SACCSIV – blog ortodox

Ce nu stie Liviu Dragnea?

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 13, 2016

Dupa cum stiti:

LIVIU DRAGNEA premiat de CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN pentru proiectul sau de LEGE ANTI DEFAIMARE si PROMOVAREA TOLERANTEI

O sa fie rau: LEGEA DEFAIMARII a lui DRAGNEA a trecut de Comisiile din Camera Deputatilor. Maine va fi votata in plenul Camerei, for decizional. Si astfel LIVIU DRAGNEA INTRA definitiv in LADA DE GUNOI A ISTORIEI. De asemenea cei ce o vor vota

Iata ce scrie fratele Mircea Puscasu in articolul sau Dragnea, politica corectă, evreii și coșul de gunoi al istoriei de pe Bucovina Profunda:

muzeul_yad_vashem_din_ierusalim_1_46705900

[…]

Reamintim că Dragnea era anchetat pentru fraude electorale, iar știrile din decembrie 2015 il pomeneau doar in legătura cu aceste fraude, iar după ce a fost la Yad Vashem și a prezentat omagiile sale stăpânilor lumii și și-a exprimat disponibilitatea de slugă și de coadă de topor, vine cu idei legislative care ajung să fie supuse votului Parlamentului in mai putin de o lună.

Aceste idei legislative, ce par proaspăt traduse in română, țin de trendul politicii corecte a toleranței necondiționate (adică fără discernământ). Față de cine vor ei să ne oblige prin legi să avem ”toleranță” ? Față de stăpânii abuzivi (evrei cu maneta holocaustului culpabilizant) ce visează intr-o mistică bolnavă să stăpânească lumea, dar mai ales față de favoriții lor cei mai recenți, sodomiții (lgbtqiapk etc.), care devin pe zi ce trece purtătorii de stindard ai noii dezordini mondiale, care își propune deconstruirea radicală a fundamentelor civilizaţiei creştine.

Despre legătura intre neomarxismul evreiesc, politica corectă și sodomiți găsiți aici un articol bun: Corectitudinea Politică – metastază a Marxismului Cultural. HUXLEY + ORWELL = LUNACEK (II)

Ce nu știe Dragnea Liviu este că asta nu e ieșirea sa din situațiile încurcate in care se află, ci intrarea in unele și mai mari. Nu este acesta un inceput de favorit al stăpânilor, ci un inceput al sfârșitului său din toate punctele de vedere. Ce nu știe Dragnea Liviu este că stăpânii talmudiști își aruncă la gunoi sculele prin care lucrează. Cel puțin din două motive: să-și șteargă urmele și din dispreț pentru oamenii slabi pentru trădători de neam, pentru lingușitori.

Virgil Maxim avertiza asupra acestui fapt: oculta își aruncă slugile. Astfel, dacă faci un compromis pe placul stăpânirii, sperând că vei căpăta protecția lor, te înșeli amarnic. Ei îți vor cere încă un compromis, apoi unul și mai mare, la nesfârșit, până refuzi și abia atunci te aruncă la coș.

Asta nu știe domnul Dragnea.

Articol de Mircea Pușcașu

Comentariu saccsiv:

   Pare ca acesta este contul sau de facebook:

https://www.facebook.com/LiviuDragneaOfficial/

Cititi va rog si:

Răzbunarea generaţiei Facebook: Liviu Dragnea, terfelit pe Facebook şi pe Wikipedia pentru legea defăimării. „Plângăcios ofensat“
Intr-adevar, iata si ce spunea Parintele Nicolae Steinhardt despre plecaciune (inchinare, cedare, capitulare imediata):

Un text de NICOLAE STEINHARDT – util in timpul actualei invazii sataniste dar si in viitor in temnita

Si iata ce scrie in Protocoalele Inteleptilor Sionului despre slugile lor din politica:

DESPRE POLITICA. Cine nu intelege acest text, nu intelege nimic din cele ce se petrec in jurul sau

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. octavpelin said, on februarie 13, 2016 at 11:16 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  2. ionutignat111 said, on februarie 13, 2016 at 12:38 pm

    Dragnea, vei avea aceeasi soarta ca si tortionarul visinescu. vai de viata ta si a urmasilor tai, care vor purta stigmatul unui tradator de neam!

    Apreciază

  3. daniel said, on februarie 13, 2016 at 2:57 pm

    se pare ca nu mai e disponibila adresa de facebook a lui dragnea.
    In ce priveste salutul masonic de mai sus, privici si ce fata are

    Apreciază

  4. Ionut said, on februarie 13, 2016 at 3:27 pm

    Asa este!…
    In plus, vreau sa „multumesc” pe aceasta cale atat lui Dragnea cat si altor politicieni care se perinda pe la tv, pentru felul cum sustin ideea de respect pentru familie si pentru modul cum se implica in strangerea de semnaturi pentru organizarea referendumului.

    Apreciază

  5. Paul said, on februarie 13, 2016 at 8:19 pm

    Liviu Dragnea sa-si justifice averea dobandita pe cai numai de el stiute,iar organizatiile evreiesti sa nu mai elogieze un delicvent politic si de drept comun,pentru ca opiniei publice ii va fi greu sa faca diferenta.Un dicton spune ca cine se aseamana,se aduna.Dragi evrei de pretutindeni,sa nu uitati ca lagarele de concentrare si exterminare au fost inventate de Adolf Hitler si Iosiv Djugasvili Stalin,doi monstri cu chip de om,care au lasat urmasi si au facut prozeliti…Si sa nu uitati ca noi am trait si traim in armonie cu concetatenii nostri evrei,pentru ca poporul evreu a dat religia crestina pe care noi ne-am insusit-o ,si pentru care va suntem recunoscatori si va multumim !

    Apreciază

    • Maxim(nu sunt userul ”maxim” ) said, on februarie 14, 2016 at 12:43 am

      Dl.Paul,dacă tăceai,filozof rămâneai….ai citit vreodată Noul Testament?N-ai decât să-i pupi matale pe jidovi unde vrei,nu ne băga pe toți în aceeași oală!!!

      Apreciază

  6. […] Ce nu stie Liviu Dragnea? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.