ăsta saluta intervenția minerilor aduși de Iliescu. Acum de ce ar fi altfel.

  Apreciază

  • Marian said, on octombrie 20, 2021 at 4:41 am

   @ Pe linie de partid said, on octombrie 19, 2021 at 3:38 pm Pai…majoritatea coconetului bucurestean a facut-o asa incat de ce te miri ? Nu tu erai ala ce le pupa mainile …acelorasi mineri care , cu doar cateva zile mai inainte rupsesera bucurestenii in bataie pentru simplul motiv ca purtau barba sau ochelari si-i zici astuia securist ? Cerceteaza-ti constiinta omule !

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: