SACCSIV – blog ortodox

Avionul doborat in Ucraina: Kievul, dat in judecata la CEDO

Posted in AVION, GERMANIA, Ucraina by saccsiv on septembrie 23, 2014

Iata ce putem citi la Avion doborat in Ucraina: Kievul, dat in judecata la CEDO:

Rudele victimelor germane din cursa MH17, despre care se crede ca a fost doborata de separatistii pro-rusi in Ucraina, vor sa dea in judecata Ucraina si pe presedintele acestuia la CEDO, a anuntat avocatul care le reprezinta.
“Fiecare tara este responsabila pentru securitatea spatiului sau aerian”, a declarat avocatul Elmar Giemulla, informeaza Reuters.

Acesta sustine ca Ucraina ar fi trebuit sa interzica zborurile civile in spatiul sau aerian – aceasta fiind zona de razboi -, daca nu putea garanta ca acestea au loc in deplina siguranta.

Neinchizand spatiul aerian, Ucraina a acceptat ca vietile a sute de oameni nevinovati pot fi pierdute, iar asta reprezinta o violare a drepturilor omului, a continuat acesta.

In avionul Malaysia Airlines se aflau 298 de persoane, toate pierzandu-si viata in 17 iulie. Majoritatea celor aflati la bord erau din Olanda, insa printre pasageri erau si patru germani. Giemulla reprezinta familiile a trei dintre ei.

O plangere la CEDO va fi depusa in octombrie, Ucraina urmand sa fie acuzata de omor prin neglijenta. Suma ceruta ca dauna va fi de un milion de dolari pentru fiecare pasager mort.

Pana acum, rudelor victimelor li s-a oferit o asistenta financiara in valoare de 5.000 de dolari.

Sursa: ziare.com

Cititi va rog si:

RON PAUL: Ceea ce mass-media nu va raporta in legatura cu zborul Malaysian Airlines MH17

COINCIDENTE sau NUMEROLOGIE SATANICA? Ce de 7 si 17 in cazul avionului doborat in Ucraina …

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pcmouse said, on septembrie 23, 2014 at 3:59 pm

    acusi pe ploaie a venit postasu” cu cardul/drac de nesanatate sa il dea lui soacramea si l-am expediat pe postas instant .-iam zis sa se duca cu el inapoi..si ce insista cu tupeu..ca nui pasaport cai card de sanatate…ca poate soacramea il vrea.i-am zis dute cu el.ala are 666 pe el e semnul lui antihrist..un crestin ortodox trebuie sa refuze semnul lui antihrist.

    Apreciază

    • Suciu said, on septembrie 23, 2014 at 9:14 pm

      imi si imaginez fata postasului dupa aceasta scena si caterincile intre colegi. nu asa se procedeaza de parca am fi de la balamuc. se face frumos niste fluturasi scosi la imprimanta cu informatii duhovnicesti si se tine pe hol in functie de cine bate la usa, postas cu card sau sectant revelativ. li se inmaneaza cu rugamintea sa il citeasca dupa care va fi poftit inapoi daca doreste sa se intoarca. este foarte usor sa salvezi un suflet pierdut in secte schmidt, cu vorba buna si informatii care le pot ridica o spranceana, sau sa convingi un postas care doar isi face meseria de curier. fluturasul e musai sa contina si informatiile duhovnicesti dar si cele pentru atei, care are drept concluzie inrobirea, supravegherea in sistem si securitatea scazuta, confortul fiind doar o amagire. am o schema facuta trebuie sa ma nterez cum sa o urc sa faceti si voi.

      Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 23, 2014 at 10:23 pm

        ete pui mei..te citez”nu asa se procedeaza de parca am fi de la balamuc…si daca oi fi de la balamuc?care e problema ta?
        1.nu am imprimanta!
        2.de unde apareti ma frate.cu ideile astea mistocare…crezi ca stau pregatit cu fluturasii..in casa…eu nu sunt asigurat..el venise pt soacramea pensionara….ce tampenii poti spune omule..
        postasu asta era supertupeist nu era doar un simplu curier azi..insista sa lase cardul!!ca ce ca nui pasaport., ca nu are nimic pe el cardu..dupa aceea am discutat cu cineva si mia zis ca le da ceva la salariu ca sa livreze cardurile.de sunt asa infocati.

        si sincer „suciu”esti cam de pe alta planeta..cu chef de caterinca ieftina.

        Apreciază

      • Suciu said, on septembrie 23, 2014 at 11:27 pm

        actioneaza cum doresti dar nu te bate cu pumnul in piept ca faci asta pentru ca esti ortodox pentru ca un astfel de comportament este departe de invataturi. decat sa pari nebun, mai bine faci cum am propus eu. si iti pot dona o imprimanta pentru ca frate-meu se ocupa in domeniul PC/periferice. nu am facut misto de tine doar ca situatia in care te-ai regasit a fost amuzanta. omul a spus ca nu are nimic cardul ca nu-i pasaport fiind la curent cu pasaportul biometric si mitingurile in defavoarea lui. tupeist? hm, mai degraba respectare ordin pe unitate, geanta trebuie sa se intoarca goala, fara hoti implicati.
        voi urca maine un fisier pdf cu fluturas facut de mine si de vei vrea sa-l folosesti bine nu iarasi bine. donatia imprimanta este valabila si daca refuzi pot dona oricui are nevoie. doar una am in plus.

        Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 24, 2014 at 12:18 am

        te rog abtine-te nu am nevoie de nimic de la tine .nu ne cunoastem si nu mai pune etichete.cardul este lepadare. nu am zis-o eu ci PARINTII .si eu ii cred ca asa este.daca tu nu crezi e problema ta.
        cardul are 666 pe el este antihristic deci te rog dispari.nu ma intereseaza parerea ta.

        Apreciază

  2. Iones said, on septembrie 23, 2014 at 5:06 pm

    INGRIJORATOR, TREBUIE SA FACEM CEVA

    Curtea de Apel Bucuresti confirma hotararea CNCD: panourile publicitare de la Cosbuc ale Pro-Vita si ale Aliantei Familiilor instiga la discriminare

    Curtea de Apel Bucuresti mentine hotararea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii prin care Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti si Alianta Familiilor din Romania sunt sanctionate pentru „discriminare” pe criteriul orientarii sexuale.

    In sedinta publica din 17 septembrie 2014, Curtea de Apel Bucuresti respinge actiunea Pro-Vita si Aliantei Familiilor impotriva hotararii CNCD, ca fiind nefondata.

    http://accept-romania.ro/blog/2014/09/18/curtea-de-apel-bucuresti-confirma-hotararea-cncd-panourile-publicitare-de-la-cosbuc-ale-pro-vita-si-ale-aliantei-familiilor-instiga-la-discriminare/

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on septembrie 23, 2014 at 8:27 pm

      excelent !!!!!
      adevarul a iesit la iveala, dupa cum se anticipase deja, acum toata planeta a inteles in sfarsit ca nu rusii au doborat acea nava, ca obama si toata gasca lui de mincinosi care au acuzat din primele ore pe rusi pt acest incident sunt niste lepre ordinare care au pus la cale si aceasta catastrofa ca pe multe altele inainte,
      din clipa aceasta obama, nato, kievul si toti care au mintit impreuna cu ei s-au dat in vileag ca sunt niste satanisti si mincinosi si ma intreb cine mai poate avea incredere in ei de acuma ???
      pun pariu ca nici nu o sa isi ceara scuze macar de forma, asa, s-o dea cotita ca i-a luat valul sau ceva de genul asta….

      Apreciază

      • Suciu said, on septembrie 23, 2014 at 9:26 pm

        nu a iesit nici un adevar la iveala. articolul si parerea administratorului nu au nimic in comun. articolul spune doar ca o concluzie PRELIMINARA a fost facuta, ca mai multe obiecte(rachete) a lovit avionul si ca nu exista dovezi privind o eroare tehnica, de pilotaj sau urgenta. in plus nu indica nici o sursa pentru articol.
        intre evreii sionisti si rusii bolsevici mare diferenta nu este, asadar nu apar nici o parte implicata, doar ca titlul articolui este mincinos. titlul nu reiese din articol. Doamne Ajuta.

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on septembrie 24, 2014 at 10:04 pm

        suciu, n-o mai da sucita ca nu tine ….sunt lovituri de gloante, doar le-a vazut toata planeta, dar tu probabil ca esti de pe alta planeta daca spui ca alea sunt lovituri de racheta…hahahaha
        intuitiv, era limpede de la inceput ca nu rusii au facut-o ci guvernul kievean sustinut de obama si nato, insa acum avem dovezi evidente, mai ales ca stim toti ca ucrainienii au si trimis un avion de vanatoare dupa cel malaezian…iata ce a facut acel avion !

        Apreciază

    • Ioannis said, on septembrie 23, 2014 at 9:38 pm

      Ca de obicei, nu platesc cei vinovati (liderii pro-occident de la Kiev) ci prostimea!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.