SACCSIV – blog ortodox

Video: ORESTE la RADIO DOBROGEA

Posted in Oreste by saccsiv on mai 8, 2012

   Vizionati va rog inregistrarea de la:

Oreste Teodorescu invitat la “Cuvânt Dobrogean”

Tot de acolo aflam ca este vorba despre:

Emisiunea “Cuvânt Dobrogean” ,11 nov. 2011 – Oreste şi Religia în contextul Simpozionului Internaţional dedicat instituţiei familiei în cadrul celor trei religii monoteiste: creştinism, mozaism şi islamism.
Invitat: Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu.
Realizator:Pr. Eugen Tănăsescu.

Comentariu saccsiv:

Cateva repere:

Incepand cu minutul 9:00 vorbeste despre masonerie.

Incepand cu minutul 11:00 ecumenism total.

Incepand cu minutul 34:00 despre crestinism, iudaism, islam.

Despre Oreste, cititi va rog si:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE E MASON …

VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI …

Despre parintele Eugen Tanasescu si Radio Dobrogea:

VIDEO – Radio Dobrogea: LUATI CIPURILE …

Pr. Eugen Tanasescu, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului: NU VA EXISTA nici SEMNUL FIAREI 666, nici ANTIHRISTUL …

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 8, 2012 at 5:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mishuleu said, on mai 8, 2012 at 6:08 pm

    Fratele isi invita fratele pentru a discuta si public cate ceva din ce se mai vorbeste pe la intrunirile lor ilumintate.

    Apreciază

  3. mishuleu said, on mai 8, 2012 at 6:11 pm

    Sfintii si animalele.

    http://www.crestinortodox.ro/credinta/sfintii-animalele-135771.html

    Apreciază

  4. mishuleu said, on mai 8, 2012 at 6:15 pm

    China vs USA – empires at war

    Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on mai 8, 2012 at 6:25 pm

    SA DAM TOTI POLITISTII AFARA PENTRU CA FRATELE CEL MARE VEGHEAZA – FIARA INGHITE BANI PESTE BANI – SPALAREA PE CREIER VA PRINDE FOARTE BINE

    http://www.antena3.ro/romania/big-brother-din-copsa-mica-da-roade-sistemul-de-supraveghere-a-depistat-un-hot-166169.html#

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on mai 9, 2012 at 1:01 pm

      pcmouse

      DIALOG IMAGINAR INTRE DOI ,,PROGRESISTI”

      Bai frate ai vazut ce misto e acuma, te duci la cumparaturi cu cardul, tastezi pinul, si gata plata. Nu mai stai ca sa-ti umpli buzunarul cu maruntis. Plus ca sistemul nu-ti opreste in plus nimic. Daca gasesti o proasta care-ti da rest mai putin ai ramas in paguba.
      Ba ai ramas in urma, eu am un card pe care-l flutur pe langa cititor si gata plata, ce sa mai stau ca prostii, sa tastez la pinuri. Plus ca diseara e finala la uefa si ma grabesc sa mananc o ceafa de porc si sa ragai o bere. Si daca esti o pitipoanca, nici macar nu mai fluturi cardul ci fluturi doar geanta, ce sa mai vorbim.
      Eu nu mai stau ca prostu’ la rand la facturi, ca plateste fi-miu pe net si astfel economisesc timp sa ma plimb prin parc cu nevasta.
      Pai vezi ca esti prost ma, ca te-am invatat pana te-am prostit!!! Nu se face asa, mai stai pe net ca prostu’. Du-te la banca si spune-i la aia sa traga banii automat de pe card, sa nu-ti mai bati tu capul ala plin cu tarate. Ba ca bine zici, o s-o fac si p-asta.
      Ba da am auzit ca unii sunt mai smecheri si economisesc mai mult timp. Cica aia au un cip implantat si cu ala platesc tot, nu se mai ostenesc deloc.
      Da ba, nici macar nu te mai ostenesti sa scoti cardul din buzunar si sa-l fluturi.
      Pai de ce sa ma mai ostenesc sa scot cardul din buzunar, mai ales ca am investit in burta destul ca sa-mi scada, caci la noi burta mare e semn de prosperitate.
      Ce treaba cool e si cu tehnologia asta, acum totul e la botul calului, nu mai trebuie sa transpiri ca pe vremuri.
      Hai frate sa ne grabim sa luam mici si sa ragaim o bere ca pierdem finala si e vai de capul nostru.
      Asa e, sa mancam, sa bem si sa ne simtem bine.

      Apreciază

  6. abc Marin said, on mai 8, 2012 at 7:23 pm

    cea mai frumoasă parte a emisiunii începe la minutul 23:30 până la 25:05.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 9, 2012 at 5:23 am

      pai „dracii far ‘coarne „trebuie sa se fac auziti ,si in Dobrogea de unde o fost increstinat poporul roman ,de catre SFANTUL APOSTOL ANDREI , iar din cate imi dau seama nu este intamplator aleasa locatia aflata la influienta mai multor chestii de alea numai crestine nu , probabil acesti masoni primesc informatii” pure” de la „tatucul lor „, satana unde sa mearga si ce sa spuna !
      Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac !
      si in ce PIATRA lovesc !

      Apreciază

      • cris said, on mai 9, 2012 at 7:18 am

        din nenorocire sunt tot mai mulţi şi cât mai tineri! şi sunt atât de entuziaşti că li s-a prezentat calea asta atât de „originală” încât nu te mai poţi înţelege cu ei! infernetul ăsta e o capcană prin care sunt „racolaţi”!!! Doamne Apără şi Păzeşte!!

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on mai 9, 2012 at 11:15 am

        din fericire ,sunt tot mai multi tineri informati si sunt bucurosi de aflarea ADEVARULUI care se prezinta si prin acest mod de informare Chiar daca cei Avizati sa o faca nu o fac ! caci avem de a face cu o turma de lupi imbracati in blana de oaie care incearca sa zica beeeee ! dar din gura lor iese ….urletul unui lup si ranjet de fiara mincatoare de oite ascultatoare !
        „Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac ! /sau poate stiu ce fac /, dar tac /ca-i mai bine sa fii pe plac/ pe placul cui?/ al slujitorului minciunii / Si ce roade ies prin in ale lor guri / ca ispitesc , ispitesc / dar smintesc / Arunca in intuneric si sminteala /un intreg popor /Doamne ,oare-i voia lor?,/Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac !/ sau poate stiu ce fac /DAR TAC/ca asa li s-a spus /pentru iarasi” treizeci de arginti ” in plus./
        amin!

        Apreciază

  7. Iones said, on mai 8, 2012 at 7:33 pm

    Misterul mortii a mii de delfini si de pasari continua in Peru (Video)
    http://www.ziare.com/magazin/specie/misterul-mortii-a-mii-de-delfini-si-de-pasari-continua-in-peru-video-1166079

    Apreciază

  8. Iones said, on mai 8, 2012 at 7:35 pm

    George Soros doneaza 1 milioan de dolari pentru realegerea lui Obama
    http://www.ziare.com/barack-obama/presedinte-sua/george-soros-doneaza-un-million-de-dolari-pentru-realegerea-lui-obama-1166011

    Apreciază

  9. marian said, on mai 8, 2012 at 8:27 pm

    Imi cer iertare pentru ca, vestea pe care o aduc, nu are vreo prea mare legatura cu oreste si nici cu alte triste rataciri.
    In Peru, potrivit blogului EXTINCTIONPROTOCOL 201, care ar cita NY TIMES, se spune ca ar fi murit peste 800 de delfini si peste 1500 de pasari. Moartea acestor peste 2000 de superbe exemplare marine a impresionat un pescar, localnic, determinandu-l sa afirme ca in 40 de ani de pescuit nu a intalnit asa ceva. Autoritatile, o balbaie dand vina pe orice, dar se fac si mai tare remarcate prin invitatia de a nu se corela moartea delfinilor cu cea a pasarilor, poate, pentru ca, exista o cauza reala, comuna, aparent secreta. Se vorbeste despre prospectiuni petroliere in largul coastelor peruane. Aceste cautari, pot fi ajutate copios de catre sisteme asemanatoare HAARP. Dar, asta nu e tot; autoritatile din Peru au emis avertizare cu privire la posibila producere a unui cutremur major in ţara lor, cerând populatiei sa aiba inclusiv hrana greu-perisabila si lanterne, pt ca, in ultima vreme Peru e mişcat zilnic de cutremure şi de replici, a căror aparitie e ingrijoratoare.

    Apreciază

  10. nea Anderthal said, on mai 9, 2012 at 12:52 am

    ..on topic
    Saccsivule,si nu numai tu, urmareste acest film:

    Apreciază

    • ayannis said, on mai 10, 2012 at 6:22 pm

      Foarte interesant filmul . Ritualul masonic dezvaluit . De asta Patriarhul Daniel nu a avut si nu va avea reactie la problema homosexualitatii sau la problema biometriei : e mason si legat prin juramant sa nu aibe nici o atitudine impotriva „fratiei” masonice , dar nu e naiv ca personajul din film .. Legea tacerii ai obliga sa inghita fara sa protesteze toata voma ce le-o servesc mai marii lor . Cine intra in masonerie din naivitate , manat de idealuri nobile va suporta o mare presiune psihica cand va asista la toate marsaviile pe care „fratii”le pun la cale…

      Apreciază

  11. Iones said, on mai 9, 2012 at 7:54 am

    basescu, sluga uniunii europene

    Basescu, de Ziua Europei: Este in interesul Romaniei ca UE sa se consolideze
    http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-de-ziua-europei-este-in-interesul-romaniei-ca-ue-sa-se-consolideze-1093342

    Ziua Uniunii Europene, mai importanta decat ziua independentei Romaniei de la 9 mai 1877

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 9, 2012 at 8:36 am

      Care este „Interesul Romaniei” in acest context ? – interesul slugoilor lui antihrist sa se consolideze ,contra cui ? contra REZISTENTEI ACESTEI TARI , numita inca Independenta prin Constitutia Sa si prin Poporul ce-si va apara TARA , NEAMUL SI CREDINTA CRESTIN ORTODOXA !
      insa aceasta TARA , ACEST NEAM CRESTIN -ORTODOX va fi doar in MAINILE LUI HRISTOS SI ALE MAICII DOMNULUI caci LUI HRISTOS SI MAICII SFINTE NE INCREDINTAM si vor avea grija sa starpeasca tot ce-i spurcaciune si necuratie de pe acest Pamint Ales , ALES DE DUMNEZEU !

      Apreciază

  12. Iones said, on mai 9, 2012 at 7:59 am

    Thierry de Montbrial, specialist în relaţii internaţionale: „În 35 de ani, despre România nu s-a vorbit niciodată la Bilderberg“
    http://www.adevarul.ro/actualitate/Thierry_de_Montbrial-specialist_in_relatii_internationale_0_696530696.html

    Apreciază

  13. crestinul ortodox said, on mai 9, 2012 at 8:22 am

    „piatra din capul unghiului , piatra de temelie pe care nu au luat-o in seama lucratorii la lucrul lor …” asta este Romania si credinta ORTODOXA !

    Apreciază

  14. turcbazat said, on mai 9, 2012 at 6:06 pm

    crestinul ortodox ,nu mai fa confuzii..si interpretari; „piatra pe care n-au luat-o ziditorii in seama aceasta s-a facut in capul unghiului ” este Hristos ,nu Romania

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.