SACCSIV – blog ortodox

Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CUPLU HOMOSEXUAL

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 16, 2016

Dupa cum stiti:

Unui ROMAN din Marea Britanie I-AU LUAT COPIII si ii vor da spre adoptie unui CUPLU DE HOMOSEXUALI

https://www.facebook.com/daryus2uk

Iata si istoria spusa de tatal copiilor:

Nu e o exceptie. Iata si alte cateva exemple tot din Marea Britanie:

Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FIICA DE LANGA MINE”

VIDEO – MAREA BRITANIE: Li s-a luat copilul pentru că refuzau să îi dea ciocolată!

Unei familii i s-au luat copii deoarece erau prea grasi

MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food

SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere, deoarece „nu este suficient de inteligenta” …

   Iata deci ca Norvegia nu este o exceptie. Caci SISTEMUL are la nivel global o agenda de lucru: rapirea copiilor. Care copii in primul rand trebuie sa ajunga la homosexuali:

Stiti ca SISTEMUL va poate lua copii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nisof said, on mai 16, 2016 at 1:44 am

    PÃI CE VRETI CU ANGLIA? ENGLEZI AU PUTREZIT, SUNT DEPRÃVATI,PORCI HOMOSEXUALI SI IDIOTI DEGENERATI SI TIMPITI CARE AU ALES ACUMA UN TIGAN DIN PAKISTAN CA PRIMAR AL CAPITALEI, LONDRA! ANGLIA TRADÃTORULI CHURCHILL SE DUCE PE RÎPÃ, SI ÎNCÃ VREO 10-15 ANI VA FI DOMINATÃ DE MUSULMANI!

    Apreciază

  2. mihai said, on mai 16, 2016 at 5:34 am

    Cu groaza ma gandesc la viitorul copiilor nostrii si la ce vremuri ai asteapta

    Apreciază

  3. energein7 said, on mai 16, 2016 at 8:52 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. rozalia said, on mai 16, 2016 at 10:22 am

    Trebuie sa imprastiem povestea lor la cat mai multi. Cum de statul roman nu se implica, ce face Johannis? Cum isi protejeaza cetatenii? De ce copiii romanilor si care au cetatenie romana nu sunt ajutati? Ce se intampla fratilor??!! Va rog sa nu incepem prin a judeca parintii, ca de ce au plecat, ca trebuia sa ramana in tara si alte din astea. Si-au luat pedeapsa sarmanii de ei si mai ales sarmanii copii. Adica copiii sunt supusi unor terapii ca sa faca fata atacurilor altor copii, atacuri legate de faptul ca ei vor fi dati in grija unui cuplu de homosex. la care vor fi trimisi.( Va rog sa nu spunem niciodata ‘familie de homosex.’ pentru ca NU EXISTA ASA CEVA). Dar nu-si pun problema suferintei prin care trec nefiind langa parintii lor! Copiii nu au voie sa vorbeasca romaneste, Oameni buni, acesti copii sunt folositi spre multumirea poftelor unei societati bolnave. Anual 10 000 de familii sunt mutilate si lasate fara copii si nimeni din lumea asta nu stie? Nimeni nu face nimic? Chiar am innebunit complet?
    Avocatul ala cica roman (rusine mare!) care ii lua 20 de lire pe un e-mail trimis! Ala sa stea acolo si sa nu se intoarca niciodata acasa, ca nu e nevoie de loaze! Ala a facut un bine romanilor din tara lor ca a plecat. Norvegia, Anglia, Suedia si cate or mai fi cu politici murdare de rapire a copiilor, sa deschidem ochii! Cu vreo doua saptamani in urma vorbeam cu cineva despre aceste tari, apoi i-am spus despre cazul Bodnariu si era mirat, nu stia nimic. M-a durut. La fel pensionarii nostri… ocupati cu telenovele si reviste de scandal de nici la biserica nu mai ajung, daramite sa stie de cum si in ce conditii se iau copiii romanilor. Iar noi ce traim? Dormim! Deja se invata limba norvegiana, de exemplu, cursuri GRATUITE (plin de afise ademenitoare) poate ca exagerez, dar considerand realitatea barnevernetului, parca nu-mi vine sa trec cu vederea.
    Mi-e mila de copiii lui Florin Barbu, mi-e mila de el, sa spunem drama lor la cat mai multi dar inainte de toate sa cerem mila Lui Dumnezeu pentru ei si altii ca ei! Doamne ajuta!

    Apreciază

    • el said, on mai 16, 2016 at 11:41 am

      rozalia

      e nenorocoie ce se intamla, dar ei au facut si ei din partea lor TOT ce puteau sa evite pericolul?

      daca stiau dintru inceput ca le vor ajunge copii la poponari DE CE nu si-au calcat pe inima ca macar de forma sa se impace intre ei, sa nu ajunga la situatia aceasta, si sa fuga cat mai repede din cursa aceea vicleana?
      iata ca mai sunt unii care au avut probleme similare si au priceput viclenia …au scapat ( vezi fratele Paul222) ca Dumnezeu nu-l lasa pe om sa cada in curse mai presus de puterile lui, numai sa vrea si omul cat de putin sa faca un sacrificiu si sa ia aminte si la semnele pe care le primeste la un moment dat de la Dumnezeu…ca daca se comporta cum ii arajeaza mai bine la confortul egosit se poate ajunge in siatuatii fara scapare ca aceasta

      in fine nu vreau sa-i judec, dar cine se baga in troaca sa stie ca risca sa-l manance porcii…
      si spun asta pentru ca acum retrospectiv NU VOR MAI PUTEA NIMIC petru copiii lor din pacate…
      singura cale care le mai ramane dupa parerea mea sunt ..recuperatorii,… dar si asa ajunsi in Ro tara VANDUTA si cu legi m(ue) pot risca alte rele… asadar recuperatorii si tari in care legislatia pidosnica m(ue) NU e valabila ca Rusia, Rep Moldova,etc.
      Dumnezeu sa-i ajute pe copii sa scape din lagarul acela intregi !

      Apreciat de 1 persoană

      • Paul222 said, on mai 16, 2016 at 5:00 pm

        Doar din mila lui Dumnezeu nu am ramas si noi fara copil. Eu mirosisem de ceva vreme de cand ne vizitau asistentii sociali acasa sa vada ce face copilul ca au pus ochii pe el. Daca mai ezitam vreo luna doua e foarte posibil sa-l fi pierdut. Va spun sincer ca m-a scarbit foarte tare asistentul social care se ocupa de cazul nostru, o corporatista tanara cu masina nou nouta de serviciu, fara copii, cu o privire pierduta si inima de piatra, impasibila la apelurile noastre (nu ne dadea voie sa stam impreuna desi sotia mea vroia asta si o amenintau pe ea ca daca incalcam intelegerea exista riscul sa-l ia). De la acea experienta mi-am dat seama ca sunt toti mana in mana, de la agentii sociali pana la judecatori. E o mafie de nu-ti poti imagina… Am vorbit in UK si cu o vecina care imi povestea ca exista multi care nu-i sufera pe astia de la Servicii Sociale (SS) iar ca fiica ei o ameninta ca suna la SS daca nu-i cumpara ultimul model de Iphone si alte grozavii. UK e o tara cu adevarat pierduta, nici nu vreau sa-mi imaginez ce urgie va veni asupra lor la cate se intampla acolo…

        Apreciat de 1 persoană

      • gabri said, on mai 17, 2016 at 8:18 am

        Nu va suparati domnul paul eu nu va stiu povestea. Imi puteți spune cum de au venit serviciile sociale la dvs? Eu sunt in italia. Anul trecut la o emisiune la tv au aratat un reportaj despre o familie de italieni cum li s-au luat copilul pt ca :intr-o cameră unde le era mașina de spălat nu era curat. Nu-mi mai amintesc cine a anuntat serviciile sociale (cineva cunoscut familiei) .in maxim jumate de ora copii erau luati,parintii erau la munca. reporterii au aratat ca serviciile sociale aveau un fel de contract cu o casa de copii.,luau o suma de bani pt fiecare copil. Sa ne ferească Dumnezeu de asemenea nenorocire

        Apreciază

      • el said, on mai 17, 2016 at 12:47 pm

        gabri

        nu te supara dar e DESTUL ce a spus si asa, cine are minte sa ia aminte , cine nu sa stea ca boul legat pana i-or lua plozii de sub nas. nu e cazul sa dea alte detalii, discretia e cel mai bun acoperamant pentru orice neprevazut. parerea mea.
        s-au spus destule si asa pt cine e treaz , pt cine sta cu fundul in 2 luntri e inutil sa iscodeasca detalii care ar putea da probleme/idei altora.

        pt unul a fost iscodit un pretext sa i se confiste copii,pentru altul alt pretext, nu se stie pt urmatorul cazut in plasa CARE ALT pretext diferit de cele dinainte va fi, asa ca NU-ti foloseste.
        mai bine sa ia aminte fiecare ce face cu copiii sai, ca nu plangeti apoi DEGEABA ca atatia altii…

        Apreciază

      • gabri said, on mai 18, 2016 at 8:30 am

        Da.. Poate ai dreptate „el” …imi cer scuze ,Nu voiam detalii din viata dvs doar sa stiu daca ati avut o problema de au intrat s.sociale pe fir sau cum sa spun „li sa pus pata ” pe dvs?

        Apreciază

      • el said, on mai 18, 2016 at 10:30 am

        gabri

        ” doar sa stiu daca ati avut o problema de au intrat s.sociale pe fir sau cum sa spun „li sa pus pata ” pe dvs?”_____ chiar nu-ti pasa de nimic ca sa-ti satisfaci curiozitatea EGOISTA irezistibila?
        STII DESTULE daca ai minte sa te folosesti, daca NU ai atata minte si insisti, DEGEABA ai afla ORICE , … prin insi binevoitori si iresponsabili ca voi isi face si dracul lucrarea lui.

        Apreciază

    • marinela said, on mai 16, 2016 at 5:56 pm

      Rozalia,sint intru totul de-acord cu ce-ai scris,mi-e o ciuda imensa pe ticalosii astia din guvernul roman ,care-si iau lefurile alea imense pe spinarea „prostilor de noi” si nu misca un deget pentru aceeasi „prosti” cind e cazul sa intervina,sa ajute la solutionarea unor probleme de viata si de moarte ca acestea cu copii rapiti miseleste de la parintii lor iubitori.Da-le-ar Dumnezeu acestor trintori platiti regeste ,”linistea” acestor parinti cu inima fripta de durere si sa-si plinga in pumni pina n-or mai putea durerea, intr-o situatie similara,ca tare ma mai scirbeste indolenta lor nativa.Vezi-i Doamne si nu-i lasa in bezna lor ,care face rau si altora!

      Apreciază

      • gabi said, on mai 16, 2016 at 8:19 pm

        Marinela, Iohanis si Ciolos nu au copii, suntem condusi de doi indivizi care nu stiu ce inseamna sa fii parinte!

        Apreciază

  5. ionuț said, on mai 16, 2016 at 11:19 am

    Off-topic: Documentar Lucia Hossu Longin despre Ioan Ianolide cu doar 500 vizionări:
    http://www.tvrplus.ro/editie-memorialul-durerii-o-istorie-care-nu-se-invata-la-scoala-441864
    Toate filmele din noua serie Memorialul Durerii sunt excepționale și trebuie promovate până când le vor interzice cenzorii urâtori de Adevăr! Le găsiți în link-ul de mai sus.

    Apreciat de 1 persoană

  6. […] Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CU… […]

    Apreciază

  7. danielvla said, on mai 16, 2016 at 4:12 pm

    Cine vrea, sa se alature noua cu rugaciunea pentru Florin Barbu si pentru copiii lui (PSALMUL 84):
    https://danielvla.wordpress.com/2016/05/16/sa-ne-rugam-pentru-florin-barbu-si-copiii-lui-psalmul-84-de-mai-multe-ori-pe-zi-pana-isi-va-recapata-copiii/

    Apreciază

    • rozalia said, on mai 16, 2016 at 11:17 pm

      Da, sa ne rugam, sa cerem mila Lui Dumnezeu!
      De asta copiii trebuiesc invatati sa se roage de mici (atentie parinti tineri!). Sa stie ca nu se pot duce sa doarma pana nu spun Inger, ingerasul meu. Sa creasca stiind sa ceara ajutor de la Dumnezeu, stiind ce e mila si daruirea, jertfa, sa ne vada rugandu-ne ca sa copieze exemplul. Caci rugaciunea copilului e placuta lui Dumnezeu.
      Ingrijeste Doamne si fie-ti mila de copiii Diana si Andy. Intareste-i pe ei si tine-i sanatosi la minte si la trup si adu-i langa parintii lor. Nu ingadui Doamne sa fie murdariti! Fie-Ti mila de acesti copilasi si lumineaza-i si-i ajuta si pe parintii lor in aceasta lupta.

      Apreciază

  8. Paul222 said, on mai 16, 2016 at 4:17 pm

    OFFTOPIC: Comerciantii cu afaceri de peste 10.000 euro vor fi obligati sa accepte plata cu cardul http://www.activenews.ro/economie-consumator/Comerciantii-cu-afaceri-de-peste-10-mii-de-euro-pe-an-vor-fi-obligati-sa-accepte-plata-cu-cardul-133243

    Apreciază

  9. Metatron said, on mai 16, 2016 at 9:07 pm

    Acest articol ar fi bun de citit de totii ratati de romani care i pupa in fund pe straini si le ridica osanale cum ca ei ar fi deasupra noastra ca natii, vedeti pui mamei ca alte tari au bunastare materiala castigata prin jefuirea fostelor si actualelor coloni, intradevar au banii straini dar nu au suflet care sa i faca umani, sunt doar trup.

    Apreciază

  10. […] Absolut orice faci poate fi interpretat si considerat motiv temeinic pentru luarea copiilor. Iata de exemplu comentariul lui gabri la Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CU…: […]

    Apreciază

  11. acadennis said, on mai 18, 2016 at 11:32 pm

    OFF TOPIC:
    Unde merge ajutorul international financiar in 2016 …

    https://www.statista.com/chart/4492/where-the-most-foreign-aid-will-be-spent-in-2016/

    Apreciază

  12. […] Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CU… […]

    Apreciază

  13. […] Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CU… […]

    Apreciază

  14. […] Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CU… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.