SACCSIV – blog ortodox

Si-au intetit dracii activitatea? De ce se cearta oamenii din ce in ce mai des? De ce trec rapid la bataie si ucidere?

Posted in draci by saccsiv on august 17, 2011

Ati observat ca oamenii au devenit mai irascibili? Mai iuti la manie? Gata de cearta? Sau chiar gata sa puna mana pe un ciomag, sabie, cutit sau pistol?

Si nu e o impresie create doar de mass-media. Observati va rog cele ce se petrec in jurul nostru.

Presa oricum prezenta demult doar cele rele ale societatii si foarte rar modelele bune de urmat. De vreo luna insa prezinta in cascada stiri cu batai crancene, taieri, impuscaturi, sinucideri, din simplul ca acestea chiar s-au inmultit.

Si nu e doar luna august de vina si ca ne bate soarele in cap. Ca august a fost si in alti ani si era cu mult mai cald.

Altceva se intampla. Parca si-au intetit dracii activitatea.

Acum o doua zile urmaream o stire aproape incredibila: sotul si fiica au batut sotia (si mama) dar au si … muscat-o. Extrem de rar, dar se mai intampla intr-o incaierare sa se muste combatantii, dar chiar asa? Tatal si fiica s-o muste pe mama?

Desigur, acesta este doar un exemplu mai deosebit. Nu pe el ma bazez in cele ce spun. Ceva deosebit se petrece.

La Londra tinerii au iesit ca nebunii pe strazi. Si nu doar imigrantii. Furau, jefuiau, talhareau, incendiau. Sigur ca au fost niste unii, niste marionete ale ELITELOR ce i-au incurajat si manipulat subtil cumva. E clar ca a fost un soi de experiment. Dar nu reusea sub nici o forma daca nu exista si un ceva anume. Un teren pregatit. Un ceva care sa le ia tinerilor mintile.

Vorbeam noi des ca pentru a se pregati imparatia antihristului, sunt necesare cateva mega evenimente: foamete, razboi, revolte. Iata insa ca e foarte posibil sa asistam si la tulburari sociale de alta natura. Un soi de salbaticire a unor segmente ale populatiei. Ceva dincolo de anarhie.

Trebuie inteles ca planul ELITELOR se pune in aplicare nu doar deoarece sunt ele super inteligente si controleaza banii si politicul. Le iese fiindca sunt coordonati de draci. Care la randul lor fac o mare parte de treburilor. Intre altele, ii influenteaza masiv pe cei ce s-ai indepartat de bunul Dumnezeu. Ba se straduie sa-i influenteze chiar si pe ceilalti …

Altfel spus, este foarte posibil sa observam de acum incolo o din ce in ce mai deasa pierdere a mintilor. Un comportament de nebuni la din ce in ce mai multi. O sarire a tanderei din te miri ce si o rapida trecere de la cearta la cutit. Asta la nivel de individ. La nivel de grup, vom asistat la scene precum in Londra.

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 17, 2011 at 6:01 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • IOAN said, on august 17, 2011 at 8:48 pm

      da…anul 2011 ÎNCEPUTUL REVULUŢIILOR ARABE…
      …CRIZA nu este numai lucrare economică ci şi O CREŞTERE DIN CE IN CE ÎN CE MAI MARE A RĂUTĂŢILOR DRĂCEŞTI..
      ….DRACII SE MANIFESTĂ MAI URÂT ACUM….
      …Evenimentele vin ….TREBUIE doar SĂ TRECEM PRIN FURTUNĂ….

      Apreciază

  2. MB said, on august 17, 2011 at 6:06 pm

    off topic: am vazut ca germania si franta cer un singur guvern pt toata zona euro…si asta cat mai rapid

    Apreciază

  3. Ion de la Chiuiesti said, on august 17, 2011 at 6:17 pm

    Foarte probabil ca sunt instigati prin mesaje subliminale, prin ceea ce contine alcoolul care il beau dar si mancarurile cu atatea E-uri, multe necunoscute pentru noi. Si tot asa de adevarat esta ca diavolul ataca mai ales unde gaseste slabiciune, slaba credinta si promiscuitate.

    Apreciază

  4. codin said, on august 17, 2011 at 6:41 pm

    Dispozitivele alea sofisticate de pe blocuri au o sumedenie de aplicatii practice.

    Apreciază

  5. Aurora said, on august 17, 2011 at 6:55 pm

    Cred ca li se induc subliminal mesaje de agresivitate , iar oamenii, nemargand niciodata la sfanta liturghie si nefiind sub ascultarea unui duhovnic, cad usor in plasa nevazuta itinsa de cracanati. Am observat duminica in general lucrurile care ma intristreaza cel mai mult : oamenii se duc la piata, la supermarket, la plimbare, la iarba verde , la gratar, dar sub nici o forma nu calca pe la biserica. Nici macar nu -si pun problema sa mearga duminica la slujba, iar daca le zici, se uita la tine ca la un ciudat. Degeaba s-a introdus religia ca disciplina scolara, lumea e din ce in ce mai pagana. Copiii sunt tot mai nesupusi, mai rebeli, se imbata, fac orgii sexuale, sodomii, blestematii – e vorba de aolescenti de 15-16 ani. Parintii se duc la servici si isi vad de treburi, dar habar nu au cu ce se ocupa copiii lor in timpul liber. Este cumplit ! Atata stricaciune si promiscuitate vor atrege neintarziat mania lui Dumnezeu !

    Apreciază

    • elena c said, on august 17, 2011 at 9:03 pm

      Aurora…mare dreptate ai. Eu nu stiu, chiar nu stiu ce o sa fie cand o sa creasca copiii astia, ei sunt speranta pt viitor, dar dupa cum arata lucrurile nici nu vreau sa ma gandesc la ce-o sa fie, e o depravare totala in toata lumea

      Apreciază

  6. Alexandru(Fulger) said, on august 17, 2011 at 8:25 pm

    Oameni sunt transformati in niste animale fara minte care fac orice pentru bani , chiar sa isi tradeze propi frati.

    Apreciază

  7. gerica64 said, on august 17, 2011 at 8:43 pm

    Frate toti draci au iesit pe pamant pustnicul Proclu si nu numai el a avertizat de fenomen.Asa ca vedeti oameni aparent linistiti
    cum brusc o iau razna.Asa ca
    multi au stari ciudate si manifestari imprevizibile.

    Apreciază

  8. elena c said, on august 17, 2011 at 8:59 pm

    cand am citit titlul am ramas uimita…eu credeam ca poate mi se pare mie pt ca sunt fel de fel de oameni si nu-i putem baga pe toti in aceeasi oala. Dar mare majoritate asa se comporta, se enerveaza din orice, nu mai este rabdare, iertare, blandete,mila…intr-un cuvant,IUBIRE , dragoste intre oameni. Nu te mai poti baza pe nimeni in zilele noastre, toata nadejdea si ajutorul nostru trebuie sa=l cautam la Dzeu si la Maica Domnului

    Apreciază

  9. acelas said, on august 18, 2011 at 5:45 am

    sau fata de ce se intampla acum in Spania, fata de venirea papei si cheltuielile exorbitante…, dar oricum fata de orice manifestare de protest, revolta etc:

    pe langa cele, se mai poate produce panica si iritare nervoasa prin emisia de unde de frecventa f joasa, care nu se simt in mod normal. Dar politistii, nu sunt tot „acolo”? si ei. Cum de sunt totusi mai pasnici si ei? Pai e posibil sa li se administreze ceva, in aceste misiuni speciale..

    oricum, este numai o

    Apreciază

  10. acelas said, on august 18, 2011 at 6:28 am

    … numai o ipoteza.

    Apreciază

  11. un om nascut din nou said, on august 18, 2011 at 7:30 am

    harul se imputineaza

    Apreciază

  12. gerica64 said, on august 18, 2011 at 7:37 am

    Parintele Procluspune:

    Sa va paziti a nu va dezbraca [vrajmasul] de dragostea care aveti intre dumneavoastra. Si a va ierta mai des si a zice cate o rugaciune ca Duhul Sfant sa izgoneasca acele duhuri. Dar sa stiti ca toti diavolii din iad au iesit pe fata pamantului. Unde-s doi-trei crestini da navala si atata-i vrajeste vrajmasul pe crestini ca… – uite ceva: pentru ca suntem crestini foarte slabi, nu mai suntem crestini cum eram candva… Suntem neputinciosi si noi numai atata putem sa ne descurcam, daca avem smerenie; si cat pot – asa invat pe toti cum m-a invatat un parinte – cand m-oi duce la o biserica sa pui in minte ca toti is mai buni in biserica aceea [decat mine] si eu sa zic si-n gand cate o rugaciune asa mica: „Doamne, primeste-ma si pe mine in pocainta!“, si a-i vedea pe toti mai buni si a zice o rugaciune-n gand, si a asculta Sfanta Liturghie si a pleca cu liniste si Duhul Sfant nu ma va lasa in parasire. Iar daca ma duc in biserica si incep a cantari si ma uit in jos la celalalt… pot pica in cap, da’ nu cu capul, cu mintea pot pica, si Duhul Sfant ma lasa-n parasire si atunci vin necazurile.

    Apreciază

  13. Raluca said, on august 18, 2011 at 1:57 pm

    Cred ca este f. multa mandrie ,eu ma si distrez(in mine, ce preocupari au oameni). In fiecare zi capat cate o injuratura sau cuvant urat, sau ton de superioritate ca am luat din gresala un cosul cuiva nu al meu (avand aceeiasi banana in el).(Sunt f. obosita si fac f. multe gafe micute care deranjaza enorm) :scriu mesaj cand trec pe trecerea de pieton si poate n-am alergat cand traversam.
    Chiar nu ma afecteaza, as vrea sa nu exist , sa nu-i supar, dar asta nu se poate deocamdata.
    Fiti f. atenti ,nu raspundeti la nimic, am vazut cateva iesisi cu batai urate in autobus din nimic! Cu interventia Politiei! (Aici in Ardeal oamenii erau destul de controlati, introvertiti!) (Oamenii sunt f.nervosi obositi si mandri probabil! Nici obseravatii fine sa nu faceti ! Si nici sa nu ripostati cu nimic, ci chiar dimpotriva daca puteti sa va cereti scuze f. smeriti!
    E jale. Fiica mea a fost casapita in penultima zi de scola, dupa un an de teroare , ca lua 10 pe linie ca note nu medii (e o diferenta la scoli de centru). Am facut observatii parintilor , scolii, dar degeaba !

    Apreciază

  14. bisericadinsuflet said, on august 18, 2011 at 8:18 pm

    Este o rezolvare în 3 etape:
    1. Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviți celui rău; iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt.
    2. Celui ce voiește să se judece cu tine și să-ți ia haina, lasă-i și cămașa. Iar de te va sili cineva să mergi o milă, mergi cu el două.
    3. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc.

    Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru? Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru? Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este.

    A gândi cu mintea soluții la problemele zilelor actuale înseamnă a nesocoti cuvintele lui Isus, căci el a dat de mult răspunsurile corecte. Dar sunt GREU DE APLICAT! Cine este pregătit să întoarcă obrazul celălalt? Poate, dacă vine în discuție credința. La o „simplă” altercație în tramvai te pierzi și reacționezi instinctiv. Dar se pierde din vedere că Biblia este un îndrumător pentru viața de zi cu zi, nu pentru ocazii speciale.
    Esențialul învățăturilor, din această privință este: „Nu te lăsa biruit de rău, ci biruiește răul cu binele.” Dar este greu să găsim adevăratul înțeles. Acela că răul care este în jurul nostru sau care ni se face are ca scop să ne afunde în mocirla vibrațiilor joase, ale urii, răzbunării și violenței. Căci diavolul nu trupul îl dorește, ci sufletul. Iar sufletul îl poate avea doar prin „căderea” noastră. Când cauți (și sigur găsești) putere la Dumnezeu să înfrânezi primul impuls vei putea, mai apoi, să te bucuri că l-ai păcălit pe diavol și de data asta. ȘI CREȘTI ÎN CREDINȚĂ!

    Apreciază

  15. STOP RFID 666 said, on august 18, 2011 at 8:31 pm

    E unul pe pe blog la iesirea din matrix care cica e medium si transmite mesaje de la extraterestrii.Numele lui e Bashar si pana sa intre in transa se zmuceste de cap ca toti posedatii. Si transmite naucul fel de fel de informatii de la draci cum ca in 2012 va fi marea trecere si ca extraterestii se afla cu nava si asteapta ca lumea sa fie pregatita sa se ,,impreuneze,, cu ei ca si frati. Si sta lumea si asculta la descreieratul asta care cica este mare invatator. Daca nefericita lume ar fi stiut ceva despre draci probabil ar fi stiut sa evite asemenea personaje malefice. Dar omul modern nu mai crede in draci cum nu mai crede nici in Biserica. Cred ca anul 2012 este un an cheie in jocul final al iluminatilor cu aceasta planeta. Dupa parerea mea va incepe aproape sigur al treilea razboi mondial si se va arata proorocul mincinos. Ca dracii nu mai au rabdare si se pregatesc rezulta din gradul de imbecilizare si de violenta la care au ajuns ,,societatile civilizate,,. Ca dracii sunt peste tot ne spune Parintele Proclu si Parintele Antonie care prooroceste ca daca luptam greu cu ei cand inca sunt duh in momentul cand vor venii materializati va fi si mai greu de luptat impotriva lor.
    SFÂNTUL SFINŢIT MUCENIC IPOLIT, PAPĂ AL ROMEI (260 D.HR.): «DESPRE PECETLUIRE ȘI ANTIHRIST spune………………. Atunci va trimite prin munţi, prin peşteri şi prin crăpăturile pământului pe dracii lui, spre a căuta pe cei fugiţi şi ascunşi de frica lui, cei care nu au voit să se pecetluiască.

    Parintele Cleopa Ilie vorbeste ca vor venii slugile raului si-ti vor zice ……………..hai sa vezi ca noi putem sa-ti inviem pe tatal tau si pe mama ta. Si mergand la mormant vor striga mortii si aceia se vor ,,ridica,, dar aceia vor fi draci si asa omul va fi inselat pentru ca a avut intelepciunea cea dupa trup si credinta in minte. Spune Scriptura…..cercetati duhurile caci nu toate sunt de la Dumnezeu. Spun Sfintii Parinti ca nici un demon nu va mai fii in iad ci toti vor fii pe pamant si in oameni. Acum este cernerea dar va venii un moment in care se va face separarea intre bine si rau. Si atunci omul trebuie sa aleaga de ce parte a baricadei vrea sa fie. Si momentul va fi dureros caci trebuie sa parasesti aceasta lume desarta cu luminile ei sclipitoare. Nu va mai exista cale de mijloc si fiecare va vedea ca nu exista a treia cale. Hristos vine curand cum spun toti SECTARII dar ei nu spun ceea ce e mai important si anume ca inainte va venii antihristul.

    In incheiere vreau sa ma adresez Ralucai prin cuvintele Sfantului Ioan Maximovici…………………va fi o apostazie generala si, pe deasupra, multi episcopi vor trada credinta, iar ca justificare, vor arata spre starea stralucita a Bisericii. Cautarea compromisului va fi atitudinea caracteristica a oamenilor. Fermitatea marturisirii va disparea. Oamenii vor cauta cu asiduitate sa-si motiveze caderea, iar raul, ca o moleseala maligna, va sustine aceasta stare generala. Oamenii vor avea obisnuinta lepadarii de dreptate, a dulcetii compromisului si a pacatului. Cand privim la viata din jur, cei ce pot vedea vad ca tot ce a fost prezis despre sfarsitul lumii se implineste.

    PS. Dracii din filme au ajuns sa bantuie si desenele animate. Numai cine a fost curios sa vada ce desene animate sunt s-a ingrozit. Totul este metal, hard, extraterestrii, violenta si robocop. Am vazut ca si copii vorbesc de extraterestrii ca si cum ar vorbii de fratele mai mare. Armele din desene sunt bionice, sofisticate si cat mai sclipitoare. Dar astia nu se mai multumesc numai cu desenele ci si jucariile sunt in spiritul vremurilor. Am vazut o jucarie oribila. Avea cap de mort era foarte tepos asa ca rockerii, pe piept capul lui bahomed cu niste coarne zdravene iar bomboana de pe coliva o curea cu muuuuuuuuuuuuuulte capete de morti. Dupa cum se vede moartea este simbolul noii ere. Iar parintii saracii dupa ce stau 12-14 ore la servici si au creierii in pioneze nici nu stiu cata otrava aduna astia micii in ei. Am spus chestia cu serviciu dar poti sta acasa si sa te uiti la schimb de mame sau fata lu tata. Si sa nu se mire parintii daca la 14-15 ani educati bine de SISTEM vor incepe sa mature cu ei pe jos.

    Apreciază

  16. AnaAyana said, on august 18, 2011 at 8:40 pm

    Circulând cu bicicleta și fiind cam aglomerație pe stradă, ca să evit niște oameni din față, m-am atins de o mașină. Abia m-am atins că proprietarul mă strigă și-mi arată o zgârietură fină ca un fir de păr. Pentru acea zgârietură am pierdut apoi o zi în căutarea unui service decent care să nu vrea să vopsească toată portiera ca să facă bani.
    Ce vroiam să zic? Proprietarul a recunoscut că are bani dar ținea morțiș să-i plătesc reparația. Uite așa valorează mai mult o mașină decât toleranța.

    Apreciază

  17. Raluca said, on august 19, 2011 at 5:28 am

    Multumesc frate stop si gerica!

    Apreciază

  18. Raluca said, on august 20, 2011 at 2:06 am

    Ana cred ca te-ai intalnit cu fostul meu sot! 🙂
    Nu din din incapatanare, ci din zgarcenie, ai patit-o, crede-ma pe cuvant!
    Eu i-am salvat unuia bani , vazand cum un utilaj mare i-a distrus aripa din gresala si a plecat. I-am pus omului bilet pe masina…M-a sunat ,si-a rezolvat problema ,cerand schimbara aripei.Dupa o vreme aveam nevoie de ceva cd copiaet pt. niste prope proces. O nimica toata, 5 minute pt el. Nu avem inscriptor de cd, ii aducem laptopul la birou, care oricum era in vecini. Si mi-a zis ca n-are timp. M-am distrat , chiar nu te poti supara !
    Sunt convinsa ca sunt in topul tepuitilor! Daca v-as spune, nu ati crede ca mai misun p-aci!
    Asa e cand n-ai spate un barbat in nimic. Esti ca un orfan pe pamant, toti te jupoaie de vii si pe tine si pe copilul tau. De aceea am o mare durere. As vrea noi mamele sa tratam orice copil ,pana e copil macar ca fiind aproape ca al nostru.O farama de atentie de suport material fiecare mama unui copil orfan sau nu. Si farama cu farama, toti copiii vor aveam mama(fam.) si dragoste.Un copil e ca o frunza in vant! E chipul lui Hristos!
    Nu mai vb . de cele sau cei care isi cladesc confortul copiilor lor, si altor cateva generatii nedreptatind la sange drepturile de orice natuara ale altui copil orfani de unul sau ambii parinti sau chiar si cu familie.

    Apreciază

  19. daniel said, on august 20, 2011 at 4:21 am

    dragi frati,

    Dumnezeu acorda acest timp pentru alegere: fiecare alege sa faca bine sau alege sa faca rau.
    Dumnezeu permite intensificarea actiunii raului pentru ca multi, tot mai multi oameni raman surzi si orbi si nu asculta de Dumnezeu si legile Lui perfecte.
    Cel care persevereaza in rau devine sclavul propriei sale rautati. Cade in capcana pe care el insusi si-a facut-o.
    Asa ingaduie bunul Dumnezeu ca omul, lovindu-se de propria lui rautate, sa se scuture si sa se ridice.
    Fiecare om are prilejul sa se trezeasca, sa o apuce pe calea binelui.

    Apreciază

  20. Oleg said, on august 20, 2011 at 6:46 am

    Este posibil sa se foloseasca echipamente electronice…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.