SACCSIV – blog ortodox

ELENA UDREA si Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar: PARTENERIAT PELERINAJE RELIGIOASE …

Posted in ELENA UDREA, ORDINUL CAVALERILOR DE MALTA by saccsiv on iunie 11, 2011

Citez din articolul Ministrul turismului, Elena Udrea, bate palma cu masonii cavaleri de Malta pentru realizarea de pelerinaje „religioase”:

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a avut astazi, 9 iunie a.c., o intrevedere cu Principele si Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar si Ospitalier al Sfantului Ioan de Ierusalim, de Rodos si de Malta, Alteta Sa Eminentisima Fra’ Matthew FESTING, care efectueaza o vizita de stat in Romania.

Cu aceasta ocazie, Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta si-a exprimat satisfactia pentru vizita in Romania, in contextul unei evolutii excelente a relatiilor dintre tara noastra si Ordinul Suveran Militar de Malta si al imensului potential de cooperare in vederea dezvoltarii si implementarii unor proiecte comune.

La randul sau, ministrul Elena Udrea a apreciat actiunile desfasurate de Serviciul de Ajutor Maltez in Romania de peste 20 ani: ajutoare umanitare, interventii in caz de calamitati, servicii socio-medicale, programe pentru varstnici, pentru persoane cu deficiente si pentru copii.

Astfel, s-a mentionat necesitatea realizarii in parteneriat a unor pelerinaje religioase, incurajarea unor astfel de trasee avand importante consecinte benefice pentru zonele de interes ale Romaniei, la nivel de dezvoltare a infrastructurii si de aflux de pelerini.

Totodata, a fost analizata posibilitatea extinderii unui parteneriat intre Romania si Ordinul Suveran Militar de Malta, bazat pe valori de inspiratie crestina, in principal in domeniul sanatatii si al intrajutorarii tinerilor, persoanelor cu dizabilitati si persoanelor varstnice, prin generarea unor politici in sprijinul defavorizatilor social.

sursa: Ministerul Turismului

   Tinand cont ca insusi presedintele Basescu a primit decoratii de la cavalerii de Malta, nu-i de mirare ca si acolitii sai vad in colaborarea cu masonii un lucru bun.

Cititi va rog si:

La invitatia lui Basescu, Marele Maestru al Ordinului de Malta viziteaza Romania in perioada 7 – 12 iunie 2011

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. admin said, on iunie 11, 2011 at 7:02 pm

    asta-i si dovada cu Base:

    Apreciază

  2. saccsiv said, on iunie 11, 2011 at 7:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  3. Iones said, on iunie 11, 2011 at 7:12 pm

    Deci acum este clar cu cine avem de-aface.
    Gasca cavalerilor de malta, incepand cu Basescu si terminand cu fratii Roncea si toti ceilalti din gasca lor…

    Apreciază

  4. gerik64 said, on iunie 11, 2011 at 7:47 pm

    Sub masca caritati si al ajutoarelor care le fac se ascunde rautatea si ipocrizia lor.Au venit sa vada rezultatele la genocidul care se face in Romania.Eventual sa vada unde sa mai loveasca ca sa ne termine de tot.Sigur se pregateste ceva diabolic de au batut drumul pana in Romania.

    Apreciază

  5. Cotoiul Rufus said, on iunie 11, 2011 at 8:23 pm

    Emisiunea „Vorbe grele” de vineri seară l-a avut ca invitat pe deputatul Mădălin Voicu. Acesta a ţinut să facă o serie de aprecieri legate de peisajul politic din România, despre natura oamenilor de la conducerea ţării dar a declarat şi că Elena Udrea este de etnie romă.

    „Eu i-am recomandat doamnei Elena Udrea, dacă doreşte să facă o carieră politică explicită, ar trebui să facă un efort imediat să se depărteze cât mai repede şi cât mai clar de Traian Băsescu. Nu e vorba de grijă, că nu îmi permit să îidau sfaturi. Cu toate că, etnic, aş avea un gen de drept de a fi tutore.” Întrebat de Victor Ciutacu dacă Elena Udrea este de etnie romă, Voicu a confirmat: Da, este. Dar nu este un lucru rău.”

    Mădălin Voicu a făcut şi o apreciere legată de mentalitatea românilor care „fac clăbuci că ei sunt români, li se schimbă părul, ei se bat cu pumnii în piept că ei sunt români. Se vede! Românii au votat prost, trăiesc prost, românii nu îşi cer drepturile, nu sunt capabili să se unească.”

    Apreciază

  6. o crestina said, on iunie 11, 2011 at 8:25 pm

    http://observator.a1.ro/social/Pelerinaj-la-moastele-lui-Buddha_38629.html
    Cred ca popa Anghel de la tv Neptun se duce primul la buda sa mai i-a putin „duh sfint”

    Apreciază

  7. un alex said, on iunie 11, 2011 at 10:49 pm

    Off topic

    O simpla fotografie realizata cu un telefon inteligent si postata pe internet poate da oricui informatii exacte despre locul si momentul in care a fost facut instantaneul.

    „Majoritatea smartphone-urilor au un cip GPS si atunci cand faci o fotografie informatiile despre locatie, data si ora sunt atasate pozei. Aceste date pot fi accesate apoi usor de oricine, cu ajutorul unui program gratuit disponibil pe internet”, a explicat Marius Ralea, specialist in telecomunicatii.

    http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/hi-tech/atentie-ce-poze-postati-pe-facebook-cand-sunteti-in-vacanta-v-ati-putea-trezi-cu-apartamentul-gol.html

    Apreciază

  8. Ioan C said, on iunie 12, 2011 at 12:55 am

    Ortodoxie vs. masonerie
    ” Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona.” ( Matei 6, 24).

    Apreciază

  9. Ioan C. said, on iunie 12, 2011 at 12:58 am

    Ortodoxie versus masonerie:
    ” Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona.” ( Matei 6, 24).

    Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on iunie 12, 2011 at 10:00 am

    Astia cand vin pe la noi vin cu o gramada de draci dupa ei. Nu sunt deajuns cati avem in politicienii romani mai vin si astia pe capul nostru.

    Apreciază

  11. crina said, on iunie 12, 2011 at 11:41 am

    Pleaca cineva in pelerinaj la Poceaev, Capadochia sau Eghina? Daca este cumva o persoana crestina care pleaca in aceste locuri o rog sa ma contactaze ptr ca am o mica rugaminte . Astept sa ma contactati la email: criana_ina@yahoo.com

    Apreciază

  12. paul said, on iunie 12, 2011 at 12:23 pm

    Citisem mai demult intr-o profetie ca, in vremurile din urma „calugarii vor fi ca mirenii, iar mirenii vor fi ca dracii”…

    sa nu ramaneti socati ! Toti parintii de acolo (man.Plumbuita, n.r.) calugari, ieromonahi sau simpli monahi, de vreo cel putin 6 luni sunt TUNSI SCURT ! Pur si simplu. Scurt, lumeste, parul usor ridicat in sus, strengareste pieptanat, ceafa proaspat rasa. Parca nici la preotii de rand de mir nu mai vezi asemenea ingrijire .. . Am vazut ieromonah de la Cernica venit de ceva timp acolo, a fost tuns si el. S-a „incadrat” duhului specific, de acolo. Sau, am mai vazut ieromonah f in varsta, trecut pe la Petru Voda etc, acum e tuns si el.

    posibila cheie, Doamne iarta-ma pt indrazneala : staretul de acolo este arhimandrit Visarion, aparut in celebra lista cu vreo 400 si ceva de masoni, persoane publice, ai Romaniei, publicata acum vreo 3-4 ani…

    inca va mai indoiti ?

    cheie ajutatoare: la Patriarhie de cateva luni se intampla exact acelasi lucru. Oricand doriti sa deschideti televizorul pt cercetare (cine mai are!), faceti-o si veti vedea absolut toti ieromonahii care slujesc acolo, ce odinioara aveau chipul ingeresc al calugarului – cum e peste tot in toata lumea, cu parul lasat lung, eventual strans la spate, sunt toti tunsi scurt, proaspat, tinereste, ceafa rasa la spate la fel de proaspat intretinuta, inclusiv un tanar calugar venit de la Radu Voda, in scurt timp a aparut si el tuns !

    e o priveliste care m-a incercat destul de tare.. . Greu de privit, cel putin la inceput.., pana acum am avut de-a face cu ea de 2 ori. Deci nu stiu cand mai imi permit sa retraiesc asemenea provocari in timpul Sfintei Liturghii.

    Apreciază

  13. […] ELENA UDREA si Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar: PARTENERIAT PELERINAJE RELIGIOASE … […]

    Apreciază

  14. […] ELENA UDREA si Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar: PARTENERIAT PELERINAJE RELIGIOASE … […]

    Apreciază

  15. […] ELENA UDREA si Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar: PARTENERIAT PELERINAJE RELIGIOASE … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.