SACCSIV – blog ortodox

Video: GIULIA ANGHELESCU la club, in ROCHIE CU ICOANE si incaltata cu COPITE

Posted in MUZICA by saccsiv on octombrie 29, 2013

   Iata ce rochie a purtat cantareata Giulia Anghelescu, sotia fratelui lui Serban Huidu, intr-un club de destrabalati:

In picioare avand copite:

FOTO: Sa ne obisnuim cu COPITELE? Vedetele promoveaza o incaltaminte bizara …

   Iat-o si intr-o alta ipostaza:

giulia-anghelescu

 

Foto: Giulia si-a speriat fetita cu noua tunsoare excentrica: e rasa in cap si cu creasta

Cititi va rog si:

Protosinghel Nicodim Mandita (1889 – 1975) – NU PUNETI SEMNUL CRUCII PE UNDE NIMERITI: covoare, dusumele, asternuturi, canapele …

 

Tagged with:

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. crestinul ortodox said, on octombrie 29, 2013 at 7:35 am

    cu astfel de spurcati se spurca acest pamint , hulitori batjocoritori si calcatori in picioare a Celor SFINTE , parinti criminali cu pruncucideri nenumarate , uraciunea adusa de gayfest sau sodoma si gomora …si toate cee rele faptuite cu stiinta atrag MANIA DUMNEZEIASCA Cea DREAPTA si SFANTA …
    si acestea se intampla pentru ca acest popor nu are ochi de a vedea
    nici urechi de a auzi
    si cu voie se inchina la mamona
    numai cand o sa vina parjolul pe acest pamint va fi multa plingere si tanguire dar atunci este prea tarziu
    caci va veni focul pe acest pamint pentru starpirea spurcaciunii mari ce a fost pus la pamintul Tarii si este pe acest pamint in Bucuresti …
    iar cei multi nu vor a se inchina lui HRISTOS ci lui mamona slujesc si i se inchina
    INTOARCETI-Va cat este Lumina
    „Iubiti LUMINA si fiti fii ai Luminei si nu fii ai intunericului ”
    „Eu Sunt Calea , Adevarul si Viata ” ne spune MANTUITORUL Domnul Nostru IISUS HRISTOS , LUMINA Cea ADEVARATA , LUMINA Cea in ADEVAR
    si ruga Adevarata la MAICA DOMNULUI spre paza si Acoperamint ….
    amin.

    Apreciază

  2. Catalin said, on octombrie 29, 2013 at 9:02 am

    Fereasca Dumnezeu, si cand te gandesti ca tipa asta educa atatia tineri prin stilul vestimentar si „muzica” pe care o canta..

    Apreciază

  3. studentperole said, on octombrie 29, 2013 at 9:42 am

    offtopic:

    Biofizicianul dr. Virgiliu Gheorghe va conferenția în Sibiu pe tema:
    ,,Revoluția sexuală, feministă și mediatică și familia secolului XXI”.

    Vă așteptăm joi, 31 octombrie, în Aula Avram Iancu a Facultății de Litere și Arte din Sibiu, începând cu ora 18:30.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 29, 2013 at 10:03 am

      studentperole

      Daca ai vreun afis ceva, sa-mi trimiti te rog.

      Apreciază

  4. Anda said, on octombrie 29, 2013 at 9:51 am

    Citeam un comentariu ca vezi Doamne , salam si nu mai stiu eu cine nu Sunt illuminati si ca exageram cu aceasta theorie. ASA este nu Sunt illuminati Sunt doar niste papusele folosite de Industria muzicala . Din pacate prin muzica , filmele , stilul vestimentat , actiunile lor in public ne distrug copiii . Salam ,adi minune, André si multi alti au distrus cateva generatii de copii ( mergeti in licee , scoli intrati pe forums pt adolescenti si o sa intelegeti ce spun ) .revenind la vedetele noastre sau ale altora isi vand viata , sufletul pt bani faima fac compromisuri inimaginabile e treaba lor ficare va raspunde pt faptele sale dar cum ramane cu copiii nostri .
    Ma uitam la alex velea si ma intrebam oare lui ii place cum arata cu atatea tatuaje ? Nu stiu ideia este ca tatuajele lui fac parte din produsul livrat publicului este un compromis pe care el l-a facut pt mediatizare , nu inseamna ca e illuminati dar cei care il promoveaza ???

    Apreciază

    • Anda said, on octombrie 29, 2013 at 10:16 am

      Putini artisti pot fi catalogati illuminati : madona , frank sinatra , jay Z de la noi probabil loredana groza Sunt oameni care stiu ce fac si o fac cu placere ceilalti nu realizeaza compromisurile pe care le fac , cand o fac este prea tarziu iar a iesi din hora este simonim cu distrugerea lor lauren Hill ( se lupta cu sistemul ) , Whitney huston , 70% dintre ” child stars ” care mor inainte de 30 ani si multi multi alti . Cam asta este cu show-bizz autohton si international soldatei ai unui sistem .

      Apreciază

  5. Irina said, on octombrie 29, 2013 at 10:24 am

    Aceste vedete, din pacate sunt modele epntru tineri, iar Sfintii nu mai sunt bagti in seama. Se vede ca lumea coboara spre iad si spre sfarsit cu pasi destul de repezi.

    Apreciază

    • marieta said, on octombrie 29, 2013 at 10:37 am

      Irina@. pentru care tineri???

      Apreciază

      • Irina said, on octombrie 30, 2013 at 10:54 am

        Pentru tinerii care se indreapta spre rau, ale caror suflete sunt inlantuite in fel si chip de legaturile satanei. Pentru ca este o realitate ca din ce in ce mai putini tineri si oameni de toate varstele in general sunt in Biserica sau vor sa slujeasca lui Dumnezeu. Poate la noi in tara desacralizarea nu a atins cote maxime ca in occident, dar castiga din ce in ce mai mult teren. Eu am sesizat asta in jurul meu, am stat in timpul faculatii la camin si am sesizat ca mare parte din tineri nu duc o viata crestina ci una destrabalata. Marieta raul se intinde ca o caracatita si sunt greu de tinut in frau si copii crescuti de mici crestineste deci ce sa mai zicem de cei ce nu primesc o astfel de educatie. Lumea se indreapta spre sfarsitul ei, adica spre Marea Judecata a lui Hristos. A doua oara cand voi veni pe pamant voi mai gasi credinta pe pamant?

        Apreciază

  6. pcmouse said, on octombrie 29, 2013 at 11:31 am

    ciudat cu”vedetele”astea obosite ca giulia..sa retras o perioada dupa care apar”rebranduite”si pot sa spun cu mesaje sataniste si hulitoare…..giulia corina velea antonia..toti unde?la hahaha production…insasi numele casei e in bataie de joc..
    iata ce spune si deveghea in legatura cu ..http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/03/11/industria-masonica-din-romania-programe-de-control-mental-smiley-si-alex-velea-steaua-lui-david-piramide-masonice-masonerie-satanica/

    Apreciază

  7. aniush said, on octombrie 29, 2013 at 5:12 pm

    In primul rand asta e blasfemie; in al doilea rand e de prost gust si in al treilea rand ma intreb daca are ceva in cap sau e o simpla marioneta si nu gandeste ceea ce face. Poate ca nu gandeste deloc. Dumnezeu sa ma ierte ca spun asta!

    Apreciază

    • Mălin said, on octombrie 29, 2013 at 10:05 pm

      Impotriva blasfemiei ar trebui luata atitudine.Patriarhia sau preotii ar trebui sa i-a atitudine!
      In Grecia l-a aceste blasfemii se rectioneaza imediat fie ca era vorba de filme fie situatii de genul!

      Cuv. Paisie Aghioritul era printre primii care lua atitudine in asemenea situatii!

      Apreciază

  8. o oarecare said, on octombrie 29, 2013 at 6:55 pm

    Ce as putea sa spun? Practic, se incalca porunca a treia a Decalogului, ,,Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.” Prin astfel de modele de rochii, se ia numele si chipul lui Dumnezeu in desert. Icoana in fata careia altii fac metanii ajunge sa acopere fundul unei dudui ce vrea cu orice pret sa fie originala! Gestul ei se aseamana cu al celor care au facut semnul Sfintei Cruci pe capacele de la gurile de canal din Bucuresti. Crucea de pe capacele de la gurile de canal este calcata in picioare la propriu, iar pe icoana de pe fusta isi pune duduia fundul! Blasfemie in toata legea care necesita o pocainta pe masura!

    Cele 10 porunci Dumnezeiesti:
    1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
    2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
    3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
    4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
    5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
    6. Sa nu ucizi.
    7. Sa nu fii desfranat.
    8. Sa nu furi.
    9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
    10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.
    Sursa:
    http://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/cele-10-porunci-dumnezeiesti-72538.html

    Apreciază

  9. blue said, on octombrie 29, 2013 at 7:29 pm

    Giulia era o fată simplă. Are o voce şi un timbru plăcut, dar nu are forţă, carismă, aşa cum se cere în „industria nimicului”. A luptat foarte mult să-şi facă o „carieră” în muzică, aşa cum multi / multe visează, să fie adulaţi pe scenă, să călătorească, să dea autografe, să câştige multi bani. Îi recunoşti din prima, după emotia negativă şi patima cu care ridică ochii spre cer, exprimând clişeul inevitabil : „Muzica e viaţa mea”, de parcă notele muzicale în sine pot da sens unei vieti, cu toată complexitatea dăruită. Platitudinea e exprimată în mod îngrijorător de fetiţe şi băieţi din ce în ce mai mici, există şi emisiuni la teveuri comerciale cu astfel de subiecte la care nimeni dintre cei adulţi şi anesteziaţi nu reacţionează în mod corect. La femeile care se pretind artiste, vedete, lucrurile se complică atunci când, împinse de social sau de ceasul biologic, decid să nască copii. Dacă până atunci se plasau în preferinţele adolescenţilor sau tinerilor exaltaţi ( genul feminin încercând o copiere, iar cel masculin căzând în ispite sexuale ), după ce lipsesc de pe scenă un an-doi, corpul li se modifică în urma maternităţii, la fel şi statutul social, „artista” îşi găseşte mai greu locul, ocupat inevitabil de generaţiile tinere, şi încearcă să pătrundă din nou în felurite moduri, în funcţie de sfaturile celor ce o consiliază ( gratis sau pe bani ). În cazul punctual al Giuliei e posibil ca cineva din jurul ei să aibă o influenţă nefastă. si nu mă miră, dat fiind apropierea ei de clanul Huidu, căci dacă priviţi descompunerea facială progresivă a „cârcotaşului”, ajungeţi să vă inspăimântati.

    Apreciază

  10. lorena said, on octombrie 29, 2013 at 7:40 pm

    Giulia e mândră de rochia ei cu icoane Solista nu dă doi bani pe părerea oamenilor sau a bisericii: „Mă asteptam la asta” Cititi reactia Giuliei

    http://ro.omg.yahoo.com/giulia-e-m%C3%A2ndr%C4%83-rochia-ei-cu-icoane-solista-160202950.html

    Apreciază

  11. Ale R. said, on octombrie 30, 2013 at 1:02 am

    Arata oribil. Si o spun in conditiile in care am cunostinte in moda. Giulia ar trebui sa inceteze sa incerce sa fie „cool”, fiindca nu ii prea iese. Sa fii cool este o stare de spirit, nu trebui sa te strofoci sa fii cool daca nu esti. Si, pana la urma, rochiile acelea (care, dupa mine sunt un kitsch total) sunt copiate dupa cele din colectia Dolce & Gabanna pentru sezonul de vara din acest an. Ambele colectii au starnit controverse, dupa cum putem vedea. Am inteles moda cu crucifixul la gat sau cu rozarul. Dar chiar sa porti icoane pe piept…

    Apreciază

    • Irina said, on octombrie 30, 2013 at 11:07 am

      Moda in general este ceva demonic si-i arunca pe oameni in deznadejdea atunci cand sunt criticati ca vai Doamne nu se incadreaza in tiparul modei. Intotdeauna m-a enervat ideea asta tampita cum ca o culoare nu merge cu alta, ca un pantof nu merge cu bluza sau cu fusta etc. Incercarea de afi in pas cu moda nu cred ca poate fi alceva decat slava desarta care moleseste sufletele mai ales a femeilor facandu-le sa se ocupe de trup mult prea mult. Tinuta adevarata este tinuta decenta, care sa nu atraga atentia si privirile alunecoase ale unor barbati. Trebuie sa fim mai atenti la culorile pacatelor nu la culorile hainelor cu care ne invelim trupul pentru a nu ne fi frig si nu pentru a ne dezmierda.

      Apreciază

  12. mihai said, on octombrie 30, 2013 at 6:50 am

    aceasta individa este o unealata din pacate si prezentata ca un ”model” in rest totul curge de la sine

    Apreciază

    • Irina said, on octombrie 30, 2013 at 11:11 am

      Malin reprezentantii bisericii in Romania dorm la fel de linistiti ca si poporul. Nu sunt in stare sa ia atitune in cazul exploatarilor gazelor de sist care vor distruge atatea comunitati si vreti sa ia atitudine in cazul Giuliei?

      Apreciază

  13. pop ioan said, on octombrie 30, 2013 at 8:21 am

    Ce este mai condamnabil ? Aceasta fata care nu ştie cu ce să se îmbrace şi pentru care nu există un cult al icoanelor, s-au paradele GAY în scopuri pretins democratice pe care le aprobă şi încurajează pentru a părea democraţi chiar presa şi persoane ce se pretind religioase ?

    Apreciază

  14. nikodim said, on octombrie 30, 2013 at 7:31 pm

    Si smintita cu copite si satanistii din culise (vezi creatorii de moda) sau de pe ecranul tv (vezi individul cu par alb si ochelari, Tudor Octavian parca) si toti cei asemena lor, inca vor mai aparea multa vreme si vor promova in lume blasfemia ca pe ceva firesc si la moda, ca pe un trend pe care din pacate multi dintre cei de langa noi si apropiati noua ii vor cadea victime…este doar vremea lor, a hulitorilor de Dumnezeu.Sa ne rugam pentru a avea taria sa rezistam atat smintelii cat si a batjocurii si persecutiilor care vor urma din partea acestor marionete. Sa ne rugam pentru luminarea mintilor lor smintite.

    Apreciază

  15. […] Video: GIULIA ANGHELESCU la club, in ROCHIE CU ICOANE si incaltata cu COPITE […]

    Apreciază

  16. […] Video: GIULIA ANGHELESCU la club, in ROCHIE CU ICOANE si incaltata cu COPITE […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.