Saccsiv – Weblog

Republica Moldova: 1 martie 2014 – BULETINUL DE IDENTITATE ELECTRONIC, cu cip, semnatura electronica, e-Guvernare

Posted in BULETIN BIOMETRIC, BULETIN CU CIP, CHISINAU, CIPURI, e-GUVERNARE, ID card, Moldova by saccsiv on Octombrie 3, 2013

Oameni hotarati moarionetele de la Chisinau, ce figureaza in ochii maselor a fi guvernantii Republicii Moldova. Dupa cum stiti, in 2011 si-au suflecat manecile si au inceput sa lucreze de zor la asezarea tarii pe fagas:

PASAPORTUL CU CIP (obligatoriu): Momentul adevarului pentru crestinii anti cip din Moldova …

Moldova: E-GUVERNAREA – prioritate a cabinetului Filat. MODEL: India …

MOLDOVA: Manastirile si bisericile nu vor mai avea legal un nume, ci un cod de identificare unic. REACTIE: 12 manastiri si mii de mireni s-au adresat Sinodului si Guvernului cerind sa fie pastrate denumirile sfinte

Si fiind harnici, lucrarea au terminat-o rapid. Iata ce putem citi in articolul Din martie 2014 moldovenii vor putea utiliza buletinul de identitate electronic:

Începând cu 1 martie 2014 în Republica Moldova va fi pus în aplicare buletinul de identitate electronic. Documentul va conține mijloacele semnăturii digitale și va servi drept instrument de identificare și autentificare a persoanei fizice sistemele informaționale, precum și la prestarea serviciilor electronice. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi de membrii Cabinetului de miniștri, relevă UNIMEDIA.

Mecanismul de utilizare a buletinului de identitate electronic urmează să fie elaborat și aprobat de Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, în termen de cinci luni de la data publicării hotărârii Guvernului.

Potrivit ministrului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, forma buletinului de identitate electronic va fi aceeași, dar va conține cipul integrat și mijlocele digitale. Utilizarea acestuia va fi opțională.

„Este identitatea electronică a cetățeanului. Evident că buletinul electronic va fi mai scump decât cel obișnuit. Acum îmi vine greu să spun un preț. În Georgia, de exemplu, costă 20 de euro”, a afirmat Filip.

Comentariu saccsiv:

   Fratilor, vorbim despre o unitate in diversitate la nivel mondial. Cipul si e-Guvernarea se vor impune pe intreg globul, inclusiv in statele ce figureaza a se opune tarilor vestice:

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Video: Si IRANUL va implementa National Smart ID Card, semnatura electronica si e-guvernarea …

E vorba despre marea incolonare.

 

Anunțuri

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Republica Moldova: 1 martie 2014 – BULETINUL DE IDENTITATE ELECTRONIC, cu cip, semnatura electroni… […]

  Apreciază

  • DAC said, on Octombrie 4, 2013 at 12:55 pm

   Noroc ca si la noi si in Moldova ne conduc politicieni lacomi si poate se anuleaza si la ei contractul datorita coruptiei.
   Iar daca nu, cea mai simpla metoda este sa conteste un ONG achizitia publica si contractul de atribuire ca sigur se gasesc ceva nereguli. Nu biserica, un ONG sau o asociere de ONG-uri, care sa gaseasc avocati buni pe legea achizitiilor publice. Din cate stiu eu coruptia este de 10 ori mai mare ca in Romania.

   In Romania programul eGuvernare trebuia sa uneasca bazele de date ale tuturor ministerelor si primii care s-au impotrivit au fost cei care lucrau in ministere (neveste de politicieni, judecator,i etc.) care si-au vazut compromis locul de munca. Sistemul s-a autoprotejat.

   Cred ca asa va fi si in Moldova.
   Daca nu eu nu as protesta impotriva CI biometrice ci impotriva faptului ca guvernul risipeste banii publici in loc sa-i investeasca in sanatate sau educatie.

   Apreciază

 2. BAD said, on Octombrie 3, 2013 at 10:08 am

  Sa pus la cale un sistem de integistrare a vietii fiecarui om pe pamant, internetul, buletinu electronic, cipul care urmeaza. Scanere uriase mascate in fel si fel de obiecte publice vor fi montate in orase si comune si sate si pe strazi, sub forma unui felinar va fi un scaner, fiecare usa de la institutile publice va avea scaner, asa vor sti peunde a umblat fiecare om care are asupra lui buletinul electronic. e grav si e real, eu daca as fi la conducere si as vrea sa controlez populatia in privinta asta. Si „eii” au la dispozitie cele mai lucifere minti neincalzite de iubirea divina, asa ca sa nascoceasca cele mai diabolice planuri e ca si cum noi bem apa.
  Am facut si eu un articol despre ce cred eu ca e buletinul in forma lui actuala si ce va urma, e pecetea ca te supui sistemului anticrist http://inspatelerealitatii.wordpress.com/2013/10/01/buletinul-e-pecetea-acordul-nostru-ca-ne-supunem-sistemului-demonic-666/

  Apreciază

 3. mircea.v said, on Octombrie 3, 2013 at 10:16 am

  Cateva articole legate de buletinul biometric din Georgia si de implicarea Bisericii.
  Biserica pare un pic mai vocala, dar in final au cedat, si Sinodul si la ei a zis ca nu nici o pr dpdv Biblic, dar, daca se poate, sa existe si alternativa.

  http://dfwatch.net/georgian-church-wants-optional-biometric-id-cards-16495
  http://www.eurasianet.org/node/66859
  http://www.biometricupdate.com/201304/georgia-considers-biometric-voter-registration

  Oare cum au impacat ierarhii din sinod (de la ei si de la noi) aspectele legate de biometrie cu ceea ce spune Apostolul Pavel? Ca solutia data de sinod inseamna „dati cele ce sant ale lui Dumnezeu cezarului”.Ei au zis ca nu e pecetea si gata, s-au spalat pe maini.

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 1
  „15. Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. „

  Apreciază

 4. IOAN said, on Octombrie 3, 2013 at 10:16 am

  la noi cel mai dureros lucru este ca daca nu ai CIPUL FISCAL nu poti sa ai firma….EPISCOPII SI PREOTII NU POT LUA BANII SI SALARIILE DE LA GUVERN FARA CIPUL FISCAL…asa cum se stie CONTABILITATEA IN BISERICA ORTODOXA SE FACE CU CIPUL SI CU FASIERELE ELECTRONICE…DE CE NU SE REFUZA ACEST BLESTEMAT ELECTRONIC ? DIN CAUZA BANILOR.

  EU NU AM AUZIT SHITANDU-SE NICIUN PROTEST PRIVIND REFUZUL CIPURILOR SI A FASIERELOR ELECTRONICE FISCALE…E O TACERE ADANCA…

  pacat….ar fi mare nevoie de un articol in acest sens…

  iata ce spune Apoc. 13 v. 16-17-18

  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  ce intelegem de aici este CA NIMENI NU VA PUTEA CUMPARA SAU VINDE FARA SEMNUL FIAREI 666…

  DECI IN TOATA ACEASTA ECONOMIE NIMENI NU VA PUTEA LUCRA FARA SEMNUL FIAREI…

  pentru exemplificare e vorba de TOKEN care este tot CIP…detalii mai multe aici http://www.certsign.ro/certsign/resurse/utilizarea-certificatului-digital/utilizarea-dispozitivului-criptografic

  Apreciază

 5. crestinul ortodox said, on Octombrie 3, 2013 at 10:34 am

  UNITI IN SFANTA CRUCE a Neamului
  Vom BIRUI …
  mai sunt moldoveni din STEFAN Cel Mare si SFANT
  hotarul va fi pazit caci SFINTII SE VOR RUGA si VOR APARA acest pamint de la Nistru pin’la Tisa
  amin.

  Apreciază

 6. ORTODOX said, on Octombrie 3, 2013 at 4:02 pm

  Apreciază

  • EU said, on Octombrie 21, 2014 at 4:00 pm

   Foarte corect vorbeste acest parinte, mai are video-uri lungi si povesteste multe, doar ca is in rusa.

   Apreciază

 7. crestinul ortodox said, on Octombrie 4, 2013 at 4:35 pm

  va mai spun inca odata ,
  scoateti BISERICA NEAMULUI , BISERICA LUI HRISTOS din cmb din adunatura fiarei ca alfel MANIA LUI DUMNEZEU ARE SA FIE pe acest pamint …
  va batetitjoc de Cele SFINTE…inchinandu-va la spurcaciune

  cel ce este numit ,,patriarh ,, nu este patriarh este un om obisnuit dezbracat de haina alba si plin de murdarie si necuratii …
  este un lup investmantat in piei de oaie ce se lupta impotriva SFINTILOR si MARTIRILOR Acestui Pamint
  SFINTII SI MARTIRII temnitelor comuniste JERTFA pentru HRISTOS s-au Dat de pe acest pamint numit ROMANIA
  acesti lupi in piei de oaie se lupta impotriva BISERICII LUI HRISTOS spre risipirea si pierderea,
  pierderea turmei
  nu vreti a Lupta si a Apara BISERICA NEAMULUI , BISERICA LUI HRISTOS … de izbeliste vom fi lasati in Urgia ce are sa vie
  si
  in mana celor straini vom fi dati
  amin.

  Apreciază

 8. […] Republica Moldova: 1 martie 2014 – BULETINUL DE IDENTITATE ELECTRONIC, cu cip, semnatura electroni… […]

  Apreciază

 9. […] Republica Moldova: 1 martie 2014 – BULETINUL DE IDENTITATE ELECTRONIC, cu cip, semnatura electroni… […]

  Apreciază

 10. Alexandrina said, on Aprilie 7, 2014 at 12:31 pm

  Doamne ajuta!

  Vreau sa va aduc in atentie un Parinte de la Manastirea Gai, judetul Arad. Se numeste Pr. Cleopa Jurj si spune niste lucruri cutramuratoare despre cei care vor lua actele, iar ulterior pecetea. Articolul este preluat din ziarul Libertatea din 4 aprilie 2014. Poate ar fi bine sa cautam si alte profetii ale Parintelui.

  Preotul Cleopa e convins că noile acte de identitate îi duc pe enoriaşi la pierzanie: «Toţi cei cu cip în buletin vor fi executaţi».În timp ce autorităţile române încă încearcă să implementeze sistemele care ar permite eliberarea buletinelor cu cip, părintele Cleopa de la Mănăstirea Gai din Arad îşi avertizează enoriaşii că bucăţica de plastic e o “unealtă a diavolului” şi că, dacă o acceptă, îşi vor pierde sufletul.Preotul Cleopa susţine că va refuza să îşi schimbe buletinul. Preotul Cleopa Jurj a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani, graţie ideilor sale înverşunate împotriva cardurilor de sănătate. Mai exact, deoarece cuvântul “card” se citeşte “drac” de la coadă la cap, călugărul e ferm convins că invenţia este o “unealtă a diavolului” şi şi-a avertizat enoriaşii că nu trebuie să accepte aşa ceva. Mai mult, preotul Cleopa este îngrozit şi de preţurile din magazine care se termină cu 99, dar şi de băuturile pe bază de cofeină, care ar conţine… avortoni. Acum, călugărul este şocat că autorităţile vor să implementeze noile buletine cu cip, care ar duce, susţine el, la pierderea sufletului. Mai mult, părintele Cleopa spune că toţi cei care le vor accepta vor pieri în 2032, când crede că va fi sfârşitul lumii.
  “În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer… S-a născut un copil atunci, la Ierusalim, copilul diavolului. Are 15 ani acum, iar în 2029 va fi pus pe scaun şi va domni timp de 3 ani, până în 2032, când vor veni judecata şi sfârşitul lumii. Şi, cum va fi pus pe scaun antihristul, toţi cu steaua în frunte (cu cip în buletin) vor fi executaţi”, ne-a declarat părintele Cleopa, care a adăugat că nu va accepta astfel de acte de identitate.

  Apreciază

 11. […] Republica Moldova: 1 martie 2014 – BULETINUL DE IDENTITATE ELECTRONIC, cu cip, semnatura electroni… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: