SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (extrem de socant): FILMARI AVORT … Un material obligatoriu de vizionat de catre toti parintii ce apeleaza la „intreruperea de sarcina”

Posted in avort, avortoni, prunci nenascuti, VIDEO by saccsiv on februarie 14, 2012

Iata comentariul fratelui colaps postat la articolul Sa ajutam cu ce putem un tanar si copilul sau. Sotia sa a fost gasita moarta de dimineata …:

Postez un video de peste 7 minute în care se poate vedea foarte clar în ce constă un avort. Sunt curios cine încă crede că ceea ce se săvârşeşte în filmuleţ nu e crimă.

Atenţie ! Video este explicit. Nu recomand celor slabi de înger.
http://www.liveleak.com/view?i=23c0b9cea3

Cititi va rog si:

Video: AVORTUL – Iata cu ce instrumente sunt torturati pana la moarte copilasii in pantecele mamelor lor …

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 14, 2012 at 1:40 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. demni said, on februarie 14, 2012 at 2:08 pm

    ODIOS ! Un clip care ar trebui vizionat si de viitori chirurgi dispusi sa faca asa ceva .

    Apreciază

  3. ines said, on februarie 14, 2012 at 2:32 pm

    Un cantec frumos interpretat de Whitney Houston numit „Miracle”, care apare pe blogul Provita ,este o melodie despre regretele unei fete care a făcut un avort.
    Versiunea pe care v-o propunem este una care, în opinia realizatorilor, se potriveşte, în sfârşit, cu adevăratul mesaj al acestui frumos cântec

    Apreciază

  4. Un creştin-ortodox said, on februarie 14, 2012 at 3:06 pm

    OFFTOPIC: Ce se întâmplă cu Canonul Sfântului Andrei Criteanul care se ţinea în primele 4 zile ale Postului Mare? La mine în calendar nu mai apare. Încetul cu încetul dispar toate? 😦

    Apreciază

  5. oarecare said, on februarie 14, 2012 at 4:01 pm

    FRATILOR ACCESATI SITE-UL URGENT !!!!!!!!!!!

    http://www.google.ro/intl/ro/policies/privacy/preview/

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on februarie 14, 2012 at 4:14 pm

      Fara suparare dar nu vad nimic ceva iesit din comun. Google nu face decat sa declare oficial pe 1 martie ca va face acele treburi pe care le si facuse de la infiintarea companiei,furand datele confidentiale ale clientilor.

      Apreciază

  6. oarecare said, on februarie 14, 2012 at 4:02 pm

    IMPRASTIATI VESTEA CAT MAI REPEDE

    Apreciază

  7. oarecare said, on februarie 14, 2012 at 4:26 pm

    eu va spun ca nu am stiut de asta pana acum. m-am gandit ca poate sunt si altii care nu stiu. ma cam ingrozeste treaba asta cu google

    Apreciază

  8. un_mare_pacatos said, on februarie 14, 2012 at 4:38 pm

    Asa cum v-am mai spus acum 2 zile cand au fost revoltele in Grecia, o mare parte din anarhisti care au incendiat cladirile si care au avut conflicte cu fortele de ordine nu erau decat niste oameni sau politisti ai guvernului angajati special pentru crearea unei diversiuni ordinare ca oamenii stransi din centrul Atenei sa fie alungati si sa fie considerati vinovati de stricaciunile create.

    Uitati o dovada clara cum anarhistii lucrau mana in mana cu fortele de ordine . Veti vedea acele cercuri si sageti care arata cine sunt anarhistii si ce au in mana: bate,pietre sau alte obiecte de lupta.

    Poza:

    De asemenea vreau sa va dau o informatie extrem de importanta. In mai multe ziare din Grecia se scrie ca 1/3 din arestati erau straini!Oare cine sa fi fost acei straini? Bineinteles acei nemti care au iesit din cele 2 avioane in Atena cu o zi inainte de revolta.

    Apreciază

  9. oarecare said, on februarie 14, 2012 at 5:01 pm

    saccsiv ce e cu viorel-cherie ?

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on februarie 14, 2012 at 5:25 pm

      @oarecare
      Nu stiu ce este cu viorel-cherie,m-am uitat la comentariile lui recente si am vazut ca el uneori scrie frumos si alteori scrie urat.Oricum regret ca i-am raspuns,nu am facut decat sa agit apele.

      Iertare frate Oarecare si pentru raspunsul meu catre tine.E foarte bine ca ai tras alarma mai ales ca sunt unii care nu stiu politica lui Google.

      Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 14, 2012 at 6:42 pm

      oarecare

      Nu stiu. A mai fost la spam. Acum il pun iar la spam …

      Apreciază

  10. Unul said, on februarie 14, 2012 at 5:03 pm

    OFFTOPIC: Ce se întâmplă cu Canonul Sfântului Andrei Criteanul care se ţinea în primele 4 zile ale Postului Mare? La mine în calendar nu mai apare. Încetul cu încetul dispar toate? 😦

    Apreciază

  11. Danielo said, on februarie 14, 2012 at 6:46 pm

    Off-topic @ un_mare_pacatos Frate, informatiile pe care tu le dai sunt de mare interes pentru foarte multi. Ele ne arata cum un popor ortodox, care pe deasupra a mai si inventat candva democratia, se lupta cu hidra sionista care vrea sa subjuge si sa ingenuncheze lumea. Da, este foarte interesanta tactica: si Parlamentul lor este plin de tradatori; singura presiune poate veni din strada; dar in loc sa iasa 1,000,000 de oameni si sa existe o fraternizare a politiei, acesti tradatori de teapa lui Papademos aranjeaza „koukoulofori” intre koukoulofori (echivalentii ultras-ilor de la noi), a se citi forte de ordine specializate in producerea de violente si diversiuni, pentru a provoca teama in randul oamenilor de rand, pensionari mai ales, ca sa nu iasa in strada pentru a impiedica acel program macabru de inrobire prin datorii a Greciei… Oricum, tradatorii mizeaza pe starea de lehamite a grecilor, cred… Ierarhii tin treaza lumea, eu am impresia ca acolo este un curent anti-UE, si, pentru rugaciunile sfintilor greci, Dumnezeu ii va ajuta pe grecii demni si curajosi. Duminica 12 feb 2012 s-a pierdut o batalie, dar razboiul continua. Nu te mai lua dupa comentatori. Multi sunt cu misiune pe aici, cum spune saccsiv, iar altii nu au nici vagi idei despre subiecte. Daca cineva comenteaza pertinent si te contrazice politicos, are rost sa te explici. Dar la indivizi fara bun-simtz si lipsiti de logica, are vreun rost? Eu cred ca nu. Multumim mult pentru informatii.
    Trista priveliste am vazut acum cateva zile: sa protesteze bulgarii pentru noi, sa protesteze un popor vecin ca noi permitem celor de la Chevron si altora sa polueze Romania prin exploatarea gazelor de sist… Mi se pare trist, mi se pare rusinos, mi se pare de o lasitate degradanta atitudinea majoritatii romanilor (cei dezinteresati de orice, chiar si de rugaciuni si de ortodoxie, desigur…).

    Apreciază

  12. Belle d”Imagination said, on februarie 14, 2012 at 8:00 pm

    Bună seara,

    Da, video-ul ăsta e vechi de dinainte de revoluţie, l-am văzut atunci şi mi-am jurat că nu o să fac niciodată avort, cu o singură excepţie.

    DA, sunt perfect de acord că toţi tinerii ar trebui să vadă acest filmuleţ, ca să ştie ce înseamnă să nu se protejeze.

    Dar, voi care vă făliţi cu păcatele voastre şi vă bateţi cu cărămida căinţei în piept, voi câţi copii abandonaţi aţi luat în casele voastre? Câţi copii pe care părinţii nu şi-i pot permite aţi ajutat? Câţi copii nedoriţi aţi ajutat să nu vină pe lume, educându-le părinţii inconştienţi?

    Şi acum să revenim la avort. Da, e o crimă. Dar cum e să torni copii pe bandă rulantă când nu poţi să le asiguri hrană, haine, educaţie, cultură? Cum e să îţi trimiţi copii la cerşit sau să îi arunci la casa de copii? Astea nu sunt crime? Ah, lipseşte un cadavru, amărâţii sunt în viaţă şi respiră, deci nu e aşa de mare păcatul?

    Ipocriţilor!
    Nu avortul e crima! Crima e să nu gândeşti dacă poţi să ai un copil, dacă poţi să îi oferi o viaţă!

    Apreciază

    • Danielo said, on februarie 14, 2012 at 8:48 pm

      @ Belle d’Imagination „Si acum sa revenim la avort. Da, e o crima. [] Nu avortul e crima!” Deci, ce pret sa punem pe argumentele tale? Desigur, Dumnezeu ne va judeca pe fiecare, pentru ce am facut si pentru ce nu am facut, cand puteam sa facem dar nu am facut… Uite, daca am face si noi macar un sfert din cate a facut parintele Ilie Moldovan… Dar sa concluzionezi ca avortul nu este o crima… mi se pare gresit. catre noi te poti rasti, pe buna dreptate sau nu. La Hristos insa nu te poti rasti. Spovedania sincera insa sterge orice pacat. Inclusiv pe acestea, mari si mici. Orice spovedanie inseamna o noua viatza: mai curata, mai luptatoare, mai rugatoare. Asa sa fie! Doamne, ajuta-ne!!

      Apreciază

    • iulita said, on februarie 14, 2012 at 10:23 pm

      Belle d”Imagination, „ca să știe ce înseamnă să nu se protejeze.” ???…

      Astăzi cele mai multe avorturi nu se fac la spital, nu la ginecologie, nu la cabinete particulare, ci în biserică! Femeia se poate afla în fața altarului și în momentul acela se face în ea un avort!!!

      „Anticoncepționalele și steriletul sunt avortive! Steriletul împiedică lipirea copilului de uter şi copilul moare şi se produce avortul. Anticoncepţionalele fac acelaşi lucru prin toxicitatea care se creează! Prezervativul: s-a constatat statistic că el nu oferă protecţia care o pretinde, atât în ceea ce priveşte contracepţia cât şi în evitarea propagării SIDA. Spermicide: supozitoare, săruri, alifii, spray-uri, tampoane. Incertitudinea împiedicării fecundării prin acest procedeu nu este nevoie să mai fie scoasă în evidenţă. Au tot un efect avortiv timpuriu! Sterilizarea – se realizează pe cale chirurgicală. Intervenţia nu este lipsită de riscuri şi aceasta mai ales în cazul femeilor, la care este necesară anestezia totală şi deschiderea abdomenului. Urmările pe termen lung ale sterilizării sunt sarcini extrauterine, tulburări ale ciclului menstrual, tulburări psihice.

      Oare nu porunceşte El tuturor părinţilor: Lăsaţi copiii să vină la Mine (adică la viaţă, la biserică) şi nu-i opriţi, că a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor (Matei 19, 14)?

      Femeilor creştine, nu ucideţi copiii de tinere, că veţi rămâne fără mângâiere în viaţă. Nu avortaţi copiii după primele naşteri, că Dumnezeu vă va răpi unul din cei născuţi mai înainte. Nu-i omorâţi nici mai târziu, ca să nu vă îmbolnăviţi de boli fără leac, nemaiavând timp de pocăinţă. Mamelor, lăsaţi copiii să se nască după legea lui Dumnezeu şi nu-i omorâţi nici prin pază trupească, nici prin medicamente ucigaşe, nici prin avort, nici pe altă cale. Nu vă ucideţi copiii, că ucideţi suflete nevinovate şi vă pierdeţi propriul suflet. Nu vă avortaţi copiii, că nu se vor mântui, nefiind botezaţi. Nu-i omorâţi cu două morţi – trupeşte şi sufleteşte – căci copiii avortaţi nu mai pot fi niciodată botezaţi şi vă vor osândi în ziua cea mare a judecăţii lui Hristos. Astăzi se avortează în ţară aproape două milioane de copii pe an! Iar ceea ce este mai dureros este faptul că cele mai multe avorturi le fac mamele creştine ortodoxe, în timp ce femeile de altă religie – şi chiar ţiganii – niciodată nu-şi avortează copiii. Dacă nu părăsim acest păcat, ţara va merge tot mai rău; familia se va destrăma, pierzându-şi scopul; casele creştinilor se vor pustii; pagânii şi vrăjmaşii ne vor robi; copiii vor fi din ce în ce mai puţini pe pământ; cancerul va ucide tot mai multe mame; se vor înmulţi divorţurile, războaiele, cutremurele, sectele şi lipsurile vor predomina, căci uciderea, desfrâul şi necredinţa grăbesc sfârşitul lumii.” (Prot. Victor Mihalachi)

      Apreciază

    • Dan said, on februarie 14, 2012 at 11:11 pm

      Femeie, avortul este o crima, iar daca barbatul si femeia nu-si doresc copii se pot abtine de la relatii trupesti (solutia crestina) ori se pot proteja folosind prezervativul (solutie necrestina, dar care impiedica actul de conceptie). Ce e asa de greu sa pricepi? Sa faci avort in secolul acesta este cea mai curata dovada de barbarie si primitivism, mai ales in contextul in care poti evita nasterea de prunci FARA metode contraceptive avortive sau recurgere la avort. Avortul practicat de femeile moderne denota cel putin cinism si placere in a ucide prunci.
      Da, e pacat sa nasti copii pe care sa-i lasi in paragina fara sa le asiguri cele necesare traiului, insa nu se compara cu a ii ucide. Multi oameni de seama ai omenirii s-au ridicat din asemenea copii abandonati sau crescuti in saracie care au fost obligati sa se izbeasca de mici cu viata reala, au fost nevoiti sa se zbata de mici pentru a trai, sa munceasca, in timp ce copiii crescuti in puf de parinti/societate au ajuns mari ratati ai societatii, care nu au fost in stare sa produca sau creeze nimic.
      Apoi fiecare intelege prin viata ce vrea, poate eu vreau ca un copil sa imi devina calugar, sa se mai roage pentru mine, ce te doare pe tine? Pentru un asemenea caz nu trebuie sa-l cresc in puf cum indoctrineaza societatea moderna, ci dimpotriva. Cat timp parintii au un acoperis cat de modest sa-i ofere copilului sub cap si mancare, imbracaminte, nu vad care e problema ta. Ca avorturile oricum nu sunt realizate de o anumita clasa sociala, nu saracia este motivul lor.
      Daca primul pacat poti sa-l indrepti in timp (nasterea unui copil in lipsuri si fara implicare in cresterea si educarea lui), cel de-al doilea nu mai poti, odata ucis copilul, nu-l mai poti invia, doar Dumnezeu mai poate. Sunt destui parinti care s-au trezit in ceasul al doisprezecelea si si-au asumat rolul parintesc cu toata responsabilitatea chiar daca il ignorasera in trecut.

      Apreciază

  13. pongogonzo said, on februarie 15, 2012 at 6:27 am

    Reblogged this on pongogonzo.

    Apreciază

  14. George said, on februarie 15, 2012 at 8:48 am

    Reblogged this on Puterea blogului.

    Apreciază

  15. […] VIDEO (extrem de socant): FILMARI AVORT … Un material obligatoriu de vizionat de catre toti parint… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO (extrem de socant): FILMARI AVORT … Un material obligatoriu de vizionat de catre toti parint… […]

    Apreciază

  17. […] Video si foto: ACTIVISTE pro avort avand pe spate pictata o CRUCE INTOARSA aruncand cu chiloti in ar…. […]

    Apreciază

  18. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO (extrem de socant): FILMARI AVORT … Un material obligatoriu de vizionat de catre toti parint… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.