SACCSIV – blog ortodox

Site-ul NASA a fost desfiintat. Agentia va fi inchisa. TEST sau A INCEPUT?

Posted in NASA, SUA by saccsiv on octombrie 2, 2013

Iata ce putem citi in articolul http://elldor.info/2013/10/site-ul-nasa-nu-mai-poate-fi-accesat-agentia-urmeaza-a-fi-inchisa/:

Site-ul NASA (www.nasa.gov, Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu a SUA) a fost desfiinţat, iar agenţia urmează a fi închisă.

Internauţii se întreabă acum cine-i va ţine la curent cu apropierea cometei Ison de Pământ şi alte evenimente din spaţiu.

NASA se află pe lista instituţiilor şi serviciilor federale care urmează a fi închise după ce, la 1 octombrie, Congresul SUA nu a reuşit să cadă de acord asupra proiectului de buget pentru anul 2014, determinând intrarea guvernului federal într-un blocaj parţial.

“Peste 700.000 de angajaţi federali vor rămâne acasă, iar parcurile naţionale, muzeele, instituţiile şi serviciile federale vor fi închise în cea mai mare parte până la reglementarea situaţiei”, explică Agerpres, care citează BBC.

NASA, înfiinţată la 29 iulie 1958, este agenția reponsabilă de programul spațial public al Statelor Unite ale Americii și de cercetarea aerospațială civilă și militară pe termen lung.

“Toate instituţiile publice americane aflate în sbordinea şi finanţate direct de guvernul federal – şi nu din fonduri locale din fiecare stat – sunt afectate de blocajul din Congres (…) Printre acestea se numără Poşta, agenţia pentru protecţia mediului, NASA, unele departamente ale armatei, unităţile de învăţământ şi multe altele”, scrie Adevarul.ro.

Publicaţia citată oferă următoarele detalii despre situaţia actuală a NASA:
Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu este finanţată direct de guvernul federal şi lucrează acum cu personal redus.
Practic, mai multe grupuri de experţi, clădiri şi operaţiuni NASA au fost sistate, altele închise publicului.
Totodată, toate programele educaţionale derulate de NASA în insituţii de învăţământ sau în media au fost oprite, iar publicul nu mai are acces la operaţiunile până acum televizate ale NASA, nici la operaţiunile de programming de pe website-ul Administraţiei.
Vor fi trimişi în şomaj tehnic toţi angajaţii care lucrează cu jumătate de normă sau drept consilieri.

Comentariu saccsiv:

   Studiati va rog si:

http://www.usa.gov/

   Scriam in articolul acesta ca SISTEMUL are deja legile iar fortele de represiune sunt pregatite. CE MAI TREBUIE? Un dezastru, un atac terorist sau orice eveniment ce va putea fi folosit ca motiv … Sau un cumul de evenimente, declansate evident de aceiasi aflati la butoane.

Iata un motiv:

Naturalnews: OBAMACARE – Dezastrul real incepe pe 1 octombrie

   Iata-l si pe al doilea?

Stapanii SISTEMULUI vor prabusi SUA?

Legat de NASA, ce mare economie au facut prin inchiderea site-ului? Ce iepure vor sa mai impuste cu ocazia asta? Chiar a inceput marele tambalau sau inca doar vorbim de un soi de exercitiu repetitie generala?

Cititi va rog si:

UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile evenimentului din 11.09.2001?

FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urmat de MARI REVOLTE? Rusia nu sta nici ea degeaba

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on octombrie 2, 2013 at 7:17 pm

    Cu adevarat se apropie sfarsitul. Nasa desfasura doua activitati: una superficiala publica prin care sa inchida ochii lumii pentru banii cheltuiti (sateliti, navete spatiale, rachete, etc) si alta secreta (farfurii zburatoare, extraterestrii = draci). Urmeaza sa iasa la iveala partea secreta daca cea publica va fi inchisa.

    Apreciază

  2. Mihai said, on octombrie 2, 2013 at 8:01 pm

    in data de 3-4 octombrie cometa ISON se afla la periheliu de Marte, iar sonda orbitala si cele doua rovere de pe planeta trebuiau sa ia imagini ale acesteia, Au anuntat oprirea lor temporara (de parca n-ar mai avea bani da benzina – ha ha) si inclusiv trecerea in „stand by” a sondei orbitale. Apoi cu explicatii puerile au inchis si pagina oficiala pe motiv ca domeniul .gov n-ar mai avea fonduri, insa alte site-uri din acelasi domeniu functioneaza bine merci.

    http://www.universetoday.com/105143/what-does-the-government-shutdown-mean-for-nasa/

    http://guardianlv.com/2013/10/nasa-website-completely-shut-down-due-to-lapse-in-funding/

    http://qz.com/130255/why-is-nasa-gov-shut-down-while-cia-gov-is-still-open/

    http://www.csmonitor.com/Innovation/2013/1001/Government-shutdown-sends-National-Park-Service-NASA-other-websites-offline

    http://www.bbc.co.uk/news/technology-24357729

    Pentru cei ce vor sa urmareasca mersul cometei, un filmulet realizat cronologic

    recomand sa folositi un program free excelent Cartes du Ciel

    http://www.ap-i.net/skychart/start

    Deasemeni si un discurs ciudat al unui oficial NAS dar de prin 2011

    Apreciază

  3. Mihai said, on octombrie 2, 2013 at 8:06 pm

    Se pare ca cel cu oficialul NASA brusc a fost sters, dar l-am gasit in alta parte, sper sa mearga

    Apreciază

  4. Mihai said, on octombrie 2, 2013 at 8:11 pm

    Apreciază

  5. dante said, on octombrie 2, 2013 at 8:23 pm

    Hai ca asta e tare!!!!
    Nu ca ar fi avut mare folos acea agentie, decit cel destinat dezinformarii, dar era o marca de prestigiu al „american dream”, visului american. Au ajuns si ei la concluzia ca studierea universului cu mintea si puterea omeneasca este la fel ca si cind te-ai duce in mijlocul oceanului sa incerci adincimea cu degetul?
    Pai si cum ramine cu acele liste de sinucigasi, gata sa plece sa colonizeze planeta Marte, cu ce operator cosmic vor zbura?
    In joaca de-a cosmosul americanii au fost pe locul doi, parerea mea e ca rusii au fost mult mai buni, si se pare ca primii care au cedat in lupta cu universul au fost rusii, si cred ca ei au inteles mai demult cum sta treaba.
    America este un muribund, ce va avea soarta tuturor imperiilor pamintene, totul nu este decit desertaciune, desertaciune.
    La un momentdat isi va lua si America plata, pentru toate acele „democratii” implementate cu tancul si cu portvioanele in lumea mare.
    Foarte interesanta aceasta chestiune si mie mi se pare ca asistam la linistea dinaintea furtunii, prea e totul calm, o liniste suspecta, tensionata, parca se asteapta ceva….

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 2, 2013 at 11:38 pm

      Categoric rusii sint mai inteligenti decit americanii. Un singur exemplu. Pe statiile orbitale (unde nu exista atractie gravitationala) nu functioneaza stilourile sau pixurile, intrucit acestea se bazeaza pe existenta gravitatiei pentru a functiona. De aceea americanii au creat un stilou special care sa fie folosit de astronauti, un stilou cu rexervor de cerneala sub presiune, un stilou care costa 1000 USD. Rusii au folosit un creion. Mi se pare o dovada clara de superioritate a inteligentei rusilor…dar asta nu inseamna ca americanii nu au facut nimic bun…Spre exemplu au avut o contributie foarte importanta in istoria automobilului…GM, desi falimentar la ora actuala a fost este si va ramine cel mai mare producator de automobile care a existat vreodata.

      Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on octombrie 3, 2013 at 9:25 am

        http://www.parsec.ro/2011/04/pixul-de-1-milion-de-dolari/

        Pixul de 1 milion de dolari

        Probabil că ați auzit deja bancul următor: Pentru a căuta un instrument de scris care să funcționeze și în spațiu (unde gravitația scăzută împiedică curgerea normală a cerneli, pastei sau gelului din pixurile obișnuite), NASA a investit 1 milion de dolari într-un pix cu totul deosebit. Rușii au rezolvat problema folosind un simplu creion.

        Asa era la comunisti: optimizare si economisire la sange.

        NASA a colaborat cu Rusia dupa „dezghetul” din 1989. Nasa a consumat miliarde cu inginerii rusi pentru proiectarea unei statii ..ceva, o nava cosmica. Rusii postsovietici au deturnat sumele si au cerut suplimentare.

        http://www.ziare.com/articole/rachete+spatiale+rusia

        Consumismul a patruns si in Rusia de 25 de ani.

        Optimizarea de desteptateste, consumismul te prosteste. Optimizarea/rationalizarea necesita creier.

        Apreciază

    • crestinul ortodox said, on octombrie 3, 2013 at 10:40 am

      adevar graiesti …
      „LINISTEA DINAINTEA FURTUNII „… pentru ca au pregatit ceva vrajmasii lui DUMNEZEU
      vrajmasii lui HRISTOS
      insa raul va fi intors in BINE
      DOAMNE AJUTA ,
      amin.

      Apreciază

  6. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 2, 2013 at 8:32 pm

    Se pregatesc de o revolutie sau nu stiu vor face in asa fel incat sa umple taberele FEMA de conspirationisti si sa ii extermine.

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on octombrie 2, 2013 at 8:40 pm

    DE VORBA CU FIARA

    La randul sau, producatorul de masini electronice Clarion s-a prezentat la expozitie cu o masina dotata cu un dispozitiv capabil sa poarte o conversatie cu soferul. Robotul vorbitor ii aminteste soferului cand este cazul sa faca o pauza sau sta pur si simplu de vorba cu el.

    „Ai condus de cam multa vreme. Ce spui de o cafea? E o cafenea draguta in apropiere si au si niste deserturi delicioase acolo”, este una dintre replicile pe care masina vorbitoare le are pregatite pentru conducatorul sau.

    http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/tehnologie/viitorul-se-prezinta-la-tokio-masina-care-se-conduce-singura-si-ochelarii-care-traduc-1260126

    Acest pasaj imi aduce aminte, de ceea ce spun Sfintii Parinti si anume sa nu stam de vorba cu MOMEALA GAND, a diavolului. Cam despre acest lucru este vorba.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 2, 2013 at 10:46 pm

      Eu daca aveam o masina care sa imi piuie ca nu mi-am pus centura o aruncam de pe o stinca…sa mai si vorbeasca cu mine? Fereasca bunul Dumnezeu! Masina trebuie sa asculte de comenzile mele si atit. NU are alte atributii!

      Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on octombrie 2, 2013 at 8:42 pm

    DISTRUGEREA SISTEMULUI DE SANATATE – REFORMA STATULUI

    http://www.ziare.com/social/spital/ce-aduce-noul-pachet-de-baza-mai-putine-internari-si-vizite-numarate-la-medicul-de-familie-1260272

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on octombrie 2, 2013 at 8:48 pm

    MARTURISITORUL VASILE ASTARASTOAIE ESTE PRIGONIT

    http://www.ziare.com/stiri/ani/seful-colegiului-medicilor-si-fostul-ministru-vasile-cepoi-cercetati-penal-1260248

    Apreciază

  10. adi said, on octombrie 2, 2013 at 9:05 pm

    NASA ne-a otravit cu acea „aselenizare” de neuitat ,cind parintii si bunicii se uitau la televizor sa nu piarda cumva ceva din marele „eveniment”.Niste neobrazati condusi de masoni si cirpaci si-o meritau din plin sa ramina fara fonduri ,si asa au fost platiti regeste pentru nimic sau chiar mai rau.Ce ma intriga cel mai mult e treaba cu FEMA si DHS si apropiata lege martiala care va face din cetatenii americani niste goyimi.thomas jefferson le-a prezis acest viitor concetatenilor sai referitor la indatorarea masiva ,mai exact vor ajunge din proprietari chiriasi in tara pe care au cucerit-o.Dupa ce aceste agentii guvernamentale americane au supt bugetul tarii,acuma cica nu mai au bani de intretinerea serverelor asta e o gluma f.tare ca sa bage panica in goyimi,precis vor cere suplimentari de fonduri in congres si atunci vor reporni voios activitatea.Gluma asta proasta poate sa se termine cu noi taxe si impozite pentru cetatenii americani tratati ca niste goyimi,doar li se repeta mereu peste tot ca sint oameni liberi .Asa spunea hitler : o minciuna repetata mereu ajunge sa fie luata drept un adevar consacrat.Multi au(am) cazut in aceasta capcana foarte subtila cu care elitele cauta sa ne atraga in laturi grele ca sa devenim sclavi fericiti ai noii ordini.

    Apreciază

  11. IOAN said, on octombrie 2, 2013 at 9:07 pm

    NU CRED CA ELITELE VOR RENUNTA LA NASA…o vor tine la hibernare pana la noi ordine…
    dealtfel NASA functioneaza inca …de ex: serviciile de urgenta aflate in curs cum ar fi legatura cu STATIA SPATIALA INTERNATIONALA….

    cat priveste cometa ISON stati linistiti …sunt o multime de observatoare astronomice in lume care monitorizeaza universul…

    Apreciază

  12. STOP RFID 666 said, on octombrie 2, 2013 at 9:25 pm

    stirileprotv.ro/stiri/financiar/presedintele-bce-prelungirea-blocajului-statului-federal-american-un-risc-la-nivel-global.html

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 2, 2013 at 11:34 pm

      Si asta-i o lucrare draceasca in Romania , invadarea cainilor in toate orasele tarii si nimeni nu ia masuri impotriva acestor hoarde de lupi carora le spune caini , desi au devenit lupi salbatici , care ataca atat oamenii cat si animalele.

      Apreciază

      • Cristina said, on octombrie 3, 2013 at 11:11 am

        Daca-i lucrare draceasca, de ce arunci vina pe caini?

        Apreciază

      • Maria said, on octombrie 3, 2013 at 4:22 pm

        cristina ,
        Nu arunc vina pe caini , vina o parta oamenii care sustin aceste haite , le-au lasat 20 de ani sa se inmulteasca , iar acum , unii dintre oameni care nu vad un pericol public in aceste haite care , iata ucid tot ce le iese in cale , fac un pacat ca pun mai presus aceste salbaticiuni decat omul .
        Tu stii cum se cresc animalele domestice ? Stii cat face o oaie in ograda omului , stii cat costa sa tii oi in ziua de azi , unde taranul este jupuit de taxe si impozite , cat de greu aduni hrana pt animale in conditiile de seceta
        care se repeta an de an , de ceva timp ?
        Daca ai avea tu oi , si ti le-ar rupe cainii fara stapan , sa fii pagubita , ai mai iubi atat de mult acesti caini?
        Lucrarea draceasca , consta tocmai in faptul ca acei care nu vad realitatea si o tin tare cu protectia maidanezilor , nu le mai judeca mintea si sunt prinsi in aceasta lucrare draceasca .

        Apreciază

      • Cristina said, on octombrie 4, 2013 at 4:52 pm

        Maria, nu exista oameni care sa „sustina aceste haite”, ci numai oameni care nu le vor „eutanasiate” – cuvant care mascheaza uciderea, uneori cu brutalitate, a unor animale vinovate doar de dorinta de a trai si ele, ca fiecare fiinta lasata pe pamanul asta de Dumnezeu. Stii ca in Ramnicu Valcea, de exemplu, cand a inceput isteria deparazitarii strazilor de „javre” initiata de primarul bucurestean care acum ne e presedinte, aceste animale au fost „eutanasiate” cu barda, cu creierii zburand de la un caine inspaimantat la altul, inghesuiti in custi de fier care au fost aruncate in lacul din apropierea gradinii zoologice sau – metoda de tip 2 in 1 – au fost dati de vii la lei – si acestea animale chinuite in mod nefiresc si fara mila?
        Nu contest nici valoarea oilor in gospodaria omului si nici nu ma doare mai putin suferinta lor decat ca cea a cainilor, a celorlalte animale sau a oamenilor care sufera din orice pricina posibila. (Bunicii mei au avut dintotdeauna oi – ei locuiesc in zona Ardealului si acolo le strang ciobanii de la tarla.) Permite-mi, sa-ti spun ca lucrarea draceasca nu consta in a simti compasiune pentru niste animale care ori s-au salbaticit din cauza conditiilor extrem de vitrege de trai in care au fost abandonate, ori au fost imboldite de demoni spre prapad, asa cum vedem si in Sfanta Scriptura (Marcu 5:11-13). Lucrare draceasca, iarta-ma, vad in sufletul orbit de ura, care refuza sa implineasca porunca de Dumnezeu data omului de a stapani si a ingriji (nu ucide!!!) creatia Sa. In schimb, tu si altii fara constiinta acestei prounci vreti sa o nimiciti din nepasare, lene, lacomie, lipsa de intelegere si empatie.
        in plus, ar fi fost frumos si ai fi putut sa-ti dai cu parerea in aceasta problema daca ai fi ridicat in viata ta macar un deget pentru ca aceasta problema a cainilor de pe strazi sa fie eradicata: daca ai fi sterilizat macar un caine in viata ta. Dar tu nu esti om, tie nu ti-a porunicit Dumnezeu nimic, tu doar strigi din adapostul incognito al blogului ca „haitele sunt salbatice” si toti de vina, mai putin lipsa ta de implicare utila si practica decat aceea instigatoare la cruzime si varsare de si mai mult sange nevinovat.
        Sfantul Dimitire Basarabov si-a pedepsit piciorul pentru ca a calcat niste bieti puisori de pasare; te poti gandi la vreun sfant care s-ar apuca sa nimiceasca creatia lui Dumnezeu asa cum ceri tu, tataia si altii asemenea? Cui vrei sa te asemeni? Sfintii ce ar face, ar omori? Esti credincioasa, roaga-te macar lui Dumnezeu sa-ti arate daca nu cumva gresesti cu atata ura prost directionata catre fapturi CU TOTUL NEVINOVATE. Vinovatul e pacatul, al meu, al tau, al tuturor. Intre timp, iti doresc nepoti iubitori de animale, in special de caini.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

    • Maria said, on octombrie 5, 2013 at 12:53 am

      Cristina,
      Dar ce-ar fi facut Sfantul Dimitrie Basarabov daca , din greseala ar fi omorat un om ?
      Spui ca eu nu sunt om , insa tu te poti numi om daca pui mai presus zecile de mii de javre , care pun in pericol tocmai omul de care tu vorbesti ?
      La care Dumnezeu te inchini tu si ce fel de credinta ai , daca te lasa rece , faptul ca oamenii unui oras ca Bucurestiul , sunt in pericol de a fi muscati si omorati de caini ?Unde scrie in Sfanta Scriptura ca trebuie sa lasi omul sa fie depasit de animale in ceea ce priveste siguranta vietii acestuia (omului ), iar animalele sa fie tolerate ?
      Si vrei sa vin eu din Moldova sa strang cainii din Bucuresti ?
      Cand ai vazut orasul plin de caini , de ce nu te-ai dus la Opresu sa-i arati ca nu-si face treaba si a fost votat la al doilea mandat ?
      Afla ca din creatia lui Dumnezeu , la care te referi tu , OMUL este inaintea oricarei creatii , superior .
      Lucrarea draceasca la care m-am referit , este ca pui cainele mai presus de om si nu se confunda cu , compasiunea fata de animale in general , pt ca nu-i cazul aici .
      Aici nu-i vorba de ura ci de discernamant , de luciditate , pt ca asa se cere de la oameni cu scaun la cap .
      Ce ai face daca ai fi ingramadita intr-un colt de strada de o haita de caini si ai fi sfartecata de acestia , scapand ca prin minune , ai gandi la fel ?
      Asa gandire , asa situatie care nu se va rezolva , niciodata , pt mentalitatea gresita a unora ca tine .

      Apreciază

  13. Ion Roman Popescu said, on octombrie 2, 2013 at 9:36 pm

    Oare intra in recesiune si gigantii de internet? Or sa ne ia gmail casutele postale, or sa le reduca? Or sa ne ia platformele de blog? Or sa ne oblige la host in .ro ? Poate nu anul asta dar.. Oricum se vorbea candva de taxarea tuturor email-urilor.

    Apreciază

  14. IOAN said, on octombrie 2, 2013 at 9:39 pm

    eu intuiesc ca dupa prima etapa a CRIZEI FINANCIARE inceputa in 2008 in SUA, ELITELE AU PORNIT O NOUA ETAPA PRIVIND SUA dar si tarile LUMII…VOR ARUNCA INTRUN NOU HAOS ECONOMIA MONDIALA…
    …vom vedea cum economia se va prabusi dramatic, daca pana acum lumea se descurca cu mai putin acum se vor descurca cu SABIA LA BRAU…CARE PE CARE
    eu ma astept la foarte multe evenimente sangeroase in SUA dar si in lume in general…ma astept la cataclisme mari…ma astept la razboaie de anvergura mondiala…

    Apreciază

  15. STOP RFID 666 said, on octombrie 2, 2013 at 9:43 pm

    VENITUL MINIM GARANTAT=LEGALIZAREA SARACIEI

    http://www.finantistii.ro/social/cine-are-dreptul-la-venit-minim-garantat-80809

    Apreciază

  16. Iones said, on octombrie 3, 2013 at 12:06 am

    In curand si in Basarabia: buletinul de identitate ELECTRONIC
    http://unimedia.info/stiri/din-martie-2014-moldovenii-vor-putea-utiliza-buletinul-de-identitate-electronic-66372.html

    Apreciază

  17. Prip said, on octombrie 3, 2013 at 12:39 am

    Situl nasa .gov nu mai raspunde la ping si nslookup „Can’t find nasa.gov: No answer” etc. Bucurie mare, poate bucuria nebunilor, poate bucuria prigonitilor, pregatitiva fratilor si surorilor nencetat crucea este grea bucuria izbaviri nemuritoare. (toti agricultori sa-u luptat in aceste zile cu X la noapte temperaturi cu – daca nu ai depozit pivnita mai lasi in camp pana le rotesti etc astazi „masuri exteme”.
    Doamne ajuta-ne pe noi pacatosi si miluieste-ne.

    Apreciază

  18. set said, on octombrie 3, 2013 at 12:44 am

    Apreciază

  19. Prip said, on octombrie 3, 2013 at 1:10 am

    Revin va rog sa nu credeti ca este vorba „sa moara capra vecinului”
    Doamne ajute-ne

    Apreciază

  20. Corina said, on octombrie 3, 2013 at 1:13 am

    Cometa asta ma duce la gandul nasterii Lui Hristos in Nazaret, cand magii au fost calauziti de o stea spre locul nasterii.
    Curios in legatura cu ea este ca va fi foarte luminoasa de pe Pamant si se va vedea cu ochiul liber in jurul Craciunului, 26 Dec 2013.

    Daca toti Sfintii Parinti ne-au avertizat ca antihristul se vrea a fi un imitator al Lui Hristos, atunci cometa asta pare a fi o „imitatie” a luminii care i-a calauzit pe magi atunci.

    Apreciază

  21. Prip said, on octombrie 3, 2013 at 1:58 am

    Situl usa.gov este in „Government Shutdown” link http://www.usa.gov/shutdown.shtml ptr. noi ce o fi

    Apreciază

  22. mihai444 said, on octombrie 3, 2013 at 2:19 am

    Apreciază

  23. Maria said, on octombrie 3, 2013 at 3:48 pm

    Iata o batranica luminata fara sa prinda stiri din mass-media , traieste izolata la marginea unei paduri , n-are frica de nimic , se roaga in timp ce munceste , are mare evlavie la Maica Domnului , are tot ce-i trebuie pt un trai linistit , este multumita de viata ei , detesta comunismul si comunistii , cei care conduc tara sunt asa cum spune ea , niste atei lipsiti de Dumnezeu , la Putna cu ocazia canonizarii domnitorului Stefan cel Mare , s-a facut o mare nedreptate , blasfemie , pt ca au umplut manastirea cu soldati inarmati , sa-l pazeasca pe Iliescu , doar cu o problema nu sunt de acord , necunoasterea ei cu privire la originile monarhiei de la noi , adevarul despre cum au fost adusi in tara , cine i-a adus etc , in rest , o gandire curata , a unei persoane cu credinta in Dumnezeu .

    Apreciază

  24. Bogdan said, on octombrie 18, 2013 at 9:41 am

    Sunteti varza , site nasa functioneaza http://www.nasa.gov nu mai zapaciti lumea , in ziua cand v-a veni sfarsitul nimeni de pe pamant nu stie Nici măcar îngerii din ceruri nu ştiu data când Iisus va reveni . Asa ca terminate cu prostiile. Sfat – Credeti in Dumnezeu cititi cartea sfanta Biblia . Domnul sa fie cu voi

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 18, 2013 at 9:51 am

      Bogdan

      Esti nauc. Site-ul nu functiona. Functioneaza acum dupa ce SUA au mai amanat treaba cu blocajul, daca ai habar despre ce-i vorba.

      In rest e clar ca dormi pe tine, iar sfaturi sa dai cand te trezesti.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.