SACCSIV – blog ortodox

Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinatorii unei crime macabre …

Posted in avort, Bill and Melinda Gates Foundation, FUNDATIA FORD, Hillary Clinton by saccsiv on iunie 10, 2013

   Iata si ce putem citi in articolulAvortul in Faza Tarzie – Marea Decizie:

Exista trei proceduri generale ale avortului in faza tarzie si ale avortului de nastere partiala. Primul si cel mai popular se numeste D&E (dilatare si evacuare). Odata ce cervixul este dilatat, fatul este scos prin introducerea clestilor in uter. Apoi fatul este sectionat in bucati. Aceste “bucati” ale copilului tau umeaza sa fie scoase. Aspirarea vacumului este folosita pentru a se asigura ca nu au mai ramas tesuturi in uter.
A doua procedura este provocarea nasterii premature. Este foarte dureroasa si intensa pentru femeie si este rar folosita ca si procedura de avortare.
A treia procedura este numita operatia intacta “D&X” (nastere partiala). Aceasta procedura include un proces de 2-3 zile pentru a dilata treptat cervixul folosind un betisor de alga pentru absorbi lichidul si umflarea. Odata ce procesul este incheiat, doctorul foloseste clestele si apuca piciorusul bebelui pentru a-l intoarce in pozitia de sezut. Apoi bebele este smuls din canalul de nastere, punand capul acestuia in canal. Se face o taietura la baza craniului bebelui si este scoasa tesatura creierului, provocand colapsul craniului. Apoi este scos intregul bebe.

   Mai jos puteti viziona o filmare reala:

http://www.liveleak.com/view?i=6ff_1313680767

   Iata si ce aflam din articolul Presiunea globală pentru avort a lui Gates a continuat la conferința „Women Deliver” din Malaiezia:

Printre vorbitorii la evenimentul care a durat trei zile s-au numarat: Melinda Gates, de la Fundația Bill și Melinda Gates; Cecile Richards, președinte al Planned Parenthood Federation of America (PPFA), Dr. Babatunde Osotemehin, director executiv al Fondului Națiunilor Unite pentru Populație, Secretarul american de Stat Hillary Rodham Clinton (in conferința video) și fiica sa, Chelsea Clinton. Pe lista vorbitorilor s-au mai aflat și alți campioni ai avortului: cunoscutul medic american de avort tardiv sau avort cu naștere parțiala, Leroy Carhart, numit de catre „Women Deliver” drept un „aparator al drepturilor omului”, și profesorul de bioetica de la Universitatea Princeton, Peter Singer, a carui „etica practica” includ infanticidul și bestialitatea.

[…]

Pe langa PPFA, furnizor de avort lider al Americii și susținator al infanticidului, și filiala sa internaționala, International Planned Parenthood Federation (IPPF), au fost prezente echivalentul britanic al acesteia, Marie Stopes International, Serviciul Internațional de Consiliere in Sarcina (IPAS), pe site-ul caruia se poate citi ca pledeaza pentru „avort in condiții de siguranța și reformarea legilor restrictive de avort periculoase pentru femei”, incepand din 1973. Aici intra și Fondul Global pentru Femei (care descrie programele sale ca fiind de „presiune asupra guvernelor și instituțiilor religioase” pentru a promova „alegerile sexuale și reproductive” ale femeilor).

Marii campioni cunoscuți care acționeaza pentru reducerea populației, prezenți la Conferința din Malaiezia, includ: Population Services International (PSI), UNFPA, JHPIEGO, Banca Mondiala (care leaga finanțarea politicilor și obiectivelor de reducerea nașterii), Fundația Ford, Consiliul Populației și PATH (o organizație pe al carei site se spune ca a participat la asistarea guvernului chinez in 1979, cand China a inceput impunerea asiduu a politicii unui singur copil, a avortului forțat și contracepției).

De asemenea, au fost prezenți reprezentanții marilor concerne farmaceutice, inclusiv Merck, Pfizer si Bayer. Melinda Gates deține acțiuni la aceste companii, care toate mizeaza pe creșterea pieței medicamentelor și dispozitivelor contraceptive la nivel mondial care, dupa cum anunța „Financial Times” in 2012, se așteapta sa creasca la 17 miliarde de dolari, pana in 2015.

   Comentariu saccsiv:

   Alte actiuni si detalii despre Gates si Clinton gasiti la:

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

Fundatiile lui Bill Gates si Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminte hibride si pesticide

CHELSEA CLINTON, fiica fostului presedinte SUA, s-a maritat cu evreul MARK (MARC) MEZVINSKY. Cununia religioasă a fost oficiată împreună de un rabin şi un reverend metodist

Hillary Clinton: “COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS spune guvernului ce trebuie sa faca …”

   Acestia nu sunt insa decat marionete de rang inalt ale locotenentilor ELITELOR. Printre locotenenti sunt si cei din famila Rockefeller. Numele ELITELOR le stim mai putin. Marionetele nu executa decat niste ordine, in cazul de fata, reducerea populatiei, inclusiv prin promovarea avorturilor. Iar din 2009 s-a hotarat accelerarea acestor actiuni:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Si de aceea, dupa cum observati, de atunci se lucreaza mai cu zel. Din nefericire, marionetele nu executa doar niste ordine, ci o fac si cu draceasca placere, caci chiar sunt satanisti, iar tot ce fac in aceasta directie considera a fi ofrande de prunci aduse zeului Moloh …

Personalitati si organizatii : BOHEMIAN GROVE (lista participanti)

Tagged with:

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Irina said, on iunie 10, 2013 at 1:31 pm

    Nu pot sa cred ce crima, au mai inventat, ticalosii si criminalii satanisti. Numai cand ma gandesc prin ce durere trece bietul copilas atunci cand ii perforeaza craniul si-i absoarbe creierul. Cat ne mai rabzi Doamne, cat?

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 10, 2013 at 5:43 pm

      De aceea spune Apocalipsa ca „Vai de cei ce se vor naste in acele vremuri ”
      Bietii copii , fara aparare , acesti criminali sunt de-a dreptul diavoli , nu se pot numi oameni , nici animale nu se pot numi , pentru ca niciun animal de pe Planeta nu face asa ceva cu puii lor .
      Tot ei fac documentare cu astfel de comportament al animalelor , de la elefant pana la furnica sau orice altfel de insecta , cum au grija de pui si ii hraneste si apara cu pretul vietii , tot ce misca in ape si pe uscat , se inmultesc si isi apara specia .
      Numai diavolul este capabil de aceste crime , cel ce le face este diavol si nu doctor .
      Nu poti privi imagine si sa nu lesini !

      Apreciază

  2. cosminml said, on iunie 10, 2013 at 2:30 pm

    Vai de noi ce se intampla. Chiar si daca numai ai spus la cineva vreodata sa faca avort esti la fel de vinovat ca si persoana care o face. Nu cred ca va fi vre-un medic ginecolog in Imparatia lui Dumnezeu. Chiar daca a facut cineva acest pacat ,aceasta crima sa se spovedeasca sa faca canonul primit si Dumnezeu iarta iar copilul omorat nu va mai cere sangele lui din mana parintilor.

    Apreciază

  3. un_mare_pacatos said, on iunie 10, 2013 at 3:32 pm

    Un fost agent CIA a dezvaluit presei ca SUA isi spioneaza absolut toti cetatenii cu ajutorul unor programe de supraveghere extrem de inteligente.

    „Edward Snowden, fost angajat NSA devenit informator, susţine că NSA a dezvoltat o infrastructură capabilă să intercepteze „aproape orice”. „Majoritatea comunicaţiilor umane sunt interceptate, fără o ţintă anume. Dacă un angajat NSA vrea să-ţi citească e-mailul, tot ce trebuie să facă este să folosească interceptările. Cu ajutorul lor, poate obţine accesul la e-mailuri, parole, înregistrări telefonice sau date de pe carduri de credit. Nu vreau să trăiesc într-o astfel de societate”, spune Edward Snowden, care în prezent locuieşte în Hong Kong. … Nici măcar nu vă daţi seama de ce e în stare NSA, e înfricoşător ce capacităţi au, nimeni nu va mai fi în siguranţă”

    http://www.gandul.info/international/scandalul-prism-edward-snowden-sursa-care-a-dezvaluit-programul-big-brother-desfasurat-de-statele-unite-in-intreaga-lume-10946266

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/scandalul-interceptarilor-din-sua-un-fost-angajat-al-cia-la-originea-scurgerilor-de-info-1041672.html

    Sau de la site-ul original:

    http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/09/edward-snowden-nsa-whistleblower-surveillance

    Apreciază

    • cosminml said, on iunie 10, 2013 at 6:25 pm

      Google, Yahoo, Microsoft, Facebook, etc nu sunt decat niste platforme guvernamentale de spionaj si control. In schimbul garatuitatii de a vorbi si trimite e-mailuri ei au la dispozitie convorbirile si viata noastra. Nimic nu e gratis. Toate acestea formeaza cea mai urata inchisoare globala.

      Apreciază

  4. Ieri Azi Maine said, on iunie 10, 2013 at 7:36 pm

    Eu am deschis filmul unde se realizeaza asa ceva pe viu. Sincer, l-am inchis undeva pe la jumatate. Cred ca nu exista nici o diferenta intre un medic care pune la punct si/sau realizeaza o astfel de operatie (sa-i zic asa) si un criminal in serie.

    Apreciat de 1 persoană

    • Irina said, on iunie 10, 2013 at 8:52 pm

      Sincer si mie mi-a venit sa vars, cand am vazut filmuletul. Ai dreptate mai rau as zice ca un criminal in serie.

      Apreciază

  5. Marius Barbu said, on iunie 10, 2013 at 11:05 pm

    copil nebotezat….:(((((((((((( dar omorat ,cel din filmul real

    Apreciază

  6. Aurora said, on iunie 11, 2013 at 1:13 am

    Vai, este cumplit !

    Apreciază

  7. Irina said, on iunie 11, 2013 at 4:31 pm

    Tocmai asta e ca nu trebuie sa vezi in acel copil imaginea celui ce te-a violat, ci o noua fiinta de sine statatoare, o noua fiinta unica asa cum esti si tu si oricare dintre noi. Copilul acela chiar adca este conceput dintr-un viol, este un copil la fel de normal ca si ceilalti. Acum de curand a circulat pe net un articol despre o fata din SUA care a fost abuzata sexual mult timp de tatal vitreg, si care la 12 ani a ramas insarcinata. Cand cel ce o abuza a aflat de sarcina, i-a bagat pe gat niste pastile si astfel a pierdut sarcina, durere ce o urmareste si azi. Apoi la 13 ani a ramas din nou gravida tot abuziv, dar de data asta nu i-a mai spus ca este insarcinata si s-a luptata sa-si salveze la numai 13 ani, copilul din pantece. Aceasta sarcina a scos al iveala abuzul facut asupra bietei fete, si astfel tatal vitreg si-a primit pedeapsa cuvenita. In schimb tanara mamica a gasit in acel prunc, puterea de a merge mai departe. Ea povesteste ca de cate ori isi aducea aminte de cosmarul prin care a trecut, fiica ei prin zambetul ei de ingeras o facea din contra sa uite aceea trestete si sa se bucure din tot sufletul de aceea minune micuta, fiica ei. Acum fiica ei are 16 ani, iar mama este foarte mandra de ea. Intr-adevar este o experienta socanta violul, dar omorarea copilului zamislit aduce din contra si mai mare tulburare. S-a demonstrat ca in majoritatea cazurilor,victemele violului care au trecut si printr-un avort, au cazut in depresie si chiar in prag de sinucidere, in schimb cele care au dat nastere copilului, chiar daca l-au dat spre adoptie dupa nastere, au trecut mult mai usor peste trauma respectiva.

    Apreciază

  8. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  9. aniush said, on august 12, 2013 at 1:06 pm

    Eu doar am citit ce scria mai jos, nu am urmarit filmuletul si nici nu vreau…Doar am citit si mi s-a parut oribil. Drept sa va spun mi s-a facut rau sa vad, sa stiu ca asa ceva se petrece. Asa crima fara scrupule, fara remuscari au ajuns sa comita? Nici in visele cele mai negre nu-mi inchipuiam. DOAMNE IARTA-I CA NU STIU CE FAC!!!

    Apreciază

  10. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  11. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  12. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  13. maria said, on ianuarie 13, 2014 at 2:22 am

    sincer eu nu cred ca canoanele te duce la iertare ci pocainta iar la avort nu te trimite nimeni ci te duci de buna voie ,poate ti-e frica canu vei avea ce sa-i dai de mincare ,a cu-i e vina? a celui care nu vrea sa se controleze

    Apreciază

  14. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  15. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  16. cristina said, on iulie 1, 2015 at 12:03 pm

    Am facut cateva avorturi si ma simt ca o criminala,pt ca am fost tanara si nu constietizam atunci gravitatea acestor fapte. Stiu ca sunt vinovata si ca nim ic nu justifica uciderea unui suflet nevinovat,dar ma caiesc si ma doare sufletul cand ma gandesc ,dar acum ce pot sa mai fac ? Ma rog la Dumnezeu ,sa ma ierte ,pt ca stiu ca mila si puterea lui sunt nemarginite.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 1, 2015 at 12:28 pm

      cristina

      In plus, milostenie multa. Vezi si ce nevoi au copilasii sarmani.

      Apreciază

    • GabiM. said, on iulie 3, 2016 at 1:21 am

      Spovedanie completa,apoi va da duhovnicul canon!Nu stiu daca are valabilitate altceva…Doamne ajuta!

      Apreciază

  17. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  18. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  19. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  20. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  21. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  22. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  23. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază

  24. […] Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinator… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.