SACCSIV – blog ortodox

Video: GROAPA URIASA IN SUEDIA …

Posted in GROPI, Suedia by saccsiv on aprilie 16, 2012



Iata si ce aflam din articolul Crater urias in Suedia (Galerie foto + Video):

Locuitorii dintr-o mica localitate din Suedia au fost socati de aparitia brusca a unui crater de 150 de metri. Uriasa dolina a produs vibratii si zgomote puternice in regiune, asemenea unei eruptii vulcanice.
Craterul a aparut in nordul Suediei, la Gallivare, cel mai probabil in urma surparii unei mine parasite din zona, potrivit Message To Eagle.

Craterul denumit groapa Fabian are dimensiunile de 150×150 metri.
Potrivit localnicilor, vibratiile au durat aproximativ 45 de minute.

„Este ca si cum un avion zboara deasupra casei. Este la fel ca inceputul unei eruptii vulcanice”, a spus Berit Hannu, care locuieste foarte aproape de crater si a fost socat de zgomotul producerii acestuia.
Problema nu este nici pe departe rezolvata. Prapastia gigantica se extinde, iar viitorul ramane incert.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

FOTO: In 2007 un crater urias a aparut in orasul rusesc Berezniki

VIDEO: GROPI URIASE aparute pe glob in urma activitatii SEISMICE din ultima vreme?

VIDEO: Se petrece ceva cu pamantul? Un crater urias aparut pe o sosea din Florida a inghitit o masina si a fortat evacuarea a 11 familii din zona, deoarece se mareste continuu

VIDEO: Inca un CRATER APARUT DIN SENIN … De data aceasta in Germania

   Sa fie oare o legatura intre aparitia acestor gropi si numarul din ce in ce mai mare al seismelor deosebit de puternice din ultimii ani?

INCA UN SEMN? 39 de cutremure au zguduit planeta in ultimele doua zile. Marmureanu nu-si poate explica: Ceva nu e in regula! Sunt prea multe seisme mari în zona Indoneziei

   Iar toate acestea sa aiba o legatura si cu sunetele ciudate?:

Video: SUNETE CIUDATE PE TOT GLOBUL?

Deasemenea cu norii cu aspect infricosator?

FOTO: SEMNE? “Asperatus clouds”, un nou tip de formatiune noroasa misterioasa a aparut in ultima vreme pe tot globul

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 16, 2012 at 8:00 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. marian said, on aprilie 16, 2012 at 8:53 pm

    Pe site-ul PRESS TV, in seara asta apare ca stire de ultim moment, aceea ca, un vehicul aerian al sua, fara pilot, a ucis in Somalia ZECI de oameni!
    Abia daca stiu sa gasesc pe harta Cornul Africii, dar Somalia. Stim ca in limbajul vagabond cu fitze, daca cineva spune despre altul ca e un somalez, inseamna ca, acela e un om pauper, extrem de nevoias.
    Cum e posibil ca satanele americii sa ucida la asa scor, din fotoliul din sufragerie, sau, stand undeva, cu berea in nas, cu Wagner in surdina, intr-un foisor, dintr-un colt de parc, de preferinta privat. Cum? Ei cred ca Dumnezeu nu vede si nu va sanctiona? Ce e in capetele lor? Ce droguri iau? Ce programare neurolingvistica li s-a bagat in capete?
    Iata si comentariul cuiva, de pe site:

    kath
    Apr 16, 2012 5:33 PMI find headlines like these so desperately sad…..’dozens of Somali’s dead'(in drone strike).With the flip of a switch, ‘dozens’ of people, most likely women and kids, get their lives snuffed out and not a word of complaint from the UN or anyone else. Some functionary sitting at a terminal in Kansas, or some such place, kills all of these citizens and gets to go home to his confortable life without a murmur. It’s very wrong. Quite soon any one of us may be walking down the street when we suddenly get a hellfire missile up our tailpipe. It’ll be too late then to moan about it.

    Apreciază

  3. marian said, on aprilie 17, 2012 at 9:35 am

    Ce vesti mai aveti despre Iran????

    Apreciază

  4. Maria said, on aprilie 17, 2012 at 9:03 pm

    Poate HAARP-ul produce aceste gigantice gropi ,la fel si cutremurele .

    Apreciază

  5. basil said, on aprilie 18, 2012 at 3:54 am

    Apreciază

  6. Alexandru(Fulger) said, on aprilie 18, 2012 at 10:37 am

    Intrebarea care ma framanta este daca o fi mana elitelor sau pedeapsa de la Dumnezeu ?

    Apreciază

  7. Andrei C said, on aprilie 18, 2012 at 12:16 pm

    Asta imi aduce aminte de filmul 2012…un pic infricosator as spune…

    Apreciază

  8. cineva said, on aprilie 19, 2012 at 3:35 am

    Este posibil ca prin aceste gropi uriase sa fi iesit diavolii pe pamant. La inceput a fost doar o idee care mi-a trecut prin minte stiind ca diavolii se ascund in pamant. Dar apoi am citit ca si in timpurile vechi se intampla ca oamenii sapand gropi pentru constructii sa elibereze accidental cete de draci ascunsi in pamant. Iata spre exemplu ce spune in Vietile Sfintilor pe luna aprilie in ziua de 22, la pomenirea Sfantului Teodor Sicheotul:
    „In acest timp niste oameni din satul Vuzia, care este supus al lui Gratianopoli, au venit la cuviosul Teodor pentru o pricina ca aceasta: facandu-si un pod de piatra peste un rau in satul lor, pe cand scoteau piatra din pamant si ciopleau lespezile au iesit din groapa multime de diavoli, care navaleau asupra oamenilor si dobitoacelor si-i munceau, iar altii, ca niste talhari sezand pe langa drumuri, raneau pe cei ce treceau. Deci au rugat pe cuviosul ca sa mearga in satul lor si sa izgoneasca de la dansii acea ispita diavoleasca. (…) Si a doua zi adunand poporul, a inconjurat satul cu cruci si cu litanii, si suindu-se pe dealul acela au facut rugacine catre Dumnezeu mult timp. Si indata diavolii cei ce iesisera de acolo, s-au adunat cu puterea lui Dumnezeu in chip de muste, de soareci si de iepuri, pe care izgonindu-i in groapa aceea pe toti si pecetluindu-i cu semnul Crucii, a poruncit ca cu pietre si cu pamant sa-i astupe acolo.”

    Am mai citit o poveste asemanatoare si in luna noiembrie sau decembrie despre un alt sfant care a ingropat niste diavoli sub o casa si i-a pecetluit cu semnul Crucii.
    Ca diavolii au sa iasa din iad pe pamant este un lucru cunoscut si anuntat de multi sfinti. Chiar si parintele Proclu a afirmat acest lucru cu catva timp in urma:

    Apreciază

  9. Dan Tanasescu said, on aprilie 20, 2012 at 7:46 pm

    @saccsiv: Dracii sunt duhuri neîntrupate şi de aceea se pot manifesta în lumea fizică numai prin posedarea unei fiinţe întrupate. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=53&cap=5 Duhurile neîntrupate trăiesc în câmpul astral cel în care intra Stalin atunci când intra în transă:

    „Daniel Andreev spunea in cartea sa „Trandafirul lumii” ca Stalin era capabil sa intre intr-o transa speciala – hohha – care-i permitea sa vada cele mai adanci straturi ale lumii astrale. Liderul obisnuia sa mearga la culcare chiar inainte de zori, deoarece putea sa intre in corpul sau astral doar la anumite ore, cand noaptea era pe sfarsite. In aceste momente chiar si infatisarea lui Stalin se schimba – ridurile ii dispareau, pielea i se netezea, iar obrajii i se imbujorau.

    Stalin avea nevoie de Hohha pentru a obtine energie si pentru a prezice evenimente viitoare. Astfel Stalin afla ce fel de necazuri sau pericole il amenintau si incerca sa le previna. Conform lui Andreev, in timpul unei transe Stalin a comunicat cu spirite si demoni. Executiile in masa erau de fapt jertfe aduse acestor fiinte astrale. De aceea Iosif Stalin a reusit sa ramana la putere mai mult decat oricare alt conducator sovietic.”

    Chiar tu ai scris asta în articolul despre Stalin.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 20, 2012 at 8:26 pm

      Dan Tanasescu

      Ce crezi? Dracii pot misca obiecte?

      Apreciază

      • Dan Tanasescu said, on aprilie 21, 2012 at 1:21 pm

        Asta nu ştiu. Dar dacă admiţi aşa ceva înseamnă că crezi şi în fantome şi spirite neîncarnate, lucruri în care eu nu prea cred.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 21, 2012 at 4:08 pm

        Dan Tanasescu

        Nu inseamna asta.

        Apreciază

  10. oarecare said, on aprilie 21, 2012 at 5:36 pm

    Subscriu cu opinia conform careia acestea sunt niste semne destul de clare, inainte de declansarea valului comunist in Rusia a fost fenomenul Tunguska, „loc pustiu si fara de apa”, la mai putin de un an rusii erau in plina prigoana bolsevica. Un duhovnic destul de sporit a spus ca valul comunist a fost declansat de cetele de demoni ce se aflau in zonele pustii din Rusia. Eu am facut doar analogia cu Tunguska.

    Apreciază

  11. […] Video: GROAPA URIASA IN SUEDIA … […]

    Apreciază

  12. […] Video: GROAPA URIASA IN SUEDIA … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.