SACCSIV – blog ortodox

CEO Bitcoin gasita moarta in Singapore. Vreo legatura cu ceilalti bancheri sinucisi?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 6, 2014

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Valentin said, on martie 6, 2014 at 9:05 pm

    BOMBA BOMBELOR AZI…MARELE LUPTATOR ORTODOX PURIC DAC PE NUMELE SAU, A PRIMIT DIN PARTEA SISTEMULUI ( A SE CITI A GUVERNULUI PONTA) UN CADOU EXEMPLAR: UN PASAPORT DIPLOMATIC. SUPER !!! VICTORIE TOTALA!! O SINGURA INTREBARE AM: ESTE OARE UN PASAPORT BIOMETRIC SAU NU? POATE-L INTREBAM CHIAR PE MAESTRUL PURIC CARE A SCRIS O CARTE CU TITLUL ” FII DEMN”. PAI CHIAR ASA. SA FIM DEMNI! SA LUAM CU VOIOSIE DOCUMENTELE CU CIP ALE SISTEMULUI SI SA NE DAM MARI PATRIOTI SI ORTODOCSI LUPTATORI. MAI DEMN ERA DACA REFUZA DOCUMENTUL IN FATA CAMERELOR TV. AR FI INTRAT IN ISTORIE.
    ASA A INTRAT IN PENIBIL…FII DEMN, BIOMETRICULE, ACUM, CA AI PRIMIT DE LA CHEVRONICUL PONTA INSEMNELE SISTEMULUI DE MARE GRAD…MAI ARE DL PURIC O CARTE ‘ OMUL FRUMOS”…POATE-I MAI ADAUGA CEVA LA TITLU, DE GENUL ” OMUL NU E FRUMOS DECAT DACA ARE PASAPORT DIPLOMATIC BIOMETRIC” . MERGE MANUSA…MAESTRE…

    Apreciază

    • mircea.v said, on martie 7, 2014 at 12:14 am

      Valentin,

      pasaportul diplomatic e cu cip, amprentare, tot ce trebuie. Am vazut un pasaport diplomatic, l-am avut in mana si l-am studiat de curiozitate; se vedea cip rfid, circuit antena, tot ce trebuie. Are si insemnul pe el ca e electronic.

      e cel negru, scrie si pe el
      https://www.cnin.ro/pasapoarte.php

      Ma bucur ca asa s-a mai rezolvat un mister, adica pozitia oficiala a lui Puric pe pr asta. Ca pana acum, a avut foarte mare grija sa nu zica ceva in clar. Poti sa cauti pe net cat vrei si nu gasesti nimic. Sau nu am gasit eu. Dar, indirect, cei mai multi de aici si-au dat seama ca a nu zice clar, domnule, nu poti fi demn, nu poti fi frumos, nu poti fi ortodox cand esti amprentat, cand te duci tu de buna voie sa fii amprentat, este echivalent cu a fi de acord cu toata porcaria asta. Nu cunosc amanunte, dar e posibil ca si ruptura de Parintele Justin tot de aici sa fi plecat.

      Aici poza cu cei ce au primit pasapoartele. Se vede si semnul cum ca sant electronice
      http://www.mediafax.ro/social/personalitati-ca-nadia-comaneci-maia-morgenstern-ilie-nastase-sau-ovidiu-lipan-au-primit-pasapoarte-diplomatice-12210919

      Apreciază

  2. Romeo said, on martie 6, 2014 at 9:32 pm

    Pe vremea guvernului Tariceanu, un secretar de stat de 28 de ani din PNL a fost arestat si acuzat de coruptie. Din inchisoare, a amenintat ca va face dezvaluiri cutremuratoare. Nu a amai apucat deoarece a murit subit.

    Familia s-a plans in media ca ar fi fost asasinat. Media „corecta” a prezentat punctul de vedere al familiei si punctul de vedere al legistilor.

    Dincolo de moartera mai mult decat suspecta, ramane cealalta intrebare: pe baza caror merite ajungi la numai 28 de ani secretar de stat ? Probabil ca dupa ce intrii in adancul raului, vine un moment al trezirii si al constientizarii in ce ai intrat. Dar e prea tarziu.

    PS: A se vedea filmul artistic Firma, care prezinta fenomenul in detaliu: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Firm_%281993_film%29 Asemenea fatucii de la finante (fana FMI), eroul principat este absolvent eminent de Harvard.

    Apreciază

  3. Iacoboaie Radu said, on martie 6, 2014 at 11:13 pm

    Am citit undeva că un studiu masonic asupra psihologiei intelectualului român scotea în evidență faptul că acesta are slăbiciune pentru gâdilarea orgoliului (mândriei), pentru aplauze, cu alte cuvinte pentru slava deșartă înaintea oamenilor.
    Iată de ce la Ateneul Român (construcție monumentală, dar plină de simboluri masonice în exterior, dar și în interior) se decernează anual premii în diverse domenii de activitate, dar nu numai. Și în orașele mari, există ,,tradiția” aceasta.
    SCOPUL? PENTRU A ATRAGE ȘI PE ALȚI INTELECTUALI DE PARTEA LOR. ȘI PENTRU A-I RĂSPLĂTI PE AI LOR.
    Pe plan internațional, avem PREMIUL NOBEL (luat în general de evrei), mult mediatizatul show de televiziune PREMIILE OSCAR. Exemplele pot continua…
    Doamne ajută!

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 7, 2014 at 9:02 am

      Iacoboaie Radu,
      telectualul roman = specie pe cale de disparitie.
      A se vedea prezenta si prestatia telectualilor in spatiul public.
      Am raspuns exceptionalului care confirma regula.

      Apreciază

  4. kifa7 said, on martie 7, 2014 at 9:15 am

    Nu se intreaba nimeni daca „sinucisii” aveau implant cu cip; daca aveau si sinuciderile sunt autentice, atunci avem o problema „letala’ cu implantul in om!

    Apreciază

  5. […] Mai multi cititori ne-au semnalat ca asa ar sta treaba. Am ales comentariul lui mircea.v postat la articolul CEO Bitcoin gasita moarta in Singapore. Vreo legatura cu ceilalti bancheri sinucisi?: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.