SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC

Posted in 666, COD DE BARE, EAN -13 by saccsiv on septembrie 8, 2011

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 8, 2011 at 3:36 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. tutenstine said, on septembrie 8, 2011 at 3:49 pm

    despre asta se vorbea si prin anii 70.

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 8, 2011 at 4:11 pm

      Si asta inseamna ca nu mai e de actualitate? Oricum pe vremea aceea nu lua nimeni in seama subiectul. In ziua de azi, cind vezi ca semnele apocaliptice se inmultesc pe zi ce trece trebuie sa fii mult prea „adormit” pentru a nu le baga in seama.
      Dar ideea de baza este ca unii oameni nu inteleg exact despre ce e vorba…de ce e satanic codul de bare…ce e cu acest 666 si de multe ori inverseaza cauza cu efectul…sau ateii cei care nu cred in nimic din toate acestea considera ca noi crestinii inversam cauza cu efectul….Codul de bare NU este satanic pentru ca are incorporat numarul 666, ci are incorporat numarul 666 deoarece este satanic. Este felul diavolului de a-si marca teritoriul, de a marca ceea ce ii apartine…dar codul de bare este satanic deoarece numai diavolul doreste sa aibe controlul absolut asupra tuturor marfurilor, asupra tuturor resurselor si in final asupra tuturor oamenilor…
      Un comentator de pe acest blog a remarcat mai demult o stranie similitudine intre CNP si EAN-13…si eu consider ca are dreptate. Probabil la acesta se refera versetul din apocalipsa „numarul fiarei este numar de om si numarul ei este 666” Citatul l-am dat aproximativ sa ma scuze fratii care cunosc Sfinta scriptura pe dinafara mai bine de atit pur si simplu nu am mai avut rabdare sa deschid Biblia pentru a da citatul exact. „Numar de om” = CNP, numarul fiarei = 666..numarul fiarei este numar de om…foarte posibil daca CNP-ul ar fi codificat in sistemul EAN-13.

      Apreciază

      • Oleg said, on septembrie 9, 2011 at 1:05 pm

        Am mai spus-o pe acest blog. La noi in Republica Moldova, in Rusia si Ucraina oamenii refuza CNP-ul deoarece pe el se bazeaza acest sistem anthristic. (precum la Botez omul primeste un nume asemenea si sistemul il „boteaza„ pe om cu un numar pe toata viata) In cartea despe staretul Antonie (versiunea pe hirtie in rusa pe care o am acasa) exista scrisorile lui catre fiii duhovnicesti unde le spune sa nu primeasca CNP- (in Rusia INN, la noi in RM IDNP). Un prieten al meu care avea si cetatenie romaneasca s-a dus la ambasada cu o cerere pe care scria eu refuz CNP-ul si rog stergerea lui din registrul national de date. La noi in RM exista lege care permite eliberarea unui document (o foaie de marimea A5 pe care scrie numele prenumele adresa data nasterii si este scris fara numar de identificare) pentru cei ce refuza IDNP-ul. Desigur cu el nu poti calatori nicaieri este un document intern. Mi se pare ca cu el nu pot fi efectuate operatiunile imobiliare.
        Cer iertare poate am spus lucruri pe care majoritatea de aici o cunosc.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 9, 2011 at 1:35 pm

        Oleg

        Te rog, posteaza aici ceva din acele scrisori, pentru a face un articol. Si dezvolta un pic mai mult despre acei moldoveni, rusi, ucraineni.

        Apreciază

  3. dante said, on septembrie 8, 2011 at 5:57 pm

    Intrebam daca, anume conversia in numere binare (0100110…) pe care o face un scaner de la o casa de marcat, citind codul de bare, care sint niste dungi albe si negre proportionate si aliniate intr-un anume fel, se regaseste si in sistemul de comunicare dintre un cip RFID si un cititor RFID.
    Daca bara echivalenta numarului 6 de pe un cod de bare, in binar este 110, pe aceasta o regasim in mod obligatoriu de trei ori, la inceput – la mijloc – la final, cam in acelasi fel stau lucrurile si la comunicarea dintre doua dispozitive RFID, numai ca acele bare au fost inlocuite cu alte caractere, compatibile cu sistemul de citire RFID.
    S-ar putea sa ma insel si tocmai de aceea ceream o explicatie mai plauzibila si mai clara. Oricum sistemul de citire al codului de bare este satanic si este premergator ( prin adormirea constiintei ), pecetluirei si apostaziei finale.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • agerstress said, on septembrie 11, 2011 at 11:32 am

      Aceeasi intrebare ma preocupa si pe mine.
      Mai multe detalii despre rfid aici:

      Dă clic pentru a accesa uhfc1g2_1_0_9-standard-20050126.pdf

      si aici:

      Dă clic pentru a accesa HFE0805_RFIDTutorial.pdf

      Documentele sunt in engleza si contin informatii pur tehnice.

      Nici eu nu am avut timp sa le studiez in amanunt.
      Chiar daca 666 nu este efectiv prezent in protocolul de comunicatie („interogare”-„raspuns”) cip rfid – cititor de cipuri, poate fi cu usurinta plasat in campul etichetei la fel cum sunt plasate cele 6 cifre de indexare de la sfarsitul cnp.
      Problemele tehnice care apar la citirea rfid sunt diferite de cele de la citirea optica a codurilor de bare si prin urmare se foloseste o codificare diferita a semnalelor, in principiu, pentru a elimina erorile de comunicatie si de interpretare.

      De mentionat si faptul ca numarul 666 (mai corect sase sute saizeci si sase nu sase sase sase) pomenit in Biblie nu se refera in mod strict la trei de sase dar slugoii dracilor l-au preluat ca atare si-l folosesc, dupa mintea lor proasta, ca o declaratie de adoratie si ca un mijloc de identificare artificial. Simbolul cu trei de sase nu este numarul biblic ci ci doar formula de adoratie si de etichetare a satanistilor, totusi, chiar si asa, acest lucru ii da un statut foarte clar pentru un ortodox.

      Apreciază

    • Marius Barbu said, on iulie 11, 2013 at 8:32 pm

      cipu e emitator si receptor mai nou i se zice SENZOR si da semnalu(unda radio) poate fi criptat/codat cum vrea jidiovu adica poate avea orice numar

      Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 8, 2011 at 7:31 pm

    Parca ai mai postat o data un articol asemanator despre numarul 666 in codurile de bare mai demult.

    Apreciază

  5. PG said, on septembrie 9, 2011 at 4:38 am

    dante
    Bine ai spus : „Oricum sistemul de citire al codului de bare este satanic si este premergator”
    L-am rugat pe saccsiv sa-ti trimita adresa mea .
    Doamne Ajuta !

    Apreciază

  6. dante said, on septembrie 9, 2011 at 5:55 pm

    @ PG

    Ok, multumesc si Doamne ajuta!!

    Apreciază

  7. […] VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC […]

    Apreciază

  9. […] Mai stim ca 666 exista in codurile de bare EAN-13 si UPC […]

    Apreciază

  10. 666 este deja în sistem - OrtodoxINFO said, on iunie 12, 2019 at 1:27 pm

    […] Mai stim ca 666 exista in codurile de bare EAN-13 si UPC […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.