SACCSIV – blog ortodox

Traducerea PREOFETIEI Parintelui Elpidie pentru 2014

Posted in Parintele Elpidie by saccsiv on martie 6, 2014

Iata traducerea cititorului doktoru postata la rubrica de comentarii a articolului Rog traducerea din greaca a unor posibile NOI PROFETII ALE PARINTELUI ELPIDIE PENTRU 2014:

Cei care cred în Dumnezeu Tatăl , pe singurul Lui Fiu, pe milostivul Iisus și Duhul Său cel Sfânt, ii rog să nu se oprească de la toate rugăciunile pentru mântuirea lumii.
Această perioadă este critică. Forțele și lucrările întunericului sunt intr-o directie catastrofala.
Anul trecut forțele întunecate au decis sa accelereze procedurile care vor aduce repede în prim-planul omenirii pe pseudomesia ,asa zisul Antihrist. Anul trecut , 2013, a fost marcat de începutul celui de al treilea război mondial, după care națiunile sărace de foame, boli și război vor cauta să se convingă singure sa fie conduse de un lider care va aduce și consolida pacea globală.
Războiul a început neoficial în primul rând cu deciziile satanice semnate pe hârtie, cum a fost convenit de Pentarhia întunericului care conduce planeta .
În acest an va fi o decizie majoră care va pregăti crearea inflamarii anumitor zone cheie, capabile să creeze cauzele pentru o conflagrație mondială. Aceste incendii regionale motivate și ghidate de marionetele Pentarhiei întunericului, va aduce lumea la un pas de dezastru. Ei ascund operațiunile lor si le mascheaza în plan social, politic și ecleziastic, si in societate, foame, boli și mizerie.
În politică, haos, neliniște și divizii civile cu tendințe perturbatoare.
În biserică, confuzie religioasă prin cursul pan- religiei planificate(ecumenism), unde:
1 ) principiile etice tradiționale vor fi nu numai contestate , dar și ridiculizate.
2 ) Evanghelia vor încerca să o corupă .
3 ) Sfintele Taine vor fi neluate in seama și considerate inutile.
4 )Dumnezeul Triunic (Sfanta Treime) va fi înlocuit de un zeu universal de întuneric, care va găzdui toate tipurile de religii, culte și credințe religioase, precum și toate tipurile de convingeri morale, care, la fel de rău ca Lucifer va reuși să denatureze adevărul moral a Evangheliei .
5 ) Cu numele lui Hristos vor pacali in modul cel mai obscen, deoarece ei consideră pe Hristos responsabil de învățăturile morale nepotrivite (anacronice) ale evangheliei .


Viitoarea mega schisma a bisericii care va afecta în primul rând Biserica Catolică și va aduce persecuție devastatoare celor care vor rămâne credincioși Adevărului până atunci și prima încercare a forțele întunericului pentru a răni inima Ortodoxiei va fi încercarea de a elimina Potirul Sfânt de la Muntele Athos și conversia mănăstirilor in muzee, acestea sunt principalele decizii în curs de desfășurare a forțelor satanice ale întunericului ce il pregătesc pe antihrist.
Timpul petrecut de către întreaga umanitate este critic. Haosul inflamarii mondiale numai temporar, și pentru un timp a fost prevenit de rugăciunile martirilor sirieni ortodocsi masacrați de către islamiști pentru credință iar muceniciile ortodoxe nu sunt dorite din teamă și egoism ipocrit, nici de liderii politici nici de liderii ecleziastici.
Timpul rabdarii divine se imputineaza. Numai pocăința și rugăciunea umană poate intoarce acum faptul că Dumnezeu permite parțial diavolului sa actioneze.
Acum nu este momentul pentru cuvinte.
Cel chibzuit tace și să se roaga, în timp ce cel vicios, râde și mustra. Fiecare in funcție de cine aparține, în funcție de acest lucru.
Evenimentele vor escalada rapid.
Credincioșii sunt pregătiti și spiritual și material.
Îngeri și sfinți în formă umană vor fi întotdeauna alături și aproape de oameni credincioși să-i ajute și să ii sprijine.
Încrederea absolută în Dumnezeu, rugăciunea umilă și marele antidot împotriva diavolului , Sfânta Împărtășanie, este puterea spirituală principala a creștinilor adevărați.
Și în timp ce Pentarhia satanica a întunericului actioneaza prin lideri subjugati din această lume, cele trei țesuturi principale ale omenirii, și anume, întreaga creație socială, politică și ecleziastică a lui Dumnezeu pe pământ și la nivel planetar este în criză.
Toată creația a început deja să se revolte din cauza a ceea ce face omul sub îndrumarea forțelor luciferice.
Lumea deja a început să înțeleagă revoluția naturii, fără posibilitatea de a vedea în mod clar ceea ce încă mai vine.
Natura se va dezlantui cu intensitate din ce in ce mai mare și va creste, va erupe cu mânie deplina asupra omenirii rebele cu legile ei de sfidare împotriva lui Dumnezeu și a învățăturii morale evanghelice, iar lumea va asista la mânia naturii.
Furtuni neobișnuite și inundații și secete prelungite fără precedent vor distruge valoroase culturi de oameni, furtuni de vant teribile, furtuni cu grindina cu bucati foarte mari si devastatoare de gheata vor distruge nu numai culturile, dar, de asemenea si masini, chiar omorând oameni si vor aduce teamă și îngrijorare în lume. Activitatea vulcanilor și multitudinea de cutremure distructive vor intensifica și mai mult anxietatea și frica oamenilor. Vor fi locuri care se va scufunda în mare și munti care se vor aplatiza.
Acele națiuni care au demonstrat zel împotriva lui Dumnezeu și au legiferat legi care jignesc morala și valoarea vieții vor fi printre primile care vor experimenta biciul naturii.
Toată lumea va vorbi despre nebunia naturii. În multe locuri, anotimpurile se vor schimba. Vara și iarna vor fi inversate. Epidemiile vor deveni de necontrolat. Unele vor fi contemporane (epidemii,boli) și altele vechi, reînnoite și mutante. Altele vor fi naturale, iar altele vor fi derivate de oameni (epidemiile). Toate acestea, împreună cu foame și malnutriție, iar cea mai mare problemă cu care va trebui să se confrunte în curând toate națiunile este ca va izbucni panica la nivel mondial.
Malnutriția și epidemiile vor fi prima mare grija a oamenilor. Este însă insuficient, pentru că aprovizionarea cu alimente, asistența financiară, lipsa de medicamente și de îngrijire medicală vor fi minime aproape de zero.
Războiul naturii, pe care omul a încercat cu îndrăzneală a-l manipula, va fi mare. Veti avea impresia că natura este în război cu omul. Mai ales atunci când toata natura va fi contaminata terestru, aerian și maritim, din cauza prostiei noastre si a unui scurt război nuclear.
Și toate pentru că omul s-a departat, nu numai de la Dumnezeu, ci se si luptă cu Creatorul său, unul cu intrebari despre El iar altul fugind cu furie satanică în îmbrățișarea luciferica ( ? ) .
Frații mei, să nu intârziati niciodata cu pocăința și iertarea de la voi. Lucifer nu are putere asupra sufletelor smerite care au încredere pe deplin in Dumnezeu, care este Tatăl lor și Mântuitorul, și cer cu umilință iertare după fiecare greșeală. Apoi, forțele lui Satana sunt paralizate și nu pot afecta, deoarece lacrimile pocăinței distrug plasa răului satanic.
Dacă anul trecut a fost decis de către Pentarhia întunericului ca începutul celui de al treilea război mondial, în acest an vor fi mai intense procesele de incendii regionale (revolte).
Fie ca pocăința și rugăciunile sa nu permita aprinderea generala (cred ca razboiul ala mondial), ci sa o întârzie.
Suntem doar la un pas înainte de aprindere. Depinde de noi sa prevenim sau sa activam nepocăința. Viitorul nostru este chiar la îndemână. Fie ca să luați decizia corectă.
Cu multă durere, suferință și durere spun acest lucru pentru toți copiii și prietenii spirituali, care împărtășesc durerea lui Dumnezeu pentru marea apostazie generală a lumii, lăsând liber întunericul lui Satan să domnească peste popor, imagini ale lui Dumnezeu în loc de dragostea Domnului nostru Iisus.
Fie ca rugăciunile și pocăința noastra sa schimbe totul și sa previna relele viitoare. Amin.

Cititi va rog si:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

 

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. admin said, on martie 6, 2014 at 12:16 pm

  Vasile vezi si aici minuni din Ucraina si Rusia cu icoanele ce plang si prevestesc ceva????http://crestiniisecolului21.blogspot.ro/2014/03/blog-post_6.html

  Apreciază

 2. Prahovean said, on martie 6, 2014 at 12:30 pm

  Este posibil ca părintele Elpidie, când a vorbit de „Biserica Catolică”, să se fi referit, de fapt, la Biserica Orthodoxă, căci denumirea de „Catholică” este de drept a Bisericii Orthodoxe, nu a papistășiei.

  Apreciază

  • admin said, on martie 6, 2014 at 2:07 pm

   prahovean..cunosc greaca si la cuvantul.. eklisia catolichi ..inseamna biserica catolica ortodoxa(ecumenica)una singura si nu mai multe asa zise biserici…papii care au creat erezia au imprumutat cuvantul catolic de la ortodocsi cand au facut erezia prin nesupunere si neascultare cu scop anume a induce in eroare adeptii lor…de asta si foarte multi ”catolici” nu isi da seama de erezia lor si a papei datorita cuvantului in sine

   Apreciază

 3. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:52 pm

  Apreciază

 4. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:52 pm

  Apreciază

 5. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:53 pm

  Apreciază

 6. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:54 pm

  Apreciază

 7. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:55 pm

  Apreciază

 8. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:57 pm

  Apreciază

 9. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:58 pm

  Apreciază

 10. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:58 pm

  Apreciază

 11. Mălin said, on martie 6, 2014 at 12:59 pm

  Apreciază

 12. Iacoboaie Radu said, on martie 6, 2014 at 2:05 pm

  GABRIEL

  Cred că se poate copia lucrarea Radu Iacoboaie: MASONERIA – ORGANIZAȚIE RELIGIOASĂ ANTICREȘTINĂ la link-ul dat acolo la articolul cu același nume postat de fratele saccsiv.
  Dacă fratele saccsiv și tu sunteți de acord, pot să-ți trimit lucrarea în format pdf în varianta finală (640 pagini) pe o adresă de e-mail oricare, nu a ta personală. Aviz tuturor celor doritori s-o scoată pe suport de hârtie.
  Doamne ajută!

  Apreciază

  • GabiM. said, on martie 6, 2014 at 9:27 pm

   @Iacoboaie Radu:V-asi ramane foarte indatorata daca ati avea bunavointa sa imi trimiteti si mie aceasta lucrare in format pdf pe adresa: gabriela.gabri92( @ )yahoo.com …Sunt detinatoarea unei vaste biblioteci,daca va pot ajuta,la randul meu!?! Cu multumiri anticipate! Doamne ajuta!

   Apreciază

 13. Romeo said, on martie 6, 2014 at 2:26 pm

  off topic:
  Masoneria a pus mana pe conducerea FRF. In limbajul Antena1/3 si Jurnalul National, prin „basist” se intelege mason anti-roman, spre deosebire de masonii securisti national-comunisti ai lui ai lui Dan Voiculescu.
  In principiu nu vor mai putea fi scosi din functii: se vor angaja unii pe altii.

  Un băsist la Casa Fotbalului. Burleanu, decorat de Băsescu în 2009
  http://jurnalul.ro/stiri/observator/un-basist-la-casa-fotbalului-burleanu-decorat-de-basescu-in-2009-662948.html

  Apreciază

  • mihai said, on martie 7, 2014 at 12:11 am

   pai acesti masoni sau prasit precum ciupercile dupa ploaie si cum era de asteptat au patruns in functii cheie, inclusiv la f.r.f

   Apreciază

  • GabiM. said, on martie 7, 2014 at 10:59 pm

   Ce zici,ca a pus mana pe FRF?!? Si ce e cu asta,nu vezi ca tot ce se numeste sport(dar nu numai) este manevrat,manipulat?Mai grav este ca a pus mana pe noi,pe noi toti,ca doar traim in…globalizare…Vedetia aici ce rasa de „acord” au facut intre sua si europa: http://www.s2bnetwork.org/ ,apoi: http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2013/december/tradoc_152014.pdf care de fapt nu se refera doar la ue-canada…Apoi cautati pe net „Acordul TTIP” cum ar fi,spre exemplu: http://www.hotnews.ro/ttip si : http://www.hotnews.ro/ttip DAR SA NU VA LASATI INSELATI;NIMICA NU ESTE IN FAVOAREA NOASTRA,ci,la fel ca intotdeauna,noi toti vom plati oalele sparte,pentru ca acest…acord nu este decat O DICTATURA! CEA MAI CUMPLITA CARE A FOST VREODATA ! Doamne ajuta!

   Apreciază

 14. Alin said, on martie 6, 2014 at 3:55 pm

  offtopic
  bolnave posturile de radio, difuzeaza la epuizare:
  George Michael
  Freddy Mercury
  Boy George
  Erasure
  Ricky Martin
  Elton John

  toti homosexuali….
  din pacate e la radiourile de la servici si nu se poate schimba ori inchide

  Apreciază

 15. gabriela said, on martie 6, 2014 at 4:00 pm

  Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa tineti in continuare cu curaj acest spirit autentic ortodox. Sunteti pomenit in rugaciunile noastre. Sunteti un adevarat marturisitor, un adevarat soldat a lui Hristos!

  Apreciază

 16. nea Anderthal said, on martie 6, 2014 at 4:07 pm

  http://www.romaniatv.net/autumn-radtke-bitcoin_130809.html

  ps:e off topic dar e interesant!Sa fie legata de „sinuciderile bancherilor”?Gasiti pe „goagal” ce este bitcoin si ce planuri aveau fondatorii lui.

  Apreciază

 17. Mălin said, on martie 6, 2014 at 4:44 pm

  Apreciază

 18. Mălin said, on martie 6, 2014 at 4:46 pm


  Apreciază

 19. Valentin said, on martie 6, 2014 at 5:58 pm

  AL TREILEA RAZBOI MONDIAL…Stau si ma intreb, avand in vedere ca parintele a spus ca deja a inceput in 2013, daca nu cumva o latura insemnata a acestui razboi, un asoect la sau, o directie, nu este cumva lupta directa a elitelor contra omenirii intregi. Cred ca acest razboi este unul atipic si nu va mai fi ceea ce credem noi ca este razboiul: armate fata in fata, invazii cu tancuri, atacuri de infanterie si asedii de orase…Domnul a spus despre vremurile din urma: ” veti auzi de razboiaie si zvonuri de razboaie”. Atentie: veti auzi. Vor fi zvonuri. Teroarea va fi la nivel psihic in primul rand. Cred ca acest razboi, ultimul, este dus intre tabere nemaiintinlite si cu mijloace nemaivazute pana acum. Nu mai este un razboi intre natiuni si aliante de natiuni ca in WW2 si WW1. Este razboiul unor oameni vanduti satanei impotriva TUTUROR oamenilor, la nivel global. Armele folosite sunt diverse: psihotronice, informationale, climatice, medicale, economice, de manipulare, dezinformare, teroare, supraveghere…Planeta a fost transformata intr-un imens camp concentrationar cu o iluzie profesionist intretinuta de libertate a omului si de drepturi civile. Daca stai putin sa analizezi, vei vedea ca de fapt NU ai nici un drept: nici la cuvant ( pentru ca mass media este a lor), nici la proteste( pentru ca incalci legile stabilite de ei), nici la dezvoltare personala( daca aderi la organizatiile lor) si nici la asistenta medicala( daca nu intri in sistemul lor). Poti calatori in spatiile delimitate bine de ei ( vezi impartirea cu/fara viza UE-SUA- Rusia-Israel- China,scenghen, etc.), iti poti face concediile in all inclusive-ul lor sau poti merge la olimpiadele si meciurile lor de fotbal…Esti liber!!! Ai in schimb multe obligatii: sa fii un bun cetatean, sa plateti la timp taxele si impozitele uriase, sa nu misti in front, sa votezi, sa aderi, de aplauzi, sa fii supus si sa te rogi pentru acesti MAI MARI ai oraselor si satelor, deh…sa-mi fie cu iertare…Ai obligatia sa intri in sistemul lor de asigurari medicale, in sistemul lor de CNP-uri, in sistemul lor de telefonie mobila si de internet…Daca iesi in strada sa strigi contra sistemului, ai doua variante de final pregatite de sistem: fie esti luat si internat la nebuni, fie esti luat si bagat la puscarie. Esti clasificat, indosariat, urmarit, pus la index, amendat si admonestat. Cainii grasi si bine platiti ai sistemului vor avea grija sa fie asa. Sistemul se ingrijeste de copiii sai malefici si nu trebuie sa cautam prea departe ca sa-i identificam, daca vrem…Intelegeti ca lumea asta este prea mica pentru ei si pentru noi si imparirea a fost facuta: deasupra, elitele sataniste, plecate la „printul acestei lumi”, la mijloc armatele lor bine platite, hranite si intretinute si jos, sclavii, platitorii de taxe, impozite, rate la banci si amenzi fiscale…Tot nu-i bine. Sclavii sunt prea multi si consuma prea multa apa, medicamanente, polueaza, se scalda in lacuri, etc. Trebuie rariti, nu-i asa? pentru o planeta albastra sau verde, cum zic ecologistii…Si in loc sa se ia masura normala de inchidere a exploatarilor si a colosilor industrilai si a cenzurarii industriei chimice, se ia masura raririi populatiei…Cum? Cu stres, frica, griji, E-uri in mancare, medicamente prescrise la gramada, sistem sanitar zero, saracie dirijata, chemtrails, droguri, prostitutie, SIDA, etc…Sclavii se autodistrug. Lipsa de educatie, de informare, canalizare atentiei la sport, pariurri, pornografie, manele, crize politice artificiale, vedete, vip-uri si talk shwo-uri…Eurovision. CM de fobal. Liga Campionilor. Circ circ, circ…Ce ne-a mai ramas, va intreb, decat moartea si circul?Unde mei este demnitatea noastra crestina, barbatia ortodoxa, marturisirea, lupta, coloana vertebrala, curajul??? In ce ne-am transformat??? Roboti lipsiti de reactie, de judecata, de atitudine. Iisus Hristos S-a intrupat pentru oameni. Dar va intreb, in aceste conditii: ne mai putem numi noi oameni? Ce mai avem noi comun cu „omul”, cu viata de om, cu gandirea omului adevarat? Suntem mai rau decat vitele duse la taiere, mai opaci decat granitul si mai nesimtitori decat bolovanii. Suntem mai rai decat fiarele din salbaticie, mai vicleni decat vulpile si mai hapsani decat Hagi Tudose. ” Ca atat de mult a iubit Dumnezeu oamenii”…Oamenii!!! Noi cerem iubire lui Dumnezeu, dar ne mai putem numi oameni?? Pentru ca un OM nu ar sta asa incatusat si lipsit de vlaga si indobitocit. OMUL este dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu… Voi afirmati ca acum noi, noi mai suntem asa? Hai sa ne privim fiecare in oglinda, sincer si drept sa sa spunem ce vedem…In nici un caz asemanarea Domnului…Sa ma iertati, dar asa vad eu lucrurile…Si cred ca de asta patim ce patim si ni se intampla toate cele profetite.

  Apreciază

  • Prahovean said, on martie 6, 2014 at 6:18 pm

   Conform Tradiției Orthodoxe, omul a fost făcut în Chipul și Asemănărea Domnului dar, prin cădere, Asemănarea s-a pierdut, însă Chipul s-a păstrat. Chipul nu se poate șterge, căci sufletul ar fi anihilat. Asemănarea se recuperează prin sfințenie, prin unirea cu Dumnezeu.

   Apreciază

   • Valentin said, on martie 6, 2014 at 8:15 pm

    Da, domnule, ai dreptate…Problema noastra este cu recuperarea prin sfintenie…Vad si cosntat ca recuperam de nu mai putem…Tocmai asta vroiam sa subliniez – ca NU facem nimic, ca ne purtam departe de o viata normala de OM ( care firesc este sa fie induhovnicit) si ne aflam acum la stadiul de a ne purta neomenenste…Cat despre chip, te rog sa privesti cu atentie chipul lui Sarkozy, al lui Soros, al lui Merkel, al celor mai mari de la EU…Priveste mimica lor, expresia , gesturile, rasul hahaitor al lui Basescu si expresia de scarba a lui Ponta…Privirile de nauci ale lui Ashton si altor comisari europeni care ne conduc prin directive si apoi vorbeste-mi de chipul care s-a pastrat. Te rog, tine-mi discursuri elevate de traditie ortodoxa iar eu iti voi arata poze cu George Bush, Ahmadinejad, Hollande si Erdogan..Citeste carte parintelui Savatie „Audienta la un demon mut” si ai sa intalnesti acolo ” chipul care nu se poate sterge”…despre care vorbesti…Se sterge, domnule, Sufletul se poate pierde…” ce folos ar avea un om care ar castiga lumea intreaga daca si-ar pierde sufletul sau?” Iar despre noi, despre noi ce sa mai zicem? Crezi sincer ca ne aflam departe de prapastie?? Oglinda, prietene, oglinda si constiinta nu ne pot minti…Acolo vedem ceea ce suntem cu adevarat. .

    Apreciază

 20. admin said, on martie 6, 2014 at 7:52 pm

  Vasile te mai ajut cu o declaratie a unui teolog fost ECUMENIST http://crestiniisecolului21.blogspot.ro/2014/02/declaratia-si-experienta-unui-preot.html cititi si dati mai departe sa se vada ce fac ECUMENISTI si cu ce se ocupa ei..

  Apreciază

 21. marian said, on martie 6, 2014 at 8:21 pm


  Am citit ca zeci de icoane din Rusia si din Ucraina plang si nu de ieri-de azi.
  E cumplit!
  Apara-ne Doamne!

  Apreciază

 22. acelas said, on martie 6, 2014 at 11:05 pm

  radu-tudor.ro/seful-pentagonului-vine-in-romania/

  .

  Apreciază

 23. […] Traducerea PREOFETIEI Parintelui Elpidie pentru 2014 […]

  Apreciază

 24. lastunnegru said, on martie 7, 2014 at 9:22 pm

  Ar fi bine daca cei care stiu limba greaca ar traduce toate profetiile parintelui Elpidie spre folosul tuturor.

  Apreciază

 25. aniush said, on martie 10, 2014 at 3:36 pm

  Alin,
  Freddie Mercury n-a fost homosexual, dar a avut relkatii multiple…era aproape ziua si relatia din ce am vazut. Era o fire extrem de nestatornica. Insa i se promoveaza viata si asta este un exemplu negativ pentru tinerele generatii; ar trebui mai degraba sa se promoveze alt exemplu, ca tinerii sa urmeze altceva…de pilda Phil Colins a avut si are famile, a avut grija de copiii lui. I-ai incuraja pe cei tineri sa-si doreasca o familie, sa isi iubeasca proprii copii.

  Apreciază

 26. […] Traducerea PREOFETIEI Parintelui Elpidie pentru 2014 […]

  Apreciază

 27. FlorianP said, on mai 21, 2014 at 12:05 pm

  Un nou avertizment al parintelui Elpidie. Cele 3 regate inaintea venirii Anticristului.

  http://monopatiagapis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_31.html#more

  Apreciază

 28. Vlad said, on iulie 2, 2014 at 4:45 pm

  Incerc de multa vreme sa aflu adresa Parintelui Elpidie in Uganda, dar nu o gasesc nicaieri. Cei de la ForChrist sau ceva de genul, unde au poze cu Parintele si cont bancar pentru donatii, nu raspund la email nici in engleza nici in greaca. Am scris si la Patriarhia din Rodos, parca, si nici un raspuns. Poate stie cineva adresa Parintelui. Sunt sigur ca sunt multi care vor sa-i scrie si sa-i trimita ajutoare pentru copii.

  Apreciază

 29. Elza said, on aprilie 23, 2019 at 5:34 pm

  Exista cumva profetii ale părintelui Elpidie si dupa 2014 ?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: