SACCSIV – blog ortodox

Video: GROAPA URIASA in Yamal – Siberia Rusia

Posted in GROPI by saccsiv on iulie 15, 2014

   Iata si ce putem citi la O GAURĂ IMENSĂ a răsărit în nordul Siberiei. Nimeni nu are nicio EXPLICAŢIE | VIDEO:

Un crater de dimensiuni uriașe s-a căscat în peninsula Yamal, fără nicio explicație. Hăul este atât de mare încât ar putea intra în el mai multe elicoptere Mi-8.

Ceea ce se vede în jurul gropii este o pădure, iar imaginile filmate arată că solul a fost pur și simplu aruncat în afară, dar în zonă nu au fost efectuate niciun fel de activități de excavare.

Mai mult, nici de un crater care să se fi format la impactul cu un meteorit nu poate fi vorba, deoarece oamenii locului nu au semnalat vreun eveniment de acest gen, care la asemnea dimensiuni ar fi avut consecințe majore pentru locuitorii din zonă. De altfel nici autoritățile nu au date că s-ar fi prăbușit recent un corp străin în regiune.

Fenomenul este cu atât mai straniu, cu cât din grota care s-a format din senin, se aude un zgomut puternic din subteran. Locul este situat nu departe de cea mai mare rezervă de gaze naturale din peninsulă. Cum nu se fac niciun fel de lucrări în acea zonă, apariția găurii imense este cu atât mai greu de explicat.

Comentariu saccsiv:

Voi auziti acel zgomot de care zic ei?

Iata si o fata ce zice ceva pe limba ei:

Cititi va rog si:

Video: IAR GROPI? Una inghite un hotel in Florida. Alta un american cu tot cu dormitor …

FOTO: In 2007 un crater urias a aparut in orasul rusesc Berezniki

FOTO: O groapa de 30 de metri ingrozeste o familie din Florida

Video: GROAPA URIASA IN SUEDIA …

VIDEO: Inca un CRATER APARUT DIN SENIN … De data aceasta in Germania

VIDEO: GROPI URIASE aparute pe glob in urma activitatii SEISMICE din ultima vreme?

Tagged with: , , ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ORTODOXIE said, on iulie 15, 2014 at 9:22 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  2. Arhanghelul said, on iulie 15, 2014 at 9:36 pm

    Uitati-va la aceste coordonate …
    https://www.google.ro/maps/place/Peninsula+Iamal,+Rusia/@70.0443804,70.5815122,89403m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x4490f67f6ee6a3df:0xabf0b626f13972d4?hl=ro

    In filmuletul de pe Youtube … se vede foarte clar reflexia cerului in apa foarte limpede din groapa … si pe margine se observa eroziunea facuta de apa in decursul timpului …

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 15, 2014 at 10:11 pm

      Arhanghelul

      Eu nu vad clar, dar daca zici, asa o fi.

      Apreciat de 1 persoană

    • cristi o. said, on iulie 16, 2014 at 12:12 am

      Darele neregulate care pornesc de la marginea superioara a craterului spre luciul de apa, arata intr-adevar a urme de eroziune. Unele dare au culoarea pamantului de pe aceeasi margine superioara – ceea ce se traduce prin transport de sol datorat apei – o alta dovada de eroziune. S-au facut cumva teste cu explozivi, stiu si eu, prin anii ’50 pe acolo? Craterul nu pare chiar „preistoric” (precum unele foarte vechi din Mexic). Cu o filmare ori fotografii de rezolutie mare s-ar putea vedea si alte detalii care poate ne scapa… Poate era un mic deal caruia i s-a prabusit varful intr-un gol subteran infiltrat cu apa. Si niste date despre geologia locului ar fi utile in dezlegarea unor „mistere” de acest gen. Ca de gogoasa cu „extraterestrii”, amintiti mereu la TV, cred ca ni s-a facut tuturor lehamite…

      Apreciază

  3. weblogrotop said, on iulie 16, 2014 at 2:30 am

    ce asteapta? sa intre inauntu si sa o cerceteze. asa sa tot lansaze sperietori aiurea se pricep. pana acum se putea afla mai precis despre ce este vorba. extraterestrii sigur nu au ce cauta in poveste pentru ca asa ceva NU exista!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 16, 2014 at 8:39 am

      weblogrotop

      Stau acum si ma gandesc daca nu cumva au aruncat pe piata groapa asta pentru a discredita tema cu gropile ce tot apar.

      Daca era ceva deosebit, de ce n-a survolat-o elicopterul ala mai temeinic? De ce a trecut pe langa ea asa, de parca nu era nimic bizar, de parca treceau pe langa ceva de care stiau demult ca este acolo. De ce au manifestat atat de putin interes?

      Pe de alta parte, nu stim nici ruseste, ca poate ne dumiream de mai multe.

      Apreciază

      • Alin said, on iulie 16, 2014 at 3:00 pm

        Parerea mea e ca frica este raspunsul. Sa te plasezi cu un aparat de zbor sensibil la curenti de aer, turbioane nestiute, este un gest kamikaze.

        Este si viata primejduita si aparatul de zbor.

        Si daca este o groapa produsa prin rejectare din interior spre exterior, numai sa vrei sa mori si sa accepti un ordin de survolare ori mai rau de coborare…

        Mie mi se pare o chestie naturala nu contrafacuta. Cum, nu stiu.

        Tu weblogrotop te-ai baga la ordin ori de buna voie intr-o astfel de gropaciune?

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 16, 2014 at 5:39 pm

        Alin

        O fi cum spui, dar nu puteau sa-i mai dea cateva ocoluri?

        Apreciază

      • Giovanni Onika said, on iulie 16, 2014 at 3:47 pm

        EXACT, e maipulare si obisnuirea lumii pentru ce o sa vina, poate ati observant ca de ceva vreme incoace vedem la televizor, zilnic stiri referitoare la cutremure si faptul ca se produc foarte multe pe intreg teritoriul tarii cu toate ca nu le simte nimeni,si care nu au nici o explicatie concreta se stie ca in zonele unde se fac fractarii pentru gazelle de sist se produc foarte multe cutremure , dar ei pregatesc terenul ca atunci cand acele fractarii o sa inceapa si o sa produca cutremure si o sa se faca simtite populatia sa aiba in cap deja acest fapt ca se pot produce cutremure fara vreo explicatie. Un alt aspect, de ceva vreme tot mai multe vocii ale ocultei pun problema apei si a faptului ca aceasta e putina sau ca ar trebui sa nu mai fie un drept al omului si sa fie cumparata cum declara presedintele Nesttle si iar daca ne uitam la televizor vedem cum sunt reclame care ne indeamna sa cumparam apa si ca apa din fantani e otravita cu nitrati…. omul sa ajunga nu mai bea apa naturala din izvoare, pompe, fantani ca e infectata . Oricum cele doua problem se leaga pt. ca eu sunt ferm convin ca astia cauta gaze de sist cum caut eu acum …si ca tot ce fac prin asa zisele fractari sunt doar pentru a imbuiba panza freatica cu otrava si nimeni sa nu mai poata bea o gura de apa curata, aceasta urmand sa fie gasita numai in magazine …bineinteles la pretul „corect” .si sunt in stare sa aduca gaz din alta parte sa zica ca a fost extras din fracture, .atunci sa vedetii supunere si subjugare. Acum daca esti cumpatat poti traii cu cele date de natura ..sa-ti cultivi o bucatica de pamant si sa te hidratezi liber..ganditi-va cand o sa putem apa doar daca avem bani. Eu cred ca fractarea pentru gazelle de sist este un pretex sub care ei ascund faptul ca ei otravesc pamantul si panza freatica si omul sa nu mai poata cultiva nimic fara apa potabila care o sa fie otravita, atunci am fii total dependeti de „ei” vrei sa mananci sa bei apa…supunete , leapadate si accepta pecetea. Asta fac ei sub pretexe aparent bune impun reguli si obiceiuri satanice.
        E greu cu astia, e greu si dupa cum se vede treaba o sa fie si mai greu…fac razboie sa ne imputineze,mai urmeaza vreo epidemie Doamne apara-ne si pregatesc si terenul ca cei ramasi sa fie total dependeti de ei sa poata fi supusi si sclavagiza-ti si cel mai grav lepadati, pierduti de Dumnezeu.

        Doamne apara-ne si ne iarta !

        Apreciază

  4. Basarabia e Romania said, on iulie 16, 2014 at 11:32 am

    Fara sa pierd prea mult timp, putinele articole referitoare la subiect spun ca ar fi aparut acum recent. Am impresia ca „nu se vrea” din partea autoritatilor o studiere mai profunda a fenomenului. Ca de altfel si al multor altor, cum ar fi „meteoritul” din Celiabinsk.
    Nu e prea „curat” Putin asta …

    Apreciază

  5. intruder117 said, on iulie 16, 2014 at 2:19 pm

    O data mi-a zis un mos, pe care l-am crezut nebun, ca atunci cand vor aparea „gropile mari” peste noapte, sunt eliberati draci din iad. Cu cat oamenii se omoara intre ai mai mult pe Pamant cu atat se vor elibera mai multi draci din iad. Vor merge pe strada printre oameni si putini vor fi cei care ii vor vedea. Pamantul trebuie sa fie centrul destrabalarii si al pacatelor pentru a pregati „aniversarea” sosirii anticristului pe Pamant. Cu cat BINELE este distrus ma mult cu atat il va arde pe el mai putin si va suporta sa stea pe suprafata pamantului. De aceia servitorii anticristul;ui incearca sa distruga in totalitate Binele, pentru a putea facilita o sedere „placuta” anticristului. Multe gropi= multi draci.

    Apreciat de 1 persoană

    • Giovanni Onika said, on iulie 16, 2014 at 6:47 pm

      Dumnezeu si constiinta mea imi este martor ca exact la asta m-am gandit si am vrut sa scriu si eu cand am citit articolul ca ” ies, vin dracii pe pamant ” Acum ce sunt de ce, din ce cauza apar aceste gauri eu nu stiu, cineva stie , dar primul gand si apoi mereu imi venea in cap …ca ies necuratii… totii dracii care le zic astia alien, Doamne apara-ne . Manipularea, toata presa manipuleaza Dracul = alien(care e forma inteligenta care urmeaza sa ne salveze nu Dumnezeu), pacatul in forma pura exacerbat in societate = egalitate, apa pura =nitratii , deci cumpatati-o de la noi s.a.m.d.

      Doamne iarta-ne si ne apara !

      Apreciază

    • cristi o. said, on iulie 16, 2014 at 10:32 pm

      Impresia ca ies hoardele de necurati din pamant, o are mai multa lume, cand se aduce vorba de gropi mari rasarite din senin… Chiar oameni care nu s-au preocupat deloc de fenomen reactioneaza astfel. Ca e o reactie involuntara, e aproape sigur. Ca e generata de vreo teama inscrisa in codul genetic sau de teama fireasca de necunoscut, asta, sincer, nu cunosc. Si senzatia mea a fost, tot timpul, aceasta, desi stiu ca unele din incidente au o explicatie pur geologica. Cu ceva timp in urma, discutand cu un amic diverse noutati i-am spus ca a dat la TV iar un reportaj despre cratere (aparute atunci prin Canada, parca). Raspunsul lui, involuntar, a fost o intrebare: „Adica, iese „aghiuta” din pamant?!”. Si omul asta nu s-a interesat deloc de gropi si cratere, pana nu am deschis eu discutia. Concluzia o trageti singuri. O explicatie stiintifica sau macar de bun simt despre reactia asta, nu pot sa gasesc, ma depaseste.

      Apreciază

  6. oarecare said, on iulie 16, 2014 at 10:03 pm

    Inainte de declansarea primului razboi mondial a fost fenomenul Tunguska care nu are o origine determinata nici pana in ziua de astazi. Un parinte duhovnic a spus ca duhurile bolsevice au venit din zona mlastinilor siberiene.

    Gaura in cauza este mare, darele ce se vad miscatoare nu sunt reflexii ci sunt de pe geamul elicopterului. Si eu de multa vreme traiesc cu impresia ca aceste gauri au de a face cu fortele intunericului ce stau sa iasa de unde au fost trimise „in pustii locuri”, oricum nu e de buna…

    Apreciază

  7. Alin said, on iulie 17, 2014 at 1:12 pm

    (…) ” Ministerul a alcătuit o echipă de specialişti, care se va deplasa la faţa locului, pentru a investiga craterul, aflat la numai 30 de kilometri de unul dintre cele mai mari zăcăminte de gaze naturale din lume.

    Una dintre explicaţiile avansate de specialiştii ruşi se leagă de acest zăcământ de gaze. Anna Kurchatova, de la Centrul Sub-Arctic de Cercetare Ştiinţifică, crede că groapa uriaşă ar fi apărut în urma unei explozii, cauzată de încălzirea globală. Pământul de culoare închisă de pe marginile craterului, care pare ars, ar confirma această variantă.

    Având în vedere că zona este traversată de mai multe conducte de gaze, acest fenomen ar putea fi extrem de periculoas.

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fenomen-misterios-siberia-crater-urias-500271.html#ixzz37ieQrIYX

    Apreciază

  8. […] Video: GROAPA URIASA in Yamal – Siberia Rusia […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.