SACCSIV – blog ortodox

Video: MICHAEL JACKSON apare ca holograma la premiile Billboard … SIMBOLURI MASONICE la greu

Posted in MICHAEL JACKSON, SIMBOLURI by saccsiv on mai 23, 2014

   Iata ce putem citi la Michael Jackson Appears as Hologram at the Billboard Awards … And is Used for Illuminati Agenda:

Michael Jackson apare ca hologramă la premiile Billboard … Și este folosit pentru agenda Illuminati

Michael Jackson, zis şi Regele Pop, şi-a pierdut în mod tragic viața în circumstanțe stranii și nebuloase, în iunie 2009. Cinci ani mai târziu, imaginea lui este folosită în scopul de a produce bani pentru o companie de înregistrări pe care el a urât-o cu pasiune.

Aproape ironic intitulat Xscape, noul album postum Michael Jackson a fost lansat de Epic Records, o reprezentanţă a lui Sony Music. Așa cum am menționat în articolul intitulat „Când cei din interior divulgă partea urâtă a industriei de divertisment”, MJ a devenit din ce în ce în ce mai vocal în legătură cu relele din industria muzicală si a fost în special dezgustat de Sony Music. Aici este un film cu un discurs ţinut de el în anul 2002. După cum veți vedea, lui MJ nu-i place Sony, nici ex-președintele companiei Tommy Mottola. El explică modul în care Motolla, fostul soț al lui Mariah Carey, a acționat mai mult ca un manipulator al proiectului MK – în timp ce păstrează o siglă în care scrie „$ony ucide muzica”.

Dăm pe repede-înainte până în ziua de azi. Sony deţine imaginea lui MJ și folosește o hologramă a lui care-l face să cânte și să danseze. Ani buni după moartea sa, MJ nu poate cu adevărat „să scape” de exploatarea sa de către industria muzicală.

Holograma lui MJ interpretează la premiile Billboard din 2014 cântecul „Sclavul ritmului”, un titlu care surprinde din păcate soarta lui MJ în afacerile muzicale. Chiar mai rău, setarea este plină de simbolismul elitei oculte de care el a încercat să scape.

Aici este „interpretarea”.

„Clipul”, începe cu un grup de polițiști îmbrăcați în echipament de intervenţie. Completați cu elicoptere opresive și spoturi, introducerea este încă un exemplu în care afacerile muzicale transformă conceptul de stat poliţienesc opresiv în ceva normal şi la modă. De asemenea, ni se spune că această „interpretare” a lui MJ ne-a fost adusă de elita ocultă.,

slave1

MJ este precedat de o mulţime de poliţişti îmbrăcaţi în echipament de intervenţie  – o continuare a agendei statului poliţienesc care predomină în industria muzicală.

Apoi vezi o ciudată clonă a lui MJ generată de computer, aşezată pe un tron (al minciunilor).  Animalul imprimat pe tron ​​s-ar putea referi la programul Beta MK – ceva ce probabil el a experimentat în tinereţe.

slave3

Apoi, lucrurile devin extrem de masonice. Întregul fundal din spatele lui MJ se transformă într-un model de tablă de șah – podeaua rituală în lojile masonice.

slave4

De fapt, intreaga scena este la bază o lojă masonică mare, completată cu piloni gemeni (formată din piese de șah), un arc deasupra lor, modele de tablă de șah. Toate acestea sunt înconjurate de „stele aprinse”.

O lojă masonică la Andaz Hotel în Londra. Podea cu tablă de șah, piloni gemeni și o stea gigant aprinsă pe tavan.
Multe dintre simbolurile care se găsesc în această imagine masonică sunt de asemenea pe scena premiilor Billboard.

matrix1

Clona apoi începe să simuleze mişcarile de dans caracteristice lui MJ  – provocând aceeaşi neplăcută senzaţie pe care ar produce-o imaginea unui corp animat cu sfori de marionete.

slave5

Unii dintre dansatorii din spatele lui MJ poartă grilaje în jurul capetelor, spunandu-le oamenilor ca cei din industria Illuminati sunt „sclavi ai ritmului” la propriu.

Apoi, falsul MJ se așează din nou jos pe tronul său (de minciuni). Oamenii din public încep să aclame si să aplaude in timp ce, probabil, îşi dau seama că nu există nici o ființă umană pe scenă pentru a primi aceste ovaţii.

Unii ar putea spune că „oamenilor le e dor de Michael”, și că intepretarea hologramei „îi readuce magia”. Poate că da. Dar realitatea este că imaginea lui MJ și moștenirea lui sunt deturnate de către industria pe care a început s-o urască. Imaginea sa este acum folosită pentru a promova agenda Illuminati și pentru a genera venituri la Sony Music. MJ ar aproba toate astea? Poate că următoarea imagine va răspunde la această întrebare.

michael-jackson-sony-1-e1400683253419

   Comentariu saccsiv:

   La VIDEO: Michael Jackson, evreii si documentarul “THIS IS IT”(2009) cu subtirare in limba romana postasem un filmulet de pe youtube in care Michael Jackson spunea:

   They suck … they’re like leeches … I’m so tired of it … they start out the most popular person in the world, make a lot of money, big house, money and everything End up with penniless. It is conspiracy. The Jews do it in purpose.”

Acum la link-ul filmuletului scrie “Acest clip a fost eliminat din cauza ca incalca politica Youtube care interzice continutul instigator la ura”.

Cand se zic insa tot soiul de lucruri despre crestini, Youtube nu le mai elimina, pentru ca, nu-i asa, atunci nu-i vorba de ura, ci de libertate …

Iata si ce scriam in acel articol din 2009:

   Michael Jackson poate fi considerat un exemplu edificator al dramei aproape totale la care poate ajunge un om inhatat de SISTEM. Nascut cu talente deosebite de cantaret si dansator, este aruncat de mic de catre familie in lumea artistilor din industria muzicala, devenind la maturitate unul din cele mai cunoscute nume de pe mapamond.

   Putem spune ca a fost crescut, format si indoctrinat de catre monstroasa fabrica de creat „idoli” pentru tinerele generatii. „Regi” pentru cateva saptamani sau uneori (cum a fost cazul sau) pentru cateva decenii, ce au sarcina de a indobitoci la randul lor mintile fragede cu „valorile” revolutionare ale noii ere. Iar cei care l-au folosit din plin fac parte din marea familie a celor ce stapanesc informatia, filmul si divertismentul

   Si a ajuns sa fie prins intr-un asemenea hal in teribila sclavie incat nu mai putea alege corect intre bine si rau. Dramatic este insa ca majoritatea celor ca el nici macar nu realizeaza statutul lor de robi ai SISTEMULUI. Gloria, atent intretinuta de cei ce stiu s-o faca, ii orbeste si ii face sa creada ca ei ar fi ceva pe acest pamant. Insa la el totul ajunsese la proportii grotesti (amintiti-va de operatiile estetice ce in fapt l-au mutilat)

   Ca in 2003 a spus ce-a spus, care a fost folosul? Din pacate pentru el, niciunul, caci nu s-a rupt de sistem. A ramas tot acolo, pana in utima clipa, murind putem spune, pe baricadele scenei …

   Iar sistemul l-a folosit si dupa decesul sau, atat pentru a promova mesajul LUMII NOI,  cat si pentru a face multi bani.

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 12:37 am

    stie cineva cum pot castiga bani pe internet fara sa ma duc in iad?
    de ex am gasit pe unul care si-a deschis canal pe youtube http://www.youtube.com/user/NedimMakarevicVideos
    si apoi da bani la cine da like
    http://www.shorttask.com/task.php?id=378856

    asta nu mi se pare a fi bun de facut pt mantuire, poate exista ceva si eu nu stiu

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 12:39 am

      oricum, e interesant ce fel se place singur cu banii lui omul ăsta

      Apreciază

    • valentin said, on mai 27, 2014 at 12:01 pm

      am mai gasit multe task-uri de copiat continutul altor bloguri sau lucrari de pe internet si schimbat cuvintele asa incat sa nu se cunoasca de unde au fost luate, destul de multe oferte platite cu cateva zeci de dolari.
      Inclusiv lucrari romanesti. Nu cred ca e crestineste sa lucrezi pentru asa ceva.

      Apreciază

  2. Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 12:45 am

    saracul Michael Jackson, de la 5-6 ani il vedeam cum aparea si se zbatea acolo ca disperatu pana il apucau transpiratiile si convulsiile si mi-era asa de mila de el… eu nu stiam de satanism , de new age, chiar credeam ca vrea o lume mai buna – a new world…. o lume si pentru negri, o lume fara idei preconcepute despre oameni…
    Dar toate astea sunt sintagme f. bine ticluite de minti sirete pentru a continua lucrarea fariseilor de acum 2000 de ani cand au vrut sa ascunda faptul ca Iisus Hristos a Inviat!
    Ei vor sa faca ei o lume mai buna fara Hristos, se cred mai buni ei … asa si Lucifer a crezut ca e dumnezeu …. deasupra lui Dumnezeu si a ajuns in adancurile cele mai de jos.
    dupa cum moare cineva vezi ce fel a trait, ce a urmarit in viata si unde ajunge dincolo
    michael jackson nu a dus o viata crestineasca pentru faptul ca muzica rock este satanica si pe el asta l-a ridicat, asta l-a si coborat in iad

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 8:50 pm

      deci a fost ucis de sonny ? si toata mascarada aia cu pedofilia era una de fațadă regizată de criminali pentru verticalitatea lui împotriva monopolului lor care ucidea arta ?

      Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 8:51 pm

        totuși, în felul lui ar părea și el că și-a respectat cântecele – They don ‘ t really care about us

        Apreciază

  3. Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 12:47 am

    interesant – apar niste puncte in browser, in comentariu , chiar sub new din cadrul sintagmei new age …
    cred ca sunt monitorizate sintagme de genu asta peste tot pe internet

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on mai 24, 2014 at 3:19 am

      Au pus ei o hologramă tot ca să folosească magnetismul și carisma lui michael jackson în sprijinul new-age-ului și a sectelor.
      Ei nu – și dau seama deloc de următoarele :

      Holograma nu a înviat.

      Hristos a înviat!

      Iar dacă le spun râd de mine. La final însă contează să lepede răutățile astea și să fie cu Hristos.
      Ei pot să rămână cu holograma(Doamne Ferește! )

      Noi rămânem cu Hristos!

      Apreciază

  4. NIMENI said, on mai 23, 2014 at 6:34 am

    saccsiv,
    sa ne aducem aminte cum tovarasul domn revolutionar si ultimul de pe lista ILIESCU l-a primit pe baietelul intens operat la mecla la palatul Cotroceni, parca venise din ceruri. Halal „presedinti” a mai avut si are tara asta.
    Judecand cu dreaptate putem trage concluzia ca ultimul adevarat presedinte a fost Nicolae Ceausescu, laudat sa-i fie numele si in veci pomenit. Dumnezeu sa-l ierte si in mare mila Sa sa ne ierte si pe noi, oi capiate si caini turbati.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 10:45 am

      NIMENI

      Vezi daca spui ca Sfintele Moaste sunt simple oase? Toata mintea ti se stramba. Cum poti spune astfel de cuvinte despre ceausescu?

      Apreciază

      • NIMENI said, on mai 23, 2014 at 12:09 pm

        saccsiv,
        tot respectul pentru tine si pentru toti comentatorii blogului.
        Faceam doar o comparatie, pe lumea asta oamenii sunt cantariti dupa faptele lor, bune si rele.
        La fel si presedintele, omul, Nicolae Ceausescu, istoria va retine toate cele bune si toate cele rele si, deasemenea, va fi judecat dupa faptele sale.
        Istoria, daca va mai exista, il va pune la locul cuvenit.
        Este cumva gresit sa te rogi sa-l ierte Dumnezeu pe omul Nicolae Ceusescu?
        Este cumva gresit sa ne rugam sa fim iertati, oi capiate si caini turbati ce suntem?
        Poate ca, intr-adevar, conform concluziilor tale pripite, raportate la credinta mea…. „nu sunt ortodox”!
        Privitor la oase, oase raman!
        IN REST, TOATE CELE BUNE, CU DUMNEZEU INAINTE!

        Apreciază

  5. aniush said, on mai 23, 2014 at 7:12 am

    Michael Jackson a fost doar o papusa, un instrument in mana masoneriei. El a avut o sensibilitate foarte mare, ca persoana, de aceea l-au si ales sa faca ce vroiau din el. O persoana cu credinta tare si batatorita, cum se spune in popor, se va lupta cu ei, nu se va lasa manipulata. De aceea omoara ei crestini, pentru ca le e teama de forta lor interioara…nu le convine ca li se spune faptul ca sunt niste tirani…dar le convine sa acapareze si sa manipuleze minti slabe.
    Culmea e ca recunosc faptul ca vor fi exclusi dintre oameni daca acestia le vor vedea adevarata fata.

    Apreciază

  6. geo said, on mai 23, 2014 at 9:25 am

    dupa luptele de ieri in care si-au executat 16 soldati acum a venit rindul ranitilor:

    -Kill all the wounded who were in the hospital, „said Black, the wounded were troops and militia. All shot. The militia hid civil to their executioners. While the military were at the hospital. All shot.

    Ukrainian law-enforcers have shot 30 of the Ukrainian military for refusing to attack civilians.

    http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http%3A%2F%2Flifenews.ru%2Fnews%2F133693

    http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http://www.vesti.ru/doc.html?id=1609765

    http://lifenews.ru/news/133689

    Apreciază

  7. geo said, on mai 23, 2014 at 10:16 am

    Puternica Biserică Catolică din Brazilia s-a declarat joi în favoarea uniunii civile între persoane de acelaşi sex, aflate deja în vigoare în această ţară, în contextul în care era împotriva acesteia în urmă cu un an.

    http://www.mediafax.ro/externe/biserica-catolica-din-brazilia-se-pronunta-in-favoarea-uniunii-civile-intre-persoane-de-acelasi-sex-12645941

    In curand normalitatea va fi privita ca un handicap!

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 7:16 pm

      clar că are treaba cu fotbalul, la ei e acus un campionat mondial si trebuie sa mediatizeze si uraciunea fara sa mai intâmpine piedici

      Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on mai 23, 2014 at 7:21 pm

        brazilienii accepta oare aceasta sodomie promovata de biserica lor ?!??!
        inseamna ca normalitatea s-a strâmbat în mintile multora. Ce învață de-acum înainte copilașii care merg acolo să se roage, pe care Hristos a spus să îi lase să vină la El… Lasați copiii să vină la Mine. Cum va mai putea fi aia numită Biserică ? Știu că e catolică , dar mă gândesc la acest lucru –
        In mintea unui copil ce va fi prin alaturarea acestor 2 concepte – unire intre acelasi sex si sfânt. Ucigători de suflet se numesc aceia din ierarhia care a hotărât așa ceva, nu biserică.

        Apreciază

  8. lastunnegru said, on mai 23, 2014 at 1:25 pm

    NIMENI

    Eu nu am auzit niciodata vreun crestin ortodox care sa zica ca Sfintele Moaste sant oase numai mass media, atei si sectari si dusmani ortodoxiei le zic asa spre batjocora sau uni straini mai zic asa din lipsa de cunoastere.
    NIMENI tu din ce categorie faci parte,, una noua a crestinilor ortodocsi care nu se inchina, nu saruta si nu cinstesc Sfintele Moaste ? Cum ai ajuns tu la concluza asta si pe ce te bazezi cand spui aceste bazaconi ? E ca si cum ai zice sa nu exista sfinti si sfintenie, tu asta crezi ? Orb sau surd sa fi si tot iti dai sema ca Sfintele Moaste nu putrezesc, sant usoare, miros frumos sau foarte frumos, Sfintele Moaste nu ard, din eunele Sfinte Moaste curge Mir curge mir cateodata mult mai mult decat mica bucatica de Sfinte Moaste. Toate astea lucruri le vezi dar le negi cu vehementa ?

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on mai 23, 2014 at 1:29 pm

    NIMENI

    Ai vazut vreodata cum urla si racnesc draci in saraci oameni care sant posedati de diavoli cand ating Sfintele Moaste ?

    Apreciază

    • NIMENI said, on mai 23, 2014 at 2:37 pm

      lastunnegru si G-man,
      si saccsiv,
      multumesc frumos pentru pilde si sfaturi,
      Ati vazut vreodata politicieni pe langa moastele sfinte?
      Urla ei saracii de ceva durere? Pare-se ca nu!
      Ortodoxia e bazata pe sfintele moaste, asta face ortodoxia credinta dea adevarata?
      Exista SFINTI si SFINTENIE!
      ex: SFANTA FECIOARA MARIA, SFANTUL DUH, SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL, SFANTUL ARHANGHEL GABRIEL …..
      exclus domnitorul Stefan cel Mare, pomenit sa-i fie numele din veac in veac, brav luptator si aparator al crestinatatii, vrednic de mantuire
      exclus domnitorul Constantin Brancoveanu, pomenit sa-i fie numele din veac in veac, brav luptator si aparator al crestinatatii, vrednic de mantuire,
      exclus parintele Arsenie Boca, pomenit sa-i fie numele din veac in veac,
      exclus parintele Justin Parvu, pomenit sa-i fie numele din veac in veac,
      etc.
      Au punem egalitate intre SFANTA FECIOARA MARIA, SFANTUL DUH, SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL si parintele Arsenie Boca sau domnitorul Stefan cel Mare?
      Facem un experiment?
      Ne apucam si dezgropam toti mortii dintr-un cimitir si vom constata ca vom gasi foarte multe sfinte moaste, unele frumos mirositoare, altele usoare ca fulgul, altele si una si alta ….nu-i asa?
      Nu zic ba, se duce lumea la coada la moaste pentru ca mimetismul face ravagii.
      Nu mai continui ca supar prea multi oameni pe care, chiar daca nu-i cunosc, ii respect foarte mult!
      IN REST, TOATE CELE BUNE!
      CU DIMNEZEU INAINTE, SA VA AIVE PE TOTI IN PAZA LUI!

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 2:50 pm

        NIMENI

        Exclus sa-ti mai permit vreun comentariu.

        Apreciază

      • Radu Humor said, on mai 23, 2014 at 5:03 pm

        Nu fi aşa de drastic !
        Unde crezi că ajungem cu asemenea practici ?!

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 5:16 pm

        Radu Humor

        Cine sa nu fie asa drastic?

        Cand raspundeti, scrieti fratilor: CUTARESCU apoi dedesubt comentariul.

        Apreciază

      • Romanul said, on mai 23, 2014 at 9:09 pm

        NIMENI e foarte periculos ce scrii si eu ti-as recomanda sa te rogi la Dumnezeu sa ia de la tine gandurile astea.

        Pe noi tremura carnea cand citim Apocalipsa si tu spui ca Sfintii nu sunt Sfinti?
        Chiar Apocalipsa e scrisa de un Sfant. Ca asa ii zice, Sfantul Ioan Teologul, nu doar Ioan Teologul.
        Dumnezeu se releva Sfintilor. E ceva sacru si care ne depaseste.
        In Ceruri e o ierarhie si nici nu o intelegem prea bine pana nu o vom cunoaste.

        Sfantul Constantin Brancoveanu si-a dat viata lui si a celor 4 baieti ai lui pentru a isi pastra credinta.
        Tu n-ai copii daca spui asta. Tu ai idee ce sacrificiu e asta?
        Au plans Cerurile la un asemenea sacrificiu.
        Si daca vei cauta sa gasesti pe cineva asemenea Sfantului Constantin Brancoveanu, nu stiu daca gasesti.
        Cu un asemenea sacrificiu.

        Nu te juca cu treaba asta. Retrage-ti cuvintele ca e pacat mare sa spui asa.

        Apreciază

  10. marius said, on mai 23, 2014 at 3:42 pm

    nimeni?? nu sfanta fecioara ci prea sfanta nascatoare de Dumnezeu nu e sfanta e prea sfanta nascatoare de Dumnezeu ..citeste mai mult cauta cerceteaza deschide ti inima nu mintea……

    Apreciază

  11. lastunnegru said, on mai 23, 2014 at 6:20 pm

    In poza si in videoclip poliţişti îmbrăcaţi în echipament de intervenţie au vopseaua sau tesatura aia argintie exact pe degetele ca forma cu care se face semnul mano-cornuto, voi ce credeti ?
    In videoclip la 0:36 se vad mai multe cercuri albe cu semnul 666 stilizat din acel triunghi in culoarea rosie.

    Apreciază

  12. ORTODOX said, on mai 23, 2014 at 9:38 pm

    Apreciază

  13. ORTODOX said, on mai 23, 2014 at 9:39 pm

    Au murit, dar sufletele lor nu isi gasesc inca linistea in iad
    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2014/03/03/au-murit-dar-sufletele-lor-nu-isi-gasesc-inca-linistea-in-iad/

    Apreciază

  14. Iacoboaie Radu said, on mai 23, 2014 at 10:20 pm

    Masoneria se folosește acum de fapt de popularitatea dobândită de Michael Jackson, la care crede că a contribuit în mare măsură. Prin astfel de videoclipuri, cu holograma sa, masonii urmăresc să obișnuiască publicul cu simbolurile masonice, pentru ca mai târziu să-i venereze pe artiștii masoni și SĂ FACEM PARTE CU TOȚII DIN SISTEM…

    Apreciază

  15. G-man said, on mai 26, 2014 at 10:59 am

    off. offf.
    mai oamenilor care ati prins bolsevismul in floare si ati aderat intr-un fel sau altul la „valorile ” lor.. sa stiti ca ati fost virusati .. zombificati …
    Acum poate sufletul va cere sa-L cautati pe Dumnezeu , dar din cauza ca nu ati scos otrava din sufletul vostru .. tare le mai amestecati.
    Vine moartea si vorba unui mare duhovnic si Sfant al nostru ” nu vine la o cafea” si dupa boala secolului .. mai ai putin de trait dupa ce isi anunta venirea.. Daca ai fi pregatit in credinta tare. Daca ai sti adevarul .. si ai de unde sa il afli acum ca sunt puzderie de carti sfinte. Ai putea ca acel scurt timp care il mai ai .. sa il folosesti pentru cainta . ..
    Dar daca tu esti in continuare virusat .. ce cainta va fi aceea intr-o credinta stramba ?
    Observ cu intristare aceasta la multi oameni ..ce au avut de aface mai mult sau mai putin cu bolsevismul.
    ………………….
    scoteti-va egalitatea asta comunista din cap.
    La Dumnezeu exista ierahie .Scrie in toata Biblia despre asta.
    Duhul Sfant , nu e sfant , e ceva ce minte noastra nu cuprinde este o Persoana di Sfanta Treime , este Dumnezeu.
    Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , nu e sfanta , e deasupra tuturor sfintilor , si ierarhiilor ingeresti .
    Sfintii Heruvimi si Sfintii Serafimi , pe care noi daca i-am vedem acum am muri pe loc.. isi pleaca capul la vederea MAICII DOMNULUI
    Apoi sunt ierahiile ingeresti…vezi Sfantul Dionisie Aeropagitul .
    Apoi sunt ierahiile Sfintilor…

    Apreciază

  16. G-man said, on mai 26, 2014 at 11:15 am

    Iar strict legat de Sfintii nostrii Mari Voievozi: . Stefan cel Mare , Constantin Brancoveanu , Mihai Viteazu , Mircea cel Batran, Neagoe Basarab. Avem datoria de ai cinsti ca Sfinti . Riscand sa devenim falsi si farisei in fata lui Dumnezeu , daca le negam sfintenia si intrarea lor in randul ierarhiei ceresti , dar pe de alta parte cerem ajutor de la Dumnezeu contra strainilor ce ne imprejoara
    Avem acesti Sfinti , care dau si semne
    http://danielvla.wordpress.com/2014/05/23/o-icoana-a-sfintilor-martiri-brancoveni-a-izvorat-mir-la-biserica-sfantul-ciprian-de-langa-muzeul-de-istorie-miercuri-21-mai-in-timpul-procesiunii-cu-moastele-martirilor/
    , sa le cerem ajutorul acum pentru neam si tara .
    Sfintilor Mari Voievozi Romani rugati-va pentru noi cei de un neam cu voi ca sa fie milostiv Bunul Dumnezeu cu neamul si tara aceasta!

    Apreciază

  17. G-man said, on mai 26, 2014 at 12:21 pm

    Cei care cred nu sunt niciodata singuri.
    ……………………..

    14. Şi a trimis acolo cai şi care şi mulţime de oştire, care au venit noaptea şi au împresurat cetatea.
    15. Iar dimineaţa slujitorul omului lui Dumnezeu, sculându-se şi ieşind a văzut oştirea împrejurul cetăţii, Şi caii şi carele; şi a zis slujitorul său către el: „Vai, stăpânul meu! Ce să facem?”
    16. El însă i-a zis: „Nu te teme, pentru că cei ce sunt cu noi sunt mai numeroşi decât cei ce sunt cu ei”.
    17. Şi s-a rugat Elisei şi a zis: „Doamne, deschide-i ochii ca să vadă!” Şi a deschis Domnul ochii slujitorului şi acesta a văzut că tot muntele era plin de cai şi care de foc împrejurul lui Elisei.

    http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=69&cap=6

    Apreciază

  18. […] Iar sistemul l-a folosit si dupa decesul sau, atat pentru a promova mesajul LUMII NOI, cat si pentru a face multi bani.aici […]

    Apreciază

  19. […] Video: MICHAEL JACKSON apare ca holograma la premiile Billboard … SIMBOLURI MASONICE la greu […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.