SACCSIV – blog ortodox

Foto: „CUNUNIE ORTODOXA” a doi homosexuali. Cumplita hula intr-o mascarada ce-a folosit coronite, icoane si „liturghie bizantina”

Posted in casatorii intre homosexuali by saccsiv on august 15, 2013

   Nu le ajunge sa distruga familia:

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

   Iata ce putem citi in articolul Orthodox Wedding Crowns and Two Men (PHOTOS) de pe HUFFPOST GAY VOICES, scris de Rev. Daniel C. Kostakis de la Open Episcopal Church.

2013-08-11-DanielandAndrewOrthodoxWedding

Coroane de nunta ortodoxe si doi barbati (POZE)

Sambata 8 iunie 2013, sute de mii de cupluri din Statele Unite si din lume au facut schimb de juraminte de dragoste. Unele dintre aceste nunti au fost religioase, altele doar civile, unele au fost scumpe si grandioase, altele minimaliste, unele au fost de lunga durata, iar altele au tinut doar cateva momente. Au fost casatoriile intre un barbat si o femeie, un barbat si un barbat, si o femeie si o femeie. Indiferent, doi oameni si-au declarat dragostea unul altuia, in prezenta unui tert si si-au exprimat intentia de a avea mereu grija unul de altul. A fost un lucru frumos.
Manhattan a vazut multe cupluri casatorite in acea zi, dar o nunta a fost diferita, nu numai pentru ca a fost vorba de doi barbati casatorindu-se intr-o biserica crestina, si nici pentru ca au fost sustinuti de catre 80 de membri ai familiei, nici chiar ca a fost o casatorie complet legala a unui cuplu de acelasi sex, dar, de asemenea, ca doua cercuri subtiri de argint lucrate manual din metal, sapte inci in diametru, lucrate decorativ pe lateral si cu o panglica lunga legandu-le impreuna, au constituit o aparitie in timpul ceremoniei. „Stefana”, sau coroanele, cum sunt de obicei numite, sunt simboluri ale regalitatii, martiriului si unitatii si sunt folosite in ceremoniile de nunta ale Bisericii Ortodoxe de Est sau greaca. Ele sunt simboluri ale regalitatii pentru ca ceremonia de casatorie in sine, in traditia bizantina, urmeaza o forma de incoronare, creand un mic “regat” adica familia, asa cum e numita. Coroanele amintesc crestinilor ortodocsi de sfintii martiri deoarece credinta veche a Bisericii in martiriu e legata de conceptul de slava a incoronarii lui Dumnezeu. In cele din urma, coroanele simbolizeaza unitatea prin designul lor circular, deci fara sfarsit, si prin panglica ce le leaga impreuna.
Ritul ortodox sau bizantin al incoronarii dateaza de peste un mileniu si se mentine astazi in parohii ortodoxe din intreaga lume. In mod tragic, aceleasi parohii continua sa refuze acest sacru si frumos ritual cuplurilor de homosexuali care se iubesc si care incearca sa-si consolideze relatia lor in fata comunitatii, familiei si prietenilor din aceeasi credinta. Cu toate acestea, la 8 iunie, doi barbati s-au unit prin sfanta casatorie folosind aceste durabile traditii. A fost o nunta unica, pentru ca un cuplu de homosexuali a fost incununat cu slava si cinste de mainile unui preot crestin folosindu-se si o noua traducere a liturghiei de nunta bizantina.
A fost important pentru acest cuplu sa se casatoreasca conform cu obiceiurile indragite, inclusiv utilizarea de icoane, tamaie, cantarea de psalmi si Stefana. Pentru cele mai multe cupluri heterosexuale care sunt de origine greaca sau membri ai Bisericii Ortodoxe, acest lucru poate fi la fel de simplu ca a fixa o data cu un preot paroh local, caci prin aceasta se dispune folosirea coroanelor. Pentru acesti doi barbati a fost un drum diferit si binemeritat cu fiecare pas. Cei doi s-au incoronat unul pe altul, in numele Sfintei Treimi, numindu-se astfel ca regi ai familiei nou-formate, cu fiul lor alaturi de ei. Ei au fost incoronati cu slava, speranta si dragostea unuia pentru celalalt. Coroanele au aratat oaspetilor hotararea lor de a-si da viata de bunavoie pentru beneficiul si bunastarea fiecaruia, aratand credinta lor in iubirea jertfelnica ca cheie pentru o casatorie sanatoasa. Coroanele de pe capetele lor au aratat tuturor ca au fost uniti, atat in cer cat si pe pamant, asa cum au facut si primii pasi impreuna.

2013-08-13-ScreenShot20130812at8.14.41PM

Aceasta zi a fost in cele din urma sacra pentru ca am fost unul dintre miri, si am fost binecuvantat sa fiu incoronat de catre sotul meu frumos, partenerul meu de viata si cel mai bun prieten, Andrei. Impreuna am intrat in nava primitoare a Sfintei Treimi din Lower East Side si am purtat lumanarile noastre palpaitoare la altar, pentru a fi asezate in fata icoanelor lui Hristos si ale Mamei Sale, Nascatoarea de Dumnezeu. Impreuna am marturisit dragostea noastra, am baut vin sfant dintr-un singur pahar de si am fost tamaiati de catre preot, Rev Phil Trzynka, astfel incat rugaciunile si sperantele tuturor s-au adunat ridicandu-se la ceruri. Am fost incoronati cu maretie si am inconjurat Sfanta Masa de trei ori in timp ce psalmii au fost cantati in limba greaca, invitandu-ne sa dansam cu Dumnezeu si unul cu altul. Nunta a reflectat cu indrazneala fundamentul credintei noastre si traditiile de familie fara teama de ceea ce ar putea crede altii. Impreuna, Andrei si cu mine, am indraznit sa spargem canoanele unei biserici care a declarat dragostea noastra falsa si casatoria noastra imposibila. Am indraznit sa fim ceea ce Dumnezeu ne-a facut si sa primim binecuvantarea divina pentru familia noastre cu traditiile grecesti palpabile, care dateaza de peste 50 de generatii. Am indraznit sa avem nunta visurilor noastre.
Rezultatele au fost frumoase. Au fost varsate lacrimi, voci rasunatoare au cantat Christos Anesti, si imbratisari au fost impartasite de toti cei care s-au adunat. Ei au fost martori la ceva ce odata ar fi parut imposibil. Coroane de nunta ortodoxe unde doi barbati s-au unit intr-o ceremonie de nunta legala, si n-a fost nicio rusine, nicio jena nu s-a simtit, si nicio razbunare a unui dumnezeu bigot nu s-a dezlantuit. Singurele emotii in aceasta zi au fost cele de dragoste nesfarsita, bucurie si multumire. Ceea ce Dumnezeu aduce impreuna nimeni nu poate separa!
Poate ca acelasi eveniment s-a intamplat si in alta parte a lumii in ultimii ani (asa sper), dar am fost in imposibilitatea de a localiza orice cazuri asemanatoare documentate. Deci, foarte mandri de dragostea, sexualitatea si familia noastra, Andrei si cu mine stam mana-in-mana ca doi barbati casatoriti intru ritualul bizantin al Bisericii Ortodoxe Rasaritene. Poate ca serviciul nu s-a desfasurat in interiorul zidurilor unei parohii ortodoxe, dar a fost sub aripa iubirii lui Dumnezeu, si acolo se afla cu adevarat Biserica. impreuna vom spune in limba greaca, “σ’ευχαριστούμε,” ceea ce inseamna, “Noi suntem recunoscatori!”

2013-08-11-ScreenShot20130810at11.37.50PM

   Comentariu saccsiv:

   Asadar:

„Stefana”, sau coroanele

folosindu-se si o noua traducere a liturghiei de nunta bizantina

inclusiv utilizarea de icoane

   Este evident ca ceea ce s-a petrecut acolo nu are nici o legatura cu:

Sfanta Taina a Cununiei

   Ci este o cumplita hula.

   De ce unii homosexuali vor sa se cunune religios? De ce unii vor chiar ortodox?

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vranceanu said, on august 15, 2013 at 8:17 pm

    Ce batjocura ? De ce vor ? Ca sa spurce, sa murdareasca, in final sa distruga sfintenia acestei taine, Biserica insasi. Este diavolul care e in spatele lor si ii indeamna la asta.

    Apreciază

    • Alexandru A. said, on august 15, 2013 at 10:06 pm

      cred ca ar trebui promovata petitia http://www.petitieonline.com/sos_familia si aici pe blog si la randul lor, cititorii sa o promoveze printre prietenii si cunoscutii lor. e vorba de o batalie si trebuie sa ne folosim mai bine de acest moment. sunt sigur ca se poate.
      http://www.familiaortodoxa.ro/2013/08/13/semnal-de-alarma-familia-este-atacata-de-pro-tv/

      Apreciază

    • Maria said, on august 15, 2013 at 11:18 pm

      Din ce am citit , reiese ca vor sa batjocoreasca Ortodoxia , pt ca acestia nu sunt preoti ortodocsi , ci catolici sau din oricare astfel de rataciti si nici nu se afla intr-o biserica ortodoxa .
      Blasfemie si minciuna .Vor sa arate ca si la ortodocsi se fac astfel de „casatorii „intre sodomiti , ceea ce este o mare minciuna .
      Clar este ca nu s-au cununat ortodox si nici nu se vor cununa niciodata sodomitii , intr-o biserica ortodoxa .

      Apreciază

    • i c said, on august 16, 2013 at 12:50 pm

      Inca ma mir ca nu ne trazneste Dumnezeu!Multa rabdare are cu noi…Doamne,ce spurcaciune!Oare cum pot sa spuna ca Dumnezeu i-a adus impreuna!Ce or avea in cap?Doamne MILUIESTE-NE!

      Apreciază

  2. irismister said, on august 15, 2013 at 8:18 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

    Apreciază

  3. Vranceanu said, on august 15, 2013 at 8:19 pm

    Niste homosexuali traindu-si pacatul in secret si rusinandu-se de viata lor, sunt tot ceva dracesc si impotriva firii, dar niste homosexuali dorind recunpoastere din partea sociuetatii, a legii, „casatorie” ba chiar si din partea Bisericii, o nbionecuvantare din partea a ceva ce nu inteleg si in care nu cred (daca ar crede in Dumnezeu nu ar putea ducve viata pe care o duc) asta e inca si mai monstruos. Diavolul maimutareste, spurca, caricaturizeaza totul.

    Apreciază

  4. Vranceanu said, on august 15, 2013 at 8:24 pm

    Cred ca homosexualii si „cauza” lor sunt folositi de papusari din ura pe care o au fata de Hristos. In cele din urma, aici e ultima explicatie, radacina raului pe care il veden: totul se explica prin ura fata de Iisus Hristos. Este diavolul in ei.

    Apreciază

    • NIMENI said, on august 18, 2013 at 10:11 am

      luigi,
      Te rog sa-l traduci pe Putin si sa faci un rezumat cat mai scurt.
      Multumesc anticipat.

      Apreciază

  5. Vranceanu said, on august 15, 2013 at 8:25 pm

    Nu am inteles ce este „Stefana”

    Apreciază

    • adi said, on august 15, 2013 at 9:09 pm

      @vranceanu
      erau coroane din perioada greciei antice:
      sursa http://www.stefana.info/en_history.htm
      Erau purtate in cinstea zeitei pagine afrodita(venus),totusi am vazut ca s-a folosit ulterior si in ritual crestin,cel putin asa rezulta din urmatorul citat:
      „The stefana remain on the heads of the grooms until the end of the ceremony and during the Isaiah dance. The ribbon of the stefana has to be long enough, so the couple can easily move. ”

      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • Vranceanu said, on august 15, 2013 at 10:03 pm

        Este acelasi lucru cu „cununiile” sau „pirostriile” care se pun pe capul mirilor ?

        Apreciază

      • adi said, on august 16, 2013 at 7:14 am

        @vranceanu
        da ,asa rezulta din ce scrie in sursa prezentata de mine ca ar fi „pirostriile”.

        Apreciază

  6. Vranceanu said, on august 15, 2013 at 8:33 pm

    Daca vreodata ierarhii nostri vor ajuunge sa cada atat de tare incat sa accepte in biserica ortodoxa romana acest pacat de moarte, va trebui sa ne separam de ei, fiindca harul va parasi biserica ce accepta asa ceva. Trebuie sa fim foarte atenti. Eu cred ca actualul papa va dori sa uneasca toate bisericile crestine (inclusiv pe cea orrtodoxa) sub autoritatea lui, si fie pe urma, fie inainte, sa accepte casatoriile homosexuale. Probabil va mai trece un pic de timp npana se va ajunge la asta, dar in 5 sau 10 ani, ma tem ca se va face.

    Apreciază

  7. Vranceanu said, on august 15, 2013 at 8:39 pm

    Nu mai stiu care prorocire spune ca la sfarsitul vremurilor, bisericile ortodoxe „vor fi impodobite si bogate, dar crestinul ortodox nu va mai putea intra in ele”. ce imagine inspaimantatoare, mai imspaimantator decat o biserica demolata, este o biserica ce ar arata perfect, aurita, renovata, superba, dar fara har, fara Hristos in ea. Doamne fereste !

    Apreciază

  8. Moaca said, on august 15, 2013 at 8:47 pm

    Nimic din ce se posteaza, nu arata ca s-a oficiat o cununie ortodoxa.O si recunosc , la finalul articolului, innebunitii de patima !!!
    Hainele oficiantilor sun catolice, titlurile lor sunt protestante(Reverend). Prapurii sunt tipic ecumenisti, cu o cruce de tip anglican doar pe drapelul din gura mielului si fara crucea ortodoxa de pe catagul steagului. Ca dovada ca ii arde Crucea lui Hristos ! ! !
    Daca Dumnezeu nu i-a traznit imediat, nu inseamna ca au scapat de pedeapsa, ci ca le-a dat timp de pocainta…De l-ar intelege, orbitii de sodomie….!!!!
    Doar un alt comment fac : daca cele 49 de generatii precedente s-ar fi pierdut discernamantul ca acestia, ei insisi n-ar fi existat.
    Asta e marele pariu al ucigasului de oameni, al uratorului si vrasmasului lui Dumnezeu si al Omului- coroana Creatiei !

    Apreciază

  9. luigi said, on august 15, 2013 at 9:34 pm

    Putin talks NSA, Syria, Iran, drones in exclusive RT interview (FULL VIDEO

    Apreciază

    • NIMENI said, on august 18, 2013 at 10:05 am

      luigi,
      Te rog sa-l traduci pe Putin si sa faci un rezumat cat mai scurt.
      Multumesc anticipat.

      Apreciază

  10. Marcu said, on august 15, 2013 at 9:37 pm

    Nu prea inteleg ce inseamna acel miel-oaie din partea stanga a ranjitului… are o aura pe cap sau nu vad eu bine?…

    Apreciază

  11. Cosmin M said, on august 15, 2013 at 9:39 pm

    Un preot ortodox trebuie mai bine sa aleaga exilul in loc la asa ceva sau moartea.

    Apreciază

  12. minionita said, on august 15, 2013 at 9:48 pm

    Saracul copil

    Apreciază

  13. cristina said, on august 15, 2013 at 11:04 pm

    Doamne apara-ne si pazeste-ne pe noi de Satana si de lucrarea ei ! Sper sa nu vedem asa ceva in nici o biserica ortodoxa din Romania si sper ca nici un preot sa accepte asa ceva vreodata,indiferent de imprejurari.Cum a putut acel preot ,sa accepte asa ceva,sa spurce casa Domnului Si taina Cununiei;acel preot este posedat,pt ca altfel nu imi explic ? Nici un preot care crede cu adevarat in Dumnezeu si care respecta Scripturile,nu poate face asa ceva,pt ca in Bible ,scrie negru pe alb,ca homosexualitatea este un pacat si o relatie nefireasca,asa ca cine I-a dat voie acelui preot sa incalce cuvantul lui Dumnezeu si sa spurce Sfintele Cununii ?SUA este Babilonul modern si va suporta pedeapsa lui Dumnezeu,pt toate pacatele,hulele si blasfemiile ei.

    Apreciază

    • Maria said, on august 16, 2013 at 4:47 pm

      cristina ,
      Dar tu nu intelegi , nu vezi ca blasfemia nu s-a petrecut intr-o biserica ortodoxa ???Ce tot toci acolo ? Nu sunt preoti ortodocsi si basta !
      Biserica Ortodoxa , nicicand nu va savarsi asemenea murdarie , nici intr-o tara de pe Planeta .
      Niciodata , niciodata .

      Apreciază

      • NIMENI said, on august 18, 2013 at 10:08 am

        Maria,
        Chiar crezi?

        Apreciază

      • Maria said, on august 18, 2013 at 4:52 pm

        NIMENI,
        Sigur , cred , pt ca daca vreun preot ortodox va indrazni aceasta ,Dumnezeu il va arde cu foc , ca cele doua cetati Sodoma si Gomora .Cu ce ar fi el mai presus decat acestea ?

        Apreciază

  14. teodor miron said, on august 15, 2013 at 11:16 pm

    Doamne, trebuie să atragem atenția în mod deosebit, că NU a fost o Biserică ortodoxă și acest ritual drăcesc NU a fost nicidecum oficiat de un preot ortodox, deci nici această așa zisă nuntă nu este ortodoxă și nu are nimic a face cu ortodoxia!!!Cineva care nu citește cu atenție articolul până la sfârșit ar putea crede din ce spune dezaxatul ăsta că chiar s-a căsătorit în Biserica ortodoxă, aici mi se pare vicleșugul și intenția ascunsă a articolului, de a semăna confuzie!!! Homosexualii știu că Biserica Ortodoxă se opune cel mai fervent căsătoriilor între homosexuali și de aceea au căutat să oficieze căsătoria în rit chipurile ortodox, ca să creeze confuzie și să facă pe naivi să creadă că, uite, vezi până și biserica ortodoxă i-a acceptat până la urmă. Trebuie, așadar, să spunem ferm că nu e vorba nici pe de parte de o slujbă ortodoxă în adevăratul sens al cuvântului este doar o jalnică caricatură. Nici o biserică ortodoxă și nici un preot ortodox nu va oficia vreodată sfânta taină a căsătoriei pentru un cuplu homosexual, cu prețul vieții!

    Apreciază

  15. petrimetri said, on august 16, 2013 at 1:03 am

    Aceasta este o ABOMINATIE!

    Apreciază

  16. Saul said, on august 16, 2013 at 8:29 am

    Bata-i mania lui Dumnezeu de nenorociti! Ce fata de bulangiu are tanarul ala,ajutorul reverendului si ce zambete cretine afiseaza toti! Nadajduiesc sa nu ajungem acele vremuri in care astfel de blasfemii sa fie impuse si in Biserica Ortodoxa! Maica Domnului sa ne apere!

    Apreciază

  17. Alexandru(Fulger) said, on august 16, 2013 at 11:24 am

    Vai de oameni astia , nu au luat exemplu Sodoma si Gomora ei vor sa mai fie rasi inca o data aducand hula dreptei credinte.

    Apreciază

  18. aniush said, on august 16, 2013 at 12:13 pm

    Doamne apara si pazeste! Aceasta este o batjocura pe fata adresata Bisericii Ortodoxe si a credintei ortodoxe si a Sfintei Taine a cununiei.
    Daca nu ma insel, sodomia este pacat strigator la cer. (Aici e mai mult…”casatorie”).
    Asa am ajuns noi oamenii?

    Apreciază

  19. blue said, on august 16, 2013 at 12:39 pm

    E altceva în neregulă la zâmbetele contrafăcute ale acestor oameni. Bieţii de ei trăiesc cu iluzia că Dumnezeu chiar a binecuvântat unirea şi pacatele lor. Ei urau până atunci Biserica Ortodoxă pentru că preoţii de acolo le spuneau clar că ceea ce fac este păcat şi că trebuie sa renunţe la devierea lor, să lupte cu ea şi s-o învingă. Ei au preferat să regizeze acest simulacru de nuntă pentru a dormi liniştiti in conştiinţa lor. S-au temut la început, căci la un moment dat pomenesc de pedeapsa unui dumnezeu bigot, deci şi-au pus problema că e posibil să apară un foc din cer şi să-i mistuie pe toţi. Faptul că nu s-a întâmplat i-a condus la concluzia că Dumnezeu binecuvântează „unirea” lor. Sunt de vină nu doar ei, ci toţi cei care au participat şi i-au încurajat, inclusiv societatea care nu le spune adevărul, ba chiar îi mângâie pe cap şi îi încurajează. Şi când se vor aştepta mai puţin vor plăti.

    Apreciază

  20. Augustin David said, on august 16, 2013 at 10:34 pm

    Ptiu drace! Iar nevasta mea spune Piei satană!!!

    Apreciază

  21. Augustin David said, on august 17, 2013 at 1:18 am

    Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
    16. Atunci cei din Iudeea sa fugă în munţi.

    Apreciază

  22. Augustin David said, on august 17, 2013 at 1:27 am

    MARE SMINTEALĂ OAMENI BUNI, FRAŢI CREŞTINI ŞI SURORI CREŞTINE! Să vă păzească Domnul Dumnezeu Sfânta Treime, Sfânta Maică Preacurata Pururea Fecioară Mărită Stăpână şi Împărăteasă Maria, Sfânta Cruce, cu toţi Sfinţii şi Îngerii să participaţi la aşa ceva, cred că mai de folos este să daţi foc locului aceluia, chiar de ajungeţi la închisoare!!! Doamne Ajută.

    Apreciază

    • Maria said, on august 17, 2013 at 11:04 pm

      Asa este , mai de folos este sa arda locul unde se savarseste asa o marsavie , folosind numele Domnului .

      Apreciază

  23. Sluga netrebnica said, on august 17, 2013 at 10:24 am

    ” Ei au fost incoronati cu slava, speranta si dragostea unuia pentru celalalt.”

    Cu adevarat asa au fost incoronati, cu slava lumeasca a unuia fata de celalalt si nu cu slava Dumnezeiasca.
    Iar aceasta nu a fost o nunta, nu a fost o unire intre un barbat si o femeie in fata lui Dumnezeu.
    Este doar o facatura diavoleasca, o incercare de manipulare a celor slabi in credinta.

    Cel care a oficiat aceasta batjocorire, nu este preot, nu are Har si nu poate face nimic in numele Sfintei Treimi. Simplu fapt ca imbraci niste haine pe care le numesti „preotesti” si citesti dintr-o carte rastalmacita de tine nu te face preot.
    Singura Biserica a lui Hristos este cea Ortodoxa si singurii preoti ai lui Dumnezeu sunt cei ortodocsi si doar ei au succesiune Apostolica.
    Restul sunt doar niste facaturi, niste oameni batjocoriti de diavol si care la randul lor ii batjocoresc pe altii.

    Dumnezeul nostru cel Viu si Adevarat Iisus Hristos sa ne miluiasca pe toti si sa ne dea timp de pocainta. Prin mila Domnului se vor lepada si dintre ei de acest pacat al spurcaciunii si se vor mantuii.

    Apreciază

  24. aha said, on august 18, 2013 at 12:03 am

    ideea e ca se tot bate moneda, in articol, pe ortodoxie. aici vor sa atace. e si normal. doar nu o sa atace catolicismul!!! acolo deja sunt si preotese ( chiar daca e biserica protestanta). sau sa atace cumva islamismul?? unde pana si bigamia e permisa? nu . se ataca ortodoxia. noi suntem aia „invechiti”, care nu dam mana cu moda vremii!! problema e alta. ca se transmit aceste informatii pe canale media foarte bine vazute….si nu se poate sa dai si replica! pe principiul: un prost arunca o piatra in lac si 100 destepti se chinuie sa o scoata! informatia a fost data….dar cati oare sunt in stare sa o cerceteze? 1,2,3%??? poate. restul….spalati pe creier!

    Apreciază

    • NIMENI said, on august 18, 2013 at 10:02 am

      aha,
      Adevarat, tragic si trist. Multi (90%?) au devenit din OAMENI fiinte care folosesc textile in scop de camuflare.
      Sa-mi fie iertata comparatia dar nu pot cere iertare „camuflatilor”.
      DEATH TO THE WORLD.

      Apreciază

  25. […] Foto: „CUNUNIE ORTODOXA” a doi homosexuali. Cumplita hula intr-o mascarada ce-a folosit coronite… […]

    Apreciază

  26. […] Foto: „CUNUNIE ORTODOXA” a doi homosexuali. Cumplita hula intr-o mascarada ce-a folosit coronite… […]

    Apreciază

  27. […] Foto: „CUNUNIE ORTODOXA” a doi homosexuali. Cumplita hula intr-o mascarada ce-a folosit coronite… […]

    Apreciază

  28. Alina said, on noiembrie 30, 2015 at 10:06 am

    Doamne iartă- ne pe toti cei care judecam pentru ca si noi păcătuim, poate nu in felul asta dar facem păcate toti de tot felul! Suntem inconștienți si nu luptam pentru sufletele noastre, asociem dragostea cu toate nebuniile Satanei care isi bate joc de trupurile si sufletele noastre! Ca sa mântuit aceasta lume si sa se vindece de atata rau va trebui sa fim sfinți mulți dintre noi!!! Iar pentru aceste păcate extraordinar de mari singura salvare a pamântului sfânt care suporta pașii păcătoșilor va fi sfarsitul lor!! Nu putem sa nu ne așteptam la un sfârșit pentru ca altfel pactul de va înmulți atat de mult încât nu STI ce nebunii mai pot apărea!!! Nuuu este ceva cumplit de ordinul psihopatiei si haosului tridimensionat!!! Doamne iartă i ca nu stiu ce fac!! Satana le a luat sufletele si face ce vrea cu ele! Ruga ti va sa va păstrați cumpătul si sufletul pana la sfarsitul acestei lumi nenorocite condusă de blestematul diavol!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.