SACCSIV – blog ortodox

3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoarei. Cu ajutorul romanilor tradatori din administratie, desigur … Ultima achizitie: Spitalul de Copii

Posted in CLANURI TIGANESTI by saccsiv on mai 31, 2012

Iata ce aflam din articolul Stapanii spitalelor. Clanul Carpaci a cumparat si Spitalul de Copii din Timisoara. VIDEO:

Amenintati cu evacuarea de un clan tiganesc, medicii celui mai mare spital de copii din Vestul tarii sunt in pragul disperarii. Se asteapta ca dintr-un moment in altul sa ajunga in strada cu tot cu pacienti.

Noii proprietari ai cladirii in care functioneaza clinica TBC si laboratorul sunt din neamul Carpaci. Acestia au reusit sa puna mana pe o buna parte din centrul istoric al Timisoarei, dar si pe diverse institutii sanitare. Carpaci a dat de urma mostenitorilor legali si a cumparat direct sau prin intermediari drepturile litigioase la preturi derizorii.

Cladirea din centrul Timisoarei in care se afla spitalul de copii a fost retrocedata fostilor proprietari in anul 1995. Prin vanzari succesive a ajuns in posesia lui Carpaci. N-a trecut mult si oamenii acestuia au cerut evacuarea.
Cand si-au dat seama ca vor ajunge in strada, medicii au demarat o campanie de strangere de fonduri pentru construirea unei alte cladiri. Din pacate, intr-o luna s-au strans doar cateva sute de lei.

Uluitor este ca acelasi clan Carpaci detine printre altele Clinica de Oncologie, fostul sediu al DSP si fostul sediul al securitatii. Clinica de Oncologie de pe bulevardul Mihai Viteazu a fost ridicata in 1925. Cladirea i-a apartinut medicului ginecolog Stefan Galetaru.

Acum, Clinica de Oncologie ii plateste lunar o chirie de aproape 2.600 de euro proprietarului: Mihai Monica, ruda cu Ionelas Carpaci.

Pentru aceasta constructie, detinatorii au platit doar 130.000 de euro drepturi litigioase, desi a fost evaluata la cel putin un milion de euro. La un moment dat au vrut sa se mute cu forta in spital.
Ionelas Carpaci, considerat cel mai bogat tigan din Romania, cu o avere estimata la peste zece milioane de euro, a cumparat si fostul sediu al directiei de Sanatate Publica Timis. Pentru ca a cerut 10.000 de euro pe luna chirie, institutia si-a schimbat sediul.
In aparenta, membrii acestor clanuri tiganesti actioneaza ca niste cumparatori de buna credinta. Specialistii spun ca in spatele tranzactiilor ar fi multe falsuri prin care familiile instarite ale romilor din Timisoara reusesc sa acapareze imobile emblematice din oras.

Avocatul Florin Kovacs, care a reprezentat in instanta mai multe victime ale clanurilor spune ca, in toate aceste cazuri, se poate vorbi despre o adevarata mafie din care ar face parte functionari din primarie, notari si judecatori.
Familiile tiganesti detin aproape toate casele cu valoare arhitecturala din centrul istoric. Au fost la un pas sa puna mana si pe Centrul Cultural Francez. Ionelas Carpaci este cercetat in prezent pentru tranzactii cu terenuri apartinand municipalitatii, intr-un dosar complex in care sunt inculpati si angajati de la primarie si de la Cadastru.

   Cititi va rog si:

CLANURILE … De unde au bani aceste specii? NECESITATE: confiscarea averilor lor si curatirea sistemului de cei manjiti

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 31, 2012 at 9:08 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • A zburat vreodată OZN-ul lui Coandă? O bijuterie tehnologică făcută cadou României (VIDEO) said, on iunie 1, 2012 at 5:30 am

      Macheta aerodinei lenticulare se găseşte la Muzeul Tehnic „Dimitrie Leonida”

      „Am avut posibilitatea de a-l cunoaşte şi de a primi sprijinul dezinteresat din partea profesorului Paul Painleve, pe atunci membru al Academiei de Ştiinţe din Paris, autor al unor lucrări de răsunet. Dialogul de atunci m-a apropiat extrem de mult de visul meu; mi-au fost apreciate cunoştinţele de propulsie, însă nu mi s-au trecut cu vederea unele carenţe privitoare la curbura optimă a aripii…Ce a urmat se cunoaşte, avionul meu (avionul Coandă) din 1910, primul avion reactiv din lume, remarc în treacăt – cu trei decenii înaintea celebrilor constructori Whittle, Campini şi Heinkel; apoi descoperirea efectului ce-mi poartă numele şi a unor aplicaţii ingenioase pe care le încheie «farfuria zburătoare» care-şi va lua zborul în cursul acestui an. Sunt convins că mulţi tineri se vor hazarda în văzduh la bordul unei asemenea «farfurii zburătoare», ce va atinge cu uşurinţă 800 de kilometri pe oră, având viaţa asigurată pentru că acest tip de avion nu este conceput din piese mecanice în mişcare, ceea ce exclude de la sine pana de motor”, spunea Henri Coandă într-un interviu acordat publicistului Carol Roman, spre sfârşitul anilor ’60.

      Unde se află macheta aerodinei lenticulare
      Oficial, OZN-ul lui Coandă, a cărui primă schiţă a fost realizată de Coandă încă din 1930, nu a zburat niciodată în afara „laboratorului”, contrazicând optimismul inventatorului. Sunt şi voci care susţin că, de fapt, Statele Unite ar fi valorificat, în secret, invenţia savantului român, după ce s-a spus că zborurile experimentale nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Oricare ar fi adevărul, cert este că şi acum, după mai bine de patru decenii, examinarea proiectului „farfuriei zburătoare a lui Coandă” îi înflăcărează pe cei preocupaţi de arta zborului.

      Macheta aerodinei lenticulare, cum a fost botezată de Coandă versiunea sa asupra „farfuriei zburătoare” poate fi studiată astăzi de oricine.

      Din păcate, prea puţini ştiu de existenţa acestei bijuterii cu valoare inestimabilă pentru patrimoniul ştiinţific românesc. Ca şi alte machete şi brevete din patrimoniul pe care Henri Coandă şi familia sa l-au lăsat României şi care, până în 1977, au fost expuse în Muzeul Henri Coandă, înfiinţat, în 1970, în Casa Coandă, macheta şi schiţele aerodinei zac, uitate, în Muzeul Tehnic „Dimitrie Leonida”, de lângă Parcul Carol, din Capitală. Casa Coandă a fost transformată în ambasadă şi, ulterior, a făcut obiectul unei tranzacţii imobiliare frauduloase, aşa cum a dezvăluit Jurnalul Naţional.

      Când şi unde au zburat „farfuriile” lui Coandă
      Conform preşedintelui Asociaţiei Henri Coandă, dr. ing. aerospaţiale Sorin Dinea, citat de go4it.ro, Coandă a conceput aerodina lenticulară din dorinţa de a realiza un aparat de zbor sigur şi ieftin, fără piese care să se poată desprinde. Astfel, şi-a imaginat un sistem de propulsie bazat pe efectul care îi poartă numele, fenomen fizic pe care l-a întâlnit pentru prima dată în 1910, când lucra la realizarea primului avion cu reacţie din istorie.

      În 1932, primul prototip de aerodină lenticulară a zburat experimental la Paris. Cuplat la reţeaua de gaze, aparatul s-a ridicat până în tavanul încăperii şi a stat acolo până s-a întrerupt alimentarea.

      Ulterior, timp de două decenii şi jumătate, au mai avut loc experimente, însă, din cauza dezinteresului finanţatorilor, acestea nu au putut evolua pe măsura aşteptărilor. În 1956, Henri Coandă a prezentat public două brevete de aerodine lenticulare fără piese mecanice în mişcare, propulsate pe verticală de puterea aburului şi având la bază ejectoare ce funcţionau tot pe principiul reacţiei. Randamentul mai slab faţă de dispozitivele cu elice era compensat de siguranţa zborului şi de costurile reduse de construcţie şi exploatare.

      La începutul anilor ’60, brevetele lui Coandă au fost contractate de forţele aeriene ale S.U.A. (US Air Force), fiind dezvoltate două proiecte de aerodine pilotate de echipaj uman. „Farfuriile” aveau diametrul de aproximativ cinci metri, cântăreau o tonă şi aveau un debit de aer de 500 Kg/sec. Aparatele au zburat, dar, oficial, proiectul a fost abandonat, ca neviabil.

      În 1970, tot în colaborare cu Statele Unite, Henri Coandă a realizat un sistem de patru aerodine care susţin un fuselaj. Forţele pe care le generează farfuriile se întâlnesc într-un punct situat la peste 10 metri deasupra corpului aeronavei, asigurându-se astfel şi stabilitatea. Oficial, acest aparat nu s-a ridicat niciodată de la sol.

      Noua generaţie „Coandă”
      Astăzi, conceptele lui Coandă, ca şi tot ce ţine de aeronautică, sunt studiate de către un grup de ingineri şi cercetători care au format asociaţia ARCA (Asociaţia Română pentru Cosmonautică şi Aeronautică). Chiar dacă, deocamdată, nu a dus mai departe proiectul aerodinei, ARCA a reuşit lansarea în spaţiul extra-atmosferic a primei rachete 100% româneşti – Helen 2, în cadrul competiţiei Google Lunar X Prize.

      În martie 2012, ARCA a testat rezervorul avionului supersonic IAR-111 şi al raschetei orbitale HAAS 2; rezervorul este cel mai uşor construit vreodată de industria aerospaţială globală, pentru motoarele cu turbopompă.

      ULTIMA ORĂ

      Asociaţia Română pentru Cosmonautică si Aeronautică – ARCA va prezenta racheta orbitală Haas 2C, din cadrul Programului Spaţial al României, în Piaţa Victoriei din Bucuresti, începând cu data de 1 iunie 2012.

      Racheta este destinată amplasării pe orbita terestră a unui satelit de peste o jumătate de tonă, în primăvara anului 2013, precum şi participării la competiţia americană de astronautică Google Lunar X Prize. Un alt obiectiv al rachetei Haas 2C este testarea tehnologiei de propulsie şi dinamica zborului pentru avionul supersonic IAR-111 Excelsior.

      Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 1, 2012 at 4:14 pm

      Reacții la demolarea de către clanurile ţigăneşti a celei mai frumoase vile istorice din Timişoara: „Este un act șocant de vandalism urban”

      http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Reactia-Muhle-Capitala-Culturala-Europeana_0_710928903.html

      Apreciază

      • timisorean1 said, on iunie 2, 2012 at 9:03 pm

        A ajuns o rusine sa fii timisorean! Cel putin asa simt eu. Poate din cauza ca sunt timisorean din nastere… Si nu numai pt motivele din acest articol…

        Apreciază

  2. nea Anderthal said, on mai 31, 2012 at 9:43 pm

    ..dehh..toti banatenii pe care i-am intilnit pina acum sunt aroganti si spun cu mandrie ca ‘tat Banatu-i frunCea..’ si se uita in jos si cu dispret la romanii din alte zone ale tarii. Bine zice vorba din popor: „prostu care nu-i fudul parca nu-i prost destul..”

    Apreciază

  3. Dan said, on iunie 1, 2012 at 2:34 am

    Locatiile respective, din cate zice articolul, au fost deja retrocedate proprietarilor de drept. Daca ei au decis sa le vanda proprietatile clanurilor tiganesti, e strict problema lor (desi la cate cunosc tiganii, ma indoiesc ca au fost vanzari liber consimtite fara amenintari/santaj sau poate in unele cazuri si falsuri).
    Oricum statul roman se va confrunta in curand cu tot mai multe asemenea probleme, caci a furat multe proprietati cand au venit comunistii la conducere, si acum trebuie sa restituie tot. Iar cum urmasii legali ai proprietarilor sunt fie prea batrani, fie in strainatate, sau pur si simplu dezinteresati, va fi un adevarat „rai” pt. speculatorii imobiliari ce le vor lua proprietatile la preturi bune.
    Autoritatile publice trebuiau sa se gandeasca inca de dupa ’89 la aceste aspecte, mai ales pe locatiile unde STIAU ca vor trebui retrocedate proprietarilor de drept. Iar daca decizia de retrocedare dateaza din 1995, de ce nu s-au sesizat autoritatile locale sa cladeasca spitale si alte cele, spre inlocuire, pe alte spatii, care nu erau in situatia de a fii retrocedate?

    Apreciază

  4. crestinul ortodox said, on iunie 1, 2012 at 5:27 am

    autoritatile locale !, mai exista „autoritati locale’ cand viermele mafiei si al coruptiei roade adinc pina in …
    iar daca se ajung la astfel de situatii este rodul a tot ce se numeste „lege ” in tara aceasta , intrucat „cand stapinul nu-i acasa joaca soarecii pe masa ” ; noi , ca natie nu avem pe Cine sau Care sa fie interesat de soarta Romaniei ca , Tara sau ca Natie intre popoare :
    si degeaba „sunt date legi dar care nu se aplica ” intrucat primeaza masluirea , coruptia ,….si „ce ma intereseaza pe mine de altii , ma intereseaza traiul meu , socotelile mele ce Tara , ce Romania , astea-s povesti , nu-i asa dlor ce guvernati Romania si trageti din Muribundul acesta ”
    ” hiene ieri ,hiene azi ”
    iar aici nu ma refer la vreo culoare politica , fac atat o observatie – sa arate macar unul din cei ce sunt pusi sa conduca aceasta Tara , o verticalitatea din origine si pina in prezent , sa fie de credinta ortodoxa ( in fond suntem majoritari , nu!), Un Adevarat Crestin-Ortodox si sa-si iubeasca CREDINTA , NEAMUL si TARA .
    banuiesc si nu ma insel caci am fost vanduti ” naimitilor” cum bine spune Sfantul Parinte Arsenie Boca
    „ai mila Doamne si de noi /
    ca lupu paznic o’fost pus la oi /…”
    amin!

    Apreciază

  5. Romeo2110 said, on iunie 1, 2012 at 5:57 am

    Aceste clanuri nu-si pot justifica veniturilwe si nici nu platersc impozite. Fratii lor de pe alte meleaguri nu platesc nici curentul electric pe care-l consuma; deci nu mai vorbim de impozite.

    O lege privind trasparenta castigurilor si averilor, pedepsirea evaziunii fiscale ar aduce lucrurile la normal.

    Probabil ca o asemenea lege va veni la pachet cu chipurile (ei fiind unul din pretexte)…. Si atunci….

    Apreciază

  6. Mihai said, on iunie 1, 2012 at 7:03 am

    „Unde esti tu Tepes, Doamne? Ca punand mana pe ei,
    Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei,
    Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
    Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!”

    Apreciază

  7. abc said, on iunie 1, 2012 at 8:29 am

    Interesant. Am gasit paragraful asta pe net, dar merita citit:

    „Ejaculezi fluidul sinovial. Arunci afara pentru un moment de pasiune, chiar materialul din care este facut creierul. Acesta este un fapt pe care il vei constientiza cand iei in considerare ca toata sperma este materialul din care aceste substante sunt facut si alimentate, si cand sperma este ejaculata ai ales cea mai buna parte a trupului sa o arunci afara si sa devina o masa inerta si nefolositoare, care nu mai poate fi reintegrata in nici o circumstanta. Este dusa si pierduta. Atuci, dupa ce sperma este in afa trupului, penalizarea sexuala apare imediat. Penalizarea pentru pierderea spermei ajunge asa departe si este asa de ascunsa de trupul oamenilor din zilele noastre incat nu stim exact locul unde sa o cautam. Dar iti spunem, cand vezi paralizie, neputiinta, apoplexie, reumatism, slabiciunea creierului, umeri indoiti si fata trasa; cand vezi un tanar om batran si o tanara uscata; in toate aceste cazuri, si in multe altele, poti spune ca acestea au aparut datorita pierderilor sexuale si a irosirii substantelor trupuliu prin orgasmul sexual.

    Vei vedea aceasta penalizare peste tot in jurul tau, si nu exista loc in care sa mergi si sa nu vezi fructele exceselor sexuale. Penalizarea poate fi negata, si toate aceste boli pot fi atribuite oricarei alte cauze sub soare, dar vei avea dreptate cand vei spune, ca datorita secatuirii sexuale care a stors de vlaga sangele victimei din fata ta. Te asiguram ca nimic nu poate fi asa enervant precum excesele sexuale si orice imperechere sexuala este un excess, daca nu este pentru scopul de a avea copii.”

    Apreciază

    • Mălin said, on iunie 2, 2012 at 5:27 pm

      Ceva asem,asemanator scrie si parintele Arsenie Boca in legatura cu abuzul sexual despre mancarea nervilor si intr-un final iesirea din minti sau dementa …

      Apreciază

  8. Iones K said, on iunie 1, 2012 at 8:52 am

    De cand tine cuvantare Patriarhul Daniel la … inaugurari de mall-uri?!

    ZiarulLumina.ro
    Unicul proiect din ţară care introduce conceptul de lifestyle center : Palas, un nou reper urbanistic la Iaşi
    http://www.ziarullumina.ro/articole;1972;1;72367;0;Palas-un-nou-reper-urbanistic-la-Iasi.html

    Apreciază

  9. Iones said, on iunie 1, 2012 at 9:28 am

    Rezultatele recensământului, din nou amânate!

    Publicarea rezultatelor Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor, care trebuia să aibă loc ieri, a fost din nou amânată, „pentru o dată ce va fi comunicată ulterior”, întrucât Comisia Centrală a Recensământului nu s-a putut întruni, se arată într-un comunicat al Institutului Naţional de Statistică (INS). Conform calendarului anunţat, rezultatele preliminare ale Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor 2011 urmau să se dea publicităţii la 23 mai. Acestea au fost amânate însă pentru joi, 31 mai, în urma schimbării componenţei Comisiei Centrale Recensământului, au anunţat, luni, reprezentanţii INS. „Întrucât, din motive organizatorice, Comisia Centrală a Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor (CCRPL 2011), nu s-a putut întruni azi, 31 mai, în şedinţă de lucru pentru validarea rezultatelor preliminare ale recensământului, conform programării anunţate prin comunicatul de presă din 21 mai, publicarea acestor rezultate se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior”, se arată în comunicatul INS. Potrivit INS, Comisia Centrală a Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor 2011 este organismul legal abilitat să valideze rezultatele preliminare ale RPL şi să aprobe, spre difuzare, comunicatul de presă prin care acestea sunt făcute publice.

    http://www.telegrafonline.ro/1338498000/articol/200763/rezultatele_recensamantului_din_nou_amanate.html

    Apreciază

  10. kery said, on iunie 1, 2012 at 10:48 am

    Du-te domne de aici cu prostiile astea ! Ce ai ?! Esti rasist , nu iti plac tiganii ?! Hai domne , ce suntem in evul mediu sa mai gandim asa ?! Ce e domne’ cu mentalitatea asta , sa uram pe cel de langa noi ?!
    Oameni ca dumneavoastra ar trebui sa stea dupa gratii ani buni de inchisoare !
    Lasati atitudinile rasiste , si nu mai scrieti prostii ! Pai asta este de interes pentru cetatean domne’ , cand aia din guvern fura milioane si milioane ?! A ramas problema in oamenii astia de etneie rroma ?!
    Astia sunt adevarata problema a Romaniei domne ‘ ?! ASTIA ?!

    Doamne iarta-i pe rasistii astia , da-le minte sa isi vada greselile ! Nu putem sa uram pe aproapele nostru ! Trebuie sa-l iubim cu bune cu rele !
    Rasistii astia numai rele fac , sunt un flagel domne’ in Romania !Numai din cauza lor cei din occident nu ne vor ….ca suntem rasisti …d’aia !
    Daca as putea , eu cu mana mea i-as baga la puscarie , numai ca sa nu mai existe domne’ rasismul asta nenorocit !

    E nu sunt rasist , si nu ma deranjeaza articolul cu nimic ! Si cei pe care ii numesti dumneata ”romani tradatori din administratie” , ce rau au facut ei ! Ca nu au acceptat sa fie rasisti ca dumneavoastra ?!

    Apreciază

    • daniel said, on iunie 1, 2012 at 12:08 pm

      Pai dumneata vrei sa-i bagi pe rasisti la inchisoare si sa te iei in brate cu clanurile de tigani mafioti? N-ai decat sa te duci sa traiesti in mijlocul lor si sa le mirosi transpiratia. Deci rasistii ne fac de ras in afara tarii, nu tiganii care fura, cersesc, violeaza si induc o impresie gresita a europenilor asupra populatiei majoritare care traieste in Romania.
      Nu se pune problema de rasism, ci de protejarea patrimoniului romanilor si al statului roman, care inca este format in majoritate din etnici romani de buna credinta, nu din mafioti.
      Si daca tot veni vorba, e dreptul meu sa fiu si rasist cand simt ca neamul imi este amenintat de o etnie sau alta!

      Apreciază

      • Mihai said, on iunie 1, 2012 at 1:43 pm

        lasa-l ca e intrus! nu e acel kery pe care il stim noi. nu vezi ce ne ia la misto? 🙂

        Apreciază

    • nea Anderthal said, on iunie 1, 2012 at 1:59 pm

      @kery
      Waz up bro’,ai devenit etno-botanist?

      Apreciază

      • kery said, on iunie 1, 2012 at 8:20 pm

        Nu sunt intrus ! Am vrut sa vad reactia celor care mai citesc pe blogul asta…. Era la misto scris !
        Incercam sa fac ceva amuzant ….
        Nu mai vreau sa mai imi dau cu parerea despre nimic pe aici !Doar asa sa nu imi duceti dorul 😛

        Stiu ca era un artcol despre Ponta , iar saccsiv zicea ca ”o sa fie oleaca mai bine” cu Ponta ….

        De atunci mi-am format eu o parere, poate gresita …..despre saccsiv !

        Intr-un fel socialistii astia de acum sunt la fel ca ceilalti ….. de pe timpul Anei Pauker !

        Nu va aduceti aminte ca ei au fost cei mai mari tortionari ai bisericii ortodoxe ?
        Sau probabil , cum spunea si ”vitelul” Bogdan Chiriac mai acum vreo 2 sau 3 zile la Turcescu in emisiune ,
        ”Memoria colectiva este de scurta durata”
        Am ramas socat de dezinvoltura cu care o spunea ”vitelul” in direct la televizor !

        Cu alte cuvinte , omul spunea pe fata ca lumea e prea proasta si nu tine minte ce s-a intamplat in trecut , doar ceea ce este de actualitate !
        Si atunci cum sa nu ii duca de nas pe tugulanii astia , Ponta Iliescu Nastase si ceilalti……

        In fine …. sa vina frate odata sfarsitul lumii ca nu mai pot , nu vreau sa ii mai vad pe tugulani !

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 1, 2012 at 8:25 pm

        kery

        Si link spre articolul ala poti da?

        Apreciază

      • kery said, on iunie 1, 2012 at 8:37 pm

        Asta a fost mai demult , nu stiu cat timp ! Probabil cam atunci cand cand a fost numit ponta premier , sunt vreo 2 3 luni cred…..
        Si sa stii ca unele articole dispar de pe blogul tau ….. cred ca dupa un anumit timp …nu stiu…!
        Cateodata imi trebuie documentatie pentru emisiunile mele , si mai caut pe blogul tau articole , citate referitoare la ce am eu de gand sa vorbesc in ziua respectiva ….
        Si unele chestii pe care le citisem si le stiam ca sunt pe aici , nu mai erau ….aceasta pagina nu a fost gasita sau ceva de genul …….

        In fine faza cu ponta cred ca stii despre ce spun …. nu mai stau sa caut acum …..

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 1, 2012 at 9:18 pm

        kery

        Nu dispar, prietene. Nu fi mincinos.

        Apreciază

      • blue said, on iunie 1, 2012 at 9:26 pm

        Mai, kery, omul asta care e administrator de site scrie degeaba primul comentariu la fiecare postare : „Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:. Adica te uiti si cauti in dreapta paginii, ai tot cuprinsul in ordine alfabetica. Si gasesti si Victor Ponta, este chiar la V , te-ai fi gandit? 🙂 Iar cand dai click pe nume iti apar toate articolele scrise despre personaj. Iar eu vad acolo scris asa: Anticrestini in guvernul Ponta, Rovana Plumb proavort, Ponta unealta a batranilor masoni, Ponta la biserica penticostala, Ponta marioneta elitelor,… daca tu zici ca asta e „oleaca mai bine”, poate nu ai o perceptie corecta asupra binelui, zic.

        Apreciază

      • kery said, on iunie 2, 2012 at 9:20 am

        Bine mai tugulanule blue! Asa este cum spui tu ! Ai dreptate , eu sunt un mincinos nenorocit !
        Iti arat eu articole care nu mai exista …. stiu sigur ca nu mai sunt , doar nu am avut vedenii ! Asta cu ponta e recenta , deci nu despre asta vorbeam !
        Dar cele de prin 2009 2010 …. !
        In fine ….lasa ….

        Apreciază

      • kery said, on iunie 2, 2012 at 9:46 am

        Nu merge sa pun link !

        Dar titlul e asta : VICTOR PONTA e o unealta loiala a batranilor masoni. Daca va fi validat prim ministru, Romania va merge in continuare strict pe linia trasata de ELITE …

        ”Consider ca in comparatie cu Ungureanu, multi din clasa politica romaneasca par, si probabil chiar sunt, oleaca mai cumsecade cu neamul si tara asta.Insa sa nu ne facem prea mari iluzii ”’

        Apreciază

  11. pongogonzo said, on iunie 1, 2012 at 12:42 pm

    Reblogged this on pongogonzo.

    Apreciază

  12. oarecare said, on iunie 1, 2012 at 3:39 pm

    Directia de sanatate publica a platit chirie cu miile de euro vreo 2 ani si ceva la tigani, la fel Sanepidul, Maternitatea Bega, acum Spitalul de copii … se pare ca pe Timisoara toate cladirile istorice din sanatate au fost revendicate, cele de la persoane fizice nu mai vorbesc…. oricum nu-i lucru curat….

    Apreciază

  13. Mălin said, on iunie 1, 2012 at 3:58 pm

    Apreciază

  14. Popateapa said, on iunie 1, 2012 at 5:19 pm

    Reblogged this on Popateapa's Blog.

    Apreciază

  15. oarecare said, on iunie 7, 2012 at 9:15 am

    ca fapt divers, 90% din vile sunt nelocuite, neinchiriate, goale golute, cu gratii, sisteme de supraveghere, adevarate fortarete… ca si cand isi asteapta proprietarii la cere le va fi foarte teama de ceva… Este ireal sa vezi sute de viloace fara locuitori dar care sunt dichisite pana la ultimul detaliu. Eu cred ca oricat de isteti ar fi tiganii tot nu ar avea sute de milioane de euro pentru asemenea investitii… mai sunt si banii altora… evrei poate si care vor sa se traga la noi in tara dupa cum se zvoneste (sa nu fie!)…. Este megadubios sa fie familii de cate 20 de tigani care sa aiba 10 vile de exemplu… or fi ei prosti dar ma indoiesc de asta, sunt doar un paravan din care isi trag si ei foloasele.

    Un alt lucru dubios sunt terenurile ramase goale prin tot orasul suprafete uriase, ca urmare a demolarii fabricilor comuniste… supermarcheturi avem, malluri avem…si aceste par sa astepte niste proprietari…. iar majoritatea se afla in mainile masonilor (o forma mascata de sionism…)

    Apreciază

  16. Tepes said, on iunie 29, 2012 at 10:46 am

    Banatu-i fruntea ! mafiei tiganilor ,halal justitie,politie dar si societatea civila doarme……….

    Apreciază

  17. […] 3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoa… […]

    Apreciază

  18. […] 3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoa… […]

    Apreciază

  19. […] 3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoa… […]

    Apreciază

  20. […] 3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoa… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.