SACCSIV – blog ortodox

Un blog de urmarit: „EXTRATERESTRII DEMASCATI”

Posted in CARTE by saccsiv on septembrie 2, 2013

Am primit pe e-mail:

Salut Vasile,

Ti-am mai trimis pe e-mail aceste lucruri dar probabil ca nu ai reusit sa te uiti peste ele.

Am incercat sa fac o culegere de texte, o mica carte care sa trezeasca pe cei care cred in extraterestrii caci si eu am crezut. Cartea nu e in forma finala dar am zis ca pana cand voi termina si restul sa o public asa caci poate se vor mai trezi unii. Daca unul singur vine la dreapta credinta eu mi-am atins scopul.

Daca consideri ca este util poti publica linkul si ai tot dreptul din partea mea sa folosesti ce am scris.

Cu respect,

Cosmin

   Comentariu saccsiv:

   E vorba despre blogul extraterestriidemascati al acestui frate pe care multi probabil deja il stiti de la rubrica de comentarii.

Mai mult, ii incurajez si pe altii sa scrie si voi relua activitatea de promovare a noilor bloguri si evident a noilor aparitii editoriale sau reviste.

Iata mai jos un pasaj din capitolul 1 al viitoarei carti la care lucreaza Cosmin:

Cărțile lui Radu Cimar se refera la niște tunele și cavități secrete descoperite în munții Bucegi care spun ei că ar fi construite de extratereștrii acum câteva zeci de mii de ani, în aceste tunele printre multe altele spun ei că au găsit și un dispozitiv, un fel de bază de date video,  prin care puteau trăi tot ce s-a întâmplat în trecut și chiar puteau călători în trecut. În una din călătorii personajul merge chiar pe vremea lui Iisus, vorbește el că a văzut niște lucruri după care spune că perioada de timp e blocată și nu are mai multe informații.

Aici mi-am pus un semn de întrebare pentru că personajul principal din aceste carți pe care le consideram nu numai adevărate, ci dovezi incontestabile era un fel de practicant de yoga, pe când Pr. Arsenie Boca era un monah ortodox foarte sporit duhovnicește și cu multe daruri și harisme care pentru noi oamenii obișnuiti sunt suprafirești, supranaturale. Nu banuiam atunci că ori cartea lui Radu Cinamar este mincinoasă, ori ce se spune despre  Pr. Arsenie Boca este neadevarat ci  consideram două cai distincte de a ajunge la același scop, de a evolua spre calități și puteri suprafirești.

Într-adevăr există și yoghini cu puteri deosebite, suprafirești și monahi ortodocși cu puteri și mai mari. Precizez aici pe scurt căci voi reveni mai încolo, că minunile și manifestările suprafirești ale yoghinilor se fac cu ajutorul diavolilor, care să știți ca există și nu sunt o gluma sau poveste și o să aduc multe dovezi în această privință și dacă veți începe să mergeți pe drumul care trebuie voi singuri o să le simțiti acțiunea și prezența  iar minunile monahilor ortodocși sporiți se fac cu ajutorul lui Dumnezeu pentru a cărui existență voi aduce de asemenea dovezi.

Citind cele de mai sus, mai exact dupa ce am citit toate cărțile lui Radu Cimanar pe care nu are rost să le citiți pentru ca vă vor dăuna, am căutat să văd caci credeam că fiecare detine o parte de adevăr și că nimeni nu îl deține pe tot. Atunci la întâmplare am dat de blogul saccisiv unde am pus cateva postări despre extraterestrii încercand să îî trezesc pe cei “adormiti” de pe blog prin informatiile secrete ce consideram eu ca le detin din cărți și de care ma simțeam mândru și superior.

Atunci unul din cititorii blogului mi-a recomandat cartea Mari intelepți ai Indiei și Părintele Paisie. Chiar dacă eram sigur de cele aflate despre extratereștrii și că nimic nu mă va schimba am început să citesc ca să fiu și mai documentat. Pot să spun că acestă carte a facut lumină, această carte a arătat ce sunt de fapt extratereștrii cu care intră în contact Steven Greere.

Primul extras l-am dat ca să vedeți deoarece meditația transcedentală, yoga și alte tehnici de meditație se bazează pe imaginatie, pe imaginarea anumitor locuri sau obiecte  iar prin imaginație diavolii atacă cel mai usor pe om.

Iar cel cu Pr Arsenie ca să vedeți cum împletesc adevărul cu minciuna pentru a da credibilitate înșelărilor lor, una din marturii scrise de Radu Cinamar aparând din pacate si in unul volumele mărturii despre Parintele Arsenie Boca.

[…]

De ce cei mai mari, bogați, influenți oameni din lume care nu numai că conduc ci chiar dețin în mare parte această lume fac parte din grupări masonice oculte care se închina lui satana?

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. acelas said, on septembrie 3, 2013 at 1:21 am

    „radu cinamar” nu exista! Este un pseudonim, o spune generalul Emil Strainu (el insusi un personaj nu extrem de credibil, dar infinit mai credibil decat cel cu pseudonimul „cinamar”) – care de fapt il stie bine pe omul care a scris cartea aceea ( „viitor cu cap de mort”), e un pseudonim al unei persoane obscure, cu educatie si formatie dubioasa, adica un om care crede in sapte mii de chestii, adica in nimic. Ca sa nu mai ma gandesc de cati o fi el platit … (e un fel de ratacit si dubios ca pavel corut). Tot gr. Strainu afirma despre carte ca este o pura fabulatie de la cap la coada.

    in privinta parintelui Arsenie Boca, mare mizerie si nenorocire ca au putut insera numele parintelui in o asemenea carte. Evident, NICIO legatura. Si mai grav estee ca au fost unii care au crezut acelea despre parintele. Si inca si mai grav e faptul ca, intr-adevar, inclusiv in cartea cu „marturii despre parintele Arsenie” s-a putut insera asemenea bazaconie. Cartile acelea sunt facute cu superficialitate, au unele neadevaruri in ele (cum este acesta, cel mai grosolan), sunt facute in Ardeal, cel care deja a „cazut primul”, iata.

    Apreciază

  2. Raul Basarabeanu said, on septembrie 3, 2013 at 2:16 am

    Poate ca exista extraterestri, desi nu-mi plac porcariile scrise de yoghini sau New Age, dar ar schimba acest lucru cu ceva crestinismul? Oricum, mie mi se par mai evoluati oamenii decat ar fi putut evolua de unii singuri. Poate ca unele lucruri nu au trebuit stiute desi au fost scrise, poate ca unele nu au fost scrise. Exista o evanghelie apocrifa in care se vorbeste despre uriasi. Si ingeri care i-au invatat pe oameni unele lucruri. Un om intelept insa nu poate adopta ceva pentru care n-are probe. E valabil in cazul purgatoriului. Nu poti sa crezi in ceva ce poate nu exista, e erezie si indepartare de credinta.

    Apreciază

  3. Vranceanu said, on septembrie 3, 2013 at 4:23 am

    V-am trimis un email.

    Apreciază

  4. studentperole said, on septembrie 3, 2013 at 9:01 am

    Interesante informatiile, si mai ales din perceptia unui om care a citit Radu Cinamar (recunosc ca si eu am citit cateva dintre ele, si tarziu am inceput sa am banuieli).
    Experientele gen Radu Cinamar le are si binecunoscutul Vasile Rudan – el spune ca informatiile percepute le primeste de la „cineva” insa nu poate da mai multe detalii despre „acel cineva”.

    @Cosmin ca si feedback constructiv, incearca sa pui capitolele pe coloana din dreapta a blogului (eventual la categorii) ca sa aiba vizibilitate mai buna- ca un fel de cuprins.

    Apreciază

    • Cosmin M said, on septembrie 3, 2013 at 2:22 pm

      Asa o sa fac, multumesc.

      Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 3, 2013 at 2:22 pm

      radu cinamar este pavel corut.care s-a indracit intre timp..si promoveaza la tv dracisme

      Apreciază

  5. Mihai said, on septembrie 3, 2013 at 9:10 am

    Un documentar mai vechi dar foarte bine facut in 10 parti despre subiect. E mai vechi deci s-ar putea sa-l stiti:

    Apreciază

  6. Mihai said, on septembrie 3, 2013 at 9:13 am

    Si apropo despre YOGA, l-am mai postat asa ca scuze dar mi se pare relevant:

    Apreciază

  7. Vranceanu said, on septembrie 3, 2013 at 11:45 am

    Offtopic: invitat la o emisiune TV in Franta, Alain Delon a „indraznit” sa spuna ca homosexualitatea este contra naturii. Comentariu al yahoo: spusele lui au socat. (!!!!!!)
    Se implineste profetia din Pateric, a Sf Antonie cel Mare: va veni o vreme cand oamenii vor innebuni, si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste, se vor porni asupra sa, spunand ca este nebun, fiindca nu e ca ei.

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 3, 2013 at 2:21 pm

      alain delon .alt „nebun”marturisitor al credintei!de fapt un om cat se poate de sanatos normal si intreg la minte!

      Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 3, 2013 at 2:17 pm

      fratilor.astea nu or fi cumva trambitele apocalipsei?

      Apreciază

      • danutza said, on septembrie 3, 2013 at 5:12 pm

        si eu m-am gandit ca e un semn. nu stiu explicatia stiintifica. e dubios ce se intampla.

        Apreciază

      • Maria said, on septembrie 3, 2013 at 6:42 pm

        Trambetele Apocalipsei nu sunt trambite la propriu , ci la figurat .
        Nimeni nu va vedea un inger , cu o trambita la propriu , sa inceapa sa trambiteze , ci acolo sus la Dumnezeu , va trambita intr-un mod cu totul Dumnezeiesc in anumite etape ale timpului , asa cum scrie .
        „Si cand Mielul a deschis pecetea a saptea , s-a facut tacere in cer , ca la o jumatate de ceas .”
        „Si am vazut pe cei sapte ingeri ,care stau inaintea lui Dumnezeu si li s-au dat lor sapte trambite ”
        „Si a venit un alt inger si a stat la altar , avand cadelnita de aur ,si i s-a dat lui tamaie multa , ca s-o aduca impreuna cu rugaciunile tuturor sfintilor , pe altarul de aur dinaintea tronului ”
        „Si a trambitat intaiul inger , si s-a pornit grindina si foc amestecat cu sange si au cazut pe pamant ,si a ars din pamant a treia parte , si a ars din copaci a treia parte , iar iarba verde a ars de tot .”
        „A Trambitat apoi al doilea inger , si ca un munte mare arzand in flacari s-a prabusit in mare si a treia parte s-a prefacut in sange .(urmeaza si toti ceilalti ingeri )
        Si a pierit a treia parte din fapturile cu viata in ele , care sunt in mare , si a treia parte dintre corabii , s-a sfaramat .”
        Se vede din Apocalipsa ca toate aceste pedepse au fost de-a lungul vremurilor pt pacatele oamenilor , (razboaie , crime , inchizitie , cuceriri , ) prin cutremure puternice , de care stim , eruptii vulcanice catastrofale de care stim (Kracatoa , orasele ingropate din Italia , Pompeiul si multe altele ,) tsunami din Indonezia din 2004 , si inca sute si sute de catastrofe si cutremure , care sunt pedepse de la Dumnezeu .
        Insa aceste sunete sunt cred , facute de mana omului prin HAARP .

        Apreciază

  8. Mihai said, on septembrie 3, 2013 at 2:53 pm

    Preluat de la Infowars a lui Alex Jones.
    Fratilor se pare ca propaganda impotriva rasei albe si globalizare a atins un nou nivel.
    PS: uitati cum se balbaie la numele producatorilor (evrei)

    Apreciază

  9. Mihai said, on septembrie 3, 2013 at 3:15 pm

    si despre „extraterestrii”, rasa conducatoare si religia societatilor secrete

    Apreciază

  10. kosk said, on septembrie 3, 2013 at 3:21 pm

    mai oameni buni pe blogul asta STIM toti (si nu de pe internet ca extraterestrii sunt DRACI), fratele cu blogul a inceput gresit, trebuia sa inceapa NU cu un anonim ca Radu Rinamar, ci cu ‘clasiciii’ genului ‘ET’ romanesc, precum Ion Hobana sau D Davidovici sau D Apostol sau V Kernbach, promovati prin cartile despre ‘extraterestrii’ lor inca de pe timpul comunismului. din motive care imi scapa….chiar de ce comunismul (varianta Ceausista) a promovat fenomenul ‘UFO’?.
    daca daca se adreseaza unor ignoranti in materie de ‘ET’,(cei care cred ca ‘extraterestrii’ sunt chiiar ‘extraterestrii’, un inceput bun, sunt cazurile ‘Balea Lac’, ‘Kelly Kentucky alien invasion’ ‘Barney and Betty hill alien abduction ‘ ‘Strieber case’
    etc…’extraterestrii cu gheare, colti si coarne care put a sulf, obsedati sexual…mda..

    Apreciază

    • Cosmin M said, on septembrie 3, 2013 at 6:17 pm

      Poate nu ai citit ce am scris, partea cu cinamar este doar o trecere, o introducere. Eu am incercat mai mult sa strang dovezi verificabile prin care sa ma adresez unui om convins de existenta extraterestrilor cu mari legaturi lumesti si sa trezesc in el curiozitatea de a cauta si verifica dovezile. Momentan e doar o ciorna si deoarece nu stiu cand voi termina de alcatuit si restul capitolelor caci nici capitolul 4 nu e gata, am zis sa le postez asa ca sa castig timp caci poate un suflet macar se intoarce. Cartea la final va fi ca un fel de ghid, de la care pornind, cel ratacit sa stie ce sa faca si ce sa citeasca in continuare. E intr-un fel descrierea modului in care am scapat eu de ratacirea cu extraterestrii.

      Apreciază

  11. Ioan Pelasgul said, on septembrie 3, 2013 at 5:40 pm

    Un cuplu de patiseri din S.U.A. a fost nevoit sa isi inchida afacerea dupa ce au refuzat sa faca un tort pentru nunta unor homosexuali.
    Activistii de stanga au protestat in fata magazinului lor si au alungat toti potentialii clienti.

    Nu ar fi bine sa existe si niste grupuri care sa opreasca asa ceva?
    In 20 de ani ne putem trezi si in Romania ca se vor intampla asemenea scenarii. Asa se intampla cand nu exista solidaritate intre crestini( macar ca aia erau protestanti).
    Si nu e vorba numai de cei care detin o afacere mai mica sau mai mare, e vorba si de cei care sunt angajati.

    http://www.washingtontimes.com/news/2013/sep/2/christian-bakers-who-refused-cake-order-gay-weddin/

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on septembrie 3, 2013 at 5:46 pm

      Exemplu tot din S.U.A.: De ani de zile, stangistii si jidanii fac presiuni pentru demiterea profesorului Kevin MacDonald de la California State University pentru cartile pe care le-a scris despre evrei.
      Cum ar fi sa scrii niste articole pe internet si sa se trezesti ca 20 de insi cu Che Guevara pe tricouri ii cer sefului tau sa te dea afara pentru parerile pe care le ai?

      Apreciază

  12. ORTODOX said, on septembrie 3, 2013 at 6:34 pm

    Inceteaza a mai lucra Duminica !
    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2013/08/30/inceteaza-a-mai-lucra-duminica/

    Apreciază

  13. ORTODOX said, on septembrie 3, 2013 at 6:37 pm

    Ce putere are rugaciunea inimii si cati vrajmasi are:
    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2013/08/24/nu-mai-trage-de-firul-ala-de-lana-ca-ma-parjoleste/

    Apreciază

  14. mardare florin said, on septembrie 3, 2013 at 6:52 pm

    Cazul OZN iunie 1996 – Certesti, Galati, Romania dat la televizor este din zona in care locuiesc eu. L-am cunoscut personal pe politistul care a declarat ca a fost urmarit de un ozn si l-am intrebat daca este adevarat cele intamplate si raspunsul lui a fost ca a fost doar un pariu pus la un pahar de bautura cum ca el poate sa aduca televiziunea in sat si sa faca cunoscut satul. Dupa ani la o emisiune pe Discovery despre ozn-uri in genericul emisiuni, printre alte localitati a fost prezentat si cazul Certesti

    Apreciază

  15. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 3, 2013 at 7:33 pm

    Imi pare rau ca nu am salvat acel documentar despre extraterestri si OZN-uri , era foarte interesant si demasca in mare parte OZN-urile care sunt lucruri nemateriale(duhuri , draci) care isi schimba forma si culoarea si mai zice si despre niste mega ritualuri satanice care se petreceau in incinta bazelor secrete cum ar fi Zona 51 , Dulce. Daca il gasesc pun link la comentari.

    Apreciază

  16. Maria said, on septembrie 3, 2013 at 7:41 pm

    Interesant ! Iata cum sunt descoperite minciunile de tip OZN .

    Apreciază

  17. minionita said, on septembrie 3, 2013 at 7:56 pm

    Raul Basarabeanu
    Daca Dumnezeu ar fi creat si alte fiinte asemeni oamenilor nu ne-ar fi spus? In Biblie scrie ca Dumnezeu e un Dumnezeu gelos, adica nu permite inchinare la alti dumnezei. Ne-ar fi lasat El oare sa ne inselam in asemenea masura si sa ii consideram zei pe niste impostori?Nu cred.
    Cert este ca ceva exista, insa apar niste intrebari. Extraterestrii astia au o tehnologie care sfideaza legile fizicii noastre. Wow. Atunci ce vor de la o rasa atat de inapoiata? Sa ne cucereasca?Puteau sa o faca din timpurile cand pietroiul era arma de baza. Sa socializeze cu noi? Pai de ce nu vin sa facem cunostinta? Vor ceva ADN sau celule stem sau altceva? Ar putea rapi cati oameni vor si sa ii duca pe planeta lor si sa faca ce vor cu ei iar politia nu ar avea ce face. Se lasa vazuti ca insa nu permit sa aflam ce sunt.
    Exista legende despre zeii veniti din cer care i-au invatat pe oameni multe chestii. Sunt civilizatii care au avut salturi inexplicabile in materie de stiinta ( matematica, astronomie, constructii ) dar e ciudat ca toate au disparut brusc si au supravietuit doar trogloditii care au povestit despre lucruri pe care nu le vazusera niciodata. Unii cercetatori in domeniu spun, cam cu jumatate de gura, ca este vorba despre lucruri care par a fi materiale insa nu sunt si ca rapirile au multe elemente comune cu ceea ce era considerat a fi in trecut posesiune demonica.
    Despre uriasi vorbeste si in Biblie, in Geneza. Spune acolo ca fii lui Dumnezeu, vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase s-au impreunat cu ele si asa au aparut uriasii din vechime. Exista 2 explicatii ale acestui pasaj: 1) fii lui Dumnezeu erau ingerii cazuti iar omenirea a fost pervertita prin acest amestec. De aceea Dumnezeu a trimis potopul, ca sa distruga aberatia. Singurul gasit fara pata ( posibil pur dpdv genetic ) a fost Noe. 2) fii lui Abel s-au impreunat cu fiicele lui Cain.
    Evangheliile apocrife nu sunt acceptate de Biserica deoarece atunci cand Biserica a stabilit continutul Noului testament au fost alese numai textele care nu intrau in contradictie cu invataturile enuntate de apostoli. Evangheliile apocrife circulau in perioada respectiva insa desi sunt atribuite unor persoane care au fost alaturi de Iisus intra in contradictie cu invatatura Lui. De asta cand s-au gasit evangheliile lui Iuda sau Baraba reclama spunea ca vor schimba fata crestinismului pe care il cunoastem bla,bla, bla.
    Iar in ceea ce priveste prezenta sau absenta probelor, intelepciunea e relativa. Stiintific, nimeni nu a reusit sa demonstreze existenta lui Dumnezeu ( era bine fiindca atunci nu ar mai fi existat ateii si ereticii ), la fel cum nimeni nu a reusit sa demonstreze ca El nu exista. Unicul argument personal si subiectiv este ca in absenta Lui existenta omenirii nu ar avea nici un sens. Iar unii din noi am primit ajutorul Sau intr-o modalitate care exclude coincidenta, norocul sau mai stiu eu ce. Pe Dumnezeu il putem vedea doar cu inima

    Apreciază

    • crestin said, on septembrie 3, 2013 at 10:54 pm

      Minionita, nu e bine sa zapacesti lumea. Ori esti sigura de ceva si atunci explici si la altii, ori nu si atunci taci ca sa nu smintesti. Deci, nu sunt doua variante sau explicatii in legatura cu cei pe care cartea Facerii ii numeste ‘fii ai lui Dumnezeu’ ci una singura: acestia sunt urmasii lui Set. Abel nu a avut copii, a fost ucis de Cain mai-nainte. Citeste Hronograful daca vrei sa te convingi. Deci urmasii drept-credinciosului Set au fost numiti fii ai lui Dumnezeu iar urmasii lui Cain fii ai oamenilor. Deaemeni daca ai sa citesti Psalmii si ai sa vezi ca si acolo tot asa sunt numite cele doua categorii de oameni: credinciosii, fii ai lui Dumnezeu, necredinciosii, fiii oamenilor: „Fiii oamenilor, până când grei la inimă? Pentru ce iubiţi deşertăciunea şi căutaţi minciuna?”, „Mântuieşte-mă, Doamne, că a lipsit cel cuvios, că s-a împuţinat adevărul de la fiii oamenilor” , „Dar deşertăciune sunt fiii oamenilor, mincinoşi sunt fiii oamenilor; în balanţă, toţi împreună sunt deşertăciune”, „Aduceţi Domnului, fii ai lui Dumnezeu, aduceţi Domnului mieii oilor, aduceţi Domnului slavă şi cinste” si cel mai clar aici: „Domnul din cer a privit peste fiii oamenilor, să vadă de este cel ce înţelege, sau cel ce caută pe Dumnezeu. Toţi s-au abătut, împreună netrebnici s-au făcut; nu este cel ce face bunătate, nu este până la unul. Oare, nu se vor înţelepţi toţi cei ce lucrează fărădelegea? Cei ce mănâncă pe poporul Meu ca pâinea, pe Domnul nu L-au chemat.”

      A nu se face totusi confuzie cu Hristos, numit si Fiul Omului, nu cu referire la pacat, ci la omenitatea Sa. Omul cu majuscula, adica prototipul uman desavarsit.
      Alte explicatii cu ‘ingerii cazuti’ sunt baliverne demne de ‘crestinii’ evanghelisti americani, de alde David Ike si alti new-agisti cu o agenda de promovat. Ingerii nu pot face copii pentru ca nu au trup. Daca demonii s-ar fi putut inmulti, atunci cu siguranta ca si ‘ingerii buni’ ar fi putut si atunci lumea nu ar mai fi locuita de oameni ci de tot felul de bazaconii si semi-zei ca in basmele pagane si romanele sf. E o cursa in care cade tot cel nepregatit dogmatic.
      Cat despre zgomote, sunt simple facaturi. Ceea ce psihologia numeste ‘predictive progamming’. Sunteti pregatiti, programati sa credeti ca apocalipsa a inceput si atunci cand veti vedea ‘minunile’ sa credeti ca sunt de la Dumnezeu. Cu tristete constat ca prinde. Trambitele nu vor suna in mod auzit (asa cum scrie si comentatoarea Maria). Trambitele vor suna in mod neauzit, pentru ca cei rai sa continue sa fie rai iar cei buni sa se sfinteasca. Cititi Evanghelia dupa Luca: ‘Si precum a fost in zilele lui Noe, tot asa va fi si in zilele Fiului Omului: Mancau, beau, se insurau, se maritau pana in ziua cand a intrat Noe in corabie si a venit potopul si i-a nimicit pe toti. Tot asa precum a fost in zilele lui Lot: mancau, beau, cumparau, vindeau, sadeau, si zideau, Iar in ziua in care a iesit Lot din Sodoma a plouat din cer foc si pucioasa si i-a nimicit pe toti. La fel va fi in ziua in care se va arata Fiul Omului.’
      De unde reiese clar ca nu vor fi nici un fel de avertismente supranaturale ci ca fiecare, in ce va fi gasit facand, in acelea va fi luat si judecat.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 3, 2013 at 11:14 pm

        crestin

        Zici:

        Sunteti pregatiti, programati sa credeti ca apocalipsa a inceput si atunci cand veti vedea ‘minunile’ sa credeti ca sunt de la Dumnezeu

        Cine „sunteti pregatiti”? Programati de cine? De ce acel cineva vrea sa se creada ca Apocalipsa a inceput? Pentru a crede ca „minunile” ce vor veni sunt de la Dumnezeu? De ce vor face acele „minuni”? Fi mai clar te rog.

        Apreciază

      • crestin said, on septembrie 4, 2013 at 3:01 am

        saccsiv

        „Cine “sunteti pregatiti”?”

        Toti cei care vor crede ca aceste ‘semne si minuni’ sunt de la Dumnezeu. Oamenii lui antihrist ii pregatesc intampinarea. Antihristul este in lume, in crestere, gata sa iasa la vedere. Aceasta se va face cu semne si minuni false care vor imita semnele finale ale apocalipsei. Inselarea este aceasta: se grabeste apocalipsa ca sa credem ca suntem in mijlocul ei si ca ne indreptam spre sfarsit iar cand se va arata fiul pierzarii totul va corespunde cu profetiile: trambitele vor fi sunat, razboaiele se vor fi dus, multi oameni vor fi murit. Nu mai ramane decat sa vina hristos, hristosul mincinos ca sa ‘salveze lumea’. In Evanghelii Hristos a spus clar ca semnele mari, semnele adevarate de la Dumnezeu se vor face abia dupa inceputul domniei lui antihrist. Dupa lepadarea de credinta si dupa inselare, nicidecum mai inainte.
        ‘Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până la urmă, acela se va mântui. Iar când veţi vedea urâciunea pustiirii, stând unde nu se cuvine – cine citeşte să înţeleagă – atunci cei ce vor fi în Iudeea să fugă în munţi’. Si mai departe: ‘Se vor scula hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor face semne şi minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleşi. Dar voi luaţi seama. Iată dinainte v-am spus vouă toate. Ci în acele zile, după necazul acela, soarele se va întuneca şi luna nu-şi va mai da lumina ei. Şi stelele vor cădea din cer şi puterile care sunt în ceruri se vor clătina. Atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori, cu putere multă şi cu slavă.’ Iata deci ca semnele si minunile vor fi dupa ce ‘veti fi urati de toti pentru numele meu’ adica DUPA aparitia lui antihirst si lepadarea de credinta.
        Iarasi, cititi capitolul 17 si 18 din Apocalipsa si veti vedea ca distrugerea babilonlui cel mare, adica semnele si pedepsele de la Dumnezeu se vor vedea abia dupa ce imparatii pamantului se vor uni si vor da puterea lor fiarei.
        Acum suntem inainte de inselare, chiar pe punctul de a fi inselati. Aveti mare grija si nu credeti nimic din ‘semnele’ pe care le vedeti sau auziti in cer sau pe pamant. Stiti foarte bine ca pentru producerea tuturor acestora exista tehnologie.

        Apreciază

      • minionita said, on septembrie 4, 2013 at 4:16 am

        Ai perfecta dreptate in privinta lui Set. M-am lasat dusa de val si imi cer scuze. In ceea ce priveste explicatiile referitoare la pasajul din Geneza materialele pe care le-am gasit pomenesc ambele variante.

        Apreciază

  18. Dan said, on septembrie 3, 2013 at 10:50 pm

    Site-ul http://www.Inforomania.org a disparut de pe net.
    Am descoperit asta invercind sa accesez linck-ul „Harta Guvernului Mondial-din 2004.pdf” de pe
    http://extraterestriidemascati.wordpress.com
    O fi din greseala,nu-i asa?

    Apreciază

  19. iustin33 said, on septembrie 3, 2013 at 11:24 pm

    Iata un documentar in care se vorbeste pe fata de catre ufologi ca extraterestri sunt demoni si-i manipuleaza pe oameni prin hipnoza la min. 52: Conspiratia OZN

    Apreciază

    • Mihai said, on septembrie 4, 2013 at 5:17 pm

      inca unul bun despre vechii zei, ingerii cazuti deceptie si programul de hibridizare pentru crearea „salvatorului”

      Apreciază

  20. […] cum specificam in articolul Un blog de urmarit: „EXTRATERESTRII DEMASCATI”, reiau activitatea de promovare a noilor bloguri si evident a noilor aparitii editoriale sau […]

    Apreciază

  21. […] cum specificam in articolul Un blog de urmarit: „EXTRATERESTRII DEMASCATI”, reiau activitatea de promovare a noilor bloguri si evident a noilor aparitii editoriale sau […]

    Apreciază

  22. […] continuarea articolului CUM FACEM CORECT SEMNUL CRUCII? fratele Cosmin mi-a trimis pe e-mail urmatorul extras din cartea: “ Calea Sufletelor în Veșnicie” sau […]

    Apreciază

  23. […] continuarea articolului CUM FACEM CORECT SEMNUL CRUCII? fratele Cosmin mi-a trimis pe e-mail urmatorul extras din cartea: “ Calea Sufletelor în Veșnicie” sau […]

    Apreciază

  24. […] cum specificam in articolul Un blog de urmarit: „EXTRATERESTRII DEMASCATI”, reiau activitatea de promovare a noilor bloguri si evident a noilor aparitii editoriale sau […]

    Apreciază

  25. […] Un blog de urmarit: „EXTRATERESTRII DEMASCATI” […]

    Apreciază

  26. Cristi said, on mai 29, 2014 at 5:55 pm

    Salutare! Referitor la cărţile lui Cinamar, am terminat azi de citit volumul trei din cele 4. Din pură curiozitate, ca literatură de consum, nu de alta, să văd ce e cu ele de le menţionează multa lume, chiar emisiuni TV(!).
    Mă opresc la volumul trei, căci destul timp am pierdut.
    Făcând o analiză remarc următoarele:
    – cărţile sunt scrise într-un stil care îi poate manipula uşor pe cei mai naivi (da, văd mulţi care cred cu tărie chestii de genul, le ridică la rang de dogmă);
    – ce scrie în aceste cărţi (şi nu numai) mi se pare a fi foarte greu spre imposibil de verificat, să se demonstreze veridicitatea celor afirmate; prin urmare orice om care se pretinde a fi nu ştiu ce specialist poate să scoată uşor o carte ,,senzaţională” pe piaţă, oricum n-ai de unde să ştii dacă e sau nu adevărat, neputând verifica;
    – felul în care sunt scrise este dubios, adică se folosesc nume de cod, doar prima literă a unei localităţi (baza din B.) etc. şi când ei publică cărţi de acest gen nimeni nu-i ia la ,,puricat” (un fel de instituţie gen CNA) să vadă dacă vin cu ceva real sau mint lumea pur şi simplu (mă rog, editurile sunt interesate sa scoată bani din ele, nu?), ei zic că nu spun tot ca să ne protejeze de nu ştiu ce informatii şocante. Păi ori spun direct la subiect ori ne lasă cu ochii în ceaţă?
    – grav mi se pare faptul că foarte mulţi cred asemenea bozgoane ale imaginatiei altora şi în felul ăsta le ,,sare mintea de pe şine”;
    Referitor la extratereştri. Prea mult zgomot pentru nimic! Am un coleg de facultate care ma disperă pur şi simplu, numai de extraterestri aduce vorba,asa din senin.
    Dacă existau cineva ne lăsa mărturii referitoare la ei. Măcar Iisus ne-ar fi menţionat despre ei, era scris undeva în Biblie. Chestiile gen OZN nu mi se par altceva decât modalităţi ale unora să stoarcă mulţi bani pe naivitatea altora. În ultima vreme au apărut tot felul de cărţi, teorii ale conspiraţiei, emisiuni, etc despre tot felul de mistere, ceea ce mi se pare că s-au prostit foarte mulţi oameni. Cred că acum 200-300 de ani nu se discuta aşa ceva, însă acum…trageţi şi voi concluzia.
    O zi bună vă doresc!

    Apreciază

  27. IONUT said, on iunie 21, 2014 at 11:44 pm

    Descoperirea din muntii Bucegi descrisa in carti de Radu Cinamar este adevarata. Radu Cinamar (Gelu Voican Voiculescu } Gasiti poze in care il veti vedea imbracat in haine de armata si decorat . Este evident ca face sau a facut parte dintr-o baza militara . Stiu unde este baza militara unde s-a facut epocala descoperire , insa nu voi divulga acest aspect , deoarece ii voi lasa pe cei curiosi sa caute atat de mult cat am cautat eu . Doar nu vreti sa va ofer totul pe tava nu-I asa ? Oricum v-am spus cine este Radu Cinamar si e sufficient . Majoritatea oamenilor sunt indoctrinati de lucruri cat se poate de banale si le este efectiv distrasa atentia de la lucrurile importante .

    Apreciază

    • Lucretia said, on octombrie 4, 2014 at 2:58 pm

      Fenomenele pe care nu le vedem sau nu suntem pregatiti sa le intelegem si sa le vedem, nu inseamna ca nu exista, dar nu e dat oricui sa le priceapa.Daca ar veni Mantuitorul la unii care nu sunt pregatiti sa-l vada ,l-ar rastigni din nou.Cine are urechi de auzit………………

      Apreciază

  28. roxa said, on noiembrie 5, 2019 at 8:36 pm

    Si eu am citit Radu Cinamar. Inainte sa crezi ce scrie intr-o carte tb sa te documentezi despre editura (daksha), despre administratorul ei si unde a mai lucrat (asta e f interesant)… si interesant e si faptul ca anumiti oameni care au aparut la tv sustin idei conforme cu aceste carti…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.