SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (19.01.2014): 3 variante de buletine – TOATE CU CIP. Basescu – avem de lucru cu romanii, SA RECUNOASCA HOLOCAUSTUL. Remus Cernea – DELFINII PERSOANE NON UMANE. Casatorii alternative pentru atei si homosexuali

Posted in STIRI by saccsiv on ianuarie 19, 2014

Antena 1: Cum vor arăta buletinele electronice

Noul document va avea trei variante. La alegerea cetăţeanului.

1. Prima variantă şi cea mai simplă va conţine, pe faţă, datele de identificare ale aparţinătorului. Pe verso, va fi un cip care va avea datele de pe cardul de sănătate, dar şi detalii despre domiciliu, data emiterii şi locul naşterii.

2. A doua variantă are, în plus, o semnătură electronică stocată pe cip, pentru mai multă siguranţă şi prenumele părinţilor.

3. Al treilea tip de carte de identitate este şi cel mai greu de contrafăcut pentru că mai conţine amprentele de la degetele arătătoare.

   Comentariu saccsiv:

   Deci 3 variante … toate cu cip.

Cititi va rog si:

Cu cipurile e clara. CE FACEM?

Adevarul: Băsescu: Românii nu sunt antisemiţi, dar avem de lucru pentru a-i face să înţeleagă şi să recunoască existenţa Holocaustului pe teritoriul României

„Sunt, însă, declaraţii sporadice, uneori chiar ale unor oameni politici, şi ne amintim cazul ministrului Şova, care creează o impresie care nu reflectă realitatea. Românii, vă pot spune cu certitudine, nu sunt antisemiţi, dar avem de lucru pentru a-i face să înţeleagă şi să recunoască existenţa Holocaustului pe teritoriul României”, a spus şeful statului.
[…]

Preşedintele Traian Băsescu a mai spus că intenţia României de a prelua, în 2016, preşedinţia International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) este exact în acest sens.

„Vrem să afirmăm şi internaţional că România a recunoscut greşeala trecutului de la începutul anilor 40 şi vrem să vadă şi toţi românii că nu ne este ruşine să ne recunoaştem greşelile, prin asumarea preşedinţiei acestei organizaţii”, a mai spus Traian Băsescu.
Ziare com: Traian Basescu, vizita oficiala in Israel si Teritoriile Palestiniene – Intalniri cu Shimon Peres si Benjamin Netanyahu

Capital: Rockefeller are un plan incredibil pentru români

Renumitul grup financiar american Rockefeller a prins gustul pieţei rezidenţiale bucureştene şi îşi turează motoarele la maximum pentru 2014. Compania intenţionează să dezvolte în paralel trei proiecte cu peste 600 de apartamente

[…]

Reţeaua Rockefeller

– Rockefeller Group International (RGI) a fost lansat în 1928 de John D. Rockefeller Jr. pentru dezvoltarea complexului Rockefeller Center din Manhattan;

– David Rockefeller (98 de ani), singurul nepot al lui John Rockefeller, fondatorul Standard Oil, are o avere estimată la 2,8 miliarde de dolari. El este capul familiei Rockefeller a cărei avere ajunge, conform unor estimări, la 110 miliarde de dolari;

– Pachetul majoritar de acţiuni al RGI a fost cumpărat în 1989 de Mitsubishi Estate, moment în care a început dezvoltarea unei platforme investiţionale globale – cu Mitsubishi Estate în Japonia, Europa Capital în Europa şi RGI în SUA – care administrează astăzi active ale unor terţe părţi în valoare de peste 23 mld. dolari;

– Europa Capital este un manager de fonduri de investiţii ce operează la nivel european, cumpărat de la cei trei proprietari ai săi de către Rockefeller Group. Din 1995, a gestionat şase fonduri implicate în 70 de tranzacţii totalizând peste 7 miliarde de euro în 17 ţări europene. Investitorii Europa Capital sunt în majoritate covârşitoare americani, nume importante din asigurări sau universităţi cu notorietate.

Comentariu saccsiv:

Averea familiei Rockefeller estimata in articol este extreme de mica.

La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

   UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE IN ANUL 2000. Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …

Pe vremea lui J.P. Morgan, John D. Rockefeller era considerat a fi cu mult mai bogat. De aceea nu cred ca averea estimata in articol e reala. Cred ca daca s-ar fi facut un calcul corect, efectiv inspaimanta valoarea:

Bloombiz: „TOP: Cei mai BOGATI EVREI din lume”. De ce lipsesc numele grele?

Napoca News: Gesturi extreme contra gazelor de sist in Marea Britanie – ce au fost in stare sa faca protestatarii

In Marea Britanie, activistii care protesteaza impotriva exploatarii gazelor de sist au recurs la metode extreme de a-si arata nemultumirea. Ei s-au lipit, la propriu, de locul in care autoritatile au autorizat o asemenea exploatare.

Mai multi oameni nemultumiti de aceasta situatie, din orasul Manchester, sunt de parere ca nu mai e nimic altceva de facut pentru a se opri aceasta practica daunatoare mediului, scrie inquisitr.com.

O femeie s-a lipit de poarta pe care intra cei care sunt angajati ai companiei de exploatare a gazelor de sist. Ea a fost arestata de politie, totul ducand la o intarziere cu doua ore a iesirii unor masini si utilaje pe poarta respectiva.

Ulterior, in acelasi loc, denumit Marton Moss, alte doua femei, in varsta de 25 si 45 de ani, au coborat dintr-o masina, avand un plan si mai elaborat. Ele au eliberat dintr-un butoi aflat in automobil o cantitate mare de beton care a lipit practic masina de pamant. Politistilor le-au fost necesare doua ore si jumatate inainte de a le scoate din masina pe cele doua protestatare.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Unitati paramilitare folosite in Canada impotriva manifestantilor anti fracturare hidraulica. ZIUA MONDIALA ANTI FRACTURARE HIDRAULICA

ZF: Furnizorii de utilităţi din Ungaria ar putea deveni afaceri nonprofit după alegerile din primăvară

Partidul de guvernământ din Ungaria vrea să introducă în constituţia maghiară un amendament conform căruia furnizarea de servicii de utilităţi publice devine o activitate nonprofit. Potrivit planului, orice profit obţinut din furnizarea de gaze, electricitate şi alte utilităţi va trebui reinvestit în servicii şi niciun profit nu va putea fi scos din ţară.

Mediafax: Gândul: Nuland, nedumerită că românii nu ies în stradă pentru justiţie

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva ambasadei SUA din Benghazi. Acum vine in colonia Romania “pentru a discuta despre consolidarea statului de drept”

EVZ: POCĂINŢĂ PE PAT DE MOARTE. Chinuit de REMUŞCĂRI, Kalaşnikov i-a SCRIS Patriarhului Kirill
Mediafax: Biserica ortodoxă rusă propune un referendum pentru interzicerea relaţiilor homosexuale

Adevarul: Căsătoriile alternative la care pot apela de la atei până la homosexuali. BOR: „Acte de teribilism“

Ceremoniile umaniste de nuntă sau de botez s-au lansat astăzi, în mod oficial, în cadrul Expomariage. Credincioşi care doresc să-şi jure iubire veşnică într-o atmosferă mai relaxată decât cea întâlnită în biserică, atei sau persoane de acelaşi sex, serviciul se adresează tuturor celor care simt nevoia să marcheze într-un mod inedit momente importante din viaţă, precum căsătoria, naşterea unui copil sau reînnoirea jurămintelor de nuntă.
Asociaţia Secular-Umanistă din România (ASUR) este organizaţia neguvernamentală, înfiinţată în martie 2010, prin intermediul căreia sunt oferite ceremoniile umaniste sau laice. ASUR s-a înfiinţat cu scopul de a promova valorile umanismului secular, iar proiectele şi campaniile asociaţiei sunt menite să popularizeze cunoaşterea ştiinţifică şi să evidenţieze atributele şi avantajele unui stat secular, după cum se arată pe site-ul organizaţiei. De altfel, ASUR militează, sub sloganul „Îndrăzneşte să gândeşti!“, în direcţii controversate, cum este şi propunerea ca ora de religie să fie opţională în şcolile din România.
Ziua de Constanta: DEMERS LEGISLATIV IEŞIT DIN COMUN. DEPUTATUL REMUS CERNEA VREA CA DELFINII SĂ FIE DECLARAŢI, PRIN LEGE, PERSOANE NON UMANE

Adevarul: FOTO Unic în zona de Vest: centru ecumenic cu amfiteatru şi piramide

646x404

 

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nea Anderthal said, on ianuarie 19, 2014 at 10:20 pm

    Ma ingrijora daca latzosul ala de Cernea spunea ceva de genul ce discutam noi pe acest forum!Acest iscariotean este dus cu pluta de mult si nu trebuie luat in serios.Este totusi periculos deoarece este ales de prostimea care (oare ce au gindit cei care l-au votat?) l-a pus la putere.De aia nu cred eu in demonocratia de azi:toti luzerii pot ajunge in functii si apoi turma se vaicareste si la urmatoarele alegeri „libere” uita!Deh, o pereche de papuci,o galeata,un pix,etc, ajuta la „memorie”.

    Apreciază

    • Vasile al Mic said, on ianuarie 21, 2014 at 7:02 pm

      La povestea asta cu delfinii, iscarioteanu ăsta are o mică sclipire de omenie. Legea asta ar deschide alte legi impotriva poluarii de exemplu. Am gasit pe malul marii delfini si cu ce dram de medicina mi-a trecut pe la urechi, stiu sa recunosc intoxicarea cu mercur si cu hidrocarburi. Eu nu stiu ce face el si cu ce se ocupa. Dumnezeu lucreaza, nu ne-o uitat cum urla multi sus si tare. Poate cine stie i-o fi luminat cumva mintea.

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 21, 2014 at 9:10 pm

        Vasile al Mic

        Nu-i asa. Sub pretextul salvarii naturii, ecologismul are o agenda anti crestina si pro reala NOM.

        Remus Cernea putea gasi alte formule pentru ocrotirea delfinilor, el insa a ales promovarea teoriei conform careia delfinii sunt persoane. Adica omul nu e ceea ce ne invata ortodoxia ca e …

        Apreciază

      • Vasile ăl Mic said, on ianuarie 22, 2014 at 10:47 pm

        Saccsiv, multumesc mult ca m-ai luminat. Doamne ajuta.

        Apreciază

  2. nea Anderthal said, on ianuarie 19, 2014 at 10:24 pm

    ..am uitat: sunt curios de ADEVATUL MOTIV a vizitei lui Baselu’ la „aia”!Sa inceapa „ceva” si „aia” sa aiba nevoie de teritoriul nostru?

    Apreciază

    • Paul said, on ianuarie 20, 2014 at 8:34 pm

      Basescu face un joc murdar si vrea cu orice pret sa recunoastem ca pe teritoriul Romaniei a fost Holocaust.Da,este adevarat,dar acest lucru s-a intamplat in partea de N-V a Romaniei,ocupata de Ungaria,ca urmare a Pactului Ribentrof-Molotov.Daca Basescu vrea sa-si puna cenusa pe chelie,este treaba lui,dar sa nu implice Romania in acest joc murdar.Probabil ca a citit Istoria romanilor scrisa de Roller.Rabinul Safran a recunoscut ca din ordinul Maresalului Antonescu au fost eliberate pasapoarte in alb evreilor care reuseau sa fuga din Ungaria in Romania,pentru ca de aici sa poata pleca spre Palestina.In perioada ocupatiei germane,am locuit in Braila,intr-o cladire,impreuna cu doua familii de evrei.In Braila erau o multime de magazine si farmacii detinute de evrei,traind in deplina armonie cu romanii.Nici un evreu nu a fost trimis in vreun lagar de exterminare.Pe acest Basescu, il va bate Dumnezeu pentru manevrele lui josnice.

      Apreciază

    • stef said, on ianuarie 20, 2014 at 12:01 am

      @nea Anderthal – majoritatea cadrelor militare din armata sua nu sunt de acord cu modificarile legislative implementate de slugoiul obomber la ordinul comitetului comunisto-satanist care pregateste venirea antihristului – Acest obama a devenit un dictator in toata regula si se va asigura ca ierarhia militara va executa orice ordin indreptat impotriva populatiei americane – De asta au si militarizat masiv politia – in special DHS-ul si au pregatit lagare de concentrare FEMA in toata America – Mai nou circula informatii ca au achizitionat 30.000 de GHILOTINE – Sa nu uitam si de cele 450.000.000 de gloante HOLLOW POINT….

      Apreciază

    • stef said, on ianuarie 20, 2014 at 12:07 am

      Un raspuns clar:

      Why has obama purged the military of all these officers?
      he doesn’t want any patriots in the military
      he doesn’t want any Christians in the military
      he doesn’t want any Conservatives in the military
      he doesn’t want any Tea Party members in the military
      he doesn’t want anyone who upholds and follows the Constitution in the military

      obama wants complicit non-thinking drones who will automatically obey his regal orders just like the robots in his cabinet.

      THIS IS THE REAL BEGINNING OF THE END

      Apreciază

    • Maxim said, on ianuarie 20, 2014 at 1:02 am

      F.interesant…Ce să fie,ce să fie?

      Apreciază

  3. lastunnegrul said, on ianuarie 19, 2014 at 10:53 pm

    DARPA se spune pe FATA ca masinile care au calculatoare la bord pot fi HACK-uite la fel si unele dispozitive medicale ( si multe altele …) asa daca deranjezi pe CINEVA te pot omora usor si pare un simplu acident.

    Asa ca sa nu ne zica statul roman de siguranta cardurilor cu CIP.

    Apreciază

  4. lastunnegrul said, on ianuarie 19, 2014 at 11:37 pm

    Cum sa Hack-uiesti un Vapor ( yaht ) de 80 de milione de dolari si sa ii dai o directie falsa prin semnale false GPS, rezultatul poate fi mortal pentru parageri vaporului.

    http://www.utexas.edu/news/2013/07/29/ut-austin-researchers-successfully-spoof-an-80-million-yacht-at-sea/

    Apreciază

  5. lastunnegrul said, on ianuarie 19, 2014 at 11:37 pm

    Apreciază

  6. lastunnegrul said, on ianuarie 20, 2014 at 12:02 am

    Vedeti ce Gageturi tehnologice va cumparati caci unele sant finantate de DARPA.

    Lentile de contact inteligente, o tehnologie care vrea să înlocuiască smartphone-urile în viitor, companie finantata de DARPA. (articol mic in limba romana ).

    http://totb.ro/lentile-de-contact-inteligente-o-tehnologie-care-vrea-sa-inlocuiasca-smartphone-urile-in-viitor/

    Apreciază

  7. lastunnegrul said, on ianuarie 20, 2014 at 12:05 am

    2 Vedeti ce Gageturi tehnologice va cumparati caci unele sant finantate de DARPA.

    Lentile de contact inteligente, o tehnologie care vrea să înlocuiască smartphone-urile în viitor, companie finantata de DARPA.( articol in engleza mai explicit si un videoclip ce poata sa faca acesti ochelari si lentile inteligente )

    http://news.cnet.com/8301-11386_3-57616459-76/augmented-reality-contact-lenses-to-be-human-ready-at-ces/

    Apreciază

  8. lastunnegrul said, on ianuarie 20, 2014 at 12:14 am

    3 Vedeti ce Gageturi tehnologice va cumparati caci unele sant finantate de DARPA.

    OpenBCI (Interfata creier-calculator deschisa ), de vazut si videoclipul din articol, pentru ca Interfatele creier-calculator au fost deja hack-uite deja anul trecut, aceste casti conectate la calculator pot sa trimita si sa PRIMEASCA informati de la oricine.

    http://www.wired.com/wiredenterprise/2014/01/openbci/

    Apreciază

  9. discerne said, on ianuarie 20, 2014 at 7:32 am

    As vrea si eu sa stiu de unde au scos detaliile astea despre cartea de identitate cei de la Antena 1 atata vreme cat nici nu s-a stabilit legea privind forma finala a buletinelor. Daca legea intra in vigoare asa cum a fost propusa in decembrie, stirea de la Antena 1 e buna de aruncat la gunoi.

    Apreciază

    • timisorean1 said, on ianuarie 21, 2014 at 4:44 pm

      A existat o dezbatere publica(organizată la sediul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, din Bucureşti, strada Obcina Mare, nr. 2, sector 6) in 16 Ianuarie, stii ceva?

      Apreciază

      • timisorean1 said, on ianuarie 21, 2014 at 5:02 pm

        Scuze, acum am vazut link-ul de mai jos. N-am intrat de vreo 4 zile pe nici unul din site-uri

        Apreciază

      • discerne said, on ianuarie 21, 2014 at 11:49 pm

        stiu ca a fost, mai mult nu

        Apreciază

  10. Maria said, on ianuarie 20, 2014 at 2:19 pm

    Toate „stirile” de la „Antene”, sunt de aruncat la gunoi !

    Apreciază

  11. lastunnegru said, on ianuarie 20, 2014 at 3:33 pm

    EXPLICATI CUM NE A PACALIT STATUL ROMAN CU BULETINELE CU CIP.

    Noile buletine cu cip: O SFIDARE SI O BATAIE DE JOC. “Dezbaterea” publica de la MAI [video], SANTAJUL si TERTIPURILE absolut incredibile ale autoritatilor

    http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2014/01/20/noile-buletine-cu-cip-o-sfidare-si-o-bataie-de-joc-de-ultima-speta-dezbaterea-publica-de-la-mai-video-si-tertipurile-absolut-incredibile-ale-autoritatilor/

    Apreciază

  12. lastunnegru said, on ianuarie 20, 2014 at 3:36 pm

    Noile buletine cu cip RFID sunt sigure? Nu! ( pacat ca cei de pe acest site inlatura aspectul religios, ramanand doar la aspectul nesigurantei tehnologiei ).

    http://interesant.reportaj.com/Noile%20buletine%20cu%20cip-640.htm

    Apreciază

    • Vasile al Mic said, on ianuarie 21, 2014 at 6:57 pm

      Daca ti-l baga pe gat, il bagi in cuptoru cu microunde si-i dai vreo 5 secunde sa-l „gâdile”. Gata cu cipu.
      Cel mai bine ii sa se sustina tare pe portita aia cu convingerea religioasa – inca e in lege – cum ca poti opta si pentru carte de identitate fara cip.

      Apreciază

  13. wanoo21 said, on ianuarie 20, 2014 at 3:55 pm

    Reblogged this on wanoo'blog.

    Apreciază

  14. john said, on ianuarie 20, 2014 at 6:21 pm

    Bogatii conduc lumea – 85 de oameni au bani cat jumatate din populatia globului
    Diferenta dintre saraci si bogati este tot mai mare, se arata intr-un studiu nou.
    Averea in valoare de un trilion de lire sterline a celor mai bogati 85 de oameni este egala cu veniturile obtinute de cei mai saraci 3,5 miliarde de oameni, adica aproape jumatate din populatia globala, arata un raport realizat de organizatia caritabila Oxfarm, citat de Belfast Telegraph.
    http://www.belfasttelegraph.co.uk/…/oxfam-combined…

    Apreciază

  15. Aurora said, on ianuarie 20, 2014 at 7:30 pm

    Trebuie sa mai facem un miting , cel tarziu in februarie ! Nu putem lasa lucrurile asa. Dumnezeu sa ne ajute sa ne strangem cat mai multi !

    Apreciază

  16. agerstress said, on ianuarie 20, 2014 at 9:05 pm

    Slugile din aparatul de stat au dovedit „slabiciune” in fata stapanilor cand au facut un pas inapoi la presiunile publice. Acum, stapanii, prin cealalta unealta a lor (massmedia) „testeaza apele” pentru a arata slugilor lor ca „nu au de ce sa se teama”, ca „nu exista reactii demne de luat in seama” si ca trebuie sa aplice direct si nemodificat ordinele de la „licurici”, asa cum le-au primit.
    Asa trebuie citit printre randuri.
    Cum putem dejuca aceasta masinatiune satanica?
    -PRIN REACTII!

    Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 21, 2014 at 4:54 pm

      Minciuni si dezinformare !!!
      Cum sa minta satanistii Occidentului si sa spuna ca 40% dintre rusi , sustin sodomitii , cand nici 2% nu sustin acesti alienati mintal , iar Putin , o fi zis ca nu are nimic cu acesti alienati , in lume si ce fac ei in casele lor , dar nicidecum in tara lui , pt ca in Rusia nu se legalizeaza drepturile sodomitilor si „casatoriile ” acestora .
      Cat priveste sanctiunile pt Rusia cu privire la Olimpiada , sigur ca Putin a cautat sa convinga presa ca el nu are nimic cu ei , asta nu inseamna ca acestia vor avea succes in Rusia si ca Putin ii „imbratiseaza”.
      Presa mincinoasa care rastalmaceste orice cuvant , pentru a manipula publicul .

      Apreciază

  17. john said, on ianuarie 21, 2014 at 7:39 pm

    Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile nu numai despre existenţa unei inteligenţe extraterestre, dar şi despre faptul că SUA sunt conduse de o rasă de extratereştri încă de la mijlocul secolului trecut
    http://romanian.ruvr.ru/2014_01_21/Edward-Snowden-i-a-dezvaluit-Rusiei-adevarul-despre-OZN-uri-7931/

    Apreciază

  18. Iacoboaie Radu said, on ianuarie 22, 2014 at 9:12 pm

    Merită revăzut oricând filmulețul documentar MONDEX_666 pentru ca noi să luăm mai bine aminte și să ne gândim la ce putem face. Nu știu dacă mai poate fi accesat pe internet, Doamne ajută!

    Apreciază

  19. […]  Buletinul cu cip vine in aprilie, dar este cu totul ineficient fara eGuvernarea si internetul obiectelor. Vor veni insa si acelea. Si totusi tot nu va fi suficient de eficient. Obligatorie este si disparitia banilor cash. Si pentru ca este obligatorie indeplinirii planului antihristic, observam ca dracii isi fugaresc slugoii s-o rezolve cat mai iute. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.