SACCSIV – blog ortodox

FUKUSHIMA: Un cutremur mediu e suficient pentru a declansa un dezastru nuclear planetar? Reactorul nr. 4 e varza …

Posted in FUKUSHIMA, Japonia by saccsiv on mai 11, 2012

Iata ce putem citi in articolul Fukushima reactor No. 4 vulnerable to catastrophic collapse; could unleash 85 times Cesium-137 radiation of Chernobyl; human civilization on the brink:

(NaturalNews): Stirile pe care sunteti pe cale sa le cititi le situeaza pe toate celelalte in categoria  “insignifiant” prin comparatie. Sunteti ingrijorati de alegerile prezidentiale din 2012? Sunteti ingrijorati de plantele modificate genetic? Fluoridarea apei? Vaccinuri? Inchisori secrete? Nimic din toate acestea nici macar nu mai conteaza daca nu rezolvam problema reactorului nuclear nr. 4 de la Fukushima, care este in pragul unei caderi catastrofice care ar putea sa duca la scurgeri de radiatii ce ar pune capat civilizatiei umane pe planeta noastra. ( Vezi mai jos cifrele.)

Rezultatul scurgerilor de radiatii ar transforma America de Nord intr-o “zona moarta” pentru oameni…. recolte mutante sau inexistente, apa radioactiva, mortalitate infantila exploziva, o explozie de cancere si infertilitate…. aceasta s-ar putea dezlantui in orice moment de la un cutremur in Japonia. Un astfel de eveniment ar avea ca rezultat scurgeri de Cesium -137 de 85 de ori mai mari decat cele de la catastrofa din  Cernobal, spun expertii (vezi mai jos). Iar catastrofa de la Cernobal a facut ca regiunile din jur sa fie nelocuibile pentru oameni timp de secole.
Si totusi, uimitor, cei pe care ii suspectam deja de inselaciuni nu spun absolut nimic despre aceasta problema.  Mass media principala, se preface ca nu este nicio problema cu Fukushima. Presedintele Obama nu spune nimic despre asta. Autoritatile federale de reglementare, inclusiv NRC (Nuclear Regulatory Commission – Comisia de reglementare nucleara), sunt toti tacuti. Ca si cum ar crede ca tacerea lor in fata acestui subiect l-ar face sa dispara.

Poate ca mincinosii profesionisti din presa si guvern au devenit atat de obisnuiti cu ideea ca pot rasuci realitatea dupa bunul lor plac (si reusesc sa-i faca pe “fraieri” sa creada aproape orice), incat acum ei cred ca pot ignora legile fizicii. De aceea au refuzat sa acopere nivelul scazut de radiatii care continua sa fie emis de Fukushima.

Soarta omenirii se joaca acum la reactorul nr. 4

“Nu este nicio exagerare sa spunem ca soarta Japoniei si a intregii omeniri depinde de reactorul nr. 4” – Mitsuhei Murata, fost ambasador al Japoniei in Elvetia si Senegal, Director executiv al Japan Society for Global System and Ethics

Declaratia uimitoare a domnului Murata ar trebui sa fie pe prima pagina a ziarelor de pretutindeni in lume. De ce? Pentru ca are dreptate. Daca reactorul nr. 4 intampina chiar si un cutremur minor, ar putea sa dea nastere unei reactii in lant de evenimente care ar afecta rapid America de Nord, facand-o nelocuibila pentru oameni pentru secole de acum incolo. Imaginati-va statele California, Oregon si Washington inundate cu radiatii – de pana la 85 de ori mai mari decat cele de la Cernobal. Vorbim aici despre sfarsitul vietii umane la nivel de continente.
Iata ce s-ar putea intampla, conform lui Robert Alvarez, fost consilier al secretarului si asistent secretar pentru Comisia de securitate nationala si de mediu a Departamentului de Energie SUA:
“Bazinul de racire al reactorului nr. 4 are o inaltime de 30 de m deasupra pamantului, are o structura avariata si este expus fortelor naturii. Daca un cutremur sau alt eveniment ar cauza golirea bazinului s-ar provoca un incendiu radiologic implicand o cantitate de Cs-137 de aproape 10 ori mai mare decat cea de la Cernobal. Infrastructura prin care se putea evacua acest material a fost distrusa, fiind inclusa in celelalte trei reactoare. Combustibilul reactor folosit nu poate fi pur si simplu ridicat in aer de o macara, ca si cum ar fi o incarcatura oarecare. Pentru a preveni expuneri severe la radiatii, incendii sau posibile explozii, trebuie intotdeauna transferat in apa si structurile puternic  blindate puse in butoaie uscate. Cum acest lucru nu a mai fost facut inainte, indepartarea combustibilului folosit din bazinele de la reactoarele avariate Fukushima-Dai-Ichi va cere un efort major, indelungat de reconstruire si va inota in ape necunoscute.”

(http://www.nuc.berkeley.edu/forum/218/nuclear-expert-fukushima-spent-…)
Observatie: el spune o  cantitate de Cs-137 “de 10 ori mai mare” decat cea de la Cernobal. Altii spun de aproape 85 de ori mai mare. Nimeni nu stie 100 % sigur ce   s-ar putea intampla, pentru ca nu ne-am mai intalnit cu asa ceva in trecut.  Inotam in ape necunoscute, in fata unui amenintari la adresa supravietuirii noastre iminente si nemaiintalnite. Si atat guvernele cat si corporatiile care ne-au dat asigurari ca energia nucleara este sigura joaca acum  jocul “acopera-mi spatele”, in timp ce omenirea se afla la rascrucea unei apocalipse nucleare.

Fukushima –situatia de fapt

Pentru o mai buna intelegere a gravitatii situatiei, cititi aceste date despre reactorul nr. 4 de la Fukushima, pe care le-am pus cap la cap din canalele de stiri disponibile:

• Reactorul nr.4 contine 1535 de bare de combustibil folosit care ramane foarte radioactiv.
• Aceste bare de combustibil au in mod obisnuit un potential de a emite radiatii de 37 milioane de  curie.
• Aceste bare de combustibil sunt depozitate intr-un bazin de beton aflat la aproximativ 30 de metri deasupra pamantului, inauntrul cladirii reactorului a carui structura este compromisa, practic lasand bazinul in aer liber..

• Bazinul care contine aceste bare de combustibil are “structura avariata”.
• “Daca un cutremur sau alt eveniment ar cauza golirea bazinului s-ar provoca un incendiu radiologic implicand o cantitate de Cs-137 de aproape 10 ori mai mare decat cea de la Cernobal. „-  Robert Alvarez, fost consilier al secretarului si asitent secretar pentru Comisia de securitate nationala si de mediu a Departamentului de Energie SUA.
• „ Infrastructura prin care se putea evacua acest material a fost distrusa, fiind inclusa in celelalte trei reactoare.” – Dl. Alvarez.
• la numai 50 de metri de reactorul nr.4 , un bazin mult mai mare de bare de combustibil folosite contine 6375 de bare, care raman toate puternic.
• Toate aceste bare de combustibil radioactiv sunt in mod uimitor expuse in aer liber. Nu sunt pastrate inauntrul niciunui container.
• Numarul total de bare de combustibil folosit pentru toate cele 6 reactoare de la Fukushima Daiichi este 11421.

• Daca reactorul nr. 4 ar suferi o prabusire a structurii, scurgerea de radiatii din cele 1535 de bare ar face ca munca sa devina imposibila in complexul Fukushima, impiedicand interventia de a opri scurgerile masive de radiatii de la toate celelalte bare.
• In total, cele 11421 de bare de combustibil detinute de  Fukushima Daiichi contin 336 de milioane de curie de “radioactivitate indelungata”. Aproximativ 134 de milioane de curie dintre acestea sunt reprezentate de  Cesium-137.

• „Reactoarele care sunt folosite de zeci de ani, precum cel de la Fukushima-Dai-Ichi, au generat una dintre cele mai mari concentratii de radioactivitate de pe planeta.” – Dl. Robert Alvarez, U.S. Dept. de Energie, SUA
• Aceasta radioactivitate a Cesium-137 totalizata de intreaga colectie de bare de combustibil de la Fukushima este mai mare de 85 de ori decat cea scursa de la Cernobal.
• Scurgerea aceastei cantitati de Cesium-137 ar “ distruge mediul inconjurator si civilizatia noastra. Este o chestiune de supravietuire a omenirii.” (http://akiomatsumura.com/2012/04/682.html)
• Mass media principala se afla intr-o negare totala in ceea ce priveste aceasta stire, refuzand  sa recunoasca macar existenta acestei amenintari imediate la adresa civilizatiei umane.

• Mass media principala este, in mare parte, detinuta de General Electric, chiar compania care a construit reactoarele de la Fukushima de la inceput. Este clar ca GE duce o campanie sustinuta de negare totala a acestei stiri de catre presa pentru a-si acoperi spatele si pentru a impiedica oamenii sa puna intrebari despre proiectarea defectuoasa si alegerea amplasamentului pentru cladirile cu activitate nucleara care au condus la aceasta catastrofa.

Pana acum au murit 18000 de persoane si sute de milioane sunt supusi riscului: musamalizarea presei

“Sediul executiv si numeroase agentii federale – agentii insarcinate cu mentinerea securitatii americane – au facut tot ce le-a stat in putinta  pentru a ascunde si musamaliza informatiile despre valul radioactiv mortal si a caderii urmatoare si care se indrepta din Japonia catre coasta de vest a Statelor Unite,” spune Alexander Higgins.

(http://blog.alexanderhiggins.com/2012/03/01/plumegate-media-silent-fe…)
El merge mai departe si declara: “Dovezile obtinue prin cererile FOIA ( Freedom of Information Act  – Legea libertatii de informare) arata cum chiar de la inceput NRC a stiut foarte clar proportiile dezastrului care se desfasura, dar a ascuns adevarul de publicul american. Rezultatul valului  de radiatii si ale accidentului  pot fi evaluate  in cresterea ratei mortalitatii infantile: celulele copiilor nenascuti si a celor nou-nascuti se divid cu o rata mult mai mare decat cele ale adultilor, astfel raul produs este mult crescut si de aceea mult mai vizibil. Estimari moderate plaseaza numarul copiilor nascuti morti in urma accidentului de la Fukushima in jurul cifrei de 18000.”

Vezi documentul FOIA aici:

http://www.houseoffoust.com/NRC/ML11269A172.pdf
si aici:
http://pbadupws.nrc.gov/docs/ML1205/ML12052A106.pdf
Musamalizarea conspirativa a valului de radiatii care inca este emis de reactorul de la Fukushima se numeste acum “Plume-Gate”.  Aceasta problema trebuie sa fie in centrul atentiei noastre. S-ar putea ca efectiv sa nu fie nimic mai important pentru supravietuirea rasei umane decat sa facem fata acestei probleme scapate de sub control a radiatiilor de la Fukushima –  pe termen foarte scurt si a problemei mai ample a fraudei stiintifice despre “siguranta” energiei nucleare – pe termen mai lung.

Dupa cum exlica Higgins, “Opinia acestui autor este ca orice sursa media care nu striga in gura mare despre Plume-Gate cel mai probabil este controlata de stapanire.” Are dreptate. Aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra nr. 1, iar Natural News isi redefineste prioritatile chiar acum pentru a trage un semnal de alarma asupra dezastrului de la Fukushima pentru motivul evident  ca orice altceva paleste prin comparatie in fata importantei acestui subiect.

Actioneaza acum.

Desi nu-mi place sa apelam la ONU pentru a face nimic, deoarece este o organizatie criminala globalista, angajata in raspandirea traficului de sclavi sexuali, abuz asupra copiilor si crime in masa, ONU are fara doar si poate unele legaturi cu guvernele lumii.  Petitia din link-ul de mai jos cere celor de la ONU sa ia masuri urgente, decisive pentru a face fata reactorului nr. 4 de la Fukushima inainte de a fi prea tarziu si de a fi cu totii  afectati dincolo de limita.

http://fukushima.greenaction-japan.org/2012/05/01/an-urgent-request-o…
Aceasta petitie cere doua lucruri:
1. Natiunile Unite ar trebui sa organizeze un Summit pe probleme de securitate nucleara  pentru a prelua problema cruciala a combustibilului folosit de la reactorul nr. 4 Fukushima Daiichi .

2. Natiunile Unite ar trebui  sa stabileasca o echipa de evaluare  independenta la reactorul nr. 4  Fukushima Daiichi  si sa coordoneze asistenta internationala  pentru a stabiliza combustibilul nuclear folosit  si a preveni scurgerile de radiatii cu consecinte potential catastrofice.

Aici la NaturalNews, desi dispretuim ONU pentru actiunile lui globaliste si crimele impotriva umanitatii, totusi sustinem aceasta petitie si efortul urgent pentru ca Natiunile Unite sa faca ceva pozitiv macar o data. De fapt daca ONU ignora aceasta problema, numai acest lucru singur va fi cea mai mare crima a tuturor timpurilor impotriva umanitatii,  caci esecul de a rezolva situatia de la reactorul nr. 4 ar putea insemna sfarsitul  civilizatiei umane asa cum o cunoastem noi.

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 11, 2012 at 9:27 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. crestinul ortodox said, on mai 11, 2012 at 9:46 am

    si noi oare trebuie sa platim pentru pacatele altora ! cred ca de aici va porni tot ce este vai si amar pentru pamint ; atunci o sa vedem cum vor migra si se vor rascula natii intregi cand pamintul acelora nu va fi de locuit !
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE , APARA SI PAZESTE TARA si POPORUL ACESTA !
    Amin!

    Apreciază

  3. Mos Darie said, on mai 11, 2012 at 9:53 am

    Nu este chiar asa. Radiatiile emise de combustibilul nuclear au si ele o raza limitata de actiune, particulele pierzand energie. Problema ar putea sa apara de la particule purtate de vant si depuse pe solul respectiv. Ori, la o distanta de mii de km, particulele solide au tot timpul sa se decanteze, cazand in mare…

    Apreciază

  4. Cosmin said, on mai 11, 2012 at 9:53 am

    Intrebare adresata celor ce poseda cat de cat cunostinte in domeniul materialelor radioactive: Cernobal, respectiv Fukushima ca pericol se situeaza peste sau sub nivelul efectului bombelor de la Hiroshima si Nagasaki? Daca raspunsul e: sub nivelul celor doua bombe atomice, intreb, noi de ce mai traim azi in urma detonarii celor 2 bombe? Nu mai intreb cum de mai exista americani in viata in ziua de azi, dupa sutele de experimentele nucleare savarsite in desertul Nevada atat subteran cat si la suprafata. Nu mai intreb de miile de experimente nucleare savarsite pe tot globul in ultimii 60 de ani. Dar probabil faptul ca nu cunosc aproape nimic despre domeniul nuclear, ma determina sa incadrez articolul ca si sperietoare. O fi un adevar la mijloc, dar pana sa dispara viata pe un continent e cale lunga. Iar faza ca acel combustibil nuclear e depozitat in aer liber fara protectie, e o aberatie ordinara.

    Nu vreau sa fiu considerat un Gigi contra, dar in ultimi ani am fost bombardati cu stiri gen sperietoare de mi s-a facut lehamite deja. Amintesc doar succint: al treilea razboi mondial, cea mai grea iarna din ultimii 1000 de ani, cutremurul devastator din Romania, toate erau prevazute sa se intample acum 2 ani respectiv toamna lui 2010.

    Totusi sa multumim lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat, asta in cazul ca acele previziuni chiar trebuiau sa se intample. Probabil Dumnezeu ne-a mai lasat putin ragaz.

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 11, 2012 at 10:40 am

      Bombele de la Hiroshima si Nagasaki sunt zero pe langa Fukushima datorita faptului ca in aceste 2 bombe s-au folosit maxim 1,5 kg de uraniu si plutoniu,pe cand la Fukushima exista tone de uraniu,plutoniu folosite!

      De asemenea dupa explozia celor 2 bombe nucleare,procesul de injumatire s-a accelerat atat de mult datorita exploziei si temperaturii incat perioada de injumatatire a izotopilor radioactive s-a redus extrem de mult si din acest motiv dupa mai bine de 60 de ani in Hiroshima si zona Nagasaki nu mai exista radiatii.

      Apreciază

      • Cosmin said, on mai 11, 2012 at 11:32 am

        @ un_mare_pacatos

        Informatiile tale, fundamenteaza atunci, ceea ce e afirmat in articol. Multumesc pentru info. Imi cer iertare pt afirmatiile mele.

        Apreciază

  5. un_mare_pacatos said, on mai 11, 2012 at 10:02 am

    Trist,dar adevarat. Un cutremur de pamant de 6 grade Richter din apropierea centralei e suficient pentru ca reactorul 4 sa se prabuseasca . Acela ar putea aparea oricand,in urmatorele minute,ore sau zile. Mai rau de atat si reactorul 3 ar putea sa prezinte aceleasi trasaturi pe care le are si reactorul 4.

    Citisem ieri ca in orasul Minimisoma aflat in prefectura Fukushima ,exista o radiatia de 122 de ori mai mare decat in zona evacuata iradiata din Belarus.

    http://fukushima-diary.com/2012/05/minamisoma-is-122-times-more-contaminated-than-mandatory-evacuation-zone-in-belarus/

    de asemenea pe acelasi site se pot observa o sumedenie de noi plante cu mutatii oribile.

    Apreciază

  6. STOP RFID 666 said, on mai 11, 2012 at 10:37 am

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on mai 11, 2012 at 10:57 am

    Apreciază

  8. crestinul ortodox said, on mai 11, 2012 at 10:59 am

    anathema cu acestia ce se pleaca in fata ereticilor ! si nu se inchina lui DUMNEZEU CEL ADEVARAT si INVATURII VII DATA DE IISUS HRISTOS SI SFINTII APOSTOLI , BISERICII SALE ORTODOXE CEA INTR_UNA SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA .
    Amin!

    Apreciază

  9. Iones said, on mai 11, 2012 at 11:50 am

    Republica Moldova. Amenintati cu politia daca refuze vaccinarea : „Noi nu am vrut să fim vaccinaţi, dar ne-au spus că dacă nu ne pun o să cheme poliţiştii”
    http://mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=6758

    OBAMA SUSTINE „CASATORIILE” HOMOSEXUALE DIN CAUZA „CREDINTEI SALE CRESTINE”
    http://mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=6760

    SPRIJINITĂ DE ONU, CEA MAI BOGATĂ FEMEIE DIN LUME RELANSEAZĂ CONTROLUL POPULAŢIEI
    http://mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=6762

    Apreciază

  10. Iones said, on mai 11, 2012 at 11:57 am

    Populatia Romaniei a scazut cu aproape 10.000 de persoane in martie
    http://www.ziare.com/social/romani/populatia-romaniei-a-scazut-cu-aproape-10-000-de-persoane-in-martie-1166609

    Apreciază

  11. crestinul ortodox said, on mai 11, 2012 at 12:18 pm

    sa ne rugam dragii mei , frati si surori intru BISERICA ORTODOXA CEA ADEVARATA , in DUH SI ADEVAR LA HRISTOS , INDEOSEBI LA MAICA DOMNULUI SI AL SAU SFANT ACOPERAMINT , caci vin vremuri grele si tulburi -si va veni SABIA LUI DUMNEZEU – adica MINIA CEA DREAPTA SI SFANTA care va taia raul din radacina si nu va lasa ca pleava , necuratia si spurcaciunea sa fie laolalta cu graul curat si CELE SFINTE ALE SALE ; nu spun aceste cuvinte pentru „a ne pune cenusa in cap ” dar nici pentru ” a dormi ” in post si a nu veghea caci mari grozavii vor vedea ochii nostri , mari grozavii vor auzi urechile noastre iar cei ce se infratesc , alias cu spurcaciunea , necuratia acestei lumi si cu dracii ce vor sa guverneze aceasta lume , de aceasta fiara vor fi mancati IAR PAHARUL MINIEI DUMNEZEIESTI CAND VA FI PLIN , va da pe afara atunci si Ingerul Domnului il va revarsa pe acest pamint !
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE APARA SI PAZESTE ACEASTA TARA SI ACEST POPOR , CA AI TAI SUNTEM DOAMNE !
    AMIN!

    Apreciază

  12. ioancadar said, on mai 11, 2012 at 12:30 pm

    Stimatul „Proortodox” a primit şi de la mine răspunsuri la nelămuririle dumnealui:

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/05/11/lui-proortodox/

    Apreciază

  13. ioan said, on mai 11, 2012 at 1:43 pm

    d-le saccsiv cu tot respectul permite-mi sa te contrazic (mai degraba sa te temperez). nu e o stire chear de prima pagina sau in orice caz pe undeva mai in stbsol. dupa parerea mea sunt probleme mult mai grave care afecteaza mai mult oamenirea si care sunt la indemana noastra ( a omului) sa le rezolvam. de ex. cipuirea sau vaccinarea mondiala propusa de bil gates sau otravurile din mancare. oricum in privinta radiatiilor oameni nu prea au multe posibilitati. cu stima un cititor fidel.

    Apreciază

  14. acelas said, on mai 11, 2012 at 3:55 pm

    absolut graitor pt „maniacii” si utilizatorii facebook .. 

    http://www.gandul.info/magazin/asa-functioneaza-facebook-ce-se-intampla-atunci-cand-dai-un-like-9611957 

    evreul tot la evreu trage .. Ponta vrea sa-l pastreze pe Bogdan Aurescu secretar de stat la MAE, desi spunea ca doreste sa-i schimbe pe toti. Aurescu, un nume tipic, pe care si le pun ei insisi, Aurescu e un fel de „Gold-stein”, „Gold-man” in celelalte limbi.. In sfarsit, Aurescu este cel de care se leaga celebrul succes juridic al Romaniei vs. Ucraina in ce priveste insula Serpilor.  
     

    http://www.ghimpele.ro/2012/05/victor-ponta-vrea-ca-bogdan-aurescu-sa-ramana-la-mae/
      
     .

    Apreciază

    • clement said, on mai 13, 2012 at 11:39 pm

      Micuţul Goldy este tinut pe post de „marca inregistrata”, nu pentru geniul sau juridic. A jucat intr-o piesa si a retinut corect textul. Atat. L-a auzit cineva vorbind? Are vocabularul si iutimea intelectuala a unui elev mediocru de clasa a 10a, dintr-un liceu de cartier de la Zimnicea.

      Apreciază

  15. monikaa2128 said, on mai 11, 2012 at 5:02 pm

    Semnal de alarma ! S-a reactivat falia seismica Vidraru-Snagov-Shabla mai multe cititi articolul http://www.stirimedia.com/semnal-de-alarma-s-a-reactivat-falia-seismica-vidraru-snagov-shabla-mai-periculoasa-decat-cea-din-vrancea/

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 11, 2012 at 6:41 pm

      citind acest comentariu despre falia seismica Vidraru-Snagov -Shabla inseamna ca cei ce au guvernat Romania pina
      mai ‘ieri” cu Basescu in frunte au mers si au actionat pe sloganul „dupa noi potopul ” ; atunci daca acest guvern accepta aceeasi slugarnicie si umilinta in fata spurcatilor si antihristilor de la chevron , inseamna ca merg si acestia dupa acelasi slogan „dupa noi potopul” si se pune in joc vietile a milioane de romani care , ca locuiesc la blocuri tip cutii de chibrit iar acelea subrede deja afectate de cutremurul din ’77 ! si atunci cu ce avem de aface’ cu pregatirea unui ….,sa nu folosesc alt termen !
      dom’le ce se intampla cu aceasta Tara si acest popor , in mainile cui am ajuns noi , locuitorii de rand ai acestei Tari ? nu se constientizeaza ca se vrea stergerea noastra ca natie de pe fata pamintului si ca tara !sa se duca chevron go back la ei acolo sa si exploateze si fisureze hidraulic a lor pamint ,canada si nu Tara Noastra !
      DOAMNE IISUSE , APARA si PAZESTE TARA , POPORUL ACESTA , CACI IN MAINILE TALE NE INCREDINTAM !
      AMIN !

      Apreciază

  16. Alexandru(Fulger) said, on mai 11, 2012 at 6:20 pm

    Elitele stiu despre reactor si daca nu actioneaza inseamna ca nu e foarte periculos , nu si-ar face tara nelocuibila , au nevoie de ea pentru antihrist.

    Apreciază

  17. crestinul ortodox said, on mai 12, 2012 at 10:42 am

    un crestin ortodox ,nu se uita la „elitele” sau dracii fara coarne ce aparent trag sforile peste tot , ci se uita in sus , catre „rasarit de unde va veni Mantuirea” si striga din ardoarea sufletului cu a sa credinta neclintita „Doamne fa ce vrei si cum vrei cu mine dar numai in iad sa nu ajung” si atunci Auzindu-si creatia Mainilor Sale , CREATORUL adica DUMNEZEU nu va lasa ca antihristul si ai sai slugoi sa intre cu „cochita” pe acest pamint ales , sfintit de catre SFINTII si DREPT MARTURISITORII AI DREPTEI CREDINTE CEA ORTODOXA ai ACESTUI NEAM greu incercat ca metalul in foc spre curatare , izbavire drept numit GRADINA MAICII DOMNULUI ;insa doar atat ni se cere a fi CRESTIN_ORTODOX , CREDINTA NECLINTITA in BISERICA VIE A LUI HRISTOS si nu lepadarea de CREDINTA prin acceptarea si inrobirea in hoarda satanei cu aceste acte biometrice si cu tot ce cere si inseamna ue respectiv nato.
    DOAMNE APARA SI PAZESTE CU DREAPTA TA ACEASTA TARA SI ACEST POPOR!
    amin!

    Apreciază

  18. bogdan said, on mai 13, 2012 at 2:23 pm

    Hristos a inviat, zeolitul argila lichenul de piatra sunt remedii naturale impotriva radiatiilor nucleare , zeolitul si lichenul de piatra sunt folosite pentru decontaminarea radioactiva in zona accidentelor nucleare.Argila ar fi cea mai ieftina si are termen de valabilitate nelimitat pastrata in conditii optime, mai multe remedii impotriva radiatiilor nucleare pe FORMULA AS nr 557 forma maxima iar pe alimente sa faceti SEMNUL SFINTEI CRUCI DAR SA FIE CORECT!

    Apreciază

  19. bogdan said, on mai 13, 2012 at 2:47 pm

    Am sa fac reclama la o carte care aproape am terminat-o de citit MANUAL DE SUPRAVETUIRE scrisa de SERBAN DERLOGEA o carte care este un ghid cu instructiuni precise, pentru aproape fiecare situatie posibila ai o solutie pe care o poti pune in aplicare .O carte care trebuie citita si data mai departe,contine informatii care vor fi utile daca vei fi nevoit sa parasesti in caz de razboi sau calamitate naturala orasul, satul in care locuiesti.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.